counter
Архів Повернутись назад 16 Лютого 2022
16 Лютого
Спорт Олімпіада-2022. 16 лютого. Дванадцятий день Олімпіади. Що і де дивитися У середу на Олімпійських іграх буде розіграно вісім комплектів медалей у п'яти видах спорту — біатлоні, гірських лижах, лижних гонках (2), фрістайлі (2) та шорт-треку (2). У України два медальних шансу на 16 лютого. Перший з них – жіноча естафета в біатлоні. Жіноча естафета розпочнеться о 09:45 за Києвом. Українська команда отримала 9-й стартовий номер, а склад за етапами має такий вигляд: Ірина Петренко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина, Олена Білосюк. Перші стартові номери мають: Франція (1), ДКР (2), Швеція (3), Норвегія (4), Німеччина (5), Білорусь (6), Італія (7), Чехія (8). В лижних перегонах пройдуть командні спринти. Від України заявлені Юлія Кроль та Марина Анцибор (у жінок), Олексій Красовський, Руслан Перехода (у чоловіків). В гірськолижному спорті у чоловіків у слаломі виступить Іван Ковбаснюк. У стартовому аркуші першої з двох спроб українець перебуває під 67-м стартовим номером серед 88 заявлених. В чоловічому хокею заплановані матчі 1/4 фіналу: зіграють США – Словаччина (06:10), ДКР – Данія (08:00), Фінляндія – Швейцарія (10:40), Швеція – Канада (15:40). Також відбудеться матч за 3-е місце у жінок: Фінляндія – Швейцарія (13:30), повторення складу чоловічого матчу. В шорт-треку на дистанції 1500 м заявлена ​​українська спортсменка Уляна Дуброва. Вона побіжить у 6-му чвертьфіналі за номером 5. В фрістайлі відбудеться фінал у лижній акробатиці у чоловіків. Від України у фіналі отримали право право виступати двоє спортсменів Олександр Абраменко (чемпіон Пченчхана-2018) та Олександр Окіпнюк Олександр Окіпнюк. Обидва впевнено пройшли кваліфікацію днем ​​раніше, а ось Дмитру Котовському не вистачило балів для виходу у фінал. Перша фінальна спроба призначена на 13:00, а вирішальний другий стрибок почнеться о 14:00. У 12-й день, 16.02.2022, буде розіграно 8 комплектів медалей: 03:30. Фрістайл. Чоловіки. Слоупстайл 04:15. Гірськолижний спорт. Чоловіки. Слалом 09:45. Біатлон. Жінки. Естафета, 4х6 км. 11:15. Лижні гонки. Жінки. Командний спринт 11:45. Лижні гонки. Чоловіки. Командний спринт 13:00. Фрістайл. Чоловіки. Лижна акробатика 14:45. Шорт-трек. Чоловіки. Естафета, 5000 м 15:15. Шорт-трек. Жінки. 1500 м Виступи українців у 12-й день Олімпіади-2022: 04:15. Гірськолижний спорт. Чоловіки. Слалом. Іван Ковбаснюк 09:15. Лижні гонки. Жінки. Командний спринт. Півфінал. Юлія Кроль, Марина Анцібор 09:45. Біатлон. Жінки. Естафета, 4х6 км. Ірина Петренко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина, Олена Білосюк 10:15. Лижні гонки. Чоловіки. Командний спринт. Півфінал. Олексій Красовський, Руслан Перехода 13:00. Фрістайл. Чоловіки. Лижна акробатика. Фінал. Александр Окіпнюк, Олександр Абраменко 13:30. Шорт-трек. Жінки. 1500 м. Чвертьфінал. Уляна Дуброва Телетрансляції Олімпіади – на каналі UA:Перший.  
