counter
Архів Повернутись назад 21 Грудня 2021
21 Грудня
Суспільство оформление ленты  21 декабря - день зимнего солнцестояния 21 грудня 2021 року о 17:59 за київським часом відбудеться зимове сонцестояння. Сонце, рухаючись екліптикою, в цей момент досягне найвіддаленішого становища від небесного екватора у бік південного полюса світу. У північній півкулі планети настане астрономічна зима, а у південній півкулі – літо. При цьому в північній півкулі спостерігається найкоротший світловий день і найдовша ніч. На широті Києва в день зимового сонцестояння 21 грудня 2021 висота Сонця над горизонтом опівдні складе 11 градусів. Сонце перебуватиме у сузір'ї Стрілець. Протягом кількох днів до і після моменту сонцестояння Сонце «триматиме цю висоту», ніби зупиниться ненадовго, тому називають ці дні стояннями Сонця. У день зимового сонцестояння, опівдні, можна спостерігати найнижче положення Сонця над горизонтом у північній півкулі Землі. У день зимового сонцестояння Сонце сходить на південному сході, а заходить на південному заході, описуючи найкоротшу дугу на небосхилі. У Києві, в день зимового сонцестояння Сонце зійде над горизонтом о 07:56 та зайде о 15:57, тривалість світлового дня становитиме 8 годин 01 хвилину. Для порівняння, у день літнього сонцестояння, 21 червня, світловий день у Києві триває 16 годин 26 хвилин. Протягом тисячоліть цей день мав величезне значення для всіх народів нашої планети, які жили у гармонії з природними циклами та організовували своє життя відповідно до них. Більшість храмових споруд орієнтовані саме на схід чи захід Сонця у день зимового сонцестояння. З давніх-давен люди шанували Сонце, розуміючи, що від його світла і тепла залежить їхнє життя на землі. Для них день зимового сонцестояння уособлював перемогу світла над пітьмою. Відтепер день зростатиме, а ніч скорочуватиметься. Цими днями говорили: «У найглибшій пітьмі народжується світло». Більшість народів розцінювали зимове сонцестояння як відродження, влаштовуючи свята, фестивалі та інші урочистості. День зимового сонцестояння називали Днем Непереможного Сонця, днем ​​народження або відродження Сонця, тому що з цього дня Сонце починає свій рух у бік Весни, відродження природи і всього живого на Землі. У наші пращури наші пращури робили один одному подарунки, йшли колядувати, стрибали через багаття, водили хороводи, змагалися в силі. З того, яким був день зимового сонцестояння, визначали, яким буде урожай наступного року. Якщо на деревах є іній, то буде багатий урожай. Вітаємо вас із настанням астрономічної зими, з днем ​​зимового сонцестояння, з днем ​​відродження Сонця!
Гороскоп Любовний гороскоп на 21 грудня. Ви не самотні. ♈️ ОвенЯкщо у цей день вам доведеться спілкуватися з незнайомими представниками протилежної статі, будьте обережні у своїх висловлюваннях, радять зірки. Ваш гумор може не зрозуміти. ♉️ ТелецьЯкщо ви знаєте щось непривабливе про якусь пару, то краще мовчите цього дня. Зірки кажуть, чужі секрети можуть потривожити ваші власні скелети в шафі. ♊️ БлизнюкиДруга половинка буде поганим помічником у цей день, запевняють зірки. 21 грудня постарайтеся звертатися за порадою виключно до професіоналів. ♋️ РакЦього дня ви можете постати перед предметом ваших почуттів у найкращому світлі. Для цього постарайтеся бути у нього на увазі. Особливо тоді, коли вам потрібні вирішальні кроки. ♌️ ЛевВи дарма виключаєте другу половинку з-поміж своїх помічників, кажуть зірки. Цього вівторка ніхто краще за неї не впорається з вашими завданнями, не розділить ваші прагнення. ♍️ ДіваЯкщо обранець плутатиметься у вас під ногами, постарайтеся не зриватися на нього. Це не він вам заважає – це у вас надто багато справ та мало часу. Спробуйте переглянути пріоритети. ♎️ ТерезиТерезів чекає приємний вечір у товаристві другої половинки, кажуть зірки. І закликають вас завершити всі свої справи вдень, щоби не зіпсувати романтику. ♏️ СкорпіонЯкщо є можливість, не втручайтеся у справи коханої людини. Навіть якщо він готовий зробити помилку - дайте йому зробити це, закликають зірки. 21 грудня все має пройти без вашої участі. ♐️ СтрілецьЦього вівторка ви можете зустріти людину, яка круто змінить ваше життя. Тож якщо ви самотні, не сидите 21 грудня вдома. ♑️ КозерігДруга половина цього дня може вас здивувати. Але не заважайте їй робити те, що вона налаштована. Вона має пройти свій шлях самостійно. ♒️ ВодолійЯкщо обранець сплутає усі плани 21 грудня, постарайтеся стриматися. Сварки вам цього дня ні до чого. Тим більше все одно все складеться так, як треба. ♓️ РибиЯкщо друга половинка попросить вас про щось у цей день, виконайте її прохання практично дослівно. Будь-які відхилення 21 грудня будуть небажаними, кажуть зірки.
Суспільство Снігопад у Києві: на вулицях працює близько 300 одиниць спецтехніки Міське управління, враховуючи свій попередній багаторічний і, відверто кажучи, не завжди вдалий досвід "боротьби" зі снігом узимку, постаралося цього року ґрунтовно. З вечора 20 жовтня, ще до настання снігопаду, на вулицях міста була помітна спецтехніка, яка розпочала роботу одразу після того, як почав падати перший сніг. За повідомленнями мерії, протягом вечора та ночі на вулицях міста працювало близько 300 одиниць спецтехніки КП "Київавтодор". Влада міста робить все можливе, щоб оперативно впоратися з негодою, йдеться у вчорашній заяві мера Києва Віталія Кличка."Близько 300 автомобілів спецтехніки КП "Київавтодор" працюють зараз на вулицях столиці. Дорожники обробляють протиожеледними засобами, насамперед, підйоми та спуски, вулиці з бруківки, мости, тротуари. Вночі синоптики прогнозують значне зниження температури. Звертаюся до водіїв бути обережними також не паркуватимуть авто на узбіччях вулиць, де вони заважатимуть снігоприбиральній техніці розчищати дороги та проїзди", - наголосив Кличко.
