counter
Архів Повернутись назад 16 Липня 2017
16 Липня
Події ГПУ повідомила про підозру колишньому меру Києва Черновецькому Генпрокуратура України оголосила підозру колишньому меру Києва Леоніду Черновецькому, повідомили в прес-службі ГПУ. «Встановлено, що в результаті незаконних дій колишнього мера Києва Леоніда Черновецького, який діяв в інтересах поки невстановлених людей з оточення екс-президента Віктора Януковича, по незаконному вилученню, зміні цільового призначення і передачі особливо цінних земель Києва в оренду для будівництва вертолітного майданчика на Парковій дорозі, а також заниження орендної плати за землю, місту було завдано збитків на загальну суму понад 250 мільйонів гривень. За результатами розслідування 14 липня Леоніду Черновецькому повідомляється про підозру у вчиненні зазначеного вище кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України», - йдеться в повідомленні.
Суспільство Асоціація з ЄС: Українцям доведеться міняти водійські права З 1 січня 2018 року міжнародні українські водійські права перестануть діяти на території країн Євросоюзу. Водіїв з України з такими водійськими правами вже зараз іноді не пускають в країни Євросоюзу. Про це повідомив начальник головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій. За його словами, угода про Асоціацію з ЄС вимагає від України прийняти дві директиви, які змінять порядок отримання водійських прав. Для того, щоб отримати водійські права нового зразка треба буде тільки пройти медогляд. Вартість нових водійських посвідчень з мікрочіпом будуть трохи дорожче, ніж нинішні права, які стоять 201 гривню. Нові водійські посвідчення для водіїв легкових автомобілів будуть видаватися максимум на 15 років, а для водіїв вантажних машин цей термін скоротиться до 5 років. Крім того, для водіїв у віці від 50 років передбачені більш суворі правила проходження медогляду, їм доведеться перевіряти своє здоров'я кожні три або п'ять років.
Події Російські хакери намагалися атакувати енергомережі Ірландії і Британії Російська Федерація причетна до кібератаки на енергомережі Ірландії і Великої Британії. Про це повідомляє The Times з посиланням на дані аналітиків систем безпеки. Хакери, яких підтримує уряд Росії, в деяких частинах Великої Британії атакували енергетичні мережі з метою проникнути в систему управління. Зловмисники мали намір потрапити в енергетичний сектор Республіки Ірландія, що дало б їм можливість впливати на роботу частини національної мережі в Північній Ірландії. У червні хакери, які пов'язані з розвідкою РФ, атакували раду електропостачання Ірландії, розіславши співробітникам ради листи зі шкідливою програмою. Зараз ознак порушень у роботі енергомереж немає, проте хакери могли викрасти паролі доступу до систем безпеки енергосистеми Великої Британії.
Політика оформление ленты  За дві хвилини до смерті: Геращенко показав останнє смс від Вороненкова Нардеп Антон Геращенко в ефірі програми «Гордон» показав останнє смс-повідомлення, відправлене колишнім депутатом Держдуми Росії Денисом Вороненковим за дві хвилини до його вбивства, повідомляє «112 Україна». «Екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков загинув у центрі Києва об 11:23. А останні свої смс він написав мені об 11:21, це було повідомлення про те, що він мені скинув інтерв'ю. «Головний редактор був у захваті і сказав, що читається на одному диханні», - написав Вороненко. Я відповів йому - «гуд», а через дві хвилини Дениса не стало", - розповів Антон Геращенко. Напомним, Дениса Вороненкова убили 23 марта на улице Пушкинской в центре Киева. Его охранник также был ранен, но успел выстрелить в киллера. Стрелявшего госпитализировали, однако медики не смогли спасти ему жизнь. Дениса Вороненкова застрелил гражданин Украины, уроженец Севастополя Павел Паршов 1988 года рождения. По данным следствия, он был завербован российскими спецслужбами и ему была поставлена задача внедриться в одно из подразделений ВСУ.
Суспільство Вірус Petya: кіберполіція закликала не слідувати порадам M.E.Doc Кіберполіція рекомендує не слідувати порадам від виробників програмного забезпечення M.E.Doc. Про це сказано в повідомленні Департаменту кіберполіції НПУ. «Розробники програмного забезпечення запевняють у безпеці свого продукту і для повноцінного функціонування рекомендують запускати програму від імені адміністратора, вносячи її у список винятків для антивірусних програм. Такі дії дозволяють системі безпеки комп'ютера ігнорувати «роботу» згаданого програмного забезпечення. Вже зафіксовані факти розповсюдження рекомендацій з налаштування антивірусів, які змушують системи захисту комп'ютера ігнорувати підозрілу активність в бухгалтерському програмному забезпеченні M.E.Doc. Такі рекомендації поширюються через технічну підтримку», - повідомили в кіберполіції. Користувачам рекомендують у ручному режимі оновлювати програмне забезпечення, під час чого перевіряти його на авторитетних ресурсах: reverse.it, virustotal.com, malwr.com.
