counter
Архів Повернутись назад 16 Листопада 2021
16 Листопада
Дозвілля оформление ленты  Місячне затемнення 19 листопада: астролог розповів, який ритуал на удачу слід провести Частное лунное затмение, которое откроет последний в 2021 году коридор затмений, произойдет 19 ноября в 10:57 по Киеву. Традиционно затмения сопряжены с рядом опасностей, а потому некоторых дел в этот день следует избегать. Об этом в комментарии Главреду рассказал астролог Влад Росс. Прежде всего, астролог предостерег об опасностях в дороге. "Лучше в день затмения никуда не выезжать. Также настоятельно рекомендую отказаться от любых авиаперелетов", – отметил Влад Росс. Помимо этого, астролог советует отказаться от прыжков с парашютом и занятий экстремальными видами спорта. "Например, если вы в день затмения пойдете на бокс, вы можете пропустить удар и умереть. Именно в этот день велика опасность сломать руку или ногу", – уточнил Росс. Впрочем, лунное затмение 19 ноября связано не только с рисками, но и с возможностями. В частности, астролог утверждает, что 19 ноября будет прекрасным временем для того, чтобы встретиться со старыми друзьями или бывшими друзьями, а также чтобы завязать кармические отношения с родственниками, поскольку в это время будут весьма неплохие аспекты Венеры. Крім того, Влад Росс розповів, який ритуал на успіх слід провести під час цього місячного затемнення. "Перед початком затемнення потрібно прийняти контрастний душ – сім разів облитися холодною водою, сім разів гарячою. Комусь для цього доведеться відпроситися з роботи, але якщо ви працюєте на віддаленні, то для цього можна буде викроїти час. У момент затемнення важливо загадати бажання і запланувати сприятливі справи, що стосуються особистих стосунків. У цей момент можна поглянути в дзеркало і побачити в ньому свого судженого, але при цьому важливо запалити сім свічок", – зазначив Росс. Астролог уточнив, що в момент затемнення, тобто о 10.57, слід лягти головою на схід, до цього прийнявши контрастний душ, і загадати бажання або сформулювати плани. "Особливо цей момент варто використовувати одиноким дівчатам і жінкам, які хочуть зустріти свою долю - нареченого. Слід також після душу одягнути новий або свіжий випраний одяг. Полежіть хвилин десять в аурі цього затемнення, після цього знову прийміть душ (сім обливань холодною водою, сім - гарячою), після чого розслабтеся, займіться йогою і приведіть свої думки до ладу", - додав Влад Росс. Таким чином, на думку астролога, своє життя в момент затемнення можна буде залучити удачу.
Події оформление ленты  У Баку повідомили про чергову провокацію з боку ЗС Вірменії Міноборони Азербайджану повідомило у вівторок про чергову провокацію з боку ЗС Вірменії на державному кордоні двох країн. Згідно з інформацією відомства, підрозділи збройних сил Вірменії з 16:15 понеділка і до 04:30 вівторка зазнали інтенсивного обстрілу позиції азербайджанської армії у напрямку населених пунктів Кяльбаджарського, Гедабецького, Товузського та Агстафінського районів. «Підрозділи азербайджанської армії вжили адекватних заходів у відповідь. Наразі оперативна ситуація знаходиться під контролем підрозділів ЗС Азербайджану», - повідомили в міністерстві. Згідно з повідомленням прес-служби Міноборони, підрозділи ЗС Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії біля селища Зейлік та Єлліджа Кяльбаджарського району АР. Обстріл розпочався опівдні 15 листопада з напрямку селища Юхари Шорджа Басаркечарського району Вірменії. Вірменська сторона застосувала вогнепальну зброю різного калібру, снайперські гвинтівки та гранатомети. «Крім того, вранці 15 листопада вірменські підрозділи обстріляли наш трактор, який проводив дорожні роботи з метою відновлення інфраструктури в цьому напрямку, та 2 автомобілі марки «Камаз», які перевозили засоби забезпечення нашим підрозділам», - зазначили в оборонному відомстві Азербайджану. У міністерстві додали, що підрозділи азербайджанської армії вживають адекватних заходів щодо запобігання провокації, серед особового складу азербайджанської армії втрат немає. Оперативна ситуація знаходиться під контролем підрозділів ЗС Азербайджану, запевнили у Міноборони.
Політика Джонсон: Європі доведеться обирати між газом з РФ і захистом України Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон попередив європейські країни, що незабаром доведеться обирати між купівлею все більшої кількості енергоносіїв з Росії або підтримкою України, миру і стабільності. Про це він заявив під час промови на банкеті лорда-мера у Лондоні, яку опублікував урядовий офіс, повідомляє "Європейська правда" "Я сподіваюся, що інші європейські країни зможуть усвідомити, що незабаром постане вибір між спрямуванням все більшої кількості російських вуглеводнів у нові гігантські трубопроводи та захистом України і відстоюванням справи миру та стабільності", - сказав Джонсон. Він заявив, що деякі країни просто не збираються еволюціонувати до вільної ринкової демократії, і це необхідно чітко усвідомлювати.   Джонсон зазначив, Захід підтримує суверенітет та територіальну цілісність України не тому, що хоче стати ворогом Росії, а тому що відданий цінностям демократії та свободи. "І коли наші польські друзі попросили нас допомогти впоратися зі штучною кризою на їхньому кордоні з Білоруссю, ми швидко відповіли", - додав прем’єр.
