counter
Архів Повернутись назад 22 Вересня 2018
22 Вересня
Закон і Право Рева пояснив, чи треба заради субсидій виписувати родичів, які не проживають у домі Субсидії отримає кожен, хто потребує цього. Про це в ході Години запитань до уряду сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє  Цензор.НЕТ. "Була посилена справедливість щодо призначення субсидій для українських громадян, можливо, це викликало побоювання. Хочу сказати, що всі, хто потребує субсидії, їх отримають. Але тільки по Київській області ми знайшли 20 тис. випадків отримання субсидій у двох місцях", - сказав Гройсман. Разом з тим, міністр соцполітики Андрій Рева прокоментував інформацію про те, що нібито для оформлення субсидій необхідно виписувати з житла людей, які не проживають там. За його словами, інформація про необхідність для отримання субсидій виписувати з житлоплощі людей, які не проживають в квартирі, не відповідає дійсності. "У програму субсидій внесені серйозні зміни, але це не робить обов'язковим виписування дітей, що живуть і працюють в інших місцях. Постанова уряду №329 не вимагає виписувати людей, які прописані за адресою, але живуть і працюють в інших містах. Тому якщо хтось говорить людям, що потрібно виписуватися, він вводить їх в оману", - запевнив він.
Економіка Росіяни в паніці: Валютні вклади будуть примусово конвертовані в "дерев'яні" Глава російського міністерства економіки Максим Орєшкін відкрито підтримав ідею примусової конвертації валютних вкладів росіян в рублеві. За його словами, зниження ролі долара вже «активно втілюється». Раніше пропозицією про дедоларизації вкладів вніс глава державного ВТБ-банку Андрій Костін. Правда банкір пропонував таке на випадок заборони США російським банкам проводити розрахунки в доларах, повідомляють РІА Новини. Незважаючи на те, що в Кремлі стверджують, що дедоларизації рахунків не буде, росіяни дико панікують і масово знімають гроші з валютних вкладів. Так тільки з рахунків Ощадбанку клієнти забрали в цілому 1,2 мільярда доларів. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на дані Банку Росії і дослідницької компанії Frank RG.
Політика Заступник генпрокурора США хотів таємно записати Трампа, щоб усунути з посади Заступник генпрокурора США Рід Розенштейн, який контролюює розслідування резонансної справи про втручання Росії у вибори американського президента, в 2017 році хотів таємно записувати президента США Дональда Трампа в Білому домі, щоб викрити той хаос, який поглинув адміністрацію Трампа. Про це повідомляє  видання The New York Times з посиланням на свої джерела. Як повідомляється, Род Розенштейн вніс свої пропозиції навесні минулого року після того, як президент США Дональд Трамп звільнив директора ФБР Джеймса Комі і занурив Білий дім в хаос. Також заступник генерального прокурора США обговорював введення в дію 25-й поправки до Конституції для дострокового припинення повноважень президента Дональда Трампа. Однак Рід Розенштейн заперечує всі ці повідомлення в ЗМІ. За його словами, стаття The New York Times дуже неточна і фактично неправильна.
Політика На Генасамблеї ООН прийняли пункт по Україні - Білорусь була проти Генасамблея Організації Об'єднаних Націй на засіданні в Нью-Йорку внесла до порядку денного пункт «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України». Про це сказано в Twitter української місії в ООН. Включення цього пункту до порядку денного ГА ООН підтримала переважна більшість - 68 країн. Однак 13 країн висловилися проти. Як повідомляється, не підтримали пункт «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України» Білорусь, Росія, Вірменія, Казахстан, Куба, Іран, Сирія, Венесуела, Бурунді, М'янма, Нікарагуа, Філіппіни і Судан. Відкриття 73-й сесії Генасамблеї ООН пройшло 18 вересня в штаб-квартирі організації в Нью-Йорку. До порядку денного поточної сесії буде включено близько 175 питань, що стосуються підтримання міжнародного миру і безпеки, гуманітарної допомоги, роззброєння, прав людини, і розвитку міжнародного права.
