counter
Архів Повернутись назад 19 Лютого 2022
19 Лютого
Спорт Олімпіада-2022. 19 лютого. Анонс передостаннього п'ятнадцятого дня Ігор у Пекіні. Що і коли дивитись. Розклад трансляцій 19 лютого о 15-й передостанній день Олімпійських ігор 2022 у Пекіні буде розіграно 8 комплектів медалей  у семи видах спорту: бобслеє (жінки, двійки), фігурне катання (пари), гірські лижі (команди), керлінг (фінал у чоловіків), коньках (чоловічий та жіночий мас-старти), лижні гонки (50 км у чоловіків) і фрістайле (хафпайп у чоловіків). Україна закінчила виступи на Олімпійських ігор 2022 у Пекіні. О 06:45 стартують командні змагання в гірськолижному спорті. 14 команд розпочнуть боротьбу до 1/8 фіналу, а Австрія, посіяна під номером 1, здобула пряму путівку до чвертьфіналу. Лижний марафон запланований на 08:00. У гонці з мас-старту у чоловіків спортсмени подолають 50 км вільним стилем. На 08:50 намічено фінал турніру з керлінгу, в якому за золото посперечаються чоловічі команди Швеції та Великобританії. Бронзу на день раніше взяла команда Канади, яка обіграла США (8:5). А у жінок о 14:05 матч за бронзу проведуть керлінгістки збірних Швеції та Швейцарія (у головному фіналі 20 лютого зустрінуться Японія та Великобританія). В ковзанярському спорті буде проведено два фінали в мас-стартах. О 10:30 розпочнуть змагання чоловіки, а жінки посперечаються за медалі об 11:00. О 13:00 почнуть визначати призерів ОІ-2022 в фігурному катанні. Спортивні пари проведуть довільну програму. У передостанній день Ігор відбудуться матчі за 3-е місце в чоловічому турнірі в хокейному . Швеція та Словаччина розіграють бронзу о 15:10 (у недільному фіналі змагатимуться команди Фінляндії та ДКР). Останній вид програми стартує о 15:30. В бобслеє останню 4-ту спробу проїдуть жінки у двійках. Телетрансляції Олімпіади – по Україні на каналі UA:Перший. На Росії сьогодні трансляції будуть на каналах « Матч ТВ», «Матч! Арена», «Матч! Гра», «Росія 1» * * * 19 лютого, субота — 8 комплектів медалей Бобслей 03.30 (час — київський) Чоловіки. Четвірки. 1-а та 2-а спроби 14.00 Жінки. Двійки. 3-я та 4-а спроби Гірські лижі 04:00 Командні змагання. Паралельний слалом (змішана дисципліна) Керлінг 08.05 Чоловіки. Фінал. Швеція - Велика Британія 1405 Жінки. Матч за 3 місце Коники 09.00 Чоловіки, жінки. Мас-старти  Лижі 08.00 Чоловіки. Мас-старт (с). 50 км Фігурне катання 13.00 Пари. Довільна програма Фрістайл 03.30 Чоловіки. Хафпайп. Фінал Хокей 15.10 Чоловіки. Матч за 3 місце.
Спорт Олімпіада-2022. 19 лютого. Розклад онлайн трансляцій І хоча Україна закінчила виступи на Олімпійських ігор 2022 у Пекіні, це не означає, що можна припинити стежити за Іграми. 19 лютого о 15-й передостанній день Олімпійських ігор 2022 у Пекіні буде розіграно 8 комплектів медалей  у семи видах спорту: У 15-й день, 19 лютого в передостанній день, буде розіграно 8 комплектів медалей: 03:30. Фрістайл, скі-хафпайп, чоловіки (UA:Перший «Матч! Арена» ;і «Матч ТБ»). 06:46. Гірськолижний спорт, командні змагання (UA:Перший< /em> «Матч! Арена» і  ;«Матч ТБ »). 08:00. Лижні перегони, мас-старт, 50 км, вільний стиль, чоловіки (UA:Перший)  «Росія 1»). 08:05. Керлінг, чоловіки, фінал. Швеція — Великобританія ((UA:Перший «Матч! Гра »). 10:30. Ковзанярський спорт, мас-старт, чоловіки (UA:Перший «Матч! Арена » і «Матч ТБ< /strong>»). 11:00. Ковзанярський спорт, мас-старт, жінки (UA:Перший «Матч! Арена » і «Матч ТБ< /strong>»). 13:00. Фігурне катання, спортивні пари, довільна програма (UA:Перший  ;«Росія 1»). 15:30. Бобслей, двійки, жінки, 4-а спроба ((UA:Перший «Матч! Арена»).  
Спорт Олімпіада 2020. Бослей. Чоловіки. Четвірки. перші два заїзди. Коли дивитись Зимові Олімпійські ігри 2022 у Пекіні (Китай). ОІ-2022. 19 лютого 2022 року. Кваліфікаційні перший та другий заїзди у бобслеї у чоловіків. Екіпажі-четвірки. У прямому ефірі спостерігати за цим видовищем можна буде в Україні на 2-му каналі трансляцій UA:Перший. Бобслей. Чоловіки. Екіпажі-четвірки. 1-й заїзд. Команда ДКР: Ростислав Гайтюкевич — Михайло Мордасов — Олексій Лаптєв — Павло Травкін, Максим Андріанов — Владислав Жаровцев — Олексій Зайцев — Дмитро Лопін. Лідер з медалей у загальному заліку на початок 19 лютого - Норвегія (15 золотих, 8 срібних, 11 бронзових). З упевненістю можна сказати, що Норвегія перемогла в неофіційному меді заліку між країнами - вже не залишилося стільки змагань, щоб хтось зміг до них наблизитись. Україна має одну срібну нагороду, яку на день раніше фрістайліст Олександр Абраменко завоював у лижній акробатиці. 28 країн мають бодай одну нагороду, серед них 21 команда виграла золото. З однією срібною медаллю в активі Україна ділить 23 позицію з Іспанією. Змагання ОІ-2022 триватимуть до 20 лютого.
