counter
Архів Повернутись назад 22 Серпня 2021
22 Серпня
Дозвілля Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 серпня Любовний гороскоп на 21 серпня 2021 підкаже Знакам Зодіаку, чого очікувати від себе і від свого партнера в цей день. ♈️ Овен Овен в цей день буде більш замкнутим і серйозним, що може перешкодити гармонійному спілкуванню з коханою людиною. Цей час більше підійде для виконання своїх обов'язків. ♉️ Телець Для Тельця це буде прекрасний час, щоб внести більше різноманітності в своє особисте життя, Тельці будуть відкриті для нових емоцій і більш життєрадісними. ♊️ Близнюки Близнюки в цей день повинні бути обережними і уникати конфліктів з коханою людиною. Любовний гороскоп на 21 серпня 2021 рекомендує Близнюкам довіритися своєму партнерові. ♋️ Рак Раку любовний гороскоп на 21 серпня 2021 обіцяє день любові і романтики. Саме любовні відносини і партнерство вийде на перший план в житті цього Знака Зодіаку. ♌️ Лев Лев в цей день буде більш критичним і вимогливим, що може негативно позначитися на особистому житті. Любовний гороскоп на 21 серпня 2021 радить Левам бачити гідності, а не недоліки свого партнера. ♍️ Діва Для Діви це буде прекрасний час в плані любові, пристрасті, побачень. Діви захочуть показати себе і активно провести час. Любовний гороскоп на 21 серпня 2021 радить партнерам Дів робити їм компліменти. ♎️ Терези Терези в цей день будуть більш емоційними і чутливими. Це буде гарний час для душевного спілкування з коханою людиною. ♏️ Скорпіон Скорпіонам любовний гороскоп на 21 серпня 2021 віщує хороший день для прогулянки і спілкування зі своєю другою половинкою. Скорпіони стануть більш поверхневими в любові. ♐️ Стрілець Стрілець в цей день буде більш приземленим і практичним. Навіть в любовних відносинах людей цього знаку Зодіаку будуть більше хвилювати повсякденні питання. Любовний гороскоп на 21 серпня 2021 радить Стрільцям зайнятися разом з партнером покупками. ♑️ Козеріг Козеріг 21 серпня 2021 буде більш привабливим, але при цьому може стати занадто чутливим і емоційним. Людям цього Знака Зодіаку потрібно довіритися своїй другій половинці. ♒️ Водолій Водолій може стати більш люблячим і розуміючим в стосунках, але тільки якщо у нього всередині пануватиме гармонія. Любовний гороскоп на 21 серпня 2021 обіцяє Водоліям день душевних поривів. ♓️ Риби Риби в цей день можуть віддалитися від свого партнера, так як стануть більш незалежними і волелюбними. Але зате вони зможуть розділити свої інтереси зі своїм партнером, розповідає Луна.
Суспільство Літак з евакуйованими українцями з Кабула приземлився в "Борисполі" Вранці 22 серпня військово-транспортний літак Іл-76МД 25-ї бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗСУ з евакуйованими Українські з Афганістану приземлився в аеропорту "Бориспіль". Про це пише УНН. Літак з евакуйованими українцями і іноземцями з Кабула вилетів 21 серпня, а приземлився в Києві сьогодні вранці. Літак Іл-76МД 25-ї бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗСУ евакуює громадян України та іноземців з Афганістану, де ситуація загострилася через прихід до влади Талібану. Кількість евакуйованих громадян поки невідомо. Президент Володимир Зеленський 16 серпня заявив, що з Афганістану першим українським літаком всього вивезли майже 80 осіб. За даними МЗС, мова йде про 79 громадян України, Афганістану, Білорусі, Нідерландів, Хорватії, Таджикистану, серед них були і зовсім маленькі діти. Відомо, що український на борту було 8. Глава українського МЗС Дмитро Кулеба потім заявив, що в Афганістані є ще один борт, який повинен евакуювати наших громадян з країни. Однак він не може вилетіти через складну ситуацію в аеропорту Кабула. Раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ разом з причетними відомствами працює над створенням умов для безпечної евакуації з Афганістану більше 150 українських громадян.
Коронавірус оформление ленты  МОЗ зафіксував понад тисячу нових випадків захворювання COVID-19 За повідомленням Міністерства охорони здоров'я України за станом на ранок 22 серпня в Україні зафіксовано 1003 нових підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Це майже в два рази менше, ніж показники вчорашнього дня (коли було зафіксовано один тисяча сімсот тридцять два випадки). З заражених за минулу добу 17 медпрацівників і 45 дітей. Всього за минулу добу було госпіталізовано з діагнозом коронавируса 701 чоловік і 236 пацієнтів було виписано. Летальних випадків - 25. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстровано в г. Киев (153), Дніпропетровській (131), Харківській (77), Одеській (76) та Житомирській (52) областях. За весь час пандемії в Україні: захворіло - 2274561 чоловік; одужали - 2200999 чоловік; летальних випадків - 53 457; проведення ПЛР-тестів - 11816619. Дані по динаміці поширення коронавируса на поточний момент можна дивитися за даними, опублікованих в загальнодоступній системі моніторингу поширення епідемії коронавируса на сайті Ради національної безпеки і оборони.
