counter
Архів Повернутись назад 20 Серпня 2021
20 Серпня
Дозвілля День Марини-Пимени 20 серпня: чого категорично не можна робити У цей день за народним календарем відзначається свято Марини-Пимени. При цьому православна церква 20 серпня вшановує пам'ять відразу двох святих - преподобного Пимена і мученика Марина. У це свято на Київській Русі було прийнято пригощати хворих і сиріт яблуками, медом і пирогами з малиною. У той же час ночі вже ставали більш прохолодними. Також у народі за лелеками ворожили про близьку осінь, розповідають Вести-уа. Марини-Пимени 20 серпня: головні заборони святаНа Марини-Пимени селянки традиційно подавали на стіл смачні пироги з малиною. У свою чергу чоловіки примовляли, жартома: «Марини - не шукай у лісі малини. Дівчатка ліс обійдуть, дочиста оберуть». Також на Русі в цей день було прийнято пригощати бідняків і хворих медом і свіжими овочами, фруктами, вдовицям і сиротам допомагати прибрати хліб, в притулки відносити гостинці. Не дотримання цієї традиції вважалося великим гріхом. Крім того, урожай солодкої ягоди до цього часу вже починав сходити нанівець. «Через літо по малину в ліс не ходять», - в північних регіонах ця приказка була дуже актуальна, тому що відчувалося швидке наближення осені. При цьому збирати смачну ягоду вже не можна. Також у цей період літа малина поступається місцем брусниці, а слідом за нею і журавлина поспішає, горобина вже соком наливається. Приміряють строкаті жовто-червоний одяг ліси, готуючись до зустрічі нової господині - осені. А вона поруч уже - рукою подати, ось-ось на поріг з'явиться. Але поки все більше слізними депешами дощів про себе нагадує, та різнокольорові листівки листя на землю скидає. До Дня Марини-Пимени вже фактично припинялися серпневі грози. Так що в цей день для селян була прекрасна можливість сіяти озимі. Збір врожаю плавно підходив до кінця. 20 серпня починалася заготівля лікарських трав. У це свято слов'яни особливо уважно спостерігали за лелеками: якщо птахи готувалися до відльоту на південь, настане холодна і рання осінь. Ображати лелек категорично не можна, інакше можна впустити нещастя і хвороби в будинок.
Дозвілля Куди піти на День Незалежності в Києві: список безкоштовних заходів Цього року тридцятий рік Незалежності України пройде з розмахом - киянам і гостям столиці буде, на що подивитися, адже організаторами свята передбачена велика і цікава програма на будь-який смак. Ось список заходів, на які зможе потрапити кожен бажаючий абсолютно безкоштовно: 21 серпня: - фестиваль електронної музики "RadioDay", який розпочнеться о 14:00 на Контрактовій площі, хедлайнером виступить всесвітньо відомий колектив діджеїв "Pegboard Nerds";22 серпня: - концерт "Ковчег Україна: 10 століть української музики", який пройде на Михайлівській площі. У програмі - народна музика минулих століть; 23 серпня: - концерт "Хай цвіте моя Україна" в парку імені Тараса Шевченка; - вітрильна регата "День незалежності", яка стартуетот причалу № 6 Київського річкового вокзалу;- спортивно-масовий захід "Матч побратимів-2 021" наОболонской набережній, 20;- концерт в парку "Наталка" в рамках мультимедійного артпроекту "Об'єднуємося", організованого оперною співачкою Ольгою Чубаревої. Особливість концерту в тому, що він буде проходити на плавучій сцені-баржі, яка курсуватиме по різних містах України;24 серпня: - "Забіг у вишиванках" на території ВДНГ стартує о 7:30. Поспостерігати за марафоном можуть всі бажаючі, а ось для участі доведеться заплатити; - парад військ на Хрещатику і Майдані Незалежності, який розпочнеться о 9:30. Він буде складатися з трьох колон: пішої, яку представлятимуть всі сили безпеки, делегати з 15 країн і оркестр; механізованої, в якій буде представлена ​​військова техніка; і повітряної, яку представлять українські бойові літаки та літаки країн-союзників. Парад завершиться пуском сигнальних ракет з кольорами національного прапора; - чемпіонат світу "Street Workout - 2021" - захід розпочнеться о 9:30 біля Арки Дружби народів;- інтелектуальний ток-шоу марафон в рамках Всеукраїнського фестивалю "Живий словник незалежності" в парку "Володимирська гірка" триватиме весь день - з 12:00 до 21:00; в ході заходу будуть проводитися майстер-класи, презентації та кінофестиваль молодих режисерів;- "Марш захисників України", який стартує о 13:00 в парку Тараса Шевченка і пройде до Майдану Незалежності через Бессарабську площу. У ньому візьмуть участь ветерани, волонтери та всі охочі;- концерт українських пісень - захід пройде біля Театру на Подолі. Як бачите, нудно не буде нікому. Приємного і яскравого Вам відпочинку!
