counter
Архів Повернутись назад 16 Листопада 2018
16 Листопада
Кримінал Мати-психопатка два роки тримала немовля в багажнику 50-річна жінка приховала народження своєї дитини і ховала її, позбавляючи їжі і необхідного догляду. Інцидент трапився у французькому місті Тюль. Роза Марія Круз приховувала від партнера і трьох своїх дітей четверту вагітність і дитину, що з'явилася на світ в багажнику машини і в підвалі, розповідає ВВС. Дівчинка недоїдала, це викликало сильну затримку в розвитку дитини і її інвалідність. Дитину знайшов механік гаража, в якому ремонтувалася машина Рози Марії Круз. Він почув звуки, що доносилися з багажника. Відкривши багажник і побачив в ньому бліду, хворобливого вигляду дівчинку приблизно дворічного віку, що лежала голяка в своїх власних екскрементах. За словами жінки, вона почала розмовляти з дівчинкою, коли їй вже було 18 місяців. "Тому що вона посміхнулася", - пояснила Круз. Зараз дівчинці вже 7 років і вона живе з прийомними батьками. Матері пред'явлені звинувачення в насильстві над дитиною, яке призвело до його інвалідності, підсудній дали 20 років в'язниці.
Політика оформление ленты  Один уже Лондон взяв: Пушилін заявив про "плани" розширення "республіки" Ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив про наміри щодо приєднання Краматорська, Слов'янська та Маріуполя до "республіки". Зокрема, в інтерв'ю російській "Комсомольской правде" в відповідь на питання, "чи є можливості і плани повернути Слов'янськ, Краматорськ, Маріуполь", він повідомив, що на сьогоднішній день така можливість є - в рамках "мінського майданчика" і вона "пробуксовує ". Однак же, за його словами, у "ДНР" є "гуманітарна програма по возз'єднанню народів Донбасу". Другий спосіб "повернення" міст, за словами Пушиліна, - силовий, однак він не використовується через "усвідомлення кількості жертв". У мережі такий випад Пушиліна розкритикували, нагадавши йому, що колишній ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, якого підірвали в кафе "Сепар", вже збирався на Лондон.
Кримінал На день народження онука. У Хмельницькій області чоловік битою забив сина У селі Коритна в Ярмолинецькому районі Хмельницької області в ході застілля чоловік забив свого сина, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. За даними правоохоронців, в той вечір родина святкувала день народження онука обвинуваченого - хлопчикові виповнився лише рік. Після розпиття алкогольних напоїв між дорослими чоловіками виник конфлікт, в ході якого 42-річний батько завдав синові удар по голові дерев'яною битою. Після цього мати і невістка розняли чоловіків і пішли спати, на ранок з'ясувалося, що потерпілий без свідомості. Через добу в лікарні він помер. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Раніше повідомлялося, що в Нікополі в ході п'яних "розборок" раніше судимий чоловік убив товариша по чарці табуреткою.
Суспільство оформление ленты  У Дніпрі розгорівся скандал: люди в камуфляжі оголосили себе "мовним патрулем" У Дніпрі днями розгорівся черговий скандал з мовного питання. Як повідомляють ЗМІ, група хлопців у камуфляжі зупиняла на вулиці російськомовних громадян і намагалися штрафувати їх. Про інцидент повідомили місцеві ЗМІ, опублікувавши ряд відео. Дніпровський депутат Арсен Черних також розповів, що до нього підійшли троє осіб і представились "мовним патрулем". Дізнавшись, що чоловік розмовляє російською мовою, вони запропонували йому проїхати в райвідділ для складання протоколу і оплати штрафу в розмірі 752 грн. "На моє запитання, яким законом вони керуються була відповідь: "зареєстровано законопроект Андрія Денисенка ...". Я, як юрист пояснив їм різницю між законом і проектом закону. На кого працюєте? На Денисенка? - ні, ми ініціативна група і не представляємо жодну з організацій. Навіщо пристаєте до людей з приводу мовного питання, якщо немає ніякого нормативно-правового акта регулюючого дане питання? - російська мову це мова агресора", - написав Черних на своїй сторінці в Facebook. Сам Денисенко у відповідь скандал, що розгорівся назвав інцидент провокацією - "російською киселевщиною з розряду про двох рабів, згвалтованих пенсіонерок і розіпнутих хлопчиків". Він звернувся в ГПУ і МВС з проханням розслідувати ситуацію.