Політика Ангела Меркель сьогодні зустрінеться із Зеленським у Києві У Воскресіння 22 серпня 20211 року в Україні з офіційним візитом прибуде канцлер Німеччини Ангела Меркель. Це буде її останній візит до України в якості канцлера Німеччини. ЗМІ звернули увагу на те, що візит Меркель проходить після її візиту на Росію і зустріч з лідером сусідньої держави в Москві. Крім того, сам київський візит запланований так, щоб не перетнутися з початком саміту Кримської платформи і святкуванням Дня незалежності Офіційний візит почнеться з покладання квітів до меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого солдата в Києві. Після цього відбудеться зустріч Володимира Зеленського з Ангелою Меркель, на якій канцлер Німеччини отримає державну нагороду України - "Орден Свободи". Як раніше повідомили в німецькому уряді, на зустрічі Володимир Зеленський обговорить з Ангелою Меркель: питання двосторонніх відносин і економічної політики, процес реформ в Україні, виконання Мінських угод щодо врегулювання збройного конфлікту на Сході. "Після обговорення планується спільна прес-конференція. Нарешті, канцлер Меркель зустрінеться з прем'єр-міністром Денисом Шмигаль в урядовому палаці в Києві", - підсумували на сайті парламенту ФРН. У свою чергу в прес-службі президента України розраховують, що Зеленський і Меркель будуть говорити про зобов'язання Німеччини по "Північному потоку - 2", про ситуацію на Донбасі і двосторонніх відносинах держав.
Коронавірус Статистика вакцинації по Україні Як повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України, станом на ранок неділі 22 серпня 2021 року в Україні за минулу добу вакцинувалось проти китайського вірусу 66173 чоловік. Третина вакцинованих: 24348 чоловік, за день отримали першу дозу вакцини, інші 41825 осіб пройшли курс ревакцинації. Від Міністерства охорони здоров'я для забезпечення процесу вакцинації працювали протягом доби: 486 мобільних бригад, 1597 пунктів щеплення; 368 центрів вакцинації. Всього з моменту початку прищеплювальної кампанії щеплено більше восьми мільйонів українців (8165319 чоловік), з них отримали перше щеплення - 5057068 чоловік, а повністю імунізовані і отримали дві дози - 3108251 осіб (з них двоє отримали одну дозу за кордоном). З такими темпами вакцинації, за даними ресурсу Ourworldindata.org, в Україні вакциновано 11.6% населення.
Суспільство Осінь починає вступати в силу. Україну чекають затяжні дощі В останні дні серпня погода в Україні буде хоч і тепла, але з плавним збільшенням опадів. Про це згадала на своїх сторінках в соціальних мережах народний синоптик Наталка Діденко. Подібні прогнози можна побачити ина інших метеоресурсах. Сьогодні, в неділю, 22 серпня, очікується суха, сонячна і тепла погода. Температура повітря в країні буде в районі комфортних +22 ... + 27 градусів практично по всій території, але в східних і південних областях буде трохи тепліше - до +28 градусів. У понеділок, 23 серпня, синоптична ситуація особливо не зміниться, і в День державного прапора на більшій частині України опади не прогнозуються, але ось в західних регіонах дощів побільшає. У День Незалежності, 24 серпня, площа територій охоплених дощами збільшиться, і дощі з грозами можливі періодично в західних і північних, а також у Вінницькій областях. В інших регіонах буде домінувати суха погода.Прогноз по регіонах на найближчі дні опублікував ресурс Gismeteo, розповівши яка погода очікується в період з 22 серпня по 4 вересня в різних обласних центрах України, які охоплюють центральні, північні, південні, східні і західні регіони: У Києві "сезон дощів" почнеться з 24 серпня, з Дня Незалежності, і триватиме практично всі ці два тижні. Інтенсивні опади прогнозуються в такі дати: 25-27, 30-31 серпня і 3-4 вересня. Термометри продемонструють спад з +26 до +18 градусів 25 серпня, але потім піднімуться до +20 .. +24 градусів. У Львові сильні зливи з грозами пройдуть 23-24 серпня, потім один похмурий день перепочинку, і знову почне заливати - до 4 вересня включно. На цьому тлі буде досить прохолодно: близько +20 ... +23 градусів, а іноді стовпчики термометрів опустяться і до +18 градусів. В Одесі протягом двох тижнів температура повітря в денний час буде близько +24 ... +27 градусів. З опадами в Південній Пальмірі буде спокійніше: дощі з грозами очікуються лише в такі дати: 25, 27-28, 30 серпня і 1-2 вересня. У Харкові стовпчики термометрів покажуть близько +24 ... +29 градусів, але в перший день осінь буде трохи свіже: +20 градусів. До кінця серпня короткочасні дощі будуть рідкісним явищем, а 1-2 вересня пройдуть грози. В інші дати - сухо і ясно. У Дніпрі затяжні дощі з грозами почнуться вже з 30 серпня, а до цього буде переважно ясно, опади малоймовірні. Температура повітря прогнозується близько +25 ... +29 градусів, але в окремі дні буде "прохолодніше": +22 ... +23 градусів в самому кінці серпня і на початку вересня. У Луганську майже всі два тижні - дощі та грози, з рідкісними винятками в День Незалежності 24-го, потім 28 серпня і 4 вересня. Незважаючи на тривалі опади, буде тепло: температура повітря складе близько +26 ... +31 градус, але з початку вересня стовпчики термометрів знизяться до +23 ... +25 градусів. У Луцьку останні дні літа і початок вересня пройдуть під дощем, а в деякі дати - зливами. Самі інтенсивні опади очікуються 24 серпня. Буде прохолодно - весь цей період температура повітря складе близько +17 ... +20 градусів (максимум +22). У Черкасах "сезон дощів" стартує з 25 серпня, але опади сильними не будуть. Стовпчики термометрів всі ці два тижні будуть коливатися між показниками +22 і +25 градусів. У Херсоні дощових днів буде мало - опади прогнозуються в такі дати: 27 і 30 серпня і 1-3 вересня. Тепло тут затримається, і температура повітря складе близько +25 ... +30 градусів (хіба що початок осені буде трохи "свіже" - до +23 градусів). У Чернігові стане заливати вже з понеділка, причому дощі очікуються досить інтенсивні. Стовпчики термометрів до кінця серпня і на початку вересня будуть показувати близько +18 ... +23 градусів.