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Фрістайл, слоупстайл. Чоловіки Фінал. Де дивитись 16 лютого Кваліфікаційні заїзди відбулися 15 лютого. На старт вийшов 31 райдер, у фінал пробилися 12 найкращих. Вирішальні заїзди відбудуться 16 лютого. Сніжний парк «Геньтін», що входить до кластеру «Чжанцзякоу», — гірськолижний курорт, сертифікований Міжнародною лижною федерацією (FIS). До структури «Геньтін» включений лижний парк «Юньдін», в якому відбудуться змагання з фрістайлу та сноуборду. «Геньтін» зведений на місці гірськолижного курорту, що діє. Після закінчення Ігор олімпійську інфраструктуру буде демонтовано. Швейцарський райдер Андрі Рагеттлі очолив підсумковий протокол кваліфікаційних заїздів: його найкращу спробу судді оцінили у 85,08 бала. Другим став Бірк Рууд (Норвегія, 83,96 бала), на рахунку якого вже є олімпійське золото Пекіна у бігейрі. На третьому місці Ніколас Гепер (США) — 82,51. Представництво у фіналі: Швейцарія та США — по 3 спортсмени, Швеція — 2, Норвегія, Нова Зеландія, Австрія та Канада — по 1. Україна та Олімпійський Комітет на Росії в цьому заїзді не представлені.   Телетрансляцію можна дивитися в Україні - 2-й канал UA:Перший,  на Росії - «Матч! Країна» Проміжні результати після першого заїзду  
Спорт Олімпіада-2022. Керлінг. ДКР - Великобританія. Коли почало, яким каналом дивитися Сьогодні, 16 лютого, чоловіча збірна Олімпійського Комітету на Росії з керлінгу проведе матч заключного туру групового етапу на Олімпійських іграх у Пекіні. Суперником росіян буде команда Великої Британії. Початок зустрічі запланований на 9:05 за київським часом. На Росії у прямому ефірі гру покажуть телеканали «Матч ТБ» та «Матч! Гра», в Україні планується показ одного з матчів турніру з керлінгу на 3- м каналі UA:Перший у період з 08:05 до 10:40 за київським часом. До складу збірної Олімпійського Комітету на Росії на Олімпіаду увійшли Сергій Глухов, Євген Клімов, Дмитро Миронов, Антон Калалб та Данило Горячов. Збірна ДКР на груповому етапі виграла 4 матчі з 8 та зберігає шанси на вихід у півфінал. Збірні Швеції та Великобританії вже забезпечили собі місце у плей-офф. Загалом на Олімпіаді в Пекіні буде розіграно 109 комплектів медалей у 15 видах спорту, з яких 16 лютого розіграють вісім комплектів медалей у п'яти видах спорту — біатлоні, гірських лижах, лижних гонках (2), фрістайлі (2) та шорт-треку (2). Ігри-2022 завершаться 20 лютого. Після 11-го дня змагань у медальному заліку лідирує Норвегія (12 золотих, 7 срібних, 7 бронзових медалей), друге місце посідає Німеччина (9-6-3), третє — США (7-6-4). 
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Гірськолижний спорт, слалом. Результати першого заїзду 16 лютого Сьогодні, 16 лютого, на зимових Олімпійських іграх у Пекіні (Китай) будуть розіграні медалі у змаганнях гірськолижників у слаломі. Перша спроба почнеться о 04:15 (05:15 мск), друга — о 07:45 (8:45 мск). У прямому ефірі покаже в Україні 1-й канал UA:Перший  ;, на Росії перша спроба буде показана на «Матч ТБ», друга спроба на «< a match! Матч! Арена» За результатами першого заїзду на трасі залишилися 52 спортсмени з 88, решта не доїхали до фінішу  Загалом на Олімпіаді в Пекіні буде розіграно 109 комплектів медалей у 15 видах спорту, з яких 16 лютого розіграють вісім комплектів медалей у п'яти видах спорту — біатлоні, гірських лижах, лижних гонках (2), фрістайлі (2) та шорт-треку (2). Ігри-2022 завершаться 20 лютого. Після 11-го дня змагань у медальному заліку лідирує Норвегія (12 золотих, 7 срібних, 7 бронзових медалей), друге місце посідає Німеччина (9-6-3), третє — США (7-6-4). 
