counter
Архів Повернутись назад 23 Січня 2019
23 Січня
Кримінал оформление ленты  Дві камери, два охоронці і собака. ЗМІ показали, як охороняють могилу Януковича На Північному боці Севастополя розташувалося Братське меморіальне кладовище, де покояться 50 тисяч учасників Кримської війни і молодший син президента-втікача Віктора Януковича. Про це повідомляє Крим.Реалії. Після загибелі Віктора Януковича-молодшого поховали на анексованому півострові. "Його могила виглядає як майбутній сімейний склеп. До того ж до цілодобової охорони і сторожового собаки - бюст з чорного мармуру. Схожий пам'ятник височить над похованням російського генерала Хрульова. Місць на кладовищі немає, але тільки не для Януковичів", - наголошується в матеріалі. Кого можуть поховати поруч, вирішує особисто настоятель Свято-Нікольського храму, якому і належить кладовище. За даними ЗМІ, протоієрей Георгій Поляков - духівник всього Чорноморського флоту Росії. У нього не раз бували і Володимир Путін, і Віктор Янукович. "Коли у екс-президента помер син, Поляков не зміг йому відмовити", - розповіли в храмі.
Дозвілля Не будьте занадто щедрі й обережно з випивкою. Гороскоп на 23 січня Всім знакам Зодіаку в середу 23 січня потрібно думати про хороше, радіти і невимушено спілкуватися. Цей день чудово підходить для того, щоб ходити один до одного в гості, але не треба зловживати спиртним. Овен 23 січня у вас є можливість знайти гідного партнера для перспективної співробітництва в бізнесі. Це час для підписання договорів і контрактів, в тому числі і з зарубіжними партнерами. Не проявляйте різкості або агресивності, намагаючись настояти на своєму. ТелецьВаше красномовство і комунікабельність, вміння знаходити спільну мову сьогодні вам може дуже стати в пригоді. Вдалий день для комерсантів всіх мастей, для перевезень, для встановлення потрібних контактів. БлизнюкиВідносини з протилежною статтю будуть складатися найкращим чином. Кращий час для пояснення в любові і пропозиції руки і серця. У справах і бізнесі все буде складатися вдало. РакНе протиставляйте себе іншим членам сім'ї, особливо своїм дружинам. Присвятіть себе справам, у вас усе вийде. Постарайтеся домовитися мирно, тим більше що ви сьогодні будете особливо красномовні і переконливі. Можна розраховувати на подарунок. ЛевВи 23 січня будете занадто щедрі і відкриті, сексуальні й товариські. Чи не розкидайтеся грошима, економте, так як можете витратити більше необхідного. Купуючи предмети розкоші або дорогі речі, подумайте про бюджет. Діва Чудовий день для догляду за собою, але перукарню краще відвідати в другій половині дня, щоб волосся не хворіли. Встановіть добрі стосунки із колегами. Не тримайте каменю за пазухою, а й не розкриває повністю. Не варто старатися, сьогодні хороша розміреність. ТерезиВідмінний час для початку подорожі і великих торгових операцій. Ваша діловитість і відповідальність не залишиться непоміченою, можлива надбавка платні або підвищення по службі. У бізнесменів є шанс помножити свої статки. СкорпіонВи будете сповнені енергії і планів, але постійно будете натикатися на проблеми і перешкоди. Але навіть це вас не зупинить. Проте, не намагайтеся пробити головою стіну. Сьогоднішні перешкоди підуть вам лише на користь. СтрілецьЯкщо ви будете проявляти жадібність у матеріальному плані, то можете посваритися зі своїми партнерами. Вчіться ділитися, щоб в подальшому не втратити більше. КозерігБудуть вдалими будь-які покупки, будь-які фінансові вкладення, участь в цікавому проекті. Сприятливий творчий підхід. Суб'єкти підприємницької діяльності можуть провести вдалі переговори, особливо що стосуються зовнішньої торгівлі. Можлива допомога з боку жінок. ВодолійВдаватимуться справи, самопочуття буде відмінне. Гарний час для просування по службових сходах, є можливість обійти конкурентів на фінансовому віражі. РибиВаша комунікабельність і товариськість допоможе вам встановити потрібні вам контакти. Але не будьте занадто довірливі. Красива картинка не завжди відповідає змісту.