Дозвілля 16-го листопада почнеться пора змін у житті 3-х знаків Зодіаку 16 листопада буде для цих знаків немов другий день народження, коли дозволено робити все, що заманеться. Позитивний настрій вам надасть нову звістку від знайомих, у яких в сім'ї буде поповнення. Ви щиро порадієте за них і задумаєтеся про власний добробут. Непогано було б у такий сприятливий період замислитися над чимось високим і набратися сміливості, щоб здійснити свої найзаповітніші мрії. Гармонія пануватиме у ваших душах у другій половині листопада. Навіть заздрісники не зможуть вам нашкодити, ви будете просто недоторканними, променистими, сам Всесвіт охоронятиме вас від злого року. В ейфорії не забудьте замислитись про перспективи, на які ви можете розраховувати вже наприкінці цього року. Геніальна ідея не забариться, вже 16 листопада ви зможете реалізувати одну з численних ваших задумів. Для кого із 12 знаків настане чудовий життєвий період? Леви входять до складу тих щасливчиків, які 16 листопада вступлять у новий період, який обіцяє вирішити всі їхні проблеми. Ви останнім часом постійно були в клопотах і трохи втомилися. Ви звикли здобувати перемоги завжди і скрізь. Цей період дасть вам такі можливості.Вам навіть не доведеться "махати мечем", усі проблеми зникнуть чарівним чином. У сім'ї нарешті настане мир і спокій, зникне порожнеча з душі, яку ви відчували останнім часом. Ви захочете зустрітися з друзями, яких давно не бачили, а потім вирушити в сімейну подорож. Скорпіони переглянули свої погляди на своє оточення та життя загалом. Сказати, що Скорпіони знайшли плозивні моменти у переоцінці цінностей було б неправдою. Основними пробілами в останні місяці Скорпіони були невдалі стосунки в особистій сфері. Вам складно знайти людину за духом, але ви не втрачаєте надії, і в період з 16 листопада знову почнете влаштовувати своє особисте життя. Велику роль у вашій долі грають родичі, які не відрізняються добрим характером та вихованістю. Порозумітися з ними вкрай складно. Але, радісні події у листопаді, перекреслять усі образи та неприємні моменти. Ви махнете на все рукою, викинете з голови погані думки та почнете жити для себе. Давно час було це зробити! Тільці розпочнуть свій період 16 листопада з милосердя та миротворчої діяльності. Вам завжди важливо перебувати в комфортних умовах та стабільному стані. Майбутній період порадує вас важливими рішеннями, які ви зможете здійснити. Ви хочете бути завжди впевненими у завтрашньому дні та своїх діях. І ви отримаєте такий шанс, навіть не вагайтеся. Зірки подарують вам багато позитивних емоцій, чорна смуга канети влітку, а біла радуватиме Тельців ще довгий час. Якщо ви нестимете відповідальність за свої вчинки та слова, то незабаром переконайтеся, що будь-яке ваше бажання буде виконуватися швидко. Сприятливий час вже на поході, використовуйте його з благодаттю та вдячністю за все, що відбувається.
Суспільство У МВС планують залучити до допомоги у контролі за дотриманням правил правил дорожнього руху простих українців В Україні можуть запровадити практику фіксування порушення правил дорожнього руху самими водіями на дорозі, заявив міністр внутрішніх справ України. Як пояснив він в ефірі телеканалу Україна 24, водії зможуть самостійно фіксувати чужі порушення правил дорожнього руху на відеореєстратори та передавати відео до поліції. За словами Дениса Монастирського, у Верховній Раді вже є відповідна законодавча ініціатива. Він упевнений, що нововведення може підвищити профілактику порушень правил дорожнього руху в Україні. "Наприклад, подвійна суцільна або проїзд на червоне світло могли передавати ці відео в правоохоронні органи, в поліцію зокрема, і завдяки цьому особа могла б притягуватися до адміністративної відповідальності", - підкреслив міністр внутрішніх справ. Монастирський додав, що проект цієї законодавчої ініціативи потребує великого обговорення, але саме ці випадки свідчать, що він сьогодні необхідний.
Події Мігранти на кордоні починають виявляти агресію, підбурювані військовослужбовцями Білорусі (оновлено) З місця подій штучно створеної "міграційної кризи" надійшли відеокадри чергової спроби мігрантів штурмувати ділянку білорусько-польського кордону. На кадрах видно, що польські прикордонники вперше застосували проти біженців на кордоні водомети. Також чути вибухи світлошумових гранат. Повідомляється, що натовп вдалося відтіснити. Цікавою особливістю відео є те, що відеозображення з дрону, зняте з білоруського боку за часом, збігається з моментом початку агресивних дій мігрантів. Раніше вже надходила інформація, що до активних дій проти польських прикордонників мігрантів підштовхують військовослужбовці з білоруського боку. Це перший випадок застосування спеціальних засобів польськими прикордонниками, що раніше застосовувався тільки сльозогінний газ.      
