counter
Архів Повернутись назад 22 Березня 2021
22 Березня
Коронавірус По Україні пройшов великий спад заражень після вихідних В опублікованих сьогодні на сайті Ради національної безпеки і оборони України з загальнодоступною системою моніторингу поширення епідемії коронавируса ситуація пандемії в Україні значно покращилася за минулі вихідні. Повідомляється про 7893 зафіксованих нових випадки коронавируса. Найбільше нових заражень у Львівській, Одеській та Київській областях. Відзначимо, що вчора в Міністерстві охорони здоров'я підтвердили 11 145 нових випадків коронавируса, що на три тисячі заражень більше, ніж сьогодні. Також міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив на своїй сторінці в Facebook, що за вчора госпіталізували 3026 осіб; померли 157 осіб і 2993 пацієнта одужали. За минулу добу зробили 34 129 тестувань на коронавірус (зокрема методом ПЛР - 21 611, методом ІФА - 4418, досліджень швидкими тестами на антиген до SARS-CoV-2 - 8100). За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській (937), Одеській (745), Житомирській (580), Київській (557) та Вінницькій (513) областях. За весь час пандемії в Україні виявили 1 554 256 COVID-випадків; одужали від вірусу 1 260 842 особи, а більше 30 тисяч людей померли.
Події Жахливе ДТП у Львові: кришка люка влетіла в авто і вбила дитину Як повідомляє місцеве видання "Варта1" в суботу пізно ввечері у Львові на вулиці Зеленій сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Через погано закріпленої кришки каналізаційного люка загинула дитина. Як повідомляє "Варта1", пригода сталася ввечері 21 березня, близько 21:00. Автомобіль "Mitsubishi L200" ГСЧС рухався в напрямку вулиці Сихівської. Під час руху він наїхав заднім лівим колесом на каналізаційний люк, кришка якого, судячи з усього, була погано закріплена. Від наїзду кришка люка вилетіла в напрямку зустрічної смуги, де в той момент рухався автомобіль Acura. Кришка влетіла в лобове скло машини і потрапила в дитини, який сидів на передньому сидінні. Від отриманих травм дитина померла на місці трагедії. За фактом ДТП слідчі відділу з розслідування злочинів в сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, при процесуальному керівництві Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Політика Лавров вважає, що Росії слід відмовитися від розрахунку в доларах і відмовитися від міжнародних платіжних систем Як повідомляється в опублікованому на сайті Міністерства закордонних справ Росії інтерв'ю міністра закордонних справ РФ Лаврова для китайських ЗМІ, на його думку Росії слід відповісти на запроваджувані проти пов'язаних з Кремлем осіб санкцій з боку Сполучених Штатів Америки. Причому відповісти він запропонував досить оригінальним способом: відмовившись від використання долара і відключилися від міжнародних платіжних систем. «Тому нам потрібно знижувати санкційні ризики шляхом зміцнення своєї технологічної самостійності, шляхом переходу до розрахунків у національних валютах і в світових валютах, альтернативних доларові. Потрібно відходити від використання контрольованих Заходом міжнародних платіжних систем », - цитує Лаврова сайт МЗС Росії. Міністр постарався своєю відповіддю так само підвищити роль держави окупанта хоча б на словах, назвавши вводяться проти Росії і її громадян санкції "примхами", зазначивши, що зараз не так карати ними - не те положення на міжнародній арені, а Росію, так і зовсім "нерозумно ".Нагадаємо, 18 березня МЗС РФ відкликав для консультацій свого посла в США Анатолія Антонова. У відомстві Лаврова хочуть обговорити нову стратегію поведінки і реакцій на можливі подальші заяви Білого дому щодо російських лідерів і політики Кремля.
Здоров`я оформление ленты  Нові симптоми коронавируса: відсутність нюху вже не показник Статистика показує, що за час підвищення числа заражених останнім часом в Україні все частіше стали фіксуватися випадки зараження молоді. Як повідомили в матеріалі Телевізійної Служби Новин (ТСН), лікарі відзначають, що COVID-19 майже знищив інші простудні захворювання, але симптоми почали змінюватися. Так, в коментарі телеканалу лікар-пульмонолог Світлана Гук повідомила, що коронавірус почав домінувати вже і в мікробіологічному світі, практично повністю витіснивши грип, якого зараз практично немає. На жаль, зазначила лікар, хоч чисельність хворих в даний час менше, ніж в осінній період минулого року, але тяжкість перебігу хвороби значно збільшилася. І якщо раніше багато проходили лікування амбулаторно, то зараз вони потрапляють в лікарні в три рази частіше."На кожного медика навантаження збільшилася в кілька разів. Це не в 2 рази, це в 10. Ми тут просто як на війні. Ми вже на межі, а розвивається кожен день все гірше і гірше ситуація і ми не знаємо, що буде далі" , - розповіла керівник центру терапії лікарні швидкої допомоги березня Сайко. Крім того, за словами фахівця, вірус мутував, внаслідок чого змінилася і симптоматика протікання хвороби. Зокрема, за твердженням медиків, відсутність нюху і смаку вже не є основною ознакою коронавируса. "Починається біль в горлі. Я не спостерігала цього на початку. Знову-таки, не кожен. І більше пацієнтів з активним нежиттю. Знову ж таки, це те, чого на початку, десь серпень, вересень, ми говорили, якщо у людини активний нежить, то це не ковід. Зараз таких пацієнтів більше. Звісно ж, що це якийсь просто простудний, а це по ПЛР і за аналізом крові ми бачимо все ж, це він ", - зазначає Світлана Гук. Крім того, медики відзначають, що вікові категорії пацієнтів з коронавірусів стали інші - тепер в зоні ризику всі українці від 30 років. "Якщо раніше я рекомендувала своїм амбулаторним пацієнтам десь на 5-6 день здавати аналізи, тепер уже в день 3-4 я бачу яскраві зміни, які вимагають втручань. Події розвиваються швидше, ніж в попередній раз", - говорить Світлана Гук.
