counter
Архів Повернутись назад 17 Січня 2016
17 Січня
Події У Криму згоріла машина голови місцевого меджлісу У ніч на неділю в анексованому Росією Криму згорів автомобіль голови місцевого меджлісу Енвера Вейсова. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов. «Сьогодні о третій годині ночі у дворі голови місцевого меджлісу у Дмитрівці Радянського району Криму Енвера Вейсова сталася пожежа. Зайнявся стіг сіна (соломи), пожежа перекинулася на автомобіль, який також згорів. Енвер, який гасив пожежу, з опіками перебуває в лікарні», - написав Джелялов. При цьому він зазначив, що співробітники МНС РФ розглядають версію про самозаймання автомобіля. «Сам Енвер говорить про дуже складні стосунки із сусідом, з яким вони мали розбіжності в політичних поглядах і який погрожував Енверу зробити коктейль Молотова», - додав заступник голови Меджлісу.
оформление ленты  Блог: 
Політика Володимир Цибулько Між Порошенко та Яценюком іде боротьба за плацдарми Між очільником уряду Арсенієм Яценюком і главою держави Петром Порошенком немає конфлікту. Утім, певне протистояння є, оскільки обидва «заходять» на чужу територію. Таку думку «Аналітичній службі новин» висловив політолог Володимир Цибулько. «Конфлікту немає. Є боротьба за плацдарми. Подивіться, як Яценюк дуже часто заходить у питання безпеки, коментуючи ситуацію в країні. Петро Порошенко ж, у свою чергу, виходить на поле економіки і зі свого боку також коментує події в Україні», - вважає політолог. За словами Цибулька, тут крім цього питання боротьби є й багато інших суперечностей. «Діалог передбачає якраз співіснування. Тобто співіснування в боротьбі, а не пожирання й усунення з політичного поля. Тим більше що поки коаліція як архітектор виконавчої влади існує в такому форматі, вона завжди матиме свою вагу. Вона все ж первинна, а не уряд. Уряд - похідне від коаліції. Поки є політичний інструмент тиску на уряд, Порошенко буде ним користуватися. Думаю, що Яценюк якраз зі свого боку нервує, оскільки його фракція, хоч і друга за чисельністю в парламенті і в коаліції, але вона менш креативна, менше здатна нав'язувати певний стратегічний сценарій. Вона все ж завжди залишається вторинною, незважаючи на те що вона висунула прем'єр-міністра. Мені здається, що саме відсутність яскравих постатей на тлі Яценюка є найбільшою бідою «Народного фронту», - переконаний Цибулько.
оформление ленты  Блог: 
Політика Павло Рудяков Рівень сприйняття між Президентом і прем'єром зовсім не такий, як був у Ющенка й Тимошенко Стосунки між Президентом Петром Порошенком і прем'єром Арсенієм Яценюком не дуже теплі й не дружні. Але, втім, вони цілком нейтральні і не надто позначаються на загальній ситуації в політиці. Таку думку «Аналітичній службі новин» висловив директор Інформаційно-аналітичного центру «Перспектива» Павло Рудяков. «Якщо брати за одиницю виміру конфліктності між посадовими особами той високий рівень несприйняття один одного, який був у Ющенка й Тимошенко, у цьому випадку немає такого. Є якісь конфліктні ситуації, в яких кожен з них (Порошенко і Яценюк. - Ред.) виступає як державний діяч вищого рівня, як політик, за спиною якого є політична сила, і як бізнесмен, тому що вони обидва займаються бізнесом. Але думаю, що ці особисті, можливо, не дуже теплі стосунки є нейтрально нормальними. Можливо, навіть лояльні, але, звичайно ж, не дружні. Думаю, вони не надто позначаються на ситуації», - вважає політолог. На думку Рудякова, серйозні конфлікти є серед людей з оточення Президента і прем'єра. Експерт зазначає, що мова йде про персональне несприйняття між деякими членами вищого оточення як з одного, так і з іншого боку. «Конфліктів повно і у Верховній Раді, і в уряді, бувають і на обласному рівні. Найяскравіший приклад - конфлікт Аваков - Саакашвілі, який перейшов в особистісну площину і вийшов у публічну сферу. Ці конфлікти - нормальна ситуація. Так скрізь: і в політиці, і в житті, і у нас, і за межами країни. Вони виникають через відсутність політичної культури. Не в останню чергу це і просто відсутність контролю, безкарність. Адже це речі, за які ніхто не несе відповідальності. Така система безкарності сприяє дикунським витівкам», - переконаний Рудяков.
оформление ленты  Блог: 
Політика Василь Горбаль Порошенко все складніше абстрагуватися від негативу, що йде від уряду Президенту Петру Порошенку стає все складніше балансувати і абстрагуватися від негативу, який іде від уряду й політики, яку він проводить. Таку думку «Аналітичній службі новин» висловив політик, банкір-фінансист Василь Горбаль. «Складно оцінювати, чи є між двома особистостями конфлікт (між Порошенком та Яценюком. - Ред.), але можу сказати напевно, що остання прес-конференція показала, що главі держави стає все важче абстрагуватися від того негативу, який іде від уряду та політики, яку він проводить. Цей негатив уже лягає і на Президента. І це, мабуть, буде незабаром підштовхувати його до певних кроків, а не просто заяв. Ми бачимо, що далі так тримати ситуацію, балансувати стає все складніше і складніше», - розповів експерт. За словами Горбаля, переформатування уряду - це лише питання короткого часу. Але залишається питання, наскільки повним буде це переформатування. «Це питання. І знову ж, голосування за бюджет. Незважаючи на те що коаліція повинна була взяти політичну відповідальність за бюджет, бюджет уже голосувався не тим складом, яким повинен голосуватися. Ми маємо певну заморожену політичну парламентську кризу всередині. Чи призведе ця криза до кардинальних змін і, відповідно, переформатування в парламенті - лише покаже найближчий час. Але я думаю, що зміни будуть», - зазначив Горбаль.