Політика Байден зробив заяву щодо агресії Росії на Україну Вчера в пятницу, 18 февраля, поздно ночью президент Соединенных Штатов Джо Байден выступил перед журналистами с речью по ситуации вокруг Украины. Ожидалось, что речь будет сказана в 23-00 по киевскому времена, но в итоге она была перенесена практически на час из-за непонятной активности пророссийских боевиков на Донбассе. Основные тезисы его речи не изменились. Байден очередной раз заявил о поддержке Украины и предупредил, что США готовы помогать нашей стране материально, однако войска отправлять не планирует. Он озвучил суммы и программы которые США выделяет на помощь Украине. Байден отметил, что исходя из его разговора с руководителями европейских стран, несмотря на попытки России рассорить всех, все понимают важность объединения. США обвинила Россию в дезинформации, имея в виду заявления России про отвод войск. При этом отметил, что Украина показала сдержанность и не нарушала режим прекращения огня. Основной новостью стал его ответ на вопрос - нападет ли Путин. Президент США ответил, что - да. На уточняющий вопрос - "закончилось время дипломатии?" добавил, что РФ не поздно вернется к дипломатии до самого последнего перед вторжением момента, однако по его информации Путин уже принял решение вторгнуться в Украину. "Сейчас я убежден, что он принял решение. У нас есть основания так считать", - заявил Байден. Нападение российских войск на Украину может произойти "на ближайшей неделе" и даже "в ближайшие дни", заявил президент США Джозеф Байден. Из хорошего в новостях этой речи было только одно - применять ядерное оружие Путин вроде не планирует Выступление президента транслировалось в пятницу, 18 февраля, на сайте Белого дома.   Перед тем, как выступить с обращением по Украине, Байден провел телефонные переговоры с руководителями ведущих государств НАТО, руководством Альянса и Европейского Союза. Ранее президент США Джо Байден заявил, что угроза российского вторжения в Украину очень высока. Также сообщалось, что к украинской границе стянули еще семь тысяч российских военных - после заявления Минобороны РФ об отводе войск.  
Події Почався новий відлік: "Шуфрича не били вже один день" Між спікерами в телестудії під час прямого ефіру зав'язалася бійка, а інші гості намагалися їх розняти. Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич та головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов побилися в ефірі ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера. Бійка сталася в п'ятницю, 18 лютого, під час YouTube-трансляції YouTube-трансляції; a>програми.  Перед цим Шуфрич заявив, що фракція ОПЗЖ - друга в парламенті і "за ній стоять українці". Після цього Бутусов сказав, що народні депутати від ОПЗЖ "втекли за межу", назвав Шуфрича зрадником і заявив, що той разом з лідером партії НАШІ Євгеном Мураєвим поширюють російські наративи. Шустер відповів, що "зрадник чи ні – нехай встановлює суд". Після цього Бутусов підійшов і вдарив його в обличчя. Після бійки Шуфрич ненадовго пішов зі студії. Повернувшись, він назвав журналіста "горе-агітатором" і заявив, що той "подряпається як дівчинка".
Суспільство 19 лютого: Вукола-телятник. Народні прикмети та заборони на цей день Народно-християнський свято Вукола Телятника відзначається 19 лютого. З життєпису Вукола, що дійшов до наших днів, відомо зовсім небагато. Він був одним із перших християнських священнослужителів високого рангу, активно проповідував слово Боже. Вокіл вважається покровителем худоби, особливо телят. За це його прозвали Телятником. За традицією, з 19 лютого очікувався готель корів. Тварини цього дня отримували особливу турботу. Їх оберігали від холоду, давали найкращий корм. На 19 лютого рекомендується обкурювати будинок травою чебрецю (чебрецю), щоб всі, хто живе в ньому, були здорові весь рік. Рослина особливо корисна для дихальної системи, а її дія у цей день посилюється. Традиційно перед коровами, що отелився в день Вукола, ставили цебра з теплою водою. Вважалося, що завдяки цьому молоко буде теплим. Телят заносили в будинок, щоб уберегти від застуди. Традиції та звичаї: У цей час починався отелення корів, тому у селян головною турботою в цей період було зберегти здоров'я корові та теля. Бурілку, що отелився, в хліві обкурювали чебрецем (богородською травою, чебрецем), щоб було хороше молоко, а молодняк ріс здоровим і міцним. У багатьох селищах проводили обряд «моління молока». Після того, як корова віділлється  і після закінчення дванадцяти удоїв, коли молозиво пройде і молоко можна вживати в їжу, на ньому перед обідом варили некруту кашу. Старша жінка в сім'ї брала горщик каші, обкладала його сіном і ставила у чашу з вівсом. Потім з страви знімали плівки та сідали за стіл обідати. Овес та сіно віддавали корові, а плівку з каші – ndash; теля. У день, коли телиться корова, не варто нічого віддавати з дому – ні грошей, ні хліба, & nbsp; ні води, інакше разом із даром ви ризикуєте віддати здоров'я та благополуччя. Це правило дотримувалися і в тому випадку, коли народжувала жінка, лошався кінь, ягнилася вівця, поросилася свиня, а ще в дні сіяння хліба. До цього люди ставилися спокійно та не ображалися. У селах знахарі роздавали господаркам шматки підсоленого хліба, над якими читали змови на легкий готель. Що можна робити 19 лютого: Неодруженим і незаміжнім слід помолитися будь-якому святому за зустріч з другою половинкою та майбутнє сімейного щастя; Також у День Вукола Телятника було прийнято варити вівсяну кашу. Що забороняється робити цього дня: Гладити телят по спині, вважалося, що тварини через це хворітимуть, стануть кволими; Купити новий гаманець, якщо його подарували цього дня – відразу покласти в нього п'ятак; Давати – це стосується не лише грошей, а й будь-яких речей, позичати що-небудь при цьому можна. Народні прикмети цієї доби: Ластівка над коровою пролетіла, та погано доїтиметься; Коли під копитом мокро, то корова молока зменшить; Якщо у корови народиться одношерста двійня — бути добру, якщо різношерста — на зло; Не можна гладити по спині теля, інакше воно хворітиме; Якщо у цей день буде мороз, то весна буде холодною. Сон, побачений з 18 на 19 лютого, збудеться через 8 днів. Розповідати про побачене в жодному разі не можна. Сновидіння, що приснилися вдень 19 лютого, здійсняться через 6 років. Розповідати про них також не потрібно.
