counter
Архів Повернутись назад 16 Січня 2022
16 Січня
Дозвілля 16 січня: Гордєєв день. Не можна позичати гроші, а хвалитися смертельно небезпечно 16 січня ще один шанований нашими предками день, який має свої прикмети та повір'я. Що ж найвідоміше і найважливіше з того часу дійшло до наших днів. Отже, у Гордєєв день звертаються до цілителів для лікування страшних недуг. Наступної неділі нечиста сила особливо на домашню худобу нападає. Цього дня жінкам не варто йти у хлів та доїти корову на самоті, можна там зі злими духами зустрітися. Щоб уберегти корів і кізок, треба провести в скотарні ретельне прибирання, а тварин нагодувати молочною кашею і спеціальним короваєм. Щоб у будинку щастя цілий рік оселилося, 16 січня господині обов'язково готували сирну випічку. Не подумайте в неділю, 16 січня, довго спати, або просто валятися в ліжку, або марно проводити час на дивані. Якщо не послухаєтеся порад предків, то можете заробити проблеми з ногами або хребтом. Не варто 16 січня позичати гроші, речі, продукти харчування, або ще щось. У майбутньому це може викликати тривалі фінансові негаразди. Якщо ви в цей день зробите подарунок, або поділіться чимось безоплатно, то можете розраховувати на велике везіння та покращення матеріального становища протягом року. Категорично заборонено у цей день хвастощі. У народі казали: "Сатана пишався - з неба впав!" Вихваляння і до цього дня вважається непристойним, а наші предки до таких людей ставилися з глузуванням. Якщо вже не втрималися і на радощах комусь похвалилися, застосуйте тоді один із способів захисту від заздрощів та негативу: 1. Тричі постукайте по дереву. Торкання або стукіт по дереву символізує ваше поклоніння йому та прохання про захист. Ідеальний варіант - стукати по дереву, яке має потужну захисну силу (ліщина, яблуня, дуб, ясен). 2. Три рази сплюньте через ліве плече. Всім відомо, що за правим плечем у людини стоїть Ангел Хранитель, а за лівим – без спокусника. Вчиняючи так, ви показуєте, що вибрали правильний шлях з Ангелом, а на біс наплювали. 3. Торкніться залізного предмета, це дуже сильний і потужний нейтралізатор будь-якого ворожіння. Вірили наші предки й у прикмети. Що приховувати, і зараз багато звертають увагу на такі деталі та умовності. Отже, якщо в ніч на 16 січня місяць на небі дуже яскраво горить, а в лісі чутно сильний тріск дерев, то на найближчі кілька днів очікуються міцні морози. Наближення сильної хуртовини передбачає пропливаючу по небу велику самотню білу хмару.
Дозвілля Народні прикмети на 16 січня: що не можна робити у Гордєєв день У народі 16 січня називали Гордєєвим днем. Згідно з повір'ям, у Гордєєв день не можна хвалитися ні професійними досягненнями, ні своїм добром, ні здоров'ям, ні розповідати комусь про своїх дітей у позитивному ключі — усе Гордій забирає: «Сатана пишався — з неба впав! Фараон пишався – у морі втопився! А ми пишаємося – куди годимося?». Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то й осінь буде такою. Не рекомендується без особливої ​​потреби виходити з дому, вирушати в ліс, на водойму і в незнайомі відокремлені місця. Батьки говорили, що 16 січня нечиста сила влаштовує шабаш і може захопити мандрівника із собою. Також на Русі вірили, що відьми, повертаючись 16 січня із гулянь, починають доїти корів. І роблять це з такою силою, що тварини гинуть. Тому в цей день над брамою прийнято підвішувати свічку та просити Домового доглянути худобу. Не слід цієї неділі довго спати або просто лежати протягом дня на дивані або ліжку. У того, хто не послухається цієї поради, незабаром можуть початися проблеми зі спиною чи ногами. Не варто 16 січня позичати. Причому мова не лише про гроші, а й про продукти, речі тощо. Інакше до будинку можуть прийти затяжні фінансові проблеми. Якщо у цей день поділитися чимось безоплатно, можна розраховувати на велику удачу протягом року. Ще в записах народного календаря, прикмет та фольклору зазначено, що цього дня прийнято було варити вівсяну кашу на молоці та годувати нею корів. Там ще описується моторошна історія про голодних відьом, які цього дня, повертаючись із гуляння, доять корів із такою силою, що ті гинуть. Тому й намагалися їх захистити та зміцнити.Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде такою. Крім того, великі білі хмари в небі віщували.
