counter
Архів Повернутись назад 17 Листопада 2018
17 Листопада
Економіка У кого в Україні найбільша пенсія, а у кого - найменша За період з 2013 по 2016 рік середня пенсія в Україні зросла лише у суддів і військовослужбовців, пише Delo.ua. Так в 2017 році завдяки законопроекту Кабміну про підвищення пенсій середня виплата зросла на 36% з 1828 грн до 2479 грн. За останні п'ять років найбільше зросла пенсія у суддів. Якщо в 2013 році вона становила трохи більше 12 тис грн, то в першому півріччі 2018 перевищила 25 тис грн. Таку пенсію поки отримує лише 3 тис осіб. Майже вдвічі зросла пенсія у військовослужбовців. У 2013 році вона становила 2373 грн, а в першому півріччі поточного року зросла до 4206 грн. Значне зростання відбулося тільки в 2018 році завдяки рішенню Кабміну підняти пенсії військовим і силовикам. Таку пенсію поки отримує 624 тисяч чоловік. Пенсії у народних депутатів скоротилися. Якщо в 2013 році вони становили 15,3 тис грн, то за підсумками 2017 зменшилися до 15,1 тис грн. Таку пенсію поки отримує 1000 осіб. Пенсії за віком виросли на 70% - з тисяча п'ятсот двадцять дві грн в 2013 році до 2579 грн за підсумками півріччя 2018 року. Пенсію за віком отримує 10500000 громадян. Соціальна пенсія, яку отримують українці, у яких немає мінімального страхового стажу, зросла на 50% - з 976 грн у 2013 році до 1456 грн в першому півріччі 2018 року. Її отримує 121 тисяч чоловік. Пенсії для "чорнобильців" виросли за п'ять років на 20%. У 2013 році вони становили 3,2 тис грн. А за підсумками 2017 зросли до 3,8 тис грн. Таку пенсію поки отримує 81 тис осіб. Згідно аналітиці, в Україні за останні п'ять років кількість пенсіонерів скоротилася на 2,1 млн. За цей період зростання пенсій відбувався повільніше, ніж зростання цін. Зокрема, в 2014 році ціни зросли на 25%, в 2015 році інфляція перевищила 40%, в 2016 році показник знизився до 12,4%, в а 2017 знову виріс до 13,7%. 
Економіка Мене нудить від Facebook, він не дає користувачам нічого, а заробляє мільярди - співзасновник Apple Співзасновник Apple Стів Возняк в черговий раз жорстко висловився про Facebook. В інтерв'ю CNBC він вказав на те, що соцмережа і її засновники лише декларують соціальну спрямованість і гуманізм. «Зараз компанія і пальцем не поворухне, якщо це не принесе їй прибуток. Цукерберг постійно говорить про можливості, які він збирається надати користувачам, про політику відкритості і різні корисні функції. Але особисто я не бачу взагалі нічого по-справжньому цінного», - заявив він. Возняк вимагає, щоб соцмережа дала кожному користувачеві можливість відмовитися від реклами, а також знати - що саме соцмережа дізналася про нього, як систематизувала цю інформацію і як використовує її. «Мене нудить від керівників, які всіляко уникають відповідей на прямі запитання, уникаючи вирішення дійсно важливих проблем. І не вживають ніяких дій, щоб реально допомогти людям. Компанія отримує колосальну вигоду від своїх користувачів, а вони не отримують нічого», - заявив Возняк.
Кримінал Несамовито наносила удари: 16-річна дівчина сама народила і вбила немовля Черговий випадок недогляду органів опіки та роботи з неповнолітніми. У Черкаській області 16-дівчинка народила самостійно у себе вдома дитину і жорстоко вбила його, повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області. В ході розслідування було встановлено, що 16-річна неповнолітня народила здорове немовля, але вбила його, завдавши безліч ударів, в результаті яких дитина померла. Зараз неповнолітній оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) КК України. Згідно з цією статтею дівчині загрожує 5 років позбавлення волі. Ще не відомо, що стало причиною такої поведінки дівчинки, але очевидно, що занадто молода мати могла страждати від больового або післяпологового шоку.