Суспільство Погода в Києві на 21 грудня Після снігопаду, що минув учора ввечері, який практично паралізував столицю, ранок багатьох киян починається сьогодні не з кави, а з прогнозу погоди на вівторок 21 грудня Офіційні служби вже оголосили у столиці жовтий рівень небезпеки. Як повідомляється в Українському гідрометцентрі, у Києві у вівторок очікується значне похолодання, температура вночі знизиться до 9-11° морозу, вдень до 7-9°, а на дорогах столиці очікується ожеледиця.Наголошується, що у вівторок у столиці також очікується невеликий сніг. 22-23 грудня у місті утримається холодна погода з температурою вночі 11-13° морозу, вдень 6-8° морозу. Цей прогноз у Києві на День зимового сонцестояння підтверджує і народний синоптик Наталка Діденко на своїх сторінках у соцмережах, яка звернула увагу, що киянам доведеться до п'ятниці звикати до ожеледиці та обирати між елегантним пальто та товстесним безформним пуховиком. У КМДА нагадують, що в Києві вже почали роботу пункти обігріву, в які може звернутися кожен, хто потребує морозних днів. А наприкінці тижня атмосферні фронти принесуть потепління у відлигу, мокрий сніг із дощем та сильний вітер.
Суспільство 21 грудня: Патапія Фівського та Анфіса Римська. Заборона на день. У вівторок, 21 грудня, православна церква вшановує пам'ять преподобного Патапія Фівського та мучениці Анфіси Римської. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою. Історія свята: Патапій Фівський Святий народився у християнській сім'ї. Щойно досяг повноліття, вирішив вирушити до Єгипетської пустелі. Він прославився аскетичними подвигами, за що люди постійно відвідували його і зверталися за порадою. Якоїсь миті Патапій захотів повної усамітнення і побажав сховатися в Константинополі. У Влахернській церкві зробив собі келію. Але за його дар зцілення люди, як і раніше, шукали преподобного, тому він продовжив допомагати всім страждаючим. Анфіса Римська У цей день вшановується пам'ять преподобного Захарія. Вона була дружиною сановника. Мучениця постраждала за християнську віру у V столітті. Спалили її на багатті за відмову дружині градоначальника Сунільди прийняти аріанське хрещення. Традиції та звичаї: У народі прозвали день Анфіси-рукоділки, тому що серед дівчат було заведено вишивати, ткати і в'язати. Незаміжні жінки таким чином готували собі вбрання на весілля. Власноручне придане піднімало авторитет нареченої. На своїх виробах дівчата вишивали дерево життя, щоб сім'я була багата на дітей. Хто бажав здоров'я, зображував сонце. Іноді вишивали оленів, коней, левів – символи родючості. Не втрачали актуальності та природні орнаменти. Батьки вірили, що ці знаки принесуть щастя та благополуччя. Що не можна робити цього дня: Напередодні цього дня необхідно добре забратися вдома. Вимити всі кути, змінити постільну білизну, одягти чистий одяг. Заборонено у цей день ходити у брудних речах. Не варто витрачати гроші на необдумані покупки. Інакше ви ризикуєте помилитися з вибором, і ця річ не піде вам на користь. Не можна відмовляти у милостині, а також проханні. Приходьте на допомогу як близьким, так і абсолютно незнайомим людям. Прикмети: Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде холодною.Снігопад з ранку – дощитиме літо.Якщо вранці синічки цвірінькають, уночі чекай морозу.Якщо птахи під дах ховаються, буде хуртовина.Якщо у цей день погода буде холодною і холодною.
Суспільство Морози накриють Україну у День зимового сонцестояння Народний синоптик Наталка Діденко поділилася на своїх сторінках прогнозом погоди на найближчі дні. За її даними, у вівторок в Україні температура повітря знизиться до 3-9 градусів морозу, у Сумській та Чернігівській областях до 9-12 градусів морозу. І це вдень! Вище температура буде у південній частині країни, однак у середині тижня арктичне повітря дістанеться і туди. Поступово, на тижні, морози міцнітимуть, досягаючи вночі позначки -9 -16 градусів, місцями до -18 градусів, вдень -5-12 градусів. Сніг завтра, 21 грудня, подекуди літатиме невеликий, десь просто утримуючись вологою хмарністю. У Києві на День зимового сонцестояння, на серйозний сніг очікувати не варто. А ось арктичне похолодання – прийде. Найкоротшою ніч року і протягом завтрашнього дня очікується -6-10 градусів. А наприкінці тижня атмосферні фронти принесуть потепління у відлигу, мокрий сніг із дощем та сильний вітер.
Дозвілля Магічна дата грудня 21.12.2021: сила чисел, що повторюються Сьогоднішній день надзвичайно незвичайний. Нас чекає потужний потік позитивної енергії через сонцестояння. Крім цього, сьогоднішня дата є дуже сприятливою з точки зору нумерології. Цей день дуже важливий, тому що він допоможе нам підбити підсумки року. Згідно з щоденним нумерологічним прогнозом, світом сьогодні керує число 4, але це далеко не все. Якщо подивитися на дату, то в ній можна побачити повторення Одиниці та Двійки. Ці числа та їх похідне число 3 також будуть дуже важливими. Ось що вони будуть корисні. Вихід на новий енергетичний рівеньПравління перших чотирьох чисел означає, що багатьом з нас вдасться стати більш духовно розвиненими. Багатьом людям числа сьогодні допоможуть усвідомити помилки минулого, поставити нові цілі на майбутнє. Світ зміниться як загалом, так і для кожного окремо. Нові енергетичні вібрації допоможуть правильно проаналізувати свої вчинки. Підвищення внутрішньої сили благотворно позначиться духовних пошуках, на згладжуванні внутрішніх переживань. Очищення душіОдиниця, Двійка, Трійка та Четвірка позбавлять нас поганих спогадів, негативної енергії. Сьогодні можна займатися медитаціями на очищення свідомості та проводити енергетичне чищення будинку. Корисними стануть будь-які добрі вчинки. Не важливо, кому ви допомагатимете. Всесвіт це обов'язково помітить і сприятиме очищенню вашої карми. Це дуже сприятливий для благодійності день. Посилення ваших здібностейЛюди із сильною інтуїцією зможуть стати ще успішнішими у швидкому прийнятті важливих рішень. Шосте почуття стане їм основним інструментом досягнення щастя. Ті, хто має сильну емпатію, зможуть ще краще відчувати людей, стануть ще більш проникливими. Якщо ви хороші у творчості, то зможете переплюнути себе в цьому напрямку. Якщо вам добре даються точні науки, краще зайнятися саме ними. Також числа підкажуть шлях до пошуку нових захоплень та хобі. Пара порад від експертівНасамкінець слід зазначити, що правління чисел 1, 2, 3 і 4 допоможе нам розглянути результати виконаної раніше роботи. Все те, що ми робили в недавньому минулому, нарешті вплине на сьогодення. Також важливо пам'ятати про правило трьох "С": станьте самими собою. Не потрібно вдавати кимось іншим, щоб отримати розташування протилежної статі або довіру оточуючих. Будьте гранично відкритими та чесними. Експерти сайту dailyhoro.ru відзначають, що сьогодні у багатьох вийде позбутися образ. Прискорити цей процес можна за допомогою спеціальних практик та талісманів. Прощайте себе та оточуючих, щоб бути вільнішими.
