counter
Архів Повернутись назад 21 Травня 2017
21 Травня
Політика Звільнення Донецька обернеться бійнею, страшніше Сталінграда - експерт Спроба української армії звільнити тимчасово окупований Донецьк обернеться кривавою бійнею з дуже великою кількістю жертв, оскільки бойовики мають серйозну підтримку з боку Росії. Про це розповів військовий експерт, глава асоціації «Союз учасників миротворчих операцій» Сергій Грабський, пише u-news24. «Проблема полягає в тому, що донецька агломерація - це єдине величезне місто. Хочу зазначити, що 1945 році під час штурму Берліна загинули 300 тисяч осіб, а з урахуванням того, що зараз інструменти ведення війни стали більш жорстокими, то при спробі звільнити від бойовиків окупований Донецьк Збройні Сили України зазнають дуже важких втрат. А гарантій в успішності цієї військової операції немає, так як терористів активно підтримує Російська Федерація. Ця бійня буде страшніше Сталінграда», - заявив Сергій Грабський.
Події Побитий у Мексиці російський неонацист в комі Побитий у Мексиці місцевими жителями неонацист Олексій Макєєв переведений у стан штучної коми. Про це повідомив російський консул Дмитро Болбот, пише "РИА Новости". «Зараз Олексій Макєєв перебуває в лікарні у стані штучної коми, у нього важка черепно-мозкова травма, він паралізований. Російське посольство в Мексиці зв'язалося з керівництвом госпіталю General Hospital й отримало запевнення, що Макєєву буде проведено все можливе лікування. Також російське консульство домовилося з начальником федеральної поліції штату про виділення охорони для Макєєва. Зараз найголовніше - щоб його не добили і лікували», - повідомив Дмитро Болбот. Росіянин Олексій Макєєв, який проживає в Мексиці, публікував у мережі відео з образами на адресу мексиканців. Місцеві жителі дізналися адресу росіянина, після чого біля його будинку зібрався величезний натовп. Люди змусили вийти росіянина з дому, а потім намагалися його лінчувати. Під час бійки росіянин поранив ножем молоду людину, яка пізніше померла в лікарні. Поки приїхали працівники поліції Макєєва сильно побили.
Політика США і Саудівська Аравія уклали військову угоду на $110 млрд Між США і Саудівською Аравією укладені оборонні контракти на 110 мільярдів доларів. Про це в своєму Twitter повідомив офіційний представник Білого дому Шон Спайсер. «Президент США Дональд Трамп у Саудівській Аравії уклав найбільшу за всю історію США угоду з постачання озброєння, завершивши переговори про пакет озброєнь на суму понад 109,7 мільярда доларів. В рамках укладеної угоди Саудівська Аравія купить у США 150 вертольотів Black Hawk, артилерійські установки, протиракетні комплекси Patriot і THAAD, кораблі берегової оборони, танки та іншу бронетехніку», - написав Шон Спайсер. Нагадаємо, президент США Дональд Трамп в рамках свого першого закордонного турне прибув до Саудівської Аравії 20 травня. Після двох днів у Ер-Ріяді Дональд Трамп відправиться до Ізраїлю, а потім до Ватикану та Італію. Також президент США візьме участь у саміті НАТО в Брюсселі та саміті «Великої сімки».
Політика У РФ проти екс-прокурорші Поклонської проведуть розслідування Російське відділення Transparency International починає розслідування діяльності депутата Державної думи Росії, колишнього прокурора окупованого Криму Наталії Поклонської. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив заступник голови організації Ілля Шуманов. «Було бажання трохи відпочити, а замість цього доведеться пиляти розслідування щодо мадам екс-прокурора Криму Наталії Поклонської», - написав Ілля Шуманов. Transparency International є неурядовою міжнародною організацією по боротьбі з корупцією та дослідженню рівня корупції по всьому світу. Нагадаємо, раніше в інтерв'ю RNS Наталія Поклонська запропонувала провести антикорупційну перевірку заснованого російським опозиціонером Олексієм Навальним Фонду боротьби з корупцією і російського відділення Transparency International. «Діяльність цих організацій схожа на PR-хід. Вони використовують проблему, щоб за рахунок неї виправдати своє існування. Не можна використовувати якусь ситуацію - навіть корупційну - для своїх нечистих цілей», - заявила Поклонська.