Політика Зеленський не очікує від Меркель подарунків для України Президент України Володимир Зеленський не виключає, що канцлер Німеччини Ангела Меркель після візиту в Росію привезе до Києва певні гарантії енергетичної безпеки для України. Про це глава держави сказав в інтерв'ю журналістам видань з країн «Нормандське четвірки» і США - Washington Post, Liberation, Funke Media, «Новий час» і «Нова газета», повідомляє прес-служба Офісу президента України. Відповідаючи на питання, турбує його те, що канцлер Німеччини перед візитом в Україну спочатку відвідає Росію, Володимир Зеленський зазначив, що він повністю спокійний з цього приводу. «Я дуже прагматичний в своїх поглядах і можу реалістично оцінювати свої очікування. Йдеться перш за все про реальні результати. Я не чекаю, що канцлер приїде з подарунками до Києва. Цього вона не робила навіть в минулі роки. Я сподіваюся, що Ангела Меркель і Володимир Путін досягнуто певної згоди, з яким вона прибуде до Києва. Це можуть бути гарантії для України. Наприклад те, що Росія погодиться на поставку мінімальних обсягів газу, який буде транспортуватися по газопровідної системи України в ЄС », - підкреслив Президент. Володимир Зеленський зазначив, що Ангела Меркель у відносинах з Росією керується прагматичними міркуваннями, але він вважає цей підхід занадто м'яким. «Зрозуміло, що вона намагається підтримувати відносини з Москвою. Це можна назвати прагматичним підходом. І вона хоче уникнути того, щоб під час виборів до Бундестагу 26 вересня дійшло до якихось сюрпризів. Росія, як і раніше, має вплив. Моя особиста думка, що канцлер просуває дуже делікатний шлях балансування. Як на мене, то це дуже м'яко », - підкреслив глава держави.
Дозвілля Що потрібно робити в Повний місяць для любові Повний місяць — це містичний час, коли сила впливу Місяця досягає максимальної точки. В Повний місяць кожна людина може залучити в своє життя бажане. Що робити в серп, щоб залучити в своє життя любов? Повний місяць — що робити для любові?Повний місяць — це в першу чергу період змін, кардинальних змін. У цей день можна назавжди змінити своє життя. Запаліть в серп рожеві свічки. Вони допоможуть залучити в своє життя любов і наповнитися цим почуттям. Саме рожеві, а не червоні, свічки притягують любов. Червоний — це колір Марса, перемоги і успіху. Рожевий — це колір романтики, Венери, любові. Подивіться в Повний місяць на Місяць і скажіть такі слова: «Повний Місяць допоможи мені змінити на краще свою енергію в любов, щоб зустріти свою другу половинку!». Саме енергія любові і наповненість любов'ю допомагає залучити довгоочікувану зустріч в своє життя. Напишіть листа своїй другій половинці в серп. Пишіть від чистого серця все, що хотілося б сказати своїй коханій людині. Напишіть, що ви готові подарувати йому/їй, як ви бачите ваше майбутнє. Лист потрібно зберігати до тієї довгоочікуваної зустрічі. Зарядіть місячною енергією якусь прикрасу. Покладіть в день повного місяця на підвіконня свою улюблену прикрасу зі словами: «Повний Місяць, заряди цю прикрасу енергією любові!». На другий день надягніть цю прикрасу і носіть її частіше. Воно допоможе залучити свою любов. В Повний місяць можна почати носити камінь, який притягує любов — рожевий кварц. Цей камінь потрібно придбати до повного місяця, в серп потрібно покласти його на добу на підвіконні, щоб він набрався енергії Місяця, а потім зі словами: «Я люблю і любимий(а)» надягнути прикрасу і носити кожен день до наступного повного місяця, коли його можна буде знову зарядити. Саме в Повний місяць можна залучити любов за допомогою сильного намовляння: «Місяць на небі повна світла, а моє життя сповнене щастя. Я випромінюю і притягую любов. Я вірю в свою долю. Життя веде мене дорогою любові до зустрічі з моєю другою половинкою». Його можна промовляти не лише в день повного місяця, але і ще стільки днів, скільки вам років, розповідає Луна.
Дозвілля Не вистачить життя їх зрозуміти. 4 найскладніших знаки Зодіаку Бувають випадки, коли людина чим складніше, тим вона цікавіша, і ми можемо витратити ціле життя, щоб пізнати її. Ви коли-небудь зустрічали когось, хто, на перший погляд, не залишив гарного враження, але в кінці виявлялося, що з цією людиною можна поговорити на будь-яку тему без всяких вад і з гармонією? РакВідомо, що у раків часто бувають перепади настрою, але іноді дуже складно зрозуміти, чому вони так засмучені. У них буває багато неприємностей, але це не завжди так очевидно. Сім'я, як правило, це все для них, і вона часто є основною причиною багатьох їхніх емоційних перепадів. Крім того, Рак, як правило, зазнає труднощів з тим, щоб подолати те, що сталося в минулому; вони можуть так багато думати про попередній інцидент, що знову починають сердитися. СкорпіонОсновна причина, з якої ви не можете зрозуміти Скорпіона, - це простий факт, що вони не хочуть, щоб ви цього робили. Вони є дуже складним знаком і, як правило, завжди добре захищені, авангардні і маніпулятивні. Вони надзвичайно інтенсивні і жагучі у всіх аспектах життя; вони не рухаються вперед, поки не закінчать те, що вже почали. Вони визнають, що вони можуть бути нав'язливими і мстивими, але ніхто не буде боротися за вас більше, ніж Скорпіон. Важко зрозуміти, що хтось дійсно може насолоджуватися конфліктом, але вони це роблять. ВодолійВодолії часто можуть бути загадкою. Їх надзвичайно складно розшифрувати, і це може бути пов'язано з тим, що вони не дуже добре висловлюють свої емоції або, може бути, тому, що вони настільки розумні і новаторські, що вони не на одній хвилі з іншими. Вони незалежні і не відчувають, що їм потрібно давати пояснення, і якщо інші люди не розуміють Водолія, це залежить від них. Ці люди хочуть, щоб інші піднялися до їх рівня; вони можуть почати турбуватися, якщо відчують, що їм доводиться сповільнюватися, щоб ви могли зрозуміти їх. Іноді їм подобається робити щось зовсім незвичайне або несподіване, просто щоб струсити всіх. РибиЗамість того, щоб висловлювати свої почуття словами, Риби відчувають себе більш комфортно, висловлюючись творчо. Вони натхненні, але вони не завжди можуть висловити своє натхнення словами. Вони можуть здаватися сварливі або холодними, але це може не мати ніякого відношення до вас; вони можуть бути просто собою. Вони доброзичливі до всіх, крім самих себе, тому може бути важко точно знати, що відбувається з ним. Источник.
