counter
Архів Повернутись назад 22 Липня 2018
22 Липня
Події У Греції двох українців посадять на 180 років за перевезення мігрантів Двох українських моряків Сергія Шваюка і Петра Литвинчука суд Греції засудив до 180 років ув'язнення за перевезення нелегальних мігрантів. Про це повідомляє «Слідство.Інфо». За грецьким законодавством, українці здійснили правопорушення за кількома статтями: незаконне перетинання кордонів країни ЄС, створення небезпеки для життя людей через перевантаження яхти і відсутності на судні рятувальних засобів. На яхті, якою управляли Петро Литвинчук і Сергій Шваюк, знаходилося 63 нелегальних мігранти. Рідні засуджених українців стверджують, що чоловіки скоїли злочин під примусом. Мати Петра Литвинчука повідомила, що вони поїхали на роботу до Туреччини помічниками капітана на прогулянковій яхті, але роботодавці під загрозою фізичної розправи змусили їх перевозити на цій яхті нелегальних мігрантів.
Спорт оформление ленты  «Динамо» виграло Суперкубок України. Відео На стадіоні «Чорноморець» в Одесі 21 липня київське «Динамо» в напруженому і цікавому матчі виграло Суперкубок України, перемігши з рахунком 1:0 донецький «Шахтар». Єдиний гол на 18-й хвилині забив Віталій Буяльський, який скористався помилкою воротаря «гірників» Андрія Пятова. Активніше цей поєдинок почали «гірники», на стартових хвилинах вони були ближчими до взяття воріт «Динамо», створивши кілька небезпечних моментів. Але після помилки П'ятова на 18-й хвилині першого тайму, після якої Буяльський відкрив рахунок, ініціатива перейшла до «Динамо». Незважаючи на те, що «Шахтарю» необхідно було відіграватися, ближче до того, щоб подвоїти свою перевагу, були динамівці. Свого апогею пристрасті на полі досягли в компенсований час. Бійка у штрафному «Динамо» призвела до двох видалень - динамівця Микити Бурди і «гірника» Ісмаїлі. У підсумку матч завершився перемогою «Динамо» з мінімальною перевагою.
Спорт Усик: Москва-2018, Батя - в будівлі! Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, український боксер Олександр Усик після перемоги над росіянином Муратом Гассієвим у Москві дав емоційне інтерв'ю. Якими були твої думки після цієї перемоги? «Перше, що я подумав, коли мені підняли руку, подумки сказав: боже, дякую тобі за ту силу, яку ти мені дав, і за те, що ти мене привів сьогодні сюди». Які твої плани на найближче майбутнє? «Після цього бою потрібно гарненько відпочити і відновитися. Тільки тоді ми з командою все обміркуємо. Однак я чув, що Тоні Белью хоче переможця цього турніру, він боксує в суперважкій вазі. Він же побачить це інтерв'ю? Так ось: Hey, my dear friend, я готовий!». Це буде в суперважкій вазі або в першій важкій? «Якщо Тоні Белью не захоче спускатися, то я з великим задоволенням піднімуся до нього». «Олімпійський, спасибі! Люди, земляки! Всім величезне спасибі за підтримку. Москва-2018. Ба-ам! Батя - в будівлі!» - емоційно заявив Усик в кінці інтерв'ю.
Політика Європарламент заморозив дотації партії Марін Ле Пен Європейський парламент прийняв рішення заморозити дотації французької партії проросійського політика Марін Ле Пен «Національне об'єднання» в зв'язку з підозрою в шахрайстві, повідомляє Journal du dimanche. За даними видання, в червні цього року Марін Ле Пен зобов'язали повернути Європарламенту близько 300 тисяч євро, виданих на заробітну плату її помічникам. Ця постанова Європарламенту стала наслідком розслідування Європейського бюро по боротьбі з шахрайством, яке в 2016 році встановило, що Марін Ле Пен з грудня 2010 року по лютий 2016 року невиправдано заплатила своїм помічникам 298 тисяч 497 євро за парламентську допомогу. Це не єдина проблема Ле Пен - 8 липня суд заморозив виплату «Національному об'єднанню» 2 мільйонів євро з фонду держдотацій, які партія мала отримати відповідно до закону про фінансування політичних організацій.
