counter
Архів Повернутись назад 19 Серпня 2017
19 Серпня
Спорт Юнацький склад київського «Динамо» не приїхав на гру до Маріуполя Київська команда «Динамо» U-19 (футболісти до 19 років) не приїхала в Маріуполь на матч третього туру чемпіонату України проти однолітків з ФК «Маріуполь». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-аташе ФК «Маріуполь» Олександр Стельмах. Цей матч мав відбутися 18 серпня на маріупольському стадіоні «Західний». Згідно з регламентом Федерації футболу України, за неявку на матч «Динамо» U-19 має отримати технічну поразку. У п'ятницю, 25 серпня, в Маріуполі мають зіграти молодіжні команди «Маріуполь» та «Динамо» (футболісти до 21 року), на 27 серпня заплановано матч основних команд. Раніше стало відомо, що батьки футболістів ДЮСШ київського «Динамо» звернулися з відкритим листом до керівництва України з проханням не допустити проведення матчів в Маріуполі.
Політика «План Маршалла»: Литва зробила Україні подарунок Парламент Литви продовжує розробку для України так званого «плану Маршалла»: документ під назвою «Новий європейський план для України» розрахований на період 2017-2020 роки та передбачає щорічне виділення нашій країні п'яти мільярдів євро. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший віце-прем'єр України Степан Кубів. «Ця ініціатива Сейму Литви передбачає надання допомоги Україні в контексті євроінтеграції. Йдеться про щонайменше п'ять мільярдів євро щорічної підтримки реформ в Україні, спрямованих на економічне зростання та розвиток», - написав Степан Кубів. Також Степан Кубів додав, що наразі цей проект активно обговорюється європейськими політиками та в ключових міжнародних інститутах, щоб сформувати «групу друзів» України та забезпечити підтримку цього плану для його втілення.
Події Доба в АТО: 25 обстрілів, трьох бійців ЗСУ поранено За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі проросійські бойовики 25 раз порушували режим тиші, використавши, в основному, гранатомети та різну стрілецьку зброю. В ході цих обстрілів троє українських воїнів отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку вогонь з мінометів, гранатометів і танка бойовики вели по позиціях сил АТО в районі Авдіївки. Українські військові придушували активність ворога вогнем у відповідь. Під час одного з таких протистоянь один боєць ЗСУ отримав поранення. На Маріупольському напрямку терористи з мінометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Павлополя та Лебединського. В результаті обстрілу опорного пункту сил АТО в районі Водяного ще один український військовослужбовець отримав поранення. На Луганському напрямку терористи з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Новоолександрівку та Новотзвановку.
Політика Держдеп: Волкер зустрінеться з представником РФ у Мінську 21 серпня Спецпредставник США по Україні Курт Волкер 21 серпня в Мінську проведе зустріч з представником уряду Росії для обговорення російсько-українських відносин. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного департаменту США. Як повідомляється, після зустрічі в Мінську Курт Волкер вирушить до Вільнюса, щоб зустрітися з високопосадовцями Литви для обговорення подальших кроків в Україні. У середу, 23 серпня, Курт Волкер приїде до Києва, де приєднається до глави Міноборони США Джеймса Меттіса на зустрічі з високопосадовцями України для обговорення кроків на дипломатичних переговорах з відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Нагадаємо, переговірником російської сторони з питань України є помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков.