Суспільство Великий піст: що строго заборонено робити на другому тижні Як уже писала Аналітична Служба Новин (АСН) в цьому році Великдень буде пізньою, яку православні християни святкуватимуть 2 травня, тому і Великий Піст почався досить пізно - 15 березня, триватиме він 48 днів і завершиться напередодні великого свята Всім тим, хто вирішив дотримуватися вимог посту слід пам'ятати, що у кожного тижня з усіх днів Великого Посту є свої особливі правила, яких слід дотримуватися. Нижче ми розповімо, що вимагає дотримуватися під час другого тижня Великого Посту, яка почалася з сьогоднішнього дня. Згідно традицій час до 26 квітня буде називатися "Чотиридесятницею", таку назву цей період отримав як символ того, що Ісус Христос провів у пустелі, постить протягом 40 днів. Потім почнеться Страсний тиждень - останній перед Великоднем. Вона вважається найсуворішим по меню і поведінки. У другу неділю Великого Посту потрібно обмежити себе в харчуванні, і врахувати, що ця вимога поширюється не тільки на другу, а й на наступні тижні, аж до шостої. Понеділок, середа, п'ятниця - сухоядение, вівторок і четвер - гаряча їжа без олії, субота та неділя - гаряча їжа з рослинним маслом.Так, у вівторок і четвер можна готувати їжу, використовуючи найпростіші пісні рецепти. Наприклад, варити, тушкувати, запікати овочі. А ось каші - строго на воді (крім вихідних, коли в їжу можна додавати рослинне масло). Обмеження стосуються не тільки їжі Великий піст - час не тільки для очищення тіла, а й душі, тому забороняється в усіх 48 днів: сваритися, дратуватися, лихословити, брехати;святкувати і веселитися;вживати спиртне;повчати інших, демонструвати гординю.Також утримання стосується інтимного життя, але за обопільною згодою партнерів.Що дозволено робити в Великий пост По неділях потрібно відвідувати церкву і в будні дні молитися. Страви з риби можна собі дозволити на Благовіщення (7 квітня) та Вербну неділю (25 квітня). А ось на Лазареву суботу (24 квітня) можна порадувати себе ікрою.
Коронавірус оформление ленты  Станом на початок тижня в Україні прищепилося трохи більше 110 тисяч чоловік Як повідомляється на сайті Центр громадського здоров'я, станом на 22 березня за все по Україні було зроблено всього 111 тисяч щеплень від коронавируса. Повідомляється, що за минулий воскресіння всього по Україні було щеплено менше 3000 чоловік (2715). Варто відзначити, що в Кіровоградській, Львівській областях та в місті Києві за минулий день не було зроблено жодного щеплення. З початку кампанії вакцинували першою дозою 111 024 чоловік, ще один українець отримав дві дози ним виявився житель Хмельницької області. У порівнянні з попередньою добою в Україні зробили на 1 253 щеплення менше. Вакцинація проводилася 66 мобільними бригадами. Найбільше щеплень за вчора зробили в Донецькій області - 770. За весь період також найбільше вакцинованих в цьому регіоні - 9014 щеплень.  
Коронавірус оформление ленты  В Україні стартує новий етап вакцинації: хто отримає щеплення від COVID-19 Як повідомив міністр охорони здоров'я Степанов на сьогоднішньому брифінгу 22 березня, з сьогоднішнього дня в Україні стартує другий етап вакцинації від коронавируса. Під час цього етапу прищеплювати будуть сімейних лікарів, а з наступного тижня тим, хто старше 80 років."Плануємо охопити щепленнями максимальну кількість працівників первинної медичної допомоги, системи громадського здоров'я та людей, які задіяні в роботі соціальної сфери. Згодом до них на цьому етапі вакцинації приєднаються і люди старше 80 років", - сказав Степанов. За словами міністра охорони здоров'я, другий етап імунізації можна проводити одночасно з першим. Для нього в Україні планують розгорнути до 2,5 тисячі пунктів вакцинації на території всієї країни. Але для цього потрібно чекати нової партії вакцин. "Починаючи з 29-30 березня хочемо почати робити щеплення людям старше 80 років, які попередньо записалися в чергу. Так поступово ми збільшуємо охоплення населення вакцинацією", - додав Степанов.
