counter
Архів Повернутись назад 15 Квітня 2022
15 Квітня
Суспільство Слова, що приписуються піскову, що "Росія буде змушена оголосити війну" сказав інший клоун Увечері четверга в соціальних мережах почали поширювати нібито заяву голови бункерного карлика піскового, що говорить, про те, що "якщо Україна продовжить провокації з атаками на російські міста, то Росія буде змушена оголосити Україні війну". Підтвердження, що це сказали вуса, що говорять, не знайшлося. На росії жоден засіб масової інформації пропаганду не опублікував даної інформації, хоча ми впевнені - вони готові підхопити цей наратив на "ура". Навіть ті видання, які цитують піскова на постійній основі не опублікував нічого. Швидше за все, слова були написані після того, як вийшла чергова пропагандистська програма "60 хвилин" (ранковий ефір від 14 квітня). Одним із "експертів" у студії пропагандистів був пацієнт сайту Миротворець - владимир бортко. Все "експертна" думка цього посібника вбивць і ґвалтівників російської армії звелося до переказу його кухонної розмови, в якій він крім заклику зрівняти Маріуполь із землею, рятуючи життя мародерів з російської армії, і заявив, що керівництву окупаційними військами час перестати ", а почати діяти. Сумне видовище, коли автор геніальної екранізації роману Булгакова перетворився згодом на Шарікова .   
Оперативне зведення Генштабу ЗСУ на ранок 51-го дня війни (п'ятниця, 15 квітня 2022 року) Інформації з фронту станом на ранок 51 дня війни Росії проти нашої держави не багато. За даними Генерального штабу Збройних сил України, окупанти продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України. Волинське та Поліське напрямки окремі підрозділи збройних сил республіки Білорусь виконують завдання щодо прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях. Сіверський та Слобожанський напрямки обстановка без змін. Південнобузький напрямок противник намагається провести фортифікаційне обладнання позицій, поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів. Продовжує розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів. Донецькому та Таврійському напрямах основні зусилля ворог зосереджується на спробах захоплення населених пунктів Попасна та Рубіжне. Успіху не мав. На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито вісім атак окупантів, знищено чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойові машини піхоти, а також одна артилерійська система супротивника. Разом переможемо! Слава Україні!
Події Ще двоє дітей загинули внаслідок ракетного обстрілу вокзалу Краматорська. Увечері 14 квітня на сторінці Міністерства оборони України у Twitter опублікували інформацію про те, що ще двоє дітей загинули внаслідок атаки російськими вбивцями на залізничний вокзал Краматорська минулого тижня. За офіційними даними, на даний час загальна кількість жертв становить 59 осіб, у тому числі семеро дітей. Міністерство оборони поділилося несамовитою фотографією закривавленої дитячої іграшки, заявивши, що вона буде відправлена ​​до ООН як доказ цього варварського злочину. Нагадаємо, російська армія вбивць і мародерів минулого тижня атакувала масове скупчення людей на залізничному вокзалі міста Краматорськ, які очікували на евакуаційний потяг, сподіваючись залишити район атаки армії росії - країни-терориста. Цинізм атаки полягає ще й у тому, що загинули діти від ракети, на уламках якої видно напис «за дітей». Російська орда забирає найцінніше, що у нас є – життя наших дітей. З початку повномасштабного вторгнення країни-терориста Росії на територію України окупанти вбили 198 дітей. Ще 355 – поранені       Two more children have died after being hit by a ru missile at the railway station in #Kramatorsk. The total number of victims reached 59, including 7 children. A bloody children’s toy will be sent by @NPU_GOV_UA to the @UN as proof of this barbaric crime. by Roman Kulyk pic.twitter.com/A4ZFjK2JzL — Defence of Ukraine (@DefenceU) April 14, 2022
Експерт вважає, що наступною фазою війни в Україні стане "битва логістики" Екс-начальник британської військової розвідки маршал авіації Філіп Осборн у коментарі Sky News заявив, що наступною фазою війни в Україні стане так звана «битва логістики». Це відбуватиметься, оскільки росія прагне зосередити свої сили навколо східної частини України. За його словами, окупаційна армія вбивць Росії намагається наростити «непропорційні» сили в регіоні, для багаторазової переваги чисельністю українців. Він вважає, що південне місто-порт Маріуполь може впасти наступного тижня, після чого російські окупанти звідти почнуть рухатися на північ для підтримки наступу. Маршал також припустив, що основна проблема для української армії полягатиме в тому, чи зможуть вони досить швидко поповнити запаси та доставити потрібну зброю та техніку на схід. Це буде «справжня битва логістики», каже він, додаючи: «Я думаю, що ця битва задасть тон успіху того, що відбувається наступного місяця».