Дозвілля Як змінить життя зимове сонцестояння та дзеркальна дата 21.12.2021 року У вівторок, 21 грудня, на нас чекає один із найсильніших енергетичних днів у році, що минає. Цього разу на цю дату прийдеться не лише зимове сонцестояння, а й дзеркальна дата. У житті відбудуться кардинальні зміни. Позитивні чи негативні - залежатиме лише від людини, а саме в якому ключі вона спрямує свою енергетику. Якщо ви хочете досягти бажаного результату, не варто реалізовувати його на шкоду іншим. Намагайтеся не втрачати унікальних шансів, які підготувала вам доля. Магічна дата найбільше вплине на Овнів, Раків, Терезів та Козерогів. Саме на представників цих знаків зодіаку чекають найбільш круті повороти долі. Але Всесвіт не забуде й інших учасників зодіакального кола. Зірки рекомендують у цей день прибрати свій будинок та створити затишок навколо себе. Це обов'язково варто зробити тим, хто працює віддалено, тоді працювати буде набагато легше та комфортніше. Заберіть зі свого життя негатив та побудуйте плани на майбутнє якомога чіткіше. Наймагічніший час цього дня, коли варто загадати найзаповітніше бажання, це 21 година 12 хвилин. Стрілки на годиннику будуть повністю дублювати дзеркальну дату, що створюється певну атмосферу навколо.Нагадаємо, яке церковне свято 21 грудня і які заборони несе в собі цей день, можна дізнатися у матеріалі АСН-Україна.
Гороскоп Зимове сонцестояння 21 грудня 2021: нові можливості для Знаків Зодіаку Це зимове сонцестояння буде сприятливим днем. Астрологи зробили невеликий прогноз для кожного із знаків зодіаку. Він підкаже, які справи сьогодні будуть найвдалішими для кожного з нас. Це сприятливий день, коли світом безроздільно правитиме Місяць, адже Сонце повністю втратить свою силу. У кожного із Знаків з'являться свої можливості цього дня. Астрологи розповіли про те, які сфери життя будуть найважливішими для кожного з нас. Скористайтеся трьома описаними раніше способами залучення благополуччя, щоб підвищити ймовірність успіху. ОвенУ Овнів з'явиться сьогодні можливість забути про неприємні події, якщо вони сталися нещодавно. Цього дня Овни зможуть відкинути убік страхи, негативні емоції, настроївшись на позитивну хвилю перед Новим роком. ТелецьУ Тельців з'явиться можливість вирішити домашні справи та проблеми. Якщо у цей день робітник, зайнятися прибиранням або наведенням порядку можна буде після роботи. Також Всесвіт допоможе Тельцям надихнутися та перетворити свій будинок. БлизнюкиБлизнюкам астрологи радять зайнятися роздачею боргів та завершенням важливих справ. Саме у цих напрямках їм везтиме сьогодні найбільше. Місяць допоможе цим людям вийти переможцями та перетворити невдачі на успіх. Це один з найщасливіших знаків сьогодні. РакУ Раків з'явиться багато нових можливостей у роботі та бізнесі. Ці люди матимуть сьогодні потужний творчий імпульс. Вони вдасться вирішити проблеми, що нависли над ними, причому в найкоротший термін. Головне – не лінуватися. ЛевЛеви зможуть народити цікаві ідеї щодо покращення домашньої обстановки. Вони зможуть скласти план ремонту, визначитися з розстановкою меблів. Це дуже сприятливий день для збирання. ДіваУ Дів очікується сприятливий день для подорожей та ділових поїздок. Сьогодні можна робити покупки, пов'язані з автомобілем, а також будь-яким іншим транспортом. Можна придбати квитки на літак, поїзд. Сонцестояння надасть Дівам можливість змінити ситуацію, підняти настрій. ТерезиУ Терезів цей день буде вкрай сприятливий для романтики, спільних справ з дітьми, батьками, другою половинкою. Можна призначати побачення, переводити відносини новий рівень. Енергія Місяця допоможе вирішити різні проблеми. СкорпіонСкорпіонам буде можливість стати сильнішою духовно. Це чудовий день для медитацій, читання молитов, відвідування духовних місць спілкування з людьми старших поколінь. Також ці люди зможуть отримати важливі знання та закріпити їх у пам'яті. СтрілецьСтрільцям у це сонцестояння Місяць, що править світом, допоможе позбутися тривоги, образ, заздрості та злості. Всі найгірші емоції та почуття скасуються під дією нічного світила. Це дуже благотворно вплине на настрій та удачу представників цього Знака. Козеріг21 грудня Козероги зможуть позбутися комплексів та невпевненості. Благотворна дія Місяця та байдужість Сонця допоможуть правильно поглянути на події недавнього минулого. Це чудовий день для самоаналізу та пошуку помилок. ВодолійВодоліям сьогодні представиться можливість з головою поринути у справи та роботу. Ці люди будуть максимально зосередженими. Ніщо не зможе завадити їм досягти найкращих результатів в інтелектуальній сфері чи роботі, пов'язаній з фізичною активністю. РибиРибам цей день відкриє нові шляхи у любовній сфері. В амурних справах Риби стануть набагато успішнішими, ніж зазвичай. Це їхній шанс знайти другу половинку, справити відмінне перше враження на будь-кого. Проблема цього дня лише у тому, що він закінчується. Експерти радять не витрачати час даремно, спрямовуючи сили та енергію у правильне русло. Намагайтеся розпізнавати знаки долі, оскільки Всесвіт не залишиться байдужим у спробах зробити ваше життя кращим.
