counter
Архів Повернутись назад 14 Травня 2017
14 Травня
Економіка Китай дасть $124 млрд на «новий Шовковий шлях» Китай виділить $124 млрд на інфраструктурний проект «новий Шовковий шлях». Про це під час саміту «Один пояс - один шлях» у Пекіні заявив голова КНР Сі Цзіньпін. Лідер Китаю зазначив, що торгівля - важливий мотор економічного розвитку, передає Deutsche Welle. Він також розраховує, що проект сприятиме миру в світі. Передбачається, що в проекті візьмуть участь лідери 29 держав, а в цілому - представники близько 100 країн. У Пекіні проект «нового Шовкового шляху» оприлюднили ще в 2013 році. Він повинен сприяти посиленню зв'язків між Азією, Африкою і Європою. Увійти в нього повинні три економічних коридори. Так, північний - через Центральну Азію, Росію та Європу, центральний - через Західну Азію, Перську затоку і Середземне море, південний - через Південну і Південно-Східну Азію, а також Індійський океан. Морський шлях повинен створити єдиний коридор із Китаю в Європу через Південнокитайське море та Індійський океан.
Суспільство оформление ленты  З'ясувалося, хто показав голий зад перед Джамалою в фіналі «Євробачення» У фіналі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» чоловік вискочив на сцену перед Джамалою, яка виступала, зняв штани і продемонстрував публіці голі сідниці. Охорона, що вибігла слідом, відтягла чоловіка зі сцени. Пізніше стало відомо, що перфоманс у фіналі конкурсу влаштував скандально знаменитий український пранкер Віталій Седюк, передає ТСН. Раніше своїми витівками Седюк встиг спантеличити людей по всьому світу. Він псував заходи таких знаменитостей, як Бред Пітт, Кім Кардашян, Вілл Сміт і Леонардо Ді Капріо. Пранкер примудрився побувати в ефірі ВВС під час трансляції королівського весілля принца Вільяма у Великій Британії. Тоді він в ефірі запропонував нареченій Кейт Міддлтон обручку, щоб вона передумала виходити заміж за принца. У травні 2012 року на прем'єрі фільму «Люди в чорному-3» у Москві Седюк намагався поцілувати актора Вілла Сміта, за що отримав ляпас. У 2013 році на врученні Grammy Седюк увійшов без квитка і сів у першому ряду з Джастіном Тімберлейком, Бейонсе і Стінгом. Після цього він вийшов на сцену отримувати нагороду замість Адель.
Суспільство На «Євробачення-2017» переміг співак із Португалії У фіналі 62-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» перемогу здобув співак з Португалії Сальвадор Собрал з піснею Amar pelos dois. Його виконання набрало 758 голосів у фіналі конкурсу. Нагороду Собралу вручила переможниця «Євробачення 2016» українська співачка Джамала. Після вручення португалець вдруге виконав свою композицію. На другому місці опинився представник Болгарії Крістіан Костов, який виконав пісню Beautiful Mess. Виступ Костова набрав 615 голосів. Третє місце отримала група з Молдови Sunstroke Project з піснею Hey Mamma, в фіналі вони набрали 374 голосів. Нагадаємо, президент України Петро Порошенко не пішов на фінал «Євробачення», так як у цей час російські терористи активізували обстріл на Донбасі. Зокрема, в Авдіївці був обстріляний приватний сектор, загинула сім'я з чотирьох осіб, яка сиділа за столом біля будинку. Двоє дітей шести та семи років залишилися сиротами.
Політика Путін зіграв на роялі на зустрічі з президентом Китаю Сі Цзіньпіном Президент Росії Володимир Путін під час візиту в Китай зіграв на роялі перед зустріччю з головою КНР Сі Цзіньпіном. Як розповів у своєму мікроблозі Twitter російський журналіст Дмитро Смирнов, продемонструвати свої можливості Путін зміг на форумі «Один пояс - один шлях» у Пекіні. «По дорозі в зал переговорів Путін побачив у резиденції Сі рояль і зіграв на ньому: "Московские окна" і "Город над вольной Невой", - повідомив Смирнов. По дороге в зал переговоров Путин увидел в резиденции Си рояль и сыграл на нем: "Московские окна" и "Город над вольной Невой" pic.twitter.com/2K5a7GUPoX — Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) 14 мая 2017 г. В ході форуму Путін закликав країни світу відмовитися від войовничої риторики. Крім того, лідер країни-агресора виступив за формування великого євразійського партнерства. За його словами, складання потенціалів таких інтеграційних форматів, як ЄврАзЕС, «Один пояс - один шлях», Шанхайська організація співробітництва, Асоціація держав Південно-Східної Азії здатне стати основою для формування великого євразійського партнерства. Він також заявив, що вітав би участь держав Євросоюзу в такому партнерстві.