Дозвілля Яструб або вовк? Тотемна тварина по знаку Зодіаку Овен: яструб і тигр Як представник вогняного знаку Зодіаку, ви енергійний і впевнений в собі людина. Ви - та сила, яку не можна просто так контролювати. Якщо вам кидають виклик, ви приймаєте його з грацією, а потім йдете і перемагаєте. Це все тигр, який живе всередині вас. До того ж, у вас є природжений лідерський інстинкт. Яструби такі ж - вони можуть об'єднуватися, але працюють завжди краще поодинці. Вони можуть бути імпульсивними і часом спонтанними, але від них виходить така впевненість в собі, що вони можуть безстрашно впоратися з будь-якою ситуацією. Телець: бобер і вовк Ви трохи впертий, як бик - символ вашого знаку Зодіаку, але вовчої натури в вас все-таки більше. Вам подобається бути вовком-одинаком і самому справлятися з усіма проблемами. Проте, це зовсім не означає, що ви не цінуєте інших членів своєї зграї. Вони для вас важливі і ви дозволяєте їм бути самостійними, але тільки під вашим захистом. З іншого боку, своєю працьовитістю ви нагадуєте бобра. Вони не тільки наполегливо працюють, але також схильні діяти стратегічно. Ви завжди ретельно плануєте кожен свій крок і просто так у що-небудь не вплутуєтеся. Також ви досить щедрий, добрий і спритний чоловік, що робить вас більш стабільним, ніж інші. Близнюки: чорна пантера і олень У Близнюках уживається декілька особистостей, але точно так само, як і олені, вони досить енергійні і люблять веселитися. Представники цього знака зодіаку можуть як посміятися над собою, так і змусити навколишніх реготати за допомогою свого дотепності. Також ви досить цікавий співрозмовник, але ваша сутність не дозволяє вам стати пихатими. У деяких ситуаціях Близнюки можуть домінувати - це проявляється їх сутність чорної пантери. Вона елегантна, спокійна і не піддається негативу. Рак: собака і дятел Раки дбайливі, і тим самим їх можна зіставити з дятлами. У них дуже турботлива душа, і вони підтримують свою сім'ю і вміють співпереживати іншим. Дятли можуть також ревнувати і бути владними, але це відбувається дуже рідко. Це відноситься також і до Ракам. Ще одне тотемна тварина представників цього знака Зодіаку - собака. Вони вірні, чутливі і є кращими друзями людини. Їх присутність приносить заспокоєння. Хоч вони і не можуть говорити, вони все одно приносять в наше життя радість і любов. Лев: лосось і павич Леви - це саме втілення впевненості, і тому вони люблять красуватися. Точно так же, як і павичі, вони не соромляться і показують всю свою красу кожен раз, як випадає відповідна можливість. Вони трохи пихаті, але це не заважає їм висвітлювати світ оточуючих своєю красою. Також представники цього знака схожі на лосося. Ця риба пливе проти течії і в якомусь роді поводиться егоїстично. Проте, коли Леви повністю емоційно вкладаються у що-небудь і доповнюють це своєю гордістю - це може стати проблемою. Діва: ведмідь і орел Діви точно такі ж уважні, як і орли, які можуть здалеку все помічати. Спочатку вони все ретельно обдумують, а потім приймають рішення і починають діяти. Їх внутрішній орел робить їх незалежними особистостями, які ширяють у небі, але при цьому не зводять очей з землі. Діви також асоціюються з ведмедем. Ця тварина дуже розумне і працьовите. У ведмедя велике серце, і він досить щедрий, але часом може бути скромним. Також ведмеді бувають ледачими і відчуженими, але тільки тоді, коли у них щось не складається. Ваги: панда і ворон Ваги розважливі і прагнуть до справедливості як в любові, так і в житті. Ворон, сам по собі, чарівний, розсудливий і миролюбний. Він виступає в якості дипломата між групами, вміє зберігати терпіння і є досить доброзичливим. Проте, часом він може бути грубим і мстивим. Також представників цього знака асоціюють з турботливою пандою. Вони досить розслаблені, але при цьому у них величезне серце і вони піклуються про оточуючих. Скорпіон: змія і лев Скорпіони можуть бути страшними. Вони неймовірно пристрасні і загадкові, через що їх буває складно зрозуміти. Точно так же, як і Лев, вони тихі, але володіють шаленої енергією. Коли вони хочуть чогось, щось не побояться взяти і отримати це. Вони завжди зустрічають виклик з гідністю. Скорпіонів також асоціюють зі змією. Вона визначає їх загадковість. До того ж, у змій є зв'язок з невідомим. Вони духовні і пристрасні, і, отже, Скорпіони також прагнуть до духовного зростання. Стрілець: кіт і сова Сови пристрасні й енергійні, точно так же, як і Стрільці. У них усередині горить вогонь, який робить їх імпульсивними. Стрільці цінують дружбу, але часом бувають нещирими і божевільними. Так вони поводяться, коли відчувають, що їх люблять не так, як їм цього хотілося б. Також представники цього знака досить цікаві, як і кішки. Вони хочуть нових пригод, але якщо вони не будуть достатньо обережними, то можуть виявитися в поганій ситуації. Вони бувають досить імпульсивними. Разом з тим, кішки дуже розумні і у