Економіка Польща очікує, що Єврокомісія ухвалить жорсткі рішення щодо "Газпрому". «Ми маємо справу з абсолютною непередбачуваністю» Польща очікує, що Єврокомісія незабаром розпочне антимонопольний розгляд проти "Газпрому" за маніпулювання енергетичним ринком. Йдеться про навмисне обмеження пропозиції в Європі та підвищення цін на сировину. Таку позицію представила міністр клімату та довкілля Анна Москва на зустрічі у Брюсселі з комісаром ЄС з конкуренції Маргрет Вестагер. Після зустрічі в інтерв'ю Польському радіо міністр Ганна Москва наголосила, що докази, які Варшава надала Комісії, свідчать про те, що «Газпром» зловживає своїм домінуючим становищем на ринку та порушує закон. - Ми маємо справу з абсолютною непередбачуваністю. Ми не можемо сказати скільки і в який день Росія нам поставить газу і на яких умовах. Це ще один аргумент, який показує, що це роль домінуючого постачальника, - сказала міністр клімату та довкілля в інтерв'ю брюссельському кореспондентові Польського радіо Беата Пломецька.
Кримінал Військова контррозвідка запобігла передачі секретної інформації на Росію Як повідомили на сайті СБУ, військовими контррозвідниками в результаті спеціальної операції було викрито колишнього чиновника одного з підрозділів Повітряних Сил Збройних Сил України на прихованому зборі секретних військових відомостей з метою подальшої передачі цих відомостей на Російську Федерацію. Під час слідчо-оперативних дій співробітники СБУ вилучили у зловмисника незаконно отримані матеріали щодо організації системи управління військами протиповітряної оборони України. Встановлено, що колишній військовослужбовець приховано збирав дані державної таємниці на робочому місці. Зловмисник незаконно копіював закриті оборонні відомості через протиправне втручання в автоматизовані інформаційні системи підрозділу. Отримані секретні матеріали зберігали за місцем проживання. Під час обшуків у його приміщенні правоохоронці виявили: флеш-носія з таємною військовою інформацією; комп'ютерна техніка та засоби зв'язку з доказами протиправної діяльності. Вирішується питання про повідомлення чоловіка про підозру у скоєнні злочину та обранні судом запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за: ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі або терористичній організації), ч. 2 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, що обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування щодо встановлення всіх обставин правопорушень.
Суспільство Байден поселив у Білому Домі нового члена сім'ї 20 грудня 2021 року президент США Джо Байден опублікував на своїй сторінці Twetter інформацію про те, що Білий Дім поповнився на ще одного жителя. Таким чином Байден представив світові нового першого собаку США. Нею стало щеня німецької вівчарки на прізвисько Командор. У США давно існує традиція присутності собаки в Білому Домі. Сім'я Байденів після вступу глави сімейства на посаду президента США переїхала до Білого дому з двома собаками німецької вівчарки – Чемпіоном та Мейджором. Однак Чемпіон через деякий час помер у віці 13 років (це поважний вік для даної породи), а Мейджор, після того, як був замішаний у кількох інцидентах з укусами за час свого відносно короткого перебування в особняку президента США і був повернений до будинку Байдена. Делавер. І ось у сім'ї президента з'явився новий мешканець. Жодних інших подробиць про цуценя не повідомляється. Видно, що це цуценя німецької вівчарки, як і попередні дві і було, швидше за все, подароване Джо Байдену від членів його сім'ї. Welcome to the White House, Commander. pic.twitter.com/SUudQnPv29 — President Biden (@POTUS) December 20, 2021
Суспільство Свята, прикмети та звичаї зимового сонцестояння 21 грудня Найкоротший день року припадає на 21 грудня. Після цієї події світловий день поступово збільшуватиметься. Люди вірили, що в день зимового сонцестояння з'являються злі духи, щоб підживитись живою енергією. Тому батьки розвішували по всьому будинку ялинові гілки. Вважалося, що їхній різкий запах відлякає небажаних гостей. Цього дня існують такі прикмети: Вранці зчинилася буря – бути зимою сніговою. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Гілки дерев покрилися інеєм – бути влітку багатому врожаю. Цього дня слід потрясти гілки на фруктових деревах – до багатого врожаю фруктів та овочів. З ранку наші пращури набирали в склянку воду, а ввечері її випивали, примовляючи: «Прийди, удача, прийди щастя, а горе - геть піди». У горщик закопували кілька насіння і спостерігали за ним – якщо до Нового року з'явилися паростки, то наступний урожай буде багатим. А рослину з горщика навесні пересаджували в землю. Кому важливо було поправити свої фінансові справи, у ніч на 22 грудня перед дзеркалом викладали монети, зі словами: «Монетка – до монетки, а моє бажання наступного року збудеться». У день зимового сонцестояння прийнято було гадати. Обов'язково цього дня віддавали борги. У цей день в будинку повинна бути чистота, щоб уникнути в наступному році неприємностей. Що потрібно обов'язково зробити цього дня: Розпочати нову справу. Чи не затягуйте, якщо знаєте, що є щось, чим ви хочете займатися наступного року. Глобальних дій від вас ніхто не чекає, але хоч один крок у бік запланованого варто зробити. Загадати бажання. Існує повір'я, згідно з яким загадане в зимове сонцестояння обов'язково здійсниться. Використовуйте прикмету собі на благо! Нарядити ялинку. Вибирайте для прикраси іграшки, які уособлюють ваші мрії та те, чого ви хочете досягти у найближчому майбутньому. Вітаємо сонце. Намагайтеся зустріти його після найдовшої ночі в році і подякувати за те, що воно до нас повернулося. Що не можна робити 21 грудня: Не рекомендується розпивати спиртні напої та вживати в їжу шкідливі та жирні продукти. Не можна влаштовувати гучні заходи та вечірки. Важливо не залишатися на самоті, краще провести день із рідними та близькими людьми. Не можна в день зимового сонцестояння бути жадібним, тому що того, хто буде щедрим, наступного року чекають ще щедріші дари.