Суспільство У Краматорську затримано колишнього бойовика, йому загрожує до 15 років в'язниці У Краматорську співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який брав участь у незаконних збройних формуваннях і ніс службу на блокпостах бойовиків. Про це повідомляє прес-служба Донецького обласного управління Національної поліції. Встановлено, що раніше несудимий житель міста добровільно вступив до лав терористичної організації у квітні 2014 року. У період з квітня по травень він, одягнений у камуфляжну форму та озброєний пістолетом, охороняв блокпост терористів, а також розвозив по блокпостах медикаменти та провізію. За свою роботу молодий чоловік не отримував грошової винагороди і, незадоволений «умовами роботи», у пошуках «кращого життя» виїхав на територію сусідньої держави, однак за півтора року повернувся і був затриманий. Наразі він дає свідчення. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Події У Луганській області біля житлових будинків з вантажівки витік газ 14 січня в селі Варварівка Луганської області біля житлових будинків у результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю газовоза стався витік газу. Як повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції, за попередніми даними, 27-річний водій автомобіля DAF XF95 з цистерною LDS NG48AI, в якій був газ «Метан», не оцінив дорожню обстановку, не впорався з керуванням і здійснив виїзд за межі проїзної частини, у результаті чого цистерна отримала механічні пошкодження (порушено герметичність, пошкоджено клапан цистерни) і стався витік газу. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Наряди поліції перекрили дорогу в обидва боки і спрямовували транспорт в об'їзд. Після цього газ перекачали в іншу автоцистерну і за допомогою підйомного автокрана цистерну перемістили на дорогу.
Суспільство Матіос: Деякі бійці 28-ї бригади отримали понад 100 мільйонів гривень хабарів За п'ять місяців у зоні АТО бійці 28-ї окремої механізованої бригади отримали близько 100 мільйонів гривень хабарів за пропуск вантажних автомобілів. Про це в ефірі Радио-Вести заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос. «Одним із знакових є розслідування справи проти комбата 28-ї окремої механізованої бригади. Там багато чесних патріотів України. Однак до кримінальної відповідальності ми залучили 8 осіб - і є 5 вироків, - які сприяли перетинанню лінії розмежування транспортними засобами. За даними СБУ, підтвердженими слідством, за період перебування окремих підрозділів цієї 28-ї бригади в зоні відповідальності через один з блокпостів пройшло більше 500 авто з різним товаром. Сума неправомірної вигоди становить більше 100 млн гривень за ці 5 місяців», - сказав Матіос.
Суспільство Військова прокуратура відкрила кримінальні провадження щодо восьми кримських військових Військова прокуратура Вінницького гарнізону відкрила кримінальні провадження стосовно вісьмох військовослужбовців військової частини А1387 (місце колишньої дислокації - АР Крим, м. Джанкой) за підозрою в державній зраді. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону. Встановлено, що підозрювані в період з лютого по травень 2014 року, перебуваючи на службі у військовій частині А1387, надавали Російській Федерації допомогу в проведенні підривної діяльності проти України, захопленні військового майна, що належить ВСУ і перебувало на території зазначеної військової частини, тобто здійснювали дії, спрямовані на зниження боєготовності української армії та підрив обороноздатності України. «Крім того, зазначені офіцери, порушуючи директиви Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України від 06.05.2014 № Д-1 «Про особливості проходження військової служби військовослужбовцями Збройних Сил України, пов'язані з тимчасовою окупацією території України», не прибули до військової частини А2656 (м. Вінниця), здійснивши перехід на бік ворога в умовах окупації російськими військами території України», - ідеться в повідомленні. У прес-службі зазначили, що цих військовослужбовців зараховано до списків особового складу Збройних Сил РФ і вони проходять військову службу за контрактом в авіаційній комендатурі Чорноморського флоту.
Події На вокзалі в Києві затримано чоловіка з гранатою У Києві на залізничному вокзалі правоохоронці затримали чоловіка з гранатою. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції. За словами свідків, вони помітили в руках відвідувача столичного вокзалу предмет, схожий на гранату, і повідомили про це поліції. Правоохоронці, які патрулювали територію вокзалу, спрацювали оперативно й затримали підозрілого чоловіка. При поверхневому огляді у правопорушника виявили та вилучили бойову гранату Ф-1. Серед особистих речей 49-річного чоловіка (їх вилучили з камери схову) знайшли також корпус гранати Ф-1, запал до неї та ніж. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
Магічне призначення тварин
Магічне призначення тварин
З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості А для жерців і чаклунів звір був одни....
більше матеріалів




/-0,81695294380188-/ /-pc-/
Top