них добре виходить вирішувати проблеми. Козеріг: кінь і гусак Козерогам подобається перебувати на самоті. Вони працьовиті і амбітні, але при цьому особливо не люблять перебувати в компанії інших людей. Цим вони чимось нагадують гусей, які звикли триматися в стороні. Вони пристрасні, але при цьому досить обережні. У важких ситуаціях вони можуть ставати надто одержимими. Козероги люблять зосереджуватися на деталях, але при цьому мають неприборканої натурою, так само, як і кінь. Вони чекають, поки їх звільнять. Саме з цієї причини Козерогам подобається проводити час в сільській місцевості. Водолій: видра і ведмідь Водолії люблять залишатися на своїй території і просто так без боротьби не відступлять. Вони цілеспрямовано рухаються назустріч своїм мріям точно так же, як і ведмеді. Вони можуть бути відданими і доброзичливими, але тільки до того моменту, поки ви не переступите їм дорогу. Ще одне тотемна тварина Водоліїв - видра. Видри дуже розумні і грайливі. Вони все тримають в собі, але при цьому щасливі. Якимось чином вони привертають оточуючих, і тому у представників цього знака зодіаку зазвичай багато друзів. Це все завдяки тому, що це тотемна тварина дуже дбайливе і обдароване багатою уявою. Риби: лисиця і вовк Риби люблять мріяти. Всім відома жорстокість вовків, і тому багато хто не бачить всю емоційну глибину цих тварин, якої вони сильно нагадують Риб. Вони доглядають за своєю зграєю і можуть бути досить ніжними і турботливими. Якщо ж вони потрапляють в погані ситуації, то стають жорстокими і спробують зробити все можливе, щоб захистити себе. Ще одне тотемна тварина Риб - лисиця. Вони розумні і приємні, але якщо їх затиснути в кутку, вони можуть бути досить страшними. Вони просто хочуть жити своїм життям без будь-яких проблем, і тому якщо ви кинете їм виклик, вони дадуть здачі.
Дозвілля Дізнайся, хто краще підходить. Сумісність у відносинах за знаком Зодіаку Овен Люди цього Знака вельми непрості, хоча здаються або хочуть здаватися зрозумілими і прозорими. Дуже часто вони самі вибирають собі другу половинку, а не вона їх, тому що якщо вони чогось захотіли, то зупинити їх майже неможливо. Проте у них є певні фаворити в списку потенційних партнерів. Чоловік і жінка-Овен добре поєднуються один з одним. Такий "вогненний" союз неймовірно міцний, хоч і сповнений хаосу. Сильній статі також підійде в якості супутниці дама-Водолій і жінка-Скорпіон, яка допоможе зробити енергетику будинку позитивною. Прекрасним дівчатам і жінкам, народженим під цим вогненним Знаком, підійдуть розумні чоловіки-Водолії і чарівні Терези. Телець Тельці - люди настрою. Їм потрібна людина, яка любила б їх і обожнював. Тельці віддають перевагу самі вибирати собі супутника життя, оскільки вони абсолютно впевнені в тому, що тільки так їм посміхнеться удача. Намагатися зробити на них враження не варто - ви їм або сподобаєтеся, чи ні, і третього не дано. Практично всім Тельцям шалено подобаються Діви, і сумісність з цими людьми у них одна з найкращих. Такі відносини насичені пристрастю, яка зберігається тривалий час, і одночасно розумінням і часткою прагматизму, що влаштовує обох. Дами-Тельці також добре ладнають зі Стрільцями, а чоловіки легко знаходять спільну мову і зближуються з Козерогами, Терезами. Найгірша сумісність у Тельців з енергетичними вампірами - раками або Скорпіонами. Близнюки Люди, народжені під цими зірками, непередбачувані в союзі з усіма Знаками Зодіаку, тому виділити якісь основні закономірності досить складно. Майже у всіх союзах занадто багато «але» через легковажність Близнюків. Водолії і Овни частіше за інших схильні до Близнюкам, тому що вони самі в чомусь з ними схожі. Люди цього Знака сумісні добре з тими, хто сильний ментально і легко переживає розставання. Близнюкам-жінкам підходять Водолії, а чоловікам добре з дамами-Овнами. У цих двох Знаків дуже міцна нервова система, високий рівень емоційної стабільності і стійкості, тому їм простіше сприймати непростий, але дуже привабливий характер Близнюків. рак Раки досить часто виливають на оточуючих сумніви і переживання, тому жити з ними пліч-о-пліч - справжнє випробування, яке витримати під силу не кожному. Зробити це точно зможуть Козероги і Стрільці. Чоловіки і жінки-Раки однаково добре сумісні з представниками цих двох Знаків. Козероги просто не звертають уваги на негативну енергію, немов у них є якийсь щит, а Стрільці настільки позитивні, що з ними сумувати просто не виходить. Раки з цими люди відчувають себе досить приємно і гармонійно. Лев Чоловік-Лев - гордий, невідступний, але вельми романтичний. Найгірше Льву сильної статі поруч з прекрасними Овнамі. Найкраща сумісність у таких чоловіків зі Скорпіонами. Що стосується жінок-Львів, то їм зі Скорпіонами важко: найкращий союз у них з дипломатичними і чарівними чоловіками-Дівами. Жінка і чоловік цього Знака - дві абсолютно протилежні особистості, хоч у них і є деякі