Спорт Гройсман запропонував президенту присвоїти Усику звання Героя України Прем'єр України Володимир Гройсман запропонує президенту Петру Порошенко присвоїти знаменитому українському боксерові Олександру Усику звання Героя України. Так прем'єр-міністр прокоментував у Facebook перемогу в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії в Москві українця над російським боксером Муратом Гассієвим. «Історична для всієї України перемога нашого Олександра Усика! Вкотре він довів, що сильніше українців у світі нікого немає! Запропоную президенту Петру Порошенко присвоїти Олександру Усику звання Героя України!» - написав Володимир Гройсман. Нагадаємо, український боксер Олександр Усик став переможцем фінальної суперсерії з боксу у важкій вазі, завоювавши титул абсолютного чемпіона світу. Усик здобув перемогу за очками. Всі судді віддали перемогу українцеві з рахунком 120:108, 119:109, 119:109.
Політика Путіну не подобається підвищення пенсійного віку, але треба Російський президент Путін на зустрічі з волонтерами чемпіонату світу з футболу заявив, що йому дуже не подобається підвищення пенсійного віку в Росії, але цю реформу все одно необхідно провести. Про це повідомляє ТАСС. «Це питання дуже чутливе для більшості росіян, воно так чи інакше обговорюється вже протягом багатьох років. І коли мене запитують, який з різних варіантів мені більше подобається, я відповідаю - ніякий. В уряді взагалі мало таких людей, кому це подобається», - заявив Путін. При цьому він нагадав про постанову російського уряду від 1995 року, в якій сказано про необхідність підвищення пенсійного віку. У цьому документі зазначається, що зробити це необхідно буде в другому десятилітті 21 століття. «Зараз вже 2018 рік, і ми, вдячні нащадки, повинні приймати рішення, бо через кілька років у пенсійного фонду можуть виникнути серйозні проблеми», - заявив президент РФ.
Політика Російський депутат: Вкрадені «пенсійні» підуть на війну в Україні і Сирії Скільки б не вправлялася пропаганда Кремля, вона нікого не змогла обдурити, запевняючи в корисності підвищення пенсійного віку в Росії. Про це заявив депутат Законодавчих зборів Петербурга Борис Вишневський. «Скільки б не брехали урядові експерти. Скільки б вірусної рекламі теперь не розміщували в соціальних мережах, забороняючи говорити «пенсійну реформу», влада не зможе нікого обдурити. Хоча в цьому я з нашим урядом згоден, - ніяка це не реформа! Це звичайний, нахабний і цинічний грабунок населення. Єдина мета таких дій - скоротити число пенсіонерів, відняти на кілька років пенсію у тих, хто заздалегідь її оплатив своїми податками. І на що підуть ці вкрадені у пенсіонерів гроші? Так зрозуміло, на що. На війни в Україні та Сирії. На зброю і «силовиків», яких скоро в Росії буде більше, ніж пенсіонерів, їх, до речі, перетворення пенсійної системи не торкнуться. Також гроші підуть на прибутки олігархів і компаній, що потрапили під санкції Заходу. На утримання кремлівських пропагандистів», - заявив Борис Вишневський.
