counter
Архів Повернутись назад 16 Жовтня 2017
16 Жовтня
Політика На дострокових виборах в Австрії перемогла партія наймолодшого міністра у світі В Австрії за попередніми підсумками дострокових парламентських виборів, перемогла з 36,45% голосів консервативна Народна партія, яку очолює голова Міністерства закордонних справ країни Себастьян Курц. Водночас з невеликим відривом далі йде Австрійська партія свободи - 29,36% і Соціал-демократична партія - 22,89%. Інші партії набрали набагато менше голосів - наприклад "Нова Австрія" - тільки 5,8%, а "Зелені" - 4,2% голосів. Президент України Петро Порошенко вже привітав Курца з переконливою перемогою. Він заявив, що перемога дісталася людині з твердими європейськими поглядами, до того ж яка знає ситуацію в Україні. На своїй сторінці в Facebook Порошенко написав: "Це перемога людини, яка неодноразово бувала в Україні і добре знає українську тему. Це також перемога переконаного європейця, який знає важливість консолідованого ЄС для миру на континенті", - підкреслив Порошенко.
Події Бойовики за минулу добу 16 разів обстріляли наші позиції За минулу добу бойовики в АТО сконцентрували вогневу міць переважно на Луганському напрямку. З опівночі і до ранку 15 жовтня вони стріляли з 82-міліметрових мінометів по позиціях українських військових у районі Трьохізбенки. Біля Новотошківського бойовики застосували міни та гранати, стріляли з автоматичного гранатомета в бік бійців ЗСУ неподалік. Зі стрілецької зброї обстріляна Новоолександрівка. Вранці 15 жовтня під час обстрілу отримав поранення один наш військовий. Зараз потерпілий знаходиться в госпіталі. Його стан оцінюється як задовільний. На Донецькому напрямку бойовики били з протитанкових гранатометів на підступах до Опитного і Зайцевого. Застосували великокаліберний кулемет і стрілецьку зброю неподалік Водяного і Павлополя. В цілому від початку доби незаконні збройні формування дев'ять разів порушили перемир'я. ЗСУ 4 рази били у відповідь.
Події оформление ленты  У Львові пенсіонера мало не вбила дитяча машинка Львівський пенсіонер потрапив до лікарні з пробитою головою після того, як його збив дитячий автомобіль. Інцидент стався 15 жовтня на площі перед місцевим Оперним театром. За кермом авто сиділа дитина. Чоловік від удару по ногах втратив рівновагу, впав і вдарився головою об бордюр, пише Zaxid.net. Перехожі і свідки інциденту викликали швидку допомогу. Чоловік був госпіталізований. У поліції вже заявили, що прокат дитячих машинок в цьому місці працює незаконно. Начальник управління безпеки ЛМР Юрій Діль повідомив, що з власниками машинок місцева влада давно судиться. Вони вже вилучали 20 дитячих автомобілів у власника точки, але суд постановив повернути їх назад. Поки місто оскаржує це рішення, підприємець Олег Спиридонов здає машинки в оренду, як і здавав. У грудні 2015 року Львівська міська рада заборонила будь-які атракціони на площі перед Оперним театром.
Політика Хочуть убити або депортувати. Саакашвілі в Харкові розповів про "підступи влади" проти нього У Харкові на мітингу опальний політик і колишній губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі заявив, що його будь-якої миті можуть вислати з країни або навіть убити. Під час мітингу в Харкові Саакашвілі заявив, що впевнений, що влада спробує позбутися його. "Вони можуть мене скрутити, депортувати... навіть убити, це не проблема, я цього не боюся", - заявив Саакашвілі. Мітинг Саакашвілі раз у раз переривався, бо з ладу виходили звукові колонки. Зрештою повалив дим з пульта управління звуком. Народний депутат з "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, який теж був присутній на мітингу Саакашвілі, заявив, що до проблем зі звуком причетна влада. "Ми все перевірили, кабель цілий, техніка працює", - заявив він. При цьому після мітингу виникла бійка між прихильниками і противниками Саакашвілі. Хтось розпорошив газ із балончика.
Кримінал Суд заарештував мільйони доларів у міністра часів Януковича Суд наклав арешт у всіх банківських установах України на активи міністра аграрної політики і продовольства часів президентства Віктора Януковича Миколи Присяжнюка. Загальна сума арештованого добра склала $5500000. "На території України накладено арешт в банківських установах на активи підозрюваного на суму $5500000", - цитує Обозреватель повідомлення Генеральної прокуратури. У ГПУ зазначили, що Печерський районний суду 14 червня 2017 року заарештував за клопотанням прокуратури виявлене рухоме і нерухоме майно Присяжнюка. За кордоном у екс-міністра банківських рахунків не знайшли. Він сам також перебуває в розшуку. 12 червня колишньому міністру агрополітики та ще двом особам повідомлено про підозру у вчиненні незаконної приватизації та подальшої легалізації державного майна - приміщення, що належало міністерству, площею 516,6 кв. м на вул. Хрещатик, 24 у Києві.