Дозвілля Ідеальна або неорганізована: якими матерями стають різні знаки Зодіаку Сонце мами в земному знаку. Ці матері дуже дбайливі, в першу чергу в матеріальному відношенні. Діти добре нагодовані, одягнені, доглянуті. Вони навіть надмірно опікують своїх дітей, що дітей зі слабкою індивідуальністю зовсім позбавляє самостійності, а у дітей з сильною індивідуальністю викликає протест і бажання скоріше втекти з дому. Крім цього, мама-Телець прагне прив'язати дитину (частіше дочку, ніж сина) до себе і контролювати її життя навіть і після шлюбу. Зате емоційно Тельці дають дитині дуже багато. Мама-Діва дуже турботлива і готова підтримувати дитину все життя, але вона виражає свої почуття більше справою, а дитині часто не вистачає просто ласки. Мама-Козеріг занадто організована. Надмірно серйозне ставлення до правильного режиму і порядку в будинку може викликати у дитини почуття несвободи. Правда, це врівноважується повагою до особистості дитини. При цьому діти Козерогів розвиваються швидше в інтелектуальному плані. Їм так само, як і дітям Дів, не вистачає ласки. Стриманість Дів і Козерогів в прояві любові - причина їхнього повільного емоційного розвитку. Сонце мами у водному знаку. Емоційна атмосфера в будинку навіть занадто інтенсивна. Діти цих мам не відчувають нестачі в батьківських емоціях. Зворотний бік цього - надмірне занепокоєння про дітей і тривожність. У дітей це знижує стійкість нервової системи. Крім того, занадто інтенсивне емоційний розвиток дітей під впливом батьківських почуттів. Мама-Рак тепла і велелюбна, але занадто серйозно ставиться до виховання дітей і їхнього навчання. Зате їхні діти виростають дуже сімейними і домашніми. Правда, раннє емоційний розвиток під впливом маминих почуттів створює в подальшому дітям проблеми в сердечних справах. Мама-Скорпіон постійно створює дітям емоційні стреси. Вона схильна втручатися в усі ситуації в житті дитини, сама переживаючи їх дуже гостро. Їм хочеться постійно тримати дітей в поле свого контролю. При цьому, звичайно, обмежуючи самостійність дитини в емоційному житті, вона надає йому дуже сильну підтримку. Мами-Риби не вміють чітко провести межу між собою і дітьми, Вони відчувають дітей продовженням самих себе, тому діти часто присвячені в такі подробиці їхнього життя, які їм рано знати. Це сприяє більш ранньому становленню дитини в емоційному і сексуальному житті, але позбавляє їх міцної етичної опори. Сонце мами в повітряному знаку. Ці мами будують відносини з дітьми "на рівних", поступово переходячи від батьківської опіки до дружнього спілкування. Це дуже добре для соціального становлення дітей. Але їх дітям часто не вистачає батьківського авторитету. Це більшою мірою відноситься до мам Близнюків і Терезів. Мами-Близнюки легкі в спілкуванні зі своїми дітьми, але поверхневі. Тому діти дуже рано перестають звертатися до них за порадою, навіть коли мама реально могла б допомогти. Але дружні відносини з дітьми зберігаються на все життя. Мама-Терези для своєї дитини швидше подруга, ніж мама. Особливо це відноситься до дочки. Коли дочка підростає, то вони не як мама - дочка, а як дві подруги. Таке виховання дуже допомагає дітям в їхньому подальшому житті. Але якщо мама самотня, вона чекає від дитини, що вона заповнить їй відсутнього партнера, тим самим, нав'язуючи своє емоційне життя. Якщо ж у них бурхливий роман, то вони можуть взагалі забувати про своїх дітей. Мама-Водолій найбільш авторитарна з усіх повітряних знаків. Тому діти з сильною індивідуальністю виростають у них бунтівниками. Дітей зі слабкою індивідуальністю вони можуть абсолютно придушити і на все життя прив'язати їх до себе. Більшою мірою це стосується дочок. Сини ж мам-Водоліїв часто стають чоловіками-"підкаблучниками". Сонце мами у вогняному знаку. Їхні діти в соціальному відношенні дорослішають раніше і більш самостійні, оскільки їм спочатку надано більше свободи. Але і уваги їм приділяють менше. Діти не встигають достатньо побути дітьми, тому в подальшому їм не вистачає емоційної стійкості при добре розвинених вольових якостях. Мама-Овен занадто рано починає вважати своїх дітей дорослими. Її діти виростають вільними і самостійними, але у них вкорочене дитинство. На них рано покладають відповідальність за будинок. При цьому мама, сама того не помічаючи, організовує життя в будинку так, як їй зручніше, не враховуючи дитячих потреб. Тому у дітей ослаблено "відчуття дому", що в подальшому кладе відбиток на їхнє сімейне життя. Мама-Лев краще бачить себе, ніж дітей. Вона любить поговорити про дітей з подругами, але увагу приділяє в основному зовнішній стороні. Діти у неї мають гарний вигляд і красиво одягнені, але їхньому внутрішньому світу приділяє недостатньо уваги. Мама-Стрілець більше уважна до дитини, ніж Лев і Овен, допомагає їй в інтелектуальному розвитку. Але в емоційному житті діти занадто рано надані самі собі. Тому їхнє особисте життя складається "як пощастить". Источник.
