counter
Архів Повернутись назад 14 Листопада 2018
14 Листопада
Суспільство Медики б'ють на сполох: в Україні на третину зросла кількість хворих на кір В Україні за останній тиждень на кір захворіли 1682 людини - 506 дорослих і 1176 дітей, що на 35% більше, ніж минулого тижня, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я. "У 2018 році найбільший приріст захворюваності на кір якраз в тих областях, де рівень охоплення плановою вакцинацією найменший. Найчастіше хворіють на кір у Львівській (всього 7845 осіб: 2276 дорослих і 5569 дітей), Івано-Франківській (3816 осіб 1020 дорослих і 2796 дітей), Закарпатській (3582 людини: 695 дорослих і 2887 дітей), Одеській (2567 осіб: 1279 дорослих і 1 288 дітей) областях, Києві (2445 осіб: 1505 дорослих і 940 дітей) та Тернопільській (2265 осіб: 810 дорослих і 1455 дітей) області", - йдеться в повідомленні. У зоні особливої ​​небезпеки - діти 5-9 років (майже 32% всіх дітей). Це ті діти, які не отримали другу дозу КПК вчасно, через що у них не сформувався імунітет до хвороби. Раніше повідомлялося, як дорослим уникнути кору і що робити при контакті з хворими.
Політика оформление ленты  Стало відомо, на що ієрархи УПЦ МП поскаржилися Порошенку Радник президента України, директор Національного інституту стратегічних досліджень Ростислав Павленко підтвердив зустріч глави держави Петра Порошенка з декількома ієрархами Української Православної Церкви Московського патріархату у вівторок, 13 листопада. "Вони (ієрархи УПЦ МП - ред.) говорили про сильний тиск, який на них чинять. На їхнє прохання я зараз не розкриваю їх імена, але думаю, що незабаром це буде відомо, оскільки після всіх переговорів, і коли церковні ієрархи для себе знайдуть спільну позицію, будуть оголошені дата і місце собору, і він буде проведений", - сказав Павленко в ефірі одного з телеканалів. Раніше повідомлялося, що у вівторок вдень в "Українському домі" була запланована зустріч Порошенка з представниками УПЦ МП, проте переговори були зірвані. Так, в УПЦ МП заявили про проведення в цей час собору єпископів, на якому було прийнято рішення про розрив євхаристійного спілкування зі Вселенським патріархатом, а також про те, що УПЦ МП не буде приєднуватися до єдиної церкви в Україні. Пізніше ЗМІ повідомили, що Порошенко провів зустріч з кількома ієрархами УПЦ МП.
Політика США дали Китаю "останній шанс" не допустити холодної війни Китаю слід змінити свою політику на міжнародній арені, якщо країна має намір не допустити холодної війни з США, заявив американський віце-президент Майк Пенс. Як він повідомив в інтерв'ю The Washington Post, Пекін повинен "кардинально змінити свою поведінку" в економічній, зовнішньополітичній і військовій сферах. За його словами, при цьому двері для угоди з Китаєм "залишаються відкритими", однак це чи не останній шанс для Піднебесної уникнути сценарію розвитку холодної війни з Америкою. При цьому, значущими будуть результати переговорів глав двох держав в Аргентині на саміті "Великої двадцятки". Раніше повідомлялося, що глава Білого дому Дональд Трамп назвав образливою пропозицію президента Франції Еммануеля Макрона про створення загальноєвропейської армії для захисту від США, Російської Федерації та Китаю.
Події У холоді і без їжі. У Маріуполі горе-матір на тиждень "забула" двох дітей У селищі Старий Крим, який підпорядкований Маріуполю, горе-мати покинула на тиждень в холодній хаті двох своїх малолітніх дітей, повідомляють місцеві ЗМІ. За даними журналістів, вчителі в школі, де вчиться 6-річна дитина жінки, повідомили правоохоронцям, що першокласника ніхто не забирає після уроків. Поліцейські з хлопчиком поїхали до нього додому і виявили там його 9-місячного брата, в будинку було холодно і не було їжі. Як повідомляє MRPL.CITY, з'ясувалося, що жінки вже тиждень немає вдома. На даний момент з'ясовується місцезнаходження горе-матері, яку раніше вже притягували до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків. Дітей відправили до лікарні. Нагадаємо, раніше Конституційний суд України визнав законним скасування допомоги по догляду за дитиною.
