counter
Архів Повернутись назад 17 Серпня 2021
17 Серпня
Політика Байден звернувся до нації у зв'язку з подіями в Афганістані Те, що відбулося за останні кілька днів події в Афганістані глибоко потрясли весь світ. Сьогодні вночі за київським часом президент США Джо Байден у своєму зверненні до нації виправдав рішення США піти з Афганістану, заявивши, що виведення військ - це правильне рішення.Так само Байден нагадав, що, зайнявши президентський пост, він "успадкував" від Дональда Трампа угоду з рухом Талібан, згідно з яким американські військові повинні були піти з Афганістану станом на 1 травня 2021 року. "Вибір, який стояв переді мною як перед вашим президентом, був тим часом, щоб слідувати цій угоді або ж бути готовим до того, щоб повернутися до боротьби з Талібаном", - сказав він. Він заявив, що не жалкує про рішення вивести війська США з Афганістану. Байден нагадав, що є четвертим за рахунком президентом Сполучених Штатів, який став свідком американської присутності в Афганістані, і не має наміру «перекладати цю війну» на наступного президента. Президент США Джо Байден поклав всю відповідальність за захоплення Афганістану талібами і поточну ситуацію в країні на афганський уряд і сили безпеки країни. «Політичним лідерам Афганістану не вдалося зібратися разом від імені свого народу і вести переговори про майбутнє своєї країни», - сказав Байден, виступаючи на брифінгу в Білому домі. За словами Байдена, події останніх днів свідчать про те, що подальше військове втручання США не могло допомогти країні, яку не захотіли захищати власні військові. "Я не міг і не буду просити наші війська нескінченно брати участь у громадянській війні в іншій державі", - заявив президент США. "Події, які ми спостерігаємо зараз, є сумним підтвердженням того, що ніяка військова сила не може допомогти створити стабільний, єдиний і безпечний Афганістан", - сказав Байден. Байден пообіцяв, що в разі нападу на американських громадян або при спробі перешкодити евакуації американців з Кабула, США дадуть "швидкий і рішучий відповідь". Глава Білого дому пообіцяв, що США продовжать підтримувати афганців.
Політика Сенатор республіканець Рік Скотт закликав розслідувати дії Байдена щодо Афганістану Представник Республіканської партії США Рік Скотт закликав до парламентського розслідування дій президента Байдена щодо виведення військ з Афганістану. Про це він повідомив в Twitter. Він заявив, що Джо Байден повністю провалив операцію з виведення військ з Афганістану. Після того, як країну покинули американські військові влада перейшла до тих же людям, які управляли Афганістаном в період атаки на Нью-Йорк 11 вересня 2001 року. Сенатор-республіканець звернувся до спікера конгресу Ненсі Пелосі і лідеру демократичної більшості в сенаті Чаку Шумеру з проханням про початок розслідування дій президент Байдена. «Після всього, що сталося в Афганістані ми зобов'язані постаратися відповісти на серйозне питання: чи здатний Байден виконувати свої посадові обов'язки або настав час застосувати положення 25-ї поправки?», - заявив Скотт в соцмережах. Нагадаємо, що 25-а поправка до конституції визначає порядок дострокового припинення повноважень президента Америки.
Культура Американського музиканта Боба Ділана звинуватили в згвалтуванні 12-річної дівчинки в 1965 році Піввіковий позов був поданий до Верховного суду штату Нью-Йорк на минулому тижні. Передбачувана жертва, яка побажала залишитися анонімною і фігурує в документах під ініціалами JC, звинуватила 80-річного співака в діях сексуального характеру і погрози. В той момент Ділан нібито перебував під наркотою і алкоголем і кілька разів згвалтував її в своїй квартирі на Манхеттені. Після цього у дівчини розвинулися емоційні та психологічні травми. Представник Ділана заявив, що "твердження 56-річної давності не відповідає дійсності", і пообіцяв спростувати його. Боб Ділан - культова фігура в рок-музиці. Він володар Пулітцерівської премії, президентської медалі Свободи та Нобелівської премії з літератури. Ділан отримав 12 "Греммі", "Оскар" за кращу пісню, його ім'я включено в "Зал слави рок-н-ролу".