Дозвілля Чим привабити чоловіка, знаючи, хто він за гороскопом Овен – знак вогню, тому запальні вечірки – його стихія. Хлопці-Овни люблять, коли ними захоплюються, але вони дуже непостійні, їм потрібні сильні відчуття. Дівчина такого хлопця повинна володіти сильним характером. Щоб вразити Овна, потрібно показати себе з кращого боку. Або вдатися до методу «приборкання норовливої»: так як Овен любить долати перешкоди, можна зобразити із себе саму неприступність. Чим важче буде зламати тебе, тим наполегливіше він буде намагатися це зробити. Тільки не перегинай палицю. Хлопці-Тельці – дуже «правильні» хлопці. Ніколи не скривдять, якщо що – пробачать. А ще вони гостинні, ласкаві й добрі. Привернут таке золото можна, граючи на його основній схильності – любові до прекрасного. Тельці дуже цінують живопис і музику. Зіграй йому що-небудь, намалюй портрет – Телець буде радий. Одягатися слід у що-небудь повітряне і ніжне. Незважаючи на свою «правильність», Телець зовсім не проти зануритися в любовний вир. Так що, якщо хочеш, падай з ним, а якщо ні, будь обережна: впадеш і не помітиш. Близнюки легко заводять друзів і так само легко розлучаються. Щоб залучити Близнюка, потрібно бути завжди на підйомі, і кожен раз витворяти щось нове. Вони дуже швидко звикають до того, що у них є, і починають нудьгувати. А від нудьги вони починають нишпорити очима навколо, де в цей момент проходять симпатичні дівчата. Не можна сказати, що Близнюки зовсім вже непостійні, але все-таки кілька непосидючі. Потрібно бути винахідливою, щоб Близнюк не встигав думати ні про що, крім тебе. Основна риса Раків – чутливість. Це дуже ранимі люди, так що, образивши Рака, можна назавжди його втратити. Раки дуже люблять увагу і компліменти, тому має сенс розхвалювати їх виключно за таланти. Для хлопця-Рака дуже важливо, щоб ти поділяла його інтереси. Він любить риболовлю? Ти завжди мріяла навчитися рибалити. Може, він тебе навчить в наступні вихідні? Він любить футбол? А можна прийти на гру? Не забувай хвалити коханого, і він буде зачарований. Лев – аристократ, мужній і великодушний. Леви вміють бути королями: їм просто необхідно бути першими. А тобі поруч з Левом потрібно бути першою леді. Леви дуже самовпевнені, тому такого хлопця легко образити, натякнувши йому на те, що він взагалі-то цілком пересічна людина. А ось якщо ти будеш вести себе, як коронована спадкоємиця – велично, але жіночно, – то напевно розбудиш його інтерес. Льву сподобається дівчина, що поважає себе, але при цьому відноситься до інших доброзичливо. Хлопці-Діви скритні, сором'язливі. Вони домагаються свого старанною працею і наполегливістю. І якщо вже хлопець взявся за щось, ні за що не відпустить. Щоб опинитися з ним в одній упряжці, треба перейняти його якості: скромність, старанність і доброту. Хлопці-Діви страшенно люблять чіплятися по дрібницях і терпіти не можуть безладу. Тому, коли підеш на перше побачення, будь акуратна. І якщо в твоїй кімнаті твориться бардак, краще його туди не запрошуй! Запропонуй посидіти на кухні. Хлопець-Терези сама елегантність, і витонченість. Він так привабливий, що встояти неможливо. Його м'який характер і нездатність сваритися цінують всі. Ідеал дівчини для нього: гармонійна, справедлива і сильна характером. Тому що самі Терези намагаються уникати конфліктів, чому їм іноді доводиться жертвувати своїми переконаннями. Так що тобі доведеться іноді захистити свого делікатного хлопця. Йому напевно сподобаються твій розум, ерудиція, винахідливість. Прояви ці якості – чаша Терезів переважить в твою сторону. Скорпіони – загадкові, темпераментні натури. Це благородний, мужній хлопець, який дуже рідко йде на компроміси. Завоювати його серце нелегко, найменше тиск – і Скорпіон – природжений боєць, тому вступати з ним в сутичку небезпечно. Найкраще продемонструвати незахищеність. Скорпіони дуже дбайливі: «підверни» ненароком ногу і він кинеться тобі на допомогу. Скорпіону можна поплакатися, але перегравати не варто: скиглії не цікавлять нікого. Стрілець – це гармонія почуттів і думок, любов