Здоров`я оформление ленты  Сьогодні очікується сильна магнітна буря Ближайшая сильная магнитная буря ожидается в ночь на 16 января, ближе к утру. Ее сила составит 4 балла. В этот день возможно незначительное ухудшение самочувствия: головная боль, слабость. Может снизиться внимание и работоспособность, появиться сонливость. Старайтесь не перенапрягаться, больше отдыхайте, гуляйте на свежем воздухе.   Влияние магнитных бурь на организм человека Самое распространенное недомогание во время магнитной бури – головная боль. Возможны резкие скачки артериального давления, головокружение, учащенное сердцебиение, затрудненное дыхание. Может нарушиться сон, появиться бессонница. В период бури люди становятся рассеянными, раздражительными, тревожными, быстро устают. Магнитные бури могут вызывать боли в суставах, ломоту в костях. У людей с хроническими заболеваниями возможны обострения недугов. Магнитные бури особо опасны для людей с хронически повышенным или пониженным артериальным давлением, с болезнями сердца. Около 70% гипертонических кризов, инфарктов и инсультов случается именно во время магнитных бурь. Люди по-разному реагируют на магнитные бури. Одни плохо чувствуют себя за 2-3 дня до начала бури, другие – во время нее, третьи – через 1-2 дня после бури. Как подготовиться к магнитным бурям За несколько дней до бури снизьте физическую нагрузку на организм. Отдайте предпочтение легким упражнениям. Уделите внимание питанию. Уменьшите потребление жирного, сладкого, алкоголя. Старайтесь избегать умственного перенапряжения, стресса, переживаний, конфликтных ситуаций. Обеспечьте полноценный сон. Людям с сердечно-сосудистыми заболеваниями необходимо запастись лекарственными средствами на случай обострения хронических заболеваний. Как защититься от негативного влияния бури Полностью защититься от магнитной бури не получится, однако можно свести ее негативное влияние к минимуму. Придерживайтесь здорового питания: употребляйте легкую пищу, не переедайте, пейте много воды. Исключите алкоголь, курение. Мыслите позитивно, избегайте стрессовых ситуаций. Примите контрастный душ, больше гуляйте на свежем воздухе, своевременно ложитесь спать. При бессоннице, нервозности, повышенной тревожности принимайте успокаивающие травы – валериану, мелиссу, пустырник. Будьте внимательны за рулем, по возможности откажитесь от вождения в этот период. Что нельзя делать во время магнитных бурь Откажитесь в период бури от алкоголя, курения, крепкого кофе. Избегайте жестких диет, уберите из рациона жирное, соленое, острое, копченое. Не давайте организму интенсивные физические нагрузки. Во время бури не рекомендуется начинать новые дела, заводить новые знакомства, отправляться в дальние поездки. Людям с пониженным давлением не стоит утром резко подниматься с кровати.
Сонник Сон у ніч з 15 на 16 січня: тлумачення за місячним календарем Сни, побачені в ніч з 15 на 16 січня, повинні продемонструвати вам ваші приховані здібності, які настав час почати розвивати. Якщо в сновидіннях 14-х місячних діб вам насниться ситуація, про яку ви мрієте, значить, скоро ваші мрії стануть дійсністю. Головне - почати робити кроки у цьому напрямку. Якщо в ніч із суботи на неділю вам здасться цирк, це має стати попередженням: скоро вам доведеться багато часу провести в компанії з неприємними людьми. Намагайтеся запобігти цьому. Якщо в ніч з 15 на 16 січня ви побачите себе сплячим у дорозі (у поїзді чи авто), це означатиме, що у вашому оточенні з'явився недоброзичливець. Поменше відверті, особливо з малознайомими людьми. Якщо цієї ночі вам насниться трапеза, важливо запам'ятати її обставини. Так, якщо ви спокійно сидите за столом, у вашій сім'ї найближчим часом пануватиме мир і спокій. Якщо стіл перевернутий – готуйтеся до труднощів. Якщо він рухається, значить ваша нерішучість може завдати вам чимало клопоту.
