counter
Архів Повернутись назад 18 Січня 2019
18 Січня
Культура Водохресний святвечір: що не можна робити 18 січня 18 січня відзначається Водохресний святвечір. Це день напередодні Водохреща Господнього, коли, власне, і починається святкування цієї великої події. Саме в ніч з 18 на 19 січня прийнято гадати. А вода, на яку в цю ніч потрапив місячне світло, вважається освяченою самої Божою силою. Наші предки споконвіку вірили, що вона має цілющі властивості, тому й залишали на ніч на підвіконнях набрану в ємності воду. Крім того, з вечора 18 січня святять воду і в церквах - спеціальним обрядом водосвяття. За прикметами, у Водохресний святвечір цілющими властивостями володіє навіть сніг, тому багато дівчат вмиваються ним, щоб бути здоровими і красивими. При цьому в свято 18 січня існує чимало заборон, багато з яких пов'язані з їжею. Водохресний святвечір: що не можна робити сваритися і лихословити;просто гнівати;ставити на стіл парну кількість страв;думати про погане або просто думати про когось погано, поки набираєш освячену воду або воду, яку тільки збираєшся святити;їсти м'ясне і пити спиртне, навіть рослинну олію при готуванні не використовують;переїдати під час святкової вечері.
Суспільство Жебрак? Сиди в темряві. У Росії малозабезпечених прирівняли до дворових собак Місцевий депутат у російському місті Чита від «Єдиної Росії» Катерина Борисова запропонувала відключати ночами світло в багатоквартирних невпорядкованих будинках міста. За її словами, все тому, що мешканці цих будинків використовують світло вночі для обігріву будинків - включають електрокаміни. Вона пояснила, що 80% людей не оплачують рахунки за світло і опалюються за рахунок електрики. "Вночі не потрібно людям їжу готувати, для чого світло потрібне?" - вважає депутат. За словами Борисової, змусити людей платити неможливо, бо у них немає грошей. Висловлювання Борисової вже викликали обурення серед читинців. Одна з мешканок барака порадила депутату для початку випробувати запропоновані нею кроки на собі. "Вона собі не хоче відключити на ніч, щоб економити? Ми в усьому ущемлені: в туалет нікуди ходити, воду на собі носимо, грубки самі топимо, ще й світло на ніч відключати?" - обурилася жителька Чити. Жінка нагадала недбайливому депутату, що вночі у людей працюють холодильники та інша побутова техніка.
Дозвілля оформление ленты  Нове затримання: секс-"коуч" Настя Рибка влаштувала бійку в аеропорту Москви Відому скандальну ескортницю Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) і її секс-тренера Алекса Леслі (Олександра Кирилова) затримали після прильоту з Таїланду в московському аеропорту "Шереметьєво". Як повідомляють російські ЗМІ, з ними затримані ще двоє людей. Всі вони є фігурантами кримінальної справи про залучення в заняття проституцією. При затриманні в московському аеропорту Рибка пручалася, її посадили в крісло-каталку, однак вона намагалася вхопитися за поручні по дорозі і відбитися від правоохоронців. Леслі знімав усе на камеру.   Нагадаємо, Рибку, Леслі і ще шістьох росіян і білорусів засудили до умовних термінів ув'язнення і фактичного ув'язнення, що дорівнює вже відбутому терміну, у справі про організацію надання секс-послуг в Таїланді, що заборонено в цій країні. Їх депортували з Таїланду. У минулому році ескортниця звинуватила олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єра РФ Сергія Приходька в груповому зґвалтуванні, а також заявила, що є докази втручання РФ у вибори США, до яких причетний і Дерипаска. Нагадаємо, Рибку, Леслі і ще шістьох росіян і білорусів засудили до умовних термінів ув'язнення і фактичного ув'язнення, що дорівнює вже відбутому терміну, у справі про організацію надання секс-послуг в Таїланді, що заборонено в цій країні. Їх депортували з Таїланду. У минулому році ескортниця звинуватила олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єра РФ Сергія Приходька в груповому зґвалтуванні, а також заявила, що є докази втручання РФ у вибори США, до яких причетний і Дерипаска.