Події Район Авдіївки, де був поранений Дейдей, 14 липня не обстрілювали На момент поранення народного депутата України Євгена Дейдея на Авдіївському напрямку обстрілів не було. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, пише Інтерфакс-Україна. «У п'ятницю, 14 липня, в період до 21:30 обстрілів в районі Авдіївки зафіксовано не було. Обстріл з кулемета і стрілецької зброї по позиціях ЗСУ поблизу промзони Авдіївки почався о 21:30. Обстрілів з мінометів у цей час зафіксовано не було», - повідомив начальник прес-центру АТО В'ячеслав Петровський. За словами Євгена Дейдея, він був поранений у районі Старої Авдіївки. Однак у такому випадку ці обстріли завжди фіксують, як обстріл житлових кварталів. Дейдей подзвонив у свій батальйон після п'ятої години вечора і повідомив, що отримав поранення. До нього приїхав автомобіль батальйону з медсестрою, яка побачила пов'язку на нозі депутата. Медики поставили Дейдею діагноз: вогнепальне осколкове наскрізне поранення м'яких тканин.
Події ЗСУ вступили в бій: в зоні АТО бойовики йшли в атаку За минулу добу російсько-окупаційні війська в зоні АТО на Донбасі 11 разів порушили режим тиші. Особливу активність бойовики проявили на Луганському напрямку, повідомили 15 липня в прес-центрі штабу АТО. Вночі бойовики з 82-міліметрових мінометів обстріляли Трьохізбенку, з гранатометів і стрілецької зброї - Малинове і Кримське. Крім того, близько опівночі з боку населеного пункту Фрунзе під вогневим прикриттям терористи намагалася атакувати позиції ЗСУ в районі Кримського. Українські військовослужбовці дали бій окупантам, в результаті чого противник відступив. На Маріупольському напрямку бойовики випустили дев'ять 120-мм мін по Красногорівці. Також цей населений пункт обстрілював ворожий танк. По Новомихайлівці терористи стріляли з великокаліберних кулеметів.
Політика Макрон: Трамп може змінити рішення про Паризьку кліматичну угоду Американський лідер Дональд Трамп ще може змінити своє рішення про вихід з Паризької кліматичної угоди, заявив президент Франції Еммануель Макрон після зустрічі з президентом США. Про це повідомляє газета Le Journal du Dimanche. «Президент США Дональд Трамп зрозумів сенс мого підходу, зокрема зв'язок між глобальним потеплінням і тероризмом. Трамп сказав, що в найближчі місяці спробує знайти рішення цієї проблеми. Ми дуже детально говорили про те, як він міг би повернутися до Паризької угоди. Нам важливо підтримувати цей діалог, щоб США могли б знову увійти в зону дій проти глобального потепління», - заявив президент Франції Еммануель Макрон. Нагадаємо, 1 червня Дональд Трамп оголосив про вихід США з Паризької кліматичної угоди. На думку президента США, Паризька кліматична угода занадто м'яка щодо провідних забруднювачів, Китаю і Індії, але ставить під загрозу промисловість США.
Політика Рейтинг Трампа встановив історичний антирекорд За шість місяців правління президент США Дональд Трамп має найнижчий рейтинг підтримки за останні 70 років. Такі дані опитування, проведеного ABC News і The Washington Post, пише Politico. За даними спільного опитування, рівень підтримки президента США Дональда Трампа опустився ще на 6 пунктів у порівнянні з рейтингом, підготовленим до його 100 днів президентства. Тільки 36% громадян США схвалюють діяльність Дональда Трампа на посаді президента, а 58% респондентів не задоволені його роботою. Крім того, 60% опитаних американців вважають, що Російська Федерація намагалася вплинути на результати президентських виборів в США в 2016 році, а 67% респондентів переконані, що команда Дональда Трампа допомагала в цьому Росії. Відзначимо, що показники президентів Барака Обами і Джорджа Буша-молодшого за півроку роботи на посаді президента США були на рівні 59%. Настільки низькими показники схвалення після піврічного перебування на посаді були у президента США Джеральда Форда в лютому 1975 року, його підтримували 39% американців.