спільні риси. Один з одним вони не можуть знайти абсолютно ніяких точок дотику. Досить непогана сумісність у Львів з Рибами. Діва Чоловік-Діва - це та людина, яка в любові кидається з крайності в крайність, але в підсумку може знайти спільну мову з ким завгодно. Найбільше такому чоловікові подобаються гідності жінок-Тельців і жінок-Львів. Їх недоліки Дев не відлякують. Ще у них хороша сумісність з Близнюками, яким вони не поступаються в винахідливості. Жінки-Діви - це пряма протилежність чоловіків-Дев. Це владні натури, які люблять командувати і вести любовні ігри досить агресивно, а тому з більшість Знаків їм доводиться долати безліч "але". Ці дами честолюбні і погано сумісні з егоїстичними людьми. Дівам прекрасної статі по дорозі з такими чоловіками, як Раки і Скорпіони. Вони здатні зробити їх щасливими з більшою ймовірністю, ніж будь-хто інший. ваги Терезам потрібен захист від ворогів і недоброзичливців. Досить ефективною цей захист є в разі, коли вона представлена ​​іншою людиною. Терезам потрібен той, хто зможе їх оберігати. Якщо вони подобаються майже всім людям однаково сильно, то це не означає, що любов в довгостроковій перспективі також в усіх випадках буде успішною. Як вже було сказано раніше, їм потрібен той, хто візьме їх під своє крило. Чоловіки-Терези відмінно поєднуються зі Скорпіонами, а жінки - з раками і Близнюками. Жінки-Скорпіони роблять мужчи-Терезів щасливими і надають їм впевненість в собі, спрямовуючи на вірний шлях. Чоловіки-Близнюки дарують жінкам-Терезам яскраві емоції і позитив, а чоловіки-Раки піклуються про них завжди і за будь-яких обставин. Скорпіон Скорпіони - досить сильні духом Знаки Зодіаку, тому їм потрібен хтось на підтримку. Прекрасній статі до душі буде чоловік-Терези, який готовий до командних дій і до повної віддачі в шлюбі. Також прекрасним Скорпіонам підійде чоловік-Риби. Такий супутник життя зрадіє тому, що не потрібно приймати всі рішення самостійно. Ще Скорпіони обожнюють творчих людей, тому Риби і Терези чоловічої статі тут теж будуть дуже до речі. Скорпіонам сильної статі варто звернути увагу на жінок, народжених під Знаком Терезів. Вони досить поступливі, але можуть додати в стосунки іскру. Також їм дуже комфортно з дамами такого Знака, як Рак. Астрологи зазначають найкращу сумісність цих людей, виражену у всіх аспектах життя. Стрілець Стрільці - люди динаміки, які іноді сумніваються в своїх почуттях щодо другої половинки. Їм потрібні терплячі Знаки Зодіаку, такі як, наприклад, Скорпіони або Козероги. Найкраща сумісність жінок і чоловіків-Стрільців з Водоліями і Тельцями. Такі союзи дуже яскраві і насичені. Вони ведуть до загального збагачення і матеріальним багатствам. З цих людей виходить відмінна команда. Правда, в шлюбі і відносинах жінок з Овнами, а чоловіків з Левами можливо неприємності. Але їм дуже комфортно з Дівами, Рибами і Козерогами. Козеріг Козероги нерідко сповнені установок, які не найкращим чином позначаються на відносинах. З ними досить складно, тому що ці люди довго звикають до другої половинки. Вони недовірливі і прискіпливі, але зате союз з ними буде міцним. Ці люди сумісні з терплячими Знаками Зодіаку. Серед найбільш підходящих варто виділити Дев і Раков. Ще непогано Козероги відчувають себе з Рибами. Чоловіки-Козероги дуже серйозні, тому їм потрібна така ж дама. Жінка-Рак підійде їм якнайкраще. Жінкам цього Знака прекрасної статі підійдуть Діви, які терплячі і точно так само не люблять випадкових сюрпризів. В цілому Козероги не завжди настільки складні, як їх описують, але витримати їх характер під силу далеко не всім. Водолій Водоліям, які нерідко сповнені як відразливих, так і досить привабливих вад і слабкостей, варто шукати таких же людей. Ідеальною парою як для чоловіка, так і для жінки-Водолія буде людина Знака Овен. Овни стримано ставляться до будь-яких негативних звичок і нестандартних поглядів на життя цих незвичайних і харизматичних людей. Ще Водоліїв зможуть зробити щасливими Риби і Близнюки, схожі з ними в світогляді. Найгірше Водолії відчувають себе поряд з надмірно претензійними людьми-моралістами, які не допускають порушення загальних правил. Йдеться про Дів, Раках, Козерогах. Дами-Водолії в цьому плані менш вимогливі, але їм все одно дуже складно знаходитися поряд з тими, хто не поділяє їх способу життя. риби Своїм позитивом вони можуть заразити кого завгодно, закохав цю людину в себе, але це не означає, що вони сумісні з семи однаково. Жінкам-Рибам добре буде поруч з романтичними, люблячими і гарячими чоловіками-Тельцями. Рибам сильної статі підійдуть більше дівчата і жінки Знака Рак або Терези. Їм потрібні сімейні дами, повні терпіння. Взагалі, Риби не зациклюються на проблемах сумісності, тому з ними дуже просто знаходити спільну мову. Проблеми з'являються, коли починається рутина. Тут вони показують себе у всій своїй красі - і зберегти відносини з Рибами під силу не кожному.