Політика У Європі відреагували на евакуацію з ОРДЛО Голови зовнішньополітичних відомств Німеччини та Франції закликали Росію використати свій вплив на "республіки". Міністри закордонних справ Німеччини та Франції, Анналена Бербок та Жан Ів Ле Дріан відреагували на рішення про масову евакуацію населення з ОРДЛО. Глави МЗС заявили, що доказів підготовки України до настання немає. Про це повідомляється на сайті зовнішньополітичного відомства Німеччині. Як зазначається у заяві, загострення на Донбасі викликає серйозне занепокоєння. "Звернули увагу на заяву лідерів самопроголошених "народних республік" Донецької та Луганської областей про евакуацію жителів регіону до Росії як так званий запобіжний засіб через можливий український напад. Ми не бачимо жодних доказів на підтримку цих тверджень", - йдеться в повідомленні. у заяві. Голови зовнішньополітичних відомств Німеччини та Франції закликали Росію використати свій вплив на "республіки" для деескалації. "Ми побоюємося, що інсценовані інциденти можуть бути використані як привід для можливої ​​військової ескалації", - сказано у заяві. Нагадаємо, у "ДНР і ЛНР" оголосили евакуацію населення до Росії. Пушилін закликав жителів непідконтрольної частини Донецької області нібито через підготовку ЗСУ наступу.  
Гороскоп Любовний гороскоп на 19 лютого 2022 року: що обіцяють астрологи Постарайтеся не втратити голову: сьогодні зірки схиляються йти на поводу своїх бажань – навіть швидкоплинних. Роман, зав'язаний цей день, навряд чи виявиться довговічним, тому замість флірту з незнайомцем краще від душі пофліртувати із власним бій-френдом чи навіть чоловіком. Повірте, ви не пошкодуєте: характер у всіх сьогодні на висоті! ОВНИ Цього дня зірки рекомендують вам стежити за своєю мовою, особливо якщо ви перебуватимете в суспільстві другої половинки. Зірки попереджають: 19 лютого ви можете самі собі зашкодити. ТЕЛЬЦІ Якщо представник протилежної статі запросить вас на романтичний обід чи вечерю – не спізнюйтесь, радять зірки. А якщо ні, то ризикуєте не почути від нього те, що він збирається вам сказати. БЛИЗНЮКИ Ця субота багато в чому може зблизити вас з обранцем, кажуть зірки. І рекомендують вам не відмовлятися від пропозицій партнера, навіть якщо вони вам здадуться недосконалими. РАКИ Тільки разом вам вдасться зрушити стосунки з мертвої точки, кажуть зірки. І закликають вас 19 лютого виявити щиру цікавість до партнера. Реакція у відповідь не змусить себе довго чекати. ЛЬВИ Якщо є можливість, проведіть цей день нарізно, радять зірки. Справа в тому, що вам необхідно подумати над своєю роллю у стосунках. І лише потім поділитися своїми міркуваннями із обранцем. ДІВИ Якщо у вас намічається спілкування з близькими другої половинки, виявіть терпіння, радять зірки. Навіть якщо хтось вас дратуватиме 19 лютого, будьте тактовними - партнер це неодмінно оцінить. ТЕРЕЗИ Якщо кохана людина наполягатиме на активній суботі, запропонуйте їй альтернативу. 19 лютого у вас чудово вдасться зайнятися плануванням спільного майбутнього, кажуть зірки. СКОРПІОНИ Друга половинка може стати для вас чудовим помічником 19 лютого. Важливо лише правильно донести до неї прохання. А з цим у вас можуть бути проблеми, які попереджають зірки. СТРІЛЬЦІ Якщо кохана людина попросить вас про щось, поставтеся до цього серйозно. Якщо слухатимете напівха, ризикуєте неправильно його зрозуміти. Наслідки можуть бути непередбачуваними. КОЗЕРІГИ Якщо друга половинка рватиметься до керма, дозвольте їй стати на чолі відносин 19 лютого. Вам потрібно розслабитися. Крім того, ваша роль у подіях цього дня буде дуже слабкою. ВОДОЛІЇ Якщо обранець потребуватиме допомоги в цей день, запропонуйте йому свою, кажуть зірки. Тільки дійте тактовно: фрази "ну я так і знав" або "давай краще я" залиште для іншого випадку. РИБИ На вас чекає приємний вечір у суспільстві представника протилежної статі. Можливо, це буде ваш обранець, можливо той, хто тільки хоче ним стати. Так що подбайте про свій зовнішній вигляд і внутрішній настрій.
Суспільство У США пояснили, хто стоїть за кібератакою на українські банки В Украине была осуществлена хакерская атака на сайты министерства обороны, вооруженных сил, а также на ресурсы "Приватбанка" и "Ощадбанка". За DDoS-кибераткой на украинские банки и государственные сайты Украины стоит Россия, заявила заместитель советника Белого дома по национальной безопасности Энн Нойбергер. Об этом в пятницу, 18 февраля, она сказала во время брифинга в Белом доме.  "Мы считаем, что российское правительство несет ответственность за широкомасштабные кибератаки на украинские банки на этой неделе", - сказала Нойбергер. По ее словам, Соединенные Штаты располагают информацией, которая связывает российскую разведку с большим объемом данных, передававшихся на IP-адреса и домены в Украине. Она уточнила, что российские киберпреступники проникли в военные сети и другие критически важные инфраструктурные сети, чтобы собрать разведданные и подготовить почву для масштабной кибератаки. Нойбергер добавила, что США оказали помощь Украине в ликвидации последствий DDoS-атаки. В результате воздействие хакеров на украинские банковские государственные структуры оказалось ограниченным. Напомним, за последние два месяца СБУ зафиксировала более 100 кибератак. Ранее жертвами новой DDoS-атаки на Украину стали ПриватБанк, Ощадбанк, а также сайты Минобороны и Вооруженных сил. Далее хакеры атаковали другие банки, включая Monobank, и портал Дія. После полуночи "легли" более десяти госсайтов, в том числе сайт МВД.
Сонник Сон у ніч з 18 на 19 лютого: тлумачення за місячним календарем Сни, побачені в ніч із 18 на 19 лютого, таїтимуть у собі деякі проблеми підсвідомості. Тому якщо вам насниться жах, варто замислитися над переоцінкою цінностей. Швидше за все, ви або неправильно розумієте те, що відбувається навколо, або не приділяєте якихось подій належної уваги. Крім того, цієї ночі вам можуть снитися великі і просторі, але порожні кімнати. Таке сновидіння скаже у тому, що ви знаходите розуміння серед колег чи близьких. Можливо, потрібно переглянути підхід до них. Якщо в ніч з 18 на 19 лютого вам присняться далекі родичі або знайомі, з якими ви не спілкувалися дуже давно, значить, скоро ви отримаєте звістку, яка вас дуже здивує. Якщо в ніч з п'ятниці на суботу ви побачите тих, хто перебуває з вами поруч (чоловіка/дружину або близьких родичів, з якими у вас налагоджений зв'язок), це буде знайоме до того, що вам треба зайнятися якимись важливими сімейними питаннями - без вашої участі вони не наважаться.
