counter
Архів Повернутись назад 16 Вересня 2017
16 Вересня
Події В Одесі на Дачі Ковалевського загинули діти В результаті сильної пожежі, що сталася пізно ввечері 15 вересня в одному з корпусів дитячого табору «Вікторія» на вулиці Дача Ковалевського в Одесі, загинуло двоє дітей, одна дитина розшукується. Ще троє дітей госпіталізовані. Пожежу було локалізовано тільки через півтори години, оскільки гасіння вогню ускладнювалося тим, що пожежні шланги довелося тягнути за 300 метрів з вулиці Вільямса, повідомляє «Думська». Як повідомляється, у згорілому корпусі дитячого табору «Вікторія» перебувало 42 дитини. Троє дітей вистрибнули з вікон палаючого будинку, вони госпіталізовані. В однієї дитини травма від падіння, двоє отруїлися димом. Після евакуації з корпусу, що горів, недорахувалися трьох дітей, поліція їх розшукує. За словами волонтера Андрія Танцюра, який знаходиться на місці події, знайдено тіла двох дівчаток, ще одну дівчинку шукають.
Політика У Порошенка підтвердили зустріч з Трампом 21 вересня Глава Української держави Петро Порошенко і президент США Дональд Трамп на зустрічі, яка відбудеться 21 вересня в Нью-Йорку в рамках 72-ї сесії Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй (ООН), обговорять результати домовленостей, досягнутих на зустрічі в червні, повідомив на своїй сторінці у Facebook посол України в США Валерій Чалий. Президенти України і США також намітять плани взаємодії з ключових питань у сферах оборони і безпеки, а також економічного й енергетичного співробітництва. Також Президент України Петро Порошенко виступить на засіданнях Генасамблеї і Радбезу ООН, де підніме питання про введення миротворців на Донбас. Крім того, в кулуарах сесії Генасамблеї ООН у Петра Порошенка заплановано зустріч з президентом Євроради Дональдом Туском.
Події Доба в АТО: 30 обстрілів, один боєць ЗСУ поранений За минулу добу в зоні АТО бойовики 30 раз порушили перемир'я. В результаті цих обстрілів один боєць ЗСУ отримав поранення, повідомляє 16 вересня прес-центр штабу АТО. Так, увечері 15 вересня бойовики активізувалися на Луганському напрямку, де чотири рази з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали околиці Кримського, а також випустили по позиціях понад 60 мін калібру 82-мм. Українські військові відкривали у відповідь вогонь. В результаті цього протистояння близько одинадцятої години вечора отримав поранення один український військовий. На Донецькому напрямку терористи три рази відкривали вогонь з мінометів і кулеметів по позиціях сил АТО поблизу Авдіївки. Також з мінометів противник обстрілював опорні пункти сил АТО біля Пісків, а з гранатометів бойовики обстрілювали Світлодарськ. На Приморському напрямку терористи з міномета і гранатометів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Водяного.
Події Страшна трагедія в Одесі: На місці пожежі в таборі знайдено тіла двох дівчаток При пожежі в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі, яка сталася пізно ввечері 15 вересня, загинули дві дівчинки, ще одна дівчинка пропала безвісти, зараз тривають її пошуки. Крім того, до лікарні госпіталізовано четверо дітей. Госпіталізовані діти отримали легкі ушкодження, їх життю нічого не загрожує. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій. «Після перевірки персоналом комплексу кількості дітей недорахувалися трьох дівчаток (2005-2009 років народження). В ході розбирання конструкцій згорілої будівлі о 02:45 і о 3:02 рятувальники виявили фрагменти двох обгорілих дитячих тіл. Зараз тривають пошуки третьої дівчинки», - сказано в повідомленні. Також відомо, що у згорілому корпусі знаходилися 42 дитини, а в таборі - 150 дітей. Частина постраждалих дітей надихалися чадним газом, частина - знаходяться в шоковому стані. Під час пожежі троє дітей вистрибнули з вікон. Точну причину загоряння поки не встановили. Про це в Facebook повідомив радник глави Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк. За словами очевидця трагедії Андрія Танцюри, в пожежному водоймищі на території табору «Вікторія» не було води, також не працював пожежний гідрант, тому рятувальникам довелося тягнути воду за кілометр від місця події.