Суспільство Авіакомпанії готуються до ремонту аеропорту Херсона і переїжджають до Миколаєва У вересні місяці аеропорт Херсона повністю припинить приймати авіарейси в зв'язку з початком модернізації злітної смуги. За планами роботи по посиленню і розширенню існуючої злітно-посадкової смуги дозволять Херсонському аеропорту приймати далекомагістральні літаки Boeing 767. Для проведення підготовчих робіт з 1 по 19 вересня довжину смуги, яка доступна для зльотів і посадок, зменшать з 2500 до 2200 метрів. З 20 вересня аеропорт Херсон повністю закриють до кінця року. Така ситуація торкнеться рейси авіакомпаній МАУ до Києва, Turkish Airlines і Pegasus Airlines в Стамбул. На даний момент ці авіаперевізники не оприлюднювали свої плани щодо можливого перенесення рейсів до Миколаєва, який розташований в 80 км від Херсона. Української лоукостер Bees Airline став першою авіакомпанією, яка вирішила перенести свої рейси з Херсона до Миколаєва через майбутній закриття смуги в аеропорту Херсона. «Рішення прийнято, тому ми будемо виконувати всі рейси з Миколаєва, які раніше планувалися з Херсона», - повідомив гендиректор лоукостера Євген Хайнацкий.Поточна маршрутна мережа Bees Airline з Херсона складається з регулярного рейсу в Тбілісі і чартерного в Анталью. Щоб ці рейси можна було перенести в Миколаїв, авіаперевізник запросив права на нові маршрути у Державіаслужби. Регулятор 19 серпня дозволив Bees Airline виконувати рейси Миколаїв-Тбілісі і Миколаїв-Анталья. Перший рейс Bees Airline з Миколаєва відбудеться вже 3 вересня. У цей день літак лоукостера вилетить в Тбілісі. Продаж квитків на маршрут вже відкрита. Пасажири, які встигли купити квитки на скасовані рейси з Херсона, можуть звернутися в авіакомпанію для безкоштовної заміни вильотів на рейси з Миколаєва.
Здоров`я Яка вакцина ефективніша проти штаму Дельта. Директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Мелітополя Лілія Дирін розповіла про ефективність вакцин в боротьбі з новим варіантом коронавирусной інфекції. -Який вакциною краще щепитися від "Дельти" - питання відкрите. Існує думка, що краще захищають вакцини Короновак і АстраЗенека, ніж Пфайзер і Модерну. Якщо ви вакцинувалися і у вас є антитіла, вироблені на Коронавірусние інфекцію, то шанс захворіти ковідом в цілому зменшується, - прокоментувала Лілія Дирін. Вакцина від компанії Moderna виявилася більш ефективною проти дельта-штаму коронавируса, ніж Pfizer, показавши захист в 76% проти 42%, говориться в дослідженні, опублікованому на сайті MedRxiv. Американські вчені перевірили ефективність вакцин на тих, хто був щеплений препаратами Moderna або Pfizer. Всього в дослідженні взяли участь близько 180 тисяч осіб. Метою дослідження було простеження динаміки ефективності вакцин з плином часу, в тому числі в умовах нового штаму, тому дослідження проводилося протягом декількох місяців - з січня по липень. Обидві вакцини були високоефективними протягом цього періоду дослідження проти інфекції SARS-CoV-2, повідомили вчені. За результатами дослідження, ефективність Moderna становила 86%, а ефективність Pfizer - 76%. При цьому ефективність обох вакцин знизилася в липні на тлі поширення нового штаму "Дельта". "У контексті збільшення випадків захворювання в Міннесоті (де спочатку проводилося дослідження) протягом липня ефективність mRNA-1273 (Moderna) проти інфекції була нижчою, ніж в попередні місяці (76%, а у BNT162b2 (Pfizer) було ще більш виражене зниження (42 %) ", - йдеться у висновку фахівців. Постскриптум. На Росії існує думка, не підтверджене жодним дослідженням, але засноване на повідомленні глави МОЗ Росії Михайла Мурашко, що ефективність "Супутника V" проти дельта-штаму становить 83%. Дуже схоже на ту ж російську приказку про мішки, мова і перевертати.
Політика Туреччина візьме участь у саміті «Кримської платформи» Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу візьме участь в установчому саміті «Кримської платформи». Про це повідомили в неділю в МЗС країни. «Міністр закордонних справ Мевлют Чавушоглу відправиться з візитом в Україну, щоб взяти участь в саміті« Кримської платформи », який пройде 23 серпня 2021 року в Києві», - йдеться в заяві відомства. У Києві 23 серпня відбудеться установчий саміт ініціативи президента України «Кримська платформа», яка об'єднає всі існуючі національні та міжнародні зусилля по деокупацію українського півострова. Установчий саміт буде першим заходом платформи на вищому політичному рівні. В рамках платформи відбудуться 4 панельні дискусії на теми: «Невизнання анексії Криму», «Озброєння регіонів Азовського і Чорного морів», «Реінтеграція Криму» і «Компенсація прав кримськотатарських турок».