Політика Видворену з РФ львівську журналістку відправили під арешт Галицький районний суд Львова виніс рішення про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 59-річної львівської журналістки Олени Бойко, яку раніше депортували з РФ. Вона відправлена ​​в СІЗО до 17 березня, але може оскаржити таке рішення. У минулому році Бойко оголосили в розшук, а 15 грудня суд у Львові дозволив її затримання. Вона підозрюється у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. У грудні в ЗМІ з'явилася інформація, що Бойко зникла в РФ. Пізніше з'ясувалося, що журналістка потрапила в поліцейську дільницю через бешкет і її можуть депортувати в Україну, де щодо неї розслідуються декілька кримінальних справ. Днями її депортували, і СБУ затримала Бойко.
Події оформление ленты  У ЗСУ розгорівся секс-скандал: полковник зваблював лейтенантку Двадцятичотирирічна лейтенант Валерія Сікал, яка проходила службу у військовій частині А1358 в Цвітосі Хмельницької області, заявила про сексуальні домагання з боку командира частини Віктора Іваніва. "Заяву про домагання, від яких нібито страждали й інші жінки в частині, написала в поліцію і військову прокуратуру". Вона спробувала заявити на командира ВЧ А1358, де служить, у Хмельницькому. Але там, каже, з неї тільки посміялися. Тому жінка разом зі своїм чоловіком приїхала писати заяву в Вінниці. Вона родом з Томашполя, тому стала домагатися відкриття провадження у своєму обласному центрі", - пише видання "20 хвилин Вінниця". За її словами, полковник пропонував їй вступити з ним в інтимний зв'язок в обмін на легку дружбу. Вона відмовилася, і командир частини з помсти почав принижувати її морально і знущатися з неї. Зараз справою зацікавилися Хмельницький зональний відділ Військової служби правопорядку, поліція і прокуратура Вінниці. Нагадаємо, в кінці минулого року стався гучний секс-скандал, фігурантом якого виявився політтехнолог Володимир Петров.
Політика оформление ленты  "Туди не їздимо, але торгуємо". Зеленський прокоментував бізнес у Росії Комік Володимир Зеленський, який має намір балотуватися на пост президента України, прокоментував скандал щодо свого бізнесу в Росії, виявленого журналістами. Раніше повідомлялося, що кіпрська компанія Green Family LTD, яка є співзасновником "Кварталу 95" з кінцевим бенефіціаром в особі Зеленського, є засновником трьох російських компаній - "Вайсберг Пікчерс", "Платінумфільм" і "Грін Філмс". Вони займаються виробництвом теле- і кінопродукції. При цьому з 2014 року ці компанії заробили понад 35 млн грн. В цей же час у прес-службі Зеленського повідомили, що "Квартал 95" ніяких продуктів у РФ не виробляє. Зеленський заявив, що "Квартал 95" у Росії не працює, з колективу ніхто туди не їздить і там не виступає, але компанія торгує з різними країнами своїм продуктом. "Ми торгуємо з 21 країною за кордоном, з усіма країнами СНД. Це правда, ми торгуємо інтелектуальними правами: це наші формати, це наші ідеї, це наші сценарії. Гроші ці, гроші від роялті, від продажу цих прав надходять на різні західні компанії . Звідти ці гроші надходять в Україну", - заявив Зеленський.
Політика У Росії озвучили умови "угоди" з Німеччиною щодо Керченської протоки Німеччина подала Росії документ з пропозиціями щодо Керченської протоки, зокрема, щодо дозволу німецьким і французьким фахівцям приїхати в цей район і подивитися на умови судноплавства. Про це повідомив глава російського МЗС Сергій Лавров. Як передає ТАСС, місяць тому канцлер Німеччини Ангела Меркель звернулася до російського президента Володимира Путіна з цього питання, він погодився на доступ фахівців Німеччини та Франції до Керченської протоки, проте на даний момент ніхто не приїжджав. "Сьогодні пан Маас передав мені пропозицію, що "упаковує" поїздку в якийсь документ, а він, у свою чергу, повинен бути узгоджений з Україною. Ми вважаємо, що якщо ідея полягає в необхідності перетворити всю цю ситуацію на політичну процедуру, в якій українська сторона буде приймати рішення, то ми ризикуємо опинитися в тій же ситуації, в якій опинився "нормандський формат", - заявив Лавров. Українська сторона поки цю заяву не коментувала. Нагадаємо, в кінці листопада минулого року Росія захопила  в Керченській протоці українські катери з членами їхніх екіпажів. Полонені моряки перебувають у СІЗО Москви.