Суспільство оформление ленты  Погода на 16 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури говорили: якщо 16 січня вітер посилився, значить, можна розраховувати на швидке потепління. Якщо у цей день спостерігали за грозами, то зима трималася у давнину. І навпаки, якщо зірки бліді чи їх майже не видно – бути відлиги. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 16 січня йде сніг, то літо буде дощовим. У неділю, 16 січня, на всій території України опадів не очікується, а вітер, що гуляв над територією нашої країни, затихне. Істотних морозів не очікується. Про це повідомляє АСН-Україна з посиланням на Укргідрометцентр. Завтра на всій території країни вночі та вдень без опадів. Чекати швидкого потепління, судячи з народних прикмет, не варто, адже на синоптики чекають вітер помірний, його швидкість складе 5-10 метрів на секунду, проти поривів вітру до 27 м/с минулого тижня.На заході температура повітря вночі очікується від -6 -3 градусів, а вдень -1+3 градуси. На півночі температура повітря вночі коливатиметься від -4 до -5 градусів, а вдень -1+1. У східних областях уночі стовпчик термометра опуститься до -3 -5 градусів, а вдень температура повітря становитиме від -1 до +1 градусів. На півдні температура вночі коливатиметься від -3 до 0, а вдень +1+3. У центрі країни температура повітря становитиме -4 -2 градусів, а вдень -1+1. погода у КиєвіУ неділю у столиці буде без опадів. Швидкість вітру становитиме 5-10 м/с. Температура повітря у Києві вночі опуститься до -3 -1, а вдень прогріється до -1+1 градусів.
Суспільство У великих містах України штрафують за відмову прийняти оплату карткою - Держспоживслужба Держспоживслужба України на своєму сайті повідомила про кількість звернень громадян, що збільшилася, про відмову в обслуговуванні з боку продавців при оплаті товарів або послуг банківською картою. У зв'язку з цим контролюючий орган нагадав про те, що відмова у розрахунку карткою вважається обмеженням прав споживачів. Бізнес штрафується за це порушення, якщо клієнт подасть на них скаргу.Ця вимога, як виявилося новиною для багатьох, діє з 2006 року з постанови Кабінету Міністрів від 15.06.2006 № 833, затверджено норму про обов'язковий прийом продавцями електронних платіжних засобів. Слід зазначити, що ухвалою КМУ від 29.09.2010 № 878 «Про здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів» передбачено звільнення від обов'язкового прийому електронних способів оплати в населених пунктах, де проживає менше 25 тисяч осіб. Клієнт має право обирати спосіб розрахунку на свій розсуд відповідно до статті 17 Закону України "Про захист прав споживачів". Підприємства, які зобов'язані приймати безготівкову оплату згідно із законом, мають забезпечити покупця такою формою оплати. У разі порушення вашого права на безготівковий розрахунок ви маєте право з відповідним зверненням звернутися до Держпродслужби України та її територіальних органів, зразок звернення розміщено на вебпорталі у розділі: «Захист прав споживачів» --> «Якщо ваші права порушені».
Коронавірус Вчені Гонконгу: "омікрон" може заражати у 70 разів швидше за інші штами COVID-19 Згідно з результатами дослідження, проведеного вченими Університету Гонконгу, "омікрон" може заражати у 70 разів швидше за інші варіанти COVID-19. У ході дослідження вчені перевіряли вплив штаму "омікрон" на тканини людських легень. Вдалося встановити, що через 24 години після зараження вірусні частки "омікрону" відтворювалися в уражених тканинах у 70 разів швидше, ніж інші варіанти вірусу, повідомляє The Hill. Водночас вчені з'ясували, що масштаб відтворення "омікрону" виявився більш ніж у 10 разів меншим, ніж у початкового варіанту вірусу. В результаті можна припустити, що "омікрон" буде викликати менш тяжкий перебіг хвороби. Один із авторів дослідження доктор Чень Чживей уточнив, що реплікація геному вірусу є не єдиним фактором, який визначає здатність вірусу заражати. Він продовжив, що тяжкість перебігу захворювання залежить як від заразності вірусу, а й від імунітету людини.