Суспільство 16 лютого: Симеона та Анни. Що можна і не можна робити Відразу після Стрітення (15 лютого) Православна церква відзначає день праведних Симеона Богоприймця та Ганни Пророчиці.Історія святаСвятого Симеона було обрано одним із Божих послідовників . Коли цар Єгипту Птолемей II Філадельф захотів поповнити свою бібліотеку текстами Священних книг, він обрав 72 вчених чоловіка, які повинні були зайнятися перекладами цих книг грецькою мовою. Серед перекладачів був Симеон. Під час роботи з книгою пророка Ісаї він звернув увагу на фразу: «Діва в утробі прийме і народить Сина», він подумав, що слово «Дева» тут вжито неправильно і насправді має бути написано «Дружина». Симеон вирішив виправити таку помилку в тексті, але в цей момент з'явився янгол і зупинив руку. Ангел пообіцяв, що Симеон житиме доти, доки особисто не переконається, що пророцтво збулося. Повір'я говорить, праведник прожив близько трьохсот років. Нагадаємо, зустріч Симеона зі Спасителем відбулася на сороковий день після Різдва Христового. Цього дня Діва Марія та Йосип Обручник принесли до храму Богонемовля. Свято, присвячене цій важливій події, називається Стрітення Господнє. Слово «стрітання» перекладається як зустріч. Праведного Симеона, який зустрів Христа Немовля і визнав у ньому Спасителя, стали називати Богоприймцем. У народі святого вважають покровителем дітей. Свята Ганна Пророчиця разом із праведним Симеоном Богоприїмцем зустрівши у храмі Немовля Ісуса, проповідувала, що Він і є очікуваний Месія.Традиції та звичаї: Симеону Богоприїмцю прийнято молитися за здоров'я дітей та їх заступництво. У народі цей день ще називають «Лицькі» або «Розрахуй ремонти». Все тому, що цієї дати прийнято було перевіряти і готувати до весни польовий інвентар - упряжки, кінські збруї, візи - при необхідності лагодити. 16 лютого варили саламату – старовинне російське частування, що являє собою кашу з толокна або житнього борошна. Під час варіння додавали молочні продукти чи жир. Готували страву найчастіше в чавунному посуді, потім заварювали окропом до отримання кашоподібної маси. Народні прикмети: Ліс шумить – до відлиги або снігу, тріщить – до затяжних морозів. Багато снігу – до дощового літа. Гороби голосно цвірінькають – незабаром настане весна. Цього дня не варто брати і позичати гроші і носити темного кольору речі, особливо кольори, інакше чекай на лихо. Цього дня потрібно задобрювати будинкових за допомогою молочної каші, і тоді вони не будуть пустувати і стануть добре поводитися. З цього дня необхідно відраховувати сім ранкових морозів, і після сьомої має настати весна. Якщо почати працювати з самого ранку, то весна настане набагато раніше.
Гороскоп Любовний гороскоп на 16 лютого 2022 року: що обіцяють астрологи Не дивуйтеся, якщо ви відчуєте укол ревнощів або ревнуватимуть вас - зірки сьогодні схиляють до цього, так що намагайтеся не дати цьому почуттю розростись. Найкраще відкласти з'ясування до завтра. Втім, в іншому сьогоднішній день зовсім непоганий, даруючи енергійність і невтомність, навіть у коханні. ОВНИ 16 лютого друга половинка (сама того не бажаючи) може перевернути вашу свідомість на 180 градусів. Принаймні цього дня ви повинні взяти до уваги її погляд. ТЕЛЬЦІ Якщо ви будете розриватися між роботою та коханою людиною, доведеться вибрати щось одне, радять зірки. Цього дня вам не вдасться досягти успіху відразу у всьому. БЛИЗНЮКИ Якщо друга половинка метатиметься з боку в бік 16 лютого, то ваше завдання полягатиме в тому, щоб привести її до тями. Намагайтеся діяти тактовно, закликають зірки. РАКИ 16 лютого чудово підійде для планування спільного майбутнього, особливо, якщо у вас є задуми, якими ви хочете поділитися з обранцем. У цей день