Політика Миротворці на Донбасі: з'явилася реакція Меркель на ініціативу Путіна Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що миротворча місія ООН повинна мати доступ до всієї території окупованого Донбасу. Про це передає агентство Reuters. «Я вважаю пропозицію російського президента Володимира Путіна з відправки військ ООН для охорони спостерігачів ОБСЄ на Донбасі цікавою. Кілька днів тому я обговорювала з Путіним те, що війська ООН повинні мати доступ усюди, де розміщуються спостерігачі ОБСЄ, тобто по всій території Донбасу», - сказала Ангела Меркель. Нагадаємо, 22 серпня глава України Петро Порошенко повідомив, що має намір у вересні на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку представити ідею щодо розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі. А вже 5 вересня російський президент Володимир Путін заявив, що згоден на розміщення на Донбасі військ ООН для забезпечення безпеки спостерігачів ОБСЄ, але виключно на лінії розмежування і після узгодження цього питання в прямому контакті Києва з представниками бойовиків. У свою чергу, 7 вересня президент України Петро Порошенко підкреслив, що миротворці ООН повинні бути розміщені на всій тимчасово окупованій території, включаючи неконтрольований ділянку україно-російського кордону.
Події У Конча-Заспі на журналістів "Схем" напали співробітники держохорони Увечері 15 вересня на знімальну групу програми «Схеми» в Конча-Заспі напали співробітники Управління держохорони України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Михайло Ткач. «У Конча-Заспі біля одного з ресторанів, де перебував Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Гройсман, віце-спікер Геращенко і ряд інших політиків, на мене і оператора вчинили напад співробітники Управління державної охорони, які намагалися перешкодити зйомці. Ми знаходилися біля лісу в 5 метрах від дороги, де на нас напали співробітники УДО, які повалили оператора. Нам вдалося вирватися на дорогу, у оператора дуже болить рука, а я поки нічого не відчуваю», - написав Михайло Ткач. Як повідомила у Facebook автор «Схем» Наталія Седлецька, знімальна група хотіла з'ясувати, чому приватну вечірку в ресторані в Кончі-Заспі обслуговують бюджетники. «У ресторані під Києвом увечері 15 вересня почався закритий захід. Ми б навіть не звернули на цей захід уваги, якби не величезна кількість адмінресурсу поруч - від співробітників УДО до пожежників. Виявилося, що у однієї дуже високопоставленої особи проходить у цьому ресторані сімейне свято. Співробітники УДО заламали нашого журналіста і повалили на землю оператора. Ми викликали поліцію і пишемо заяву про перешкоджання діяльності ЗМІ», - написала Наталія Седлецька.
Суспільство оформление ленты  Фото з окупованого Донецька насмішили соцмережі Жителі тимчасово окупованого Донецька не без гумору розміщують на своїх сторінках у соціальних мережах фото реалій життя в захопленому місті. Так, у мережі опубліковано фотографію чеку з донецької аптеки під назвою «Дональд і компанія». «Не можу зрозуміти, що це за назва така, абсолютно нескріпна? Який ще Дональд, що за аморальність? Незважаючи на декларування бойовиками традиційних, у їх розумінні, понять, зараз у Донецьку панує культ «іноземщини». Чого тільки вартий магазин Koza De Reza. Втім, є і альтернатива цьому - ресторан «Рассея», а також численні «Алкомаркет» і «Алко-шопи». Загалом, усе, що дряпає вухо і балансує на межі пристойності - це все тепер наше», - написав саркастично донеччанин Олександр. Також жителі тимчасово окупованих територій Донбасу розповідають і про низку інших смішних назв. Наприклад, на окупованій території є таксі з назвою «Ах, уедь», яке є буквально на межі вульгарності.
Події Пожежа в таборі Одеси: поліція відкрила кримінальне провадження Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом пожежі в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі, де загинули дві дівчинки. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України в Одеській області. Кримінальне провадження відкрито за ознаками частини 2 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог до пожежної безпеки). Винним загрожує до 8 років позбавлення волі. Нагадаємо, сильна пожежа в дитячому таборі сталася пізно ввечері 15 вересня. У будівлі в момент загоряння знаходилось 42 дитини. Дві дівчинки загинули, пошуки ще однієї дівчинки досі тривають. Крім того, до лікарні були доставлені двоє дітей 2006 року народження, дівчинка із забоєм хребта і тупою травмою живота, а також хлопчик з діагнозом: отруєння продуктами горіння. За попередніми даними, за поки що невстановлених причин не спрацювала пожежна сигналізація, діти прокинулися тільки від сильного запаху диму. Причиною загоряння могла стати несправна електропроводка.