Політика "У військових пропадає мотивація". Волонтер розкритикував Порошенка за "газову хоробрість" Відомий військовий волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соцмережі розкритикував президента Петра Порошенка за затягування війни на Донбасі і попередив про те, що військові через застій втрачають мотивацію для подальшої служби в армії. Волонтер також посміявся з того, як різко президент наказував "ламати пломби" газовиків, які блокують подачу газу в деякі міста-боржники. "Верховний головнокомандувач випадково не хоче так сказати в напрямі тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської обл.ЗСУ його б швидко почули. Набагато швидше, ніж у Смілі. У нас дуже давно не було успіхів на фронті. Ми давно не просувалися вперед і не звільняли наші території, навіть ті, що за Мінськими домовленостями повинні бути підконтрольні Україні. У військових людей зникає мотивація. Офіцери і солдати йдуть з армії, не бачачи ніякої перспективи. Вони просто не хочуть топтатися на одному місці, що відбувається вже не перший рік", - написав Мисягін.
Політика оформление ленты  Моніка Левінські у деталях розповіла, як спокушала Клінтона стрінгами Скандально відома спокусниця американського президента Білла Клінтона - Моніка Левінські в черговому відвертому інтерв'ю розповіла, як спеціально показала свої стрінги, щоб привернути увагу Білла Клінтона. У новому документальному фільмі жінка ділиться раніше невідомими подробицями про її першу інтимну зустріч з американським президентом. Моніка вважає, що вперше звернула на себе увагу Клінтона під час засідання уряду, коли вона немовби ненароком показала білизну президенту. Це трапилося 14 листопада 1995 року, в середині засідання, коли Левінські викликали, щоб допомогти з телефонами. У цей день була організована вечірка для одного зі співробітників Клінтона, і Левінські була одягнена не по діловому, продемонструвавши нижню білизну президенту. Потім, після засідання, каже жінка, коли вона йшла повз кабінет Клінтона той посміхнувся їй і жестом запросив увійти в кімнату. Незабаром вона зізналася Клінтону, що її тягне до нього як до чоловіка і вони поцілувалися в темній кімнаті. Левінські зізналася, що тоді їй, 22-річній дівчині, дуже лестила увага самого президента країни. Після першого поцілунку Левінські повернувся до свого робочого місця, але Клінтон попросив її повернутися в кабінет пізніше, щоб вони могли довше побути наодинці. Це було початком відносин, які відбувалися один раз на тиждень протягом майже двох років. Левінські зізнається, що їй дуже соромно за свої вчинки, зокрема - перед Хілларі Клінтон.
Події оформление ленты  Знайдена мертвою Кім Портер - актриса і мати дітей репера Diddy У своєму будинку в Лос-Анджелесі 15 листопада було знайдено мертвою 47-річна американська модель і актриса Кім Портер, повідомляє портал TMZ. За одними даними, у неї був серцевий напад, за іншими даними, останнім часом Кім страждала від пневмонії. 13 років свого життя жінка присвятила відносинам зі скандальним і непостійним репером Diddy, відомим також як Пафф Дедді, Пі Дідді. Від нього Кім народила трьох дітей: сина, йому вже 20 років, і дочок-близнят. Крім того, у актриси є 27-річний син від попередніх стосунків. Пара розлучилася в 2007 році на досить сумній ноті. Репер постійно зраджував дружині, то йшов до коханок, то повертався. Однією з його пасій була Дженіфер Лопес, а іншою - Сієнна Міллер. Кім зізнавалася, що готова тоді була видряпати латиноамериканській актрисі очі. Після розриву з Лопес, Пі Дідді знову втішився в обіймах Кім, і та народила йому близнюків. Співак же каявся і запевняв, що ніколи не любив Лопес і що Портер - єдина любов його життя. Правда, дуже скоро знову загуляв на сторону - його викрили в зраді з Сієною Міллер, але він усе заперечував. Кім же, втомившись від несерйозного ставлення коханого до сім'ї, зібрала речі і переїхала з дітьми в квартиру в Нью-Йорку. Проте з роками дівчина пробачила його і вони продовжували підтримувати теплі відносини. Глядачам актриса Кім Портер відома за ролями в серіалі "Щоденник" і "Правдива голлівудська історія".