Суспільство Плющенко подметушився і виграв на ставці по Щербаковій кілька мільйонів Журналісти видання «Спорт-експрес», збираючи коментарі відомих спортсменів про ситуацію, що склалася у фігурному катанні ДКР на Олімпійських Іграх у Пекіні, з'ясували цікаву деталь. Дворазовий олімпійський чемпіон Євген Плющенко зізнався, що перед стартом Олімпійських ігор – 2022 у Пекіні (Китай) він зробив ставку у букмекерській конторі на перемогу в особистому турнірі фігуристок 17-річної російської спортсменки Ганни Щербакової. «Я припускав, що Валієва у довільній зіткнеться з великими труднощами. Проте не думав, що виступить настільки погано. Добре, що судді поставили її на четверте місце. Каміла дуже шкода. У Пекіні на наших очах зробили все, щоб її зламати. А за Анечку радий подвійно. Вона точно це золото заслужила. Крім того, тепер уже можна зізнатися, що перед Олімпіадою я зробив ставку в букмекерській конторі. Якраз на перемогу Щербакової. Коефіцієнт був пристойний – 3.85. Таким чином, її золотий прокат приніс мені солідну суму — кілька мільйонів рублів», — наводить слова Плющенка «Спорт-експрес».
Дозвілля Народні прикмети на 19 лютого 2022 року: що не можна робити на Вуколу Цього дня православні згадують Вуколу – одного з перших християнських священнослужителів високого рангу. У народі ж 19 лютого називали Вуколою-Телятником, оскільки з цього часу на Русі, як правило, починали з'являтися на світ телята. Стільним коровам у цей день треба давати лише найкращий корм, інакше молока не буде, говорили пращури. Новонародженого теля не можна цього дня гладити по спині, інакше воно захворіє. Більше того, теля може загинути, якщо про його особливості розповісти стороннім. У це вірили у народі. 19 лютого вагітні не повинні нікому говорити про те, яку стать дитини вони носять під серцем. Батьки попереджали: малюк може вирости болючим або недорозвиненим. Якщо корова замичала, то в жодному разі не можна її зупиняти, а також голосно говорити, співати, лаятись - словом, вимовляти щось вголос. Вважається, що так тварина виганяє з дому всі біди, а якщо перервати її, можна порушити цей процес. Не слід 19 лютого виносити будь-що з дому, навіть у благих цілях (наприклад, віддавати речі на благодійність). Інакше разом з ними можна втратити частину удачі або сімейного щастя.
Спорт Большунов став першим лижником, який завоював 5 медалей на одній Олімпіаді. Россиянин Александр Большунов стал первым лыжником, завоевавшим пять наград на одних Олимпийских играх. В Пекине-2022 Большунов завоевал три золота – в скиатлоне, эстафете, марафоне, серебро в «разделке» и бронзу в командном спринте. На Олимпиаде-2018 в Пхенчхане у Большунова было четыре медали. Также четыре награды на одних Играх брали норвежцы Петтер Нортуг (2010), Бьорн Дэли (1992, 1994, 1998), Вегард Ульванг (1992), шведы Гунде Сван (1984) и Сикстен Йернберг (1956). Мужская сборная ОКР выступила достаточно сильно на этой Олимпиаде - они стояли практически на всех пьедесталах соревнований: В скиатлоне золото выиграл Александр Большунов, серебро – у Дениса Спицова. В индивидуальной классической гонке на 15 км Большунов поднялся на вторую ступеньку пьедестала почета. Александр Терентьев взял бронзу в личном спринте и вместе с Большуновым – в командном. Золото выиграла российская эстафетная команда в составе Алексея Червоткина, Большунова, Спицова и Сергея Устюгова. В предпоследний день Игр Большунов выиграл золото марафона, серебро досталось Ивану Якимушкину. Таким образом из команды ОКР лишь Артем Мальцев и Илья Семиков не поднимались на подиум в олимпийских дисциплинах.
Політика оформление ленты  Штірліці з окупаційних утворень "Л/ДНР" заявили, що викрали план ЗСУ щодо наступу Російські ЗМІ, які беруть активну участь у гібридній війні проти України і розганяють заздалегідь сплановані повідомлення про нібито "наступ" ЗСУ на позиції окупантів у частині Донецької та Луганських областей опублікували повідомлення про плани України щодо "нападу" на окуповані райони України. > Так, видання РІА Новини, яке зазвичай у своєму телеграм-каналі публікує бач заголовки новин не поскупилося на текст і опублікувало повну "методичку", в якій детально розписало весь план так званої наступальної операції. До плану доклали карту з підписами російською мовою і якою окуповані області позначені як "республіки". Важко собі уявити, чим думали вони коли публікували цю інформацію - адже жоден український військовослужбовець не вестиме карту таким чином і ніколи не назве окуповані області "республіками". Цікаво – на кого це все розраховано?    
Спорт Олімпіада-2022. Гірськолижний спорт, командні змагання перенесено на добу. Коли почати, де дивитися Сьогодні, 19 лютого, на зимових Олімпійських іграх у Пекіні (Китай) будуть розіграні медалі у командних змаганнях з гірськолижного спорту. 1/8 фіналу розпочнеться о 4:00 за Києвом, 1/4 фіналу — о 4:40, півфінал — о 5:09, фінал — о 5:37. Командні змагання з гірськолижного спорту перенесені на добу через несприятливі умови на Олімпіаді в Пекіні. Командні змагання мали відбутися сьогодні, але через погодні умови їх перенесли на 20 лютого, повідомляє прес-служба Міжнародної федерації лижного спорту (FIS). Нагадаємо, що 20 лютого відбудеться церемонія закриття Олімпійських ігор у Пекіні. Турнір стартував 4 лютого.   У прямому ефірі змагання покажуть телеканали UA:Перший «Матч! Арена» і «Матч ТБ».   Лідер з медалей у загальному заліку на початок 19 лютого - Норвегія (15 золотих, 8 срібних, 11 бронзових). З упевненістю можна сказати, що Норвегія перемогла в неофіційному меді заліку між країнами - вже не залишилося стільки змагань, щоб хтось зміг до них наблизитись. Україна має одну срібну нагороду, яку на день раніше фрістайліст Олександр Абраменко завоював у лижній акробатиці. 28 країн мають бодай одну нагороду, серед них 21 команда виграла золото. З однією срібною медаллю в активі Україна ділить 23 позицію з Іспанією. Змагання ОІ-2022 триватимуть до 20 лютого.  