Дозвілля оформление ленты  Справа йде до старості. Ані Лорак викликала розчарування через свій зовнішній вигляд Біженка в Росію співачка Ані Лорак всіляко намагається вести активну гастрольну діяльність, яка, очевидно, разом зі стресом від шлюборозлучного процесу позначилися на її зовнішності. Про це все частіше пишуть шанувальники в соцмережах під її фото і відео. Хоча на своїх фото зірка посміхається і показує, що перебуває у прекрасному настрої, шанувальників не обдуриш. Деяким користувачам мережі зовнішній вигляд співачки видався втомленим, фанати заявили, що зірка вже «пошарпана життям». juri7354 - Время не обмануть...  gracioustenderness - Как вам фильм ‘Бабушка лёгкого поведения? olegvideo34 - дело идет к старости, пора пластику лица подгонять как у Пугачевой  sergejblack - Глубину глаз, и свет души - ничто не сотрет))! - пишуть шанувальники під цим фото.  
Суспільство Київ і низку областей накрив сильний снігопад Вранці в середу, 23 січня, Київ накрив сильний снігопад. За даними ДСНС, приріст сніжного покриву складе 10-15 см, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Явище відповідає жовтому рівнем небезпеки. За даними Укргідрометцентру, в середу у Вінницькій, вдень і в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях, вночі 24 січня в Сумській, Харківській і Луганській областях також буде сніг (приріст сніжного покриву 10-15 см, місцями до 20 см). У південних, Дніпропетровській і Донецькій областях - сніг з переходом в дощ, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу; в Україні, крім заходу, пориви вітру 15-20 м / с, хуртовини. Нагадаємо, в деяких районах Полтавської області, зокрема - в Новосанжарському, місцеві жителі зафіксували стрімке похолодання вночі - зокрема температура опускалася до -28 градусів.
Політика В окупованому Криму проходять обшуки у кримських татар В окупованому Криму в середу, 23 січня, проходять обшуки у двох учасників добровольчого кримськотатарського батальйону імені Номана Челебіджихана, повідомляє ТАСС, посилаючись на ФСБ. Вони підозрюються у створенні "незаконного збройного формування". За даними, "Крим.Реалії", обшуки проходять в Сімферополі. При цьому, як повідомляє "Кримська солідарність", ФСБ обшукала будинок батьків заступника командира громадського формування "Аскер" Евеліни Аріфової. Вона сама цю інформацію підтвердила. "Було порушено кримінальну справу на дочку голови сім'ї - Евеліну Аріфову. За інформацією батьків, їхня дочка зараз перебуває на території України. Співробітники ФСБ приїхали на двох машинах марки ГАЗель , УАЗ Патріот і легковій машині марки Kia . Всі машини , крім однієї, були без номерних знаків. Обшук почався о 6:00 і закінчився о 8:30 ранку. Під час обшуку було вилучено планшет. Після обшуку співробітники ФСБ вручили батькам Евеліни повістку на п'ятницю, 25 січня 2019 року", - говориться в повідомленні "Кримської солідарності". Нагадаємо, прикордонники РФ в окупованому Криму повідомляли, що поблизу пункту пропуску «Джанкой» виявили та затримали українця, який порушив «держкордон».