Події оформление ленты  У Василькові легковик збив школярів на пішохідному переході Автомобіль KIA RIO збив двох братів-школярів на пішохідному переході по вулиці Декабристів у Василькові, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області. "На нерегульованому пішохідному переході водій, керуючи автомобілем KIA RIO, скоїв наїзд на дітей. У результаті ДТП двоє рідних братів 7 і 11-річного віку з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені в лікарню. Зараз їхньому життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні. Встановлено, що 48-річний водій автомобіля в момент аварії був тверезий. За словами водія-правопорушника, він не встиг загальмувати перед пішохідним переходом. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Раніше повідомлялося, що військового ЗСУ збив на повному ходу Renault на дорозі між Броварським проспектом і селом Зазим'я в Деснянському районі Києва в середу, 16 січня.
Дозвілля Гроші або сім'я. Що саме важливо в житті для знаків Зодіаку У кожної людини свої життєві цінності. Це погляди і переконання, якими вона  керується протягом життя, а також перелік правил, що дозволяє вирішувати, що прийнятно для людини, а що ні. Значимість життєвих пріоритетів складно переоцінити. Якщо людина перестане ними керуватися або зрадить їм, це неодмінно призведе до конфлікту з самим собою, позбавить сну, спровокує депресію і знизить самооцінку. Ось чому так важливо жити в гармонії з самим собою і не зраджувати свої цінності. Овен Головною цінністю для представників знаку Овен є свобода. Ця людина не може жити і розвиватися в неволі. Їй потрібен простір, відсутність обмежень і заборон, щоб бути собою. Обмежені рамками, ці люди загасають, перестають розвиватися і починають завдавати всім масу незручностей. Але якщо перестати обмежувати Овна, він зможе проявити весь свій незвичайний потенціал. Таким людям потрібно відкривати власну справу, щоб мати можливість самостійно приймати рішення і самому вибирати стратегію розвитку. Але навіть якщо Овен працює в організації, керівникам варто дати більше повноважень таким підлеглим, щоб вони могли приносити більше користі. Те ж саме можна сказати і про особисте життя. Овнів не можна обмежувати рамками сім'ї, не потрібно контролювати їх. Це вірні люди, які не зрадять улюблених, а відчуваючи довіру, даруватимуть у відповідь любов і турботу. Телець Власний будинок - ось головна життєва цінність для Тельця. Для того щоб жити всією сім'єю у великому красивому будинку, ця людина готова трудиться днями і ночами. Будинок Тельця - це фортеця, в якій він відчуває себе захищеним, а також його гордість, яку він з радістю буде показувати всім гостям. Якщо мислити масштабними категоріями, розкішний будинок - це результат працьовитості Тельця і ​​вираз його турботи про улюблених людей. Представники даного знака працьовиті по своїй натурі, а тому, приймаючи гостей в своєму прекрасному будинку і ловлячи їх захоплені погляди, ці особистості отримують гідну компенсацію за свою працю. Але головне, в будинку живуть улюблені люди Тельця, а вони для цієї людини - найцінніше в світі. Близнюки Немає нічого ціннішого для Близнюка, ніж справжня, щира дружба. Заради друзів представник даного знака готовий пройти вогонь і воду, готовий віддати зняти останню сорочку і пожертвувати всім, що у нього є. Напевно, тому будинок Близнюка завжди повний друзів. Представник цього знака - привітний господар, який нагодує і відігріє друга, порадіє його щастю і розділить із ним горе. Задушевні бесіди і взаємна підтримка, на думку Близнюка, і є головна цінність життя. Варто сказати, що друзі відповідають цій людині тією ж монетою. Ставлячись з любов'ю до своїх друзів, цей представник стихії Повітря завжди може розраховувати на допомогу друзів. У нього багато зв'язків, безліч друзів, які приходять на допомогу в скрутну хвилину, і це лише зміцнює віру Близнюків в те, що цінніше друзів не