Гороскоп Докладний гороскоп на 23 березня 2021 року ♈️  Гороскоп на 23 березня 2021 Овен Сприятливий день. Будьте наполегливі, і ви багато чого досягнете. Зараз у вас є шанс виправити якісь старі помилки, надолужити згаяне раніше. Важливо не витрачати час на порожні суперечки. Зосередьтеся на справах; навколишні напевно оцінять результати, яких ви зумієте досягти. Стане в нагоді те, що ви дізналися давним-давно. Багатьох Овнів чекають приємні сюрпризи у другій половині дня. Це відмінний час для спілкування зі старими і новими знайомими. Багато хто готовий прислухатися до вашої думки, це радує. ♉️  Гороскоп на 23 березня 2021 Телець Відмінно складається початок дня. Важко вибрати більш вдалий час для корисних справ: у вас багато виходить просто відмінно. Завдяки вдалому збігу обставин і власним зусиллям ви впораєтеся з тим, що виявилося не під силу іншим. Пізніше настане більш складний період, що вимагає обережності і уваги до деталей. Краще не поспішати з рішеннями. Вам буде потрібно трохи часу, щоб розібратися в ситуації і зрозуміти, як краще діяти. Часто допомагають старі знайомі. Їх знання і досвід допомагають вам уникнути помилок. ♊️  Гороскоп на 23 березня 2021 Близнюки День не поганий, але повний несподіванок. Це не завжди добре; будьте готові змінити плани, відкласти якісь зустрічі або розваги. Іноді доводиться швидко приймати рішення, і тут ви схильні переживати і хвилюватися, сумніватися в тому, що був обраний правильний шлях. Добре, якщо поруч є люди, з якими можна порадитися. Чи не буде зайвою підтримка друзів. Вони часто знаходять спосіб надихнути вас, розвеселити або приємно здивувати. Увечері не виключені романтичні сюрпризи, знаки уваги, яким ви будете раді. ♋️  Гороскоп на 23 березня 2021 Рак Сприятливий день, який дає вам можливість і з власними справами відмінно впоратися, і оточуючим багато в чому допомогти. Легко знайти нових союзників і помічників. Часто на вашу сторону встають недавні суперники, тому що розуміють: ваш успіх не за горами. Вірогідні принадні ділові пропозиції. Відповівши на них згодою, ви покладете початок нового етапу своєї кар'єри. Гармонійно складаються особисті стосунки, ви відмінно ладите з близькими людьми, добре розумієте нових знайомих. Буде можливість помиритися з тими, з ким ви були в сварці. ♌️  Гороскоп на 23 березня 2021 Лев Непоганий гармонійний день. Намагайтеся пам'ятати про цілі, поставлених раніше, і не відволікатися від важливих справ через дрібниці або якихось дрібних подій. Навколишні часом намагаються чинити тиск. Не так-то легко захистити свої інтереси, при цьому нікого не образивши, не зіпсувавши відносини. Але ви справляєтеся; допомагають життєвий досвід і природна делікатність. Буде можливість вирішити якісь завдання, над якими ви багато міркували останнім часом. Відразу повернуться спокій і впевненість, ви відчуєте себе вільніше. ♍️  Гороскоп на 23 березня 2021 Діва Початок дня змусить понервувати. Справа тут не тільки в тому, що не все йде за планом, але і в вашої реакції на те, що відбувається, часто надмірно гострої. Взагалі ви не приймаєте труднощі близько до серця, а сьогодні можете засмучуватися через дрібниці. Згодом до вас повертається душевну рівновагу, до того ж поруч виявляється все більше людей, які готові вас підтримати. Спілкування з друзями незмінно радує і надихає. Завдяки їм ви відчуваєте себе набагато краще, з ентузіазмом беретеся за нові справи, навіть якщо вони здаються складними. ♎️  Гороскоп на 23 березня 2021 Терези Не переймайтеся через дрібниці. Це не найспокійніший день, але серйозні проблеми він навряд чи принесе, а з усіма іншими труднощами ви швидко впораєтеся. Не виключені якісь незвичайні збіги, події, які спонукають на цікаві думки. Деякі Ваги знайдуть гідне застосування своїм талантам або зрозуміють, як перетворити хобі на джерело доходів. Можливі хороші новини. Часто