Дозвілля Як домогтися уваги жінки за знаком Зодіаку? Виявляється, щоб завоювати жінку, недостатньо володіти методами спокушання, необхідно знати її характер, бажання і переваги. Домогтися її любові допоможуть астрологічні знання про різні Знаках Зодіаку. Як завоювати жіноче серце? З цією проблемою стикаються багато чоловіків, адже заручитися підтримкою жінку - не така проста задача. На щастя, за допомогою астрологічних знань про різні Знаках Зодіаку ця проблема стає більш ніж розв'язуваної. Знаючи, до якого Знаку Зодіаку належить ваша обраниця, ви зможете завоювати її серце і домогтися її любові. Жінка-Овен Представниці цього Знака дуже цінують комфорт. Тому щоб сподобатися такий панночці, чоловік повинен довести свою готовність бути надійним, люблячим і вірним чоловіком. Якщо цього не зробити на перших побаченнях, то жінка-Овен без коливань приступить до подальшого пошуку потенційного партнера. Жінка-Телець Жінки, народжені під егідою Тельця, найбільше цінують у чоловіках чуйність, доброту і турботу. Такі жінки не потребують сильних емоцій і нелюдської пристрасті. Глибокі і духовні відносини - ось що шукають Тельці. Найчастіше вони обирають собі за партнерів тихих і надійних чоловіків. Жінка-Близнюки Близнюки - Знак двоїстий, і його представниці часто самі не знають, чого вони хочуть. У вічній гонитві за своїми фантазіями вони пролітають повз хороших чоловіків. Але навіть у таких загадкових осіб є своя планка. У партнери Близнюки в основному вибирають красивих і дотепних представників сильної статі. Однак астрологи повідомляють, що добитися взаємності з боку цих норовливих жінок можна і іншим шляхом - поважаючи свободу жінки-Близнюка і роблячи її щасливою. Жінка-Рак Ніжні, чуттєві і дивовижні Жінки-Раки шукають собі в партнери доброго, відкритого і чуйного супутника, який буде оберігати їх, захищати і дарувати їм свою турботу і любов. Виняткова вірність і спроможність - ще дві вимоги Рака. Все це дозволить вам підкорити серце такої жінки. Жінка-Лев Щоб завоювати жінку Знака Лев, вам доведеться спочатку протиснутися через натовп її численних шанувальників, а потім довести їй, що саме ви - найкраща партія. Ці жінки люблять, коли чоловіки захоплюються ними. Вони створені для тих, хто вміє перемагати, але не буде придушувати їх роль лідера у відносинах. Таким жінкам потрібно багато уваги, але врахуйте, що самі вони не зможуть відповісти тим же. Жінка-Діва Кокетливі Діви обожнюють фліртувати, але все це - фарс, якому не варто надавати ніякого значення. Своє серце така панянка подарує лише тому, хто запалить в її душі пристрасть, захопить за собою і подарує неймовірні враження. А ще жінкам-Дівам потрібно частіше зізнаватися у своїх почуттях, нагадуючи про любов романтичними подарунками та побаченнями. Жінка-Терези Навіть якщо ви тільки що познайомилися, не сумнівайтеся: жінка, яка представляє Знак Терези, вже порівняла вас з іншими чоловіками і винесла свій вердикт. Такі дівчата завжди все аналізують і порівнюють, щоб вибрати для себе найкраще, тому якщо ви мрієте підкорити її серце - вам необхідно стати сильним і гідним її. Випромінюйте впевненість, говорите точно і по суті. Жінка-Скорпіон Жінки-Скорпіони - жахливі ревнивиці і дуже вимогливо вибирають собі чоловіка. Якщо ви витримаєте всі її випробування і доведете, що сильніші за неї, то натомість отримаєте величезну насолоду і щастя. Але не майте ілюзій, якщо жінка-Скорпіон не відповідає вам взаємністю: вона вже зробила свій вибір і, на жаль, не на вашу користь. Жінка-Стрілець У завоюванні серця жінки-Стрільця потрібно бути гранично обережним: така дама швидко закохує в себе будь-якого чоловіка, і як тільки він починає за нею бігати - кидає його. Але астрологи поділилися цікавим відкриттям: Стрільці цінують в чоловікові їх націленість на створення сім'ї і народження дітей. Ці норовливі красуні, якщо не всі, то більшість, з самого дитинства мріють вийти заміж. Жінка-Козеріг Завоювати представницю Козерога не так просто. Вам варто навчитися робити компліменти, завжди хвалити її, допомагати в досягненні цілей. Жінки цього Знака віддають перевагу чоловікам, які готові підтримувати її і цінувати все, що вона робить. В іншому випадку вони просто йдуть до того, хто готовий підживлювати їх самооцінку. Жінка-Водолій Жінки-Водолії легко захоплюються новими відносинами. Найчастіше вони закохуються в поганих хлопців, які розбурхують їх почуття. А ось об'єктивно порядних і надійних чоловіків обходять стороною. Досить суперечливі панянки, яким не вистачає в житті драйву. Зумієте забезпечити це - вважайте, що завоювали її серце. Жінка-Риби Вірні, палкі і замріяні Рибки з самого дитинства прагнуть створити міцну сім'ю і завести дітей. Однак таких жінок не чіпляє нудні і дуже серйозні чоловіки, так як жінки-Риби люблять веселитися і сміятися. Це відкриті і душевні дівчата, які віддадуть всю себе веселому, дотепному і чуйному партнеру.
