counter
Архів Повернутись назад 19 Серпня 2021
19 Серпня
Події Черговий літак новітньої розробки розбився на Росії Як повідомляють ЗМІ винищувач МіГ-29СМТ ВКС Росії (новітня модифікація) під час тренувального польоту зазнав аварії в Астраханській області. Попередньо, пілот загинув. Про це повідомили ТАСС в прес-службі Південного військового округу. Дані про місце аварії поки відрізняються. Одні пишуть, що борт пропав з радарів в районі полігону Ашулук і місце падіння не виявлено. Інші пишуть, що винищувач впав у безлюдному місці на території полігону Ашулук.Відзначається, що політ був плановий. В результаті аварії загинув пілот повітряного судна. «Літак впав в безлюдному місці на території полігону Ашулук. Політ виконувався без боєкомплекту », - повідомили у військовому відомстві. До місця аварії направлено комісію Головного командування Повітряно-космічних сил Росії, відзначили в прес-службі ЮВО.  
Політика Путін обговорив Афганістан з лідерами Ірану і Таджикистану Президент сусідньої країни, що окупувала український Крим, Володимир Путін провів окремі телефонні розмови з колегами з Ірану і Таджикистану - одними з ключових країн в афганському питанні, в ході яких було обговорено ситуацію в Афганістані. Про це повідомила в середу прес-служба Кремля."Проведено ґрунтовний обмін думками щодо ситуації в Афганістані. Акцентована важливість забезпечення безпеки цивільного населення і якнайшвидшої нормалізації обстановки в цій країні в інтересах підтримки стабільності в регіоні. Домовлено про продовження регулярних контактів по лінії зацікавлених відомств Росії і Таджикистану ", - йдеться в прес-релізі за підсумками переговорів з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном. Згідно з повідомленням прес-служби, під час бесіди Володимира Путіна з президентом ІРІ висловлено готовність сторін сприяти встановленню миру і стабільності в Афганістані.
Коронавірус ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати Європейський Союз офіційно визнав, що українські COVID-сертифікати в додатку «Дія» відповідають європейським. Тим самим громадяни України знову зможуть безпечно подорожувати без обмежень, які викликала пандемія. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.Відзначається, що COVID-сертифікат - це документ в «Дії», буде підтверджувати статус про вакцинацію, про негативний результат ПЛР-тесту або те, що людина одужала від коронавирусной хвороби. Сертифікат з'явиться поруч з іншими цифровими документами в додатку. Також у відомстві додали, що під час брифінгу, який запланований на 20 серпня представники Мінціфри, Міністерства охорони здоров'я та ЄС розкажуть про проект, його технічної частини, як все буде працювати і коли українці зможуть подорожувати з сертифікатами в додатку Дія. Україна є однією з перших країн, що не входять в ЄС, яка отримає визнання своїх СOVID-сертифікатів.
Суспільство Зеленський: Україна до 2035 року побудує новий військово-морський флот В Україні до 2035 року планують реалізувати велику програму з розвитку військово-морського флоту. Про це повідомив у четвер президент країни Володимир Зеленський в інтерв'ю українським журналістам з Криму, повідомляє прес-служба глави держави. «Що стосується нашого військово-морського флоту - зараз у нас є три етапи. До 2035 року - будівництво великого флоту. Перший етап ми будемо бачити в реальності - він точно буде до 2024 року. Другий етап укладається до 2030 року, третій - до 2035 року », - поінформував Зеленський. Президент зазначив, що в Україні створюється інфраструктура для будівництва військово-морського флоту: малих підводних човнів, корветів і військових катерів. Крім того, планується почати розвиток військово-морських баз. «Першою буде будуватися [військово-морська база] в Бердянську. Ідея - в підтримці цього проекту з боку Європейського Союзу, Великобританії, США. Ми точно отримали повну підтримку цього проекту з боку Великобританії. У мене буде зустріч з президентом США, і це [розвиток військово-морських сил України] є частиною нашої зустрічі і частиною Кримської платформи », - повідомив Зеленський. Глава держави зазначив, що питання розблокування Чорноморського та Азовського узбережжя є частиною деокупацію Криму. За його словами, Україна збільшує присутність флоту союзників з країн НАТО в акваторії Чорного і Азовського морів. «Це не тільки питання Sea Breeze, це і ставлення, і постійна робота, співпраця нашого Міністерства оборони зі США і країнами Євросоюзу. Також у нас є реальні домовленості в цьому напрямі з Туреччиною і Великою Британією », - підкреслив Зеленський.