Події На Київщині затримано банду квартирних злодіїв з Донецької області У Вишгороді Київської області співробітники правоохоронних органів затримали банду квартирних злодіїв, яка раніше вчиняла крадіжки у Маріуполі Донецької області, повідомляє прес-служба поліції Київської області. «До правоохоронних органів надійшло повідомлення про крадіжку в місті Біла Церква. Грабіжники, зламавши замок вхідних дверей, проникли у приватний будинок, звідки викрали 2,7 тисячі гривень, 200 доларів та золоті вироби. Затримати банду вдалося в місті Вишгороді, злочинцями виявилися двоє жителів Донецької області, які раніше вже відбували покарання за скоєння крадіжок, і один житель столиці. Затриманих підозрюють у скоєнні низки крадіжок на Київщині та сусідніх регіонів», - сказано в повідомленні. При затриманні правоохоронці вилучили у злочинців різні інструменти і відмички.
Події Затримано бойовика, який став українським «патріотом» У Бахмуті Донецької області працівники правоохоронних органів затримали 56-річного місцевого жителя, який раніше входив до лав бойовиків, повідомляє прес-служба поліції Донецької області України. В результаті слідчо-оперативних заходів було встановлено, що в 2014 році затриманий чоловік активно давав антиукраїнські інтерв'ю проросійським телеканалам, а також брав участь у блокуванні складів з озброєнням Збройних Сил України та в штурмі будівлі прокуратури в Бахмуті. Захопивши установу, чоловік у камуфляжі і з автоматом вів бойове чергування по периметру території. Після того, як ситуація в місті змінилася, чоловік почав публічно й активно проявляти проукраїнську позицію, а також став використовувати національну символіку України, проте це не врятувало його від кримінальної відповідальності, затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.
Політика Порошенко пояснив причину закриття російських соцмереж Глава Української держави вважає, що українці можуть прожити без підконтрольних російській ФСБ соцмереж. Про це Петро Порошенко заявив в ході заходів, які присвячені Дню пам'яті жертв політичних репресій на території історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили», повідомляє «Інтерфакс Україна». «Для українського народу немає ніякої необхідності користуватися російськими соцмережами. Без підконтрольних КДБ-ФСБ соціальних мереж український народ здатний прожити. Протягом трьох років ми проводимо в Україні декомунізацію, ось чому карта України очистилася від імен її катів і душогубів, ось чому в країні відбулося знесення пам'ятників Леніну. Комуністичним ідолам немає місця в нашій країні», - заявив президент України. Нагадаємо, 16 травня Петро Порошенко ввів ц дію рішення РНБО від 28 квітня цього року, яким передбачена заборона соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассник", а також сервісів «Яндекс». Таке рішення президента України викликало величезний негативний резонанс серед українських користувачів цими соціальними мережами.
Суспільство Понад 52 тисяч українців написали Порошенку, як він помилився На сайті глави України вже зареєстровано 59 петицій про скасування рішення про заборону російських соцмереж і ресурсів. Загальна кількість підписів під цими петиціями досягло 52 тисяч, повідомляє «Об'єктив». Найбільше підписів набрала електронна петиція, зареєстрована 16 травня, яка стосується скасування заборони на соціальну мережу «ВКонтакте». Цю петицію підписало 17 тисяч 780 осіб з 25 тисяч необхідних для розгляду. «Соціальна мережа «ВКонтакте» - це велика, безкоштовна рекламна платформа, яка допомагає в реалізації вітчизняного продукту. Втрата такої платформи дуже негативно позначиться на вітчизняному виробнику будь-якого виду товарів і послуг», - сказано в тексті петиції. Нагадаємо, 16 травня президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони, згідно з яким було значно розширено список юридичних та фізичних осіб Росії, щодо яких діють санкції. У список увійшли 468 юрособи, зокрема соціальні мережі «ВКонтакте» і «Одноклассники», а також сервіси «Яндекс» і Mail.ru.

Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів




/-0,62778806686401-/ /-pc-/
Top