Події Стали відомі подробиці викрадення актора Джигарханяна У вихідні деякі ЗМІ повідомили про викрадення Армена Джигарханяна. Нібито про це заявила молода дружина Армена Борисовича Віталіна Цимбалюк-Романовська. За її словами невідомі, нібито намагалися привласнити квартиру і навіть іменний театр актора, розповідає КП. "Брат уже не молодий, у нього багато важких хвороб ... Я розмовляла з головним лікарем лікарні, де він зараз лежить. З Арменом все нормально, він під наглядом медиків. У нього був високий цукор. А коли високий цукор, людина погано почувається і часом буває неадекватною", - розповіла виданню сестра актора - Марина Джигарханян. Водночас вона заявила, що актор не писав заяву на свою дружину. Сестра актора розповіла, що все сталося через те, що його далекі друзі, при яких акторові стало зле, не повідомили його дружині про інцидент, а просто відвезли до лікарні. "Я вже там не знаю, куди ці "друзі" з ним пішли і які вони папери підписали у Армена Борисовича, коли він у такому неадекватному стані був", - заявила сестра актора. Вона також сказала, що свариться подружжя через хвороби Джигарханяна, оскільки через високий цукор у крові він буває неадекватний. Водночас колишня дружина Джигарханяна Тетяна Власова на одному з російських ток-шоу заявила, що в боротьбі за московську квартиру її суперниця - нова дружина актора - готова на все.
Наука і технології Оновлення Windows 10 призводить до нескінченного "екрану смерті" Оновлення Windows 10, що не так давно з'явилося, в якому розробники обіцяли виправити декілька десятків слабких місць 9-ї версії, схоже, має ще більше проблемних місць. Оновлення версії до 10-ї призводить до виникнення так званого синього екрану смерті. Після активації Windows 10 у багатьох користувачів на комп'ютерах з'явилися такі "екрани смерті". Вони позначають глобальний збій у роботі системи, після якого відновити не збережені дані буде неможливо, повідомляє інтернет-портал WccfTech. Також після встановлення оновлення почастішали випадки самовільної перезавантаження системи. Також деякі користувачі заявили, що після поновлення їхні комп'ютери просто не завантажуються до кінця, регулярно перезавантажуючись. У прес-центрі запевняють, що помилка була усунена і можна безпечно завантажувати оновлення. Нагадаємо, у 2000 році на гумористичному сайті BBSpot з'явилося пророцтво, що в 2016 році Microsoft поліпшить синій екран смерті, зробивши його червоним. Але набагато раніше, в 2004 році, з'явилися повідомлення, що в засобі завантаження бета-версії Windows Vista (Windows Longhorn) повідомляє про критичні помилки саме на червоному тлі.
Наука і технології Tesla без попередження звільнила декілька сотень працівників Найбільший виробник електромобілів Tesla днями звільнила кілька сотень співробітників. Про це повідомляє The Mercury News.  Для деяких працівників звільнення стало несподіванкою, бо їх не попередили заздалегідь. За даними джерел видання, роботу втратили від 400 до 700 осіб, зокрема менеджери і технічні фахівці. Більшість з них це люди, які були задіяні у виробництві автомобілів Model X і Model S, а також ті, хто працював над проектами енергетичної компанії SolarCity, яку продали в 2016 році. У компанії таке скорочення працівників звільненням не називають. "Як і в будь-який інший компанії, особливо де працює понад 33 тисяч осіб, перегляди продуктивності іноді призводять до розставань з працівниками. Tesla продовжує рости і наймає нових співробітників по всьому світу", - відзначили представники прес-служби компанії, повідомляє видання. Нагадаємо, раніше в компанії Tesla заявили, що відкликають 11 тис. електромобілів Model X, які були вироблені в період з 28 жовтня 2016 року по 16 серпня 2017 року. В ході перевірок було виявлено технічну проблему. Зокрема, в цих авто задні сидіння можуть скластися в момент ДТП.
Економіка Американський професор назвав компанію, яка може обігнати Apple за прибутком Компанія Amazon може стати першою в світі компанією з капіталізацією понад 1 трлн доларів і тим самим вона випередить нинішнього світового лідера, корпорацію Apple. Про це в інтерв'ю The Street заявив професор Школи бізнесу Штерна в Нью-Йорку Скотт Геллоуей. Незважаючи на те, що зараз ринкова вартість Amazon відстає від капіталізації Apple на 40% - 476 млрд доларів проти 805 млрд доларів, професор вважає, що саме Amazon найефективніше бореться зі своїми основними конкурентами: Apple, Facebook и Google. «Якщо ви подивитеся на те, як Amazon бореться з іншими трьома компаніями, то побачите, що вона перемагає всюди, де стикається з ними», - заявив Геллоуей. Експерт уточнив, що компанія на відміну від інших лідерів ринку, не акцентувала уваги на прибутку, а зробила ставку на зростання. В результаті Amazon зараз має доступ до самого дешевого капіталу в сучасному бізнесі. Геллоуей додав, що недавня покупка компанією мережі супермаркетів Whole Foods Market, яка обійшлася в 13,7 млрд доларів, стала найбільшою корпоративною угодою в ритейлі за останні 20 років.