може бути нікого. Рак Для будь-якої людини сім'я є найвищою цінністю, але найсильніше це відчувають представники знака Рак. Вони постійно прагнуть до своїх рідних, намагаються бути ближче, проводити більше часу разом. У колі рідних і близьких Раки відпочивають душею, скидають накопичений негатив і заряджаються позитивною енергією. Напевно, тому Раки тримають постійний зв'язок з близькими людьми, а якщо не бачаться день, обов'язково телефонують. Можна з упевненістю сказати, що Раки живуть життям своєї родини. Вони точно знають, чим займається кожен з домочадців, що у нього на душі, і чим можна допомогти йому у важкій ситуації. Для цього представника стихії Води, сім'я - захист від будь-яких негараздів і найвища радість в житті, заради щастя якої вони готові віддати життя. Лев Найбільше в цьому світі Леви люблять себе, а тому не дивно, що головною цінністю в їхньому житті є статус. Ці люди переконані, що все краще в цьому світі створюється спеціально для них, а тому не готові користуватися чимось другосортним. У Лева обов'язково повинен бути кращий будинок, найкраща сім'я, престижна робота і інші атрибути щасливого життя, але неодмінно найкращі. Багатьом таке ставлення до життя здається банальним хвастощами. Однак на ділі прагнення мати все найкраще змушує Льва багато працювати над собою і постійно прагнути бути першим буквально всюди, в тому числі і в бізнесі. Чи можна лаяти його за таке прагнення, адже, слідуючи своїм головним життєвим цінностям, Лев не тільки тішить власне его, але й робить життя своїх близьких максимально комфортним. Діва Для цього представника стихії Повітря найважливішим життєвим пріоритетом є досконалість. Діви постійно прагнуть до досконалості, причому буквально у всьому. У роботі вони невтомні, будинки підтримують ідеальний порядок, і навіть намагаються вибудувати ідеальну модель відносин з коханою людиною. Ці люди точно знають, що світ недосконалий і намагаються зробити його краще. Варто сказати, що оточуючі неоднозначно сприймають спроби Дів бути ідеальними у всьому. Представники цього знака дійсно вважають себе краще і розумніше за інших, чим відштовхують від себе людей. Але для самої Діви такі пріоритети необхідні, адже вони не дають цій людині топтатися на місці, а постійно рухають його вперед, змушуючи працювати над собою. Терези Чим би не займалися Терези, у які б відносини не вступали, вони у всьому шукають баланс. Їм важливо відчувати себе затишно, відчувати, що їх нічого не гнітить, і на них нічого не тисне. Саме тому як в стосунках з коханою людиною, так і в роботі, Терези уникають зайвого гніту, підвищеної відповідальності, але в той же час не дають собі розслаблятися і ніколи не перекладають свою роботу на інших. Їм важливо перебувати у взаємодії з іншими людьми, важливо відчувати підтримку і самим допомагати оточуючим. Крім балансу, який Терези ототожнюють з гармонією, найважливішою життєвою цінністю для них є краса. Задоволення від життя ці люди відчувають лише тоді, коли оточують себе прекрасними людьми, красивими речами, творами мистецтва і всім тим, що асоціюється у них з красою. Скорпіон Сексуальний потяг є однією з ключових цінностей у житті представників знаку Скорпіон. Ці люди не уявляють свого життя без любовної гри і чуттєвих насолод, яким віддаються сповна. Щоб пізнати всю гостроту відчуттів, такі особистості можуть переступати межі і зав'язувати любовні інтрижки з людьми, які перебувають у відносинах. А ще Скорпіон відчуває справжнє задоволення, вихваляючись своїм нескінченним списком любовних перемог. Але не сексуальними забавами єдиними живі Скорпіони. Для цих людей вкрай важливо високе положення в житті, і до цієї своєї мети вони готові йти, долаючи будь-які перешкоди. Потрібно сказати, що Скорпіони сильні маніпулятори, які керують людьми і використовують їх для досягнення своїх цілей. Можливо, це не дуже коректно, але такі вже цінності цієї людини. Стрілець