Дозвілля Гороскоп ерогенних зон для всіх знаків Зодіаку У кожного астрологічного сузір'я є свої особливості, які притаманні більшості представників того чи іншого знака. Це можуть бути риси характеру, темперамент, звички і навіть стан здоров'я. Розповісти багато цікавого астрологія може і про інтимну область різних сузір'їв. Наприклад, про те, якими ерогенними зонами наділений кожен з знаків. Овен Представники цього зодіакального сузір'я відрізняються запалом і пристрастю в любові. Їхні ерогенні зони найчастіше знаходяться в ділянці живота, паху, стегон. Як і чоловіків, так і у жінок дуже збудливі стопи ніг. Телець Варто тільки запустити руку в волосся Тельцю - і він уже зійшов з розуму. Від такого у них в прямому сенсі захоплює подих. Крім того, Тельці дуже люблять поцілунки в шию. Близнюки Близнюки дещо холодні в ліжку, проте це зовсім не означає, що у них немає ерогенних зон. Близнюкам подобається, коли партнер торкається до їхніх грудей, живота, попереку. Рак У чоловіків і жінок під знаком зодіаку Рак дуже чутливо практично все тіло. Особливе задоволення їм доставлять ласки сосків, мочок вух. У Раків вкрай «чуйні» губи. Лев Леву шалено подобаються ласки спини. Їх можна з легкістю завести як і за допомогою масажу, так і за допомогою ледь відчутних погладжувань. Не менш значуща ерогенна зона у Львів - це голова і шия. Діва Цей знак знає толк в задоволенні. Діви з легкістю можуть перерахувати всі свої ерогенні точки. А ось їхнім партнерам непогано б знати, у Дів дуже чуттєві і чутливі губи, плечі і груди. Терези  Терезам подобається, коли торкаються до їхніх стоп і ніг. За розслабляючий масаж стоп вони і зовсім готові віддячити свою другу половинку втричі. Стрілець Стрільці не дуже чутливі з точки зору ерогенних зон. І хоч вони люблять переходити відразу до справи, але одна слабкість у них все ж є. І це ділянка рота і губ. Скорпіон Скорпіони добре розбираються в сексі, їм подобається вчитися новому разом із партнером. Наприклад, досліджувати кожен сантиметр тіла кожного. Ерогенні зони самого ж Скорпіона знаходяться в ділянці сідниць, плечей і талії. Козеріг Козерогам властива цікавість у сексі. Вони з радістю підуть практично на будь-який експеримент. Їхні «ласі» місця - це руки, плечі і вуха. Водолій Розкуті Водолії цінують довгі прелюдії, що допомагає їм повністю розслабитися. Пестити їх варто в зоні грудей, внутрішньої частини стегон і в ділянці пупка. Риби Ключ до задоволення Риб можна підібрати за допомогою масажу. Їм до душі будь-які дотики, але вони повинні бути в міру напористими. Источник.