до краси і легкість в спілкуванні. Стрільці оптимістичні і довірливі. Хоча вони і бувають іноді нестримними шибениками, але в душі вони мріють про справжнє кохання і сімейний затишок. Стрільці обожнюють романтику і подорожі. Звернути на себе увагу Стрільця простіше саме в подорожі: треба поєднувати в собі любов до пригод і вміння бути ніжною. Важко, звичайно, але саме такі речі і приваблюють Стрільців найбільше. Козеріг – спокійний, грунтовний, працьовитий і постійно зайнятий. Він прораховує все до дрібниць, тому прикрі несподіванки відбуваються з ним досить рідко. Разом з тим цей куленепробивний чоловік дуже чуйно ставиться до компліментів і різних ніжностей. Тому стратегію будемо будувати на ласці, посмішці і доброту. Козерогові сподобаються подарунки, зроблені своїми руками, теплі слова та інші неприємності. Іди до нього з усією душею – і він розтане. Водолії – м'які, мрійливі і світлі люди. І, що нам, дівчатам, дуже корисно: вони просто мріють врятувати кого-небудь і захистити від небезпеки. Оскільки ми – істоти слабкі і вразливі, а небезпек в світі безліч, то і отримати у свої тенета Водолія – ​​завдання не з складних! Варто тільки встати з розгублено-беззахисним видом перед величезною калюжею – і порядок! Водолій тут як тут. Риби – миролюбні люди, що володіють невичерпною фантазією і схильністю до містики. Тому цілком можливо, що хлопчикові-рибі сподобається який-небудь незвичайний варіант знайомства. При цьому він надасть ініціативу тобі, тому що риби взагалі пливуть за течією. Отже, проявляємо ініціативу! Підходимо до свого коханого і запрошуємо його в кіно або в кафе. Абсолютна сміливість і несподіванка – ось твої козирі. Звичайно, хлопець може і відмовити, але тут вже як пощастить. Так що сильно засмучуватися не варто, а можна спробувати ще раз: друга спроба вже точно буде несподіванкою. Джерело.
Культура Олексій Серебряков звернувся до росіян з проханням про допомогу Олексій Серебряков  кілька років прожив в Канаді. Зірка фільму "Левіафан" покинув Росію в 2012 році. А навесні 2021 року стало відомо, що актор повернувся в Москву. А днями він звернувся до росіян з проханням про допомогу.Олексій Серебряков записав відео, яке опублікував його колега Олександр Дьяченко. У невеликому ролику артист попросив про допомогу всіх небайдужих. Справа в тому, що актор потрапив в скандал. За словами Серебрякова, невідомий від його імені завів блог. Видавав себе за артиста самозванець залишає повідомлення і публікує фотографії. При цьому колеги і звичайні росіяни були в повній впевненості, що сторінку веде актор. Вони активно вступали в дискусію з лже-Серебряковим. Коли сам артист дізнався про те, що відбувається, то не зміг нічого зробити з фейком. Служба підтримки його прохання проігнорувала. У підсумку Олексій був змушений звернутися за допомогою до народу. "Здрастуйте, мене звуть Олексій Серебряков. Я хочу звернутися до вас з проханням про допомогу. Справа в тому, що я не маю ні в одній соціальній мережі, але хтось, використовуючи моє ім'я, дуже активно веде сторінку замість мене. Тому я прошу вас поскаржитися на цю сторінку, щоб уникнути брехні для людей, які в це вірять ", - заявив Серебряков. Він заздалегідь подякував публіці за допомогу. Нагадаємо, Олексій Серебряков разом з дружиною Марією виховує трьох дітей, двоє з яких - брати Степан і Данило - прийомні, а старша Даша - дочка дружини від першого шлюбу. "Я в своєму житті нічого важливішого, ніж діти і моя дружина Маша, не знайшов. Більшого щастя, ніж вони, я не знаю. Машу люблю, як в чудових сентиментальних романах", - зізнавався артист. У своїх дітях він дуже любить. "Даня був зовсім маленьким і відлюдним, йому діагнози різні ставили. Він побачив мене, кинувся до мене і хвилин 20 ми стояли і обіймалися. А Степан був дуже важкий хлопчисько, Маші треба пам'ятник поставити. Ми його коли взяли, йому було майже чотири, він до того моменту прожив уже важке життя. він не їв з тарілки, не розмовляв. Зараз у нього 92% з 100% в школі, малює і красивий, як модель ", - ділився актор сокровенним.