Представник стихії Повітря не мислить свого життя без другої половинки. Напевно, саме тому Стрільці практично ніколи не бувають самотні. Їм важливо щоб поруч з ними був розуміє людина, яка повністю поділяє філософію Стрільця і ​​готовий слідувати з ним пліч-о-пліч хоч на край світу. Звичайно, в житті Стрільця є місце для вірних друзів, але кохана людина, той, якому вони можуть повністю довіряти, у цих людей завжди один. А ще Стрільці дуже цінують свободу. Це ніяк не суперечить їх прагненню мати свою другу половинку. Просто партнеру потрібно зрозуміти, що ревнувати Стрільця безглуздо. Це вільна людина, якій необхідна свобода думки, свобода вибору і свобода пересування. Якщо Стрілець дійсно любить, через зраду з його боку переживати не варто. Козеріг Можливо, це звучить банально, але головною цінністю в житті Козерогів є гроші. Все, що бажають ці люди в житті, вони роблять виключно для грошей і за гроші. Що цікаво, у них немає бажання жити розкішним життям і козиряти мільйонами. Козерогів вабить накопичення. Найбільше задоволення вони отримують від усвідомлення того факту, що у них заховані коштовності, або на рахунку в банку лежить кругленька сума. І все, чого присвятять своє життя Козероги - будуть прагнути примножувати свої багатства. Крім грошей цих людей вабить влада. Для того щоб відчувати задоволення від життя Козерогам потрібно керувати, командувати, навчати, нарешті. Чи не тому серед представників даного знаку так багато управлінців, військових людей і викладачів? Водолій Водолії відрізняються від більшості оточуючих тим, намагаються зробити цей світ кращим, а життя оточуючих легше. Їх тягнуть ідеї нових відкриттів, винахідництва і прогресу, їм хочеться прославитися на весь світ і при цьому ощасливити своїм винаходом всіх і кожного. І нехай оточуючі вважають Водолія злегка дивакуватим, ця людина намагається не тільки для себе, а й для всього людства. І це заслуговує на повагу. А ще Водолії не люблять сидіти на місці. Їх гнітить одноманітна картина, а тому при будь-якому зручному випадку ці люди відправляються в подорож. Саме в поїздках по красивих куточках нашого світу ці люди відчувають справжній смак життя. Якщо Водолій знайде собі роботу, яка зажадає від нього часті перельоти і подорожей по різних країнах, він стане справді щасливою людиною. Риби Чуттєві Риби не уявляють своє життя без любові. Для того щоб відчувати себе по-справжньому щасливими, Рибам потрібно постійно відчувати любовні емоції. Це може бути радість від взаємної закоханості, пристрасть, пекуче бажання, викликана розлукою туга чи гіркоту нерозділеного кохання. Наповнюючи себе любовними емоціями, Риби бачать всі барви життя і заряджаються життєвою енергією. Що важливо, в черговий раз відчуваючи почуття закоханості, в Рибах прокидається потужне творче начало. Можна сказати, що під впливом любові ці люди починають творити, і часом, народжують воістину талановиті твори, які стають надбанням всього людства! Джерело: www.cluber.com.ua.
Кримінал За зауваження дитині. У Києві батько школяра жорстоко побив учителя Батько одного з учнів столичного ліцею на Оболоні побив учителя фізкультури, повідомляє прес-служба київського главку поліції. "До чергової частини Оболонського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у відділення хірургії доставили чоловіка з травмами голови і розривом легені. За інформацією потерпілого, його побив батько учня школи, в якій він працює", - йдеться в повідомленні. Так, напередодні вчитель фізкультури зробив зауваження учневі 4-го класу. Хлопець поскаржився батькові і той в ході з'ясування відносин з педагогом поліз у бійку. Після цього з місця події він зник, але на наступний день разом з адвокатом звернувся в управління поліції для пояснень свого вчинку. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Раніше повідомлялося, що на вулиці Вікентія Хвойки в Подільському районі столиці побили відомого музиканта.