Дозвілля Зимове сонцестояння 21 грудня: 3 способи залучити удачу та благополуччя У день зимового сонцестояння залучити удачу і благополуччя не складе труднощів, якщо налаштуватися на успіх. У грудні змінити життя на краще допоможуть перевірені методи. День зимового сонцестояння - особливий час, коли енергетика простору змінюється, дозволяючи позбутися бід та неприємностей. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують використовувати цей час з користю для себе та обов'язково проводити обряди, спрямовані на залучення позитивних змін. 1. У день сонцестояння важливо викинути з дому речі, які стали непридатними. Виносячи сміття, примовляють: «Від сміття позбавляюся, у житті порядок наводжу, удачу залучаю, щастя знаходжу». Після цього будинку миють підлогу з додаванням у воду солі, щоб усунути весь накопичений негатив і змити невдачі. 2. Залучити удачу на весь рік у зимове сонцестояння не складе труднощів, якщо під дверний килимок покласти кілька блискучих монет і проговорити: «Гроші за поріг не виходять, у будинку залишаються. Як на монету настану, так і удачу до себе залучу. Бідолашності не знаю, благополуччя в будинок притягаю». Монетки після 21 грудня поміщають у скарбничку або використовують для приготування грошової води. 3. З ранку щоразу, відчиняючи двері, примовляють: «Двері відчиняю, благополуччя в життя залучаю». У будинку на кожну ручку вішають по червоній ниточці, які в кінці дня сплітають і майструють браслет. Його скріплюють намистом улюбленого кольору. Цей талісман допоможе залучити до життя благополучні зміни. У день зимового сонцестояння обов'язково проводять обряди та ритуали, спрямовані на звільнення від проблем та залучення щастя. Цього дня можна загадати будь-яке бажання, і воно здійсниться, якщо вірити у свої сили та не відступати від наміченої мети.
Політика Союзники НАТО не дійшли консенсусу щодо переговорів з Росією, - FT Як повідомили АСН-Україна з посиланням на інформацію видання Financial Times, наразі у середовищі союзників Північноатлантичного альянсу немає консенсусу щодо переговорів з Росією. Офіційні особи повідомили Financial Times, що союзники не мають єдиної думки щодо того, як відбуватимуться переговори або хто братиме участь. "Проблема тут у тому, що якщо ми просто скажемо "ні" [вимогам Москви], не буде місця для розмов", - сказав високопоставлений дипломат НАТО, додавши, що країни-члени НАТО та ЄС обговорювали, як реагувати на загрози Москви щодо розв'язання нової війни у ​​ЄвропіВидання пише, що союзники НАТО смирилися з необхідністю вести переговори з Росією, однак заявили, що «готові до конструктивного діалогу з Росією. . . на основі взаємності». Військові країн Заходу хочуть уникнути прямої відмови від пропозиції Москви і тому намагаються знайти "галузі взаємної згоди та заспокоїти ситуацію". Переконати Росію відмовитися від нарощування військової могутності на кордоні з Україною – яку, за даними американської розвідки, можна використати для вторгнення – це основна мета НАТО. Але оскільки альянс виключає будь-які поступки, які могли б вплинути на безпеку його членів чи суверенітет України, офіційні особи кажуть, що важко знайти області, де можна було б провести докладні переговори. Нагадаємо, на Росії категорично проти розміщення сил НАТО в Україні та Грузії. Крім того, Кремль вимагає від США гарантій, що Україну не приймуть до складу країн альянсу.
Політика Загроза повномасштабної війни. США шукають варіанти, як допомогти українським партизанам, - WP Сполучені Штати вже почали розглядати питання допомоги силам опору у разі початку військової агресії Росії проти України та можливої ​​окупації української території російськими загарбниками. Йдеться, зокрема, забезпечення, переносними зенітно-ракетними комплексами. Про це повідомляє АСН-Україна, посилаючись на статтю The Washington Post. Американська допомога в такому разі може включати надання зброї та іншої матеріально-технічної підтримки як українським військовим, так і повстанським групам, якщо РФ скине законний уряд країни і почнеться партизанська війна. "Ми готові розглянути низку речей, які ми не розглядали в минулому, і результати будуть дуже значними для РФ, але я не буду вдаватися до подробиць", - розповів високопоставлений представник Білого дому. Створена при адміністрації група, до якої входять представники ЦРУ та інших ключових відомств США, зараз вивчає, як були організовані антирадянські повстанські рухи в Афганістані, рухи проти сил, що підтримуються Росією, в Сирії, а також проти самих США в Іраку і тому ж Афганістані. До складу групи входять юристи, які вивчають способи надання будь-якої допомоги українському повстанському руху без порушення законів США чи міжнародного права. У статті написано, що кілька представників сил спеціальних операцій США консультували українців у складі групи, що перебуває в Україні, з близько 150 військових радників.Нагадаємо, Путін загрожує НАТО, вимагаючи не розміщувати сили Альянсу в Україні.
Політика Суд у справі MH17: звинувачення ідентифікувало російський "Бук" за 15 ознаками На суді, що триває в Нідерландах у справі про катастрофу MH17 над Донбасом у 2014 році, звинувачення зробило остаточну заяву. Про це написала у своїй текстовій трансляції сьогоднішнього засідання на Twitter журналістка De Telegraaf Саскії Беллеман. За її словами, звинувачення заявило, що російський зенітно-ракетний комплекс Бук був ідентифікований за 15 ознаками. За версією слідства, саме із цієї установки збили літак Малайзійських авіаліній. Як заявила прокурор Біргіт Ван Россель, російський "Бук" був ідентифікований завдяки фото, зробленим у день катастрофи MH17 і наступного дня. На всіх цих фото видно ті самі ознаки, за якими можна ідентифікувати даний зенітно-ракетний комплекс, такі як розрив гумової бічної панелі і ходове колесо, що відхиляється, тактичний номер машини, який був значною мірою зашліфований, але його контури все ще були видні . На зашліфований номер прокурор зробила особливу увагу, заявивши, що зазвичай шліфування намагаються уникнути ідентифікації зброї при його прихованому розгортанні. "Загалом було виявлено 15 ознак", - наголосила прокурор. Вона також уточнила, що в Україні більше не було виявлено установки "Бук" із такими ознаками, але після катастрофи його бачили на території Росії. Крім того, на суді представили свідчення свідка, який їхав у машині супроводу під час транспортування "Бука". Також уточнюється, що установку перевозила вантажівка Volvo, яка була конфіскована у донецького бізнесмена. За даними слідства, ще вранці 18 липня наступного дня після катастрофи "Бук" знаходився в окупованому Луганську. Станом на поточний момент засідання закінчено. Воно триватиме завтра о 10 ранку за місцевим часом. На заїданні розглядатимуться вимоги звинувачення до покарання.