Дозвілля оформление ленты  Співають Брежнєва і Меладзе, Басков - тамада. Скандальне весілля дочки судді з Краснодара переплюнуло Голлівуд У Росії розгорається скандал навколо одного з найдорожчих весіль літа - не нащадків відомих артистів, нафтових магнатів або бізнесменів, а - чинної судді Краснодарського крайового суду Олени Хахалєвої. За попередніми підрахунками, сввяткування обійшлося в два мільйони доларів, написав юрист Сергій Жорін у своєму Instagram. На сцені співали Віра Брежнєва, Костянтин Меладзе, як тамада був Микола Басков. Серед гостей був і Йосиф Кобзон, пише Ура.Ньюз.. Весілля відбулося 10 липня. Більшість акаунтів в інстаграм, які публікували шикарні відео свята зараз, видалені або стали закритими.  "Це весілля за $2 млн  вразило Краснодарський край. Це не просто бенкет під час чуми. Це плювок вам в обличчя!!!" - емоційно написав адвокат Жорін. Також російський телеведучий Андрій Караулов повідомив, що одружився з дочкою судді Хахалєвої представник Слідчого комітету Краснодарського краю. Однак його ім'я не називається.   Эта свадьба за 2млн$ потрясла Краснодарский край. Это не просто пир во время чумы. Это плевок Вам в лицо!!! Нет. Всем нам! Это не свадьба детей олигархов. Это свадьба дочери действующей судьи Краснодарского краевого суда Елены Хахалевой. И она не просто Судья, а Член президиума Краснодарского краевого суда и Заместитель председателя! Утритесь все, кто трудится за 20тыс р в месяц, по 8 часов каждый день. Утритесь коллеги, которые ссылаясь на действующее законодательство пытаются отстоять правду в Краснодарском краевом суде. Я многое видел, но есть вещи, которые не перестают меня возмущать. Хамство и наглость людей, которые должны стоять на защите наших интересов. Есть старая шутка про адвокатов. Мол существуют такие Адвокаты, стоимость услуг которых настолько велика, что дешевле купить судью. В данном случае это не так. Это все, что нужно знать о Краснодарском правосудии. Репост, если Вы также как и я возмущены подобным хамством и наглостью. #насудила #краснодар #суд #закон Публикация от Сергей Жорин (@advokatzhorin) Июл 15 2017 в 8:46 PDT
Спорт Шість арабських країн вимагають від ФІФА позбавити Катар ЧС-2022 Шість арабських країн, які оголосили минулого місяця блокаду Катару, вимагають від Міжнародної федерації футболу (ФІФА) перенести футбольний Чемпіонат світу 2022 року з Катару. Відповідний лист направлено керівництву ФІФА, повідомляє агентство Reuters. З цією вимогою до Міжнародної федерації футболу звернулися Об'єднані Арабські Емірати, Саудівська Аравія, Єгипет, Ємен, Мавританія і Бахрейн. У листі ці країни наполягають на тому, що Катар не зможе провести футбольний чемпіонат світу на належному рівні і забезпечити безпеку уболівальників, так як є «великою базою терористів». «Ці країни попередили ФІФА про ризики для уболівальників і футболістів в Катарі під час Чемпіонату світу і пригрозили бойкотувати турнір, якщо Міжнародна федерація футболу не задовольнить їхні вимоги», - повідомив глава ФІФА Джанні Інфантіно. Нагадаємо, раніше Об'єднані Арабські Емірати, Єгипет, Саудівська Аравія і Бахрейн розірвали дипвідносини з Катаром, звинувативши його керівництво в підтримці тероризму. Пізніше ці країни висунули керівництву Катару ультиматум з 13 пунктів, виконання яких дозволило б нормалізувати обстановку, однак Катар вважає всі висунуті вимоги неприйнятними.
Коронавірус оформление ленты  Миргородські льотчики підкорили британське авіашоу RIAT і навіть заслужили політ з Борсуком Українські льотчики з Миргорода - 831-ша бригада тактичної авіації, підкорили серця глядачів і журі авіашоу "The Royal International Air Tattoo-2017" (RIAT), яке цими днями проходить у Британії. Змагання льотчиків в майстерності керування літаками проходять над Королівською авіабазою Бриз Нортон. Наші льотчики готувалися до виступів близько півроку і домоглися чималих успіхів. "Виступ української льотчика на авіапоказі організатори назвали дійсно чудовим! Полковник Олександр Оксанченко, 831-ша бригада тактичної авіації, Миргород, - звучало над Королівської авіабазою Бриз Нортон. Завтра ще один наш виступ! Вболіваємо за льотчиків Повітряних Сил!" - повідомляється на сторінці наших славних миргородських льотчиків в соцмережі. Цікава деталь - у небо з українськими льотчиками злітала м'яка іграшка Борсук - талісман авіашоу RIAT з 1998 року. "Сьогодні (15.07 - АСН) полковник Олександр Оксанченко продемонстрував свою пілотажну програму. Публіка залишилася в захопленні. Але Олександр Якович - не саме був у кабіні бойового винищувача Су-27. У нього з'явився зоряний штурман. Ним став Борсук - символ авіапоказу у вигляді м'якої іграшки. Борсучок літає з 1998 року і має навіть свою льотну книжку", - повідомили льотчики на своїй сторінці.