Економіка Аналітики дали прогноз курсу долара на святковий тиждень Протягом найближчого тижня помітної зміни курсу долара до гривні не очікується. Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень близько 26,65 грн, а готівковий долар в банках може торгуватися близько 26,6/26,8 грн. Про це розповів Вадим Іосуб, старший аналітик Альпарі. Як зазначив аналітик, за минулий тиждень офіційний курс долара до гривні і курс на готівковому ринку незначно знизилися, а на міжбанку за підсумками тижня курс не змінився. Так, з п'ятниці по п'ятницю офіційний курс долара США, що встановлюється НБУ, знизився з 26,77 до 26,65 грн (-0,4%). Попит / Пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії "Укрділінг", за цей же час не змінилися і залишилися на рівні 26,65/26,67 грн. Середні курси купівлі/продажу готівкового долара в банках знизилися за тиждень з 26,65/26,85 до 26,62 / 26,81 (-0,1%). При цьому спред між середнім продажем і середньою покупкою зберігся на рівні 0,7%. "Такий незначний рух курсів за підсумками тижня свідчить про те, що ринок знайшов свою тимчасову рівновагу поблизу поточних рівнів, і ще якийсь час буде на них залишатися", - додав він. джерело 
Суспільство оформление ленты  Осінь не почалася, а вже відомі дати магнітних бур. Магнітні бурі у вересні 2021 очікуються двічі - на початку і в кінці місяця. Експерти кажуть, що удари будуть досить сильними, що особливо неприємно відіб'ється на здоров'ї деяких людей. Прогноз майбутнього обурення магнітосфери прогнозує Лабораторія Рентгенівської Астрономії Сонця, ФІАН.Дати вересневих магнітних бурПерший спалах на Сонці прогнозується на 4 вересня. Фахівці кажуть, що вона буде досить сильною. Тому варто очікувати сильної магнітної бурі в районі 6 вересня Далі магнітосфера заспокоїться і буде такий майже до кінця місяця. Наступний потужний удар очікується 26 вересня. Відзначимо, що під поняттям "магнітна буря" мають на увазі порушення магнітосфери Землі, що виникає при дуже ефективному обміні енергією сонячного вітру з космічної середовищем, навколишнього Землю. Такі коливання можуть тривати як кілька годин, так і кілька діб поспіль. Так само деякі ЗМІ прогнозують наступні дати магнітних бур на вересень: 10 вересня: з 6:05 до 10:25 13 вересня: з 15:15 До 21:07 16 вересня: з 20:05 до 23:45 22 вересня: з 9:45 до 15:30
Юмор На це можна дивитися вічно. Як у Скабеевой підгорає Якщо в учасників параду, приуроченого до Дня Незалежності України була мета, як зараз модно говорити в мережі, "підпалити ***" у запоребрікових пропагандистів, то вона виконана на всі 100 і навіть більше відсотків. Після того як в соціальних мережах опублікували відео, де в Києві на репетиції параду, приуроченого до Дня Незалежності, українські військові виконали популярний хіт про президента Росії, що окупувала в 2014 році український Крим, з впізнаваним приспівом "ла-ла-ла-ла-ла -ла-ла-ла ", російську пропагандистської Ольгу Скабееву, як то кажуть" порвало на британський прапор ". Вона влаштувала формений істерику через це, і зажадала вибачення Володимира Зеленського. Про це вона заявила на каналі "Росії 1" в ефірі передачі "60 хвилин". Пропагандисти намагалися розібратися, чи дійсно військові ЗСУ заспівали відому пісню про Путіна, або це був фейк. "В українській армії офіційно визнали, що, відео фейк. Більш того, сьогодні була нова репетиція і ці сволоти знову вийшли, сподіваючись на транзит газу, з цими пекельними кричалками. Вони в захваті, вони пишаються, а найбільш пробиті стверджують, що це повинно стати офіційною армійською привітанням ", - зазначила Скабеева. Вона захотіла, щоб президент України знайшов і покарав винних, а після приніс публічні вибачення.
Політика Ізраїльська армія завдала авіаударів по сектору Газа ВПС Ізраїлю завдали ударів по ряду районів блокованого сектора Газа. Удари були нанесені після акцій протесту на кордоні сектора Газа з Ізраїлем, в яких взяли участь сотні палестинців. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила про відправку додаткових сил до кордону, сили опору Палестини також перейшли в режим боєготовності. Міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц напередодні повідомив, що в ході акцій протесту був поранений один ізраїльський військовий і армія не залишить цей інцидент без відповіді. Через кілька годин ізраїльська армія завдала авіаударів по сектору Газа. Як повідомляє кореспондент агентства «Анадолу» з місця подій, після атаки в декількох районах Гази прогриміли вибухи. За даними палестинських ЗМІ, удари нанесені по центральному району Нусейрат і табору для біженців шати в прибережній частині Гази. У ЦАХАЛ в свою чергу повідомили, що напередодні в ході акцій протесту на кордоні Гази палестинці відкрили вогонь по території Ізраїлю, один військовослужбовець отримав поранення. У відповідь на це армія завдала авіаударів по 4 об'єктах бойового крила ХАМАС бригади «Ізаддіна аль-Кассам». Напередодні ввечері палестинці провели акцію протесту біля кордонів Гази з Ізраїлем з нагоди 52-ї річниці спалення мечеті «Аль-Акса» євреєм-фанатиком в 1969 році. В ході протистояння поранення отримав 41 палестинець і один ізраїльський військовослужбовець. Армія Ізраїлю 19 серпня посилила заходи безпеки на кордоні з Газою. 21 серпня 1969 року увійшов в мечеть «Аль-Акса» єврей австралійського походження Денис Майкл Рохан підпалив мечеть «Аль-Акса». Вогонь знищив цінні історичні реліквії, в тому числі дерев'яний минбар, привезений султаном Салахаддін. Щорічно в останній тиждень серпня палестинці організують акції, які засуджують це діяння.