Суспільство На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину. Стан обох задовільний У селі Гать Закарпатської області 11-річна дівчинка Бьянка народила дитину від співмешканця своєї матері. Наразі малюк у лікарні і його стан задовільний. Про це пише видання "Українська правда". Як пройшли пологи Відзначається, що з малюком зараз все в порядку і він знаходиться в лікарні. Пологи у малолітньої пройшли нормально. Зараз Б'янку вже виписали й вона вдома. 18 листопада 11-річна дівчинка народила за допомогою кесаревого розтину малюка вагою 2 кг 500 г і зростом 49 см. "Стан дитини в цілому нормальний, однак, враховуючи його малу вагу і такий екстраординарний випадок, ми направили його в обласну дитячу лікарню, де цілодобово чергує неонатолог", - розповів Володимир Сагарда, завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням лікарні імені Бертолона Ліннера Берегівської міськради. За словами лікаря, з 1992 року він приймав дуже багато малолітніх пологів, але 11-річну породіллю зустрічає вперше. "Сама Бьянка перенесла операцію добре, вона перебувала під загальним наркозом. Біля неї постійно була мама, ймовірно, вона заразила дочку коронавірусом, тому після пологів породіллю відправили на лікування у відділення. Зараз з Б'янкою все добре", - сказав доктор. Хто батько дитини Спочатку мати Бьянки - Рита говорила, що її дочка познайомилася на звалищі з 14-річним хлопчиком і це дитина від нього. Але пізніше з'ясувалося, що батько малюка - 46 річний співмешканець Рити. Вона розірвала наразі відносини з ним. Бьянка має намір назвати дитину на честь батька - Олександром. Він зараз не допомагає, тільки після пологів поповнив карту дівчинки на 700 гривень. За її словами, раніше він постійно висилав із заробітків гроші. Дівчинка зізнається, що близькість з Олександром була у неї за згодою, він її не ґвалтував. А після цього купив їй велосипед. Наразі 46-річному Олександру поліція оголосила підозру у зґвалтуванні. Йому одягли браслет, щоб він не покинув Україну. Чоловікові загрожує до 15 років тюремного ув'язнення, якщо його провину доведуть. Бьянка каже, що любить його і ні в чому не звинувачує. Сім'я живе дуже бідно в дуже скромному будинку, перебиваються випадковими заробітками. У житлі проживає мати Рита зі співмешканцем Калманом, 17-річна Барбара з однорічним малюком і 11-річна Бьянка.
Дозвілля Максимум метеорного потоку Урсіди у грудні 2021 року: як залучити благополуччя Останній місяць року порадує нас черговим метеорним потоком, який носить назву Урсіди. У ніч із 21 на 22 грудня небо осяє яскравими падаючими зірками, і цей час буде ідеальним для залучення благополуччя. Пік зорепаду Урсіди посідає зимове сонцестояння, і енергетика цього часу унікальна. Експерти рекомендують дізнатися про те, як варто поводитися в цей день, щоб залучити благополуччя на весь рік, а також здійснити заповітну мрію. Астрономічні особливості УрсідУрсіди – це не прості метеори, а залишки комети Туттля. Особливості будови комети впливають на яскравість метеорів, які будуть видно неозброєним оком за відсутності хмарної погоди. У 2021 році піком зорепада буде ніч з 21 на 22 грудня, і швидкість падіння метеорів досягне 100 за годину, що означає фантастичне видовище на нічному небі. Зорепад триватиме до 26 числа, і кожен встигне загадати заповітне бажання. Як залучити благополуччя під час зорепадуЗорепад Урсід припадає на час зимового сонцестояння, а значить, потрібно дотриматися традиції цього особливого дня: залишатися у хорошому настрої;ні з ким не сваритися;налаштуватися на позитив;запрограмувати свідомість успіху;провести час у колі сім'ї.Крім того, зорепад припадає на кельтське свято Йоль, яке прийнято відзначати у колі сім'ї з багато накритим столом та обов'язковими атрибутами: вбраною ялиною або сосною та яскравим світлом. За старих часів на честь свята розпалювали багаття, а в сучасному світі можна обійтися декількома красивими білими свічками. Вони символізують відродження та виконання найзаповітніших бажань. Падаючі зірки - це не тільки прекрасне видовище, але й чудова нагода виконати свою мрію. У пік зорепада потрібно обов'язково поділитися зі Всесвітом своїми бажаннями - і тоді найяскравіші з них обов'язково втіляться у життя.
Політика На Росії за звинуваченням у шпигунстві затримано турецьких журналістів Редактори турецького видання GZT Назгюль Кенжетай та Емін Карачак знімали документальний фільм про життя тюркських громад у Росії та були затримані в Республіці Хакасія співробітниками ЦПЕ МВС 16 грудня. TRT російською писав, що речі журналістів були конфісковані, всі зняті відеоматеріали - знищені (https://t.me/trtnarusskom/20879). Агентство Анадолу повідомляє, що проти самих затриманих висунуто звинувачення у шпигунстві. За нашою інформацією, журналісти перебувають у «пункті тимчасового утримання» у столиці Хакасії Абакані. Вони також заявили про нелюдське поводження, утримання в холодних, неопалюваних камерах, без гарячої води, у них вилучили засоби зв'язку, вони можуть вийти на повітря лише двічі на день. Затриманим не надали право на захист та консульський супровід. Емін Карачак зазначив, що до в'їзду в тюркську республіку РФ вони не стикалися з труднощами, але зазнали тиску з боку правоохоронних органів Росії саме в Хакасії.