Суспільство 16 січня – в Україні День пам'яті "кіборгів" Сьогодні Україна відзначає День пам'яті "кіборгів" - військових та добровольців, які загинули під час захисту Донецького аеропорту, героїчна оборона якого тривала 242 дні. Аеродром донецького міжнародного аеропорту має стратегічне значення, тому бої за нього між українськими військовими та незаконними збройними формуваннями спонсорованими державою агресором Росією точилися з 26 травня 2014 року. 1 січня 2015 року проросійські терористи спробували прорватися в новий термінал аеропорту. Починаючи з цього часу захисники ДАП зазнавали щоденного штурму з боку терористів. Першим не витримав бетон – 13 січня після кількох місяців обстрілу падає диспетчерська вежа, зображення якої стало символом оборони аеропорту. 21 січня проросійські бойовики, вкотре довівши, що російським обіцянкам вірити не можна, під приводом евакуації своїх загиблих замінували та підірвали перекриття другого поверху, перетворивши бетонний каркас на руїни. Цими днями, внаслідок підриву терміналу, загинули 58 героїв-«кіборгів». Українські військовослужбовці, добровольці, медики та волонтери обороняли аеропорт 242 дні. Там загинуло за офіційними даними 109 захисників України. Втрати ворогів – у рази більші.
Гороскоп Любовний гороскоп на 16 січня ОВНИ Зірки кажуть, цього дня вам доведеться зіткнутися із протистоянням з боку другої половинки. Підготуйтеся до відсічі, інакше виглядатимете дуже блідо. ТЕЛЬЦІ Від вашої чуйності, виявленої 16 січня щодо обранця, залежатимуть ваші подальші стосунки. Пам'ятайте про це, коли він вас попросить про щось. БЛИЗНЮКИ Цієї неділі ви будете готові піти на все заради кохання. Зірки попереджають: будьте обережні, не дозволяйте вашим почуттям взяти гору над розумом. РАКИ Якщо ви знаходитесь у пошуку партнера, то 16 січня у вас з'явиться шанс познайомитися з кимось, хто вам дуже сподобається. Правда зірки не радять вам форсувати події, інакше роман швидко зійде нанівець. ЛЬВИ Навіть якщо вам здасться, що всі ваші зусилля вибудувати ідеальні стосунки марні, не зупиняйтесь, радять зірки. Час збирати каміння близько. ДІВИ Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, 16 січня стане чудовим днем ​​для перемир'я. Але перший крок цієї неділі має бути за вами, кажуть зірки. ТЕРЕЗИ Ви можете бути дуже вразливим цієї неділі. Але не намагайтеся знайти співчуття у партнера. Швидше за все, він мимоволі ще більше вас засмутить. Потрібно просто перечекати, кажуть зірки. СКОРПІОНИ Якщо ви намітили спілкування з близькими другої половинки, ця неділя стане найкращим днем ​​для вибудовування або зміцнення з ними відносин. Про це кажуть зірки. СТРІЛЬЦІ Цього дня ви можете приймати близько до серця все, що відбувається з коханою людиною. Зірки закликають вас не переживати через дрібниці. Якщо хочете підтримати партнера – допоможіть йому морально. КОЗЕРІГИ Якщо друга половинка або її родичі зіштовхнуться з проблемами цієї неділі, не стійте осторонь - допоможіть. Вам це зарахується. І неодноразово. ВОДОЛІЇ Якщо 16 січня ви не оціните старання партнера порадувати вас, ризикуєте втратити його розташування. Зірки радять вам розслабитися та отримувати задоволення від цього дня, не намагаючись щось аналізувати. РИБИ 16 січня вам не варто розраховувати на те, що друга половинка робитиме все по одному вашому клацанню. Зірки кажуть, ви можете досягти результату самі - ні до чого її смикати через дрібниці.