Політика Російські окупанти розгорнули в Євпаторії ракетні комплекси У кримському курортному місті Євпаторія країна-окупант Росія розгорнула зенітні ракетні комплекси (ЗРК) С-400. Про це з посиланням на Міністерство оборони Росії тріумфально повідомляють росЗМІ. Як повідомляється, в окупованому Криму російські окупанти розгорнули вже третій дивізіон ЗРК С-400 зі складу підрозділу ППО Південного військового округу Росії. Бойові розрахунки на позиціях розгорнули пускові установки, справили орієнтування комплексу на місцевості і вже почали відстежувати цілі. Розгорнутий в місті Євпаторія зенітний ракетний комплекс С-400 «Тріумф» призначений для знищення стратегічних бомбардувальників, крилатих і балістичних ракет, а також може застосовуватися для ураження наземних цілей. ЗРК С-400 може перехоплювати цілі на дальності до 600 км, вражаючи їх на дальності 400 км і на висоті до 30 кілометрів.
Політика Еквадор намагався зробити Ассанжа дипломатом і відправити в Росію У 2017 році Еквадор намагався призначити скандального засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа радником посольства Еквадор в Москві. Однак це призначення було анульовано, оскільки Великобританія відмовилася надати Джуліану Ассанжу дипломатичний імунітет. Про це повідомляє  агентство Reuters з посиланням на документи міністерства закордонних справ Еквадору. Як повідомляється, 19 грудня 2017 року Еквадор схвалив спецпризначення Джуліана Ассанжа, щоб він міг виконувати функції в посольстві Еквадору в Москві. Однак в ноті міністерства закордонних справ Великобританії від 21 грудня того ж року сказано, що Лондон не вважає, що у Ассанжа є привілеї або імунітет згідно з Віденською конвенцією. Як зазначає видання, такі зусилля вказують на те, що президент Еквадору Ленін Морено привернув Росію до врегулювання ситуації з Ассанжом, який вже шість років ховається від кримінального переслідування в посольстві Еквадору в Британії.
Події оформление ленты  Трясеться і смикається. Відео з моторошними судомами співака Джастіна Бібера потрапило в Мережу Шанувальники співака Джастіна Бібера остерігаються за його здоров'я після моторошнуватого відео, яке потрапило в мережу. Хтось із фанатів зняв дивне відео, на якому співак вітає на вулиці людей. У якийсь момент Бібера заціплює, він стискає кулаки і трясеться, шанувальники ж вирішують, що це жарт. Однак, коли це повторюється, стає вже не смішно. Видно, що 24-річний молодий чоловік впадає в паніку і погано себе почуває. Після перегляду відео багато шанувальників висловили впевненість - те, що відбувається з Бібером - наслідки зловживання наркотиками. Це відео з'явилося через два роки після того, як Джастін пообіцяв не публікувати фотографії з шанувальниками, бо після цього він відчував себе «нещасним і розумово виснаженим». Нагадаємо, кілька днів тому Джастін і його наречена Хейлі Болдуін таємно одружилися.
Політика США виявили чотири російських літаки-розвідники біля берегів Аляски Біля берегів американського штату Аляска 21 вересня було виявлено чотири російські військові літаки-розвідники. Про це повідомляє  командування повітряно-космічної оборони Північної Америки NORAD. «Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки виявило і ідентифікувало дві групи в кожній по два російських літаків-розвідників, які увійшли в зону ідентифікації повітряної оборони штату Аляска. Військові літаки Росії перебували в міжнародному повітряному просторі і не порушили повітряний простір США і Канади», - сказано в повідомленні. Відзначимо, що це вже третій випадок за місяць, коли США фіксують військові літаки РФ поблизу штату Аляска. 13 вересня винищувачі ВПС США F-22 Raptor перехопили два бомбардувальники РФ Ту-95. Також 1 вересня військові США зафіксували бомбардувальники Ту-95, які йшли без супроводу Су-35.