Дозвілля Прекрасний день для знайомств: любовний гороскоп на 19 січня 19 січня прекрасний день для знайомств і початку нових романтичних відносин - зірки схиляють до того, що все буде відбуватися природно, життєрадісно і легко. Побачення в цю суботу обіцяє бути чудовим і цікавим. Овен 19 січня вам захочеться свіжих відчуттів, бо старі, навіть найсильніші і яскраві, почали вам набридати. Ваш коханий чоловік підтримає вас у вашому починанні, і ви разом підете на пошуки незвіданого, щасливого і радісного. І навіть, цілком можливо, знайдете. І навіть у цей день. Телець Ваші почуття щодо вашої половинки в цей день будуть відповідати музиці Баха: урочистій, складній, трохи тривожній і шалено красивій. Втім, класичні твори погано піддаються словесному опису: краще послухайте самі. Будете мати уявлення, з чим маєте справу. Близнюки 19 січня вам варто дозволити вашій коханій людині в чомусь вам допомогти, навіть якщо її допомога вам зовсім не потрібна. Їй дуже важливо буде відчути, що вона вам дійсно потрібна як людина і вам дуже цінна її присутність поруч із вами. В іншому випадку, вам доведеться лікувати її від поганого настрою. Рак У цей день зірки рекомендують вам створити для вашої коханої людини максимальний затишок. Звичайно, оптимальним варіантом був би затоплений камін або спечені в печі пиріжки, однак можна обмежитися і затишним каганцем над кухонним столом, на якому буде стояти приголомшливо смачну вечерю з духовки. ЛевУ суботу вашій коханій людині доведеться вас довго переконувати в справедливості своїх тверджень, бо ви чомусь зовсім не будете їй вірити, навіть якщо прикладете до цього максимум зусиль. Втім, можливо, у вашій недовірливості є певний резон, про який варто задуматися? Діва 19 січня вашій коханій людині буде дуже хотітися притиснути вас до себе якомога міцніше, щоб переконатися в тому, що ви жива і справжня людина, а не плід його багатої уяви. Не чиніть опір і не ухиляється, інакше можете так і залишитися для неї фантомом на віки вічні. Терези У цей день ваша кохана людина чомусь почне вас підозрювати у всіх смертних гріхах. Або всього в одному, але особливо смертному. Причому, швидше за все, ви ні в чому не винні, на відміну від її фантазії. Доведеться вам їй це довго і нудно доводити... Скорпіон Чи впевнені ви в тому, що всі ті рішення, які ви взяли з вашим коханою людиною, правильні і є істиною в останній інстанції? Сьогодні вам варто ретельно їх переглянути і навіть, можливо, що-небудь у них змінити відповідно до вимог сьогоднішнього дня. Стрілець 19 січня вашій коханій людині дуже захочеться зробити перерву у ваших відносинах, відпочити від вас і свого кохання. Тому по можливості намагайтеся їй не пропонувати своє товариство більше одного разу, не нав'язуйте, не вимагайте зайвої уваги, радійте всьому, що вам запропонують. Козеріг У суботу не намагайтеся навчити чого б то не було вашу кохану людину, навряд чи у вас це вийде. Ось охоту до того, щоб продовжувати займатися даним видом діяльності, у нього це відбити може, причому добре і надовго. Краще заохочуйте його всіляко - більше користі буде. Водолій 19 січня вам доведеться вибирати між коханою людиною і сім'єю, тобто батьками, братами і сестрами, бабусями і дідусями. Постарайтеся докласти максимум зусиль до того, щоб жодна зі сторін не була ображена, розчарована чи роздратована. Риби У цей день ви можете образитися на кохану людину за неналежне на ваш погляд ставлення до ваших родичів, друзів та інших близьких людей. З іншого боку, вона не зобов'язана усіх їх любити без міри і всіляко виявляти їм свою прихильність. Зрозумійте і її теж.
Суспільство Під Дніпром депутат вкрав із зоомагазину хом'яка Чоловік став "зіркою" інтернету після спроби вкрасти хом'яка в зоомагазині в Кам'янському. Як пише "Інформатор", чоловік приходив у магазин із сім'єю і вимагав продати йому хом'яка, однак тваринка не продавалася. Співробітники магазину сховали тварину, а після того, як відвідувач пішов, її ого повернули в торговий зал. Пізніше наполегливий покупець знову повернувся в магазин, схопив клітку з хом'яком і намагався втекти, проте спритній співробітниці вдалося перехопити злодія. При цьому невдалий злодій мав намір втекти, але його зупинили інші відвідувачі. Відео доступне тут. У мережі активно стали коментувати відео крадіжки. У коментарях припускають, що "злодієм" виявився депутат сільської ради від партії "УКРОП". На даний момент ця інформація не підтверджена. Раніше повідомлялося, що в Чорноморську Одеської області злодії вкрали гірлянди з головної новорічної ялинки.

Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Кожна людина наділена своєю енергетикою Вона буває вроджена та отримана протягом життя
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
більше матеріалів




/-0,60723805427551-/ /-pc-/
Top