Кримінал Скуповував квартири "пачками". Черговому голові ДФС висунуто підозру у незаконному збагаченні Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про вручення підозри колишньому в.о. голови Державної фіскальної служби Мирославу Продану. Незважаючи на те, що нещодавно звільнений чиновник виїхав ыз України, САП проводить розслідування підозр щодо нього заочно. За повідомленням САП на сторінці в соцмережі, слідство має достатню масу доказів у незаконному збагаченні. Слідчі підозрюють, що Продан, працюючи в ДФС з липня 2016 року по червень 2018 року одержав коштів у сумі понад 89 млн грн. На ці гроші податківець скупив нерухомість і дорогі автомобілі, майно реєстрував на родичів. Так відомо, що Продан купив 2 квартири в дорогій столичній новобудові, два будинки в Туреччині, три авто. Слідство перевіряє на предмет корупції ще кілька об'єктів. Також у САП повідомили, що двічі викликала Продана на допит - 8 і 15 листопада особа викликалася в САП, однак він не з'явився. 16 листопада прокурори втретє викликали і він не прийшов у САП. 13 листопада у соцмережі Продан написав, що лікується в Німеччині.
Дозвілля оформление ленты  Емма Стоун зважилася вперше в кар'єрі знятися оголеною Голлівудська красуня-недоторка Емма Стоун побажала вперше знятися оголеною. Вона зізналася, що в новому фільмі з'являться кадри, на яких вона зображена абсолютно голою. У пресі вже давно обговорюють нове творіння режисера Йоргоса Лантімоса - фільм "Фаворитка", де головні ролі зіграли Емма Стоун, Рейчел Вайс і Олівія Колман. Днями виконавиці головних ролей дали велике інтерв'ю виданню The Hollywood reporter, і Емма Стоун зізналася, що це перший фільм, в якому вона погодилася на оголення. За словами актриси, це її рішення, і режисер навіть був здивований, коли вона запропонувала роздягнутися в кадрі. "Ми знімали одну сцену з Рейчел, і мої груди були прикриті простирадлом. Ми зробили вже декілька дублів, і тут я говорю: "А можна я просто буду оголеною? Я думаю, це дозволить Рейчел сфокусувати свій погляд на чомусь, а не просто дивитися на загорнуту в простирадло дівчину". Олівія відразу стала мене відмовляти, а Йоргос запитав:" Ти впевнена, що хочеш зробити це?". І я сказала: "Так, абсолютно!" Це був мій вибір", - зазначила Емма.
Здоров`я Супрун перерахувала ліки, які не допомагають при застуді та грипі В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про неефективні препарати від грипу і застуди, які все ще використовують українці. "На жаль, сьогодні для лікування ГРВІ багато українців все ще вибирають величезний спектр непотрібних препаратів. Коли насправді для цього доцільно застосовувати зовсім невелике різноманітність ліків. Наприклад, при перших ознаках застуди, популярним є застосування інтерферонів. Це - препарати, які мають дуже сильний вплив і серйозні побічні ефекти. Вони призначаються при важких захворюваннях, як онкологія, коли лікар визначає, що користь від призначення цієї групи препаратів несе ризики. Коштують вони зовсім недешево, а застосування їх проти застуди ніяк не виправдано і може бути шкідливим для здоров'я ", - підкреслила в.о. міністра охорони здоров'я. У разі ГРВІ, Супрун рекомендує постільний режим, чай з малиною, здорову їжу і сон. Приймати жарознижувальні варто лише тоді, якщо температура вище 38,5. "Ви набагато успішніше допоможете собі одужати, якщо полегшите симптоми організму саме цими простими методами, ніж почнете бомбити його всілякими лікарськими комбінаціями", - резюмувала Супрун.