Події Терористи на Донбасі застосували «Град» на Світлодарській дузі У суботу, 13 травня, о 22:38 російські терористи застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град» поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook. Обстріл відбувався в той момент, коли в Києві йшов фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017». В результаті був пошкоджений газопровід та інфраструктура холдингової компанії «Бахмутський Аграрний Союз». Один з тваринницьких комплексів зазнав руйнувань, а вогонь продовжує знищувати майно. У штабі зазначили, що бойовики в черговий раз «продемонстрували зухвале ігнорування Мінських угод і своє ставлення до громадян Донбасу». Нагадаємо, увечері в суботу бойовики обстріляли приватний сектор міста Авдіївки. В результаті раптового обстрілу загинули четверо мирних жителів, які вечеряли у дворі свого будинку. Серед загиблих три жінки і чоловік. Ще один чоловік у важкому стані перебуває в лікарні. Сиротами залишилися дві маленькі дівчинки.
Політика оформление ленты  Північна Корея запустила новий тип балістичної ракети Північна Корея запустила балістичну ракету, яка піднялася на висоту понад 2000 км і впала в Японське море, за 60 миль (96,5 км) на південь від російського Владивостока. За інформацією CNN, запуск проводився з регіону Кусон у північно-західній частині КНДР, де раніше вже проводилися випробування ракет середньої дальності. В Адміністрації президента США Дональда Трампа підкреслили, що північнокорейська ракета приземлилася ближче до Росії, ніж до Японії, передає ABC News. «З огляду на падіння ракети поруч з російською територією - по суті, ближче до Росії, ніж до Японії, - президент (США Дональд Трамп) не може уявити, щоб Росія була задоволена», - зазначив офіційний представник Білого дому Шон Спайсер. JUST IN: White House statement on North Korea missile test: "North Korea has been a flagrant menace for far too long." pic.twitter.com/2yl8yMhLkA — ABC News (@ABC) 14 мая 2017 г. У свою чергу міністр оборони Японії Томомі Інада підкреслив, що запущена КНДР ракета залишилася непізнаною. В Японії вважають, що це могла бути ракета нового типу, передає Reuters.
Суспільство Киянин заарештований за провокації і заклики створити «Рівненську народну республіку» За рішенням суду 32-річний киянин був узятий під варту без права внесення застави після спроби організації 10 травня несанкціонованого мітингу в Рівному із закликами створити «Рівненську народну республіку», повідомили в прес-службі прокуратури Рівненської області. Підозрюваний спробував організувати мітинг, для чого залучив за винагороду групу осіб, зокрема так званих «стримерів». Вони вийшли на акцію з плакатами і гаслами про створення «Рівненської республіки», а також «Бурштин - надбання Рівненської народної республіки». «Хоча псевдоакцію було відразу припинено правоохоронцями спільно з місцевими активістами, ця подія того ж дня було використана низкою російських ЗМІ для формування у громадян негативної думки і ставлення до України, зокрема її державних структур», - заявили в прокуратурі. Киянину повідомили про підозру у скоєнні замаху на посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Цей злочин карається позбавленням волі строком від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої.
Політика Сі Цзіньпін і Путін стурбовані пуском ракети КНДР Голова КНР Сі Цзіньпін разом із президентом РФ Володимиром Путіним у Пекіні висловили стурбованість ракетними випробуваннями КНДР. Про це повідомив прес-секретар президента Дмитро Пєсков. «Досить докладно поговорили щодо ситуації на Корейському півострові, була висловлена ​​обопільна стурбованість тим, як розвивається ця ситуація», - сказав Пєсков, передає «Газета.Ru». Коментуючи інформацію про те, що північнокорейська ракета впала біля Росії, Пєсков порадив уточнити цю інформацію у Міноборони РФ. Нагадаємо, раніше прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що балістична ракета Північної Кореї впала ближче до російської території, ніж до японської. У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Росія навряд чи зрадіє такому факту. За інформацією американців, ракета впала за 100 км від Примор'я зі столицею у Владивостоці.