Суспільство оформление ленты  Покликав в сарай: Жириновський розповів про перший секс-досвід з хлопчиком У Росії в ефірі радіо "КП" під час обговорення питання про те, чи треба в школі проводити уроки статевого виховання, в студію подзвонив лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський. Він розповів, що отримав перший сексуальний досвід зі старшим хлопчиком в сільському сараї. «Хлопчик сусідський покликав мене в сарай. І змусив займатися онанізмом. Я повинен був йому допомагати, а він - мені. Хоча мені нічого не хотілося», - зізнався він. При цьому політик говорить, що він не гей, так як онанізм не рахується проявом іншої сексуальної орієнтації. «Це все наосліп робиться. Діти нічого не знають, але старший вік спокушає молодший», - філософствував Жириновський. Однак, враховуючи, що в Росії пранкери роблять що їм заманеться, в ефірі міг говорити і не політик.
Політика ЦРУ: Наказ вбити Хашкаджі віддав наслідний принц Саудівської Аравії Наказ на вбивство опозиційного саудівського журналіста Джамаля Хашкаджі віддав наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман. Такі висновки, на основі даних джерел, серед яких - телефонна розмова брата наслідного принца Халіда бен Сальмана, який є послом Саудівської Аравії в США, зробило Центральне розвідувальне управління, повідомляє  The Washington Post. Встановлено, що Халід бен Сальман за вказівкою свого брата дзвонив журналісту The Washington Post Джамаля Хашкаджі і вимагав, що журналіст прийшов до консульства Саудівської Аравії в Стамбулі для отримання документів. Халід бен Сальман запевняв Хашкаджі, що це абсолютно безпечно і йому нічого не загрожує. Нагадаємо, журналіст Джамаль Хашоггі пропав у Стамбулі 2 жовтня після того, як увійшов в будівлю консульства Саудівської Аравії, де повинен був отримати документи від першої дружини, що підтверджують її згоду на другий шлюб.  
Політика Помпео: США будуть працювати з Україною, щоб зупинити «Північний потік-2» Державний секретар США Майк Помпео після переговорів з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним заявив, що США і Україна будуть і далі активно працювати над зупинкою будівництва в Європу російського газопроводу «Північний потік-2». Про це повідомили в прес-службі Держдепу США. «Російський газопровід« Північний потік-2» підриває безпеку України і може погіршити суверенітет усіх європейських країн. Ми продовжимо активну роботу, щоб зупинити цей російський проект», - заявив держсекретар США. Також Майк Помпео в черговий раз нагадав, що США ніколи не визнають окупацію Росією українського Криму. «Ми будемо і далі нав'язувати Росії наслідки, поки вона не виконає мінські домовленості і не поверне Україні контроль над Кримом. Минулого тижня ми ввели новий етап санкцій проти Росії через агресію в Україні», - заявив Помпео.
Політика В Україні відповіли на погрози Росії «закрити» Азовське море Україна готує жорстку реакцію на погрози з боку Російської Федерації по блокади Азовського моря. Про це заявила представник президента України в Раді Ірина Луценко. «Реакція України на такі дії Росії буде дуже жорсткою, ми вже маємо кілька позовів про порушення Росією міжнародної конвенції з морського права. Також ми будемо подавати позови до міжнародних судів, обов'язково буде адекватна реакція СБУ і прикордонників. Вся південна Україна серйозно зав'язана на використанні Азовського моря. А активізація Путіна говорить тільки про одне - він хоче розхитати Україну», - сказала Луценко. Нагадаємо, раніше в Раду Федерації РФ заявили, що Росія може дуже швидко повністю заблокувати вхід в Азовське море, перекривши його для всіх судів, окрім російських кораблів.
Політика Екс-радник Путіна: Розпад РФ і виведення її військ з України неминучі Повний розпад Російської Федерації неминучий, він є природним продовженням процесу розпаду багатонаціональних імперій. Про це розповів російський економіст і екс-радник президента РФ Володимира Путіна Андрій Ілларіонов. «Перший етап розпаду російської імперії стався в 1917-1918 роках. Потім була часткова Реконкіста і реоккупації деяких територій. Другий етап розпаду стався на початку 90-х років. Потім знову сталася часткова Реконкіста. Незабаром має відбутися третій етап розпаду, в ході якого війська РФ підуть з тимчасово окупованих територій сусідніх країн. Також відбудеться відділення від Росії ряду неросійських етнічних територій, що може супроводжуватися збройними конфліктами. Однак ніхто не може зупинити тектонічні сили світової історії», - розповів Андрій Ілларіонов. За його словами, розпад Російської Федерації значно зменшить військовий тиск на Україну незалежно від того, хто перебуватиме при владі в Росії.