Події Алігатор напав на співробітницю центру рептилій і птахів в США на очах у дітей Працівниця показувала рептилію гостям, і в цей момент алігатор схопив її і затягнув у воду. Рятувати дівчину кинулися відвідувачі - один забрався у вольєр, другий допоміг їй вибратися. Ніхто серйозно не постраждав. Співробітниця центру отримала травму руки, але, за словами лікарів, вона скоро видужає.   Не дивлячись на те, що кадри вийшли дійсно страшними, співробітники центру відзначають, що алігатори майже ніколи не вбивають людей. Згідно з американськими дослідженнями 2010 року, які проаналізували всі напади алігаторів з 1928 по 2009 рік, виявилося, що за такий довгий період в США від зубів алігаторів загинуло лише 24 людини, і більшість з них - у Флориді. Саме у Флориді завдяки програмі захисту популяція алігаторів відновилася, хоча вони були на межі зникнення. В результаті дослідження виявилось, що за цей час було зареєстровано всього кілька летальних випадків, коли алігатор намагався з'їсти жертву. При цьому "невідомо, чи мало місце напад: людина могла спочатку потонути, а вже потім потрапити в зуби хижака", - говорить автор наукової роботи Рік Ленглі з департаменту охорони здоров'я та соціального забезпечення Північної Кароліни. За вказаний період Ленглі нарахував 567 "небезпечних зустрічей" з хижаками, в результаті яких люди отримали укуси. Близько 260 постраждалих потребували серйозної медичної допомоги, інші ж відбулися незначними травмами. Однак, з огляду на загальну кількість жителів настільки густо населеного алігаторами округу, виявляється, що на 100 000 осіб припадає всього 0,06 нападу в рік. Це дивно низький показник.
Події Черговий літак розбився на Росії. Цього разу експериментальний Іл-112. Відео аварії Дослідний зразок військово-транспортного літака розбився в Підмосков'ї. На борту перебували три людини, командиром екіпажу був заслужений льотчик-випробувач, Герой Росії Микола Куімов. За попередніми даними, всі троє загинули. «Під час тренувального польоту при заході на посадку в районі аеродрому Кубинка в лісосмузі сталася аварія легкого військово-транспортного літака Іл-112В», - повідомили "Комерсант" в Об'єднаній авіабудівній корпорації (ОАК). Співрозмовник в компанії уточнив, що літак є досвідченим і знаходиться в стадії випробувань. «Ростех» створить комісію для розслідування аварії. До неї увійдуть фахівці авіабудівних НДІ і заводів, повідомили "Комерсант" в госкопораціі. Серед версій катастрофи розглядаються технічна несправність і помилка пілотування, повідомляє джерело ТАСС. За даними джерела «РІА Новини», аварія сталася через пожежу в двигуні. У соцмережах з'явилося відео ймовірного падіння, на якому видно загоряння під правим крилом літака.
Суспільство оформление ленты  Кузьмі сьогодні виповнилося б 50 Сьогодні, 17 серпня Андрію Кузьменку виповнилося б 53. У нього залишилися любляча і сумуюча досі вдова і мама. Кузьма трагічно загинув у ДТП в лютому 2015 року: вранці його джип Toyota на великій швидкості зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм музикант помер на місці. Навколо смерті Кузьми було багато припущень і теорій змови, проте експертиза показала, що причиною трагедії стало перевищення швидкості. Фатальним збігом стало те, що останнім відео Кузьми стала його критика кошмарного стану українських доріг. У ньому він звернувся до президента і депутатів із питанням - доки вони будуть проявляти таку відверту неповагу до людей. Напередодні ювілею мати Андрія, Ольга Михайлівна, представила вже третю за рахунком книгу, присвячену покійному синові. У збірнику під назвою "Колискова для Андрійка" зібрані спогади про дитинство і юність Кузьми. У "Колисковій" читачі зможуть знайти відповідь на питання, як батькам вдалося виховати в сім'ї талановиту людину з великим чуйним серцем. Там багато фотографій з особистого архіву родини Кузьменків, спогади і ноти.
Політика Азербайджанські військові продовжують службу в кабульському аеропорту Миротворці Азербайджану спільно з турецькими підрозділами в даний час виконують завдання щодо забезпечення безпеки та оборони в закріпленому за ними секторі в кабульському аеропорту. Міністерство оборони Азербайджану заявило, що дислоковані в Афганістані азербайджанські миротворці продовжують нести службу в кабульському міжнародному аеропорту. Як повідомляє прес-служба оборонного відомства, загальний стан азербайджанських миротворців стабільний. Миротворці в даний час виконують завдання щодо забезпечення безпеки та оборони в закріпленому за ними секторі, відзначили в Міноборони. «Миротворчий підрозділ азербайджанської армії в складі 120 чоловік разом з силами Туреччини продовжує виконувати свої обов'язки щодо забезпечення безпеки аеропорту», ​​- йдеться в повідомленні.