Суспільство Масштабні снігопади: в Кропивницькому та Вінницькій області обмежили проїзд У зв'язку з погодними умовами, пов'язаними з сильним снігом, в низці регіонів України введені обмеження для руху транспорту, повідомляє прес-служба "Укравтодору". Так, тимчасово заборонено рух (в'їзд) великовагових і великогабаритних транспортних засобів у м. Кропивницький автошляхами Н-14, Н-23 і М-12. Також з 09.00 23 січня введено обмеження руху для великовагових транспортних засобів на автодорогах Вінницької області на наступних ділянках доріг державного значення: 1) М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка, км 434 + 000 - км 487 + 000 (від м. Немирів до м. Гайсин) 2) М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, км 346 - км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський). Разом з тим, в Києві з 17:00 до 21:00 в середу тимчасово заборонять в'їзд великовантажного і великогабаритного транспорту через сильних снігопадів і хуртовин. Нагадаємо, вранці в середу Київ накрив сильний снігопад. За даними ДСНС, приріст сніжного покриву складе 10-15 см, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. За даними Укргідрометцентру, в середу у Вінницькій, вдень і в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях, вночі 24 січня в Сумській, Харківській і Луганській областях також буде сніг (приріст сніжного покриву 10-15 см, місцями до 20 см). У південних, Дніпропетровській і Донецькій областях - сніг з переходом у дощ, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу; в Україні, крім заходу, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.
Суспільство Грип продовжує "косити" Київ: карантин введений вже в 25 школах У Києві за третій тиждень цього року зареєстровано 14 653 хворих на грип та ГРВІ. Зараз показник захворюваності становить 494,5 і нижче епідемічного порогу на 42,2%, повідомляє прес-служба КМДА. Всього в столиці спостерігається зростання захворюваності на грип та ГРВІ на 12,1%. Зростання відбулося за рахунок дитячого та дорослого населення. У структурі захворюваності діти складають 57,2%. Захворюваність серед школярів зросла на 25,9% - до 3680 випадків, становить 43,9% від загальної кількості хворих дітей і 25,1% від загальної кількості осіб, які звернулися за медичною допомогою. Зараз у Києві повністю або частково призупинено навчальний процес у 25 школах, з них у 11 школах повністю, і в 14 - частково. Раніше повідомлялося, що в Одеській області зафіксовано  спалах кору.
Політика Україна розірвала низку угод із СНД Кабмін прийняв рішення про припинення для України дії трьох угод з економічного співробітництва, укладених в рамках Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку. Йдеться про угоду про міждержавний обмін економічною інформацією, угоду про обмін інформацією в галузі зовнішньоекономічної діяльності та угоді про співпрацю в галузі зовнішньоекономічної діяльності. Угода про міждержавний обмін економічною інформацією, укладена 26 червня 1992 року в Мінську, і угода про обмін інформацією в галузі зовнішньоекономічної діяльності, укладена 24 вересня 1993 в Москві, передбачали налагодження обміну між країнами-учасницями СНД актуальною економічною інформацією і статистичними показниками соціально-економічного положення в країнахтощо. Після проведеного аналізу урядові органи прийшли до висновку, що в сучасних реаліях ці угоди вже втратили своє практичне значення і не застосовуються, оскільки вся необхідна і потенційно корисна економічна інформація в повному обсязі розміщена у відкритому доступі на офіційних сайтах органів виконавчої влади України та відповідних міжнародних організацій, членом яких є Україна. Нагадаємо, в минулому році Україна закрила своє представництво при Співдружності Незалежних Держав - СНД.
Наука і технології оформление ленты  Xiaomi показав смартфон, що згинається Президент китайського бренду Xiaomi Лін Бін показав прототип гнучкого смартфона. Так, у мережі з'явилося відео, на якому глава компанії тримає в руках цікавий телефон, який незвичайним способом згинається в двох місцях. Цей Xiaomi разюче відрізняється від попередніх версій. Інші смартфони могли згинатися тільки навпіл, проте новий гаджет китайців більше нагадує невеликий планшет, який умовно розділений на три частини. Якщо їх скласти, то буде невеликий телефон. Поки що характеристики новинки не розкривають. Повідомляється, що продемонстрований був тільки інженерний зразок, як буде виглядати кінцевий варіант і як він буде називатися - поки невідомо. Також виробники тримають в секреті, коли новинка вийде на ринок. Раніше компанія Xiaomi презентувала новенький Mi 8.