їх приносять друзі або просто давні знайомі. Буде шанс відновити зв'язки, якими ви колись дорожили. ♏️  Гороскоп на 23 березня 2021 Скорпіон День сповнений несподіванок, здебільшого приємних. Серйозних проблем не виникне, але не всі справи вдасться завершити в термін. Це, втім, не біда: ви все одно досягнете потрібного результату, хоч і трохи пізніше. Вірогідні грошові надходження, часто вони виявляються більше, ніж ви очікували. Буде шанс укласти вигідні угоди. Деякі Скорпіони отримають пропозиції, про які потай мріяли. Варто прислухатися до інтуїції: вона обов'язково підкаже, яку відповідь варто дати. Друга половина дня підходить для сімейних справ, допомоги близьким, вирішення якихось домашніх проблем. ♐️  Гороскоп на 23 березня 2021 Стрілець День сповнений несподіванок. Швидше за все, не вийде займатися тим, що ви запланували: з'являться абсолютно нові справи, завдання, які потребують негайного вирішення. Деяким представникам знака доведеться мати справу з людьми, від яких вони вважали за краще б триматися подалі. Будьте готові попрацювати - без цього ви навряд чи зможете досягти потрібного результату. Але ваші зусилля будуть щедро винагороджені. Близько готові допомогти в реалізації сміливих планів. Завдяки такій підтримці ви відчуваєте себе набагато вільніше і впевненіше. ♑️  Гороскоп на 23 березня 2021 Козеріг На початку дня можливі якісь неприємні моменти, непорозуміння. Не виключено, що доведеться зіткнутися з сильним противником, і вам буде нелегко здобути над ним верх. Стане в нагоді те, чого ви встигли навчитися раніше; досвід допоможе не допустити помилок. Друга половина дня дуже сприятлива. Це відмінний час для відпочинку, спілкування з близькими, зустрічей з друзями. Ви легко знаходите спільну мову з усіма, часто розумієте оточуючих з півслова. Чи не виникне конфліктних ситуацій, легко буде домовитися про якісь спільні дії. ♒️  Гороскоп на 23 березня 2021 Водолій Все складається добре. Вплив позитивних тенденцій помітно у всіх сферах життя. Часто ви домагаєтеся успіхів навіть там, де всерйоз не розраховуєте на них. Вдається отримати користь з якихось несподіваних подій, дивних збігів, які інших збили з пантелику. Висновки, які ви робите, спочатку здаються оточуючим дивними. Але трохи пізніше все зрозуміють, що ви були праві. Друга половина дня підходить для того, щоб вирішувати фінансові питання. Там, де справа стосується грошей, інтуїція вас не підводить. ♓️  Гороскоп на 23 березня 2021 Риби Вдалий день, спокійний і плідний. Ви також прагнете успіху в багатьох справах, навіть тих, за які беретеся без особливого ентузіазму. Можна завершити те, що було розпочато давним-давно і здавалося майже безнадійним. Деякі Риби домагаються результатів, які дивують і захоплюють оточуючих. Часто допомагають старі знайомі, та й нові готові підтримати багато ваші починання. Вдало вирішуються питання, що стосуються роботи і бізнесу. Не виключені грошові надходження з несподіваних джерел, а також подарунки, яким ви будете раді.
Суспільство Нова смертельна "гра" з Tik-Tok. Батьки - зверніть увагу Маніпуляції з удушення, які завірусілісьв Тік-Току. І ми точно знаємо, що деякі бердянські підлітки намагаються це повторити. Педагоги насторожилися. Добре б оперативно провести роз'яснення з дітьми і батькам підлітків, які в більшості своїй занурені в інтернет-тренди. В тому числі, і не завжди гідні повторення. Хтось в мережі за новою запустив старий челендж з асфіксією, яка нібито дає яскраві відчуття на відході. В останні тижні його жваво підхопили школярі. Але потрібно розуміти, що особливого кайфу там немає, а слабкі підліткові організми підводяться до межі життя і смерті. Найчастіше заради того, щоб власне відео запостити знову ж в соцмережах. Сподіваємося, що нова смертельна хвиля швидко зійде без шкоди життю і здоров'ю наших дітей. І краще спрацювати на випередження.  