Кримінал оформление ленты  Майстру спорту з пауерліфтингу грабіжник завдав 15 ножових поранень Миколаївський спортсмен, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Владислав Гуровенко став жертвою грабіжників, які намагалися вбити його заради банківської картки. Як повідомив «Новостям-N» батько потерпілого, молодого хлопця вдарили ножем 15 разів. Трагедія трапилася, коли 22-х річний Владислав повертався додому. Молодий чоловік підійшов до банкомату, проте в цей момент якийсь чоловік спробував відібрати його карту. Після того, як охорона магазину вивела на вулицю дебошира, він разом зі своїм подільником став чекати спортсмена. Хулігани наздогнали хлопця дорогою додому, вдарили пляшкою по голові і намагалися вирвати спортивну сумку. Потім один з нападників дістав ніж і завдав 15 ножових поранень спортсмену. Молодого чоловіка лікарі на операційному столі рятували шість годин. Він втратив багато крові. Батько постраждалого заявив, що особи нападників були встановлені - їх упізнали. Головним організатором виявився місцевий житель Юрій Богомятков, 1989 року народження. Другого підозрюваного поліція відпустила - йому присвоєно статус свідка.
Кримінал На Буковині неадекватний депутат облив кислотою колишню дружину Буковинський депутат у припадку ревнощів побив і облив кислотою свою колишню дружину. Заставнівський районний суд постановив призначити чоловіку покарання у вигляді трьох років позбавлення волі за напад на жінку, повідомляють Вести. Слідство встановило, що конфлікт виник на ґрунті невзаємних почуттів депутата. Хоча подружжя розлучилося, він не залишав спроб помиритися. Але оскільки його методи були досить збоченими, то миру не виходило. Перший раз обвинувачений побив жінку, тому що застав у неї іншого чоловіка. Друга спроба відновити сім'ю також закінчилася плачевно. Жінка відмовила, після чого психопат хлюпнув їй в обличчя сірчану кислоту. Після цього він просто пішов. Жінка стверджує, що чоловік був п'яний. Нещасна отримала хімічні опіки 8% тіла, її обличчя знівечене, одне око не бачитиме ніколи.
Політика Каталонія відтермінувала проголошення незалежності Глава Каталонії Карлес Пучдемон заявив про те, що було ухвалено рішення відтермінувати проголошення незалежності регіону за результатами референдуму. Це було зроблено для того, щоб провести переговори з іспанським урядом з приводу майбутнього регіону. Таким чином Пучдемон відповів на поставлений напередодні ультиматум офіційної влади Іспанії. Нагадаємо, Мадрид зажадав до 16 жовтня вирішити - буде регіон проголошувати незалежність чи ні, повідомляє Ліга. Також офіційна влада країни заявила, що в будь-який момент готова взяти весь регіон під свій контроль. Водночас Каталонія просити зняти звинувачення в сепаратизмі зі своїх депутатів парламенту і глави регіональної поліції. Місцеві політики попросили зустрічі з прем'єр-міністром Іспанії Маріано Рахоєм, щоб встановити перемир'я.
Здоров`я Скільки українців платить за «безкоштовну» медицину. Названа моторошна цифра В Україні, де за Конституцією медицина вважається безкоштовною, лише 7% пацієнтів не платять за надання медичних послуг в медичних закладах. Про це на своїй сторінці в Facebook написала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Водночас вона зазначила, що, згідно з результатами соціологічного дослідження, яке провела компанія SOCIS, кардинальні зміни в системі охорони здоров'я підтримують 89% жителів міст України та 90% жителів сільської місцевості. «Люди втомилися від невпевненості в якості лікування, вічного дефіциту грошей і ліків. Країна потребує змін. При "безкоштовній" медицині в медустановах не платять тільки 7% пацієнтів!» - написала в.о. міністра. Вона висловила надію, що наступного пленарного тижня парламентарії ухвалять два законопроекти, які потрібні для проведення медичної реформи. Зокрема, йдеться про проекти законів 6327 і 6604.
Події оформление ленты  У страшній потрійній ДТП фура роздавила авто, що зупинилися допомогти У столичному районі Осокорки сталася жахлива потрійна ДТП - під колеса авто потрапили люди, які зупинилися допомогти потерпілим у ДТП. Як повідомляє портал "ДТП Київ", трагедія трапилася незважаючи на те, що стояли попереджувальні знаки і водії махали ліхтариками. Трагедія трапилася 15 жовтня близько 23-ї години на проспекті Миколи Бажана. На дорозі в напрямі з центру зіткнулися фура і Mazda. Легковик відлетів на відбійник і його розвернуло на протилежний бік. Її водій повідомив, що виставив попереджувальні знаки і махав ліхтарем, щоб у нього ніхто не врізався. Однак через деякий час у нього влетіла ще одна фура, що їхала на величезній швидкості. Згодом біля місця ДТП зупинився автомобіль BMW. Водій вийшов допомогти і його одразу ж збили "Жигулі". Нещасного забрала швидка, у нього - зламані ноги, ребра і пошкоджена голова.