Політика оформление ленты  Європа розплачується за загравання з гопником: Газпром зупинив постачання газу до Німеччини За даними газотранспортного оператора Gascade, російська корпорація Газпром напередодні відмовилася замовляти потужності магістралі Ямал-Європа, через що фізичний потік палива трубою до Німеччини було зупинено. Реверсне постачання газу до Польщі запустили лише згодом. Газопровід Ямал-Європа зупинився і працює у реверсному режимі, газ пішов із заходу на схід. На тлі повідомлень про те, що нинішній тиждень, що наближається, будуть вкрай холодними і різке похолодання очікується протягом декількох днів і даних про те, що значно знизилося виробництво електричної енергії з відновлюваних джерел, інформація про припинення поставок Газпромом рідкого палива викликала суттєве його подорожчання. За даними біржі ICE Futures, ціна січневого ф'ючерсу на хабі TTF у Нідерландах становить уже 183,95 євро за МВт/год, що означає понад 2100 доларів за 1 тисячу кубометрів газу. Цікаво, що це абсолютний рекорд за всю історію торгів. Попередній максимальний показник було зафіксовано 6 жовтня, коли вартість тисячі кубометрів газу досягла 1924 долари. До речі, у грудні середня температура повітря на 2 градуси в Європі нижча, ніж цього ж місяця минулого року. Такі показники є критичними.   У Газпромі 15 грудня зробили заяву про те, що корпорація прокачала 40 мільярдів законтрактованих обсягів газу до Європи через Україну. У компанії стверджують, що всі зобов'язання щодо постачання палива шляхом ГТС виконані. Газову кризу в Європі пов'язують із переліком причин, серед яких низький рівень запасів у підземних газових сховищах та відмова Газпрому від додаткових постачань палива до країн ЄС. Росія чекає запуску свого трубопроводу Північний потік-2, яким газ піде в обхід України. Голова НАК "Нафтогаз" Юрій Вітренко заявляв, що "Газпром" влаштував шантаж Європи газовим питанням. За словами керівника держкомпанії, на 2021 рік росіяни заздалегідь зарезервували менше потужностей для прокачування газу в Європу шляхом української ГТС. І тепер Москва фактично ставить ультиматум країн ЄС: або дешевий газ і запуск Північного потоку-2, або Росія відмовиться від використання потужностей газової магістралі України. У керуючій компанії ГТС України сказали, що газова криза в Європі, а також високі ціни на пальне – результат політики корпорації Газпром, яка намагається отримати для себе преференції щодо ситуації з сертифікацією газопроводу Північний потік-2.
Дозвілля День зимового сонцестояння: обряди на удачу, гроші та кохання У давнину у день зимового сонцестояння відзначали ще й Новий рік. Саме тому в цей час загадували бажання, влаштовували галасливі гуляння та проводили обряди, які допомагали людям набути бажаного. Зимове сонцестояння – важлива астрономічна подія. Вважається, що 21 грудня починається зима та настає новий астрономічний рік. У минулі часи в цей день відзначали святі свята. Як і будь-яке інше свято, проводилися обряди та ритуали. З їхньою допомогою люди приваблювали удачу, багатство та любов. Пропонуємо вам три ефективні ритуали, які допоможуть вам змінити своє життя на краще. Обряди на удачу у день зимового сонцестоянняУ всі часи людям був потрібен успіх, але часом Фортуна відвертається від нас і всі справи йдуть не так, як хотілося б. Сильний обряд у день зимового сонцестояння допоможе вам досягти успіхів у всіх сферах вашого життя. Вам знадобляться: насіння будь-якої кімнатної рослини;земля;горщик для квітів.Вранці в день зимового сонцестояння засипте в горщик землю і посадіть вашу рослину. Потім полийте його невеликою кількістю води і промовте: «Як моя рослина крізь землю пробивається і шляхи виходу шукає, так і я на вершину щастя проб'юся. Старе Сонце мої невдачі забере з собою, а нове до успіху мене підведе. Нехай буде так". На весь день залиште рослину на підвіконні, а після цього заберіть її в будь-яке інше місце і не забувайте доглядати за ним. Поки воно буде рости, успіх буде з вами, але якщо квітка зав'яне, то потік ваших успіхів може припинитися. У цьому випадку повторіть ритуал наступного року, так само в день зимового сонцестояння. Обряд за гроші в день зимового сонцестоянняДля повного щастя не потрібно неміряних багатств, але матеріальне становище має бути стабільним. Щоб позбавитися фінансових труднощів, скористайтеся простим, але дієвим обрядом у день зимового сонцестояння. Вам знадобляться: 3 монети;3 купюри;невелике дзеркало;аркуш паперу;зелена ручка або фломастер;сірникова коробка.Після заходу Сонця покладіть перед собою дзеркало, а довкола нього розкладете монети та купюри. Потім візьміть папір і фломастером або ручкою зеленого кольору напишіть суму, яку ви мрієте знайти. Покладіть лист перед дзеркалом так, щоб ваш запис відображався, і скажіть: «Сонце оновлюється, а гроші в моєму гаманці додаються. Знайду я багатства нераховані, ніхто мої гроші порахувати не зможе. Нехай буде так, як хочу». Поверніть папірець і покладіть його в сірникову коробку, а потім закопайте його за рогом свого будинку. Купюри необхідно витратити наступного дня, а монети збережіть і сховайте так, щоб ніхто не знайшов. Обряди на кохання у день зимового сонцестоянняЗнайти другу половинку мріє кожна людина. Ви зможете знайти кохання, якщо проведете ефективний обряд. Вам знадобляться: дві червоні нитки;церковна свічка;чистий аркуш паперу.У день зимового сонцестояння перед тим, як лягти спати, зв'яжіть дві червоні нитки та запаліть свічку. Піднесіть пов'язані нитки до полум'я і, поки вони згоряють, вимовляйте: «Як дві нитки між собою пов'язані, так я з моїм коханим все життя пов'язаний буду. Як свічка яскраво горить, так і любов у моєму серці горітиме». Дочекайтеся, поки свічка догорить, а віск, що залишився, зберіть і загорніть в чистий аркуш білого паперу. Завжди носіть її при собі, щоб прискорити результат вашого обряду. Обряди допоможуть вам наблизитися до вашої мети та знайти бажане, а ось негативні думки можуть позбавити вас цієї можливості. Позбавляйтеся зайвого вантажу, який не дозволяє вам рухатися далі, і тоді ви зможете почати життя з чистого листа. Бажаємо вам щастя та успіхів у нових починаннях,
Дозвілля Хто зі знаків стане головним щасливчиком у Новий рік 2022 У новорічну ніч ми часто загадуємо бажання. І кожен сподівається на те, що в Новий рік його бажання неодмінно здійсниться. Яким чотирьом знакам зодіаку пощастить втілити в життя все задумане наступного року? Щоб правильно загадати бажання, потрібно для початку знати, де це зробити і надіслати запит у Всесвіт, щоб вона почула ваші мрії і допомогла втілити їх у життя. Астрологи виділяють чотири знаки зодіаку, які можуть розраховувати на те, що їхні бажання збудуться. Овен Новий 2022 подарує Овнам не тільки втілення найзаповітніших бажань, але й цікаві зустрічі та знайомства. Спілкування допоможе залучити до життя приємних співрозмовників та завести як ділові, так і особисті контакти. Вільні представники знака можуть зустріти людину, яка відіграє важливу роль у їхньому житті. Проте не варто кидатися у вир із головою і приймати поспішні рішення. Лев Якщо 2021 рік був для Левом роком серйозних випробувань і перевірки на міцність, то в 2022 році їм посміхнеться успіх. Для того, щоб як слід відпочити Левам, необхідно розібратися з невирішеними справами. Новий рік 2022 дарує представникам вогняного знаку блискучі перспективи та можливості. Ви зможете втілити у життя все задумане. Важливо тільки пам'ятати, що не все має йти як ви того бажаєте. Насолоджуйтесь життям і не забувайте дякувати всесвіту за те, що маєте. Стрілець 2022 року здійсниться мрія Стрільців про подорожі. Цілий рік буде наповнений поїздками, які залишаться у вашій пам'яті надовго і принесуть масу позитивних емоцій. Можливо, це будуть відрядження, а може подорожі із сім'єю чи друзями. Також представники знака можуть розраховувати зміцнення фінансового становища. Ваші кар'єрні успіхи оцінить начальство, ви зумієте виявити свої найкращі сторони та домогтися підвищення по службі та нову посаду. Риби 2021 був непростим для Риб у кар'єрному плані. Дехто змарнував вигідні перспективи, а то й зовсім опинився без роботи. Однак 2022 принесе запаморочливі зміни для представників знака стихії Води у професійній сфері. Ваші працьовитість та наполегливість у досягненні бажаного принесуть свої плоди. Не виключено, що вам вдасться підкорити бажані кар'єрні вершини або досягти успіху у бізнесі. Зірки радять не розпорошуватися на кілька справ одночасно, зосередьтеся на одній.