ваші прагнення співпадатимуть. ЛЬВИ Зірки закликають вас бути тактовними цього дня. Навіть якщо ви будете тисячу разів праві, не варто тупцювати на самолюбстві другої половинки. Вона і сама все зрозуміє 16 лютого. ДІВИ Якщо вам необхідно щось донести до партнера, це потрібно спочатку повірити, кажуть зірки. Намагайтеся бути щирим 16 лютого. В іншому випадку діалог не вийде. ТЕРЕЗИ Друга половина може в цей день бути надмірно чутливою. Зірки рекомендують вам не залишати її у цьому стані. Інакше потім виправлятимете наслідки своєї байдужості. СКОРПІОНИ 16 лютого кохана людина не зможе вам допомогти, навіть якщо дуже захоче, кажуть зірки. Тому краще одразу чітко, але тактовно відмовитись від його допомоги у цей день. Щоб не витрачати ні свого часу, ні його. СТРІЛЬЦІ Партнер може бути підозрілим у цей день. Якщо не хочете проблем, тривалого та болісного з'ясування стосунків, розставте всі крапки над "i" відразу, радять зірки. КОЗЕРІГИ Якщо друга половинка 16 лютого припуститься помилки, не потрібно її докоряти. Ви легко виправите ситуацію, а заразом і доведете, хто в будинку головний, кажуть зірки. ВОДОЛІЇ Прислухайтеся до порад обранця цієї середи. Навіть якщо ви вже вирішили, скоригувати його ніколи не пізно. Так само як і домовитися зі своїм его. РИБИ Якщо представники протилежної статі виявлятимуть до вас підвищений інтерес, не дивуйтеся, але й особливо не показуйте своїх емоцій, рекомендують зірки. Публічність вам цього дня ні до чого.
Дозвілля Народні прикмети на 16 лютого 2022 року Знаменита приказка "Готуй сани влітку, а віз - взимку" відноситься саме до цього дня. Як правило, рано вранці у цей день вся сім'я виходила з дому, йшла в сараї і займалася роботою, у тому числі лагодила збруї, борони, візи, лопати, граблі тощо. Почасти саме тому 16 лютого в жодному разі не можна працювати абияк. Щоб рік, що залишився, був успішним, будь-яка праця має бути старанною. Інша назва цього дня – Хранитель немовлят. Наші пращури 16 лютого, в день пам'яті праведних Симеона Богоприїмця та Ганни Пророчиці, зверталися до святих із проханням про те, щоб вони захистили новонароджених дітей та подарували їм здоров'я. Тому 16 лютого в жодному разі не можна лаяти дітей, особливо за витівки – святі можуть спрямувати свій гнів на кривдників малюків. Не рекомендується 16 лютого вживати дуже холодну їжу, особливо рідку (воду, бульйон, сік та ін.). У народі говорили, що через це можна оніміти (простудити горло і позбутися голосу). Незважаючи на те, що в цей день потрібно добре попрацювати, не можна довго перебувати у брудному одязі. Вважається, що все нечисте, у тому числі й колір (сірий або коричневий, наприклад), може привернути увагу до темних сил.
Сонник Сон в ночь с 15 на 16 февраля: толкование по лунному календарю 16-а місячна доба. Почалися вони 15 лютого о 15:35, а завершаться 16 лютого о 16:55. Сни, побачені в ніч із 15 на 16 лютого, покликані очистити організм від накопиченого негативу (якщо він є). Тому якщо сновидіння було страшним чи неприємним, не варто переживати. Отже, підсвідомість працює над рятуванням від усього непотрібного. Якщо в ніч з вівторка на середу нічого не наснилося, це теж непогано: ваші внутрішні сили не потребують опрацювання та підживлення. Приємний сон, побачений у ніч 16-ї місячної доби, скаже про те, що підсвідомість не тільки очищається, а й лікує вас. Будь то душевні рани або фізичні – сновидіння цієї ночі здатні покращити ваш стан. Для цього потрібно особливим чином налаштуватися перед сном: відкласти все, що може відволікати від правильних думок (у тому числі книги та гаджети), подумати про те, що ви хочете змінити або покращити, і з цим посилом заснути – ефект може бути видно вже вранці .