Пентагон не відкидає атаки російських убивць по Києву Військове відомство Сполучених Штатів Америки не відкидає можливості завдання ракетного удару по столиці України. Окупаційні війська російських убивць і ґвалтівників можуть продовжувати здійснювати ракетні атаки та інші міста України. Про це сказав під час брифінгу речник Пентагону Джо Кірбі у відповідь на прохання прокоментувати заяви російських убивць про намір атакувати «центри прийняття рішень» на території нашої країни. "Так, звичайно, Росія має можливість завдати удару по Києву", - зазначив Кірбі у відповідь на прохання прокоментувати заяви Кремля про намір націлити свої ракети на "центри прийняття рішень". Кірбі підкреслив, що навіть коли окупанти почали відводити своїх убивць від української столиці, від Чернігова, із північної частини України, у США не вважали, що Київ уникнув небезпеки, особливо з повітря. "Ми говорили про це багато разів, навіть на ранніх стадіях відведення та передислокації російських військ", - нагадав представник оборонного відомства США. Він зазначив, що окупанти досі мають засоби для завдання ударів з великої відстані, такі як крилаті та балістичні ракети, тому не тільки Київ, а й інші міста України досі перебувають під небезпекою повітряних ударів.
Окупанти зняли українські прапори України в Скадовську, замінивши їх ганчірками країни-бензоколонки. Армія російських убивць і мародерів, що знаходиться з 13 березня в місті Скадовськ, сьогодні вранці 15 квітня зняла українські прапори з будівлі міської ради і з флагштока в центрі міста. Прапори України вони замінили ганчірками країни-бензоколонки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв."Сьогодні вранці у Скадовську окупанти зняли прапори України з будівлі міської ради та з флагштока у центрі міста. Причепили свої триколори. Тим самим вони кажуть, що надалі вони несуть повну відповідальність за все, що відбувається у місті та громаді", - написав він. . За словами Яковлєва, Скадовська міська рада не співпрацюватиме з окупантами. "З сьогоднішнього дня жоден працівник виконкому не працюватиме в будівлі під ворожим прапором. Незалежно від зовнішніх обставин та перебування на посаді наше служіння Україні, рідному місту та своїй громаді триває. Які б прапори не вішали загарбники на будівлях та площах, вони ніколи не зможуть замінити кольори наших жовтих полів та блакитного неба. Ці кольори в серці кожного українця. Україну не здолати!" - додав він.
Зведення розвідданих Міністерства Оборони Великобританії на ранок 14 квітня, 51-й день війни Міноборони Великобританії випустило щоденне зведення про те, що відбувається на війні в Україні – його складають на основі розвідданих. Сьогодні вона повністю присвячена втраті флагмана Чорноморського флоту Росії, крейсера "Москва". Ось що з цього приводу повідомили британські військові: Крейсер грав важливу роль як командний корабель, і як вузол протиповітряної оборони; Судно радянської споруди було одним із трьох крейсерів класу "Слава" у складі російського флоту. "Москву" ввели в експлуатацію в 1979 році, з того часу її значно модернізували, вона повернулася в дію лише минулого року; Росія з початку війни втратила вже два ключові військові кораблі. Крім "Москви", це великий десантний корабель "Саратов". Швидше за все, ці втрати змусять Росію переглянути свою позицію у Чорному морі. Міноборони Росії повідомило, що крейсер "Москва" затонув в умовах шторму під час буксирування в порт призначення через пошкодження корпусу. Їх, за російською версією, крейсер отримав під час пожежі від детонації боєзапасу. Представники влади України раніше повідомляли, що корабель був атакований українськими ракетами "Нептун", але Росія це не визнає. Міноборони Росії також стверджувало, що екіпаж крейсера був евакуйований на кораблі Чорноморського флоту, що знаходилися поряд з ним. Про загиблих чи поранених моряків відомство не повідомляло. Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 15 April 2022 Find out more about the UK government's response: https://t.co/QSfJvjINwDUA #StandWithUkraine UA pic.twitter.com/y0p4n4J46U — Ministry of Defence GB (@DefenceHQ) April 15, 2022
Політика Бункерный неадекват начал угрожать США "непредсказуемыми последствиями" в случае продолжения поставок оружия Украине На россии перешли к открытой форме угроз союзникам Украины, давая понять, что поставляемые США и НАТО современные системы вооружения (пропаганда на россии называет из "наиболее чувствительными") наносят существенный ущерб путинским убийцам, насильникам и мародерам (пропаганда называет это - "подливает масла в огонь"). В официальной дипломатической ноте из россии, с копией которой ознакомилась The Washington Post в пятницу, 15 апреля написано, что москва требует от Вашингтона прекратить вооружать Украину и пригрозила в противном случае "непредсказуемыми последствиями".  Указано, что российсккя нота поступила после того, как президент США Джо Байден одобрил очередной пакет военной помощи Украине на 800 млн долларов. Он предусматривает резкое расширение спектра вооружений. "Призываем США и их союзников прекратить безответственную милитаризацию Украины, которая влечет за собой непредсказуемые последствия для региональной и международной безопасности", – говорится в ноте.   "То, что русские говорят нам в частном порядке, – это то же самое, что мы говорили миру публично – что огромный объем помощи, которую мы оказываем нашим украинским партнерам, оказывается чрезвычайно эффективным", – сказал изданию анонимный высокопоставленный чиновник администрации президента США. Ранее на этой неделе на россии вновь пообещали уничтожать грузы с оружием для Украины. Оккупанты заявили, что считают их "законными военными целями". Также СМИ сообщали, что оккупантам не удалось замедлить поставки оружия в Украину. Это может сыграть решающую роль в предстоящей битве на Донбассе.  

Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
більше матеріалів




/-0,36817097663879-/ /-pc-/
Top