counter
Архів Повернутись назад 21 Червня 2015
21 Червня
оформление ленты  Блог: 
Політика Сергій Тарута Ротації голів областей погано впливають на безпеку в регіоні Часті ротації голів областей впливають на їх ефективність роботи, а також на безпеку в регіоні. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Сергій Тарута. «Часті ротації шкідливі скрізь. І інституція губернаторства тут не виняток. Це дуже впливає і на ефективність роботи, і на безпеку в регіоні. До того ж, губернаторам себе складно показати, тому що уряд дуже мало уваги приділяє проблемам регіонів. Тому вони не можуть бути сильно успішними», - сказав він. За його словами, поступово інститут губернаторства потрібно ліквідувати. «Це вже анахронізм. Тим більше якщо ми говоримо про зміни до Конституції, про децентралізацію. Тому не варто приділяти так багато часу цієї інституції», - додав він. При цьому він зазначив, що складно передбачити, чи будуть продовжуватися відставки глав областей. «Можливо все. Але краще це запитати у Президента», - резюмував нардеп.
Суспільство оформление ленты  «Країна мрій»: дорого, але весело Міжнародний фестиваль «Країна мрій» переїхав до музею Пирогово і подорожчав. Із самого ранку до воріт музею потягнулися машини і люди. Хтось купував квиток заздалегідь, хтось - вже на місці. Без черг і затримок за 200 гривень можна було потрапити на територію скансену. Проти такої практики категорично виступили музейні працівники - вони закликали купувати квитки по 30 гривень тих, хто хотів просто відвідати музей. Але каси не працювали. Багато співробітників скаржаться, що нині фестиваль проводиться в Пирогово, мовляв, траву витопчуть, будинки зіпсують. «Ви ж знаєте, що від нього цього року відмовився парк Феофанія. Торік вони там таке після себе залишили! - каже доглядачка одного з будиночків. - Ось і тут зараз багато з сигаретами ходять, навіть в хати заходять - спалахнуть, і не помітиш. У нас закінчиться скоро робочий день, і складно уявити, що тут буде вночі». Але поки серед дерев'яних хат і млинів розкидані намети народних майстрів та видавництв. Поруч з ними шашличні і ятки з морозивом. Художник-кераміст з Косіва каже, що і участь для майстрів цього року дорога. «Один квадратний метр коштуватиме 300 гривень. Ми взяли чотири. А ще якщо згадати, що на дорогу витрачаємо більше двох тисяч гривень... Так скоро ми взагалі перестанемо приїжджати на «Країну мрій», як на Сорочинський ярмарок - апетити організаторів щороку зростають», - констатує він і каже, що продав мало: «На хліб заробив, але хотів би і на масло теж». За словами ініціатора та організатора етнофестивалю Олега Скрипки, цього року «Країна мрій» працює на майже сорока майданчиках, тому претендує на звання найбільшого фестивалю Східної Європи. Серед них: літературна сцена та кобзарська, дитяча зона, козацька галявина, безліч музичних майданчиків. На останніх вечорами чекають «Бумбокс», «ТНМК», «Ореста Лютого», «Піккардійську терцію» і самого Олега Скрипку.
оформление ленты  Блог: 
Політика Руслан Бортник Конституційний суд здав депутатів Президенту Визнання Конституційним судом законопроекта про позбавлення депутатської недоторканності конституційним посилило можливості Президента в плані узурпації влади і десуверенізації парламенту. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник. «Конституційний суд здав депутатів Президенту. Дуже просто він їх зробив абсолютно беззахисними. Контролюючи Генеральну прокуратуру і Службу безпеки України, глава держави в будь-який момент може будь-якого депутата посадити до в'язниці. Конституційний суд принизив парламент перед Президентом», - сказав він. За його словами, парламент змушений буде проголосувати за скасування депутатської недоторканності. «Електорат вимагатиме цього, занадто демонізована ця тема. Але в цьому винні самі депутати. Вони не роз'яснили необхідність їх імунітету. Проголосують і знімуть недоторканність перед виборами», - зазначив експерт. При цьому політолог додав, що, оскільки Україна є «напівдемократичною» країною, то імунітет у депутатів обов'язково повинен бути. «Він дозволяє зберігати альтернативність у політичній системі», - пояснив Бортник.
Суспільство Міліція зайнялася розслідуванням масового отруєння дітей в Івано-Франківській області Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 137 Кримінального кодексу України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) за фактом отруєння дітей в Івано-Франківській області. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного управління міліції. За інформацією правоохоронців, 20 червня до інфекційного відділення районної лікарні з погіршенням самопочуття звернулося 10 дітей віком від 8 до 10 років. Школярі з Києва перебували на спортивних змаганнях з футболу, проживали в приватному готелі в Городенці. Після надання необхідної допомоги одного з хлопчиків виписали, дев'ять перебувають на стаціонарному лікуванні. Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області отруїлися дев'ятеро дітей.

Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
більше матеріалів




/-0,37984490394592-/ /-pc-/
Top