Суспільство оформление ленты  Україну ґрунтовно "вхурделило": мапа колапсу на дорогах У зв'язку з сильними снігопадами в ряді областей України обмежено рух для проїзду великовагових вантажних і пасажирських транспортних засобів. Як повідомляє патрульна поліція, обмеження введені на дорогах в таких регіонах: Миколаївська область: з 10:00 обмеження руху великовагових транспортних засобів. М-13 Кропивницький - Платонове (на г. Кишинів) км 76 + 432 - 157 + 067 (від кордону з Кіровоградською областю до кордону з Одеською областю) Н-14 Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв, км 153 + 196 - км 235 + 650 (від кордону з Кіровоградською областю до м. Миколаїв) З З 14:00 обмеження руху для пасажирських і великовагових транспортних засобів. - Н-24 Благовіщенське - Миколаїв (через м. Вознесенськ) км 68 + 000-км 109 + 000 (від м. Первомайськ до м.Южноукраїнськ). Одеська область: з 10:30 обмеження руху вантажних транспортних засобів. М-05 Київ - Одеса, км 273 + 210 - км 450 + 500 Кіровоградська область: з 10:00 обмеження руху великовагових вантажних транспортних засобів. М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка, км 578 + 928 - км 703 + 226 (від м. Кроповницького до кордону з Черкаською областю) М-13 Кропивницький - Платонове, км 0 + 000 - 76 + 432 (від Кропивницького до кордону з Миколаївською областю) Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя, км 0 000-81 + 735 (від м. Кропивницький до кордону з Дніпропетровською областю) Н-14 Олександрівка - Кропивницький - Миколаїв, км 70 + 360-153 + 196 (від м. Кропивницький до кордону з Миколаївською областю) З 11:00 обмеження руху для пасажирських і великовагових транспортних засобів. М-05 Київ - Одеса км 237 + 108-274 + 360 (від кордону з Черкаською областю до кордону з Одеською областю). З 9:30 закритий в'їзд для великовантажного транспорту м. Кропивницький на а/д М-12, Н-14, Н-23. З 14:00 обмеження руху великовагових вантажних транспортних засобів. М-04 - Знам'янка-Луганськ-Ізварине (на м. Волгоград через Дніпро, Донецьк) км 6 760-72 + 088 (від міста Знам'янка до кордону з Дніпропетровською областю) М-22 Полтава-Олександрія км 126 + 781-163 + 710 (від м. Олександрія до кордону з Полтавською областю). Київська область: з 14:00 обмежено рух вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг загального користування. З 17:00 до 21:00 буде перекрито рух для великогабаритного транспорту на в'їзд до Києва. У Вінницькій області обмеження зняті. Нагадаємо, 23 січня Київ накрив сильний снігопад. За даними ДСНС, приріст сніжного покриву складе 10-15 см, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.
Дозвілля Скандал на нацвідборі "Євробачення": відома співачка відмовилася виступати Відома українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) за кілька годин до старту жеребкування півфіналу національного відбору відмовилася брати участь у конкурсі на виступ у "Євробаченні-2019". Співачка раніше подавалася на нацвідбір два роки поспіль, однак так і не змогла представити Україну на пісенному конкурсі. При цьому Решетняк пояснила, що буде займатися тим, що їй дійсно подобається - записом альбому і підготовкою до сольника. В результаті було вирішено, що в списку конкурсантів TAYANNA замінить MARUV - молода українська співачка, композитор, поет і продюсер Анна Корсун, яка досить таки популярна за межами України. При цьому продюсери сходяться на думці, що відмова TAYANNA від участі в півфіналі нацвідбору, можливо, є гучним піар-ходом. Раніше повідомлялося, що Росія може повторно відправити  співака Сергія Лазарєва на пісенний конкурс "Євробачення-2019".