Політика Гройсман не знає, що робити з Саакашвілі: нехай вирішать українці Уряд не застосовуватиме якихось заходів для вирішення ситуації навколо екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, який незаконно перетнув український кордон і має намір 19 вересня приїхати до Києва. Про це на форумі YES у Києві заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. «Нічого... Я не знаю, що треба робити в таких випадках. Я добре розумію, як треба будувати дороги, як інвестувати в розвиток нашої економіки, як створювати умови для енергетичної незалежності України, як підготувати країну до холодних зим, як проводити пенсійну реформу - в цьому я розбираюся. А ось що робити з популістами - нехай це вирішує українське суспільство», - сказав прем'єр-міністр України. Нагадаємо, 10 вересня Михайло Саакашвілі, якого Порошенко позбавив українського громадянства, незаконно прорвався в Україну з Польщі. Пізніше опальний політик анонсував, що повернеться до Києва 19 вересня.
Події оформление ленты  Пожежа в таборі Одеси: загиблі дівчатка були закриті в кімнаті на ключ У ніч на 16 вересня в Одесі на території дитячого табору «Вікторія» сталася сильна пожежа. Загорівся триповерховий дерев'яний корпус, у якому в момент загоряння перебувало 42 дитини. Після того, як пожежники загасили загоряння, в руїнах були знайдені тіла двох дівчаток 11-12 років - Софії та Анастасії. Ще одна дівчинка розшукується - її звуть Сніжана. За словами батьків, загиблі і зникла дівчата жили в одній кімнаті. За попередніми даними, пожежа почалася на першому поверсі в кімнаті художнього керівника. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки». Винним загрожує до 8 років ув'язнення. Офіційно причину виникнення пожежі поки не названо, але багато дітей розповіли про несправності електропроводки. За їх словами, в корпусі не можна було включити ні чайник, ні телефон на зарядку, оскільки проводка постійно іскрила. Крім того, стало відомо, що під час пожежі діти не могли швидко покинути палаючу будівлю, оскільки двері були закриті на ключ. «Хтось із дітей ще не спав, почали кричати і вибігати з палаючої будівлі, нікого не будили. Діти прокинулися вже від криків і від диму, почали в темряві кидатися по кімнатах, деякі вистрибували з вікон. У молодших дітей двері в кімнати були закриті на ніч на ключ. Вожаті закрили, щоб діти вночі не ходили. Була сильна паніка, відразу не змогли порахувати всіх дітей, а коли з'ясувалося, що багато кого немає, вожаті кинулися вже у вогонь і виводили дітей», - розповіли очевидці трагедії.
Спорт Цього хочуть фанати: Ломаченко та Рігондо прокоментували майбутній бій Дворазові олімпійські чемпіони, український боксер Василь Ломаченко та кубинець Гільєрмо Рігондо прокоментували свій майбутній бій, який відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку на знаменитій арені Madison Square Garden. «Ми даємо нашим фанатам те, чого вони дуже хочуть. Давай зробимо це», - написав Василь Ломаченко у своєму Twitter. «Хочу подякувати вболівальникам за підтримку, без вас цей бій не відбувся б. Також хочу подякувати Василю Ломаченку і Бобу Аруму. Вони не були зобов'язані приймати цей поєдинок, проте вони це зробили. Хочу битися з Ломаченком не тому, що він слабкий суперник, я вважаю, що зараз він один із кращих у світі, а я хочу битися саме з такими людьми. Ломаченко не обрав легкий шлях, як деякі боягузи від боксу. Єдине, що я відчуваю до Василя Ломаченка і його команди - це повага», - написав Рігондо у Facebook.
