counter
Архів Повернутись назад 21 Жовтня 2017
21 Жовтня
Події оформление ленты  Зухвале викрадення немовляти в Києві. З'явилося відео У мережі оприлюднено відео викрадення двомісячної дівчинки з дитячого садка №606 на Оболоні в Києві 20 жовтня. Відео опублікувала в Facebook група «Громадська варта Оболоні». На відео видно, що переносну люльку від дитячого візочка виносить з дитячого саду темноволоса жінка, яка оглядається і швидко йде. Нагадаємо, 20 жовтня близько 17:20 в дитячому садку №606 на Оболоні у чоловіка викрали двомісячну доньку, яку він залишив у візку в будівлі дитсадка, коли пішов забирати старшу дочку. Прикмети викраденої дитини: дівчинка була загорнута в «конвертик» білого кольору, одягнена в рожеву шапочку, рожеву махрову кофточку і сині повзунки. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Покарання за цією статтею передбачає до 5 років ув'язнення.
Культура Нацрада хоче анулювати ліцензію телеканалу Business Нацрада з питань телебачення і радіомовлення звернеться до суду з позовом про стягнення з телеканалу Business (ТРК «Погода ТБ») штрафу і анулювання ліцензії через відсутність мовлення. Таке рішення на засіданні Національної ради було прийнято 19 жовтня, повідомив голова Нацради Юрій Артеменко, передає Інтерфакс-Україна. «Нами було проведено додатковий моніторинг телеканалу Business, в ході якого було встановлено відсутність мовлення. Однак позапланову перевірку телеканалу провести не вдалося, так як за вказаною в ліцензії адресою нам не вдалося зв'язатися ні з одним уповноваженим представником ТОВ "ТРК" Погода ТБ ". Крім того, не було сплачено штраф у 50 тисяч 604 гривень, також не надано документальних підтверджень про його сплату. Національна рада може звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії ТОВ "ТРК" Погода ТБ"», - заявив Юрій Артеменко.
Політика Україна закликала ООН оперативно реагувати на пропаганду Кремля Російська пропаганда і фальсифікація фактів розпалили ненависть громадян РФ до України і продовжують поглиблювати конфлікт. Такі дії влади Росії вимагають жорсткої реакції всього міжнародного співтовариства. Про це на засіданні Четвертого комітету Генеральної асамблеї ООН заявив перший секретар постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко, повідомляє «Укрінформ». «Ця гібридна війна Росії проти України із залученням державних російських ЗМІ, є прямою загрозою для цінностей ООН. Всі органи ООН повинні оперативно реагувати на такі спроби фальсифікації новин і використання їх які інструменту поглиблення конфліктів», - заявив дипломат. У зв'язку з цим Олег Ніколенко закликав подвоїти зусилля із впровадження кращих практик та інструментів у реагуванні на таку глобальну загрозу від Росії. «Інформаційна безпека є основним елементом у кожній системі національної безпеки, і Організація Об'єднаних Націй повинна стати маяком для цього шляхом виявлення та притягнення до відповідальності тих, хто бере участь у таких гібридних війнах», - зазначив Олег Ніколенко.
Економіка ДФС стягнула з Яндекса 5,4 млн грн податкового боргу Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби стягнув з компанії «Яндекс Україна» 5,4 мільйона гривень податкового боргу, повідомляє прес-служба ДФС у Facebook. «Компанія ТОВ «Яндекс Україна» понад 90 днів не платить задекларовані грошові зобов'язання. Це стало причиною виникнення податкового боргу за перший квартал поточного року з податку на прибуток підприємства та з ПДВ на загальну суму 5,4 мільйона гривень», - сказано в повідомленні. У зв'язку з цим Державна фіскальна служба прийняла рішення про стягнення боргу з рахунків цього платника податків. У банки, які обслуговують «Яндекс Україна», були направлені відповідні доручення, і податковий борг було стягнуто. «Завдяки виставленню інкасових доручень у банки, що обслуговують ТОВ «Яндекс Україна», податковий борг стягнуто в повному обсязі», - повідомляє ДФС.
Події оформление ленты  Зґвалтував і вбив. «Подвиг» Мачете шокував бойовиків «ДНР» Російські окупанти на Донбасі на початку жовтня оголосили в розшук одного з ватажків бойовиків «третього батальйону 7-ї мотострілецької бригади» Юрія Свиридова на прізвисько «Мачете», який 30 вересня зґвалтував і вбив свою підлеглу, дівчина була на останніх місяцях вагітності. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов. Як повідомляється, розшукуваний бойовик «Мачете» раніше був наближений до підполковника ГРУ РФ Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Саме через підтримку Гіркіна російські куратори усунули Юрія Свиридова від керівництва батальйоном. Однак Свиридов відзначився у багатьох битвах, зокрема на Світлодарськ дузі, тому його незабаром повернули до командування. Але «бойові заслуги» не допомогли уникнути конфлікту, який закінчився смертю російської найманки. У батальйоні Юрія Свиридова на посади заступника командира медичного взвод служила Анастасія Ткачова, яка приїхала воювати на Донбас з російського міста Ростов-на-Дону. Дівчина була вагітна і на посаді вважалася формально. Всі деталі трагічного інциденту бойовики не розголошують. Відомо тільки, що Ткачову вбили пострілом у потилицю, а перед цим вона була зґвалтована.