Економіка оформление ленты  Ціни просто космос. Як подорожчали продукти з 2014 року За чотири роки в Україні подешевшала тільки гречка - на 6%, а інші соцпродукти подорожчали про 58% до 542%. По суті, соцкошик з 23 продуктів, що коштував 450 гривень у грудні 2014 року, рівно через чотири роки вже коштував 923, повідомив директор Української Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці в Facebook. Згідно з його аналізом, бакалія з 2014 року подорожчала в 1,7 разу, м'ясо і яйця - майже в 2 рази, молочні продукти - в 2,2 разу, хліб в 2,8 разу, овочі - в 3,9 разу. При цьому він нагадав дані Держстату, який відзначає зростання зарплати по країні за чотири роки більше ніж удвічі - з 4012 грн до 9161. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі. "У зв'язку зі значним скороченням чисельності працездатного населення і його доходів спостерігаємо провал внутрішнього ринку через наднизький попит. Саме через шокове скорочення рівня життя, іншими словами скорочення попиту на товари і послуги, український бізнес зникає, а з ним зникає і середній клас. Всі наявні гроші українці витрачали на харчування, вартість якого росла більшими темпами, ніж наші доходи, і грошей на все інше майже не залишилося", - уточнив експерт. Також він опублікував таблицю, яка демонструє динаміку зростання цін на продукти за чотири останні роки. Нагадаємо, до кінця року в Україні на 20-25% подорожчають овочі.
Політика Вакарчук про вибори: влада мене не цікавить, але я в ділі Популярний український співак Святослав Вакарчук, можливий похід у президенти якого обговорюється в країні вже не перший місяць, заявив, що найближчим часом повідомить про свої політичні плани. "Я в ділі і ви дізнаєтеся більше найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику якомога більше нових осіб. Влада як така мене не цікавить", - цитує Вакарчука Український лондонський інститут, відзначаючи, що так співак прокоментував питання з приводу його балотування на пост глави держави. При цьому він заявив, що не вірить у революції, а "дивитися на всі ці обличчя на білбордах навколо Києва нестерпно". Раніше лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що готова перед виборами до об'єднання з партією Андрія Садового «Самопоміч», партією Анатолія Гриценка «Громадянська позиція», а також з відомим співаком Святославом Вакарчуком, якщо він вирішить піти в політику.
Дозвілля Емоційні гойдалки і ризик. Гороскоп на 24 січня Четвер 24 січня дуже сприятливий для творчих знахідок і кохання, але не дуже хороший для повсякденної рутинної роботи. У цей день безневинний комплімент може розтопити вам серце і змусити повірити в неможливе, а невинний жарт або зауваження - викликати цілу бурю обурення. Звичайно, такі емоційні гойдалки можуть додати в стосунки гостроти, однак при цьому не забувайте вчасно зупинятися, щоб потім не пошкодувати про необачні вчинки. Овен 24 січня ви можете відчути себе маленьким і слабким. В такому випадку краще сховатися у власній норі і обмежити контакти з людьми. Ризиковані дії сьогодні не виправдаються. Телець Четвер буде довгим і виснажливим. Можна лише побажати, щоб він скоріше закінчився. Близнюки Не варто намагатися обмежувати пориви своєї дотепності і життєрадісності, навіть якщо вони здаються трохи гіпертрофованими навіть вам особисто. Можна ж хоч раз на рік дозволити собі побешкетувати всмак. Рак Цей день буде з кожною годиною все більш чарівним, і, якщо ви, звичайно, самі не захочете прогнати цю  ману, залишиться таким до глибокої ночі. Лев 24 січня вам краще не шукати компанії, у вас можуть виникнути проблеми в спілкуванні з собі подібними. Доведеться задовольнятися товариством телевізора. Діва У цей день у вас буде достатньо сил і можливостей, щоб домогтися будь-якої мети. Біда в тому, що бажання цим займатися у вас, мабуть, не буде. Терези У четвер вас відвідає дещо грайливий настрій. Підготуйте до нього оточуючих, інакше хтось може вирішити, що ви збожеволіли від перевитрати розумової енергії. Скорпіон 24 січня ви несподівано отримаєте в повне своє розпорядження величезну кількість абсолютно вільного часу. Підготуйтеся до цього заздалегідь, в іншому випадку великого задоволення ви від цього подарунка долі не отримаєте. Стрілець Не намагайтеся нічого робити поодинці. Навіщо потіти одному, якщо сьогодні ви без жодних зусиль зможете залучити до справи масу народу. Причому ніхто навіть і не заїкнеться про те, що у нього, мовляв, і свої справи є. Козеріг 24 січня справи, пов'язані з грошовими питаннями будуть настільки легко піддаватися вирішенню, що їх можна буде вважати незначними. Однак такими вони не є, і нехтувати ними у жодному разі не слід. Водолій Якщо вам здається, що у вас щось може не вийти, то у четвер цієї справи краще і не починати. Вона і справді не вийде. Риби Той потік енергії, який ніс вас останнім часом, майже не вимагаючи ваших власних зусиль, здається, починає вичерпуватися. Можете перепочити, очікуючи наступну хвилю. Цей день гарний для тихих і мирних розваг.