Політика Путін на Росії вирішив прискорити процес поглинання окупованої проросійськими бойовиками частини Донбасу На Росії Володимир Путін підписав указ, який зрівнює товари з підконтрольних проросійськими бойовиками районів України на Донбасі з товарами російського виробництва, спростивши тим самим можливість імпорту вугілля та металургійної продукції. Глава держави агресора доручив Кабміну у місячний термін вжити відповідних кроків щодо спрощення ввезення продукції з Донецької та Луганської областей України. Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі українського телеканалу ICTV заявив, що тим самим влада РФ створює можливості для «вибухової інтеграції» непідконтрольних Києву територій. Це означає, що створюється можливість для подальшої не повзучої, а вибухової інтеграції. Це вже реально, як пилососом затягується економіка окупованих територій у РФ», - сказав він. Пропагандисти на російських телеканалах навпаки розповідають про те, що товари з Донбасу займатимуть більше місця в мережі магазинів на російському ринку, а Росії простіше імпортуватиме вугілля та металургійну продукцію в країну. Обсяг виробництва вугілля в Україні станом на 2013 рік становив 84 млн. тонн. До 75 відсотків із цього обсягу припадало на Донецьку та Луганську області, які з 2014 року перебувають під контролем проросійських бойовиків та сепаратистів.
Економіка Німеччина призупинила сертифікацію оператора "Північного потоку – 2" Федеральне мережеве агентство ФРН "зупинило сертифікацію Nord Stream 2 AG як незалежного транспортного оператора через питання організаційно-правового характеру. Про це у вівторок сказано в повідомленні, яке поширив регулятор. Німецьке Федеральне мережеве агентство дійшло висновку, що сертифікувати оператора газопроводу Nord Stream 2 можна лише в тому випадку, якщо компанія приведе свою організаційно-правову форму у відповідність до законодавства ФРН. Сертифікація відновиться, коли оператор зі штаб-квартирою в місті Цуг (Швейцарія) передасть основний капітал німецького сегменту у власність німецької "дочки", зазначили в регуляторі. "Процес сертифікації залишається призупиненим доти, доки передача основних активів та людських ресурсів дочірній компанії не буде завершена, і Федеральне мережеве агентство зможе перевірити нові документи дочірньої компанії як нового заявника", - йдеться у прес-релізі. Регулятор зазначає, що рішення буде прийнято "в рамках терміну, що залишився, від передбачених законом чотирьох місяців". Останнім терміном раніше називалося 8 січня 2022 року. У свою чергу, як повідомляє Інтерфакс, у компанії Nord Stream 2 AG прокоментували своє рішення про створення дочірнього підприємства в Німеччині: «Наша компанія робить цей крок з метою забезпечити відповідність застосовним правилам та нормативним вимогам. Ми не коментуємо деталі процедури, її терміни чи впливу на терміни введення газопроводу в експлуатацію».
Політика Азербайджанські та вірменські ЗМІ пишуть про відновлення бойових дій Як повідомляють у засобах масової інформації обох країн, із ранку 16 листопада спостерігається загострення на лінії зіткнення. Кожна сторона звинувачує протилежну на початку обстрілу. Зазначається, що інформація про зіткнення надходить уже два дні поспіль. Міноборони Азербайджану заявило, що збройні сили Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії у Кельбаджарському районі. У свою чергу Міноборони Вірменії звинуватило ЗС Азербайджану в обстрілі вірменських позицій у Гегаркунікському районі. "Підрозділи азербайджанської армії вживають адекватних заходів для запобігання провокації протилежної сторони. Стрілянина в цьому напрямку триває", – йдеться у повідомленні Міноборони Азербайджану. Військове відомство наголосило, що втрат серед особового складу немає. Міноборони Вірменії заявило, що "відповідними діями вогонь противника був пригнічений". Там також повідомили, що немає втрат. Як заявило Міноборони Вірменії, близько 13:00 стався обстріл їх позицій, після чого вірменські військові вжили заходів "для запобігання настанню супротивника". Зазначається, що були використані артилерійські засоби, бронетехніка та стрілецька зброя різного калібру. Міноборони Азербайджану заявляє, що спровокували сутичку вірменські військові "з метою захоплення висот на цьому напрямі" і вони першими атакували позиції азербайджанських військових у Кяльбаджарському та Лачинському районах, застосовуючи стрілецьку зброю та гранатомети. Повідомляють про двох поранених. Йдеться про те, що вірменські військові відкрили вогонь з різнокаліберних мінометів та артилерійських установок у напрямку підрозділів, дислокованих на території Лачинського району. Зазначається, що це перше серйозне загострення із середини літа 2021 року.