Гороскоп Гороскоп на тиждень з 17 по 23 січня 2022 року Зірки та планети вітають нас у новому тижні січня. Це буде сприятливий час, коли багатьом з нас вдасться зробити своє життя кращим. Астрологи дали поради кожному Знаку, щоб нам було простіше долати труднощі. Перша, найважливіша та універсальна порада для всіх Знаків Зодіаку – прагнете оптимістичного мислення. Раніше ми розповідали про те, як позбутися негативних думок. У період царювання сильного Урана, який вже у вівторок позбавиться ретроградності, це дуже важливо. Також важливо не поспішати та не змінювати плани в останню секунду. Овен Для Овнів тиждень пройде під девізом «Дій, інакше програєш». Важливо виявляти активність у всіх сферах життя. Це ідеальний час для праці, кохання, занять спортом, подорожей. Навіть якщо немає якогось чіткого плану, можна діяти з натхнення та натхнення. Зірки та планети вибачать Овнам ризик. Втілити мрію у реальність Овнам допоможе силою думки. Важливо вірити в позитивний результат і оминати людей, які постійно в чомусь сумніваються, тягнуть на дно своїми неприємними думками, безпідставними переживаннями. Телець Вплив космосу в період з 17 по 23 січня буде дуже сприятливим для домашніх справ і турбот, тому Тельцям можна буде як слід забратися в будинку, упорядкувати робоче місце і позбутися непотрібних речей, що блокують позитивну енергетику. Змови від лінощів і апатії піднімуть настрій і допоможуть налаштуватися на лад. Відпочивати Тільцям астрологи радять у строго відведений час, щоб не профарбувати зайвий раз. Також під час роботи варто не заходити до соціальних мереж, не відволікатися на другорядні завдання. Близнюки Поки Уран сильний на початку свого правильного шляху, Близнюкам варто запозичити корисні звички, що підвищують енергетику. Це їхній час, їхня можливість вийти на сцену та диктувати всім свої правила гри. Дуже важливо не сумувати та не боятися брати на себе відповідальність за своє майбутнє. Амбітні представники цього Повітряного Знаку вирвуться вперед і зможуть заробити більше грошей, ніж зазвичай. Близнюкам варто побоюватися хвороб та надмірної втоми. Це їхні єдині вороги, які можуть порушити всі плани. Рак Ракам варто рідше слухати поради незнайомих людей та тих, кому вони не довіряють. Рекомендації родичів та другої половинки можна взяти на озброєння. Інтуїція допоможе людям цього Знака визначити, яка порада є найкориснішою. Слухати серце рекомендується і у сфері кохання. Воно підкаже найкоротший шлях гармонії. Якщо тиждень буде важким, на вихідних можна скористатися практикою очищення від негативу. Вплив оточуючих на Раків буде сильним, але зрештою все обернеться на краще. Лев Львів у другій половині тижня можливий початок періоду невдачі. Позбутися його допоможуть три магічні способи. Астрологи вважають, що з 17 по 23 січня Левам доведеться поступитися деякими своїми принципами. Представникам цього вогняного Знаку доведеться стати дисциплінованішими, пунктуальнішими. Це буде корисним як у любовній, так і у діловій сферах. Важливо виконувати свої обіцянки та боротися зі своєю імпульсивністю. Це стане чудовою підмогою до вирішення проблем та побудови правильних відносин з оточуючими. Діва Втілити всі бажання життя Девам допоможе сила самонавіювання. Думки мають потужну енергію, особливо коли вони виходять із самого серця і коли людина в них не сумнівається. Впевненим у собі Дівам цей тиждень обіцяє безліч приємних сюрпризів – зустрічей, подій. Астрологи рекомендують сфокусуватися насамперед на справах, які вимагають термінового завершення. Тільки після цього можна розважатися та витрачати час на відпочинок, свої захоплення та хобі. Тиждень обіцяє бути вкрай продуктивним. Терези На початку тижня можуть виникнути тривожні думки. Саме вони стануть головним каталізатором проблем у всіх сферах життя. Уран, що позбувся ретроградності, допомагатиме Терезам, але тривога і легка апатія стануть побічними ефектами такого впливу. У першій половині тижня Терезам варто скористатися порадами про те, як залучити удачу в своє життя. Приблизно з середи все піде як по маслу, а ось у неділю настрій знову може бути зіпсований, але вже негативним аспектом Сонця та Меркурія. Скорпіон У людей даного Знака в період з 17 по 23 число може швидко закінчуватися сили. Поради експертів про те, як завжди залишатися енергійними, підуть на користь Скорпіонам. Цього тижня корисно