Спорт Олімпіада-2022. Фігурне катання, спортивні пари, довільна програма. Де дивитись Спортивні пари почали розігрувати останній комплект нагород у фігурному катанні на Олімпіаді. Трансляцію можна дивитися на UA:Перший і по «Росія 1». Після короткої програми лідирують китайці Суй Веньцзін/Хань Цун,  дуети з ДКР Євгенія Тарасова/Володимир Морозов, Анастасія Мішина/Олександр Галлямов та Олександра Бойкова/Дмитро Козловський займають 2-4 місця. Час виступу деяких фігуристів: Бойкова/Козловський - 15:21 за КиєвомМишина/Галлямов - 15:29Тарасова/Морозов - 15:37. Нагадаємо, Китайські фігуристи Веньцзінь Суй та Цун Хань виграли коротку програму у змаганнях спортивних пар на Олімпійських іграх у Пекіні. ДКР-вівці Євгена Тарасова та Володимир Морозов — другий. Китайська пара Веньцзінь Суй та Цун Хань встановила світовий рекорд у короткій програмі. За свій виступ вони здобули 84,41 бал. Попереднє досягнення (82,83) також належало Веньцзінь Суй та Цун Хань і було встановлено менше двох тижнів тому у командному турнірі Пекіна-2022. Усього 0,16 бала за підсумками короткої програми поступилися китайській парі росіяни Євгенія Тарасова та Володимир Морозов (на фото), які оновили особистий рекорд (84,25). Третій результат показали росіяни Анастасія Мішина та Олександр Галлямов (82,76). Четвертими у короткій програмі також стали представники Росії (Олександра Бойкова та Дмитро Козловський).
Спорт Олімпіада-2022. Лижні гонки. Марафон у жінок на 30 км. Коли та де дивитися в останній день Олімпіади Лижний марафон на 30 км вільним стилем у жінок завершуватиме лижну програму змагань Олімпійських ігор у Пекіні. Мас-старт розпочнеться о 5 ранку за київським часом (о 6 ранку мск) 20/02/2022 Звертаємо вашу увагу, що трансляцію перегонів зміщено на три години раніше - у зв'язку з погодними умовами. Транслюватимуть в Україні UA:Перший і на Росії показуватиме телеканал "Росія 1". Олимпийский Комитет на России будет представлен квартетом участниц в составе Натальи Непряевой, Татьяны Сориной, Анастасии Рыгалиной и Марии Истоминой. Главные надежды комитета связаны с Непряевой, которая выиграла в Пекине три награды, включая золото в эстафете. Рыгалина считается  специалисткой длинных дистанций. Гонки на длинные дистанции уже давно стали редкостью в Кубке мира. Так что в нынешнем олимпийском цикле состоялись лишь два женских масс-старта на 30 км свободным стилем. Причем оба достаточно давно. В марте 2018 года в Лиллехаммере первенствовала уже завершившая карьеру Марит Бьорген, а в 2019 году на чемпионате мира в Зеефельде победу одержала еще одна норвежка Тереза Йохауг, опередившая подругу по команде Ингвильд Остберг и шведку Фриду Карлссон. Четвертой тогда стала Джессика Диггинс из США. Безусловно, Карлссон и Диггинс – очень сильные специалистки средних длинных дистанций коньковым стилем, доказавшие это по ходу нынешнего розыгрыша Кубка мира. Однако нынешняя Олимпиады у них явно не задалась. У Джессики в активе пока только бронза личного спринта, а у Фриды вообще нет наград. В отличие от Йохауг, которая уже выиграла два золота Игр в Пекине – в скиатлоне и в «разделке». Впрочем, в коньковой части скиатлона на нынешней Олимпиаде лучшее время показала не норвежка (хотя, понятно, что с таким преимуществом после классической части ей просто не требовалось бежать на максимуме), а как раз Диггинс с перевесом над Йохауг в семь секунд. Третье «коньковое» время на коньковом отрезке 7,5 км скиатлона у Рыгалиной. 26-летняя лыжница прорвалась в сборную благодаря успехам прошлой весной на чемпионате страны, а прежде как раз специализировалась в марафонах. Анастасия также является выраженной специалисткой свободного стиля. Поэтому неудивительно, что президент национальной федерации Елена Вяльбе задолго до старта Игр-2022 делала на Рыгалину ставку в олимпийском марафоне. Хотя пока не понятно, сумела ли Анастасия удержать форму на протяжении двух последних недель, ведь после скиатлона в олимпийских гонках она не участвовала. Непряева на нынешней Олимпиаде завоевала серебро в скиатлоне (пятый результат в коньковой части), золото в эстафете и бронзу в командном спринте. При ее нынешней форме Наталья способна претендовать на награду и в масс-старте, но может сказаться усталость. Ведь Непряева бежит в Пекине по полной программе. Сорина, в свою очередь, в скиатлоне показала десятый результат в коньковой части, замкнула топ-10 в классической «разделке» и стала олимпийской чемпионкой в эстафете. Но нельзя сказать, что Татьяна сейчас находится в пиковых кондициях. Про Истомину сказать что-то сложно, она вообще дебютирует на нынешней Олимпиаде. Из соперниц лыжниц ОКР помимо Йохауг, Диггинс и Карлссон выделим бронзового призера скиатлона Терезу Штадлобер из Австрии, Эббу Андерссон из Швеции, Дельфин Клодель из Франции и Кристу Пармякоски из Финляндии.