Суспільство Снігова Місяць: чого чекати від лютневого повня і що не можна робити в цей час Останній зимовий повний місяць настане о 17-й місячний день (16 лютого) о 19:56 за московським часом. У цей час Місяць перебуватиме у знаку Лева, пише ftimes. Енергетика зірок наситить усі знаки зодіаку. Однак є низка рекомендацій, які краще дотримуватися, щоб убезпечити себе від можливого негативу. Звідки пішла назва Лютневий повний місяць називають Сніжним, оскільки зазвичай у лютому в північних широтах випадає дуже багато снігу. Звідси і друга назва повного місяця - Голодне. У цей час через сильні морози і опади нашим предкам було важко полювати, тому їхній стіл був мізерним. Що не можна робити У Сніговий повний місяць краще не починати нових справ. Незважаючи на те, що запал буде великий, реалізувати все задумане не вдасться - або не вистачить сил, або ресурсів. Не слід провокувати сварки. У цей час нерви у більшості людей будуть натягнуті як струни. І те, що зазвичай не викликає бурхливих емоцій, у лютневий повний місяць може вплинути на долю руйнівну дію. Не потрібно на цей час планувати стрижки та будь-які інші б'юті-процедури, особливо пов'язані з хірургічним втручанням – воно може виявитися вкрай невдалим. Не рекомендується відкривати вікна після заходу сонця. Взагалі, від місячного світла в цей час необхідно триматися подалі. Незважаючи на те, що це явище заворожує своєю красою, промені Голодного місяця можуть негативно позначитися на здоров'ї людини. Що потрібно робити Цей час відмінно підійде для розвантаження - як фізичного, так і емоційного. Якщо ви займаєтеся спортом, то 16 лютого тренування має бути помірним. Сніжний Місяць сприятиме медитації та очищенню розуму від усього непотрібного та зайвого. Тому, якщо є можливість, то краще провести цей час на самоті. Сильна енергетика цієї місячної доби допоможе відмовитись від шкідливих звичок. Тому якщо давно планували зробити це, не чекайте чергового понеділка - кидайте у 17-ту місячну добу.
Спорт Олімпіада-2022. Лижні гонки. Результати. Жінки. Командний спринт. Класичний стиль. Півфінал. Сьогодні, 16 лютого, на зимових Олімпійських іграх у Пекіні (Китай) буде розіграно медалі у змаганнях лижниць у командному спринті класичним стилем. Півфінал розпочнеться о 09:15, фінал — об 11:15 за київським часом Починається трансляція поєдинків в Україні о 09:10 на другому каналі UA:Перший . У прямому ефірі командний спринт так само покаже телеканал «Росія 1». У першому півфіналі обійшлося без несподіванок. Вийшли у фінал Німеччина, США, Австрія та Швейцарія. Попереду дуже цікавий забіг із потужними командами. У другому півфіналі у боротьбу за медалі вийшли Швеція, Фінляндія, Норвегія та команда Олімпійського Комітету на Росії. Основна боротьба другого півфіналу була за п'яте місце кваліфікації між командами Польщі та Франції. Слідкувати в текстовому вигляді за положенням команд на трасі можна дивитися на сайті організаторів змагань тут  
Спорт Олімпіада-2022. Лижні гонки. Чоловіки. Командний спринт. Півфінал. Коли та де дивитися. Сьогодні, 16 лютого, на Олімпійських іграх у Пекіні лижники розіграють медалі у командних спринтерських перегонах класичним стилем у чоловіків та жінок. Ще ніколи росіяни не вигравали золото у командному спринті.  Від України заявлені Юлія Кроль та Марина Анцибор (у жінок), Олексій Красовський, Руслан Перехода (у чоловіків).  Починається трансляція поєдинків в Україні о 09:10 на другому каналі UA:Перший. У прямому ефірі командний спринт також покаже телеканал «Росія 1». У першому півфіналі обійшлося без несподіванок. Вийшли у фінал Норвегія, Франція, Фінляндія та Канада. Естонія та Білорусь чекають на результати другого півфіналу Стежити в текстовому вигляді за положенням команд на трасі можна дивитися на сайті організаторів змагань тут