Політика Ердоган і Путін обговорили ситуацію в Афганістані Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провів в суботу телефонну розмову з російським колегою Володимиром Путіним. В Управлінні у зв'язках Адміністрації президента Туреччини повідомили, що глави держав обговорили стан та перспективи двосторонніх зв'язків, а також регіональні процеси з акцентом на ситуацію в Афганістані. Ердоган і Путін обмінялися співчуттями у зв'язку з катастрофою в Туреччині 14 серпня 2021 року літака Бе-200ЧС Міноборони РФ, на борту якого перебували і турецькі, і російські громадяни. Президент Туреччини зазначив, що Анкара надає особливого значення співпраці з Москвою в енергетичній сфері, поділився очікуваннями щодо збільшення обсягів поставок газу по трубопроводу «Турецький потік». Торкаючись ситуації в Афганістані, Ердоган зазначив, що в разі формування відповідних умов, Туреччина може і в майбутньому забезпечувати безпеку і управління аеропортом Кабула. За словами Ердогана, подібна місія Туреччини зробить внесок в зниження стурбованості усіх боків по ситуації в Афганістані, в тому числі світового співтовариства і афганського народу. Турецький лідер висловив далі надію на «м'який перехідний період» в Афганістані. Ердоган підкреслив, що рух «Талібан» не повинно повторювати колишніх помилок, грунтуватися на охопленні всіх етнічних груп в Афганістані, і виконувати дані обіцянки. Президент Туреччини зазначив, що в новий уряд Афганістану має відображати багатогранність населення азіатської країни, і в ньому повинні бути широко представлені різні верстви афганського суспільства. Ердоган назвав обнадійливим початок переговорів в Кабулі між талібами і лідерами республіки із забезпечення миру і безпеки в Афганістані. За словами глави турецького держави, весь цей час канали діалогу з талібами повинні залишатися відкритими, а замість жорстких умов і вимог, потрібно домагатися поетапної реалізації дій. Ердоган відзначив також, що заяви талібів поки викликають позитивну реакцію, однак підсумкова позиція щодо «Талібану» буде грунтуватися не на словах, а на діях цього руху. Ердоган і Путін домовилися про зміцнення координації в питанні налагодження контактів з новим урядом Афганістану.
Суспільство Штрафи для водіїв мотоциклів, мопедів і скутерів в Україні: що потрібно знати обов'язково Водіям двоколісних транспортних засобів, таких як мотоцикли, мопеди та скутери, теж потрібні права. А ще - вони можуть отримати досить великі штрафи за порушення ПДР, Які штрафи можуть отримати водії мотоциклів, мопедів і скутерів і за що - розповіли в матеріалі Bigmir. Мотоцикл - серйозний транспорт, у якого є можливість розвивати велику швидкість. На керування мотоциклом видаються права категорії А по досягненню 16 років. Мопед - це молодший брат мотоцикла, в ньому зменшені двигун і колеса. Для його водіння теж потрібні права-категорії А1. Скутер - наймолодший транспорт у цій родині, який використовують для переміщення на невеликі дистанції зі швидкістю 50 км/на годину. У скутері немає коробки передач, педалі газу, а всі функції розташовані на кермі у вигляді додаткових важелів. Для скутера теж потрібні права - категорії А1, які також видаються з 16 років. Які штрафи можна отримати за керування мотоциклом, мопедом або скутером За їзду на двоколісному транспортному засобі без прав можна отримати штраф у розмірі 425 гривень (ст.126, ч. 1 КУпАП). Якщо права є, але немає потрібної категорії, то розмір штрафу буде набагато більше – 3400 гривень (ст.126, ч. 2 КУпАП). Якщо водій має права, але забув їх вдома і не може показати поліції-425 гривень Якщо прав у водія немає і ніколи не було прав потрібної категорії-3400 гривень Якщо прав водія позбавили раніше по суду, і він знову сів за кермо - 20400 гривень Повторне порушення протягом року-40800 гривень Оскільки двоколісний транспорт не має додаткового захисту у вигляді кузова, водії зобов'язані використовувати додаткову екіпіровку – шолом. За відсутність шолома перший штраф - 510 гривень, другий - 850 гривень і, якщо правопорушення сталося повторно протягом 12 місяців, транспортний засіб можуть конфіскувати з поверненням за додаткову плату. Обов'язковим носінням шолома є також і для пасажирів за спиною водія. Перший штраф становитиме - 510 гривень, другий – 850 гривень. Крім того, варто пам'ятати про те, що водій мотоцикла, скутера або мопеда є повноцінним учасником дорожнього руху і може отримати точно такі ж штрафи за порушення ПДР, як і водії автомобілів. Перевищення швидкості - від 340 до 1700 гривень Водіння нетверезим – від 17 до 51 тисячі гривень
Політика Таліби хочуть передати через Росію сигнал лідерам ополчення в Панджшері Як повідомив російський посол в Афганістані Дмитро Жирнов в ефірі блогу одного з найвідданіших пропагандистів Кремля, угруповання "Талібан" звернулася до Кремля з проханням сприяти в налагодженні політичного діалогу з повстанцями в Панджшерском ущелині.«У нас сьогодні був в посольстві високопоставлений представник політичного офісу талібів, і він просив, знаючи, що Росія користується великим авторитетом в Афганістані у різних політичних сил, просив нас передати панджшерцам політичний сигнал», - заявив посол. Він зазначив, що в цей регіон перемістився перший віце-президент Амрулла Салех, який проголосив себе новим главою держави після втечі президента Афганістану Ашрафа Гані з країни. Посол зазначив, що угруповання розраховує на знаходження мирного шляху вирішення ситуації в ущелину, наприклад через досягнення політичної угоди. Також Жирнов повідомив, що обстановка в Кабулі восьму добу залишається спокійною. Варто відзначити, що на Росії до сих піт називають "Талібан" забороненої на території РФ організацією, однак првие особи держави ведуть з ними діалог і налагоджують політичні зв'язки. Як тут не згадати старий анекдот "ви або хрестик зніміть, або труси одягніть".
