counter
Архів Повернутись назад 21 Січня 2018
21 Січня
Політика Експерт вказав на серйозну обмовку Пєскова щодо Донбасу У Кремлі заявили, що не хочуть нести відповідальність за те, що відбувається на окупованій території Донбасу. Це найголовніше, що повинні знати жителі Донбасу, особливо прихильники «русской весны». У захоплених частинах Донецької та Луганської областей це вже давно зрозуміли, і ця інформація перш за все для любителів «русского мира» у вільній Україні. Про це в Facebook пише український журналіст Роман Цимбалюк. «Прес-секретар Путіна, коментуючи законопроект про реінтеграцію Донбасу, кілька разів відрікся від окупованої території Донбасу. Дмитро Пєсков не захотів погоджуватися з «новим» статусом РФ - окупанта. А скільки було пафосу три роки тому про добровольців-відпускників, "рєшал" військових питань із Росії, а зараз у кущі. Раз Москва така крута, чого соромитися, скажіть, - ця наша «російська» земля, і росіяни будуть продовжувати влаштовувати тут свої порядки. Однак за скоєне ніхто не хоче нести відповідальність, і насамперед Кремль. Хоча участь РФ в окупації Донбасу в світі ні для кого не є секретом, як і той факт, що без участі Росії ситуація на Донбасі вирішиться в найкоротші терміни: за кілька годин сепаратисти розбіжаться по домівках. Нести відповідальність Росія не хоче, але й піти не бажає - буде нишком і далі принижувати Донбас», - написав журналіст.
Політика Проросійська партія Сербії закликала Путіна ввести війська в Косово Проросійська партія «Сербська ліга» закликала владу Сербії попросити російського президента Володимира Путіна ввести миротворців у Косово і Метохію. Про це йдеться у зверненні глави партії «Сербська ліга» Олександра Джурджева, опублікованому на сайті партії. «Сербська ліга попереджає, миротворці Unmik і EULEX не можуть у Косово захистити сербський народ від терору, хоча головне завдання миротворців полягає у збереженні миру, забезпеченні стабільності і безпеки президента», - заявив Олександр Джурджев. Також у заяві Джурджева звучить відкритий заклик до введення так званих російських «зелених чоловічків». Політик заявляє, що Російська Федерація може навести порядок у Сербії так, як це зробила в Сирії. «Сербська ліга закликає владу нашої країни звернутися до російського президента Володимира Путіна з проханням підключитися до процесу розв'язання ситуації за аналогією з моделлю розв'язання кризи в Сирії», - заявив Джурджев.
Політика Сотні тисяч людей вийшли на «Марш жінок» проти Трампа У суботу, 20 січня, у багатьох великих містах США пройшов багатотисячний «Марш жінок» проти глави країни Дональда Трампа, приурочений до першої річниці його президентства. Про це повідомляє DW. Як повідомляється, сотні тисяч людей взяли участь у марші у Нью-Йорку, Вашингтоні, Лос-Анджелесі, Чикаго та інших містах. Багато демонстранток були одягнені в рожеві шапочки (pussy hats), якими вони нагадували про грубі висловлювання Трампа Трампа на адресу жінок. Учасниці тримали плакати з написами: «Змагайся, як дівчинка», «Місце жінки - в Білому домі», «Вибери клоуна - чекай цирк». Сам президент США Дональд Трамп незворушним чином відреагував на ці протести. У своєму Twitter він 20 січня написав, що в США в суботу спостерігається чудова погода, яка є просто ідеальним днем ​​для всіх жінок для проведення маршу.
Політика Надала допомогу. Порошенко зробив несподівану заяву про УПЦ МП Церква надала велику допомогу у звільненні політв'язнів громадян України, які перебувають на території Російської Федерації. Про це під час зустрічі з митрополитом Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) Онуфрієм заявив глава України Петро Порошенко, повідомляє прес-служба Адміністрації Президента. «Я дякую церкві за підтримку процесу звільнення українських заручників і підтримку їх сімей. Буду і далі вітати допомогу церкви у звільненні політв'язнів-українців, які перебувають на території РФ», - заявив президент України. Також Петро Порошенко звернувся до церкви за підтримкою для тих, хто зараз перебуває на окупованих територіях України, і в наданні цим ув'язненим гуманітарної допомоги. Предстоятель УПЦ МП Митрополит Онуфрій пообіцяв робити все від нього залежне для подальшого звільнення громадян України. «Людина хоче бути вільною, оскільки вона створена Богом вільною і вона прагне до цієї свободи», - сказав митрополит Онуфрій.