Кримінал оформление ленты  16-річному хулігану, який бризкав сльозогінний газ у жінок, "світить" жорстке покарання Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру 16-річному юнакові, який з мотивів явної неповаги до суспільства, з особливою зухвалістю і з метою самоствердитися шляхом приниження інших осіб, заради розваги розпорошив сльозогінний газ в обличчя двом жінкам.   Сталося це серед білого дня 14.11.18 в провулку Квітневому у Подільському районі столиці. 16-річний хлопець підходив до жінок на вулиці, вітався і раптово бризкав в обличчя сльозогінний газ. При цьому свої дії хуліган ще й знімав на мобільний телефон. Його молодші товариші, які перебували разом ыз ним, теж знімали на відео, щоб потім викласти ці записи в соціальні мережі. Від дій хулігана постраждали дві жінки віком 59 і 62 роки. Зараз неповнолітній затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням предмета заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. В ході слідства буде також дана правова оцінка діям його товаришів, повідомляє прокуратура. 
Кримінал Головлікар заборонила давати дитині дорогі ліки, він помер У російському Калінінграді затримана, за підозрою в перевищенні повноважень, в.о. головного лікаря пологового будинку. 5 листопада в пологовий будинок поступила жінка, яка на наступний день народила живого хлопчика, який за медичними показаннями потребував застосування дорогих ліків. За даними СКР, головлікар дала вказівку підлеглим не давати йому ліки, що дорого коштують. 6 листопада новонароджений помер, після чого завідуюча пологовим будинком наказала внести в історію пологів фальшиві відомості, що смерть хлопчика настала ще в утробі матері і він нібито народився вже мертвим. Відносно в.о. головного лікаря закладу порушено кримінальну справу за статтею "перевищення посадових повноважень". Жінка була затримана і допитана. Відомо, що немовляті не дали італійські ліки куросурф, що знижують рівень смертності та ускладнень від респіраторних захворювань у новонароджених.
Кримінал Погрожували сім'ї: ФСБ завербувала співробітника британського візового центру Журналісти-розслідувачі The Insider і Bellingcat дізналися, як російські шпигуни Олександр Петров і Руслан Боширов отримали свої візи. Вони встановили, що ФСБ "попросило" завербованого співробітника візового центру Британії допомогти пройти перевірку кільком особам "без зайвих питань". Колишній співробітник британського візового центру TLS повідомив слідчим, що його змусили підписати угоду про співпрацю з ФСБ, погрожуючи його сім'ї. Так йому дзвонили з незнайомого номера і говорили, що у дружини працівника будуть "проблеми з імміграційним статусом". У той же час у консульстві Британії заявили, що центр із видачі віз, у якому працював потерпілий співробітник, здійснює тільки адміністративну функцію і не впливає на прийняття рішення про видачу візи.
Кримінал Студентку Наталю Бурейко, яка звинуватила чиновника в секс-домаганнях, оголошено в розшук Головна героїня недавнього секс-скандалу 18-річна Наталія Бурейко раптово зникла. Її шукає поліція. Про це повідомляє "Страна". "Наталя Бурейко поїхала з гуртожитку і не відвідує заняття. Нам нічого не залишалося як звернутися в поліцію з проханням оголосити її в розшук," - розповів професор Ігор Астрелін, декан хіміко-технологічного факультету київського політеху (КПІ). Як повідомлялося раніше, нещодавно в Києві розгорівся гучний скандал. Студентка хіміко-технологічного факультету КПІ Наталія Бурейко звинуватила в домаганні заступника начальника департаменту захисту економіки МВС Олександра Варченка, який є чоловіком заступника глави ГБР Ольги Варченко. Нібито під час листування в соціальній мережі Tinder чоловік переконував Наталю зустрітися з ним для інтимних відносин. А в разі відмови погрожував помститися дівчині і облити її кислотою, так само як облили недавно померлу активістку з Херсона Катерину Гандзюк. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook сама Наталя Бурейко. Пізніше вона спростувала свої ж слова і видалила всі пости.