Економіка Пенсійна реформа. Хто залишився за бортом і кого не торкнеться осучаснення 11 жовтня набрав чинності закон про Пенсійну реформу. Згідно з ним 9 з 12 млн зареєстрованих в Україні пенсіонерів вже з жовтня підвищать пенсії. За даними Мінсоцполітики, у 1,3 млн пенсіонерів після перерахунку виплати збільшаться на 200 гривень. Ще майже стільки ж отримають надбавку в 200-500 гривень. Майже 2 млн осіб отримають підвищення - від 500 грн до 1 тис. грн, а ще для 1,1 млн пенсіонерів - виплати зростуть більш ніж на 1 тис. грн. Найбільш істотне підвищення торкнулося саме тих людей, які пішли на пенсію давно і виплати їм розраховували по середній зарплаті ще 1200 грн. Зараз же при розрахунку розміру виплат береться базова середня зарплата в 3700 грн. Але є і такі, кому пенсії і зовсім не підвищили. Це стосується суддів, прокурорів, депутатів, міністрів, тобто всіх тих, хто отримує спецпенсії, а також тих, хто виходив на заслужений відпочинок не за загальним законом, а на особливих умовах. Кого такі умови не влаштовують, можуть перейти на звичайну трудову пенсію. Для цього потрібно прийти в будь-яке відділення пенсійного фонду і написати заяву. Формула для підрахунку пенсії тепер буде єдиною для всіх і вона буде перераховуватися автоматично щороку, відповідно до показників рівня інфляції і середньої зарплати по країні. Залежати виплата буде від кількості стажу і розміру внесків, які відраховувалися із зарплати людини до Пенсійного фонду. Мінімум, який з жовтня цього року отримуватимуть пенсіонери, - 1 452 грн. В цілому на підвищення пенсій з держбюджету потрібна сума в 6 млрд грн щомісяця.
Культура оформление ленты  Епатажний російський художник підпалив банк у Парижі і закликав до революції Епатажний російський художник Петро Павленський підпалив будівлю Банку Франції в Парижі і сфотографувався перед її дверима. Акцію знімала фотограф Капуцин Анрі. Також, за її словами, Павленського затримала поліція, повідомляє Медуза. L'artiste russe Pavlenski arrêté par la police à 4h10 après avoir mis le feu à la Banque de France @afpfr @franceinfo pic.twitter.com/rGhzMMqhFp — Capucine Henry (@capucinema) 16 октября 2017 г. Примітно, що тільки в травні цього року Павленський отримав політичний притулок у Франції. Він став ізгоєм у Росії після того, як підпалив двері ФСБ в Москві і зашив собі рот на підтримку скандальної групи Pussy Riot. Також Павленський відомий своїм незвичайним поздоровленням до дня поліції Росії - на Червоній площі в Москві він прибив цвяхами свою мошонку до бруківки. Точно невідомо, в чому мета нинішньої акції Павленського, однак активістка Сара Константен стверджує, що таким чином він "хотів розпалити вогонь революції по всьому світу".
Закон і Право У МВС хочуть ввести відповідальність за "скрутку" пробігу автомобіля У Міністерстві внутрішніх справ планують ввести адміністративну відповідальність за "скрутку" пробігу автомобіля, оскільки "вона шкодить покупцям". Про це в ефірі «5 каналу» заявив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. «Це маніпуляції з авто, які шкодять покупцеві. Бо ми прекрасно розуміємо, що найдешевше або доступне авто економ-класу, і коли у нього пробіг 100 тисяч або 300 тисяч, це фактично можуть бути дві різні ціни. І це просто аферизм, який може принести шкоду на кілька тисяч доларів", - додав він. Криклій уточнив, що виступив з пропозицією до групи народних депутатів про те, щоб вони розглянули можливість внесення відповідних змін до Кодексу про адміністративні правопорушення. Крім цього, чиновник зазначив, що послуга "історія автомобіля" технологічно перебуває вже на фінальному етапі. "Вона буде корисна тим, хто хоче придбати авто. Тобі немає потреби витрачати час і їхати на станцію діагностики або фізично приїжджати в центр. Можна отримати первинну інформацію, зрозуміти, що, наприклад, продавець тебе обманює, сказавши, що він єдиний власник був , а насправді вона вже 5 разів перепродується", - пояснив він.
Кримінал На Закарпатті вбили директора взуттєвої фабрики В Ужгороді вбили генерального директора ТОВ «Апаран» Н.Андраніка. Про це пише місцеве видання Mukachevo.net. Як повідомили правоохоронці, вбивство сталося близько 11:00 безпосередньо в кабінеті гендиректора. Слідчо-оперативна група з'ясувала, що топ-менеджера застрелили кількома пострілами з пістолета. Вбивцю вже затримали, його допитують в міськвідділі. Мотиви вбивства поки невідомі, вирішується питання про відкриття провадження за статтею 115, умисне вбивство. За неофіційною інформацією від джерела в поліції, вбивство сталося на тлі особистісного конфлікту. Нагадаємо, в Ужгороді 12 жовтня на вулиці Льва Толстого близько 4-ї години ранку сталася перестрілка. Правоохоронцям зателефонував 38-річний місцевий житель і повідомив, що чув постріли. Поліцейські, які прибули на місце пригоди,  знайшли пістолет Zoraki з чотирма патронами, а також сліди крові.