Події оформление ленты  Над Маріуполем пролетіли бойові літаки. Зірвано дах будинку У суботу над Маріуполем на низькій висоті пролетіли бойові літаки і вертоліт Збройних Сил України. Про це повідомило видання 0629.com.ua. Як повідомляється, два військових штурмовики СУ-25 над морем і самим містом пролетіли близько десятої години ранку. Пізніше з'явився й ударний вертоліт Мі-24. У прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил повідомили, що це були планові навчання, проте населення про них навмисно не попереджали, так як військові не досягли б своєї поставленої мети польотів над морем. Виконання завдання пройшло без пригод. Однак у Маріуполі знайшовся один місцевий житель, у якого «зірвало» дах. У соцмережі чоловік написав, що буде судитися з військовими, бо в результаті низьких польотів військових літаків над Приморським районом міста з його будинку зірвало шифер. Хеликоптер тоже был ☻ pic.twitter.com/Rjg24n3W8x — IgorGirkin (@GirkinGirkin) 21 июля 2018 г.
Політика Росіянка Бутіна зустрічалася з віце-головою ФРС і заступником міністра фінансів США Підозрювана у шпигунстві 29-річна росіянка Марія Бутіна в 2015 році зустрічалася з віце-головою Федеральної резервної системи США Стенлі Фішером і заступник голови Міністерства фінансів Натаном Шитсом. Про це повідомляє агентство Reuters. Як повідомляється, обидві зустрічі відбулися у Вашингтоні під час візиту в США заступника голови Центробанку РФ Олександра Торшина. За даними слідства, саме Трошин керував діями Марії Бутіної. Зустрічі, на яких обговорювалися російсько-американські економічні відносини, були організовані Центром національних інтересів у Вашингтоні. Ця неурядова організація близька до республіканців. Марію Бутіну звинувачують у спробах розвивати зв'язки з фізичними та юрідічіскімі особами в США з метою просування російських інтересів. За американським законодавством, право на таку діяльність має лише офіційно зареєстрований іноземний агент. Росіянці загрожує до п'яти років ув'язнення. Бутіна підтримує російську агресію в Україні: окупацію Криму і війну на Донбасі, закликаючи громадян Росії підтримувати терористів добровольцями, гуманітарною допомогою та всіма можливими способами.
Політика ФСБ шантажувала Хорватію за «Слава Україні!» У соціальних мережах сплив інсайд з Агентства розвідки і безпеки Хорватії про погрози ФСБ РФ збірної Хорватії на футбольному чемпіонаті світу. Інцидент стався 8 липня після програшу росіян хорватам. Після цього матчу в мережі було опубліковано відео, на якому хорват Огнен Вукоєвич присвятив перемогу Україні та київському "Динамо", а його співвітчизник Домагой Віда прокричав «Слава Україні!». Саме після цього представники служби безпеки Росії провели зустріч з керівництвом збірної Хорватії. В ході цієї розмови російські офіцери заявили, що після слів Віди і Вукоєвича вони не будуть забезпечувати безпеку гравців збірної Хорватії і натякнули керівництву збірної про те, що під час ЧС-2018 можуть несподівано статися жорсткі зіткнення між росіянами і хорватськими фанатами. Після цієї заяви у керівництва збірної Хорватії вже не залишалося іншого вибору, крім як принести вибачення за сказані про Україну слова.