Дозвілля Жіночий гороскоп: яка ви господиня по Знаку Зодіаку Жінка-Овен любить порядок, але кожен день виділяти час для прибирання вона не може. Просто немає часу! Знаючи свою зайнятість і пріоритети, представниця цього Знака Зодіаку намагається проводити тільки генеральні прибирання. Якщо вже прибирати, то капітально, і щоб чистота зберігалася надовго. Жінка-Телець любить комфорт і затишок, однак привести будинок в порядок їй іноді буває просто лінь. Прибирання і готування для неї – це ціла подія. Близнюки не вважаються хорошими господинями, так як нерідко забувають про домашні обов'язки. Жінка даного сузір'я може затіяти прибирання, але вона закінчиться на початковій стадії, так як представниця цього сузір'я швидко переключиться на інше заняття, більш цікаве і захопливе. Жінка-Рак – це прекрасна господиня. В її будинку ви не знайдете ні пилинки, її холодильник завжди наповнений продуктами, а з кухні доноситься аромат свіжої випічки. Жінка-Лев не в захваті від домашніх обов'язків, але якщо вона бачить, що кругом безлад і хаос, вона бере себе в руки і наводить порядок. Вона розуміє, що потрібно тримати будинок в чистоті. Діви, згідно жіночому гороскопу по Знаку Зодіаку, є найбільш господарськими та організованими. Вони педантичні в питаннях прибирання і можуть за один день сто разів протерти пил. У жінки-Терезів свої поняття хазяйновитості і чистоти. Вона любить порядок і не проти створювати його своїми руками. Але скільки б вона не прибиралася, дуже швидко від чистоти не залишається і сліду. Жінка-Скорпіон намагається втекти від своїх домашніх турбот. Їй більше вдається організовувати процес прибирання, ніж самій прикладати зусилля для досягнення чистоти і порядку. Жінка-Стрілець любить планувати прибирання. Часом вона мріє провести капітальне прибирання і позбавити свій будинок від зайвих речей і старого мотлоху. Ось тільки як справа доходить до практики, її ентузіазм кудись пропадає. Згідно жіночому гороскопу, Козеріг відрізняється акуратністю і охайністю. У будинку представниці даного Знака Зодіаку завжди панує чистота і порядок. Причому прибираються вони не часто. Секрет Козерога простий: якщо менше смітити, і буде завжди чисто! У жінки-Водолія завжди творчий безлад! Якщо її дорікнути в неохайності, то вона з незворушним виглядом вам скаже, що речі розкидані по кімнаті спеціально, щоб їх було зручно брати, а павутина на стелі сприяє залученню удачі по фен-шуй. Якщо жінка-Риби живе одна, то в її будинку завжди порядок і чистота. Але якщо вона ділить свою житлоплощу з кимось ще, то прагне звалити всі домашні обов'язки на іншого. Джерело.
Дозвілля Як правильно зберігати гроші і коли не можна віддавати: 7 важливих правил примноження багатства Грошовим прикметам байдуже, віримо ми в них чи ні — вони продовжують збуватися кожен день. Щоб ваші накопичення примножувалися, візьміть на замітку кілька правил! Правило перше. Повернули борг, отримали зарплату або аванс, взяли кредит — несіть все, що отримали, до себе додому. Не розлучайтеся з грошима в перший же день. Якщо збираєтесь щось на них придбати, візьміть необхідну суму з заначки або оплатіть по карті, але тільки що отримані купюри повинні як мінімум ніч пробути в будинку, щоб зарядити вашу ауру грошовою енергетикою. Сховати їх необхідно в таємному місці, бажано там, де ви ховаєте всі дорогоцінні речі. Правило друге. Купюри необхідно зберігати в портмоне, причому обличчям до себе. Деякі практики рекомендують складати купюри так, щоб при відкритті гаманця всю великі гроші розташовувалися ближче до вас. Їх не можна згортати, згинати, рвати, класти догори дригом і перекладати з місця на місце. До вибору гаманця теж варто ставитися відповідально, адже саме за допомогою нього ви обмінюєтеся енергією зі своїми грошима. Щоб заманити гроші, гаманець повинен бути новим і дорогим, а не дешевим і пошарпаним. Купуючи гаманець, ви визначаєте свою фінансову успішність. Правило третє. Абсолютно у кожної людини є своє щасливе число, купюра або монета. Це може зіграти на руку, якщо з улюбленої речі або числа зробити для себе справжній грошовий талісман. Амулет буде залучати до вас додаткові фінансові потоки, що збільшить ваш дохід. Зберігати таку річ потрібно безпосередньо поруч з грошима, періодично дістаючи її, щоб оновити або очистити енергетику. Правило четверте. Існує повір'я про унікальний грошовий талісман. Він представляє з себе купюру, номер який відповідає двом, трьом або, в ідеалі, чотирьом числах вашого року народження. Такий амулет не можна шукати або обмінювати: за легендою, він повинен знайти вас сам. Тому уважно стежте за всіма купюрами, які проходять через ваші руки. Якщо ваш талісман знайде вас, збережіть його, не віддавайте його нікому і не витрачайте - це ваш провідник в світ стабільності, успіху і процвітання. Правило п'яте. Гроші забороняється складати в пачки, особливо в ті, де є непарна кількість банкнот. Згідно зі старовинним повір'ям, такі гроші посваряться і кинуть вас. У кожної грошини повинна бути своя пара. Зберігати гроші по п'ятдесят штук — теж заборонено. «П'ять десяток — недолік», - про це знали ще наші прапрадіди. Правило шосте. Стихія грошей — земля і метал, тому, чим більше ваші грошики взаємодіють зі своїми джерелами енергії, тим більше їх стає. Деякі езотерики радять зберігати гроші на дні горщика з землею, інші — перев'язувати металевою ниткою, треті — придбати спеціальний золотий або срібний утримувач для купюр. Правило сьоме. Якщо ви прагнете до збільшення рівня доходу, потрібно провести один простий ритуал на гроші. Звертатися будемо до нумерології, яка тісно пов'язана з енергією грошей і процвітання. Напишіть на листку паперу наступну формулу: «7+1= 8», де 7 — уособлення енергії дії, 8 — символ нескінченності, а 1 — знак стабільності. Джерело.