Політика Ватажок «ДНР» розповів, чому його бойовики не наступають на Маріуполь Новий ватажок терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилін пояснив, чому його бойовики не штурмують Маріуполь та інші мирні міста в Донецькій області України. Про це повідомляють російські ЗМІ. За словами Пушиліна, його бойовики не йдуть на штурм Маріуполя та інших міст, бо він сподівається на «дипломатичний шлях», бажаючи, щоб до складу «ДНР» входила вся Донецька область України. «Ми добре знаємо, що Україна не вважає Краматорськ або Слов'янськ своїми містами. При відступі вони в цих містах знищать все. Як це зробили в Дебальцеве, який ми до сих пір відновлюємо. При штурмі Маріуполя буде величезна кількість жертв, а місто буде повністю зруйноване. Поки є хоч один політичний шанс вийти на межі Донецької області, ми будемо його використовувати», - заявив ватажок «ДНР».
Політика Казанський: Бойовики воюють на Донбасі за те, щоб «ЛДНР» повернулися до складу України На Донбасі бойовики «ЛДНР», фактично, воюють за те, щоб увійти в складі України. Про це розповів український журналіст Денис Казанський, передає «Апостроф». «В даний час на Донбасі ніхто толком не може пояснити, для чого все це відбувалося раніше і продовжує відбуватися зараз. Фактично, війна на Донбасі йде за те, щоб увійти до складу України. Тобто зараз ОРДЛО воює з Україною, щоб повернутися до складу нашої країни. Це звучить зовсім абсурдно, але саме це зараз і відбувається на Донбасі. Я постійно читаю, що пишуть в соціальних мережах люди на тимчасово окупованих територіях. Вони кажуть: ми взялися за зброю для того, щоб увійти до складу РФ, як Крим. Я вважаю, що це ворожа позиція, яка і привела до такого кровопролиття. Однак в їх заявах хоча б є якась логіка. Але в тому, що зараз відбувається на Донбасі, ніякої логіки абсолютно немає», - розповів Денис Казанський.
Дозвілля Доведеться включати егоїзм і розгрібати старе: Гороскоп на тиждень з 19 по 25 листопада Цей листопадовий тиждень непогано провести, розбираючись з накопиченими особистими справами: трохи егоїзму в найближчі сім днів нікому не завадить. У період з 19 по 25 листопада постарайтеся уникнути  перетягування на себе чужих проблем, якщо ви хочете залишитися на плаву. Овен В цілому майбутній тиждень для представників цього Знака виявиться сприятливим. 22 числа Овнів можуть підстерігати небезпеки в любовній сфері. Кінець тижня буде вдалим, тому що більшість справ завершиться на користь Овнів, а неприємності обійдуть їх стороною. Подолати складності в любові в середині тижня допоможе шосте чуття. Планети і зірки будуть знаходитися у відносній гармонії, тому амбіційним і впевненим у собі Овнам пощастить більше за інших. З іншого боку, це приверне більше уваги недоброзичливців, тому краще передбачити всі можливі негаразди заздалегідь. ТелецьУ Тельців астрологи відзначають можливе підвищення емоційного фону. У цей період розвинена емпатія небезпечна, вона не дасть представникам Земної Знака розслабитися як слід. В іншому тиждень буде стабільним і передбачуваним, вельми вдалим і в цілому позитивним і гармонійним. Особливі дні - 21 і 22 листопада. Їх краще присвятити справах, хоча і для романтики вони підійдуть просто ідеально. 