Дозвілля Найточніший гороскоп на тиждень з 23 по 29 липня ОВЕН Незважаючи на деякі зрушення в справах, а то і часткове вирішення проблеми, на яку квітневі Овни колись просто махнули рукою, в ці дні у вас все ж можливі моменти, коли ви станете відчувати якесь внутрішнє напруження або тривогу. Народжених в березні на роботі чекає успіх, а вдома теплота і взаєморозуміння. Не обійдеться і без романтичних пригод і знайомств.Сприятливий день — понеділок.Несприятливий день — середа. ТЕЛЕЦЬ Не виключено, що іноді квітневі Тельці в ці дні будуть дуже вже імпульсивні. Це може надати неоднозначно вплинути на ділові, сімейні або любовні стосунки. І не піднімайте фінансових питань. Ви їх все одно не вирішите, а посваритися можете. У травневих Тельців тиждень обіцяє бути спокійним, хоча якщо ви народилися в першій декаді місяця - у вихідні будьте більш завбачливі і уважні до своїх близьких.Сприятливий день — середа.Несприятливий день — п'ятниця. БЛИЗНЮКИ Тиждень сприятливий для народжених на кордонів знака, адже масштабність багатьох проблем в ці дні знизиться до розмірів, коли на них можна не звертати уваги, і це дозволить вам сповна радіти життю. І тільки Близнюкам середини знака рекомендується запастися витримкою і самоконтролем. На ваш погляд ваші близькі чомусь стануть незговірливими і впертими, і ваш настрій від цього покотиться вниз.Сприятливий день — п'ятниця.Несприятливий день — понеділок. РАК У липневих Раків зараз закладається фундамент вашої подальшої фінансової стабільності, тому не дозволяйте собі ніяких відволікань і ухилення. Якщо ви у відпустці, то частіше думайте про нові джерела доходів - нехай гроші знають, що ви в їх потребуєте. Ті, хто народився в червні, не обійдуться без проблем. Але ж і труднощі мають своє призначення. Вони змушують піти по новому шляху, зустріти інших людей, побачити і дізнатися те, чого ви ніколи не помітите, крокуючи по дорозі без перешкод. Ось і зараз, можливо, вам доведеться по-іншому поглянути на життя.Сприятливий день — субота.Несприятливий день — середа. ЛЕВ Вельми непоганий тиждень для народжених у кордонів знака. Причому іноді ви не дуже-то будете вникати в суть виниклої перед вами проблеми. Ну а якщо ви зібрані, цілеспрямовані і вважаєтесь людиною розсудливою, то вам в ці дні взагалі забезпечений грандіозний успіх як в кар'єрі, так і в справах сердечних. Чого не можна сказати про левів середини знака - ці дні явно не ваші. Тому знизьте обороти, а то і зовсім візьміть відгули або відпустку, щоб не створити непотрібних проблем собі і оточуючим.Сприятливий день — понеділок.Несприятливий день — субота. ДІВА Сприятлива тиждень для більшості Дів. У ці дні бажано в усьому спиратися на підказки інтуїції. Це саме вона підкаже, як вам треба повестися з тією або іншою людиною, щоб були прийняті ваші правила гри. І тільки Дівам кінця знака краще трохи скоротити свої плани на цей тиждень - навіщо лізти геть зі шкіри, якщо їм не судилося збутися? А ще вам слід побоюватися сумнівних пропозицій, так як це може погано відбитися на вашій репутації.Сприятливі дні - вівторок — четвер.Несприятливий день — немає. ТЕРЕЗИ Жовтневі Терези в ці дні багато в чому стануть залежати від своїх емоцій, і чим швидше ви охолонете і заспокоїтеся, тим менше дров встигнете наламати. Не поспішайте руйнувати те, що створювалося з великими труднощами. У Терезів вересня це сприятливий час для спілкування, поїздок і знайомств - отримані знання і враження напевно зіграють не останню роль у вашому житті. Не забувайте також зайнятися зміцненням здоров'я, адже літо найкраща пора року для того, щоб відпочивати і накопичувати сили.Сприятливий день — п'ятниця.Несприятливий день — середа. СКОРПІОН Схоже, листопадовим Скорпіонам вдасться непогано зорієнтуватися у всіх подіях цього тижня. І в першу чергу на кар'єрному поприщі. Народженим в жовтні не завадить у всьому проявляти обережність: будь то підписання документів, обмін грошей або перебігання на іншу сторону вулиці в невстановленому для цього місці. Також непросто можуть складатися і відносини з людьми. Схоже, вам важко буде впоратися з бажанням настояти на своєму.Сприятливий день — середа.