Спорт Олімпіада-2022. Лижні гонки. Фінал. Жінки. Командний спринт. Де дивитись Сьогодні, 16 лютого, на зимових Олімпійських іграх у Пекіні (Китай) буде розіграно медалі у змаганнях лижниць у командному спринті класичним стилем. Фінал розпочався об 11:15 за київським часом Трансляція поєдинків в Україні о 09:10 на другому каналі UA:Перший . У прямому ефірі командний спринт так само покаже телеканал «Росія 1». У першому півфіналі обійшлося без несподіванок. Вийшли у фінал Німеччина, США, Австрія та Швейцарія. Попереду дуже цікавий забіг із потужними командами. У другому півфіналі у боротьбу за медалі вийшли Швеція, Фінляндія, Норвегія та команда Олімпійського Комітету на Росії. Основна боротьба другого півфіналу була за п'яте місце кваліфікації між командами Польщі та Франції. Слідкувати в текстовому вигляді за становищем команд на трасі можна дивитися на сайті організаторів змагань  results-women-s-team-sprint-classic-fnl-000100-.htm" target="_blank">тут  
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Лижні гонки. Чоловіки. Командний спринт. Фінал. Коли та де дивитися. Гонку виграла команда Норвегії, фіни другі. Команда ОКР – бронза. Сьогодні, 16 лютого, на Олімпійських іграх у Пекіні лижники розіграють медалі у командних спринтерських перегонах класичним стилем у чоловіків та жінок. Ще ніколи росіяни не вигравали золото у командному спринті. Сьогодні вони мають таку можливість - вони пройшли у фінал змагань Починається трансляція поєдинків в Україні о 11:45 на другому каналі UA:Перший. У прямому ефірі командний спринт також покаже телеканал «Росія 1». Вийшли у фінал Італія, Норвегія, Швеція, Франція, Швейцарія, Фінляндія, Австрія, Канада, ДКР та США. Естонія та Білорусь чекають на результати другого півфіналу Слідкувати в текстовому вигляді за положенням команд на трасі можна дивитися на сайті організаторів змагань  results-men-s-team-sprint-classic-fnl-000100-.htm" target="_blank">тут
Політика Пєсков прокоментував виступ Байдена: було б приємніше чути звернення без погроз Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков оцінив слова президента США Джо Байдена до американців. Він зокрема оцінив звернення американського лідера Джо Байдена, який запевнив, що США не вважають росіян своїми ворогами. Проте він зазначив, що висловлювання голови Білого дому було б приємніше чути без погроз. "Напевно, можна вітати, що президент США, однієї з найбільших країн світу, однієї з найпотужніших держав, справді думає про російський народ. Це, напевно, має нам імпонувати. Якби ми чули звернення без загроз, то, напевно, російському народові це набагато більше імпонувало б", - відповів Пєсков на прохання прокоментувати адресовані росіянам слова Байдена. Байден під час вчорашнього звернення також заявив про готовність США зафіксувати домовленості з Росією з безпеки. Американський лідер нагадав про свою нещодавню розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, у якій він "дав зрозуміти", що Вашингтон "готовий продовжувати дипломатію на високому рівні".
Спорт Олімпіада-2022. Фрістайл, акробатика. Україна виборола свою першу медаль Сьогодні, 16 лютого, на зимових Олімпійських іграх у Пекіні (Китай) будуть розіграні медалі у чоловічих змаганнях з фрістайлу в акробатиці. Перший фінал стартує о 13:00 за Києвом, вирішальний етап змагань розпочнеться у 0:0. /p> Від України у фіналі отримали право право виступати двоє спортсменів: Олександр Абраменко (чемпіон Пченчхана-2018) та Олександр Окіпнюк. Від ДКР у фіналі виступають бронзовий призер Олімпійських ігор 2018 року Ілля Буров та Станіслав Нікітін. Україна виборола свою першу медаль на зимових Олімпійських іграх. Її володарем став Олександр Абраменко. Він завоював срібло у лижній акробатиці. У прямому ефірі змагання з акробатики покажуть телеканали в Україні - перший канал UA:Перший, на Росії «Матч ТВ» та «Матч! Гра».   Загалом на Олімпіаді в Пекіні буде розіграно 109 комплектів медалей у 15 видах спорту. Ігри-2022 завершаться 20 лютого.