Події У Москві під час вибуху гранати загинули чоловік з дитиною Дорослий чоловік і дитина загинули від вибуху гранати в квартирі на північному заході Москви, повідомив представник екстрених служб. Інцидент стався за адресою Мала Набережна, 5. Співрозмовник агентства додав, що ще двоє людей отримали поранення. Як повідомила РІА Новини старший помічник керівника столичного главку СК Юлія Іванова, кримінальну справу відкрили за статтями "Заподіяння смерті з необережності" і "Незаконний обіг зброї". За даними слідства, в квартирі спрацювало "технічний пристрій", загинув підліток 2007 року народження і чоловік 1977 року народження. Крім того, в результаті НП госпіталізували малолітнього хлопчика, також в квартирі була жінка, яка не постраждала. "Імовірно встановлено, що підліток незадовго до того, що сталося приніс пристрій в квартиру", - додала Іванова.
Дозвілля Найкращі і найгірші чоловіки за знаком Зодіаку Перш, ніж вступати в шлюб, непогано б з'ясувати, що собою являє майбутній чоловік. І не тільки риси його характеру, видимі неозброєним оком, тим більше, що кожен чоловік, намагаючись підкорити улюблену, намагається показати себе з кращого боку. Дізнатися, яка глибинна сутність чоловіки, на що він здатний, і чи здатний він взагалі до сімейного життя, яким ви його собі уявляєте, допоможе характеристика знака Зодіаку вашого обранця. Якими б різними були люди одного знака Зодіаку, основні риси характеру, притаманні даному знаку, у них однакові. Чоловіки яких знаків Зодіаку можуть стати відмінними чоловіками, і сімейне життя з ними буде довгим і щасливим. І чоловіки, яких знаків зовсім не пристосовані до сімейного життя або ж будуть вести себе досить непередбачувано. Це не означає, що за них не варто йти заміж. Просто потрібно знати - що вас чекає попереду. Найбільш вдалі знаки для вибору чоловіка Телець - один з найбільш підходящих знаків для створення сім'їЯкщо ви бажаєте створити традиційну міцну сім'ю, з міцними сімейними засадами, то Телець найкращий знак як чоловік. Відмінними рисами цього знака є миролюбність і терпіння, що дуже важливо в сімейному житті. Телець не буде дратуватися й істерити через дрібниці, спокійно буде переносити всі емоційні сплески дружини, спробує залагодити будь-які сімейні конфлікти миром. Крім того, Тельці дуже наполегливі в досягненні поставлених цілей, тому найчастіше успішні в професійній сфері. У їхньому характері дуже вдало поєднуються м'якість і ніжність, з упевненістю в собі і своїх силах. Крім того, Тельці вірні і постійні, в шлюбі їх приваблює стабільність. Але майбутній дружині потрібно врахувати, що терпіння Тельців не безмежне, коли чаша його терпіння переповниться, людина цього знаку з ласкавого «теляти» може перетвориться в розгніваного «бика», що змітає все на своєму шляху. Емоційний Рак - турботливий чоловік і батько Чоловік, народжений під знаком Рака, дуже підходящий кандидат в чоловіки. Рак - це дуже сімейний знак, він буде не тільки хорошим, уважним чоловіком, але і прекрасним батьком, в цьому знаку дуже розвинені батьківські інстинкти. Раки, дуже емоційні люди, але свої емоції вони не виливають на оточуючих, а ховають глибоко всередині (особливо негативні), тому що, радіти Раки вміють, як ніхто і щедро діляться своєю радістю з близькими людьми. Значить, в шлюбі представник цього знака не буде виливати свої неприємності і поганий настрій на дружину, а постарається, як справжній чоловік, вирішити все сам. Зате успіхами і радощами він не забуде поділитися з коханою жінкою. За своїм характером в професійній сфері, Раки - лідери, їх відрізняють такі якості, як завзятість, терпіння, прагнення досягти поставленої мети. Так що, пов'язавши своє життя з чоловіком цього знака, жінка може бути впевнена, що він постарається добитися високих результатів в кар'єрі, і не тільки для самоствердження, а й для того, щоб забезпечити найкращі умови життя для своєї сім'ї. Є один нюанс в характері Раків, який потрібно враховувати майбутній дружині, чоловіки цього знаку дуже вразливі, особливо вони важко переживають рани, нанесені близькою людиною. Урівноважені Терези - прекрасні чоловікиЧоловіки, народжені під знаком Терезів - приємні і доброзичливі люди. Вони послідовні в своїх вчинках, не люблять конфліктувати, а тим більше лаятися і скандалити, і будь-який конфлікт намагаються вирішити миром, що дуже важливо в сімейному житті. Вони мають дуже розвиненим інтелектом, але в деяких питаннях можуть бути злегка наївні. Щоб прийняти якесь рішення Терезам потрібно більше часу, ніж іншим знакам, але прийнявши, вони вже не змінять його, це потрібно врахувати майбутній дружині. В роботі чоловіки цього знаку дуже активні і послідовні, але іноді можуть уповільнювати свою активність. Це не лінь, таким чином Терези відновлюють свої сили, щоб після нетривалого відпочинку знову взятися за роботу. У Терезів дуже розвинене почуття естетичних і духовних цінностей, дружба, а особливо любов, дуже важливі в їх житті. Якщо Ваги, іноді після довгого періоду залицяння, вибирають собі супутницю життя, то можна бути впевненим, що це назавжди. Чутливі і неконфліктні Риби - надійні супутники життя Риб можна назвати занадто товариськими людьми, але вони не похмурі меланхоліки, просто вони не люблять занадто широке коло спілкування. Дуже комфортно чоловіки цього