Наука і технології Океанічна риба їсть пластик. Через 30 років його буде більше в океанах, ніж риби Стала відома причина, через яку риба їсть пластмасу, що потрапляє в океан. Досліди на анчоусах показали, що, коли пластик розпадається в солоній воді, він виділяє запах, схожий на криль. Риби думають, що сміття - це їжа, повідомляє The Telegraph. Це перший доказ того, що пластмасове сміття може бути хімічно привабливим для морських мешканців. Ця хімічна продукція може принадити риб, таких як анчоуси, в ділянці скупчення пластикових відходів й активувати іжодобувну поведінку. Щоб перевірити початкові дані, вчені розробили другий експеримент, в якому помістили в один резервуар суміш криля, а в другий - перероблений пластик. Потім вони запустили в резервуар анчоусів, щоб перевірити їхню реакцію. Пластик запустив ту ж харчову поведінку, що й криль. Результати експерименту мають величезне значення не тільки для водних харчових ланцюгів, але  й для здоров'я людини. Експерти підрахували, що до 2050 року у світовому океані буде більше пластмаси, ніж риби у ваговому співвідношенні. У 9 із 10 морських птахів знаходять шматочки пластику в кишках, у першу чергу, через рибу, яку вони вживають. Якщо поточні тенденції продовжаться, до кінця століття люди, які регулярно їдять морепродукти, можуть вжити до 780 тисяч шматків пластику на рік.
Суспільство оформление ленты  Київ перекриють вже завтра Прес-служба Патрульній Поіціі столиці повідомила, що починаючи з 18 серпня і на наступні кілька днів в Києві будуть введені обмеження на деяких вулицях. Це пов'язано не тільки з заходами га 30 річницю Незалежності України, а й з підготовкою до цих заходів. У приватність - генеральної репетиції Параду за участю військовослужбовців та військової техніки   18, 20 і 22 серпня в Центрі відбудуться репетиції параду військ, під час яких з 15:30 до 24:00 введуть тимчасове обмеження руху транспортних засобів на наступних вулицях: Льва Толстого (на ділянці від Терещенківській до площі Льва Толстого) і на Петра Сагайдачного (на ділянці від Боричевого узвозу до Ігоревській). 18, 20, 22 і 24 серпня призупинять функціонування паркувальних майданчиків. Під час тренувань буде обмежений доступ громадян до окремим територіям на Трухановому острові, де буде проводитися артилерійський салют. Враховуйте цю інформацію при виборі маршруту проходження.
Політика Росія влаштувала провокацію напередодні Кримської платформи! Росія в черговий раз жорстко порушує права людини в окупованому Криму. Обшуки в будинках кримських татар і затримання є неприпустимим переслідуванням, яке повинно бути припинено. Затриманих потрібно звільнити. Міжнародна спільнота повинна належним чином відреагувати на цей інцидент. Про це заявив президент України Володимир Зеленський. У своєму Twitter-акаунті глава держави у вівторок, 17 серпня, коментуючи обшуки у кримських татар на окупованому півострові, різко розкритикував дії російських силовиків і закликав до негайного звільнення затриманих. "РФ знову допускає кричуще порушення прав людини в окупованому Криму. Сьогодні вранці в будинках кримських татар пройшли обшуки і затримання. Ці неприпустимі переслідування повинні бути негайно припинені, а люди - звільнені. Світова спільнота повинна належним чином відреагувати на порушення", - сказав український гарант . У МЗС України, в свою чергу, висловили рішучий протест проти дій Росії в окупованому Криму. Дипломатичне відомство виступило з вимогою звільнити всіх п'ятьох затриманих та інших незаконно утримуваних українських громадян. Відомство закликало міжнародне співтовариство забезпечити захист прав і свобод жителів Криму, а також посилити тиск на Москву з метою припинення грубих порушень росіянами прав людини на захопленому Кримському півострові. джерело
Суспільство У Києві зі скандалом знесли інсталяції "радянського минулого" У Києві на Алеї Небесної Сотні активісти розбили частину інсталяції, присвячених радянським минулим. Через це відбулися зіткнення з поліцією.Спочатку представники Нацкорпуса заявили, що вони приїхали, щоб допомогти комунальникам демонтувати споруди. Однак вони почали громити інсталяції, не чекаючи приїзду працівників комунальних служб. Двох осіб затримали. У Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні напередодні Дня Незалежності облаштували локацію, яка викликала обурення в соцмережах. Місце загибелі патріотів на Майдані "прикрашають" фанерні коробки, з інтер'єрами радянських "хрущовок". Крім того, можна побачити автомати з газованою водою за 3 копійки і інші атрибути радянського життя. "Це на Алеї Героїв Небесної Сотні нам Квартал 95 вирішив влаштувати виставку про" найсмачніше радянських морозиво "," найсмачнішу газовану воду по 3 копійки "і ось це все", - написав Юрій Бірюков в Facebook. Як написав Владислав Гребельник в Facebook, будівельники, що працюють на місці заявили, що на локації будуть знімати кіно. Охорона зазначила, що на День Незалежності України планують показати країну в часі, в тому числі і часів СРСР. На фотографіях можна побачити, що локація з радянським антуражем перекриває собою меморіал з портретами загиблих на Майдані на Алеї Героїв Небесної Сотні.
