counter
Архів Повернутись назад 22 Січня 2017
22 Січня
Суспільство оформление ленты  Марш проти Трампа: Мадонна зірвала ефіри телеканалів Знаменита американська співачка Мадонна на антитрампівському мітингу у Вашингтоні в суботу, 21 січня, публічно нецензурно вилаяла 45-го президента США Дональда Трампа, повідомляє The Hollywood Reporter. З трибуни Мадонна закликала до революції любові, а обрання Трампа назвала жахливим моментом темряви. Під час виступу Мадонна двічі вилаяла Дональда Трампа, після чого трансляція телеканалу була перервана, а ведуча CNN вибачилася перед глядачами за нецензурні вирази в прямому ефірі. «Так, я злюся і я обурена. Так, я думала про підрив Білого дому, проте я знаю, що це нічого не змінить. Але ми не можемо впадати у відчай. Ми не самотні і ніколи не здамося. Пішов ти на *** Трамп», - заявила Мадонна.   Потім Мадонна заспівала пісню Express Yourself, в якій також змінила текст на лайку на адресу Дональда Трампа.    
Події Названо ім'я депутата, якого хотіли вбити спецслужби Росії Заява голови Служби безпеки України Василя Грицака про викриття спроби замаху на одного з народних депутатів стосується нардепа Антона Геращенко, повідомляє «Цензор.НЕТ» з посиланням на свої джерела. «Ліквідувати народного депутата Антона Геращенка мали двоє громадян України, які раніше відбували ув'язнення на окупованій території Криму і які отримали дострокове звільнення. Злочинці координували свої дії з колишнім громадянином України, російським найманцем Андрієм Тихоновим, який зараз проживає в російському Бєлгороді. Протягом місяця злочинці стежили за Антоном Геращенком за місцем проживання і за місцем роботи», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, голова СБУ на брифінгу повідомив, що 20 січня в Києві працівники СБУ запобігли замаху на життя депутата Верховної Ради України, операцією зі здійснення якого керували спецслужби РФ.
Суспільство оформление ленты  Екс-дружина гравця «Динамо» Алієва: У мене зламані ребра, він б'є ногами і руками В черговий скандал потрапив колишній півзахисник київського «Динамо» Олександр Алієв. За словами його екс-дружини Тетяни, Олександр часто її б'є і ображає, повідомляє «ТСН». Колишнє подружжя живе в одній квартирі разом із двома спільними дітьми і старшим сином Тетяни. Знімальна група телеканалу «ТСН» застала Олександра Алієва сплячим у дитячій кімнаті зі своїм другом, а на підлозі були розкидані порожні пляшки з-під пива і пачки сигарет.   «Він не має жодного права принижувати і бити мене при дітях. Я звернулася в соцслужбу і попросила допомоги. Бо у моєї дочки і маленького сина істерика. У мене поламані ребра, він б'є мене ногами і руками», - розповіла колишня дружина Олександра Алієва. Через годину вдалося розбудити і другу сторону конфлікту. Алієв зібрався з думками і запропонував перевірити його колишню дружину на вміст алкоголю або наркотиків у крові. «А ви її візьміть і перевірте на алкоголь або на наркотики. Вона впевнена, що якщо вона мати моїх дітей, то їй все дозволено, але це не так. Я її зараз не б'ю. Коли ми були чоловіком і дружиною, так, іноді піднімав руку на неї, коли вона була п'яною. Я не знаю, звідки у неї синці, де вона ходить. Може, вона падає, може, масажі робить, а може, її хтось бив, я не знаю», - заявив Алієв.
Економіка Коломойський зробив важливу заяву щодо "ПриватБанку" Колишній співвласник «ПриватБанку» Ігор Коломойський розповів, що провів реструктуризацію заборгованості своїх компаній перед банком до його націоналізації, повідомляє VoxUkraine. «На момент націоналізації "ПриватБанку" весь корпоративний портфель, на вимогу Національного банку України, було реструктуровано. 31 мільярд гривень застав записали на баланс, а на суму 124 мільярди гривень реструктурували портфель. Нацбанк вибрав компанії, які його влаштовували, і кредити були переведені на ці компанії», - повідомив Ігор Коломойський. Крім того, колишній співвласник «ПриватБанку» заявив, що категорично не згоден з оцінкою НБУ про те, що 97% кредитного портфеля юридичних осіб було видано його партнерам під дуже сумнівні застави. «75% акцій «Нафтохіміка Прикарпаття» - це що, дуже непогана запорука? У нас завжди був збалансований кредитний портфель, який перевіряли аудитори», - зазначив Ігор Коломойський.
Суспільство оформление ленты  У День Соборності в Києві на мосту Патона дві України об'єдналися під гігантським прапором У День Соборності та Свободи на столичному мосту Патона активісти з’єднали два береги Дніпра, об’єднавши Україну. «Тут на лівому березі формується одна частина живого ланцюга, на правому - інша, - говорить координатор акції Вадим Васильчук. – Ми почнемо рухатися разом, аби об’єднати два береги Дніпра. З лівого боку несемо частину жовтого прапора, а з правого – синю. Потім люди поєднають два тла, і в нас утвориться тридцятиметровий єдиний прапор». Обидві колони вирушили назустріч одна одній. Попереду людей з лівого боку йдуть люди у костюмах УНР, а з правого – ЗУНР. «Вони символічно об’єднують Україну так, як це було у 1919 році на Софійському Майдані», - продовжує Василюк. Нагадаємо, саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт злуки Української народної республіки і Західно-Української народної республіки в єдину державу. Приблизно на середині мосту люди зустрічаються, обіймаються та співають гімн на честь полеглих за Україну три роки тому Сергія Нігояна, Михайла Жизневського и Юрія Вербицького та хвилиною мовчання вшановують пам'ять як Героїв Небесної Сотні, так і всіх, хто боровся за волю нашої країни. «Ця акція об’єднує не лише українців в Україні, - розказує активістка Лілія Чемоданова. - Вона одночасно відбувається і закордоном. Люди об’єднуються у Польщі та Канаді. І це така можливість сказати, що всі ми, де б не були, якою б мовою не говорили, – один єдиний народ».
Політика У ВР зареєстрували новий проект закону «Про державну мову» В українському парламенті зареєстрований проект закону №5670 «Про державну мову», який передбачає виняткове використання української мови в усіх сферах життя. Авторами законопроекту стали 33 народних депутати з різних парламентських фракцій. З текстом закону можна ознайомитися на сайті Верховної Ради України. У тексті проекту закону пропонується зробити українську мову обов'язковою для всіх органів державної влади і місцевого самоврядування, а також у ВНЗ. Навчання в університетах має вестися лише українською мовою, допускається виклад одного або декількох предметів однією з офіційних мов Євросоюзу. Українську мову пропонують зробити обов'язковою в шкільних і дошкільних закладах. При цьому в школах і дитячих садках допускається використовування мови нацменшин. Телепередачі іншими мовами мають супроводжуватися субтитрами українською мовою. За порушення цього закону громадян штрафуватимуть на суму від 3400 до 6800 гривень. Офіційні органи і організації будуть оштрафовані на суму від 3400 до 5100 гривень, а засоби масової інформації - від 6800 до 8500 гривень.

Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
більше матеріалів




/-0,59493899345398-/ /-pc-/
Top