Суспільство оформление ленты  "Невелика репетиція зими": шість областей накриє сніг з дощем У північних і центральних регіонах України від 14 листопада очікується погіршення погодних умов. Зокрема, очікуються опади, повідомляє Укргідрометцентр. Так, за даними синоптиків, вдень 14 листопад і вночі 15 листопада в Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській і Кіровоградській буде сніг з дощем (тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.   За даними синоптика Наталії Діденко, українців в ці дні чекає "невелика репетиція зими".   Згідно з її прогнозом, в західній частині України очікується переважно дощ, у Київській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій областях та в західній частині Черкаської області - мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу.   На решті території - без істотних опадів, можливий туман, мряка.   Раніше як виглядає з космосу замерзлий і засніжений Дніпро - четверта за довжиною річка Європи, показали в блозі NASA. 
Події Пілоти відразу декількох авіакомпаній бачили НЛО над Ірландією Незвичайні сяючі об'єкти вдалося побачити в небі над Ірландією пілотам відразу декількох авіакомпаній, пише The Irish Times. Пілоти описали, що об'єкти рухалися з «астрономічною» швидкістю близько 2500 км/год, що в два рази перевищує швидкість звичайного комерційного джета. Після чого стрімко зникли. Ніхто не встиг зняти це на відео. Як зауважив один із пілотів літака British Airways 787, що став очевидцем явища, яскравий світловий об'єкт рухався дуже швидко, і спочатку був по лівий бік від його літака, а потім пішов, відхилившись на північ. При цьому льотчик зробив запит в аеропорт, чи не проводилися в цей час якісь військові навчання в цій зоні. Пілот Virgin Airlines припустив, що ці світлові об'єкти були метеорами, оскільки їх рухалося кілька за однією і тією ж траєкторією. Третій пілот підтвердив інформацію, зрадівши, що не він один став свідком незвичайного явища. При цьому диспетчери відзначили, що їхні радари нічого такого не зафіксували.
Дозвілля оформление ленты  "Насте, тебе ж ніхто не візьме!" Волочкову зацькували за весільний хіджаб Російська танцівниця Анастасія Волочкова не втомлюється натякати публіці на своє бажання вийти заміж за мусульманина. Тепер вона опублікувала своє фото в мусульманській хустці на тлі портрета Миколи II. 42-річна Волочкова запитала, чи личить їй таке вбрання. Шанувальники припустили, що артистка зібралася заміж за шейха, на що Анастасія відповіла жартом: «Я, може, до весілля готуюся, а вам смішно!». Користувачі помітили, що Микола II був православним, і не зрозуміли посилу Анастасії, хоча дехто розцінив фото як особистісне зростання: "dzhaborova2502 Господи,какой замуж? НАСТЯЯЯЯЯ проснись,ни один уважающий себя мусульманин тебя не возьмёт замуж.Ты ж прошла и Крым и Рим)))) voskoboinikova3800 Ребята ну Анастасия хотя-бы прикрылась это уже +. Вот когда пельмень торчит из трусов это уже хуже irinalazarevna1905  она им выручку помогает делать. Хиджабами приторговывает)))) простите меня святые люди что святыню упомянула в суе", - потешаются пользователи Сети. 
Економіка Депутат, який пожив на прожитковий мінімум, назвав його геноцидом Депутат Саратовської обласної думи від КПРФ Микола Бондаренко, який вирішив харчуватися на російський прожитковий мінімум в 3,5 тис. руб.,  у розмові з РБК висловив думку, що подібна «дієта» передбачає тільки низьку якість продуктів і недоїдання. «Експериментом це неправильно називати, бо для десятків мільйонів людей це є нормою, вони живуть у злиднях. Те, що це проблема, що це необхідно міняти, - абсолютно усталений факт», - заявив він. За словами Бондаренка, подібна дієта може говорити про дві речі - «або це споживання дуже низькоякісних продуктів через те, що вони дешеві, або це недоїдання». «Таку політику, крім як геноцидом, інакше назвати не можна», - додав він. Депутат вважає, що в регіонах прожитковий мінімум потрібно збільшувати до 20 тис. руб., а споживчий кошик - до 10 тис. руб. У Москві ці суми, за словами чиновника, повинні бути вище.