Події Терористи "ДНР" підтвердили, що утримують у себе зниклого українського журналіста Асєєва Терористи "ДНР" підтвердили, що зниклий український журналіст Станіслав Асєєв (Васін) перебуває у них в полоні, повідомив колишній нардеп Єгор Фірсов. За його словами, бойовики прислали мамі Стаса письмове підтвердження. Його звинувачують у шпигунстві, "як і всіх раніше затриманих журналістів. За цими звинуваченнями його можуть "засудити" на 12-14 років", - повідомив колишній нардеп. При цьому матері полоненого журналіста вдалося з ним побачитися. За його словами, чоловік тримається добре, але розуміє що на справедливий суд сподіватися не варто. Його єдина надія - це обмін полонених. Нагадаємо, раніше керівник волонтерської групи зі звільнення полонених "Патріот" Олег Котенко повідомив в ефірі Громадського радіо, що затриманого Асєєва катували. Нагадаємо, він з моменту окупації жив у Донецьку, останній раз виходив на зв'язок 2 червня.
Політика Новий ракетний винищувач John Finn ввели в дію в США На озброєнні військово-морських сил США з'явився новий ракетний винищувач есмінець John Finn, повідомляє прес-служба Пентагону. Урочиста церемонія введення корабля до складу ВМС США відбувалася 16 липня на військово-морській базі Перл-Харбор в американському штаті Гаваї. Довжина ракетного есмінця 155,9 м, ширина 20 м, швидкість ходу - до 31 вузла. Командиром корабля з екіпажем 350 осіб є капітан Майкл Вагнер. «Поява цього корабля посилає чіткий сигнал нашим друзям і нашим супротивникам, що ми продовжуємо приділяти особливу увагу цьому регіону», - заявив глава Тихоокеанського командування США адмірал Гаррі Б. Харріс-молодший. John Finn - перший корабель в розпорядженні ВМС США, який озброєний системою Aegis Baseline 9, що дозволяє одночасно проводити протиповітряну і протиракетну оборону, виконуючи функції оборони і нападу.  
Політика Добкін хоче оскаржити рішення суду про свій арешт Нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін, якого суд в суботу, 15 липня, обрав запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави в сумі 50 мільйонів гривень, хоче оскаржити це рішення Печерського райсуду Києва в апеляційній інстанції. Про це він заявив увечері 15 липня, передає «112 Україна». «Готуємо позовну заяву до апеляційного суду, хочемо оскаржити рішення суду першої інстанції, так як я вважаю, що я не небезпечна людина і мене нема чого ізолювати від суспільства в тюрмі», - пояснив нардеп. Також Михайло Добкін заявив, що вважає справу проти нього повністю політичною. «Переконаний, що в цій справі немає ніякої економіки, всі статті притягнуті за вуха, ця справа повністю політична», - сказав Михайло Добкін. Нагадаємо, 15 липня за рішенням Печерського райсуду Києва від 15 липня 2017 року народний депутат України Михайло Добкін буде взятий під варту терміном на два місяці, якщо протягом п'яти днів не внесе заставу в розмірі 50 мільйонів гривень. ГПУ вбачає в діях депутата ознаки умисної змови групи осіб і сприяння шахрайству з метою заволодіння в Харкові 78 га земельних ділянок вартістю понад 220 мільйонів гривень.
Політика МЗС Австралії: Винних в аварії MH17 можуть судити заочно Винних в аварії пасажирського літака авіакомпанії Malaysia Airlines рейсу МН17, збитого в небі над Донецькою областю в липні 2014 року, можуть судити заочно. Про це заявила глава МЗС Австралії Джулі Бішоп, повідомляє агентство Reuters. Також міністр закордонних справ Австралії закликала Росію дотримуватися кожного пункту резолюції 2166 Ради Безпеки ООН, яка передбачає співпрацю всіх держав з метою покарання винних у цій страшній трагедії. Нагадаємо, літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines рейсу MH17 «Амстердам - ​​Куала-Лумпур» був збитий з ЗРК «Бук» 17 липня 2014 року поблизу Тореза Донецької області. Загинули всі 298 осіб, що перебували на борту авіалайнера. 28 вересня минулого року міжнародна слідча група, що складається з представників Нідерландів, Малайзії, Бельгії, Австралії та України, оголосила проміжні підсумки розслідування цієї авіакатастрофи. За висновками комісії, літак був збитий з території, підконтрольній бойовикам з ракетно-зенітного комплексу «Бук», привезеного з РФ. У липні цього року країни міжнародної слідчої групи у справі про катастрофу Boeing домовилися про проведення судового процесу, який пройде в рамках голландського законодавства. Однак глава комітету з міжнародних справ Ради Федерації РФ Костянтин Косачев заявив, що цей суд не буде легітимним.

Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
більше матеріалів




/-0,64980411529541-/ /-pc-/
Top