Гороскоп Гороскоп на 22 грудня 2021 року. Леви, не лайтеся сьогодні. Скорпіони, менше думайте, більше дійте. 22 грудня 2021 року, середа. 18, 19 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Лев ♌. Несприятливий день за місячним календарем. Досить несприятливий день, пов'язаний із виникненням несподіваних проблем, для вирішення яких потрібно виявити максимальну розсудливість та стриманість. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Місяць для Овнів на 22 грудня стверджують, що сьогодні відмінний день, щоб змінити навколишнє оточення, можете відправитися в невелику поїздку або просто вибратися на природу, головне не залишатися сьогодні в чотирьох стінах, щоб киснути від нудьги. ♉️ Телець місяць для Тельців на 22 грудня каже, що сьогодні не варто вибухати на близьких і друзів. В особистому житті може з'явитися нове дихання, особливо для самотніх представників знаку. Але не варто швидко розчинятися в нову людину, він може виявитися не тим, ким здається. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 22 грудня каже, що сьогодні з'являться деякі нагальні питання, які зажадають від вас не тільки значної кількості часу, а й терпіння. Будьте готові до цього і постарайтеся вирішити всі найважливіше і термінове вже сьогодні, потім може бути вже пізно. ♋️ Рак Загальний гороскоп для Раків на 22 грудня відзначають, що деякі події можуть прийняти абсолютно несподіваний поворот, але не поспішайте робити якісь кардинальні заходи в зв'язку з цим, можливо все тільки на краще. ♌️ Лев Загальний гороскоп для Львів на 22 грудня говорить, що підтримувати хороші відносини з усіма людьми. Чи вдасться відновити старі зв'язки, які в майбутньому виявляться дуже корисними. Домогтися ще більшого успіху зможете в оточенні надійної команди, з якою давно працюєте. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 22 грудня каже, що сьогодні потрібно більше відпочивати і не вимотувати себе фізичними навантаженнями. Деякі ситуації будуть розвиватися незалежно від вашого бажання і дій. Чудово проведете час на пікніку з близькими. ♎️ Терези Місяць для Терезів на 22 грудня радять сьогодні вам буде властиво сперечатися, постійно доводячи свою точку зору, а це даремно, адже часто ваша думка може бути не ємним і не відображати всю картину цілком. Так що навчитеся слухати і з вдячністю сприймати все поради. ♏️ Скорпіон Місяць для Скорпіонів на 22 грудня прогнозує, що сьогодні потрібно поглянути з боку на своє життя і пріоритети. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, так як в суперечках навряд чи вдасться прийти до істини. Менше думайте, а більше дійте, якщо хочете досягти успіху. ♐️ Стрілець Зодіакальний прогноз для Стрільців на 22 грудня кажуть що даний період розташовує до активних занять і справ. Добре вийде вирішити питання, які вимагають творчого підходу. Увечері лягаєте спати раніше, вам потрібен здоровий сон. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 22 грудня говорить, що якщо в цей день вам надійдуть ділові пропозиції, поставтеся до них серйозно. Якщо в чомусь сумніваєтеся, не бійтеся запитати поради у близьких. Чи піде на користь благоустрій житла та інші домашні турботи. ♒️ Водолій Зодіакальний прогноз для Водоліїв на 22 грудня радять як тільки відчуєте, що з будь-якими питаннями впоратися складно, зверніться за допомогою до більш досвідченим колегам. Багато представників знаку затіють ремонт. Залучайте до цієї справи не тільки старших, але і молодших членів сім'ї, такі заняття допоможуть їм вчитися цінувати працю. ♓️ Риби Місяць для Риб на 22 грудня вважає, що сьогодні вам необхідно постійно поповнювати запаси енергії, так як витрати сил будуть досить високими. Якщо комусь із друзів знадобиться ваша допомога - не відмовляйте, тому що вам самим може незабаром знадобитися підтримка. Відчуєте дуже сильну підтримку з боку близьких.
Політика Президент Ердоган провів переговори з новим канцлером ФРН Вчера, 21 декабря 2021 года, состоялся первый официальный разговор президента Турции Реджеп Тайипа Эрдогана с новоизбранным канцлером Германии Олафом Щольцем. Разговор состоялся по телефону. Об этом говорится в сообщении Управления по связям АП Турции, распространенном во вторник. Обсуждены шаги по развитию отношений между Турцией и Германией, а также региональная тематика. В ходе беседы президент Эрдоган поздравил Олафа Шольца по случаю вступления в должность главы федерального правительства Германии. Глава государства выразил уверенность, что здравый смысл и стратегическое видение будут и впредь преобладать в отношениях между двумя странами. Президент Эрдоган подчеркнул продуктивность поддержания тесной координации и регулярных контактов между руководителями двух стран. Глава государства указал на необходимость построения отношений Анкары и ЕС в рамках позитивной повестки дня, основанной на перспективе присоединения Турции к сообществу.

Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
більше матеріалів




/-0,49891090393066-/ /-pc-/
Top