counter
Архів Повернутись назад 23 Квітня 2017
23 Квітня
Політика Туск: Макрон найбільш проєвропейський кандидат у президенти Франції Найбільш проєвропейським кандидатом на пост президента Франції є Еммануель Макрон. Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск, передає «Укрінформ». «Найбільш проєвропейським кандидатом на пост президента Франції і найбезпечнішим з точки зору інтересів Польщі є Еммануель Макрон. Мій колега з європейської сім'ї і багаторічний друг Фійон, може, трохи більш євроскептичний, проте також безпечний з точки зору Польщі та Європи. Однак, пам'ятаючи результати виборів президента США, а також голосування про вихід Великої Британії зі складу Євросоюзу, можна припустити, що до другого туру виборів президента Франції вийдуть Марін Ле Пен і Еммануель Макрон», - заявив Дональд Туск. Нагадаємо, перший тур президентських виборів у Франції проходить сьогодні, 23 квітня, а другий відбудеться 7 травня.
Події Доба в АТО: Один боєць ЗСУ загинув, троє поранені Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. За минулу добу російсько-окупаційні війська 46 разів обстріляли позиції ЗСУ. В результаті цих обстрілів один український військовий загинув, ще троє отримали поранення, повідомляє прес-центр АТО в Facebook. Найбільше обстрілів бойовиків було зафіксовано на Донецькому напрямку, по опорних пунктах сил АТО біля Авдіївки, шахти «Бутівка», Верхньоторецька і Луганського бойовики стріляли з мінометів, гранатометів і кулеметів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог стріляв по захисниках Зайцевого, Пісков і Кам'янки. У районі Луганського і Зайцевого терористи застосовували озброєння БМП. На Маріупольському напрямку з мінометів бойовики стріляли по Широкиному і Мар'їнці. Великокаліберні кулемети терористи застосовували в районі Лебединського, біля Гнутового і Тарамчука били зі стрілецької зброї. По морських піхотинцях під Водяним ворог стріляв із гранатометів, кулеметів і озброєння БМП. На Луганському напрямку з мінометів і кулеметів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ біля Катеринівки. Зі стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Валуйського і Станиці Луганської.
Події У Києві викрали бізнесмена і вимагали викуп 100 тисяч доларів Працівники правоохоронних органів Київської області затримали зловмисників, які викрали в Києві бізнесмена і вимагали від його родичів викуп у розмірі 100 тисяч доларів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник ГУ Нацполіції Київської області Дмитро Ценов. «Днями в Києві невідомі викрали бізнесмена біля його будинку. В ході оперативних дій було встановлено, що бізнесмена утримують в одному з сіл Броварського району. В ході спецоперації заручник був звільнений. Також поліцейські затримали 25-річного господаря будинку, який тримав підприємця прив'язаним у підвалі», - розповів Дмитро Ценов. За словами начальника ГУ Нацполіції Київської області, зараз правоохоронці встановлюють коло людей, які можу бути також причетні до скоєння цього злочину. Затриманому буде оголошено підозру в незаконному позбавленні волі, розбійному нападі та вимаганні.
Політика У Криму не будуть переглядати рішення про заборону Меджлісу Рішення про заборону в Криму діяльності Меджлісу кримськотатарського народу переглядатися не буде, заявив так званий «глава комітету у справах міжнаціональних відносин уряду» Криму Заур Смирнов, передає 22 квітня "РИА Новости". «Діяльність Меджлісу кримськотатарського народу в Криму заборонена через екстремізм, тому рішення суду переглядатися не буде. Ми не підемо на те, щоб під тиском ззовні дозволити діяльність організації, дискредитованої своїми лідерами, які зайняли ворожу позицію щодо жителів Криму», - заявив Заур Смирнов. Меджліс кримськотатарського народу з 2016 року вважається в Росії екстремістською організацією. Міжнародний суд ООН ввів заходи проти РФ за расову дискримінацію в Криму. Судді закликали російську владу скасувати заборону Меджлісу і гарантувати права кримських татар і українців у Криму.
Суспільство Мілявська "наслала порчу" на СБУ. "Ви, б..ть, усе робите, щоб я забула українську мову"! Співачка українського походження Лоліта Мілявська, яку сьогодні вночі прикордонники в Конотопі зняли з поїзда і відправили назад в Москву, записала друге гнівне відео і опублікувала його в Інстаграм. У відео співачка повідомляє, що пересіла в поїзд і їде назад у Москву, що через СБУ вона не змогла побачити свою хвору дитину. Тепло відгукнулася про українських прикордонників, які були з нею чемні і "висловили співчуття". Якусь частину тексту Мілявська намагалася проговорити українською мовою, допустивши образливу для українців обмовку "на Україні". Мілявська насилу підбирала слова українською, потім збилася і заматюкалась: "Ви, бл..ть, уе робите, щоб я забула українську мову". Співачка обурилася забороні, поскаржилася на СБУ і натякнула, "що у неї очі хороші", маючи на увазі пристріт.  Публікація від Лоліта Мілявська (@lolitamilyavskaya) Кві 23 2017 в 1:52 PDT   Публикация от Лолита Милявская (@lolitamilyavskaya) Апр 23 2017 в 1:52 PDT
Політика Австралія відповіла на погрози КНДР: "Дивіться краще за своїм народом" Міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп вказала уряду КНДР на той факт, що вона занадто мало уваги приділяє власному народу, натомість витрачаючи величезні гроші на заборонене озброєння, пише  Sydney Morning Herald."Обіцянка Північної Кореї атакувати ядерною зброєю інші країни вкотре доводить необхідність відмови від ядерних озброєнь і програм балістичних ракет... Уряд Північної Кореї має інвестувати в добробут своїх багатостраждальних громадян", - сказала Бішоп.У той же час австралійська глава МЗС визнала, що північнокорейські ракети становлять серйозну загрозу для сусідів та інших держав, включно з Австралією.Нагадаємо, в уже традиційній манері лідер Північної Кореї Кім Чен Ин пригрозив Австралії ядерною зброєю, якщо та буде підтримувати політичний курс США щодо його країни.
Суспільство оформление ленты  У росіян трапилася істерика через білоруську монету на "честь різанини в Могильові" У Білорусі випустили пам'ятну монету, присвячену історичним подіям 1600 рр., які відбувалися в білоруському місті Могильові. У той же час Хвиля пише, що монета справила на росіян вельми дивний ефект - російські ЗМІ підняли справжню бурю через аматорську монету. Примітно саме те, що монету випустити не Національний банк Білорусі, а місцеві ентузіасти. Однак, це не завадило ЗМІ роздути мало не міжнародний скандал. В рамках акції 113 «іменних» монет - кожному місту по одній, Могильову умільці створили монету зі словами бургомістра Могильова Язепа Леонтовича, сказані в 1661 році - «Пора, Пора». Йдеться про історичні події, коли місцеві жителі Могилева, змовившись, вирізали багатотисячний полк російського війська, який стояв у місті.  Російські ж ЗМІ перенесли історичні події на нинішній час, повідомивши, що "в Білорусі випустили рубль із закликом знищувати росіян".  

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,69040489196777-/ /-pc-/
Top