Політика оформление ленты  Гройсман, який підняв ціни на газ, звинуватив мерів у зриві опалювального сезону Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час сьогоднішнього засідання уряду висловив роздратування з приводу того, що йому особисто доводиться вирішувати питання з запуском опалення у містах, де місцева влада із завданням не справляється, скаржачись на "Нафтогаз". "Я вимагаю покласти цьому край. А якщо йдеться про те, що якісь мери не вміють це зробити, - буду звертатися до парламенту звільняти їх із займаних посад", - обурювався Гройсман. При цьому прем'єр констатував, що на його думку, 99% мерів - нормальні люди. "Міські голови творять казна-що. Невже так складно прибрати сніг із вулиць? Нормально з квітня підготувати теплову систему, щоб у людей стресу не було?!" - обурився Гройсман. Нагадаємо, сьогодні столицю через сніг і ожеледицю зранку паралізували 10-бальні затори, через що члени уряду насилу дісталися до Кабміну.
Політика оформление ленты  "Сценарій РФ зірваний". Відомі домовленості Порошенка з архієреями УПЦ МП Прес-секретар президента Петра Порошенка Святослав Цеголко повідомив деталі вчорашньої зустрічі глави держави з декількома архієреями Української Православної Церкви Московського патріархату. "Російський сценарій вчора був зірваний. Представники групи архієреїв УПЦ МП, які підтримують звернення до Вселенського патріарха про надання автокефалії, зустрілися в "Українському домі" з Президентом України. Петро Порошенко повідомив ієрархам про свої переговори з Вселенським патріархом Варфоломієм, про угоду між Україною та Константинопольським патріархатом і про готовність Вселенського престолу сприяти проведенню об'єднавчого Собору", - написав Цеголко в Facebook. Згідно з його повідомленням, архієреї повідомили Порошенку "про безпрецедентний тиск Москви, який чиниться на тих єпископів УПЦ МП, які готові приєднатися до створення єдиної церкви". За словами Цеголка, Порошенко запевнив, що українська держава буде захищати право священнослужителів і мирян на вільний вибір церковної юрисдикції. Він також розповів, що Вселенський патріарх, зі свого боку, гарантує повний канонічний захист прихильникам автокефалії в Україні. Раніше повідомлялося, що у вівторок вдень в "Українському домі" була запланована зустріч Порошенка з представниками УПЦ МП, проте переговори були зірвані. Так, в УПЦ МП заявили про проведення в цей час собору єпископів, на якому було прийнято рішення про розрив євхаристійного спілкування зі Вселенським патріархатом, а також про те, що УПЦ МП не буде приєднуватися до єдиної церкви в Україні. Пізніше ЗМІ повідомили, що Порошенко провів зустріч з кількома ієрархами УПЦ МП.
Політика Росія подала скаргу на рішення суду по "боргу Януковича" Британська компанія The Law Debenture Trust Corp, яка представляє інтереси російського Мінфіну у справі про борг України в 3 млрд. дол., вирішила оскаржити рішення Апеляційного суду Англії по аргументу України в розгляді у справі навколо боргу. Відповідна касація була подана до Верховного суду Великої Британії, повідомляє РБК. Попередньо, розгляд скарги відбудеться у Верховному суді Великої Британії не раніше червня 2019 року. Нагадаємо, в грудні 2013 року Віктор Янукович, який на той момент був президентом України, і президент Росії Володимир Путін домовилися про кредит в $15 млрд через розміщення українських цінних паперів. Облігації на $3 млрд Україна розмістила на Ірландській фондовій біржі в 2013 році, їх відразу ж викупила Росія. У 2015 році Кабінет міністрів заблокував виплату. Пізніше почалися судові розгляди між Україною і РФ.