Спорт Олімпіада-2022. Фігурне катання. Відео виступи найсильніших пар Закінчився виступ у фігурному катанні спортивних пар на Олімпіаді в Пекіні. Після короткої програми лідирували китайці Суй Веньцзін/Хань Цун,  дуети з ДКР Євгенія Тарасова/Володимир Морозов, Анастасія Мішина/Олександр Галлямов та Олександра Бойкова/Дмитро Козловський займають 2-4 місця. У такому ж порядку закінчилася й свавільна програма. Пропонуємо вашій увазі відео прокату найсильніших фігуристів світу           Китайська пара Веньцзінь Суй та Цун Хань встановила світовий рекорд у короткій програмі. За свій виступ вони здобули 84,41 бал. Попереднє досягнення (82,83) також належало Веньцзінь Суй та Цун Хань і було встановлено менше двох тижнів тому у командному турнірі Пекіна-2022. Усього 0,16 бала за підсумками короткої програми поступилися китайській парі росіяни Євгенія Тарасова та Володимир Морозов (на фото), які оновили особистий рекорд (84,25). Третій результат показали росіяни Анастасія Мішина та Олександр Галлямов (82,76). Четвертими у короткій програмі також стали представники Росії (Олександра Бойкова та Дмитро Козловський).
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Хокей з шайбою. Швеція – Словаччина. Словаччина стає бронзовим призером. Відео останніх хвилин 19 лютого триває хокейний турнір Олімпіади-2022 у Пекіні у чоловіків. Матч за третє місце, в якому зустрічаються збірні Швеції та Словаччини. На момент написання новини йде 50 хвилина матчу, рахунок 2:0 на користь Словаччини.     На 24-й хвилині словацький форвард Юрай Слафковський відкрив рахунок у матчі. Прорвався в контратаку Слафковський уздовж лівого борту і стрільнув здалеку по воротах. Не найкраще зіграв Хелльберг, пропустивши снаряд під рукою. Самуель Такач на 33-й хвилині матчу забив другу шайбу! Дотиснули суперника в більшості словаки! Відібрав шайбу за чужою брамою Регенда і проштовхнув її назад на Такача, який в один дотик кинув у ближній кут. Шайба проскочила в щілину між штангою та щитком Юханссон. Два голи на останніх хвилинах прописали шведам Регенда та Славковські ставить крапку, забиваючи у порожні ворота!  4:0 Словаччина - бронзова призерка Олімпіади Збірні Словаччини та Швеції вже грали один з одним на груповому етапі, тоді шведи виграли 4:1. Підопічні Юхана Гарпенльова посіли друге місце в квартеті і безпосередньо вийшли до чвертьфіналу, ставши найкращою командою, що посіла другий рядок. У плей-офф Швеція вибила Канаду (2:0), але поступилася Росією (1:2, Б). Словаки у 1/8 фіналу виграли у Німеччини (4:0), у 1/4 переграли США (3:2, Б), а у півфіналі поступилися Фінляндії (0:2).  
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Остаточний медальний залік на 19 лютого. Результати п'ятнадцятого дня Ігор у Пекіні. (оновлено) Лідер з медалей у загальному заліку на 19 лютого – Норвегія (15 золотих, 8 срібних, 12 бронзових). З упевненістю можна сказати, що Норвегія перемогла у неофіційному медальному заліку між країнами - вже не залишилося стільки змагань, щоб хтось зміг наблизитися до них. Україна має одну срібну нагороду, яку на день раніше фрістайліст Олександр Абраменко завоював у лижній акробатиці. 28 країн мають бодай одну нагороду, серед них 21 команда виграла золото. З однією срібною медаллю в активі Україна ділить 23 позицію з Іспанією. Змагання ОІ-2022 триватимуть до 20 лютого. У 15-й день, 19 лютого в передостанній день, буде розіграно 8 комплектів медалей: Фрістайл, скі-хафпайп, чоловіки . Переможцем заїзду став новозеландець Ніко Портеус, срібло у Девід Уайз (США), бронза дісталася Алекс Феррейра (США) Гірськолижний спорт, командні змагання. Командні змагання з гірськолижного спорту перенесені на добу через несприятливі умови на Олімпіаді в Пекіні. Лижні перегони, мас-старт, 50 км, вільний стиль, чоловіки. Представник збірної ОКР Олександр Большунов став олімпійським чемпіоном у марафоні,  . Україна у цій гонці представлена ​​не була. Зазначимо, що через важкі погодні умови гонка була скорочена з 50 км до 28. Керлінг, чоловіки, фінал. Швеція — Великобританія. Збірна Швеції обіграла Великобританію.  Ковзанярський спорт, мас- старт, чоловіки. Барт Свінгс (Бельгія) Чон Чже Вон (Південна Корея) Лі Син Хун (Південна Корея) Ковзанярський спорт, мас- старт, жінки. Ірен Схаутен (Нідерланди) Івані Блондін (Канада) Франческа Лоллобріджида (Італія) Фігурне катання, спортивні пари, довільна програма< /strong>. Перемогла пара з Китаю Суй Веньцзін/Хань Цун.  Дві пари Олімпійського Комітету на Росії посіли місця, що залишилися - Євгенія Тарасова/Володимир Морозов та Анастасія Мішина/Александр Галлямов   Бобслей, двійки, жінки, 4-а спроба  У хокей з шайбою у чоловіків визначився бронзовий призер Олімпіади. Ним стала команда Словаччини, яка переграла збірну Швеції.     Медальний залік на початок 19 лютого (золото – срібло – бронза – всього) 1. Норвегія — 15-8-12 (35)2. Німеччина — 11-8-5 (24)3. Китай — 9-4-2 (15)4. США — 8-9-7 (24)5. Швеція — 8-5-5 (18) 6. Нідерланди — 8-5-4 (17)7. Швейцарія — 7-2-5 (14)8.&Nbsp;ДКР — 6-11-14 (31)9. Австрія — 6-7-4 (17)10. Франція — 5-7-2 (14)11. Канада — 4-8-13 (25)12. Японія — 3-5-9 (17)13. Італія — 2-7-8 (17)14. Південна Корея 2-5-2 (9)15. Словенія — 2-3-2 (7)  