буде розмірковувати про перспективи, майбутнє, про нові плани, займатися покупками, вирушати в подорожі. Можна виявити трохи егоїзму, приділяючи більше часу собі. Звичайно, можуть виникнути ситуації, коли близьким насправді знадобиться підтримка. У такому разі важливо не залишатися осторонь. Стрілець На цьому тижні Уран позбавиться ретроградності, що позитивно позначиться на житті Стрільців. Планета допоможе їм очистити карму. Прискорити цей процес можна буде за допомогою трьох найпростіших способів. Найголовніше – не відчувати себе на міцність. Стрільцям краще побути вдома, позбутися ризиків і якнайрідше провокувати оточуючих людей на негативні емоції. Можна нарватися на когось мстивого та безкомпромісного. Також у людей цього Знака може виникнути потреба у розумінні та душевному теплі. Їм потрібно частіше спілкуватися з тими, хто їм дорогий. Козеріг Люди цього Знаку вирвуться вперед у роботі та бізнесі. На них чекає дуже продуктивний тиждень, на якому можна сміливо братися за творчі справи та завдання. На цьому ґрунті у Козерогів може з'явитися багато нових недоброзичливців, адже багато людей заздрісні. Варто більше часу спілкуватися з тими, хто позбавлений заздрості та негативних емоцій. Вони зможуть об'єктивно оцінити працю Козерогів і навіть допомогти їм у досягненні цілей. Також важливо користуватися оберегами від пристріту, щоб злі люди не залишили на долю Козерогів свій негативний слід. У понеділок астрологи радять позбавити будинок від мотлоху. Це зміцнить енергетику та здоров'я. Водолій У Водоліїв очікується динамічний та цікавий, а також продуктивний тиждень. Можливо, доведеться багато часу приділити спілкуванню, спільній роботі з людьми. Можливі нові знайомства у діловій та любовній сферах. У таких умовах корисно навчитися розбиратися в людях. Головна вразливість Водоліїв — їхня імпульсивність. У період з 17 по 23 січня потрібно якнайретельніше продумувати справи і в жодному разі не ризикувати. Нав'язлива думка оточуючих краще оминати стороною, як і будь-які спроби вплутатися у фінансові чи інші авантюри. Риби Для Риб найважливішою умовою щастя стане емоційне здоров'я. Раніше ми розповідали про десять головних правил, які допоможуть зміцнити ментальну та енергетичну складову. Рибам варто зробити ставку на швидкий розвиток, стрімкість та підвищену самовіддачу. Чим більше ці люди працюватимуть, тим більше лаврів отримають. Будь-які негативні зміни у житті вони зможуть навернути собі на користь. У цьому їм допоможуть зірки та планети, особливо Уран. Загалом тиждень буде дуже яскравим і незабутнім.
Гороскоп Гороскоп на 17 січня 2022 року. Діви, ваше самолюбство може бути вражене. Терези, сьогодні залиште свою думку при собі. 17 січня 2022 року понеділок. 15, 16 місячний день. Місяць, що росте в знак Рак ♋ . Несприятливий день за місячним календарем. День спокус. Події залежать від того, яким шляхом ви йдете, а від ваших реакцій на них - те, в який бік вас заведе стежка долі. Дуже велика ймовірність ускладнення відносин із близьким оточенням. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 17 січня прогнозує, що сьогодні потрібно постаратися не з'ясовувати стосунки з тими, хто вам доріг. Кохана людина може завдати чимало клопоту. Якими б не були проблеми, у них є і свої плюси. ♉️ Телець Загальний гороскоп для Тельців на 17 січня говорить, що потрібно навчитися бути конкретними. Не соромтеся відкрито говорити про свої бажання. В особистому житті теж проявіть твердість і обдуманість, перестаньте ходити коло та навколо: якщо так - то так, а ні - то ні. ♊️ Близнюки Астрологи для Близнюків на 17 січня радять сьогодні від шкідливої ​​їжі можете відчути важкість у шлунку. Можливо надходження корисної інформації, а з нею прийдуть і нові ідеї. Не варто вступати в конфлікти на роботі, інакше опинитеся крайніми. ♋️ Рак Місяць для Раків на 17 січня нагадує, що іноді, щоб досягти успіху, потрібно чимось пожертвувати, тому подумайте заздалегідь, чи варта гра тих свічок. Не поспішайте приймати важливі рішення, все повинно відбуватися поступово. ♌️ Лев Зірки для Львів на 17 січня кажуть що ви можете отримати винагороду за ваше терпіння і все те, що робили для інших людей раніше. Відмінний день для удосконалення зовнішності: зробіть стрижку, стильний манікюр, підберіть новий гардероб. Не ризикуйте своїм благополуччям заради інших. ♍️ Діва Зодіак для Дев на 17 