знака відчувають себе в суспільстві близьких людей, тут вони, як «риба у воді». У деяких, дуже важливих для сімейного життя, рисах характеру, вони нагадують Терези. Вони, як і Терези, не конфліктні люди, у відносинах завжди намагаються згладити гострі кути. Як і Терези, вони можуть довго вагатися, щоб прийняти якесь рішення. Але на відміну від Терезів, які всі рішення приймають виключно самостійно, Риб може підштовхнути до остаточного рішення близька людина. Риби дуже амбітні і намагаються домогтися висот у професійній сфері, але, як дуже люблять і духовно чутлива натура, вони завжди готові принести свої амбіції в жертву коханій людині. Природне бажання у всьому допомогти близьким людям - відмінна риса цього знака. Два типу Козерогів, обидва гарні чоловікиІснує два різновиди цього знака: гірські і домашні Козероги. Перші дуже амбітні, прагнуть досягти «гірських» вершин в кар'єрі, другі - задовольняються тим, що мають, але дуже дбайливо і ревно охороняють все те, чим володіють, і до речі, цього буває не так уже й мало. Там, де гірські Козероги чогось доб'ються своєю стрімкістю і напором, домашні - отримають ті ж результати, проявивши наполегливість і завзятість. Той і інший тип Козерогів - хороші чоловіки, так як володіють якостями, корисними не тільки для сімейного життя, вони, взагалі, спокійні і приємні в спілкуванні люди. Козероги практичні, уважно ставляться до дрібниць, дуже цінують сім'ю і домашній затишок. Схилити на зраду Козерогів дуже важко, так як, все досягнуте ними в житті, в тому числі і міцний шлюб, вони цінують більше, ніж неясні майбутні перспективи. Тяга до пригод у чоловіків цього знака повністю відсутня. Але не можна сказати, що Козероги, нудні, передбачувані люди. Вони щирі, мають дуже оригінальним почуттям гумору, можуть бути душею компанії, але не будь-який, а тільки компанії рідних та близьких людей. Є один недолік у характері Козерогів, якщо тільки його можна назвати недоліком, багато представників цього знака - трудоголіки, що іноді заважає їм приділяти увагу родині. І дружині потрібно постаратися допомогти чоловікові знайти баланс між роботою і сімейним життям. До речі, Козероги легко піддаються впливу, але тільки улюбленого, дорогого їм людини, або того, хто викликає у них повагу. Які знаки Зодіаку погані кандидати в чоловіки Войовничий і запальний ОвенПокровитель цього знака Зодіаку, бог війни Марс наділив чоловіків, представників цього знака енергійної і войовничої натурою. У Овна природжені задатки лідера і вождя, але для сімейного життя це не найбільш хороші риси. Овни запальні, дуже швидко впадають в лють по приводів, які зовсім не вимагають таких яскравих емоцій, до того ж, ревниві. Букет цих негативних, для сімейного життя, якостей характеру буде не повним, якщо не згадати про незвичайне упертості чоловіків цього знака. У них на будь-які речі і події існує дві точки зору, одне - своє, інше - неправильне. І переконати в чомусь Овна абсолютно неможливо, навіть якщо в якійсь ситуації він не правий, і в глибині душі усвідомлює це. «Упертий, як баран» - якраз, про цей знак Зодіаку. Сучасній, ділової та самостійної жінці буде дуже важко будувати хороші сімейні стосунки з Овном. При певних умовах, навіть такий шалений і незламний Овен, може стати відмінним чоловіком. Розумна дружина ніколи не буде сперечатися з упертим Овном. Вона, або зовні буде погоджуватися в усьому з чоловіком, непомітно повертаючи все в свою сторону, або зможе переконати свої думки і наміри супутнику так, що він прийме їх за свої. Тобто, в даному випадку спрацьовує принцип «чоловік - голова, жінка - шия, куди хочу, туди і поверну. Не зустрічаючи заперечень або незгоди з будь-якого приводу з боку дружини, Овен стане хорошим чоловіком. Тим більше, слід врахувати, що і в любові проявляється пристрасна натура Овна, вони і люблять так само пристрасно, як роблять все у своєму житті. Непостійні та егоїстичні Близнюки У спілкуванні чоловіки цього знака, приємні люди, і захопитися Близнюками дуже легко, вони контактні і чарівні. Але деякі риси їхнього характеру можуть стати неприємним відкриттям для дружини під час сімейного життя. Близнюки дуже часто змінюють свою думку, і, якщо в незначних питаннях або ситуаціях на це можна не звертати увагу, то мінливість в відповідальних рішеннях може серйозно напружувати дружину. Близнюки схильні до мінливості в настрої, то їх переповнює нестримна радість, то вони, незрозуміло чому, впадають в меланхолію, така «грайливість» настрою чоловіка, може дратувати. Чоловіки цього знака не вважають чимось неможливим піти на обман, в тому числі і в любовних відносинах, тобто, змінювати. Якщо Близнюки щось задумають, вони постараються домогтися свого, не дивлячись, ні на що, для них вираз «мета виправдовує засоби», майже девіз їхнього життя. І все-таки для жінок певного типу Близнюки можуть стати цілком придатними чоловіками. Якщо дружина не буде звертати особливої ​​уваги на мінливість настрою свого чоловіка, підказувати які рішення потрібно прийняти в тих чи інших ситуаціях (а Близнюки, на відміну від Овнів, зовсім не вперті), то сімейне життя з Близнюками може стати цілком прийнятною. З обманами і зрадами чоловіка, звичайно, складніше, але вміє прощати дружина може все перетворити на свою користь, каялася Близнюки дуже слухняні і