Дозвілля Секрети успішного спілкування. Шість фраз, які краще не вимовляти Кажуть, що за допомогою спілкування можна вирішити майже всі проблеми. Але нашкодити справі можна і словами, які іноді злітають із наших уст раніше, ніж ми встигаємо їх обдумати. Є шість фраз, які краще не вимовляти, якщо ви хочете, щоб розмова принесла позитивний результат. Якщо чесно…Це точно не кращий варіант для успішного початку розмови. Також варто утримуватися від фраз "Можна я скажу все, що думаю?" або "По правді кажучи". Причина зовсім проста - якщо ви кинете подібну фразу, то у вашого компаньйона можуть виникнути сумніви, чи говорили ви з ним до цього щиро. Краще прямо і ясно сказати, що ви думаєте,  не "приправляючи" свої слова подібними фразами. У чесній і конструктивній розмові партнери повинні довіряти один одному, і цьому допоможуть інші фрази - "Я тебе розумію", "Як ти думаєш, що я можу зробити інакше?", "Це була моя помилка", "Чи можеш мені допомогти?" , "Але якщо поглянути на це з іншого боку" тощо. Не ображайся, але...Коли партнер почує від вас цю фразу, то відразу буде чекати чогось неприємного. І якщо навіть ви не збиралися сказати нічого образливого, все одно зробите таке враження, і у вашого співрозмовника може зникнути  бажання продовжувати дискусію. Також запам'ятайте, що критику можна висловлювати людині тільки віч-на-віч, а не в присутності інших людей. Коментуючи дії другої людини, потрібно не узагальнювати, а зробити упор на своїх почуттях, наприклад - "Мене це турбує, тому що...". Це може прозвучати безглуздо, але...Такий початок пропозиції вже сам по собі заперечує його обґрунтованість, тому оточуючим може здатися, що і заглиблюватися в зміст сказаного вами не варто. Цілеспрямовані та успішні люди не використовують цю фразу навіть тоді, коли не зовсім упевнені в тому, що говорять, тому що головне - нікому цього не показувати. Ця фраза лише продемонструє, що вам бракує впевненості в собі, тому викресліть її зі свого лексикону. Тобі варто було б...Так, розмова - це обмін думками, й іноді її справжня причина - порадитися, однак поради слід давати лише тоді, коли їх просять. Але при цьому і радити потрібно в правильній формі. Фраза "Тобі б варто" покаже співрозмовникові, що ви демонструєте перед ним свою перевагу, вказуючи на єдино вірну дію. А порада - це альтернативні варіанти, і прийняти їх чи ні вирішує людина, яка запитала поради. Людей також дратують співрозмовники, які нібито слухаючи другу людину, починають захоплено розповідати про себе і не дають їй закінчити розпочату розповідь. Як я вже казав"Повторення - мати навчання" - цю фразу ми чули багато разів ще в школі, але багаторазове підкреслення конкретних деталей у розмові створить про вас погане враження. Не тому, що ви говорите неправильні речі, а тому що співрозмовникові може здатися, що ви вважаєте його неуважним слухачем, якому все треба повторювати. Також така фраза може трактуватися як пасивна агресія. Тому, якщо вам здається, що вашу думку в конкретній розмові вперто не беруть до уваги, то краще вийдіть з дискусії. Я знаю, як тобі Може здатися, що така фраза виражає співчуття до співрозмовника, і йому від неї полегшає, але в реальності все прямо навпаки. Так, можливо, і ви переживали важке розлучення або втрату близької людини, але ви ніколи до кінця не зрозумієте переживання іншої людини - ви тільки можете спробувати уявити, що вона відчуває в конкретний момент, тому що  йдеться не про ваші почуття. Набагато краще буде дати людині зрозуміти, що ви готові її вислухати, якщо вона захоче про це поговорити. А через якийсь час можете кудись її запросити, щоб вона могла розвіятися і відчути, що життя все-таки рухається вперед.
Суспільство Київ змушений підвищити вартість проїзду у громадському транспорті з 1 січня до 20 грн, щоб забезпечити його стабільну роботу та безпеку перевезення пасажирів У столичній мерії оголосили про прийняття однозначно одного з найнепопулярніших рішень, яке тільки може придумати міська адміністрація: підвищення вартості проїзду на громадському транспорті. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. Він уточнив, що одна поїздка у комунальному транспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі, автобусі) коштуватиме 20 грн у разі придбання разового квитка. У разі оплати проїзду з використанням "Карти киянина" вартість поїздки становитиме 12 грн. За його словами, з моменту останнього підвищення тарифів у 2018 році суттєво змінилися фактори, на які міська адміністрація не впливає: - індекс споживчих цін за 2018-2020 роки та з урахуванням очікуваного за 2021 рік становить 130,6%, а з огляду на прогнозні дані на 2022 рік – 141,4% - мінімальна заробітна плата збільшилася на 74,6%, а середня заробітна плата у Києві – на 54,3% - Розмір тарифу на електричну енергію підвищився на 84% - вартість дизельного пального збільшилась на 22,5% Користувачі у соціальних мережах вже висловлюють побоювання щодо таких дій. Вони переживають, що за збільшенням тарифів на муніципальний транспорт вартість проїзду приватних перевізників зросте пропорційно, не змінюючись при цьому якісно.