Наука і технології Ефект «некрасивої подруги» підтверджений науково Вчені довели, що ефект «некрасивої подруги», коли на тлі свого не надто красивого друга або подруги будь-яка трохи привабливіша людина виглядає красивішою за контрастом, таки діє. Про це свідчать дослідження, які провели вчені з Royal Holloway University, повідомляє The Telegraph. Учасників експерименту попросили оцінити привабливість людей на фотографіях. Потім ті ж світлини помістили поряд з фото більш пересічних за зовнішністю людей і знову попросили оцінити їх. Вдруге, на тлі менш симпатичних представників тієї ж статі, їх оцінили набагато вище, ніж першого разу. «Присутність менш привабливого обличчя не тільки підвищує привабливість однієї людини, але і в натовпі може зробити нас ще більш розбірливими», - зазначив доктор Ніколас Фурла. Водночас це ще раз підтвердило, що на суб'єктивну оцінку зовнішності будь-якої людини впливають не тільки наші власні переконання і смаки, а й люди, які перебувають поруч.
Кримінал оформление ленты  Пасажир таксі в Києві викинув у вікно автомобіля гранату Пасажир таксі викинув гранату з вікна автомобіля. Таким чином чоловік намагався уникнути відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Києва на своїй сторінці в Facebook. Відзначається, що інцидент стався на вулиці Бальзака в Деснянському районі столиці. Поліцейські помітили, як з салону автомобіля «Ланос» чоловік викинув гранату. Автомобіль негайно зупинили і затримали 27-річного пасажира таксі. Чоловік пояснив правоохоронцям: коли він помітив автомобіль з поліцейськими, він вирішив позбутися гранати. Нагадаємо, працівники Служби безпеки України припинили в Вінниці діяльність підпільної майстерні з переробки зброї. Під час обшуків за місцем проживання та в майстерні ділка оперативники спецслужби вилучили два автомати Калашникова, вісім гвинтівок Мосіна, кулемет MG 42, самозарядна гвинтівка Токарєва, п'ять пістолетів Люгер, ТТ і Макарова, саморобний пістолет-кулемет, п'ять гранат Ф1.
Економіка У Піднебесній можуть заборонити продаж iPhone У Китаї найближчим часом можуть заборонити виробництво і продаж iPhone. Таке рішення може бути прийнято в результаті судової справи між компаніями Qualcomm і Apple, повідомляє Bloomberg. Позов Qualcomm, який вважає, що Apple використовує технології своїх колег, але при цьому не платить за них, був поданий до суду Пекіна і може закінчитися вилученням усіх смартфонів Apple з продажу. Зокрема, позивач підозрює «яблучну» корпорацію в «крадіжці» технології сенсорного дисплея, а також управління енергоспоживанням. Коментарів від Apple поки не надходило. Однак якщо в Китайській республіці заборонять збірку і продаж iPhone, це серйозно вдарить по компанії, адже більшість смартфонів збираються саме в Азії. Крім того, через велику кількість населення Китай є одним з найприбутковіших ринків для Apple.
Спорт Дулуб став четвертим тренером «Чорноморця», при якому команда обіграла «Динамо» Головний тренер одеської команди «Чорноморець» Олег Дулуб став четвертим тренером в історії клубу, який зумів обіграти «Динамо» (Київ) за 26 років чемпіонату України. Про це повідомили на офіційному сайті «Чорноморця». Всього команди зіграли 46 матчів за 26 років, за цей час одесити 5 разів обіграли киян. Після перемоги «Чорноморця» над «Динамо» в 12 турі УПЛ сезону 2017/18 Олег Дулуб приєднався до когорти наставників одеситів, які перемагали київський клуб. Раніше такими тренерами були Леонід Буряк, Семен Альтман та Роман Григорчук. Нагадаємо, що «Чорноморець» сенсаційно переміг «Динамо» в Одесі з рахунком 2:1. У «Динамо» залишилося 24 бали, а одесити набрали 9 і покинули останнє місце в таблиці. 22 жовтня «Динамо» зіграє проти «Шахтаря», а «Чорноморець» - проти «Сталі».
Кримінал оформление ленты  В окупованій Брянці командир бойовиків вбив вагітну жінку У тимчасово окупованій Брянці Луганської області офіцер одного з підрозділів окупаційних військ застрелив вагітну жінку. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко з посиланням на дані розвідки Міноборони. Трагедія сталася цими вихідними. У вбивстві підозрюється офіцер так званої 7-ї окремої мотострілкової бригади другого армійського корпусу. Жінка перебувала на 4-му місяці вагітності. Нагадаємо, раніше в соцмережах з'явилася інформація, що командир 3-ї МСБ 7-ї бригади 1-го корпусу ЗС РФ на окупованому Донбасі Юрій Свиридов з позивним Мачете був оголошений у розшук російським командуванням за вбивство. З'явилися чутки, що Мачете «вбив співробітницю», після чого на нього було скоєно два замахи.
Кримінал оформление ленты  У Росії розлючений клієнт убив перукаря шампуром У Підмосков'ї на очах у випадкових очевидців незадоволений клієнт перукарні заколов шампуром громадянина Узбекистану, який його стриг. Інцидент зафіксувала камера спостереження. На кадрах видно, як на вулиці серед дороги один чоловік підходить до іншого і кілька разів б'є його шампуром у груди. Потерпілий намагався піднятися, але розлючений вбивця повернувся, добив його і спокійно пішов у присутності свідків. Як повідомляє видання Час Пик, чоловік помер до приїзду медиків.   Виявилося, що загиблий громадянин Узбекистану працював у перукарні. Днем раніше до нього прийшов чоловік постригтися. За стрижку він заплатив 200 рублів, але наступного дня повернувся і попросив виправити зачіску. Однак другий варіант його також не задовольнив, він викинув перукаря на вулицю і там з ним розправився.