23 числа енергетичний фон зросте багаторазово, але це не завадить Тельцям поліпшити свій настрій і як слід відпочити. Звести до мінімуму неприємності на тлі активності зірок і планет допоможе обережність. Вихідні сміливо можна використовувати для пошуку другої половинки і отримання знань. БлизнюкиУ Близнюків намічається дуже спокійний і розмірений тиждень. Виняток становить 22 число, четвер. У цей день можуть трапитися або серйозні зміни, або прикрі провали, до яких складно підготуватися заздалегідь. У цей день навколишні здадуться негативно налаштованими і непередбачуваними. Тиждень прекрасно підходить для зміни обстановки. Особливо напористі Близнюки зможуть змінити своє життя на краще, спрямувавши свій погляд вперед і забувши про колишні образи. Кожен день тижня можна заповнити як роботою, так і відпочинком. Тим Близнюкам, які перебувають у відносинах, краще цінувати увагу коханої людини. РакЦей тиждень просто створений для того, щоб йти до своїх цілей. Зірки і планети пророкують Ракам період підвищеної продуктивності і успіх в самореалізації. Важливо зберігати золоту середину у всьому, особливо в цілеспрямованості, щоб та не переросла в сліпу впертість. У любові важливо, щоб з боку Раків не було ні сильної нав'язливості, ні повної байдужості. Середина і кінець робочого тижня стануть неймовірно продуктивними. Суббота, згідно з прогнозами астрологів буде дуже стабільним днем ​​для більшості Знаків, включаючи Раков. У вихідні рекомендується змінити обстановку і забути про насущні справи і нескінченних обов'язки. ЛевПерші три дні тижня виявляться непростими для Лева. Вони будуть дуже важкими для інтелектуальної праці. Напружену розумову працю краще перенести на п'ятницю і четвер, коли зірки і планети стануть більш творчими. Друга половина тижня, починаючи з 22 числа, стане вдалою для покупок, фінансової діяльності, роботи, спілкування, домашніх справ. У вихідні можна сміливо влаштовувати вечірки, запрошувати гостей до себе додому, влаштовувати побачення. Діва Дівам на цьому тижні необхідно побоюватися розбіжностей в сім'ї. Тиждень добре підходить для розміреним роботи, спокійних справ. Починати нові проекти поки не варто, як і вплутуватися в авантюри, зав'язані на грошах. Тиждень небезпечний для тих, хто буде давати хід емоціям. Бажано бути спокійніше і завбачливіше. Всі найважливіші рішення астрологи радять приймати на холодну голову, не питаючи ні в кого рад і не покладаючись на одну тільки інтуїцію. Не варто планувати жодних важливих зустрічей і заходів. ТерезиЦе буде неймовірно позитивний тиждень для Терезів. Астрологи не бачать ніяких конфліктів між планетами і зірками, тому єдиною проблемою, і то лише в перші пару днів тижня, будуть перепади настрою. Тиждень можна використовувати як завгодно - можна зміцнити відносини з близькими, а можна сфокусувати увагу на роботі. Ці сім днів сприятливі для сфери творчості, духовного зростання, саморозвитку, отримання знань. Є ймовірність появи спокус, але зірки допоможуть впоратися з ними. Малознайомі люди можуть бути корисними, але краще не відкривати душу першому зустрічному, а спочатку придивитися до нього.  СкорпіонТиждень прекрасно підійде Скорпіонам, які хочуть почати нове життя. 21 і 22 листопада - найнебезпечніші дні, які варто присвятити розміреним справах і душевному відпочинку. В інший час краще також не забувати про обережність. На початку тижня можна зайнятися самоаналізом. Астрологи вважають, що прийшов час подивитися правді в очі і позбутися від страхів, які заважають йти вперед. Незважаючи на те, що ризикованих і небезпечних днів у Скорпіонів буде більше, ніж безхмарних, цей тиждень грає дуже важливу роль для майбутнього представників цього Знака. Поки не варто проводити роботу над помилками, залишивши все найскладніші справи на наступний тиждень. СтрілецьПозитивні зміни чекають Стрільців в неділю. Це буде день, коли можна звільнитися від ілюзій, надмірної чутливості і розірвати коло, який змушує Стрільців перебувати в зоні комфорту. Астрологи повідомляють, що зірки і планети готують представникам цього Знака сюрпризи, але однозначно прогнозувати їх раніше терміну не можна. Щоб залишатися на позитивній хвилі, Стрільцям краще не спілкуватися з негативними людьми. Експерти відзначають, що прийшов час виконання даних раніше