Події Секретний флот РФ дістане з дна Середземного моря дані збитого Іл-20 В ході операції з пошуку російського військового літака-розвідника Іл-20, збитого 17 вересня сирійськими ППО на Середземним морем біля берегів Латакії, знайдені і підняті на поверхню фрагменти тіл екіпажу літака і їх речі, а також уламки літака. Однак особливу цінність в лежачому на дні літакові-розвіднику для російського військового відомства представляє секретне устаткування літака і зібрані ним дані. Уламки Іл-20 знаходяться на великій глибині і для їх дослідження з Чорного моря до берегів Сирії вже прийшло судно «Селігер», на борту якого знаходяться телекеровані незаселені підводні апарати з маніпуляторами, що занурюються на глибину до 2,5 кілометрів, а також навігаційне і гідроакустичне обладнання, необхідне для пошуку затонулих об'єктів. Нагадаємо, літак Іл-20, на борту якого знаходилися 15 військових, був збитий системою ППО Сирії С-200. За заявою Міноборони Росії, літак-розвідник був «підставлений» під вогонь ППО Сирії ізраїльськими винищувачами F-16, які під його прикриттям завдали ракетного удару по об'єктах у Сирії.
Суспільство Як поцілувати мусульманку? Принц Гаррі винайшов дивовижний спосіб Британський принц Гаррі чарівно вийшов з незручної ситуації. Монарший син не розгубився, коли йому довелося вітати мусульманську жінку. Його дружина Меган Маркл давала обід в Кенсингтонському палаці на честь виходу кулінарної книги. Приймати гостей їй допомагали чоловік і мама. Під час вітання координатора спільноти Hubb Community Kitchen Захір Гвахсвалау, Гаррі потягнувся цілувати гостю в щоку. Але вчасно зрозумів, що хіджаб означає, що жінка дотримується суворих мусульманських засаді, а таким не можна публічно показувати почуття. Але герцог Сассекському проявив винахідливість, весело зображуючи поцілунки на відстані під смішки присутніх. І хоча Меган намагалася відтягнути його, Гаррі не заспокоївся, поки не поцілував гостю в повітрі кілька разів.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Королевская семья Британии (@royalfamily_rus) 20 Сен 2018 в 9:14 PDT
Політика «Миротворець» почав вносити в «чистилище» українців з паспортами Угорщини Український сайт «Миротворець» почав вносити в так званий «чорний список» громадян України, які незаконно отримали паспорти Угорщини на Закарпатті. На сайті вже опубліковані  дані першої п'ятірки таких українців, в тому числі депутата Берегівської районної ради Кароля Беркі, який вже склав свій мандат. «Всі дані про наявність у цих українців незаконного громадянства Угорщини вже перевірені і підтверджені», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, раніше ЗМІ опублікували відео, на якому українцям під присягу видають паспорти Угорщини в консульстві цієї країни в Берегово. У МЗС України відреагували на інцидент і заявили, що вишлють консула Угорщини із Закарпаття. У свою чергу глава МЗС Угорщини Петер Сиярто заявив, що висилка консула буде розцінюватися як недружній крок з боку України.