січня говорить, що в цей день самолюбство може бути уражене ставленням. Якщо бачите в чомусь несправедливість, спробуйте це виправити. Не дозволяйте кому б то не було маніпулювати вами. ♎️ Терези Загальний гороскоп для Терезів на 17 січня говорить, що краще залишити свою думку при собі. Не вступайте в серйозні суперечки і конфлікти з керівними особами. У ваших стосунках настане чуттєвий і романтичний період. ♏️ Скорпіон Гороскоп для Скорпіонів на 17 січня стверджує, що сьогодні фінансові операції, спілкування з високопоставленими особами принесе свої, досить вагомі плоди, але тільки в тому випадку, якщо ви будете діяти розмірено, а не спонтанно. Увечері порадуйте себе невеликим подарунком. ♐️ Стрілець Загальний гороскоп для Стрільців на 17 січня каже, що сьогодні не варто розкриватися перед малознайомими вам людьми. Бережіть своє внутрішню рівновагу і не дозволяйте нікому гратися з вашими емоціями. Зірки рекомендують займатися творчістю або рукоділлям, це допоможе не тільки привести думки в порядок, але і заспокоїти емоції. ♑️ Козеріг Зірки для Козерогів на 17 січня пророкують, що починається вдалий період для розширення раніше розпочатих справ, зустрічей і переговорів. Краще не зв'язуватися з новими людьми, які пропонують угоду. Відмовтеся від підозрілих проектів, тому що вони можуть закінчитися втратою солідної суми грошей. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 17 січня радить сьогодні налаштуватися на робочий лад, а не жити спогадами про минулих вихідних. Нікого не присвячуйте в особисті справи, оскільки допомоги не дочекаєтеся, а нашкодити можуть. Чи не налягайте на солодке, воно шкодить вашому здоров'ю. ♓️ Риби Зодіак для Риб на 17 січня говорить, що може бути складно знайти спільну мову з людьми, з якими просто необхідно домовитися. Можна відключити голову і просто насолоджуватися прекрасним днем. Не варто давати порад, про які вас не питають.
Суспільство З'єднання Сонця та Плутона 16 січня 2022 року: головна небезпека цього дня Сьогодні Сонце та Плутон утворюють дуже потужний, але негативний аспект – з'єднання. Астрологи розповіли про найголовніші небезпеки цього дня та запропонували шляхи вирішення деяких проблем. Поєднання приносить у наше життя напругу, створює сприятливі умови для розвитку проблем та перешкод на шляху до досягнення поставленої мети. З'єднання Сонця та Плутона винятком у цьому плані не стане. Які небезпеки чатують на нас 16 січняСонце відповідає за емоції та почуття, а Плутон – за колективну енергію. Це означає, що день буде вкрай непростим через небезпеку появи негативних емоцій. В основному вони будуть з'являтися через непорозуміння при спілкуванні з оточуючими, сварок та неможливості порозумітися. Навіть із найближчими людьми в такі дні, як сьогодні, можуть виникати деякі труднощі у спілкуванні. Через постійні негаразди у спілкуванні недовірливі люди можуть подумати, що світ налаштований проти них. Це може спровокувати спалахи гніву, спроби помститися кривдникам. Найбільшою небезпекою цього дня будуть наші страхи і комплекси, які можуть повернутися з новою силою. Те саме стосується шкідливих звичок. Багатьом захочеться врятуватися від всюдисущих проблем, тому багато колишніх алкоголіків можуть сховатися від негараздів на дні пляшки, колишні гравці в казино захочуть спробувати щастя знову, а люди, які відмовилися від шкідливої ​​їжі, можуть захотіти з'їсти щось солодке, жирне. Як обійти стороною проблемиНайголовніша порада на сьогодні — не зривайтеся та робіть лише обдумані вчинки. Сонце і Плутон потурають тому, щоб ми чинили імпульсивно та емоційно собі на шкоду. У жодному разі не робіть нічого, що могло б вивести з себе оточуючих людей. Це дуже важливо, особливо для тих, хто постійно працює з людьми. Не потрібно ставати закритими, бо це теж може насторожити оточуючих. Натомість варто бути трішки простіше і поступливіше. Віра в себе сьогодні не працюватиме належним чином. Надмірна впевненість може сприйматися людьми як зарозумілість. Натомість варто дозволити собі прийняти свої слабкості. Не розлучайтеся по дрібницях і не забувайте, що в січні буде ще багато сприятливих днів. Нам пощастило, що сполучення Сонця та Плутона випало на неділю, адже цей день багато хто зможе провести в оточенні близьких та у приємній обстановці будинку.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,34484195709229-/ /-pc-/
Top