Несприятливий день — п'ятниця. СТРІЛЕЦЬ У тих з вас, хто народився біля кордонів знака, все буде визначатися як не можна краще. Скрізь вас очікують розуміння, участь, дружелюбність і ще цілий перелік таких же позитивних характеристик, які відносяться до сфери спілкування. Зі свого боку поспішіть розвіяти всі колишні протиріччя і недомовки і загладити свою провину. А ось Стрільці середини знака, навпаки, запросто можуть спровокувати оточуючих на різкі дії: ви будете здатні будь-кого вивести з себе. Втім, вони також не пропустять нагоди вас вколоти.Сприятливий день — понеділок.Несприятливий день — вівторок. КОЗЕРІГ Схоже, вам доведеться неабияк потрудитися. Але зараз це буде не в напряг, адже робота стане просто горіти в ваших руках. Нітрохи не засмутить вас і те, що вам треба буде допомагати оточуючим людям. До того ж ви почуєте від них компліменти, а то і хвалебні оди, відчуєте ще більший творчий і емоційний підйом. Правда, ілюзій і спокус в даний період теж випаде чимало, особливо якщо ви народилися в грудні, тому не обманіться.Сприятливий день — четвер.Несприятливий день — немає. ВОДОЛІЙ Постарайтеся в ці дні під будь-яким приводом йти від з'ясування відносин і вирішення питань, що можуть призвести до конфліктів. Зі свого боку приборкайте свою імпульсивність і нетерпимість, щоб не стати винуватцем сварки з колегами, друзями, партнерами або дітьми. Постарайтеся стримувати свої душевні пориви і фантазію, і тоді перемога обов'язково буде за вами як на професійній ниві, так і на любовному фронті.Сприятливий день — немає.Несприятливі дні — понеділок, субота. РИБИ Старання лютневих Риб будуть помічені і оцінені, тому найсерйознішим чином поставтеся до виконання своїх обов'язків. До того ж багато у вас стане виходити без будь-яких зусиль. У березневих Риб багато сил можуть відняти домашні турботи. Так що якщо ви понесете додому з роботи службові проблеми і негативні емоції, то ще більше розжарите обстановку. Найбільш небезпечно в поганому настрої віддаватися з'ясування стосунків «батьки - діти». Тут, крім нових неприємностей і докорів, вам нічого не світить. Небажано також давати обіцянки: вони можуть виявитися невиконаними.Сприятливі дні — середа, четвер.Несприятливий день — немає.
Дозвілля Любовный гороскоп на 23 июля 2018 для всех Знаков Зодиака Дуже романтичний день обіцяє любовний гороскоп на 23 липня 2018 всім Знакам Зодіаку.У цей день з'явиться мрійливість і тяга до романтики. Закохані пари зможуть відчути особливу ніжність у відносинах. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 обіцяє Знакам Зодіаку чудовий період. ОвенОвен буде в цей день дуже романтичним і радісним. Представники цього Знака Зодіаку зможуть якось освіжити свої стосунки. День буде вдалим для заняття разом з партнером чимось новим і незвичайним. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 обіцяє Овнам чудовий день для любові. ТелецьТельцям слід все ще ретельно уникати конфліктів і сварок, вести себе стримано й доброзичливо. Люди цього Знака Зодіаку будуть переживати не найлегший період для себе. Саме тому важливо зберігати мир і гармонію у стосунках. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 пророкує, що за допомогою мудрості і внутрішньої сили Тельці направлять відносини в потрібне русло. БлизнюкиБлизнюки в цей день будуть дуже товариськими, добрими і романтичними. Саме партнерські відносини будуть на першому місці для Близнюків в цей день. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 обіцяє Близнюкам продовження прекрасного періоду для любові і побачень. Але Близнюкам важливо не бути занадто вимогливими. РакРак в цей день буде більш спокійним, приземленим, терплячим. Це не найромантичніший час для Рака. Але зате люди цього Знака Зодіаку зможуть насолодитися простими побутовими дрібницями життя. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 попереджає Раків про те, що вони можуть відчути себе трохи ущемленими в цей день. ЛевЛев в цей період стане більш пристрасним, активним і романтичним. У житті цього Знака Зодіаку триває період, призначений для любові і свята. Леви все ще потребуватимуть компліментів і уваги з боку другої половинки. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 обіцяє Левам прекрасний день для побачень і веселощів. ДіваДіва буде дуже емоційною і чутливою в цей день. Люди цього Знака Зодіаку потребуватимуть любові і розуміння партнера. Дівам підійде спокійне побачення в уже звичній обстановці. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 обіцяє Дівам дуже спокійний і душевний час. ТерезиТерезам потрібно буде спілкування і відчуття того, що їх розуміють. Люди цього Знака Зодіаку все ще будуть більше дивитися на свою другу половинку як на друга і співрозмовника. Терези будуть легшими і поверхневими в любові в цей день. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 віщує Терезам прекрасний день для розмов і прогулянок разом з коханою людиною. СкорпіонДля Скорпіона це буде період спокою і гармонії. Люди цього Знака Зодіаку стануть більш приземленими і практичними в любові, будуть більше часу приділяти простим життєвим питанням, пов'язаним з відносинами. Це можуть бути покупки, побут або банальне запитання, де і як відбудеться побачення. У будь-якому випадку Скорпіони зможуть насолодитися буденними речами разом з коханою людиною. СтрілецьСтрілець буде більш привабливим в очах свого партнера в цей день. У житті цього Знака Зодіаку триває період, коли все крутиться навколо нього. Але Стрільцям важливо розслабитися і не сприймати всі висловлювання на свій рахунок. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 пророкує Стрільцям, що це може бути дуже вдалий день для любові. КозерігОсобисте життя Козерога все ще буде більше залежати від його внутрішнього стану. Якщо Козеріг буде схильний до негативних емоцій і переживань, то це може погано відбитися на відносинах. Якщо ж Козеріг буде відчувати внутрішню гармонію, то він зможе охопити свого партнера неймовірною любов'ю. ВодолійВодолій в цей день може здатися своїй другій половинці більш відстороненим і незалежним. Саме тому людям цього Знака Зодіаку слід більше спілкуватися зі своїм партнером і ділитися з ним своїми думками. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 віщує Водоліям, що в коханій людині вони захочуть побачити однодумця. РибиРиби все ще будуть більш серйозними і замкнутими, вимогливими і суворими. У любовних відносинах люди цього Знака Зодіаку можуть проявляти себе як лідери. Любовний гороскоп на 23 липня 2018 рекомендує Рибам не бути занадто вимогливими і владними в спілкуванні з коханою людиною в цей день.
Дозвілля Найвірніші жінки по Знаку Зодіаку Жінки цих Знаків Зодіаку найвідданіші з усіх. Вони підуть за своїми чоловіками і в вогонь, і в воду. Представниці цих Знаків Зодіаку вміють бути підтримкою і вірним другом для своєї коханої людини. Вони дуже віддані і люблячі. ТелецьЖінка Телець стає для свого чоловіка неймовірно відданою подругою, вірною і надійною супутницею життя. Представниці цього Знака Зодіаку з готовністю йдуть за своїми чоловіками і переживають з ними як хвилини радості, так і нещасливі моменти. Жінка Телець надзвичайно уважна, ніжна і добра по відношенню до своєї другої половинки. РакЖінка Рак стає відданою, вірною і чуйною дружиною. Багато Раків вважають за краще вести себе смиренно у відносинах, віддаючи кермо влади своїм обранцям. Рак може підтримати свого чоловіка не тільки в хвилини радості, а й розділити з ним всі нещасливі моменти. Представниці цього Знака Зодіаку стають непорушною підтримкою і опорою для своїх чоловіків, особливо в кризові моменти. Це дуже віддані жінки, для яких сім'я і чоловік завжди стоять на першому місці. ДіваЖінка Діва любить свого супутника життя вірно і самовіддано. Вона може здаватися занадто практичною і стриманою, але всередині неї постійно горить спокійний і непохитний вогник любові. Жінка під Знаком Діва закохується довго, але дуже сильно. Її почуття стають вічними і непорушними, а сама вона знаходить великий сенс життя під назвою любов. КозерігДля жінок Козерогів любов має величезне значення. Представниці цього Знака Зодіаку стають дуже вірними і надійними супутницями життя. Вони готові розділити з коханою людиною не тільки приємні, але і важкі моменти. Жінка Козеріг може здаватися холодною і неприступною, але вона завжди буде залишатися відданою дружиною і люблячим, надійним другом для своєї коханої людини. ОвенЖінка під Знаком Овен любить дуже віддано і сильно. Представниці цього Знака Зодіаку стають вірними супутницями життя і люблячими, турботливими подругами. Жінка Овен вміє не тільки брати у відносинах, а й віддавати. Немає більш відданої і самовідданої жінки, ніж Овен. Вона повністю віддається в стосунках і бажає так само без залишку володіти своєю коханою людиною, розповідає Луна.