керовані. Волелюбний Стрілець, який не піддається дресируванню Стрілець може стати поганим чоловіком тій жінці, яка цінує традиційні сімейні цінності, консервативна в сенсі сімейних устоїв, тобто, дуже домашній кішечці-дружині. Чоловік-Стрілець - це самий волелюбний і прагне все в житті випробувати, знак Зодіаку. Він має власну філософією в житті, і важливу роль в цій філософії займають подорожі і пригоди. Стрільці не люблять сидіти на одному місці, обростаючи матеріальними цінностями і поступово підвищуючи своє фінансове благополуччя. Це не означає, що Стрільці невдахи і не цінують життєві задоволення. Вони все можуть домогтися, цікавої роботи, розкішного житла, будь-яких життєвих благ, якщо захочуть і будуть до цього прагнути. Але вони непосиди по життю і їх важко утримати в домашньому сімейному колі, любов до незвіданого і непізнаного завжди буде штовхати їх на якісь пригодницькі авантюри. А змінити Стрільця в його жадобі до пригод, абсолютно неможливо, все традиційне і консервативне їх відштовхує. Спокійний і домашньої жінці буде важко співіснувати з енергійним Стрільцем. Стрілець може стати прекрасним чоловіком для жінки, такої ж непосиди, як і її чоловік, і навіть необов'язково їй бути однакового з ним знака Зодіаку. Мобільна, енергійна, теж любить пригоди і авантюри жінка, прекрасно зживеться з волелюбним Стрільцем. Вони разом подорожуватимуть і насолоджуватися всім новим і один одним. А на час вгамувавши свою спрагу нових вражень, вони так само енергійно збудують своє повсякденне життя і, швидше за все, доб'ються і в звичайному житті хороших кар'єрних і матеріальних результатів. Головне, не пов'язувати Стрільця крила і разом з ним насолоджуватися спільної, але дещо незвичною для багатьох інших пар, життям. Суперечливий і складний Скорпіон Скорпіон це найпотужніший і, в той же час, найскладніший знак Зодіаку, потужний і складний за своєю духовною суттю. Жити зі Скорпіоном, це майже те ж саме, що жити на вулкані, не знаєш, коли він прокинеться, і яких бід може накоїти, коли прокинеться. Всі почуття Скорпіона заховані глибоко всередині, і навіть близька і багато років живе з цим чоловіком дружина, ніколи до кінця не зрозуміє Скорпіона. В душі Скорпіона постійно борються дві потужні сили, любов до влади і влада любові. Скорпіони найчастіше дуже розумні, талановиті в багатьох сферах, дуже амбітні і завжди намагаються добитися великих висот у професійній сфері, дуже часто забуваючи при цьому про сім'ю і дружині. Вони дуже стримані і завжди приховують свої емоції, навіть близька людина найчастіше не знає, що таїться під стриманістю цього знака. Зате, якщо негативні емоції Скорпіона вирвуться назовні, мало нікому не здасться, це буде буря і шквал. Жити з таким чоловіком, хоча в повсякденному житті це спокійний і незворушний чоловік, надзвичайно важко, так як втомлюєшся від постійного очікування якихось негативних емоцій з його боку. І тим не менше, Скорпіон може бути чудовим чоловіком, але не для будь-якої жінки. Жінка, яка відчуває Скорпіона на інтуїтивному рівні, налаштована з ним на одну хвилю, яка вміє заспокоїти, іноді проривається бурю його емоцій, прекрасно зживеться зі Скорпіоном. Тим більше, що, коли Скорпіони знаходять свою справжню любов, вони бувають самими палкими, пристрасними коханцями і відданими чоловіками. А ось зради і зради гордий Скорпіон не пробачить ніколи, як би не велика була його любов. Решта знаків Зодіаку можуть бути як хорошими чоловіками, так і дуже посереднімиВсе залежить від того наскільки сильні в них негативні і позитивні риси характеру, притаманні даному знаку. Але багато в стосунках в родині залежить від жінки. Чоловік будь-якого знака Зодіаку може проявляти під впливом дружини (позитивним або негативним), свої кращі або гірші якості. Источник.
Здоров`я Краще вже смалець. Вчені довели, що кокосова олія - отрута «Кокосова олія - це отрута», на цьому наполягає професор Гарвардського медичного університету Чан Шан. Він каже, що, незважаючи на численні теорії і дієти, насправді - кокосова олія - «один з найгірших продуктів, який ви можете з'їсти». Навіть чистий смалець - краще, наполягає професор. Д-р Карін Міхельс, яка очолює центр досліджень пухлин в Університеті Фрайбурга, також підтримує це твердження колеги, вона каже, що «кокосова олія - чиста отрута». У зв'язку з останніми дослідженнями, навіть Американська кардіологічна асоціація закликала людей обмежити вживання кокосів. Кардіологи говорять, що, можливо, вона і смачна, але точно не є другом ваших артерій. Але поки 70 відсотків американців вважають, що кокосове масло є здоровим. Популярність кокосової олії в США почалася у 2000-х, після двох досліджень Колумбійського університету, в яких досліджувалися жирні кислоти середньої ланцюга, тип жиру, присутній у кокосових горіхах. Учасники дослідження, які дотримувалися дієти з жирною кислотою середньої ланцюга, спалювали жир швидше, ніж ті, які не вживали добавки кокосового масла. Споживачі відразу сприйняли це як сигнал - їж більше кокосового масла, будеш худнути. Але насправді замовчувалося, що тих, хто  худнув під час проведення експерименту годували чистими кислотами, у кокосовій олії їх всього 14%, пише  dailymail.co.uk

Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
більше матеріалів




/-0,49023199081421-/ /-pc-/
Top