Політика Навчання Захід-2017: Кораблі Балтійського флоту вийшли в море У рамках спільних російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017» близько 20 кораблів і суден забезпечення Балтійського флоту Росії вийшли з пунктів постійного базування в Балтійське море. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на заяву начальника відділу інформаційного забезпечення прес-служби Західного військового округу по Балтійському флоту, капітана першого рангу Романа Мартова. «У Балтійському морі кораблі об'єдналися в кілька тактичних угруповань і знаходяться в готовності виконати свої завдання - протиповітряної і протичовнової оборони і протимінного забезпечення, а також провести ракетно-артилерійські стрільби по різних мішенях, які будуть імітувати повітряні і морські цілі. У складі угруповань - малі ракетні і протичовнові кораблі, ракетні катери, корвети, тральщики і різні допоміжні судна», - повідомив Роман Мартов. Нагадаємо, Росія і Білорусія з 14 по 20 вересня проводять спільні військові навчання «Захід-2017», основною метою яких заявлено вдосконалення оперативної сумісності штабів різних родів військ.
Події Гелетей повідомив про розслідування інциденту з журналістом «Схем» Екс-міністр оборони України Валерій Гелетей, який займає тепер посаду начальника Управління держохорони, запевнив, що проведе розслідування інциденту з нападом на журналіста «Схем» Михайла Ткача. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу УДО. «За фактом інциденту, що стався, вже розпочато внутрішнє розслідування, на час якого фігуранти розслідування тимчасово відсторонені від виконання своїх обов'язків. У разі встановлення порушень винні будуть обов'язково покарані», - сказано в повідомленні прес-служби УДО. Крім того, в прес-службі УДО повідомили, що Валерій Гелетей вже телефонував головному редактору «Радіо Свобода» і просив вибачення у журналіста через поведінку співробітників Управління державної охорони. Нагадаємо, увечері 15 вересня журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач повідомив про те, що в Конча-Заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та ряд інших політиків, на нього і оператора Бориса Троценка напали співробітники Управління держохорони, намагаючись перешкодити зйомці.
Події Теракт у метро Лондона: заарештовано 18-річного підозрюваного За підозрою в причетності до терористичного акту в метро Лондона поліція заарештувала 18-річного чоловіка. Підозрюваного затримали в районі порту Дувр і доставили до поліцейської дільниці, повідомляє BBC. «Сьогодні вранці в портовій зоні Дувра поліцією Кента було заарештовано 18-річного чоловіка відповідно до розділу 41 Закону про боротьбу з тероризмом. Наразі затриманий перебуває під вартою в місцевому відділку. Незабаром він буде переведений до південної поліцейської дільниці Лондона», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, 15 вересня на станції лондонського метро Парсон-Грін стався вибух, в результаті якого отримали поранення 30 осіб, в тому числі 10-річна дитина. За словами медиків, жоден з потерпілих не перебуває в небезпечному для життя стані.
Події Смертельна пожежа в дитячому таборі Одеси: розкрилися резонансні деталі Під час пожежі в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі, де загинули дві дівчинки і одна пропала безвісти, не спрацювала протипожежна сигналізація. Про це розповів радник голови Національної поліції України в Одеській області Руслан Форостяк, повідомляє «112 Україна». «Є інформація про те, що дійсно під час пожежі в таборі не спрацювала пожежна сигналізація, підрозділи отримали повідомлення про пожежу телефоном, перша машина на місці події була вже через чотири хвилини, адже поверталася з іншого виклику», - зазначив Руслан Форостяк. Крім того, Руслан Форостяк розповів про проблеми з наявністю води в пожежному водоймищі табору при гасінні пожежі. «Там була проблема з місцевими магістралями. Однак, якщо бути об'єктивними, відсутність води суттєвої ролі не зіграло, оскільки це була дуже масштабна пожежа, і рятувальники майже не використовували воду», - сказав Руслан Форостяк.
Події У Росії розбився військовий літак Як-130 Поблизу аеродрому в Борисоглібському Воронезької області Росії зазнав аварії учбово-бойовий реактивний літак Як-130. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на прес-службу Міністерства оборони РФ. «Катастрофа літака Як-130 сталося під час навчального польоту. Екіпажу вдалося уникнути зіткнення з будівлями і катапультуватися. Обидва пілоти після приземлення вийшли на зв'язок, їх життю нічого не загрожує. У район аварії для евакуації пілотів спрямовано пошуково-рятувальну групу», - сказано в повідомленні. Для розслідування причини авіакатастрофи на місце направлено комісію з безпеки польотів ЗС Росії, яка зараз готується вилетіти з аеродрому «Чкаловський». ЯК-130 - 2-місний реактивний навчально-бойовий літак, який призначений для навчання курсантів льотних училищ навичкам пілотування.

Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
більше матеріалів




/-0,52397990226746-/ /-pc-/
Top