Суспільство оформление ленты  Снасті у мужика повинні бути міцні. А раптом рятувати кого доведеться! Як повідомили сьогодні в популярному паблік ДТП Київ, неймовірне пригода сталася сьогодні в столиці. На щастя все закінчилося благополучно, проте все могло бути дуже сумно. Компанія підлітків гуляючи біля річки вийшли на річку. Буквально за одну мить почав вже танути лід під ними почав тріщати та розколюватися. Забарившись один з дітей не встиг вчасно зістрибнути на берег. За секунди дитини, що стояв на шматку крижини віднесло від берега на пристойні 20 метрів, причому глибина річки в тих місцях досягає 10-15 метрів.На щастя розгортається трагедію помітили дорослі, у одного з яких виявився спінінг. Саме використовуючи його вони й витягнули бідолаху з водяного полону: вони кинули хлопчикові шнур спінінга, за який той і вхопився. Після цього рибалка повільно підтягнув дитини на крижині до самого берега. На щастя операція з порятунку вдалася з першої спроби і допомоги нікому робити не довелося - все закінчилося благополучно.
Гороскоп Любовний гороскоп на сегодня 23 березня 2021 ♈️ Овен Сьогодні закохані Овни чарівні в своєму егоцентризмі і щиро чекають, що партнер підлаштується під їх смак. Потрапивши в лещата любовного вибору, робити його всерйоз вони не захочуть: їм, як дітям, потрібно все і відразу. На їхнє щастя, компроміс можливий, але важливо не перегнути з самозакоханістю. ♉️ Телець Закоханим Тельцям в настала подвійній ситуації ясно не всі, що потай їх нервує. Доведеться підключити особисті «інформаційні служби» в особі друзів, рідні або сусідів (на худий кінець, ознайомитися з мережевими чутками). Краще зробити це з ранку, щоб протягом дня не мучитися здогадками. ♊️ Близнюки Сьогодні Близнюкам варто акуратніше вибирати лінію поведінки в любові, так як доведеться слідувати їй до ночі. Обставини дня змушують до нетипових і не завжди потрібних дій. Щоб не плодити зайвих гілок любовного сюжету і не давати грунт для пліток, утримайтеся від активних особистих контактів. ♋️ Рак Сьогодні зірки радять закоханим Ракам підтримувати романтичні зв'язку прямо з ранку. Вранці разом з вами прокинеться ваш літературний дар або неперевершена інтуїція. Початок дня - найкращий час для задушевної розмови, дистанційного контакту або спроби дізнатися про об'єкт симпатій у друзів. ♌️ Лев Явні чи приховані обставини цього дня заважають закоханим Левам діяти у власному стилі. Свято душі і серця відкладається, але не засмучуйтеся: все ще попереду. Не втрачайте часу, якщо хочете обговорити тонкий нюанс свого роману з близьким другом або поміркувати про нього на самоті. ♍️ Діва Сьогодні зірки радять Дівам частіше спиратися в любові на свої відчуття. Якщо ви сліпі як кріт в любовних справах або не в змозі зрозуміти натяки власного внутрішнього голосу, прислухайтеся до поради родича або коментарю одного. Найкращий час для новин та довірчих бесід - ранок. ♎️ Терези Сьогодні закоханим Терезам треба буде розв'язати задачу на дипломатичність або почуття стилю, з якою вони непогано впораються: адже гармонія з партнером (в тому числі, візуальна) буде залежати всього лише від точки балансу. Доведеться узгодити звички і смаки, пригадати ази етикету і доброго тону. ♏️ Скорпіон Сьогодні Скорпіони можуть залишитися байдужими до нових шансам в любові, зате будуть охоче ностальгувати за минулими часами. Звісточка від колишньої пасії або від зниклого з поля зору шанувальника порадує їх більше, ніж флірт під боком. Якщо роман закінчений, вони не проти «залишитися друзями» з таємною думкою. ♐️ Стрілець Сьогодні закоханим Стрільцям варто взяти на озброєння чуйність і делікатність: ці якості будуть затребувані набагато більше, ніж дотепність, яскравий талант і вибухова енергія. Чим інтимніше обстановка спілкування, тим важливіше погасити зайві феєрверки і проявити готовність до довірчого розмови. ♑️ Козеріг Сьогодні Козероги і їх партнери змагаються в проникливості, намагаючись вгадати настрої і смаки один одного. Зірки натякають, що, крім формату здогадок, є формат довірливої ​​розмови. Обидва способи хороші, якщо не перетворені в туманний діалог двох занадто недовірливих інфантильних осіб. ♒️ Водолій Водоліям варто відкласти на пару днів всі ініціативи в любові: зараз від них не буде толку, а часом ефект може виявлятися зворотним. Якщо ви не хочете втрачати зв'язок з пасією, що не налягайте на веселощі і романтику. Поцікавтеся поточними рутинними проблемами і, якщо вони є, висловіть співчуття. ♓️ Риби Сьогодні в сьогохвилинних любовних планах Риби можуть довіритися інтуїції: саме вона підкаже їм кращу тактику в спілкуванні з коханою людиною. Власні припущення можна доповнити, поспілкувавшись з друзями. Початок цього дня ідеально для приватного листування або невеликої прогулянки удвох по тихим місцях.

Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів




/-0,37261819839478-/ /-pc-/
Top