Кримінал На західному кордоні контрабандист на "євроблясі" збив прикордонника Контрабандисти на Закарпатті в ніч на п'ятницю наїхали на автомобілі з іноземною реєстрацією на прикордонника, військовослужбовець перебуває у важкому стані в комі. Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян. Згідно з його повідомленням, румунські прикордонники в ході спільних дій з українськими колегами затримали по той бік кордону двох осіб і 10 пакетів тютюнових виробів. На українській території тривав пошук інших причетних до операції осіб. Незабаром недалеко від річки Тиса прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі. При ньому виявили велику суму коштів, які він, ймовірно, отримав за укладення незаконної угоди. В ході опитування затриманого на начальника відділу "Ділове" невідомий скоїв наїзд на авто марки "Ауді", яке було на іноземних номерах. Офіцер отримав важкі травми, його стан вкрай важкий. Пізніше авто порушника затримали, проте сам він зник, його особа встановлена ​​- він є громадянином України. Як зазначив Слободян, Прикордонна служба в зв'язку з інцидентом переходить на посилений варіант охорони державного кордону на ділянці ПП, а для збереження життя військовослужбовців персонал відомства в рамках чинного законодавства буде застосовувати зброю. Раніше повідомлялося, що на популярному закарпатському курорті помітили "зелених чоловічків".
Суспільство оформление ленты  Тепло близько: в Смілі запустили всі котельні, "крадучи" газ У Смілі Черкаської області подача газу здійснюється на всі котельні міста, повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз". За даними НАК, подачу на 20 котелень Сміли здійснює "Черкасигаз", на даний момент йде технологічна робота комунального підприємства. При цьому, за запевненнями "Нафтогазу", у багатьох будинках міста вже тепло, також опалення є на більшості об'єктів соціальної сфери. Разом з цим мер Сміли Олексій Цибко повідомив, що відвіз в НАК всі необхідні документи, однак на даний момент договір на поставку газу ще не підписаний. Він зазначив, що згідно з кодексом "Нафтогазу", Сміла таким чином "порушує законодавство і краде газ". "Тому нам виставлять рахунки за тепло за подвійним тарифом", - цитує Цибко Смела.ua. Напередодні в ситуацію з відсутністю опалення в Смілі втрутився президент України, наказавши "зривати пломби газовиків і не морозити людей". У середу також прем'єр Володимир Гройсман погрожував звільненнями місцевій владі, яка не може запустити опалення в місті.
Дозвілля оформление ленты  Виконавцю ролі Гендальфа "влетіло" за куріння в Букінгемському палаці Іен Маккеллен, знайомий кожному по ролі Гендальфа у "Володарі перснів» і Магнето в «Людях Ікс», поділився цікавою історією: актор згадав, як одного разу його відчитали за куріння в королівському палаці. 79-річний Іен Маккеллен в гостях на шоу Грема Нортона згадав, як одного разу брав участь в концерті, організованому в Букінгемському палаці. Акторові пощастило: його гримерка розташовувалася зовсім поруч зі знаменитим балконом, з якого зазвичай члени королівської сім'ї вітають присутніх британців під час чергового заходу. Іен Маккеллен вирішив особисто оцінити вид з балкона і поєднати приємне з приємним — заодно і викурити сигарету. «... І ось я стою там, курю, насолоджуючись видом, як раптом на мене направляється промінь світла і поліцейський знизу кричить: "сер Ієн, не забувайте, ви в Букінгемському палаці!" — згадав актор зі сміхом. — Через 6 місяців я повертаюся в Букінгемський палац, щоб отримати орден, проходжу через ворота — і бачу того ж самого поліцейського, який говорить мені: "тільки не ви знову!"». Випадок, про який згадав зірка «Володаря перснів», стався ще в 90-х — Маккеллен був посвячений у лицарі за внесок в розвиток сфери мистецтв в тому самому Букінгемському палаці в 1991 році, задовго до прем'єри двох франшиз, що забезпечили серу Іену світову славу, розповідає Попкорнньюз.
Кримінал Журналісти знайшли студентку Бурейко, яка звинуватила чиновника в секс-домаганнях Головна героїня недавнього секс-скандалу з чиновником - 18-річна Наталя Бурейко, про зникнення якої повідомлялося раніше, знайшлася, але дівчина дуже налякана. Як пише видання "Сегодня", журналісти вирушили шукати дівчину на хіміко-технологічний факультет столичного Політеху, викладачі якого повідомили, що вона не з'являється на парах. Там дівчину не виявили, але співробітникам ЗМІ вдалося зв'язатися з матір'ю Бурейко. Жінка повідомила, що дівчина жива-здорова, проте дуже налякана після інциденту. Нагадаємо, нещодавно в Києві розгорівся гучний скандал. Студентка хіміко-технологічного факультету КПІ Наталія Бурейко звинуватила в домаганні замначальника департаменту захисту економіки МВС Олександра Варченка, який є чоловіком заступника глави ГБР Ольги Варченко. Нібито, під час листування в соціальній мережі Tinder чоловік переконував Наталю зустрітися з ним для інтимних відносин. А в разі відмови погрожував помститися дівчині і облити її кислотою, так само як облили недавно померлу активістку з Херсона Катерину Гандзюк. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook сама Наталя Бурейко. Пізніше вона спростувала свої ж слова і видалила всі пости.