Наука і технології Вчені довели існування петлі часу Вчені Квінслендського університету в Австралії продемонстрували, що з точки зору квантової механіки дві різні події можуть передувати одна одній одночасно. Порушення причинно-наслідкового зв'язку вдалося продемонструвати за допомогою поляризації фотонів в інтерферометрі, пише Science. В ході дослідження фізики пропустили фотони через інтерферометр - пристрій, за допомогою якого пучок електромагнітного випромінювання поділяється на кілька пучків, що йдуть через різні оптичні шляхи (А і В). Зрештою, два пучка знову возз'єднуються і накладаються один на одного, що призводить до інтерференції. Установка була зібрана таким чином, що при вертикальній поляризації фотон вибере лівий шлях, потім повернеться назад і потрапить в праву частину інтерферометра. При горизонтальній поляризації частинка спочатку йде по правому шляху, а потім по лівому. Однак при діагональній поляризації квантова хвиля, яка описувала стан фотона, «розщеплюється», рухаючись по обох коліях одночасно. Вертикально і горизонтально поляризовані компоненти спочатку йдуть кожен своїм шляхом, повертаються назад, і переходять на сусідній шлях. Таким чином, по кожній колії проходять відразу обидва компонента, тобто фотон немов би йде по обом шляхах одночасно. В кінці кожного шляху фотон знову розщеплюється, при цьому один компонент повертається назад, а інший виходить з установки.
Дозвілля День і дата знайомства і їх вплив на вашу спільну долю Людина може змінити свою долю за допомогою вчинків, думок і особистих установок. Щоб змінити долю відносин, доведеться попрацювати відразу двом людям. Почати варто з оцінки того, в який день ви побачили один одного вперше і познайомилися. Вважається таким днем ​​саме момент вашої першої розмови, а не день, коли ви побачили кохану людину, але не підійшли до нього або до неї з якоїсь причини. Оцінка по днях тижняУ біоенергетиці кожен день тижня є унікальним за своїми властивостями. Якщо ви познайомилися зі своєю другою половинкою в понеділок, то доля таких відносин може бути однією, а якщо у вівторок, то іншою. Понеділок. У перший день тижня знайомляться зазвичай ті пари, які потім матимуть багато особистого вільного часу. Такі відносини з великою ймовірністю виявляться вільними, але напруженими. Вівторок. По вівторках знаходять один одного люди, чия спільна доля буде непроста, але продуктивна. Зазвичай, такі відносини вчать нас чогось, допомагають зрозуміти щось в цьому житті. Тривалість їх невідома. Середовище. Познайомившись з кимось в цей день, можна очікувати нестабільних відносин, але вельми яскравих. У більшості випадків такі стосунки тривають дуже недовго. Закоханість у любов перетікати навіть не встигає. Четвер. У четвертий день тижня успішне знайомство означає, що майбутні відносини можуть виявитися дуже легкими. Вам буде просто знаходити точки дотику, ви зможете з великою ймовірністю уникати серйозних сварок і конфліктів. П'ятниця. У таких відносинах краще нічого не планувати на потім. Знайомство в п'ятницю означає, що ви можете досить швидко розчаровуватися один в одному. Така любов зажадає від вас уваги і вміння швидко приймати рішення. Субота. Познайомившись з кимось в суботу, можна сміливо розвивати такі відносини. Вважається, що така любов буде максимально довгою і має високий потенціал. Головне — це відразу поставити загальні цілі. Неділя. Любовні знайомства в останній день тижня обіцяють вам найсильнішу прихильність один до одного. У таких відносинах буде мінімальна кількість зрад, але буде багато суперечок. За тривалістю такі відносини, як і «суботні», теж можуть стати вельми тривалими. Нумерологический аналіз дня знайомства В цьому випадку вам знадобиться точна дата знайомства. Наприклад, це 07.11.2009. Вам потрібно скласти всі цифри. Робіть це доти, поки не вийде число від 1 до 9. 0+7+1+1+2+0+0+9 = 20. 2+0=2. Число любові в нашому прикладі дорівнює 2. Розшифровка чисел любові:Одиниця. Стосунки гармонійні, стійкі і зрозумілі обом сторонам. Любов може не згасати дуже довгий час, але іноді може бути нудно. Таким відносинам з великою ймовірністю буде вимагатися емоційне підживлення. Двійка. Число любові 2 виходить у тих людей, які у відносинах, швидше за все, будуть тягнути ковдру на себе. Такі відносини будуть наповнені егоїзмом, тому можуть довго не прожити. Щоб продовжити життя таких відносин, експерти сайту dailyhoro.ru радять не приховувати нічого один від одного. Трійка. Неоднозначні відносини. Швидше за все, ви будете щось приховувати один від одного. На чесність сподіватися не варто з таким числом любові. Зате буде багато спільних цілей і прагнень в житті. Четвірка. Палкість і пристрасть в таких відносинах вам забезпечені, але гармонія буде порушеною. Згодом така любов перетворюється на війну. Зміни у вашій парі можуть стрімко відбуватися на будь-якому емоційному рівні. П'ятірка. У вашій любові може бути багато ревнощів, причому, не завжди відкритих. З кожним місяцем і роком відносин ви будете йти в себе, ставати все більш замкнутими. Цю проблему можна вирішити, але краще не зволікати з її рішенням. Шістка. Ваші відносини - партнерські. Ви вмієте знаходити спільну мову, владнати розбіжності, але у вас мало пристрасті. Проживете ви разом, швидше за все, довго, але доведеться шукати способи робити любов яскравішою. Сімка. Про таку пару часто говорять багато хорошого. Ви відмінно виглядаєте разом, у вас прекрасна любовна сумісність. Не варто допускати в такому шлюбі або відносинах появи недовіри. Вісімка. Ваш союз просочений добром. У вас споріднені душі і багато спільного. Це один з кращих союзів двох людей, на думку нумерологів. Єдиний мінус - у вас можуть бути серйозні проблеми, вирішити які під силу тільки з третіми особами. Дев'ятка. Число 9 - знак того, що ваші відносини можуть довго розвиватися і довго згасати. Тривалість їх може бути неймовірно великою, але сама якість відносин, найчастіше, в таких випадках страждає. У багатьох може з'явитися цілком очевидне запитання про те, яким методом перевіряти свої відносини на міцність. Ви можете вибрати один з цих трьох типів, але краще перевіряти любов відразу трьома способами. Якщо виникне якийсь дисонанс в плані результатів аналізу, то це означає, що відносини можуть розвиватися за кількома сценаріями, які будуть залежати від вас. Перший спосіб - найпростіший. Оцінювати любов за місячним календарем і нумерологічним методом трохи важче, але зате ці способи найбільш популярні. Джерело.