Гороскоп Гороскоп на 20 серпня 2021 року. Діви - не ставайте в позу ображеної. Ваги будьте обережні і не намагайтеся ні на кого тиснути. 20 серпня 2021, п'ятниця. 12, 13 місячний день. Місяць у знаку Водолій ♒. Несприятливий день за місячним календарем. Чи не особливо сприятливий день для любовних та інших міжособистісних відносин. Підвищена ймовірність конфліктів і розбіжностей і в діловій сфері. День краще присвятити добродійності, роздавати милостиню, робити подарунки, виконувати прохання інших людей. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua   ♈️ Овен Зодіак для Овнів на 20 серпня каже, що сьогодні виникне неймовірна потреба зробити щось спільне і корисне з близькими вам людьми, ось тільки велика ймовірність того, що ваш ентузіазм розділять не всі, але навіть якщо це станеться, не опускайте руки - заручитися підтримкою тих, хто готовий йти з вами пліч-о-пліч . ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 20 серпня пише, що сьогодні сім'я і близькі будуть готові вам надати необхідну підтримку і допомогу, якщо це буде необхідно, так що не відмовляйтеся. Пам'ятайте, маючи надійний тил, рухатися по життю набагато простіше і приємніше. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 20 серпня каже, що сьогодні вам буде властива обережність і це прекрасно, адже саме вона зможе захистити вас від багатьох авантюр і сумнівних проектів, які ні до чого доброго не приведуть. Дійте обачно. ♋️ Рак Гороскоп для Раків на 20 серпня стверджує, що сьогодні зірки рекомендують вам з головою зануритися в роботу, до того ж це відмінний день для активної діяльності. Сміливо генеруйте нові ідеї, пробуйте нові способи самореалізації, а однодумці вас обов'язково підтримають. ♌️ Лев Загальний гороскоп для Львів на 20 серпня каже, що сьогодні відсутність об'єктивності по відношенню до себе змусить вас загордитися про себе занадто багато, і це абсолютно не буде збігатися з думкою оточуючих, а значить, можуть виникати невдоволення і спірні ситуації. Опустіться на землю, так буде надійніше. ♍️ Діва Астропрогноз для Дев на 20 серпня прогнозує, що сьогодні навіть якщо сильно хочеться, все одно не варто сьогодні займати оборонну позицію. Всі поради і настанови, які ви сьогодні отримаєте від близьких, будуть тільки з кращих спонукань. ♎️ Терези Загальний гороскоп для Терезів на 20 серпня каже, що сьогодні у вас може з'явитися бажання надмірно активно самовиражатися, що налякає оточуючих і змусить кілька віддалитися від вас. Будьте обережні і не намагайтеся ні на кого тиснути. ♏️ Скорпіон Гороскоп для Скорпіонів на 20 серпня стверджує, що сьогодні врахуйте, якщо щось не виходить і не клеїться - знак, який підказує вам, що рухатися в цьому напрямку не варто. Не намагайтеся довести свою силу і витривалість, це нікому не потрібно і в першу чергу вам же. ♐️ Стрілець Астропрогноз для Стрільців на 20 серпня пише, що в цей день оптимізм і великодушність будуть буквально притягати до вас людей, тому будьте готові до того, що вам доведеться практично весь час з кимось спілкуватися, ділитися своїми думками, а можливо, і давати корисні поради. Але це буде приємним для вас заняттям. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 20 серпня радить не планувати на сьогодні щільний графік і безліч справ. Організм не буде готовий до перенапруження. Сьогодні рекомендується більше відпочивати, займатися улюбленими і приємними справами. ♒️ Водолій Зодіакальний прогноз для Водоліїв на 20 серпня рекомендує стежити за своїм емоційним станом, можливе виникнення ситуацій, яке викличе у вас обурення, агресію і невдоволення. Головне, не вихлюпують свій поганий настрій на тих, хто вам близький і дорогий. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 20 серпня пише, що в цей день в матеріальній сфері можуть виникнути складності, а значить, від великих витрат варто відмовитися. До речі, сьогодні більше часу приділіть дому, наведіть там порядок, внесіть щось в інтер'єр, займіться кулінарією.

Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів




/-0,19965004920959-/ /-pc-/
Top