Спорт оформление ленты  Олімпіада 2020. 19 лютого. Усі призери передостаннього дня зимової Олімпіади-2022 у Пекіні: перший подіум британців та рекорд ДКР з перевищенням плану У суботу на Олімпійських іграх було розіграно сім комплектів медалей у семи видах спорту — бобслеє, фігурному катанні, керлінгу, ковзанах (2), лижних гонках та фрістайлі. У гірських лижах командні змагання у паралельному слаломі відкладено на неділю.   Бобслей Жінки. Двійки. 1. Німеччина (Лаура Нольте, Дебора Леві) – 3.02,75. 2. Німеччина (Маріама Яманка, Олександра Бургхардта) – 3.03,53. 3. США (Елана Майєрс-Тейлор, Сільвія Хофман) – 3.03,92. Керлінг Чоловіки. 1. Швеція (Ніклас Едін, Оскар Ерікссон, Расмус Врано, Крістоффер Сундгрен, Даніель Магнуссон). 2. Великобританія (Брюс Моует, Грант Харді, Боббі Леммі, Хеммі Макміллан, Росс Уайт). 3. Канада (Бред Гушу, Марк Ніколз, Бретт Голлант, Джефф Уокер, Марк Кеннеді). Ковзанярський спорт Мас-старт. Чоловіки. 1. Барт Свінгс (Бельгія) – 63 очки. 2. Чхун Дже Вон – 40. 3. Лі Син Хун (обидва – Корея) – 20. Жінки. 1. Ірене Схаутен (Нідерланди) – 60. 2. Івані Блонден (Канада) – 40. 3. Франческа Лоллобріджида (Італія) – 20. Лижні перегони Чоловіки. Мас-старт, 30 км. 1. Олександр Большунов – 1:11.32,7. 2. Іван Якимушкин (обидва - ДКР) - відставання 5,5. 3. Сімен Крюгер (Норвегія) – 7,0. Фігурне катання Пари. 1. Суй Веньцзін/Хань Кун (Китай) – 239,88 (84,41 + 155,47). 2. Євгенія Тарасова/Володимир Морозов (ДКР) – 239,25 (84,25 + 155,00). 3. Анастасія Мішина/Олександр Галлямов (ДКР) – 237,71 (82,76 + 154,95). Фрістайл Чоловіки. Хафпайп. 1. Ніко Портеоус (Нова Зеландія) – 93,00. 2. Девід Уайз – 90,75. 3. Алекс Феррейра (обидва – США) – 86,75. Медальний залік на 19 лютого (золото – срібло – бронза – всього) 1. Норвегія – 15-8-12 (35)2. Німеччина – 11-8-5 (24)3. Китай – 9-4-2 (15)4. США – 8-9-7 (24)5-6. Нідерланди – 8-5-4 (17)5-6. Швеція – 8-5-4 (17)7. Швейцарія -ndash; 7-2-5 (14)8. ДКР / Росія – 6-11-14 (31)9. Австрія –ndash; 6-7-4 (17)10. Франція –ndash; 5-7-2 (14)11. Канада -ndash; 4-8-13 (25)12. Японія – 3-5-9 (17)13. Італія – 2-7-8 (17)14. Південна Корея – 2-5-2 (9)15. Словенія – 2-3-2 (7)
Спорт Олімпіада-2022. Хокей з шайбою. Як фіналісти грали у фіналах Олімпіад — статистика та результати зустрічей У неділю, 20 лютого, збірна Олімпійського Комітету на Росії зіграє фінальний матч на Олімпіаді із командою Фінляндії. Початок зустрічі запланований на 6:10 за київським часом (07:10 за київським часом).Обидві команди представлені досвідченими складами та вже пробивалися до фіналу змагань. Для збірної ДКР це третій вихід у фінал, для фінів – другий. Раніше на Олімпійських іграх (збірна команда сформована на Росії бере участь в ОІ з 1994 року) хокейна команда лише двічі виходила у фінал. У 1998 році в Нагано (Японія) росіяни у напруженому протистоянні з Чехією зазнала мінімальної поразки. У 2018 році у Пхончхані (Південна Корея) збірна ДКР здобула перемогу у фіналі, перегравши в овертаймі Німеччину.ОІ-1998 Японія. Фінал. Росія - Чехія. 0:1 СвободаОІ-2018 Південна Корея Фінал. ДКР - Німеччина. 4:3 ВІД Войнов, Гусєв (2), Капризів - Шюц, Кагун, Мюллер Зазначимо, що раніше російська команда ніколи не виходила до фіналу Олімпійських ігор двічі поспіль. Збірна Фінляндії з хокею вдруге у своїй історії вийшла у фінал Олімпіади. Вперше у матчі за золоті медалі Фінляндія зіграла на Олімпіаді 2006 року у Туріні (Італія), поступившись команді Швеції з рахунком 2:3. Також фіни здобули срібло на Олімпіаді-1988 у Калгарі (Канада), проте тоді турнір проходив без плей-офф, з двома груповими раундами. Збірна Фінляндії з хокею здобула перемогу над командою Словаччини з рахунком 2:0 у півфінальній зустрічі на Олімпійських іграх 2022 року у Пекіні (Китай).
Суспільство «Кращі!» Трусова показала фото з Тарасовою та Морозовим Срібний призер Олімпійських ігор – 2022 у Пекіні у жіночому одиночному катанні Олександра Трусова опублікувала на своїй сторінці в «Інстаграмі» фото з Євгенією Тарасовою та Володимиром Морозовим, які посіли друге місце у змаганнях спортивних пар. «Кращі!» - Підписала фото Трусова. Як другий знімок Трусова опублікувала фото табло, зняте після оголошення оцінок Тарасової та Морозова. Там усі перші три місця посідають російські пари. У результаті після прокату китайської пари Суй Веньцзін/Хань Цун росіяни стали другим, за сумою двох програм поступившись господарям льоду 0,63 бала. Раніше Трусова залишилася на другому місці, незважаючи на те, що вперше на офіційних змаганнях приземлила п'ять четверних стрибків.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Sasha Trusova (@avtrusova)
Спорт 17-річний Слафковський вийшов у одноосібні лідери снайперських перегонів на Олімпіаді-2022 Сьогодні, 19 лютого, у Пекіні (Китай) на Олімпійських іграх - 2022 пройшов матч за третє місце, в якому зустрічалися збірні Швеції та Словаччини. Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь Словаччини, дві шайби із яких закинув молодий словацький бомбарбір. На 24-й хвилині словацький форвард Юрай Слафковський відкрив рахунок у матчі та під кінець матчу закинув ще одну у порожні ворота. Це його шостий та сьомий гол на турнірі. Таким чином, хокеїст вийшов у одноосібні лідери у гонці снайперів на Олімпіаді-2022. Друге місце у шведа Лукаса Валльмарка, на рахунку якого п'ять кинутих шайб. Ця медаль стала для Словаччини першою в історії Олімпіад. Раніше найкращий результат словаків був на Олімпіаді у Ванкувері у 2010 році (4 місце). Збірні Словаччини та Швеції вже грали між собою на груповому етапі, тоді шведи виграли 4:1. Підопічні Юхана Гарпенльова посіли друге місце в квартеті і прямо вийшли до чвертьфіналу, ставши найкращою командою, що посіла другий рядок. У плей-офф Швеція вибила Канаду (2:0), але поступилася Росією (1:2, Б). Словаки у 1/8 фіналу виграли у Німеччини (4:0), у 1/4 переграли США (3:2, Б), а у півфіналі поступилися Фінляндії (0:2).