Культура оформление ленты  Пугачова знову вразила шанувальників короткими шортами на світському заході Російська співачка Алла Пугачова прийшла на відкриття оновленого Будинку моди Валентина Юдашкіна у Москві в екстравагантному вбранні. 68-річна артистка з'явилася перед гостями заходу в міні-шортах, чоботях на високих підборах і шкіряній куртці. Фото зі святкування Пугачова опублікувала у себе в Instagram. Вона також ще раз привітала Юдашкіна з днем ​​народження. «Дорогий наш Валечко. З Днем народження. Любимо тебе, любимо, любимо. Алла і Макс», - написала російська зірка. Не всім нове вбрання співачки припало до смаку, деякі користувачі соцмережі писали про «садо-мазо», про «бабусю, яка збожеволіла», та інші подібні коментарі. Однак багато шанувальників Пугачової оцінили її вбрання, засипавши співачку компліментами. Нагадаємо, це не перший вихід Пугачевої в коротких шортах. Нещодавно вона прийшла у схожому вбранні і на день народження до подруги, бізнесвумен Аліни Редель.
Суспільство оформление ленты  Поліція підозрює, що засновник «Азова» вбив себе сам За попередньою версією правоохоронців, 37-річний активіст організації «Патріот України», політв'язень режиму Януковича і один із засновників полку «Азов» Віталій Княжеський з позивним «Вітус» покінчив життя самогубством. Про це повідомляє видання «Сегодня». Тіло «Вітуса» знайшли 13 жовтня в лісі під Харковом. Разом з тим, на своїй сторінці в Facebook нардеп Ігор Мосійчук поставив під сумнів варіант самогубства. «Кажуть, самогубство. Ніби «Вітус» застрелився з рушниці. Не можу повірити, не вкладається в голові!» - зазначив він. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Всі обставини події з'ясовуються. «Вітус» 1980 р.н. був уродженцем Ізюма Харківської області. Княжеський був одружений, виховував дочку. Навесні 2014 року брав активну участь у боротьбі з сепаратизмом у Харкові, де відзначився в легендарному бою на Римарській, після якого був заарештований, довгий час перебував під заставою. Інформацію про знайдене тіло на вулиці Дерев'янка біля автозаправної станції підтверджують і в відділі комунікації Нацполіції Харківської області.
Суспільство Кабмін розширив перелік товарів, які можна перевозити через лінію розмежування Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб внесло зміни до Переліку і обсягу товарів, дозволених для переміщення через лінію розмежування. Про це сказано на сайті відомства. Зокрема, тепер дозволено перевозити по 2 кг чаю, фасованого в упаковках, і до 2 кг зернової, меленої, розчинної кави. Крім цього, садово-городній інвентар та інструменти дозволено провозити кількістю до 5 одиниць. Що стосується автомобільних шин, то дозволяється провозити лише 1 комплект, тобто 4 шт. зимових або літніх шин, радіусом не більше 16 дюймів. Також можна провозити не більш одного комп'ютера на одну людину і не більше трьох флеш-карт до нього. Якщо діти їдуть разом з дорослими, то можна перевозити два візочки на кожну дитину. Якщо дітей поруч немає, то можна везти лише один візочок. Те ж саме стосується й інвалідних візків. Що стосується медикаментів, то дозволяється на одну людину перевозити максимум 5 пачок одних ліків. Це не стосується наркотичних і психотропних препаратів. Меблі, посуд, кухонне приладдя, побутову техніку, ліжко та постільну білизну, книжки, зошити, канцелярське приладдя, килими, картини, світильники, інструменти, дитячі іграшки можна перевозити лише при переїзді людини з неконтрольованої на контрольовану територію.
Здоров`я Вчені розповіли, які продукти не варто їсти чоловікам До списку найнебезпечніших продуктів для чоловічого здоров'я потрапила найулюбленіша чоловіками їжа. Лікарі радять чоловікам повністю відмовитися від шашлику. У підсмаженій скоринці, яка утворюється на м'ясі, занадто багато канцерогенів, а вони дуже небезпечні для здоров'я. З цієї ж причини під заборону потрапляє і смажена курка. А засмажені курячі крильця - це взагалі отрута для чоловіків. Вживання курячого м'яса порушує вироблення чоловічих гормонів. І чоловік перетворюється ... на жінку! Відомо, що перед змаганнями борці сумо завжди їдять тільки курятину - щоб швидко набрати необхідну вагу. Бутерброд з ковбасою, також улюблене, але по суті, забійна страва для чоловіків. Білий хліб знижує потенцію, а канцерогени і солі, які містяться в ковбасі, погано впливають на роботу серця. Ще один ворог чоловічої сили - це м'ята та ментол у всіх їхніх видах. Тому якщо не хочете відмовитися від статевого життя, потрібно втримаються від вживання жувальних гумок з ментолом і чаю з м'ятою.