Події Доба в АТО: 6 обстрілів, 5 поранених бійців ЗСУ За минулу добу в зоні АТО на сході України проросійські бойовики «ЛДНР» шість разів порушили перемир'я. В результаті цих обстрілів один боєць ЗСУ отримав поранення, ще четверо українських військових отримали бойові травми. Про це 21 січня повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку епіцентром провокацій бойовиків стало Приазов'ї. Біля Водяного ворог вів вогонь по позиціях сил АТО з мінометів 120-мм калібру, гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і різної стрілецької зброї. В районі Широкиного бойовики застосували 82-мм міномети й автоматичні станкові гранатомети. Також терористи активізувалися поблизу Новоселівки Другої, де обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. На Луганському напрямку терористи з гранатометів різних калібрів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Луганського.
Суспільство оформление ленты  Знайдено мертвою вже п'яту за три місяці порнозірку У реабілітаційному центрі Лос-Анджелеса було знайдено мертвою 23-річну американську порнозірку Олівію Луа, яка проходила в реабілітаційному центрі курс лікування від наркотичної та алкогольної залежності. Передбачається, що актриса з фільмів для дорослих померла від суміші наркотиків, алкоголю і медикаментів. Про це повідомило агентство LA Direct Models, з яким співпрацювала Олівія Луа. За словами представників агентства LA Direct Models, Олівія Луа провела в клініці три місяці і незабаром повинна була повернутися на роботу. За останні три місяці загинула 23-річна порноактриса Август Еймес. Дівчина вчинила самогубство через цькування в соціальних мережах у зв'язку з її відмовою працювати з чоловіком, який знімався у гомосексуальних сценах. 35-річна порноактриса Шайло Стайлез (причина смерті поки не встановлена), від передозування наркотиків померла 31-річна порноактриса Юрі Лав. А два тижні тому було знайдено тіло 20-річної порноактриси Олівії Нова. Спочатку передбачалося, що дівчина наклала на себе руки. Однак потім було встановлено, що причиною смерті стала інфекція сечовивідних шляхів, яка викликала сепсис.
Спорт Воротар Динамо переходить в "Депортіво" Воротар київського футбольного клубу «Динамо» Максим Коваль став гравцем іспанського "Депортіво". Оскільки контракт 25-річного Максима Коваля з «Динамо» закінчується 30 червня 2020 року, іспанський клуб орендував українського голкіпера до кінця сезону з правом викупу. На початку наступного тижня українець прибуде в Ла-Коруньї для проходження медичного огляду та остаточного завершення переходу в «Депортіво». Іспанський клуб стане не першим закордонним досвідом в спортивній кар'єрі українця. У сезоні-2015/16 Максим Коваль грав в оренді за данський футбольний клуб «Оденсе», однак не зміг закріпитися в основі цього клубу, зігравши лише в 10 матчах чемпіонату Данії. Відзначимо, що зараз «Депортіво» займає лише 18-те місце в турнірній таблиці приклади і перебуває в зоні вильоту.
Події оформление ленты  Штаб показав пораненого російського диверсанта, взятого в полон на Донбасі Бійці ЗСУ врятували життя російському найманцю на Донбасі, який у складі ДРГ напав на позиції сил АТО, був поранений і кинутий на полі бою «ополченцями». Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. «У п'ятницю, 19 січня, в районі населеного пункту Широкине на Донбасі диверсійно-розвідувальна група бойовиків впритул підійшла до позицій бійців ЗСУ. Наші військові завчасно помітили просування ДРГ, ворог, зрозумівши, що його викрили, відкрив вогонь по позиціях ЗСУ. Українські військовослужбовці були змушені відкрити вогонь у відповідь. Диверсанти втекли з поля бою, залишивши в районі зіткнення пораненого члена ДРГ», - сказано в повідомленні. Українські військові оперативно евакуювали пораненого бойовика з поля бою і надали йому необхідну медичну допомогу. «За життя російського найманця військові лікарі боролися сім годин, в ході операції йому було перелито 1,5 літра плазми крові. Зараз бойовик у реанімації під наглядом лікарів. Його стан важкий, але вже стабільний», - відзначили в штабі АТО.
Події Під Одесою пенсіонер обстріляв бригаду обленерго У селі Долинівка Арцизького району Одеської області 58-річний місцевий житель з мисливської зброї обстріляв аварійну бригаду обленерго, яка прибула проводити ремонтно-відновлювальні роботи після негоди. Про це повідомляє видання «Думская». Як повідомили очевидці події, чоловік, який влаштував стрілянину, поводився неадекватно, він лаяв ремонтників обленерго і відверто погрожував їм за те, що вони нібито хотіли спиляти гілки з дерев. Потім чоловік взявся за мисливську зброю і близько 10 разів вистрілив картеччю в бік ремонтної бригади. Правоохоронці, які прибулі на місце події, обеззброїли і затримали стрільця. На щастя, в результаті стрілянини ніхто не постраждав. Під час затримання чоловік погрожував подзвонити босам - представникам політичної сили, членом якої він нібито є. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України.