обіцянок, а також романтики і активного пошуку другої половинки. Козеріг21 число - пік енергетики Козерогів на цьому тижні. Це буде сприятливий день, тому його краще присвятити найважливішим і найприємнішим справам. Решту днів можуть виявитися невідповідними для нових починань і справ, що вимагають високої розумової концентрації. Втім, для фізичної активності тиждень теж підходить далеко не кращим чином. У більшості проблем будуть суто духовні причини, так що покращувати життя краще саме з цього боку. Астрологи радять Козерогам звести до мінімуму спілкування з незнайомцями. На цьому тижні можуть з'явитися проблеми з внутрішнім чуттям, на яке краще поки не розраховувати. Можна зайнятися домашніми справами, прибиранням, помірними покупками в інтернеті і духовними практиками. Водолій На цьому тижні у вільних Водоліїв є шанс зустріти свою другу половинку. Всесвіт пророкує глобальні зміни і підвищення позитивної енергетики в неділю. Чекати біля моря погоди не варто - потрібно почати діяти вже в будні і в суботу. Чим ближче кінець тижня, тим вище ризик зробити який-небудь необдуманий вчинок. Водоліям потрібні витримка, терпіння, працьовитість і мотивація. На цьому будуватиметься їх удача у всіх сферах життя. Астрологи радять уникати публічних сварок і сплесків ревнощів. Риби Тиждень вкрай вдалий для Риб. Відчути на собі любов і позитивне розташування планет вийде 21, 22, 23 і 24 числа, а неділя стане днем ​​глобальних, але невидимих ​​змін. Весь світ навколо Риб перетвориться, розквітне і заграє всіма барвами. Небесні тіла нейтралізують негатив один одного, тому несподівані проблеми зведуться до мінімуму. Цей тиждень краще провести з максимальною користю. Не варто боятися роботи і постійної зайнятості. Чим більше справ люди цього Знака вирішуть, тим ближче вони до щастя.
Політика Ватажок «ДНР» Пушилін Денис Володимирович забезпечив себе і сім'ю довічним утриманням Новий ватажок «ДНР» Денис Пушилін за три дні до так званих «виборів» підписав «закон», яким забезпечив себе і членів своєї сім'ї довічним утриманням з бюджету тимчасово окупованих районів Донецької області України, страхуючись так від можливого ураження за примхою кураторів з Росії. Про це в Facebook написав заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін. «А Дениско зовсім не промах, МММ-досвід не пройшов даремно. Знає, що Сурков може і випиляти. За три дні до «виборів» забезпечив «парашут» собі і своїй родині», - написав Дмитро Золотухін. У «законі» від 8 листопада, сам Пушилін і члени його сім'ї після того, як закінчаться його "повноваження", будуть забезпечені держохороною, безкоштовним житлом і транспортом, а також медобслуговуванням. Також, пам'ятаючи про незавидну долю Захарченко, Пушилін подбав і про забезпечення своєї сім'ї, якщо його вб'ють.
Події Протести у Франції: загинула людина, 47 отримали поранення У суботу, 17 листопада, під час акцій протесту у Франції проти підвищення цін на автомобільне паливо загинула одна людина, ще 47 осіб отримали різні травми. Про це передає BFM. За даними МВС Франції, по всій країні протестують більше 120 тисяч чоловік. В основному акції проходять мирно, але в декількох містах сталися сутички демонстрантів з правоохоронцями. У Парижі активісти хотіли прорватися до Єлисейського палацу, але були зупинені поліцейськими, які застосували проти людей сльозогінний газ. Також зіткнення демонстрантів з поліцією були зафіксовані в Ренні, Німі і Шоле. Також повідомляється, що більшість постраждалих були поранені в результаті агресивних дій протестуючих автомобілістів. Так в департаменті Ізер жінка-водій, побачивши протестуючих, які намагалися перешкодити її проїхати, запанікувала і направила свій автомобіль на людей. В результаті наїзду загинула одна людина.