Дозвілля оформление ленты  Новий кліп Орбакайте викликав у прихильників огиду Дочку Алли Пугачової звинуватили в епатажі, більшості шанувальників її новий кліп «П'яна вишня» категорично не сподобався, вони заявили, що співачка взяла поганий приклад з колишнього вітчима Філіпа Кіркорова. Не дивно - текст до пісні написав Антон Пустовий, який раніше прославився в тандемі з Філіпом Кіркоровим. «Колір настрою синій» зроблений також з його допомогою. З 20 вересня шанувальники бурхливо засуджують Орбакайте, кліп якої вони не можуть сприйматися інакше як пропаганду пияцтва. sukasukin77 я не зрозумію, рейтинг чи падає у народних, що вони всю цю безталанну шелупонь в свої кліпи тягнуть і співають з ними, то Бузова з Кіркоровим, тепер кристина і бидло Самбурська, або поважати себе перестали? скільки дійсно талановитих людей в росії, немає, вибирають це alec_marfenko все дуже банально і просто, є попит, знайдеться і пропозиція .. мат, до речі, "зайшов" до Росії не через телебачення, а навпаки, він увійшов туди з народу. Іншими словами "на дзеркало нарікати, коли пика крива" Гоголь Н.В. Людям треба культурніше ставати, вчитися контролювати уряд, не дивитися такі передачі, адже ніхто не змушує! Пропаде попит, стане народ культурнішмй, - буде і ТБ відповідне. ТВ, в деякому роді, це дзеркало стану народу. denisair2001 Я слухав Христину в 2012 роціjannetka.krd "не зайшла" ні пісня, ні кліп. Реально всі косять під одне і теж. Хоч би вже залишалися собою andru305 У народі матюкалися завжди-але ніколи не було такої вседозволеності з боку влади допускати подібне до екрану. Про це дуже добре поговорив Шендерович в інтерв'ю на Дощі. І професор Преображенський народ, і кульок з Швондером - народ. Головне кого влада вважає елітою і кого "дозволяє" просувати. Яка еліта такий і народ. І не треба валити: "народу подобається". судячи з комментаріям- частіше не подобається, але ж навалюють-навалюють-навалюють ..
Політика Росія вимирає зі швидкістю 700 осіб в день Росія прискорюється на шляху в демографічну яму, за перші 7 місяців поточного року природний спад населення в РФ досяг 170 тисяч осіб і став рекордним за останні десять років. Росія вимирає зі швидкістю 700 осіб в день. Це випливає зі звіту Росстата. За даними цього звіту, за сім місяців 2018 року в Росії народилися 928,9 тисячі осіб, що на 40 тисяч менше, ніж за аналогічний період 2017 року. А число померлих зросло на 15 тисяч осіб, досягнувши 1 мільйона 99 тисяч чоловік. В цілому по Росії смертність перевищила народжуваність в 1,2 рази. Однак на рівні окремих регіонів ця статистика близька до демографічної катастрофи. У кожному третьому суб'єкті Росії помирає в 1,5-2 рази більше людей, ніж народжується. Так з моменту розвалу радянського союзу населення Мурманської області Росії скоротилося на 34%, а Сахаліну - на 31%, в Архангельській області населення скоротилося на 26%. Більше 20% населення втратили Кіровська, Амурська, Тверська, Іванівська, Костромська і Тамбовська області Росії. На більше ніж на 15% скоротилося населення в Орловській, Смоленській, Рязанській і Володимирській областях РФ.
Дозвілля оформление ленты  "Рахітние ніжки хрестиком". Варнаві порадили поїсти і не лякати людей Російська гумористка Катерина Варнава, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну на три роки, опублікувала в мікроблозі фото в своєму новенькому "лексусі". Однак, на машину, здається ніхто і не помітив. Багато шанувальників захопилися худеньким ніжками і обличчям дівчини, але для більшості її худорба - ознака анорексії. Красуні порадили не переборщувати з схудненням, мовляв її вже зараз насилу можна впізнати. Багатьом також здалося дивним, що гумористка майже ніколи не посміхається. tramtsova Смуток в очах або я одна це бачу?valeriiashineleva Невдалий кадр elenaborrodai Вам жити ніде, крім машини ...elena.barsykova Негарноst.as8063 Кросівки не тиснуть?lenusik0578 Катя! Сумую за вашим «тілам»mexx.kr переборщdm.itrii4076 Курка гриль в мікрохвильовці, - різко написали дівчині підписники в коментарі до фото.