Суспільство Обов'язково покине: причини, через які знаки Зодіаку розривають стосунки 1. ОвенОвни - блукаючі і неспокійні воїни, у яких відносини, безумовно, не є їхньою сильною стороною. Як і племена команчі або воїни монгольської орди, Овни теж надзвичайно сильні і рішучі в своїх діях. Якщо так можна висловитися, вони ніколи не сидять на місці, що далеко не завжди добре позначається на відносинах (а вони часом вимагають здатися «противнику»). Більше того, народжені під цим знаком буквально жадають опинитися в конфліктній ситуації. Все, що їм потрібно, це чудовий бій. Погодьтеся, таке бажання у відносинах навряд чи можна назвати здоровим. 2. ТелецьЄ певні тригери, які змушують вас думати ірраціонально. Це як червона ганчірка перед очима бика. Такі тригери можуть ховатися в якійсь дурниці з вашого минулого. Ще один недолік Тельця - народжені під цим знаком люблять гроші набагато сильніше, ніж людину. Так, практичний матеріалізм це явище цілком нормальне, але не в тому вигляді, в якому воно присутнє в Тільцях. Вам слід зрозуміти, що далеко не на всі можна повісити цінник. 3. БлизнюкиДавайте начистоту - ви нерішучі. Навіть якщо у вашому житті немає ніякої дилеми, ви все одно будете її шукати. Це робить вам одним із найгірших партнерів для відносин у світі. Вам хочеться опинитися перед вибором і бути втягнутими в конфлікт, який буде її супроводжувати. І коли пошук дилеми приведе вас до думки, що ви могли б знайти собі партнера краще, знайте, що ваші стосунки вже наполовину зруйновані. 4. РакВи жадаєте контролювати всі аспекти відносин. Як і у випадку з Тельцем, ви дуже практичні, хоча ваші очікування від любові можуть злегка перевищувати очікування інших людей. Вам хочеться, щоб відносини були як в книгах, а з цим може змиритися далеко не кожна людина. І це тільки одна з причин розставання. Крім того, ви готові з головою зануритися в стосунки з людиною, з яким щойно познайомилися, а така поведінка часом може просто його злякати. 5. ЛевВи щиро вірите, що все сказане вами правильно. І хоча в більшості випадків може бути саме так, часом все ж необхідно пожертвувати своєю правотою заради близької вам людини. Ви не вмієте йти на компроміси, тому що речі, які ви говорите, або прийняті вами рішення завжди залишаються незмінними. Леви звикли відштовхувати від себе людей, щоб зробити все по-своєму без будь-якого зовнішнього впливу. Вам здається, що інші просто не розуміють вас, але так відбувається тільки тому, що ви не даєте їм можливості зрозуміти. Люди - не машини, а ви - не єдина людина, у якого є почуття і думки. 6. ДіваВас неможливо задовольнити. Ви у всьому бачите проблему і завжди зосереджуєтесь тільки на негативному, незважаючи на неістотність таких «проблем». Вам раз у раз здається, що все могло б обернутися трохи краще, вчини ви інакше, а тому ви не цінуєте все те хороше, чого вам вже вдалося досягти. В результаті відносини не витримують постійних скарг і повної відсутності позитивності. Вам здається, що перемога неможлива, і це почуття передається вашому партнерові. Саме воно і змушує кохану людину піти. 7. ТерезиТерези - знак ніжності. У вас ніжне серце і м'який характер, чого ви очікуєте і від світу. Ви наївні і вважаєте, що всі навколишні вас люди повинні бути добрими, хоча і на цьому все не закінчується. Терези схильні сприймати серйозно будь-який жарт або насмішку, а потім плакати крокодилячими сльозами. Такі люди не сприймають ні найменшої критики на свою адресу, і вірять, ніби люди хочуть завдати шкоди їхньому здоров'ю навіть під час дружніх жартів. Зрозумійте, далеко не всі в цьому світі намагаються вас образити. 8. СкорпіонВаша проблема полягає в тому, що ви обмежуєте людей. Вам хочеться, щоб все відбувалося цієї миті, і варто вам подумати про те, що щось не так, як задумано, і ви тут же починаєте квапити події. Вам необхідно навчитися давати людям можливість показати, хто вони насправді, чому вони повинні бути поруч із вами, наскільки ви в них маєте потребу і, врешті-решт, що вони є саме тими, ким ви хочете їх бачити. 9. СтрілецьМати стандарти це хороша і здорова звичка, яка допомагає нам знаходити гідних нас людей. Але якщо такі стандарти надмірно завищені, то можете попрощатися зі своїми відносинами. Ви забуваєте, що ваш партнер теж людина і він не може постійно бути ідеальним. Ви хочете від нього занадто багато чого, чекаючи, що він буде робити тільки те, що вам хочеться, і що вам потрібно. На все потрібен час, тому навчіться давати його коханій людині, і ви побачите, до яких наслідків це призведе. 10. КозерігВам здається, що ви в будь-якому випадку принесете коханій людині біль. Тому ви оточили себе настільки високими і товстими стінами, що крізь них майже неможливо пробитися. Ви не усвідомлюєте, що така поведінка засмучує партнера, адже він намагається бути поруч із вами, зрозуміти і дізнатися вас ближче. Навчіться бути добрими і давати людям шанс. 11. ВодолійВи робите все наполовину. Особливо це стосується відносин, що абсолютно точно не подобається вашому партнерові. У людей є певні очікування, і часом ми повинні їм відповідати, адже тільки так можна показати, що ви їх любите і вони вам не байдужі. 12. РибиБути доброзичливим, звичайно, здорово, але якщо ви будете фліртувати з іншими людьми, будучи у відносинах, то це дуже засмутить вашого партнера. Якщо ви не вмієте поважати почуття коханої людини, тоді навчиться робити це. Источник.