Кримінал оформление ленты  Суд з заворушеннями: підозрюваних у вбивстві Сергієнка відпустили Соснівський районний суд Черкас відпустив під заставу підозрюваних в убивстві журналіста Василя Сергієнка, в будівлі суду сталися заворушення. Як повідомляє Insider, суд призначив підозрюваному в організації викрадення і вбивства Вадиму Мельнику заставу в розмірі 2 млн гривень, а підозрюваному у викраденні, побитті і катуванні заставу в розмірі 800 тисяч гривень. Після оголошення рішення в залі суду почалися сутички між присутніми на засіданні активістами "Національного корпусу" і співробітниками Національної гвардії. В результаті силовики вивели суддів і підозрюваних із зали суду. Глава Національної поліції Сергій Князєв обурився таким рішенням суду. "Як реалізувати конституційне право людини на життя, якщо таке відбувається в правоохоронній системі?" - прокоментував він в своєму Facebook. Сергієнко був викрадений з власного будинку в Корсуні-Шевченківському, його до смерті забили і закопали в лісі вже після закінчення Революції Гідності - 4 квітня 2014 року.
Політика У Білий дім за рішенням суду повернуть журналіста, позбавленого акредитації Федеральний суддя Тімоті Келлі зобов'язав Білий дім відновити акредитацію журналісту CNN Джиму Акоста, якого позбавили допуску до адміністрації президента після перепалки з главою США Дональдом Трампом. У відповідь на рішення суду речник Білого дому Сара Сандерс повідомила, що пропуск репортера буде "тимчасово відновлено". Сам Акоста після рішення суду подякував колегам за підтримку і закликав усіх повернутися до роботи. На минулому тижні Акоста в ході брифінгу Трампа поставив американському лідерові ряд питань щодо мігрантів, які розлютили Трампа. Після цього співробітниця Білого дому спробувала відібрати у Акости мікрофон, а він відсторонив її. Пізніше Акосту позбавили акредитації, а спікер Білого дому Сара Сандерс заявила, що поведінка журналіста була неналежною.
Кримінал П'яний чоловік налив дружині в рот бензину і підпалив на Кіровоградщині У селі Цибулеве Кіровоградської області чоловік після конфлікту з молодою дружиною облив її бензином, налив навіть в рот, і підпалив. Жінка з 90% опіків тіла знаходиться в важкому стані в районній лікарні, повідомляють місцеві ЗМІ. За словами постраждалої, чоловік в день інциденту був п'яний, почав лаятися, але потім заспокоївся. Після вечері він покликав дружину в сарай з проханням допомогти йому по господарству. Після того, як жінка зайшла в приміщення, він облив її пальним і підпалив. Жінка в шоковому стані штовхнула його, вибила двері і побігла до родичів, які живуть неподалік. "Кировоградская правда" уточнює, що раніше за чоловіком не помічалося агресивної поведінки. На даний момент він затриманий. Раніше в селі Коритна в Ярмолинецькому районі Хмельницької області в ході застілля в честь дня народження однорічного онука чоловік забив свого сина битою.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
Руна Райдо: найсильніший талісман для тих, хто збився зі шляху
Руна Райдо: найсильніший талісман для тих, хто збився зі шляху
За допомогою рун можна змінити свою долю Рунічні обереги та талісмани езотерики вважають дуже сильним засобом,....
Грошові дні за Знаком Зодіаку: у які дні вам посміхається фінансовий успіх
Грошові дні за Знаком Зодіаку: у які дні вам посміхається фінансовий успіх
Коли брати кредит? Коли робити покупки? Чи варто позичати? На ці запитання допоможе відповісти гороскоп Кожен ....
більше матеріалів




/-0,89014983177185-/ /-pc-/
Top