Суспільство Негода у Львові валила дерева Обіцяна синоптиками негода на Західній Україні принесла на Львівщину вранці під вівторка, 17 серпня, грози та пориви вітру. В результаті розігралася шквалу знеструмленими залишилися 123 населених пункти області.За повідомленням компанії, що управляє "Львівобленерго", крім повністю знеструмлених населених пунктів, частково без електроенергії опинилися ще 68 пунктів.Над усуненням наслідків негоди працюють 79 одиниць техніки. Крім цього, негода повалила десятки дерев. У Львові дерево впало на атракціон в Парку Культури, буквально в метрі від будиночка охоронця. Також безліч повалених дерева можна помітити в дворах будинків. Раніше негода торкнулася Полтаву. По місту пронісся сильна злива зі шквальним вітром. Стихія розгулялася настільки, що в місті миттєво були повалені дерева, зірвані дахи з будинків і пошкоджені автомобілі.
Події оформление ленты  Зжирає все: в Україну з Європи прийшла 18-сантиметрова «руда пошесть» В Україну з Іспанії дістався садово-городній шкідник — рудий слимак. Це вкрай ненажерливий і великий шкідник, який, до того ж ще й надзвичайно плідний. Рудий слимак має середню довжину близько 100 мм, але може вирости і до 18 сантиметрів! Володіє яскравим забарвленням тулуба — цегляним, рідше жовтим, коричнево-зеленим або чорним. Мешкає в Західній, Східній і Центральній Європі, Північній Америці. У природі завжди живе поруч з людиною. Брюхоногі вже помічені в зелених насадженнях Львівської області і швидко просуваються всередину країни, завдяки теплому і вологому клімату. А ще тому, що ніщо в природі його не їсть. І незважаючи на те, що слизьке чудовисько в ЄС занесено до Червоної Книги, українцям радять же зараз починати з ним боротися. Найефективнішим є використання гранул-приманок для слимаків.
Суспільство оформление ленты  Атмосферні фронти дадуть про себе знати За прогнозом погоди народного синоптика Наталки Діденко, який вона виклала в своїх соціальних мережах, атмосферні фронти вже щосили зайшли на територію нашої країни. Як повідомляла АСН, вранці вівторка гроза і вітер вже залишили майже 200 населених пунктів Західної України без електрики. І це тільки атмосферний фронт зайшов до нас. Їх родоначальником є ​​далекий, здавалося б, від нас циклон Luciano, який розташований в районі Скандинавії. Поки дощі і грози, організовані цим циклоном, завтра, 18-го серпня, очікуються в зоні, проходження атмосферних фронтів - в північних і центральних областях України. Зачепить частину Одеської області. У західній частині країни фронт зміститься і затримається, хіба що сьогодні на вечір і трохи вночі, завтра вдень там вже - без опадів. Суха погода в середу також переважатиме на Сході і в більшості південних областей і Криму. Температура повітря за фронтом знизиться, адже фронт - холодний, і складе на Заході, Півночі і в Вінницькій + 21 + 27 градусів. На решті території ще триватиме спека, + 28 + 33 градуси. У Києві найближчої ночі і завтра вранці якраз буде проходити цей атмосферний фронт, тому очікуються дощі з грозами, при грозі можливий шквал. Днем поступово хмарність зменшуватися, опади відступлять, проте відчутно знизиться температура повітря. Проти сьогоднішніх + 30 + 33 градусів завтра очікується в столиці + 22 + 24 градуси. Візьміть до уваги, що в зв'язку з проходженням атмосферних фронтів і значними стрибками температури повітря може "стрибати" артеріальний тиск, ймовірність мігрені, сонливості, зниження працездатності. Словом, іде зміна погоди.