Гороскоп Гороскоп на 21 серпня 2021 року. Овни сьогоднішній день проведіть розмірено і спокійно. Риби сьогодні спробуйте триматися подалі від конфліктних ситуацій 21 серпня 2021, субота. 13, 14 місячний день. Місяць у знаку Водолій ♒. Сприятливий день за місячним календарем. День самоаналізу. Якщо вдасться розібрати свої помилки і витягти з них урок, то у вас з'явиться реальна можливість підняти авторитет і зміцнити своє становище в очах оточуючих людей. Дуже ймовірний сплеск творчої енергії і активності. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua   ♈️ Овен Зірки для Овнів на 21 серпня кажуть, що сьогоднішній день проведіть розмірено і спокійно, більше займаючись поточними рутинними справами, повсякденною роботою. Для нових починань, активних дій - несприятливий період. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 21 серпня прогнозує, що сьогодні вам можуть запропонувати реалізацію цікавого, але трохи дивного проекту. Не відмовляйтеся, не дивлячись на весь креатив поставленої перед вами завдання - це буде багатообіцяюче. ♊️ Близнюки Зодіакальний прогноз для Близнюків на 21 серпня вважає, що сьогодні якщо доведеться підписувати якісь важливі документи, краще усіма силами випробувати відкласти цю процедуру. Чи не кращі це день і для зустрічей, а ось для відпочинку та приємного проведення часу з друзями та сім'єю - відмінний період. ♋️ Рак Гороскоп для Раків на 21 серпня стверджує, що сьогодні велика ймовірність отримання додаткового доходу, причому в сферах, які вам цікаві, але практично не пов'язані з професійною діяльністю. У будь-якому випадку, не роздумуйте і пробуйте свої сили в усьому, що вам пропонують. ♌️ Лев Місяць для Львів на 21 серпня говорить, що не бійтеся проявляти наполегливість, особливо в питаннях, які стосуються вашого життя і особистих інтересів. Не дозволяйте оточуючим маніпулювати вашою думкою та інтересами. ♍️ Діва Зірки для Дев на 21 серпня пророкують, що можливе виникнення сварок і розбіжностей як з колегами, так і друзями, родичами, а все через різницю поглядів. Тому, шанобливо ставитеся до думки оточуючих і не нав'язуйте свою точку зору. ♎️ Терези Астропрогноз для Терезів на 21 серпня прогнозує, що сьогодні якщо будете життєрадісні і оптимістичні, отримаєте від життя максимум всього. А ось якщо вирішите бурчати і явно виражати невдоволення, напроситеся на проблеми і конфлікти з оточуючими. ♏️ Скорпіон Місяць для Скорпіонів на 21 серпня вважає, що ваші сили подвояться, а ентузіазм і прагнення до нових звершень змусить вас буквально рити під собою землю, але це і непогано, адже ваші зусилля будуть гарненько винагороджені. ♐️ Стрілець Астропрогноз для Стрільців на 21 серпня пише, що в цей день вам вистачить сміливості братися за вирішення будь-яких питань, ось тільки не переоціните свої зусилля, адже так ви ризикуєте зупинитися на півдорозі і нічого не отримати. Пам'ятайте, сьогодні важливо все розпочате доводити до кінця. ♑️ Козеріг Зірки для Козерогів на 21 серпня кажуть, що сьогодні намагайтеся у всіх ситуаціях показати себе виключно з кращого боку. Чи не вдавайтеся в суперечки, відповідально підходите до своїх обов'язків і роботі, будьте чуйні на прохання і допомогу оточуючим - в цьому запорука сьогоднішнього успіху. ♒️ Водолій Зірки для Водоліїв на 21 серпня радять сьогодні вам необхідно грамотно делегувати частину своїх обов'язків, тільки так у вас з'явиться можливість не знизити якість і професіоналізм своєї роботи. ♓️ Риби Зодіакальний прогноз для Риб на 21 серпня каже, що сьогодні спробуйте триматися подалі від конфліктних ситуацій і неприємних вам людей. Врахуйте, негативна енергія з боку вам зараз абсолютно ні до чого, подбайте про себе, сьогодні це буде особливо цінно.

Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів




/-0,30382704734802-/ /-pc-/
Top