Політика Путін і Лукашенко обговорили Україну Президент Білорусі Олександр Лукашенко 22 вересня на засіданні уряду в Мінську назвав свої переговори в Сочі з російським президентом Володимиром Путіним важкими, але результативними. Лукашенко обговорив з Путіним політичну взаємодію і українську тематику. «Ми в форматі один на один обговорювали з Володимиром Путіним політичні питання, взаємини Росії і Білорусі в рамках СНД, ЄАЕС, і ОДКБ, а також подальше будівництво Союзної держави. Ми приділили чимало уваги болючих питань в рамках СНД, які стосуються наших держав. Також обговорювалася і Україна», - розповів Олександр Лукашенко. Нагадаємо, сьогодні Генасамблея Організації Об'єднаних Націй на засіданні в Нью-Йорку внесла до порядку денного пункт «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України». Включення цього пункту до порядку денного ГА ООН підтримала переважна більшість - 68 країн. Однак 13 країн висловилися проти. Як повідомляється, не підтримали пункт «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України» Білорусь, Росія, Вірменія, Казахстан, Куба, Іран, Сирія, Венесуела, Бурунді, М'янма, Нікарагуа, Філіппіни і Судан.    Нагадаємо, сьогодні Генасамблея Організації Об'єднаних Націй на засіданні в Нью-Йорку внесла до порядку денного пункт «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України». Включення цього пункту до порядку денного ГА ООН підтримала переважна більшість - 68 країн. Однак 13 країн висловилися проти. Як повідомляється, не підтримали пункт «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України» Білорусь, Росія,  Вірменія, Казахстан, Куба, Іран, Сирія, Венесуела, Бурунді, М'янма, Нікарагуа, Філіппіни і Судан.
Дозвілля оформление ленты  "Розгубила сексуальність": Каменських запідозрили в потрійному плагіаті Українську співачку Настю Каменських запідозрили в подвійному плагіаті. Днями вона презентувала нове відео на пісню Peligroso. При цьому одна з передплатниць вказала під ніком Evi У вказала на очевидну подібність пісні Насті на іншу, іноземну, пише Сегодня.Lifestyle. "Пісня дуже класна, але є одне велике але, якщо ви слухаєте іспанську музику, ви відразу це помітили. Пісня ну дуже схожа на пісню Alvaro Soler - La Cintura. А також відомий ремікс цієї пісні Alvaro Soler - La Cintura [Remix] ft. Flo Rida, TINI ", - обурилася передплатниця. Більш того, багатьом передплатникам не сподобалася манера танцю і виконання Каменських, шанувальникам здалося, що співачка втратила сексуальність і сильно переграє. Також одна з передплатниць вказала на те, що тематика відео дуже походу на останній кліп Камалії "Самба Тропікана". tetiana.demidenko схоже, що Настя думає, що це сексуально. Може, воно так і є, просто ми з Вами цього не поділяємо. Ми не сексі, коротшеatesh_mariia Пісня класна але сильно сильно переграє ninahingur А ти розумієш що ти співаєш?! Я ні tetiana.demidenko вона намагається бути сексуальною))larisa.sholupets Дуже красива Настя, хороша пісня, але кліп, вибачте, не дуже ... одні щиро. cherepanovadiana Кліп точнісінько як у Камалії, пишуть підписники.  Пропонуємо вам подивитися кліпи і самим оцінити, чи мають рацію передплатники.