Події оформление ленты  Жахливе ДТП на трасі "Київ - Чоп": загинув відомий спортсмен Двоє людей, один з яких - відомий спортсмен, загинули 14 листопада в результаті аварії на трасі "Київ - Чоп" при зіткненні автомобіля Citroen з вантажівкою, повідомляє ГУ Нацполіціі в Рівненській області. "Відомо, що на автодорозі між селами Гаї-Лев'ятинські і Крупець 26-річний житель Острозького району, відомий український спортсмен, за попередньою інформацією, водій автомобіля Citroen, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 30 -річного жителя Чернівецької області", - йдеться в повідомленні. У поліції повідомили, що в результаті ДТП водія фургона доставили до медзакладу у важкому стані. У салоні фургона знаходилося ще двоє пасажирів: батько водія, 50-річний житель Острозького району та 33-річний спортсмен з Тернопільщини. Вони отримали травми, несумісні з життям. За даними ЗМІ, загиблий спортсмен - чемпіон світу з армспорту Андрій Пушкар. Він є заслуженим майстром спорту України (2006), багаторазовим чемпіоном України, Європи та світу. У минулому місяці відома українська актриса гумористичного шоу "Дизель шоу" Марина Поплавська загинула в ДТП під Києвом.
Дозвілля Хтось потрапить в дамки і зможе перевести дух: найточніший гороскоп на 15 листопада 15 листопада гороскоп обіцяє вам принести довгоочікуваний спокій і тишу. Найкраще, що можна зробити у вільний час, це завалитися на диван з книжкою, втім, і будь-які інші види інтелектуального відпочинку цілком підійдуть.Якщо ви не працюєте, завтра прекрасний день для того, щоб провести його за розгадуванням кросвордів або переглядом освітніх програм. На роботі ж майте на увазі, що думки будуть особливо ясними, а мозок – продуктивним. Овен Завтра зірки гороскопу радять Овну зосередитися на створенні інтелектуальних зв'язків з людьми. Спочатку будь-яке спілкування будується за принципом симпатії-антипатії, однак для більш глибоких відносин одних лише симпатій мало, необхідно знайти спільні теми і інтереси. Саме до такого «просунутого» спілкування в сфері логіки, а не почуттів, день і схиляє завтра Овна, закликаючи його вивести свої відносини з кимось на якісно новий рівень. Телець15 листопада Телець здатний все в своєму житті акуратно розкласти по поличках! Спонтанність хороша не завжди, найчастіше запорука успішної справи – це план, що враховує найдрібніші деталі. Саме до побудови таких планів зірки гороскопу схиляють Тельця, згідно з приказкою «Сім разів відміряй». Не важливо, про що йде мова, – про велику подію в його житті, дієту, відпустку або вечірку. Спланувавши завтра будь-яку дію заздалегідь, Телець прирече її на успіх! БлизнюкиУ четвер в розмовах Близнюки раз у раз можуть проявляти неуважність або втрачати нитку розмови, і все через те, що співрозмовники будуть змушувати їх нудьгувати! Звичайні побутові теми або світські плітки набили оскому, а по-справжньому розумного співрозмовника треба знайти. Зірки гороскопу радять Близнюкам вибратися завтра кудись, де у них є шанс зустрітися і поговорити з цікавими, знаючими людьми. Така бесіда необхідна Близнюкам, як ковток свіжого повітря! РакНавіть якщо Рак не надто любить інтелектуальні дискусії, завтра він може зробити виняток з правил. Причому, чим гарячіша суперечка вийде, тим краще! В ідеалі Рак хотів би зустрітися з противником, з яким його точки зору повністю протилежні, ну а якщо ні – він готовий спровокувати співрозмовника на спір. Мета цього проста: Рак завтра настільки впевнений у своїй інтелектуальній перевазі, що не проти продемонструвати її всім навколо. Лев15 листопада Лев, вирішуючи будь-яке питання, буде схожий на стоногу, яку запитали, з якої ноги вона починає йти! Так само як сороконіжка, задумавшись, заплуталася в кінцівках, так і Лев ризикує заблукати в лабіринті власних думок. Що ж, поняття «думати» і «ускладнювати» знаходяться на різних полюсах. Перше завжди корисно, а от друге Лев готовий продемонструвати завтра у всій красі, викликаючи невдоволення оточуючих. Діва У четвер зірки гороскопу радять Діві уважно слухати, що відбувається навколо: навколишні будуть говорити важливі речі. День надає Діві шанс зібрати інформацію по якомусь питанню, почути цінну пораду або відмінну ідею. Надалі все це може їй знадобитися, тому завтра Діві не варто відволікати увагу оточуючих на себе. Навпаки, будьте