Дозвілля Все старе і непотрібне відімре: Місячне Затемнення в липні 2018 назавжди змінить ці 5 речей Місячне Затемнення в липні 2018 року принесе кардинальні зміни в житті людей. Затемнення Місяця відбудеться 27 липня 2018 року з 27 липня 20:15 за 28 липня 2:28 за московським часом. Місяць буде знаходитися в цей період у Водолії, а Сонце у Леві. І ось які речі назавжди зміняться після Місячного Затемнення в липні 2018 року. Творча самореалізаціяМісячне Затемнення торкнеться питань реалізації своїх талантів в роботі і в житті в цілому. Затемнення на осі Водолій - Лев відбувалися останні два роки, і багато людей вже стали на шлях реалізації себе. Тих же, хто так і не зважився на це, чекають великі зміни в житті. Доля може піднести сюрпризи, пов'язані з роботою і самовираженням. Кожна людина буде змушена задуматися про те, наскільки вірний шлях вона вибрала. Оточення, однодумціМісячне Затемнення в липні 2018 року торкнеться нашого оточення. Для того, щоб йти до своїх цілей, потрібні правильні люди поруч. Багатьох речей ми не в змозі добитися самі. Для цього нам потрібні соратники та однодумці. У житті багатьох людей буде кардинально змінюватися оточення. Не виключені дуже важливі і доленосні знайомства. Бар'єри, життєві кордониМісячне Затемнення підніме теми свободи і незалежності, індивідуальності і можливості бути собою. У житті багатьох людей будуть руйнуватися бар'єри і минулі рамки, які заважали висловлювати свою індивідуальність. Люди відчують дух свободи і бажання бути тільки собою. В емоціях багато кидатимуть ненависну роботу і йти з відносин. Але не варто приймати в період затемнення поспішні рішення. Всі потрібні зміни Місячне Затемнення принесе у ваше життя саме. Несправжні почуттяБагато відносини себе відживуть. І це стосується не тільки особистого життя, але і дружби і партнерства. У цей період багато людей зрозуміють, що не можуть більше грати, багато хто захоче піти легко і не обертаючись. Все нещирі відносини будуть зруйновані. З легкістю і без оглядки назад багато людей залишать місця, в яких більше немає почуттів і правди. Важливо не рубати з плеча і не діяти зопалу. Можна наробити фатальних помилок. Слід почекати закінчення періоду Коридору затемнення і тільки після цього діяти. Реальні проекти і фундамент для успіхуЦьому Затемненню передувало Сонячне Затьмарення в Раку. Це означає, що проекти і справи, у яких є майбутнє, будуть розвиватися. А ті починання, які не мають шансу на успіх, просто вичерпають себе. Місячне Затемнення в липні 2018 покаже, що дійсно варто нашої уваги. І з цього моменту почнеться довгий і повний копіткої праці період побудови фундаменту. Місячне Затемнення не тільки покаже важливі цілі, але і дасть можливість знайти нові, оригінальні, творчі і більш легкі методи для їх здійснення, розповідає Луна.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,66552996635437-/ /-pc-/
Top