Суспільство Гройсман розкритикував противників медреформи Медична реформа в Україні передбачає, що держава буде повністю оплачувати вартість медичних послуг, наданих пацієнтові. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. «Схвалена медична реформа передбачає введення принципу: державні гроші йдуть за пацієнтом. Пересічний громадянин тепер отримає доступ до якісних медичних послуг. Тепер кожна конкретна лікарня або амбулаторія буде отримувати кошти від держави за надані послуги, а не просто загальним бюджетом, який потім невідомо як розподіляється», - написав голова уряду. При цьому прем'єр-міністр України зазначив, що критики медичної реформи свідомо налаштовують громадян проти неї. «Хочу підкреслити, йдеться саме про вартість, яка повністю оплачуватиметься за пацієнта з бюджету, а не з кишені пацієнта. А ті, хто зараз поширює інформацію про суми, які людям доведеться платити в медичних установах, свідомо намагаються налаштувати людей проти медичної реформи», - зазначив Володимир Гройсман.
Політика Швейцарія направила до Луганська обладнання для діагностики туберкульозу Влада Швейцарії направила в Україну гуманітарну допомогу вартістю 150 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. «В Луганський протитуберкульозний диспансер зі Швейцарії доставлено повний комплект медичного обладнання та необхідних витратних матеріалів. Спалах захворювання на туберкульоз серед населення, яке проживає як на підконтрольних, так і на непідконтрольних владі України територіях, до цього часу залишається дуже великою проблемою», - сказано в повідомленні. Як повідомляється, доставлене зі Швейцарії обладнання скоротить діагностування смертельної хвороби від двох тижнів всього до двох днів. Це дозволить запобігти поширенню захворювання на туберкульоз у регіоні та за його межами. Всього протягом 2016 - 2017 років Швейцарія направила на Донбас понад 720 тонн різного гуманітарного вантажу загальною вартістю 1,45 мільйона доларів.
Кримінал оформление ленты  Викрадачів немовляти спіймали аж у Вишгороді. Дитина жива Зловмисницю, яка викрала немовля просто з дитячого садка напередодні ввечері, затримали. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив уповноважений з прав дитини при Президенті Микола Кулеба. За його словами - жінку затримали завдяки небайдужим громадянам, які зібрали важливу інформацію поліції. Малюк живий і його обстежують лікарі. "Зловмисницю затримано! Про долю дитини повідомлю в оновленнях! UPD. Дитину обстежують медики. Спасибі поліції, задіяла всі підрозділи, щоб затримати злочинців, а також усім небайдужим, хто допоміг у пошуку і повідомляв важливу інформацію!" - написав Кулеба.   Водночас міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що викрадачів було двоє - їх спіймали аж у Вишгороді. Також міністр приєднав до повідомлення фото малюка на тлі чашки з якоюсь кашею. Микола Кулеба також показав фото затриманої - дівчина одягнена так само, як і жінка, яка потрапила в об'єктиви камер спостереження у дитячому садку, звідки вкрали дитину.
Події Вбивство журналістки на Мальті. У справі з'явився новий поворот Перед вибухом авто мальтійської журналістки і співавтора «Панамських документів» Дафне Каруана Галісія біля місця вбивства був помічений підозрілий автомобіль. Про це повідомляє Times of Malta з посиланням на джерело, близьке до розслідування вбивства журналістки. Як повідомляється, підозрілий автомобіль був припаркований у такому місці, з якого було добре видно шлях, яким проїжджала журналістка. Слідчі припускають, що цей автомобіль використовувала людина, яка дистанційно підірвала вибуховий пристрій в авто журналістки. Автомобіль і місце навколо нього вже оглянули експерти, вилучивши сигарети та інші важливі докази, які вже передані на аналіз ДНК. Нагадаємо, на Мальті 16 жовтня в результаті вибуху авто загинула 53-річна журналістка Дафне Каруана Галісія, що розслідувала корупційні злочини в рамках проекту Panama Papers. Зокрема, загибла журналістка звинувачувала в корупції мальтійського прем'єр-міністра Джозефа Муската і його дружину.
Події Поліція з'ясувала особу снайпера, який ішов зі зброєю під Раду Сьогодні у Києві поліція затримала чоловіка, у якого була з собою гвинтівка з оптичним прицілом. Озброєний чоловік прямував на акцію протесту біля будівлі Верховної Ради України. Затриманим виявився 24-річний житель Одеської області. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в місті Києві Андрій Крищенко. «Це житель Одеської області, 1993 року народження. Чоловік розповів, що зброю кілька днів тому купив в Одеській області. Вилучена зброя направлена ​​на експертизу. З якою метою він приїхав до столиці, а потім зі зброєю пішов на Грушевського, буде встановлювати слідство», - розповів Андрій Крищенко. Нагадаємо, сьогодні вранці в центрі Києва правоохоронці затримали чоловіка з гвинтівкою з оптичним прицілом, ножем і пістолетом. Чоловік ішов на протест під Радою. Він відмовився представлятися поліцейським, тому його відвезли в управління поліції.
