counter
Архів Повернутись назад 20 Листопада 2016
20 Листопада
Події Штаб АТО: Бойовики обстріляли Широкине з важкої артилерії і танка За минулу добу в зоні АТО на сході України проросійські бойовики здійснили 36 обстрілів позицій Збройних Сил України, в тому повідомляє прес-центр штабу АТО. На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів, зенітних установок і кулеметів терористи обстрілювали позиції сил АТО в районі Кримського, Новозванівки, Оріхового і Новоолександрівки. На Донецькому напрямку бойовики з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали позиції ЗСУ в районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського. Найбільше обстрілів було зафіксовано на Маріупольському напрямку. З мінометів двох калібрів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Широкиному, Водяному, Мар'їнці, Красногорівці, Талаківці і Павлополю. Крім того, Широкине ворог обстрілював з 152-мм ствольної артилерії і танка.
Політика Туреччина розглядає ШОС як альтернативу Євросоюзу Турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган заявив, що бачить альтернативу Євросоюзу в Шанхайській організації співробітництва і вже провів з цього приводу переговори з президентами Росії і Казахстану, повідомляє газета Sabah. «ШОС забезпечить Анкарі більше свободи дії, тоді як Брюссель 53 роки затягує процес прийому республіки до Євросоюзу. Після Brexit у Великій Британії подібні події можуть відбутися і в інших європейських країнах. Про це вже говорять у Франції і в Італії. У цих умовах ми повинні відчувати себе спокійно, так чому б Туреччині не стати членом ШОС? Участь у ШОС забезпечить нам більше свободи дій. Про це я вже розмовляв з Путіним і Назарбаєвим», - заявив Реджеп Таїп Ердоган. Шанхайська організація співробітництва заснована в 2001 році лідерами Росії, Казахстану, Китаю, Таджикистану, Узбекистану та Киргизії. До цієї організації увійшли Пакистан та Індія.
Суспільство Поліція 21 листопада перекриє центр Києва через масові акцій У понеділок, 21 листопада, в Києві правоохоронці в зв'язку з проведенням масових акцій перекриють вулицю Хрещатик і ще кілька центральних вулиць столиці. Про це сказано в повідомленні КМДА. У понеділок, 21 листопада, починаючи з шостої години ранку і до закінчення масових акцій буде перекрито рух транспорту по вулиці Хрещатик на відрізку від вулиці Хмельницького до будинку №3 біля Європейській площі. Крім того, рух автотранспорту буде перекрито по вулиці Михайлівській (від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольній) і на вулицях Інститутській, Архітектора Городецького, Ольгинській (від алеї Небесної сотні до будинку №13/14 на Інститутській). Також з шостої години ранку і до закінчення масових акцій буде здійснено обмеження або заборона руху транспорту на вулицях Лаврській, Заньковецької, Цитадельній, Лютеранській, Банковій, Круглоуніверситетській і Лаврському провулку.
Політика оформление ленты  Порошенко заявив, що не допустить внутрішніх конфліктів в Україні В Україні не буде внутрішніх конфліктів, які зроблять країну незахищеною перед агресією ззовні. Про це сказано у зверненні глави Української держави Петра Порошенка до Дня Гідності та Свободи. «Ворог атакує Україну не тільки ззовні, але й розхитує країну зсередини. Мета Кремля - ​​внутрішня дестабілізація і анархія, дострокові вибори і посилення позицій проросійських сил у новому українському парламенті. Шлях внутрішніх конфліктів може кинути Україну в прірву хаосу і зробити незахищеною перед зовнішньою агресією. Як президент України я не допущу такого сценарію. Щоб уникнути в Україні дефолту і катастрофи, уряду довелося вдатися до жорстких і непопулярних заходів в економіці. Однак зараз наш економічний організм вже виписаний з реанімації і демонструє ознаки одужання», - заявив Президент України.
Економіка Економісти спрогнозували песимістичне майбутнє України У найближчі кілька років Україна буде переживати стан «консервування кризи», а можливість економічного розвитку оцінюється експертами всього в 5 відсотків. Про це сказано в результатах дослідження в рамках проекту «Форсайт», повідомляє видання «Сегодня». Для того, щоб спрогнозувати майбутнє України, 42 аналітики і 50 експертів під керівництвом академіка Михайла Згуровського проаналізували різні фактори впливу і вивели формулу, яка дозволила скласти чотири сценарії розвитку нашої країни до 2020 року і від 2020 до 2030 року. За висновками експертів, найбільш вірогідним протягом найближчих років в Україні буде консервування кризи (близько 60%). Втілення оптимістичного варіанту для України експерти оцінили всього в 15%. У всіх песимістичних сценаріях для України ключовим фактором залишається продовження війни на Донбасі.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
більше матеріалів




/-0,5919349193573-/ /-pc-/
Top