Культура «Роснефть» намагається забрати земельну ділянку кіностудії Довженка У Національній кіностудії імені Довженка повідомили, що частину її території київська влада хоче передати кіпрській компанії ТОВ «Трансбуд», яка була заснована російською «Роснефтью». Влада Києва видала дозвіл на виділення земельної ділянки «Трансбуд» 12 грудня минулого року, повідомляє прес-служба кіностудії. «На комісії міської ради Києва були присутні представники кіностудії, які висловилися категорично проти відчуження землі. Депутати Київради прислухалися до аргументів користувачів землі і не підтримали виділення ділянки кіпрській компанії ТОВ «Трансбуд», проте після того, як представники кіностудії ім. Довженко пішли з засідання, депутат Владислав Михайленко підняв питання про переголосування і рішення було ухвалене», - сказано в повідомленні кіностудії. Також у Національній кіностудії імені Довженка повідомили, що, за інформацією сервісу YouControl, кіпрська компанія «Трансбуд», заснована «Роснефтью», хоче отримати земельну ділянку, яка розташована в межах площі, отриманої кіностудією ще в 1952 році.
Події оформление ленты  ЗМІ: У результаті теракту в Кабулі загинули 9 українців У результаті кривавого теракту в столиці Афганістану Кабулі загинули дев'ять громадян України. Також у результаті теракту загинули громадянин Греції, громадянин Німеччини і громадянин Казахстану. Про це повідомляє ВВС, посилаючись на повідомлення поліції Кабула. При цьому в прес-службі міністерства закордонних справ України підтвердили, що під час теракту в Кабулі загинуло кілька українців, але точну кількість загиблих українців у відомстві не повідомили. «20 січня в результаті терористичної атаки на готель у Кабулі загинули українці. Консул України в Таджикистані негайно вилітає в Кабул. Вже встановлені контакти з консульськими працівниками акредитованих в Афганістані диппредставництв дружніх до нас країн, які надають допомогу», - сказано в повідомленні зовнішньополітичного відомства України.
Політика У Кремлі повідомили про таємні зустрічі Путіна з Порошенком Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков розповів про зустрічі між главами України та Росії, про які не повідомлялося громадськості. Про це Пєсков заявив в ефірі телеканалу «Россия-1». «Такі зустрічі між президентами Росії і України, про які ми не повідомляємо, мали місце. Робочий день Володимира Путіна куди більш насичений і змістовний, ніж це можна побачити по телевізору, бо про багато зустрічей і переговорів Кремль не повідомляє в ЗМІ», - заявив Дмитро Пєсков. Нагадаємо, в квітні 2017 року російський «Коммерсант», з посиланням на джерело в Кремлі опублікував інформацію про те, що Петро Порошенко і Володимир Путін неофіційно спілкувалися після зустрічі «нормандської четвірки» 18 квітня. Під час цього президенти України і Росії переходили на жартівливий тон, щоб не посваритися, коли порушувалися надто гострі питання.
Події оформление ленты  Обстріл автобуса під Оленівкою. З'явилися страшні фото У мережі опубліковані моторошні фотографії з місця обстрілу автобуса під окупованою бойовиками Оленівкою Донецької області. Як повідомляють ЗМІ сепаратистів, в результаті сьогоднішнього обстрілу на КПП біля Оленівки від поранення в голову загинув 57-річний чоловік, ще один 66-річний чоловік отримав поранення в шию. Бойовики «ДНР» звинуватили в цьому обстрілі ЗСУ, водночас у Збройних Силах України повідомили, що цей обстріл - провокація бойовиків, які намагаються дискредитувати сили АТО. Також у соцмережах місцеві жителі пишуть, що загиблий пасажир - житель окупованого Донецька Козаков Анатолій Серафимович. За словами очевидців події, чоловік загинув після автоматної черги. А долетіти куля з автомата від українського блокпоста не могла. Пасажирський автобус вже в'їжджав на КПП бойовиків і відстань була занадто великою.
Політика Франція зажадала скликати РБ ООН через ситуацію в Сирії Франція вимагає скликати екстрене засідання Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй через складну ситуацію в Сирії. Про це в Twitter написав міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан. «Сирія: Гута, Ідліб, Афрін - Франція вимагає скликати екстрене засідання Ради безпеки ООН. Сьогодні вранці я вже провів переговори зі своїм колегою з Туреччини і наголосив на необхідності припинення вогню і забезпечення гуманітарного доступу в Сирії», - написав Жан-Ів Ле Дріан. Нагадаємо, Генштаб ЗС Туреччини 19 січня оголосив про початок військової операції в районі Афрін на північному заході Сирії проти збройних формувань сирійських курдів. У свою чергу загони «Вільної сирійської армії» оголосили про початок наступу на позиції курдської партії PYD. Першим етапом військової операції стали бомбардування ВПС Туреччини району Афрін.

6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів




/-0,56206893920898-/ /-pc-/
Top