Здоров`я Погода на 19 серпня: В Україні спека до +35 У суботу, 19 серпня, в Україні синоптики прогнозують спекотну погоду без опадів з температурою до +35 градусів. Дощі з грозами пройдуть лише в окупованому Криму, повідомляє «Укргідрометцентр». На заході України температура буде від +30 до +33 градусів, на сході - від +31 до + 34.В центральних областях і на півночі України повітря вдень прогріється +34 градусів. А на півдні України температура повітря сьогодні досягне 35 градусів тепла. Прогноз погоди 19 серпня в містах України: Київ - +32 ... + 34, Харків - +32 ... + 34, Львів - +31 ... + 33, Ужгород - +31 ... + 33, Івано- Франківськ - +31 ... + 33, Тернопіль - +31 ... + 33, Чернівці - +30 ... + 32, Хмельницький - +31 ... + 33, Луцьк - +30 ... + 32, Рівне - +31 ... + 33 Дніпро - +32 ... + 34, Одеса - +30 ... + 32, Миколаїв - +33 ... + 35, Херсон - +32 ... + 34, Сімферополь - +28 ... + 30, Полтава - +31 ... + 33, Запоріжжя - +33 ... + 35, Чернігів - +31 ... + 33, Суми - +31 ... + 33, Житомир - +31 ... + 33, Вінниця - +31 ... + 33, Черкаси - +31 ... + 33, Кропивницький - +32 ... + 34, Донецьк - +32 ... + 34, Луганськ - +32 ... + 34.
Наука і технології Астролог розповів про прийдешній кінець світу в 2017 році Жителі Землі в цьому році можуть не побоюватися «кінця світу», хоча до кінця року може трапитись низка різних небезпечних подій. Про це розповів відомий астролог Влад Росс, передає «Обозреватель». «Прогнози щодо кінця світу в 2017 році не збудуться, і до 2029 року мешканцям Землі боятися нема чого, однак до кінця цього року все ж таки можливі різні небезпечні події, але вони не будуть мати глобальних наслідків. Так, 12 жовтня, яке за деякими прогнозами є датою можливого кінця світу, - це небезпечна дата, адже в ніч на 13 жовтня поруч із Землею пролетить величезний астероїд, проте за розрахунками вчених цей астероїд не може впасти на нашу планету», - розповів астролог. Також Влад Росс нагадав і про затемнення Сонця 21 серпня, яке може спровокувати серйозні катаклізми, наприклад, урагани в США або пробудження вулканів на Алясці.
Спорт Скандал у збірній України: хокеїсти «злили» матч ЧС Захисник Володимир Варивода та воротар Едуард Захарченко збірної України з хокею «злили» матч домашнього Чемпіонату світу-2017 проти збірної Південної Кореї, який відбувся в квітні цього року в Києві. Про це повідомляє «Обозреватель», в розпорядженні якого опинилися розписки гравців. У своїх розписках гравці збірної України обіцяють, що повернуть по 30 тисяч доларів, якщо збірна України не програє збірній Південної Кореї з різницею в дві і більше шайби. Зустріч, яка була для збірної України заключною і не впливала на підсумкове останнє місце нашої команди в таблиці, завершилася в серії буллітів з рахунком 1: 2. За попередніми даними, одним з організаторів цієї злочинної схеми є колишній головний тренер харківського хокейного клубу «Витязь» Олексій Лазаренко. Федерація хокею України 21 серпня на своєму засіданні повинна прийняти рішення щодо ситуації, що склалася.
Події оформление ленты  У Криму потік змив з дороги десятки авто, оголосили режим НС: з'явилося відео Через потужну зливу в ніч на 19 серпня в Судаку на Кримському півострові зійшов селевий потік, в зв'язку з цим було оголошено режим надзвичайно ситуації. Про це повідомляється на сайті міста Судак. Наслідком стихії стало підтоплення понад 40 приватних будинків і розмив дороги на трасі «Сімферополь - Судак». З дороги селевим потоком змило близько двох десятків автомобілів, в результаті чого утворився затор протяжністю понад 10 кілометрів. У заторі опинилися до 50 автомобілів, які частково затоплені грязьовим потоком. В мережі опубліковано відео з місця події. Вже організовано роботу з доставки автомобілів, що застрягли, і розпочато роботу з ліквідації наслідків сильної зливи. Також надається допомога потерпілим і евакуйованим жителям міста.