Дозвілля Відчуєте укол ревнощів! Любовний гороскоп на 24 січня Не дивуйтеся, якщо 24 січня ви відчуєте укол ревнощів або будуть ревнувати вас - зірки в четвер схиляють до цього, так що намагайтеся не дати цьому почуттю розростися. Втім, в іншому день зовсім непоганий, даруючи енергійність і невтомність, зокрема і в коханні. Овен 24 січня ясно покаже, як далі будуть розвиватися ваші відносини. Можна провести аналогію з відомою прикметою "як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш". Тому постарайтеся сьогодні не сваритися, не з'ясовувати стосунків, а підтримувати тепло і гармонію. Телець Не приставайте, не бачите чи що - людина зайнята! Нині вам слід забути про своє егоїстичне бажання бути коханим і постаратися стати у пригоді тому, кого любите ви. Ну або хоча б не заважати йому. Близнюки У цей день знання іноземних мов виявиться для вас дуже до речі. Можливо, ви зустрінете представника протилежної статі - іноземця, з яким вам чомусь нестерпно захочеться заговорити хоча б про погоду. А можливо, вашій другій половинці потрібна термінова лінгвістична допомога, причому саме від вас. Рак Як ви яхту назвете, так вона і попливе. Четвер найкращий день для того, щоб дати, нарешті, назви вашим відносинам з вашою коханою людиною, з огляду на те, що змінилися чинники з часів останнього такого називання. Після чого необхідно почати діяти відповідно до нового або підтвердити старим статусом! Лев Людина не може любити когось, якщо вона не любить себе. Цей факт давно доведений. 24 січня якнайкраще допоможе вам оцінити по достоїнству ваші можливості і якщо не полюбити себе, то хоча б заповажати. Обов'язково скористайтеся цим шансом, і ви побачите, як ваше особисте життя зміниться на краще! Діва У цей день вашій коханій людині захочеться будь-що-будь витягнути вас на прогулянку. Навіть якщо за вікном буде ураганний вітер, злива і виверження вулкана, це його не зупинить. Готуйтеся до небезпечного пригоди на вулицях рідного міста в компанії вашої половинки. Терези У четвер вашій коханій людині буде непросто піти вам на поступку, бо для цього їй доведеться трохи зламати себе, свої принципи, життєві устої і уявлення про те, що таке добре і що таке погано. Може бути, ваше бажання не варто таких жертв з його боку? Скорпіон 24 січня ваша кохана людина буде про вас дуже зворушливо піклуватися. Ви навіть відчуєте себе порцеляновою статуеткою або кришталевою вазою - на вибір. Однак не варто надто звикати до цього статусу, бо він можне змінитися в будь-який момент не в кращу сторону. Стрілець У четвер ви пізнаєте вашу половинку з новою, незвичайного боку. Ви і не думали, що вона може бути такою - а виявляється, може. Чи порадують вас несподівано відкриті в коханій людині якості, сказати досить важко. Але здивовані ви будете абсолютно точно! Козеріг 24 січня ви нарешті зрозумієте, чого хочете від вашого особистого життя загалом і від вашої коханої людини зокрема. Тільки не поспішайте відразу починати втілювати бажане в дійсність. Можливо, те, що для вас зараз здається істиною в останній інстанції, вже завтра забарвиться в зовсім інші кольори. Водолій Невинний флірт з привабливим представником протилежної статі цілком може закінчитися серйозною пропозицією супового набору, тобто руки і серця. Так що заздалегідь приготуйте фразу і вираз обличчя, за допомогою яких ви будете приймати або відкидати настільки привабливу пропозицію. Риби Риби нині можуть перевернути весь будинок, поставити всю сім'ю на вуха і на солодке влаштувати формену істерику через зникнення надзвичайно важливої речі. Почекайте розводити таку бурхливу діяльність, подивіться в сумці, пошукайте у власних кишенях. Штучка нікуди і не думала пропадати, просто ви сьогодні схильні до нервозності.