Дозвілля У сім'ї і любові очікуються зміни: Любовний гороскоп на тиждень з 19 по 25 листопада У другій половині листопада зірки обіцяють деяким Знакам Зодіаку зміни в любові і в сімейних відносинах. Щотижневий любовний гороскоп стане в нагоді тим, хто хоче знати все про становище зірок і планет. Важливо пам'ятати, що не все залежить від Знака Зодіаку і від розташування небесних світил. Навіть при несприятливому прогнозі зірки показують лише ймовірність тих чи інших подій, а свою долю визначаємо головним чином ми самі. Овен На любовному фронті Овнів підстерігають несподіванки, особливо в середині тижня. Уникнути неприємностей нескладно, але потрібно уважність до другої половинки і до любовній сфері в цілому. Астрологи радять згадати всі важливі дати, щоб не забути про річницю весілля або про день народження батьків партнера. Вільним Овнам можна зайнятися залученням кохання. ТелецьТельцям, які перебувають в пошуку, не варто відмовлятися від можливості розвіятися, особливо у вихідні. Тим, хто давно перебуває у відносинах, теж варто звернути увагу на суботу та неділю: невеличкі сюрпризи, зроблені від чистого серця, повернуть романтику і проженуть буденність. Уникати варто перепадів емоцій, ризик яких на цьому тижні підвищується. Близнюки Тиждень з 19 по 25 листопада подарує Близнюкам хорошу можливість відпочити від любовних хвилювань. Зараз увагу представників цього Знака Зодіаку буде прикута до інших сфер, і це піде на користь в тому числі і відносин. Звичайно, не варто забувати про партнера. Можна урізноманітнити спальню по фен-шуй, щоб привернути гармонію і зміцнити взаємність. РакНародженим під Знаком Рака доведеться балансувати між двох вогнів. З одного боку, не варто занадто вже оточувати партнера увагою, інакше можна втратити всю спонтанність і перетворитися на когось з батьків для коханої людини. З іншого боку, ігнорувати другу половинку без причини - теж погана ідея. Буде потрібно золота середина, і для вільних представників Знака Рак це теж актуально: хвилюючись виключно про побачення і їх підсумки, щастя не побудуєш, але і відмовившись від флірту, можна упустити приємне знайомство. ЛевВихідні стануть найбільш вдалими днями для того, щоб привнести у відносини щось нове. Нудьга і рутина можуть серйозно нашкодити, особливо сімейним парам. У будні дні Левам, можливо, доведеться зіткнутися з невеликими спокусами, проте нічого серйозного швидкоплинний флірт або дзвінок від колишнього не обіцяє. Діва На цьому тижні Дівам варто побоюватися неправдивих передчуттів або небезпечних ілюзій. Можливо, навіть Дівам в міцному шлюбі раптом здасться, що запитати у колишнього, як справи - це банальна ввічливість. Однак примари минулого можуть нашкодити, адже куди важливіше те, що створюється тут і зараз. Вільним Дівам теж не можна застрявати в минулому: настав час рухатися далі. ТерезиТерезам рекомендується бути обережніше при випадкових знайомствах або на перших побаченнях. Краще не форсувати події, щоб не розчаруватися згодом. Можливо, деякі обставини перевірять почуття сімейних Терезів на міцність. Необхідно позбутися негативних спогадів, щоб жити сьогоднішнім днем. СкорпіонСереда і четвер - дні, коли Скорпіонам потрібно буде стримувати негативні емоції і безпричинні думки про нездійснені надії. Така сентиментальність не личить Знаку, який астрологи називають пристрасним і зараховують до стихії Вогню. Час вести за собою, в тому числі і в любовних справах, і помічником може виступити зростаючий Місяць. СтрілецьВирішальний день для Стрільців - цієї неділі. Багато що стане зрозуміліше і чіткіше до кінця тижня. Цілком можливо, що за один тиждень ситуація зміниться кардинально: пари в сварці пристрасно возз'єднаються і задумаються про сім'ю, самотні Стрільці раптово впадуть в обійми колезі по роботі і влаштують бурхливий роман. КозерігКозерогам важливо звернути увагу на духовну сфери життя. Представники цього знака Зодіаку досить часто зайняті матеріальними проблемами, і тому забувають про важливість правильного настрою. Зараз варто звільнитися від пастки енергетичних блоків та зміцнити енергетику, щоб не спровокувати застій у справах любові. Водолій Водоліям, згідно з прогнозами любовного гороскопу, важливо боротися зі своїми внутрішніми демонами. Безпричинна ревнощі навряд чи зміцнить відносини між подружжям, а зайві ілюзії, не підкріплені жодними діями, не допоможуть знайти щастя Водоліям. Риби Рибам не варто приділяти багато уваги сновидінням, особливо в ніч з понеділка на вівторок і з вівторка на середу: зараз зірки можуть посилати безліч суперечливих сигналів, так що не на часі йти у них на поводу. Удача буде з тими, хто сам творить своє майбутнє. Впевненість в справах принесе результати і в любовних питаннях.

Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів




/-0,75461006164551-/ /-pc-/
Top