Гороскоп Гороскоп на 20 лютого 2022 року. Раки енергії сьогодні вам вистачить на все. Стрільці не приймайте поспішних рішень. 20 лютого 2022 року. 20, 21 місячний день. Зменшення Місяць у знак Ваги ♎ Сприятливий день за місячним календарем. Сприятливий для творчості, любові та духовних пошуків час. Добре просуваються будь-які, як важливі, так і не дуже справи. Неприємні події якщо і трапляться, що саме по собі малоймовірно, то будуть короткочасними і не завдадуть особливої ​​шкоди. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 20 лютого прогнозує, що сьогодні відчуєте себе набагато краще в плані здоров'я. Не варто налагоджувати контакти з втраченими друзями. Якщо не фільтрувати оточення і спілкування, то можна впустити в своє життя того, хто її зруйнує. ♉️ Телець Астрологи для Тельців на 20 лютого кажуть що чим більше на даному етапі у вас буде зустрічей і спілкування, тим більш легкими здадуться справи. Не соромтеся просити про допомогу у тих, хто дійсно може її надати. Пора оновити гардероб. ♊️ Близнюки Місяць для Близнюків на 20 лютого радить встановити довірчі отношения з колегами и партнерами буде Досить просто, что поможет вам у досягненні Бажаном. Можете сміліво користуватись своєю чарівністю и шармом. Увечері влаштуйте веселе дозвілля з дітьми, це поможет вам не только добро провести годину, но и зблізітіся. ♋️ Рак Астропрогноз для Раків на 20 лютого пише, що в цей день енергії буде більш ніж достатньо, а значить, обов'язково заплануйте на цей день щось важливе, щоб не витратити сили даремно. Увечері не забудьте порадувати себе чимось приємним, сходіть в кіно, зустріньтеся з друзями або просто прогуляйтеся по магазинам. ♌️ Лев Зодіак для Львів на 20 лютого радить не планувати на сьогодні щільний графік і безліч справ. Організм не буде готовий до перенапруження. Сьогодні рекомендується більше відпочивати, займатися улюбленими і приємними справами. ♍️ Діва Зодіакальний прогноз для Дев на 20 лютого вважає, що сьогоднішній день обіцяє вам радісну новину і позитивний настрій. Для кого-то зі знайомих ваша послуга може послужити рятувальним кругом, але чи потрібно це вам? Потрібно наполегливо продовжувати розпочаті справи, наводити порядок в домі і в своєму оточенні. ♎️ Терези Астрологи для Терезів на 20 лютого радять не дозволяти собі глибоко занурюватися в світ ілюзій і марень. Спілкування з оточуючими краще звести до мінімуму, обмеживши лише тими, кому ви довіряєте беззастережно. Інакше ризикуєте піддатися поганому впливу ззовні. Можливо несподіване матеріальне надходження. ♏️ Скорпіон Астрологи для Скорпіонів на 20 лютого вважають, що сьогодні ви захочете взяти на себе занадто багато зобов'язань, щоб показати свою незамінність, але це може тільки призвести до перевтоми і зниження якості ваших послуг. Намагайтеся тверезо мислити і відповідально підходити до всього, за що беретеся. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 20 лютого говорить, що ви можете важко справлятися з емоційними навантаженнями. Деякі речі можуть не просто здивувати, але навіть шокувати. Але не приймайте поспішних рішень. ♑️ Козеріг Астрологи для Козерогів на 20 лютого радять потрібно дуже ретельно вибирати коло свого спілкування. Перед тим як відкривати душу перед сторонніми, добре подумайте. Не поспішайте приймати рішення в житлових питаннях, поки не час купувати нерухомість. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 20 лютого прогнозує, що сьогодні не виключено, що в цей день вас чекатимуть масштабні витрати, але не варто шкодувати про матеріальні цінності, то, що ви отримаєте натомість, виявиться куди цінніше, ви отримаєте досвід. ♓️ Риби зірки для Риб на 20 лютого кажуть що хороші вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені. Благодійність піде вам на користь і дозволить завести корисні знайомства. Увечері отримаєте задоволення від читання гарної книги.
Спорт Олімпіада-2022. 20 лютого. Останній день змагань. Де дивитись У неділю, в останній, шістнадцятий день Олімпіади – 2022 року в Пекіні, буде розіграно п'ять комплектів медалей у п'яти видах спорту - у бобслеї, керлінгу, хокей, лижних гонках та гірських лижах (командні змагання з паралельного слалому були відкладені з суботи). Звертаємо вашу увагу, що всі турніри пройдуть рано-вранці за київським часом, тому що на вечір запланована трансляція закриття Олімпіади 20 лютого, неділя. День 16-й. Розклад трансляцій 03:00. Гірськолижний спорт. Командні змагання. 1/8 фіналу. (UA:Перший  «Матч! Країна»). 03:05. Керлінг. Жінки. Фінал. Японія – Великобританія. (UA:Перший  «Матч! Гра»). 03:30. Бобслій. Чоловіки. Четвірки. 3-я спроба. (UA:Перший < em>«Матч! Арена»). 03:40. Гірськолижний спорт. Командні змагання. 1/4 фіналу. (UA:Перший «Матч! Країна< /em>»). 04:09. Гірськолижний спорт. Командні змагання. 1/2 фіналу. (UA:Перший «Матч! Країна< /em>»). 04:28. Гірськолижний спорт. Командні змагання. Малий фінал. (UA:Перший< /em> «Матч! Країна»). 04:37. Гірськолижний спорт. Командні змагання. Фінал. (UA:Перший «Матч! Країна »). 05:00. Лижні гонки. Жінки. 30 км. Вільний стиль. Мас-старт (UA:Перший  «Росія 1»). 05:20. Бобслій. Чоловіки. Четвірки. 4-а спроба (UA:Перший< /em>). 06:00. Фігурне катання. Показові виступи (UA:Перший < /em>). 06:10. Хокей. Чоловіки. Фінал. Фінляндія — Росія (UA:Перший «Перший канал»).    

Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів




/-0,78948903083801-/ /-pc-/
Top