Гороскоп Гороскоп на 18 серпня 2021 року. Раки постарайтеся усамітнитися, зібратися з думками. Стрільці ви самі за себе відповідаю 18 серпня 2021, среда. 10, 11 місячний день. Місяць у знаку Козеріг ♑. Сприятливий день за місячним календарем. Сприятливий для творчості, любові і духовних пошуків час. Добре просуваються абсолютно будь-які, як важливі, так і не дуже справи. Неприємні події якщо і трапляться, що само по собі малоймовірно, то будуть короткочасними і не принесуть особливо відчутної шкоди. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua   ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 18 серпня радить сьогодні весь день намагайтеся перебувати в піднесеному настрої і не падати духом. Важливими справами хай краще не займатися, а ось підготовка інформації до майбутнього проекту дуже навіть рекомендується. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 18 серпня каже, що сьогодні не поспішайте активно закочувати рукава і братися за все важливі справи одночасно. Сьогодні зірки рекомендують вам зосередитися на чомусь одному і не розпорошуватися даремно. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 18 серпня каже, що сьогодні не прагнете привнести різноманітність у своє життя завдяки участі в авантюрах, це може бути небезпечно. Будьте обачні. Сьогодні відмінний день для творчої діяльності та відвідування цікавих культурних заходів. ♋️ Рак Астрологи для Раків на 18 серпня кажуть що якщо у вас з'явиться можливість позайматися хоч трохи садівничої діяльністю - хапайтеся за неї. Це заняття допоможе вам зібратися з думками, зрозуміти свої справжні бажання. ♌️ Лев Гороскоп для Львів на 18 серпня стверджує, що сьогодні день обіцяє бути багатим на різні зустрічі і нові знайомства, які відкриють вам нові можливості і горизонти. Сьогодні важливо бути позитивно налаштованими і випромінювати позитивні емоції, це приверне до вас оточують. ♍️ Діва Зірки для Дев на 18 серпня нагадують вистачити жити в мріях, прийшов час думати досить конкретно і раціонально. Почніть хоч маленькими кроками, але все ж рухатися до своєї мети, якщо щось не влаштовує в житті - міняйте це. ♎️ Терези Астрологи для Терезів на 18 серпня стверджують, що багато, що буде відбуватися сьогодні, змусить вас абсолютно по-новому поглянути на своє життя. Здається, вона вимагає кардинальних змін, які можна починати вже. ♏️ Скорпіон Зодіак для Скорпіонів на 18 серпня каже, що сьогодні саме час ставити перед собою цілі на майбутнє, причому не варто жаліти себе і навіть допускати думки про те, що ви чогось не зможете. У вас все вийде, але ось діяти не поспішайте, для цього буде більш сприятливий період, тільки пізніше. ♐️ Стрілець Зірки для Стрільців на 18 серпня радять намагатися все тримати під своїм контролем, не сподівайтеся на те, що хтось виконає за вас вашу роботу і при цьому зробить це бездоганно. Сьогодні ви самі за себе відповідаю і це важливо не забувати. ♑️ Козеріг Зірки для Козерогів на 18 серпня радять НЕ рассказивайть оточуючим про свої плани, хтось може цілеспрямовано їх спробувати скорегувати. До нових знайомств варто ставитися з обережністю, а краще і зовсім їх уникати. ♒️ Водолій Гороскоп для Водоліїв на 18 серпня стверджує, що сьогодні спілкування з представниками протилежної статі доставить вам не тільки задоволення, але і користь, адже вони сьогодні будуть готові активно надавати вам допомогу і вирішувати ваші проблеми. Користуйтеся моментом. ♓️ Риби Зодіакальний прогноз для Риб на 18 серпня каже, що сьогодні прекрасний день для того, щоб удосконалити свої знання, почерпнути корисну інформацію. Сьогодні рекомендується відвідувати семінари, вебінари, тренінги.

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,35922980308533-/ /-pc-/
Top