Дозвілля Відомий гуморист повідомив про важку недугу Гуморист Юхим Шифрін поскаржився на старість в своєму Інстаграмі і зазначив, що втрачає зір. "З прикмет старості можу підтвердити лише ослабіла пам'ять на імена, стійке небажання бувати на відкриттях і прем'єрах і різко вкоротити тривалість телефонних розмов. З ознак подрібніше зазначу померлу плотолюбність, а іноді і зовсім огиду до м'ясного столу і, мабуть, пов'язану з цим - згаслу полемічну активність.Можливо, відлучки лібідо стали трохи більш тривалими, але і в кращі пори моє сум'яття на цей рахунок завжди залежало від кількості роботи, тепер же любовні пристрасті іноді представляються мені в комічному ключі, а сам коїтус і зовсім здається сурогатом гумористичної вистави", - написав Шифрін . За його словами, зі слухом у нього все добре, проте зір підводить. "І справа навіть не в тому, що мені, очевидно, скоро доведеться попрощатися з одним зі своїх рідних кришталиків. Мені перестала допомагати ліберальна оптика, за допомогою якої я, в загалом, намагався розрізнити і зрозуміти цей світ. Мабуть, невпинне читання зробило мене більш консервативним, ніж цього хотілося б усьому моєму оточенню: їм здається, що я плачу за свою сліпоту страшну ціну або навіть в гіршому випадку маю за це якийсь таємний профіт, а я все менше сумніваюся в тому, що з кожним днем ​​починаю просто краще бачити", - підсумував Шифрін. При цьому він уточнив, що пост - витяг з його щоденника. Нагадаємо, раніше комік Семен Слєпаков обматюкав 2018 рік.
Суспільство Жителю Сумської області нарахували 133 тисячі гривень за світло У Сумській області чоловікові прийшла платіжка за світло на 133 тисячі гривень. Як повідомляє прес-служба ВАТ "Сумиобленерго", на початку січня житель регіону передав показання лічильника через СМС і припустився помилки - замість 4-х він зазначив 5 цифр, одна з яких була зайвою. Тому система нарахувала на його особистий рахунок значний обсяг споживання, в результаті чого був сформований рахунок на оплату на суму майже 133 тис. гривень. Під час розносу платіжок контролер "Сумиобленерго" помітила значну суму нарахування та великий обсяг спожитих кВт * год в одному з рахунків. Так як чоловіки не було вдома, то платіжку залишили в поштовій скриньці. Повідомляється, що при правильній передачі показань електроенергії в лютому відбудеться коригування нарахованої суми. Нагадаємо, зарплати українців ростуть в більш високому темпі, ніж підвищується вартість послуг ЖКГ, повідомив генеральний директор Директорату сім'ї та соціальної підтримки населення Мінсоцполітики Віталій Музиченко.

Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
більше матеріалів




/-0,60327291488647-/ /-pc-/
Top