Здоров`я Уповільнення ходи медики пов'язали зі смертю, що наближається Вчені заявили про наявність зв'язку між швидкістю ходи і тривалістю життя: чим швидше людина ходить, тим краще її здоров'я і вище шанси на довголіття, - і навпаки, уповільнення ходи говорить про наближення смерті. Подібну кореляцію виявили фахівці Університету Південної Каліфорнії. Доцент відділення біокінезіології і фізичної терапії Христина Дьєлі-Конрайт помітила, що через погіршення стану людина починає повільніше ходити. Чим краще здоров'я - тим швидше хода. «За уповільненням швидкості ходи можна з досить високим ступенем точності прогнозувати наближення смерті», - сказала Дьєлі-Конрайт. «З погіршенням стану, в зв'язку з хворобою або ж з курсом лікування від неї, сили йдуть, - і людина починає повільніше ходити. Якщо помітили, що ваша хода сповільнилася, варто звернутися до лікарів і пройти обстеження», - дала пораду Христина Дьєлі-Конрайт.
Здоров`я 3 продукти, які даремно радять при застуді Три популярних продукти, які незмінно згадуються в рекомендаціях для людей, хворих на застуду, - це цитрусові, малинове варення і чай. Про те, чому ці продукти насправді даремно радять тим, хто застудився, розповіла відома телеведуча і лікар Олена Малишева. Продукт, який даремно радять при застуді: цитруси. Так, вважається, що застудженим потрібно більше вітаміну С. Однак застуда або ГРЗ (гостре респіраторне захворювання) характеризується запаленням і порушеннями в слизових. Кислий сік цитрусових фруктів, потрапляючи на запалену слизову, лише стане для неї додатковим роздратуванням. Продукт, який даремно радять при застуді: малинове варення. За словами експерта, пити чай вприкуску з малиновим варенням - погана ідея при застуді. Справа в тому, що цукор є ідеальним живильним середовищем для бактерій, що постійно живуть на слизовій. Солодке варення, що потрапляє в рот, потім у стравохід і шлунок, підвищує ризик бактеріальних ускладнень. Крім того, цукор пригнічує активність клітин-макрофагів, стимулюють імунний захист. Продукт, який даремно радять при застуді: чай. Такі напої, як чай і кава, містять багато кофеїну, який блокує антидіуретичний гормон і дає ефект сечогінного. Організм зневоднюється, і в результаті цього знижуються обсяг і циркуляція крові. Імунітет при цьому послаблюється, бо імунні клітини доносяться до осередків запалення саме з кров'ю.
Гороскоп Гороскоп на 17 листопада 2021 року. Близнюки, ви сьогодні промінь надії. Козероги, будьте гранично обережними на дорогах 17 листопада 2021 року, середа. 13, 14 місячний день. Зростаючий Місяць у знак Телець ♉. Сприятливий день за місячним календарем. День самоаналізу. Якщо вдасться розібрати свої помилки і винести з них урок, то з'явиться реальна можливість підняти авторитет і зміцнити своє становище в очах оточуючих людей. Дуже ймовірним є сплеск творчої енергії та активності. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 17 листопада кажуть що це ідеальний період для приємного спілкування, зустрічей, активного відпочинку з друзями. Рішення важливих фінансових питань краще відкласти, так як вам буде складно тверезо оцінити реальний перебіг подій і свої можливості. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 17 листопада говорить, що ви будете схильні до несподіваним спокусам, але сьогодні від цього настійно рекомендується утриматися, інакше наслідки можуть виявитися плачевними. Більше часу сьогодні варто займатися справами, які ви можете виконувати самостійно, не задіюючи оточуючих. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 17 листопада кажуть, що сьогодні ві будете схожі на маленький вогник, Який может НЕ только зігріті оточуючіх своим теплом, а й розпаліті в них іскорку ентузіазму и оптімізму. Будь-які Нові емоції подарують масу вражень и поліпшать настрій. З коханою ЛЮДИНОЮ відчуєте небувалу блізькість. ♋️ Рак Загальний гороскоп для Раків на 17 листопада кажуть, що сьогодні деякі речі можуть від вас не залежати, але це не повинно вас засмучувати. Можливо, доведеться відновити зв'язки, які виявляться перспективними. На допомогу колег не розраховуйте, доведеться все робити самим. ♌️ Лев Зодіакальний прогноз для Львів на 17 листопада радить відправитися сьогодні за покупками, до речі, особливо вдалими виявляться ті, які допоможуть зробити ваш будинок кілька затишніше. У спілкуванні з оточуючими намагайтеся тримати емоції під контролем, щоб не наговорити зайвого. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 17 листопада каже, що сьогодні в вашому графіку справ, запланованих на цей день, не буде вільного місця. Увечері обов'язково потрібно відволіктися від монотонних буднів. Отримайте величезне задоволення від перегляду романтичної комедії. ♎️ Терези зірки для Терезів на 17 листопада пророкують, що можливе виникнення сварок і розбіжностей як з колегами, так і друзями, родичами, а все через різницю поглядів. Тому, шанобливо ставитеся до думки оточуючих і не нав'язуйте свою точку зору. ♏️ Скорпіон Астропрогноз для Скорпіонів на 17 листопада говорить, що ви зумієте уникнути помилок і дати хороші поради колегам і друзям. Увечері не можна сидіти вдома, інакше депресії не уникнути. Багато що в цей день буде залежати від вашої здатності стримувати емоції. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 17 листопада кажуть що у вас з'явиться можливість реалізувати безліч своїх задумів, але займатися цим краще в першій половині дня, щоб вже після обіду подумати про відпочинок, приємне спілкування з друзями, улюбленому захопленні. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 17 листопада говорить, що зірки рекомендують бути гранично акуратними на дорогах, причому як в ролі водія, так і в ролі пішохода. Утримайтеся сьогодні від прийняття важливих рішень і неординарних експериментів. ♒️ Водолій Гороскоп для Водоліїв на 17 листопада каже, що сьогодні каже, що сьогодні основна увага повинна бути спрямована на будинок, сім'ю, родинні зв'язки. Якщо все в порядку і дорога, по якій ви йдете, рівна - значить, ви рухаєтеся правильно. Не бійтеся засуджень з боку. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 17 листопада пише, що в цей день пише, що в цей день потрібно намагатися йти від суперечок і з'ясування відносин. Можливо, доведеться взяти кредит або скористатися позиченими коштами. Чи не налаштовуйте себе на негатив, все залежить від вашої віри в себе.
Дозвілля 2022 – рік якоїсь тварини за східним календарем і в чому її зустрічати 2022 рік за китайським календарем належить красивій і статній тварині – тигру. У 12-річному зодіакальному циклі східного гороскопу тигр іде третім. Ті, кому пощастило народитися під заступництвом великої смугастої кішки, відрізняються життєлюбністю, непереборною тягою до пригод та авантюр. Вони звикли без страху та докору приймати виклики долі з гордо піднятою головою. Згідно зі східним календарем, рік Чорного Водяного Тигра буде енергійним, непередбачуваним і в якомусь сенсі неспокійним. І водночас буде наповнений цікавими та захоплюючими моментами. Вдалим 2022 стане для людей артистичних і цікавих, які не бояться ризикувати. Стихією 2022 року стане вода, а найщасливішими місяцями травень, липень та жовтень. Цифри, які принесуть успіх у 2022: 1, 3 і 4. 16 і 27 дні китайського місячного календаря стануть найсприятливішими. Коли настає рік Чорного Водяного Тигра за китайським календарем За східним календарем новий 2022 рік настане 1 лютого. Таким чином, тигр вступає до своїх прав до 21 січня 2023 року. Тигра змінить м'який та пухнастий Кролик. Як зустрічати 2022 рік Чорного Водяного Тигра Тигр любить натуральність, тому потрібно віддавати перевагу декору із природних матеріалів. Ну і, звичайно ж, прикрасити будинок справжньою зеленою красунею-ялинкою. Або хоча б кількома гілочками. У прикрасі будинку звертайте увагу на блискучі стрічки та незвичайні прикраси. Тигр дуже любить свічки. Вибирайте вироби золотистих, сріблястих та блакитних відтінків. У чому зустрічати Новий рік 2022 Символ 2022 року – Чорний Водяний Тигр – той ще естет. Щоб його задобрити і залучити на свій бік успіх, потрібно пам'ятати, що він любить синій, помаранчевий та сірий кольори. Можна поекспериментувати з пісочними відтінками та блакитною гамою. Щоб покращити матеріальний добробут – вибирайте вбрання золотистої чи бронзової гами. Залучити до життя кохання допоможе бірюзовий колір. Досягти кар'єрних вершин – чорне чи синє вбрання. Коричневий та фіолетовий кольори – не найкраще рішення для святкування 2022 року. Король року також оцінить хижий, "тигриний" макіяж. Особливо сміливі можуть навіть повністю увійти до образу. Стихія наступного року – Вода. Вибираючи прикраси для новорічної ночі, можна зупинити свій вибір на перлів, сріблі або прикрас із зображеннями мешканців моря.

Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
більше матеріалів




/-0,48432278633118-/ /-pc-/
Top