Кримінал Під Миколаєвом ревнивий інвалід застрелив залицяльника своєї доглядальниці Уночі 16 жовтня біля дорожнього кафе-бару в селі Червоне Березанського району Миколаївської області сталося вбивство чоловіка. Про це повідомляє місцеве видання «Новини N». Вбивство скоїв 67-річний інвалід. За ним доглядала 32-річна жінка, яка підробляла в кафе. У нічну зміну пенсіонер і доглядальниця посварилися по телефону. В їхній конфлікт втрутився 30-річний знайомий жінки, який почув розмову та вихопив трубку. Після розмови інвалід на колясці приїхав у кафе, прихопивши з собою рушницю. Він одним пострілом в ділянку серця вбив «суперника», відвідувач кафе загинув на місці події. Правоохоронці вилучили рушницю, воа виявилася зареєстрованою. Зловмисника доставлено до Березанського відділку поліції. За цим фактом слідчими органами розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.
Суспільство Скандал у британських ВМС: молодший лейтенант займалася сексом із капітаном підводного човна У ВМС Великобританії вибухнув скандал, коли стало відомо, що молодший лейтенант Ребекка Едвардс займалася сексом із капітаном атомної субмарини HMS Vigilant Стюартом Армстронгом. Про це пише видання Daily Mail. Едвардс і Армстронг віддавалися любовним утіхам на підводному човні, яка вирушила за балістичними ракетами через Атлантичний океан. Після того, як ця інформація була оприлюднена, дівчину звільнили з підводного човна, а капітана відсторонили від служби. Дівчина проходила службу на підводному човні як офіцер з інженерно-технічного забезпечення. Вищому керівництву про інцидент доповіли обурені колеги. Було проведено міністерську комісію, в результаті якої з'ясувалося, що сексом на HMS Vigilant займалися не тільки Едвардс і Армстронг. Звільнення загрожує вже 5 членам екіпажу.
Політика Черговий перл від Лаврова: Україна сама на себе напала Україна «напала» на свою територію на Донбасі. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час Всесвітнього фестивалю молоді та студентів у Сочі. За словами міністра країни-агресора, жителі Донбасу «опинилися в нинішній ситуації тому, що відмовилися підтримати антиконституційний державний переворот». «Ця частина Донбасу не нападала на решту території України. На них напали. Напали, оголосивши їх терористами ... Їм досі намагаються висунути звинувачення в тероризмі та судити їх збираються», - заявив Лавров. Крім того, чиновник РФ розповів, що через українську владу нібито гальмується виконання Мінських угод. На його думку, Україна не може «надати гарантії безпеки населенню Донбасу». Також він закликав амністувати всіх російських терористів, які воювали на українській землі з 2014 року та закріпити в Конституції України особливий статус окупованих територій, а також провести там «вибори». «Саботують. Це знову ж таки питання спроможності домовлятися, в тому числі договороспроможності Німеччини та Франції, які підписалися разом з нами під Мінським комплексом заходів», - уточнив Лавров.
Суспільство Міста України не готові до роздільного збору сміття - міністр Жодне українське місто зараз не готове сортувати сміття. Одна з причин - відсутність контейнерів для такого сортування. Про це заявив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, передає прес-служба Кабміну. «Тільки в Одесі, наприклад, потрібно близько 50 тисяч контейнерів. Я також розумію, що населення не хотіло б значного збільшення збору за утилізацію сміття, але це неминуче. Скільки б ми не відсували проблему сміття, вона сама собою не розсмокчеться», - сказав міністр. Міністр зазначив, що в парламенті вже зареєстровано законопроект, який передбачає можливість перенесення на один рік терміну заборони захоронення відходів в Україні. «Ми не підтримуємо такого перенесення», - сказав Семерак. Модель роздільного збору твердих побутових відходів, згідно з національною стратегією, має бути запроваджена в 2018 році. Міністр додав, що документ пройшов узгодження та найближчим часом буде переданий на розгляд уряду.
Події оформление ленты  Скандал в Києві: жінка стверджує, що патрульні їй зламали руку за порушення ПДР 14 жовтня на Михайлівській площі в Києві патрульні затримали Оксану Васильєву, яка порушила ПДР і перетнула подвійну розподільчу смугу. Про інцидент на своїй сторінці у Facebook повідомив чоловік постраждалої - Любомир Васильєв. Чоловік стверджував, що Оксані під час затримання зламали руку. Однак згодом чоловік видалив свій пост. «Вона рухалася в авто в напрямку Хрещатика, поки не вперлася в перекриту поліцейськими вулицю Михайлівську. Як і інші водії, вона зробила розворот в протилежний напрямок, у бік Львівської площі. У цей момент біля готелю Інтерконтиненталь, порушуючи правила дорожнього руху (під знаком стоянка заборонена) стояла патрульна машина із двома «істотами». І вони з усього потоку машин вирішили зупинити і, як потім з'ясувалося, оштрафувати Оксану за «злісне порушення правил дорожнього руху» - перетин подвійної розподільної смуги», - написав Васильєв. За його словами, правоохоронці не представилися і не показали свої документи, після чого нібито патрульний «увірвався в автомобіль, грубо витягнув Оксану й разом з напарником почали їй крутити руки та намагалися одягнути наручники». Чоловік уточнив, що у Васильєвої зламана рука і вже накладено гіпс в травмпункті, а також порвано пальто та подряпаний автомобіль. Пара написала заяву в прокуратуру на «тих двох виродків у формі».