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. 16 лютого. Поточний медальний залік дванадцятого дня Олімпіада (оновлено) У середу на Олімпійських іграх буде розіграно вісім комплектів медалей у п'яти видах спорту — біатлоні, гірських лижах, лижних гонках (2), фрістайлі (2) та шорт-треку (2). У вівторок 15 лютого на Олімпійських Іграх у Пекіні буде розіграно вісім комплектів медалей у п'яти видах спорту: Біатлон . Жінки. Естафета, 4х6 км. Естафету виграла команда Швеції, срібло у команди ОКР та бронза у збірної Німеччини Гірські лижі. Чоловіки. Слалом. Французький гірськолижник Клеман Ноель завоював золото. Друге місце зайняв австрієць Йоханнес Штрольц, третє — норвежець Себастьян Фосс-Сулевог. Лижні перегони. Жінки. Командний спринт. Німеччина буквально на останніх метрах вирвала перемогу в командній  естафеті обігнавши тих, хто відволікався на боротьбу між собою, команду Швеції та ДКР. Лижні перегони . Чоловіки. Командний спринт. Гонку виграла команда Норвегії, фіни другі. Команда ДКР – бронза. Фрістайл . Чоловіки. Слоупстайл. Виграв змагання Олександр Хелл зі США, Ніколас Геппер (США) - срібло, швед Тідер Джаспер посів третє місце  Фрістайл.< /strong> Чоловіки. Лижна акробатика. Фінал. Золото відійшло до Китаю, Україна виборола першу медаль, ДКР - бронза Шорт-трек. Чоловіки. Естафета, 5000 м Шорт-трек. Жінки. 1500 м      Інформацію у скільки і де дивитися трансляцію змагань можна знайти тут.   Медальний залік на 15 лютого (золото – срібло – бронза – всього) 1. Норвегія — 13-7-8 (28)2. Німеччина — 10-6-4 (20)3. США — 8-7-4 (19)4. Китай — 7-4-2 (13)5. Австрія — 6-7-4 (17)6. Швеція — 6-4-4 (14)7. Нідерланди — 6-4-3 (13)8.  Швейцарія — 5-0-5 (10)9.&Nbsp;ДКР — 4-8-12 (24)10.Франція — 4-7-2 (13)11. Італія — 2-6-5 (13)12. Японія — 2-5-7 (14)13. Канада — 2-4-11 (17)14. Словенія — 2-3-2 (7)  
Коронавірус оформление ленты  Український криголам везе в Антарктику вакцини від коронавірусу Українські полярники, які зараз працюють на станції "Академік Вернадський", зможуть зробити щеплення від COVID-19 прямо в Антарктиді. Необхідні для цього вакцини надало Міністерство охорони здоров'я, повідомляє Національний антарктичний науковий центр. На станцію їх доставить флагман українського науково-дослідного флоту - криголам "Ноосфера", що йде на станцію. На борту судна – 66 доз вакцини Комірнаті (Пфайзер). Вони передбачені для: - зимівників 26-ї Української антарктичної експедиції. Вони вирушили на станцію у березні 2021 року і не мають щеплень від COVID-19 взагалі, адже тоді процес вакцинації в Україні лише розпочинався. Вони зможуть отримати по 2 дози; - Учасників сезонної експедиції, які мають повний курс щеплення від COVID-19, але не встигли отримати бустерну дозу. “Щоб забезпечити дотримання всіх норм холодового ланцюга, на криголамні вакцини зберігаються у відповідній морозильній камері. Вона працює в режимі –78 градусів за Цельсієм”, - йдеться у повідомленні центру.