Політика У НАТО відповіли на інформацію ЗМІ про слабкість Альянсу Сили Північноатлантичного зараз значно краще готові до відбиття будь-яких атак, ніж будь-коли за останні десятиліття. Про це заявила офіційний представник НАТО Оана Лунгеску у відповідь на публікацію в німецькому виданні Spiegel про нездатність Альянсу відбити російську агресію, повідомляє ТАСС. «Північноатлантичний альянс є найсильнішим військовим альянсом у світовій історії завдяки своїй здатності адаптуватися протягом 70 років. Зараз НАТО здійснює найбільше посилення своєї колективної оборони з моменту завершення так званої «холодної» війни, включно з розміщенням чотирьох багатонаціональних бойових груп на сході альянсу, зокрема в Литві», - заявила Оана Лунгеску. Нагадаємо, видання Spiegel з посиланням на доповідь експертів НАТО повідомило, що зараз Альянс не в змозі відбити напад з боку Росії.
Суспільство Так і не змогли знищити. Порошенко назвав Путіна послідовником Сталіна 21 жовтня 1947 року радянською владою була проведена так звана операція «Захід» - примусове виселення до Сибіру населення Західної України. Основним завданням комуністів було послабити український визвольний рух. Всього за один день із Західної України депортували понад 76 тисяч осіб. Президент України Петро Порошенко закликав усіх українців вшанувати жертв примусової депортації українців до Сибіру і північні регіони СРСР. Глава України вважає, що його російський колега Володимир Путін повторює політику, раніше проведену диктатором Йосипом Сталіним. «Навіть після закінчення найстрашнішої і найкривавішої війни - Другої світової - сталінські карателі продовжували тероризувати народ України репресіями і депортаціями, проте знищити його вільний дух так і не змогли», - написав Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.
Політика Іспанія поставила крапку в «незалежності» Каталонії Уряд Іспанії застосував статтю 155 Конституції країни, яка передбачає обмеження самоврядування Каталонії. Про це передає El Pais. У документі вказується, що причинами, за якими рада міністрів Іспанії застосує 155 статтю Конституції, можуть бути загрози основним інтересам всієї Іспанії, а також невиконання Женералітетом зобов'язань, які на нього покладені законом. Іспанський уряд попросить Сенат санкціонувати звільнення президента Женералітату Каталонії Карлеса Пучдемона і обмеження повноважень голови парламенту Карме Форкадел для того, щоб він не зміг висувати кандидатів на пост президента Женералітату. Прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой заявив, що в Каталонії проведуть позачергові вибори, коли ситуація в регіоні буде врегульована. Нагадаємо, 1 жовтня в Каталонії пройшов референдум про незалежність, на якому більше 90% виборців висловилися за відділення від Іспанії. Явка на цей референдум склала всього 42%. Офіційний Мадрид і міжнародне співтовариство не визнало референдум легітимним.
Суспільство оформление ленты  Президент подякував поліції за знайдене немовля Глава Української держави Петро Порошенко відзначив дії працівників поліції, які менш ніж за добу знайшли викрадачів двомісячної дівчинки і саму дитину, вкрадену вчора на Оболоні в Києві. Про це президент України написав на своїй сторінці в Facebook. «Дякую поліції, що знайшла немовля, викрадене в Києві. Це та звістка, якої всі ми і особливо - батьки дитини», - підкреслив Петро Порошенко. Нагадаємо, увечері 20 жовтня з дитсадка на Оболоні викрали двомісячну дівчинку. Чоловік прийшов разом зі своєю маленькою донькою в дитсадок забрати старшу дочку. На кілька хвилин він залишив візочок з малям під сходами на першому поверсі, а сам піднявся в групу. А коли повернувся, знайшов порожню коляску. Двоє викрадачів дитини були затримані сьогодні вдень у Вишгороді, дитину повернули батькам. Викрадачами виявилося молоде подружжя (обом по 20 років), що кілька тижнів тому втратило свою новонароджену дитину.
Події оформление ленты  Захарченко створює нове «козацьке військо» Ватажок терористичного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко прийняв рішення створити «Приазовське козацьке військо». Про це на своїй сторінці в Facebook написав засновник НЗФ «Восток» і колишній ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Ходаковський. Як сказано в «указі» Захарченка, «з метою забезпечення внутрішньої безпеки, охорони прав і свобод громадян, а також захисту основ конституційного ладу постановляю створити «Приазовське козацьке військо ДНР». На думку Олександра Ходаковського, створення «козачого війська» свідчить лише про те, що Олександр Захарченко тепер дуже боїться народного гніву. «Не подобається мені така спритність Захарченка: до виборів ще як до Києва через Лондон, а ми вже ощетинюємося проти кого чи чого? Гніву народу? Так начебто народ ще терпить, або прогнози дуже невтішні?» - написав Ходаковський.

Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів




/-0,54422903060913-/ /-pc-/
Top