Події Викрадення водія в Києві: в поліції повідомили деталі Працівники правоохоронних органів з'ясовують особу чоловіка, якого викрали з салону автомобіля у дворі будинку на бульварі Перова в Києві ввечері 18 серпня. Про це розповіла речник поліції Києва Оксана Блищик, повідомляє «112 Україна». «Про подію стало відомо пізно ввечері від жінки, яка стала свідком викрадення. З місця події поліцейські вилучили дві бити, на одній залишилися сліди крові. Будь-яких свідчень того, що там була стрілянина, правоохоронці не знайшли - не було відстріляних гільз, також немає характерних ушкоджень на транспортному засобі. Зараз працюємо над тим, щоб встановити особу викраденого, а також людей, які скоїли злочин. Родичі викраденого на зв'язок з правоохоронцями не виходили», - сказала Оксана Блищик. Нагадаємо, раніше стало відомо, що пізно ввечері 18 серпня невідомі під'їхали до автомобіля «БМВ» у двір будинку на бульварі Перова і зробили кілька пострілів. Після цього вони битами розбили «БМВ», витягли з нього водія, побили і заштовхали в машину, а потім зникли в невідомому напрямку.
Події ІДІЛ взяла на себе відповідальність за різанину в Сургуті Терористичне угрупування «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за напад на людей в місті Сургут (Росія), внаслідок якого ножові поранення отримали вісім осіб, повідомляє агентство Reuters. Як повідомили в прес-службі управління МВС Росії по Ханти-Мансійському автономному окрузі, особа злочинця встановлена, перевіряються дані щодо його психічних захворювань, а версія теракту не є основною. За уточненими даними, поранення в результаті нападу отримали семеро осіб. За життя двох постраждалих борються медики. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею «замах на вбивство». Нагадаємо, 19 серпня близько 11:20 за місцевим часом в центрі міста Сургут озброєний ножем молодий чоловік напав на перехожих. Поліцейські, що прибули на місце події, застрелили зловмисника.
Економіка «Мотор Січ» представив перший український вертоліт На аеродромі «Мокра» в Запоріжжі виробник авіаційних двигунів і газотурбінних установок «Мотор Січ» під час відкриття чемпіонату України з вертолітного спорту представив перший вертоліт українського виробництва під назвою «Надія», повідомляє прес-служба Запорізької ОДА. За словами президента «Мотор Січі» та народного депутата України В'ячеслава Богуслаєва, розробка українського вертольота зайняла 10 років. «Сьогодні Україні дано старт нової індустрії. Ви стоїте перед першим українським вертольотом, якому ми дали назву «Надія». Це наша надія на розвиток України, на розвиток в нашій країні високих технологій. Цей вертоліт буде мати багато модифікацій: і для пасажирів, і для сільського господарства, і для патрулювання доріг і моніторингу трубопроводів, а також для оборонних цілей», - сказав В'ячеслав Богуслаєв.
Події СБУ попередила про нову хакерську атаку на компанії України Служба Безпеки України попередила про високу ймовірність нової кібератаки на українські підприємства. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За даними відомства, аналіз передумов і наслідків минулої атаки вірусу Petya.A показує, що хакери можуть готувати нові атаки. Під час першої атаки вірусу Petya.A хакери збирали закриті дані про підприємства України. Завдяки цим закритим даним у зловмисників з'явилася можливість здійснити нову хвилю атак, зокрема через продукти компанії Microsoft. В СБУ системним адміністраторам або уповноваженим особам з інформаційної безпеки рекомендують провести наступні дії: Здійснити зміну пароля доступу користувача krbtgt; Також здійснити зміну паролів доступу до всіх без винятку облікових записів в підконтрольній доменній зоні ІТС; Провести зміну паролів доступу до серверів та програм, що функціонує в ІТС; На скомпрометованих ПЕОМ провести зміну всіх паролів, які зберігалися в настройках браузерів; Повторно провести зміну пароля доступу користувача krbtgt і перезавантажити служби KDC.

Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 18 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
18 квітня віщує день, насичений можливостями та викликами для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуєте приплив....
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Як усунути негативні прив'язки за допомогою свічки
Токсичні стосунки не приведуть ні до чого хорошого, і для того, щоб захиститися від негативного впливу, важлив....
більше матеріалів




/-0,51971101760864-/ /-pc-/
Top