уважні самі: вчіться, слухайте, запам'ятовуйте. Терези15 листопада якщо Терези захочуть справити враження на оточуючих, їх головним козирем повинен стати інтелект. Неважливо, про якого співрозмовника йдеться, – про начальника, кохану людину, випадкового супутника або кращого друга: завтра в будь-яких колах будуть затребувані теми, далекі від світської балаканини. Політика, економіка, філософія, математика –- будь-які науки, які допоможуть Терезам блиснути розумом, їм рекомендується терміново освіжити в пам'яті, згадавши шкільні роки. СкорпіонЗавтра Скорпіон буде налаштований третирувати своїх близьких, змушуючи їх займатися благоустроєм особистого простору: кухні, дачі, робочого кабінету ... Нічого не поробиш – йому в голову прийде маса блискучих ідей на цей рахунок, які зажадають свого втілення. Що стосується дрібних проектів, на кшталт генерального прибирання або покупок предметів побуту, то це ще не біда. Головне, щоб Скорпіон на швидку руку не затіяв велику перестановку меблів або навіть ремонт! Стрілець15 листопада вся енергія Стрільця ризикує піти в розмови, що відкривають перед ним таємниці Всесвіту. День схиляє його до інтелектуальних бесід на найсерйозніші і абстрактні теми, на кшталт людської психіки, духовного розвитку, секретів світобудови, походження снігової людини ... Можливо, Стрілець зустріне завтра людей, з якими зможе на ці теми всмак поговорити. Головне, літаючи в хмарах, не втратити грунт під ногами. КозерігЗавтра в Козерозі прокинеться фінансист! Його мозок буде працювати чітко, жонглюючи цифрами і фактами. Якщо Козеріг присвятить цей день думкам про те, як поліпшити матеріальне становище, він справить на світ відмінний план, який допоможе йому непогано заробити. Втім, не менш ефективними виявляться проекти того, як Козерогу створити навколо себе атмосферу комфорту. Планування відпустки, ремонту, будь-яких великих покупок завтра допоможе Козерогу не прогадати. Водолій 15 листопада Водолій у всіх сферах життя, в тому числі і в спілкуванні, буде спиратися на логіку, а не на почуття. Замість того, щоб гадати, що діється в душах людей, він захоче дізнатися це точно за допомогою розмов або навіть питань в лоб. Втім, і сам Водолій не буде таїти від навколишніх свої думки і наміри, докладно пояснюючи, чого він хоче. Завтра така практика виявиться ефективною: Водолія буде супроводжувати успіх. Риби У четвер Риби з задоволенням відчують себе гвинтиком в чужому механізмі – якщо тільки цей механізм добре налагоджений і не скрипить. Вони будуть здатні ефективно працювати в команді або під чиїмось керівництвом, головне, щоб Риби чітко знали, що вони роблять і для чого. Тільки зрозумівши до кінця логіку процесу і свою в ньому роль, Риби будуть готові здійснювати те, що задумано іншими. Ну, а якщо оточуючі не вважають за потрібне присвячувати Риб в усі деталі, їм же гірше – доведеться все робити самим.
Кримінал оформление ленты  У Херсоні жінка торгувала секс-послугами подруги за 800 грн на годину У Херсоні 33-річна місцева мешканка організувала "бізнес" з надання інтимних послуг своєю 28-річною подружкою-повією, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції регіону. "Звідниця і сама надавала послуги. Годину своєї "роботи" жінки оцінювали в 800 гривень. Частину цієї суми звідниця забирала собі за посередництво. Оперативники викрили звідницю і повію в орендованій квартирі, де вони за винагороду надавали одному клієнту послуги сексуального характеру", - йдеться в повідомленні. За даними поліції, "сутенерша" знаходила клієнтів в Інтернеті на сайтах знайомств. Таким же способом вона познайомилася зі своєю підопічною, з якої вони відправляли свої фото в особистому листуванні з чоловіками. Зустрічі організовувалися в орендованих квартирах. "Сутенерша" раніше притягувалася до адміністративної відповідальності за заняття проституцією в Києві. Ніхто з жінок офіційно ніде не працює. За фактом інциденту відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.302 Кримінального кодексу України "Створення або утримання місць розпусти і звідництво" (карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк). Також по відношенню до жінок складено адміністративні протоколи за заняття проституцією. Раніше в Києві було викрито злочинну групу, учасники якої тривалий час займались сутенерством.