Гороскоп Гороскоп на 17 лютого 2022 року. Овни, контролюйте емоції. Риби, не розпилюйтесь 17 лютого 2022 року. 17, 18 місячний день. Зменшений Місяць у знак Діва ♍ Сприятливий день за місячним календарем. Сприятливий день за місячним календарем. За умови високого рівня самоорганізованості, уважності та відповідального ставлення до сказаних слів цей період буде дуже плідним для ділової активності. Ідеї, що виникли напередодні, можуть отримати вагому підтримку з боку інших людей — близьких родичів або новопридбаних знайомих. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Гороскоп для Овнів на 17 лютого стверджує, що сьогодні навіть якщо ви відчуєте сильний внутрішній імпульс, захочете кардинально змінити своє життя і коло спілкування, не піддавайтеся йому. Пам'ятайте, це всього лише емоції, які вже до вечора заспокояться, і ви зможете подивитися на все абсолютно під іншим кутом. ♉️ Телець Зодіакальний прогноз для Тельців на 17 лютого вважає, що сьогодні можна починати нові справи, які розраховані на тривалий термін. Забудьте про всі проблеми і відпочиньте від всього і всіх. Чи не скромничайте: самі себе не похваліть - ніхто не похвалить. ♊️ Близнюки Загальний гороскоп для Близнюків на 17 лютого каже, що сьогодні у вас може з'явитися бажання надмірно активно самовиражатися, що налякає оточуючих і змусить кілька віддалитися від вас. Будьте обережні і не намагайтеся ні на кого тиснути. ♋️ Рак Астропрогноз для Раків на 17 лютого прогнозує, що сьогодні потрібно бути перебірливими у відносинах з людьми. Ті, кого ви вважаєте друзями, можуть піднести неприємний сюрприз. Не поспішайте довіряти таємниці новим знайомим. ♌️ Лев Астрологи для Львів на 17 лютого прогнозує, що сьогодні сегодня вам буде властіво все дрібниці прійматі около до серця и сильно пережіваті через найменшого непорозуміння. А щоб це не привело вас до нервово перенапруження, не план на цею день Нічого важлівого и істотного. Вечір проведіть Наодинці з собою в спокійній, гармонійної обстановці. ♍️ Діва Зодіак для Дев на 17 лютого говорить, що підтримка і розумні поради друзів і близьких допоможуть відчути себе більш впевнено. Не намагайтеся грати на публіку заради досягнення своїх цілей, краще говорите все відверто, як є. Чи не маніпулюйте людьми і не дозволяйте іншим вами зневажати. ♎️ Терези зірки для Терезів на 17 лютого пророкують, що висока завантаженість справами не дозволить з'ясовувати стосунки з близькими. З'явиться велика кількість завдань і, можливо, опустяться руки. Не варто зациклюватися на тому, що не виходить. ♏️ Скорпіон Зірки для Скорпіонів на 17 лютого радять сьогодні важливо дати своїй енергії вихід, в іншому випадку вона може негативно відбитися на стані вашого здоров'я. Більше рухайтеся, перебувайте на свіжому повітрі і обов'язково пізнавайте щось нове для себе. ♐️ Стрілець Зодіакальний прогноз для Стрільців на 17 лютого говорить, що цей день може виявитися вдалим за умови, що ви не станете затівати суперечок і сварок з близькими людьми. Не сваріться з родичами, просто робіть все від вас залежне для виконання бажань. Віддайте перевагу справам, які можна швидко довести до кінця. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 17 лютого каже, що сьогодні спробуйте поєднати приємне з корисним. Пам'ятайте, друга половина дня прекрасно підійде для вирішення важливих ділових питань, але в неформальній обстановці. Користуйтеся моментом. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 17 лютого нагадує, що сьогодні сегодня зірки настійно рекомендуються вам унікат емоційного и фізічного перевтомі. Слідкуйте за своим харчування, более Бувайте на свіжому повітрі и дозволяйте Собі відпочіваті течение Всього робочі дні. ♓️ Риби Зірки для Риб на 17 лютого впевнені, що вашої енергії та ентузіазму сьогодні вистачить на багато, головне правильно розподілити свої сили і сконцентруватися на важливих для себе моментах. Розпорошувати свою енергію на дрібниці не рекомендується, даремно витратите сили.

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-0,52034211158752-/ /-pc-/
Top