Події оформление ленты  У «ДНР» «Донецька капела» вимагає з Пушиліна 50 тисяч доларів за вбивство Захарченко На тимчасово окупованій території Донецької області України учасники деякого підпільного руху взяли на себе відповідальність за ліквідацію 31 серпня центрі Донецька ватажка «ДНР» Олександра Захарченко. Про це на сторінці в соцмережі написав житель Єнакієво Андрій Чернишов, який називає себе лідером підпільного руху «Донецька капела». У його повідомленні сказано, що замовником ліквідації Захарченко є нинішній тимчасовий «глава ДНР» Денис Пушилін, який обіцяв виконавцям 50 тисяч доларів, але після вбивства Захарченко так і не виплатив гонорар кілерам. Також Андрій Чернишов розповів, виконавцем замовлення є член їх організації на ім'я Микола, якій відразу після ліквідації ватажка «ДНР» поїхав до Москви. Тепер учасники цього підпільного руху називають Пушиліна  аферистом і вимагають від нього виплатити обіцяну винагороду.
Події Премія Дарвіна: Бойовик «ДНР» вбив себе, демонструючи «невразливість» бронежилета Бойовик терористичного угрупування «ДНР» Євген Орленко завдав собі смертельне поранення з пістолета, намагаючись продемонструвати «невразливість» свого бронежилета. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив журналіст Аркадій Бабченко. Так. Все свои слова, что я говорил до этого про премию Дарвина, беру взад однозначно и безоговорочно.Постоянный безусловный пожизненный победитель.Смотреть со звуком.Это Дамбас! pic.twitter.com/mHdrWkARZz — Старшина Запаса (@StarshinaZapasa) 16 сентября 2018 г. На кадрах видно, як молодий бойовик в російському бронежилеті шостого класу захисту, стріляє в себе з криком «Це, бл * дь, Донбас». Після цього він хапається за живіт і падає на землю. В цей час його подільник, який знімав дикий експеримент на відео, з цинічним сміхом коментує те, що відбувається: «Він походу поранений. Він здихає. Е ** ть, ти здихає?». Пізніше стало відомо, що бойовик, який стріляв в себе, помер.
Події Депутат Держдуми Росії розповів про користь отруйного сірчистого ангідриду для людини Так званий «депутат» російської державної думи від окупованого Криму Михайло Шеремет в інтерв'ю телеканалу «Крим-1» розповів, як особисто рятував Армянськ і про те, що хімічні викиди з заводу «Кримський титан» сірчистого ангідриду абсолютно безпечні, а навіть корисні для організму людини. За словами Шеремета, він приїхав в Армянськ 7 вересня, так як його побоювання викликали повідомлення в соціальних мережах і блогери, які влаштували інформаційну війну. Що ж стосується ядів, від яких постраждали всі жителі Армянська, то, за словами Шеремета, вони безпечні. «Не настільки страшний чорт, як його малюють. Сірчистий ангідрид застосовується в харчовій промисловості, його додають в вина для припинення процесу бродіння. Також він застосовується при транспортуванні овочів і фруктів. Тому ми його постійно отримуємо в їжу. Однак у ангідриду є дуже хороша властивість - він не накопичується в організмі і швидко виходить природним способом», - розповів «депутат» отруєним жителям Криму.
Політика оформление ленты  Польський телеканал звільнив співробітника за фото Трампа і приниженого Дуди Менеджера з просування в соціальних мережах контенту польського телеканалу «Белсат» Івана Шила звільнили з роботи після того, як він опублікував на своїй сторінці  в Facebook фотографії президента Польщі Анджея Дуди на зустрічі в Білому домі з президентом США Дональдом Трампом, яка стала приводом для критики і насмішок в Польщі. На опублікованому фото Дуда та Трамп підписують договір про стратегічну співпрацю. Президент США сидить за столом, тоді як президент Польщі стоїть, схилившись перед главою Білого дому. Після цього президента Польщі звинуватили в тому, що він дозволив принизити себе і країну. «І це пан Дуда? Справжній лакей при Трампа! »,«Цікаво, коли Дуда зустрічається з Трампом, він завжди кланяється і цілує руку?»,«А чому у челяді на руці рушник не висить при поклоні пану?», - коментують користувачі опубліковане фото.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,59687995910645-/ /-pc-/
Top