Суспільство Слідком РФ з'ясовує, чому «швидка допомога» відмовилася їхати до Мар'янова Слідчий комітет країни-агресора перевіряє інформацію про те, що медики «швидкої допомоги» відмовилися виїхати до актора Дмитра Мар'янова. Про це повідомили в прес-службі СК по Московській області. Зі ЗМІ правоохоронці дізналися, що 15 жовтня 2017 року місті Лобня Московської області медики відмовилися оперативно надати медичну допомогу 47-річному акторові Дмитру Мар'янову, внаслідок чого останній помер. Актора доставили до лікарні на особистому автомобілі знайомих. За цим фактом організовано дослідчу перевірку. Водночас в МОЗ Московської області заявили, що люди, які викликали «швидку» для актора, «самі скасували виклик» через кілька хвилин. За словами прес-служби, його друзі «самі хотіли привезти його до лікарні». Нагадаємо, Мар'янов помер дорогою в лікарню, у нього відірвався тромб. У Томському театрі драми скасували спектакль «Нереальне шоу», в якому мав брати участь померлий. Покази п'єси в Барнаулі та Новосибірську також не відбудуться, а всім глядачами повернуть гроші за квитки.
Суспільство оформление ленты  У поліції Києва розслідують затримання жінки з переломом руки У поліції призначили розслідування дій патрульних Києва під час затримання 14 жовтня жінки Оксани Васильєвої. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник департаменту патрульної поліції Євген Жуков. «Запущено службове розслідування з тактичних дій працівників патрульної поліції. Оскільки є зауваження щодо їхніх дій під час затримання», - написав Жуков. Він також опублікував відео затримання. На кадрах видно, що після відмови Васильєвої пред'явити водійське посвідчення патрульний відкрив двері автомобіля, витягнув її з салону, заломив руки та почепив наручники. Раніше чоловік постраждалої написав у Facebook, що патрульні при затриманні зламали його дружині руку, порвали пальто та подряпали машину. Інцидент стався 14 жовтня на Михайлівській площі.
Суспільство В Україну йде потужний антициклон з Європи: погода різко зміниться Україна з понеділка, 16 жовтня, потрапляє до зони дії потужного антициклону. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко. Антициклон, за її словами, вже охопив більшу частину Європи та створює умови для сухої сонячної погоди. Вітри будуть приносити теплі повітряні потоки, тому завтра, 17 жовтня, у західних областях України та на півдні температура повітря прогріється до + 18 ... + 23 градусів. Щодо холодно буде на сході та півночі України, вдень термометр покаже +10 ... +15 градусів. «Центральна частина - хоч розірвись між красивими та розумними: Вінницька область, Кропивницький, Черкаси - теплі, + 17 ... +20 градусів, а Полтава і Дніпро ще побудуть свіженькими, + 10 ... + 14 градусів», - підкреслила Діденко. За її словами, дощів в Україні не передбачається, лише хмарність в Харківській області та на півночі України. У Києві у вівторок без дощів, удень +14 градусів.
Кримінал оформление ленты  У СІЗО Києва влаштували застілля з нагоди дня народження кримінального авторитета У слідчому ізоляторі Києва влаштували застілля з нагоди дня народження кримінального авторитета. Про це повідомляє EuroMaydan на своїй сторінці у Facebook. Було оприлюднено відео, на якому смотрящий за Київським СІЗО Алік Хусанулін вітає іменинника. «Давай, брате! З днем ​​народження! .. Свободи нам, здоров'я», - сказав він на камеру. Як підтвердив екс-глава СІЗО, «святкують у прогулянковому блоці біля корпусу «Катька». «На напис на відео не дивіться, це Київське СІЗО. Подивіться на виробників напоїв на столі. Святкує грузинський авторитет, тому покликав співвітчизників та старших по СІЗО», - пояснили в тексті. Нагадаємо, в СІЗО Києва сидить найнахабніший і найвідоміший у всьому світі шахрай сучасності - 51-річний француз Жильбер Шіклі. Його затримали у Києві 19 серпня 2017 року. У Франції Шіклі було засуджено заочно на 7 років в'язниці за фінансові махінації. Він виманив у своїх співвітчизників сотні мільйонів євро та п'ять років був у бігах, поки нарешті не осів у Ізраїлі. Його в Києві затримали працівники Головного управління контррозвідувального захисту економіки СБУ України.
Кримінал Затримано власника фірми, яка постачала пальне в Міноборони Детективи Національного антикорупційного бюро затримали власника комерційного підприємства за підозрою в розтраті коштів бюджету в особливо великих розмірах під час закупівлі пального для Міноборони. Про це повідомили в прес-службі відомства. Підозрюваного затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з'ясували, що чоловік в змові зі службовцями Міноборони розтратив державних коштів на суму понад 149 млн гривень. Затриманому повідомлено про підозру за ч.5 ст.191 ( «Привласнення, шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України. У НАБУ не уточнили, яке саме підприємство мається на увазі, однак в ЗМІ повідомляють про те, що затримали одного з інвесторів «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка. Нагадаємо, 11 жовтня НАБУ та САП повідомили про підозру чотирьом чиновникам Міноборони, серед інших і заступнику міністра Степана Полторака Ігорю Павловському.

Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів




/-0,9176230430603-/ /-pc-/
Top