Кримінал оформление ленты  У Києві затримали вандалів, які розгромили камінням електричку У Києві викрили та затримали вандалів, які влітку цього року зупинили міську електричку між станціями "Сирець" і "Вишгородська", розмалювали вагони і закидали пасажирів камінням. Про це повідомляє прес-служба прокуратури столиці. За даними правоохоронців, злочинцями виявилися 20-24-річні жителі Києва. За результатами проведення 7 обшуків, за місцем проживання вандалів були виявлені і вилучені балаклави, балони з фарбою, запчастини від електрички, речовини, схожі на наркотичні засоби, рукавички, відеокамери та інші речові докази. На даний момент трьом особам вже оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень). За вчинене молодим людям загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.
Політика ЗМІ: Порошенко по телефону накричав на Онуфрія В ході вчорашнього собору архієреїв Української Православної Церкви Московського патріархату у митрополита УПЦ МП Онуфрія відбулася телефонна розмова з президентом Петром Порошенком, пише видання "Страна". Повідомляється, що дзвінок надійшов від глави держави. "Телефонна розмова митрополита Онуфрія з Петром Порошенком вийшла досить емоційною. Предстоятель УПЦ був спокійний. В цей же час президент Порошенко "явно відрізнявся своєю зайвою емоційністю він настільки голосно кричав у трубку, що його слова долітали до багатьох архієреїв, що знаходилися в залі". Зокрема було чутно, як Порошенко в ультимативному тоні вимагав від владики Онуфрія "дати задній хід" в процесі автокефалії", - пише видання. За даними видання, у відповідь на негативний коментар Онуфрія з приводу автокефалії Порошенко роздратовано сказав: "Які канони - які канони". Раніше повідомлялося, що у вівторок вдень в "Українському домі" була запланована зустріч Порошенка з представниками УПЦ МП, проте переговори були зірвані. Так, в УПЦ МП заявили про проведення в цей час собору єпископів, на якому було прийнято рішення про розрив євхаристійного спілкування зі Вселенським патріархатом, а також про те, що УПЦ МП не буде приєднуватися до єдиної церкви в Україні. Пізніше ЗМІ повідомили, що Порошенко провів зустріч з кількома ієрархами УПЦ МП.
Політика Томос для України: відома дата об'єднавчого собору Об'єднавчий собор, на якому розглянуть питання створення Єдиної Помісної Української Церкви і обрання її предстоятеля, планується до проведення 22 листопада, повідомив протоієрей, колишній прес-секретар предстоятеля УПЦ МП Георгій Коваленко. "Ми в перехідному періоді. Московський патріархат визначився і в цілому, і в Україні. Варто почекати. Обіцяють 22 листопада об'єднавчий собор. Згідно церковних правил і традицій, будь-яке рішення священноначала має бути рецепійоване, прийняте або не прийняте в тому числі духовенством і віруючими", - цитує Коваленка "Радио Свобода". На його думку, помісні церкви будуть докладати зусиль до того, щоб конфлікт не вийшов на загальносвітовий рівень, а також "вирішувати власні питання". Раніше повідомлялося, що в Київській патріархії вже обрали місце для проведення об'єднавчого собору, на якому буде обраний і глава новоствореної Єдиної Помісної Української Церкви. Речник Київської Патріархії Євстратій Зоря припустив, що собор може бути проведений в Софії в Києві.
Кримінал У Запоріжжі чоловік кинув в групу хлопців гранату, є постраждалі Невідомий кинув в групу молодих людей в Запоріжжі вибуховий пристрій, три людини постраждали, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в регіоні. Інцидент стався ввечері 14 листопада по вулиці Воєнстрой. "Невідомий кинув вибуховий предмет, від вибуху якого постраждали троє чоловіків, після чого зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні. За даними ЗМІ, вибуховим пристроєм була граната. Троє постраждалих 1989, 1986 і 1996 років народження з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню. Встановлено, що вони не мають відношення до політичних партій, криміналітету, великого бізнесу тощо. Один з них - студент, двоє інших - працівники підприємств. В області введена поліцейська операція "Сирена". Зараз відкрито кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин), ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Раніше повідомлялося, що в селі під Львовом чоловік погрожував підірвати свою сім'ю.

Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів




/-0,76677298545837-/ /-pc-/
Top