Суспільство оформление ленты  Український військовий подарував квитки на фінал «Євробачення» 10 інвалідам - учасникам АТО Військовий Андрій Хоманчук організував збір коштів і подарував 10 учасникам боїв на Донбасі, які пересуваються у візках, квитки на фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017» 13 травня в Києві. Фінансову частину витрат на квитки і транспортування військових покрив сам Андрій, а також допомогли користувачі соцмережі і просто небайдужі до цієї історії люди, передає «Українська правда». Хоманчук разом із волонтерами сформували групу бійців-інвалідів. Військовий підкреслив, що найскладнішим виявилося організувати транспорт для поїздки на фінал. Квитки для військових були придбані в сектор Wheelchair, де зручно розташовувалися візки і їхній супровід. Потрапити на фінал конкурсу, зокрема, зміг 25-річний військовий 95-ї аеромобільної бригади Максим Ящук, якого важко поранило в червні 2014-го під Слов'янськом. «Величезне спасибі всім, хто допомагав! З мене - каструля борщу на волонтерський пункт Вокзал-Київ», - написав Хоманчук у себе в Facebook. Він також розмістив фотографії військових на фіналі «Євробачення».  
Суспільство оформление ленты  У Донецькій області скасували святкування Дня Європи через загибель мирних жителів Авдіївки У Донецькій області скасовано святкування Дня Європи через обстріл російськими терористами приватних кварталів Авдіївки, де загинула ціла сім'я. Про скасування свят на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський. Святкування повинно було пройти 14 травня в Покровську. «У зв'язку із загибеллю мирних людей в Авдіївці прийняв рішення про скасування святкування Дня Європи, яке мало відбутися завтра в Покровську», - написав глава області пізно ввечері в суботу, 13 травня. Голова ОВЦА висловив співчуття рідним і близьким загиблих. «Горіти люто в пеклі Путіну і його найманцям за їхню кровожерливість і спрагу біснуватої «імперії», - написав Жебрівський. Крім того, голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін у себе в соцмережі опублікував фото двох дівчаток, які залишилися сиротами. «Авдіївка 13.05.17. Батьки загинули, Діти залишилися сиротами. Вірю, настане час, коли реалізатор курятини закінчить своє життя в сортирі. І цей час для нього настане», - додав він. Керівник прес-служби МВС у Донецькій області Наталія Шиман розповіла, що дівчаток звуть Женя і Саша. «Женя останні два роки не жила в Авдіївці. Вона інвалід дитинства, їй потрібен постійний нагляд кардіологів, тому з мамою і старшим братом вони виїхали до Києва. Сім'я приїхала тільки на вихідні, щоб подивитися - як там будинок. Це в їхній будинок прилетіло», - зазначила Шиман. За її словами, братові Жені 25 років, він у важкому стані, але живий. Дівчинку ще вночі забрала тітка. «У Олександри не залишилося нікого, крім бабусі, яка сама живе в Авдіївці, в напівзруйнованому будинку, працює прибиральницею. Зараз поліцейські везуть до неї дитину», - сказала прес-секретар. Вона опублікувала телефони і картки рідних дівчаток. Бабуся Саші - Мезенцева Зінаїда Михайлівна, телефон 066 637 49 20, картка ПриватБанку 5168757319813798. Тітка Жені - Пастарнак Ірина Анатоліївна, ПриватБанк 4149497872917325. Нагадаємо, в Авдіївці ввечері в суботу 13 травня бойовики обстріляли житлові квартали, в результаті чого загинули чотири людини, ще одну людину тяжко поранену госпіталізували.
Суспільство оформление ленты  Австралія відреагувала на пранкера-«невігласа», який прикривав на «Євробаченні» сідниці прапором Представники Австралії на пісенному конкурсі «Євробачення-2017» заявили, що пранкер Віталій Седюк не має нічого спільного з їхньою країною, хоча і прикривав голі сідниці австралійським прапором. На прес-конференції після фіналу конкурсу австралійський журналіст вибачився за дії пранкера перед усіма присутніми, передає ВВС. «Хочу сказати, що той ідіот, який вискочив на сцену під час виступу Джамали, не представляє Австралію. Ми любимо «Євробачення». Ми в шоці від вчинку цієї людини. Мені дуже шкода», - заявив журналіст. Нагадаємо, що Седюк вискочив на сцену і зняв штани під час виступу Джамали, яка виконувала пісню I believe in U. Пранкера тут же прибрали зі сцени і передали правоохоронцям. Джамала незворушно продовжувала співати далі. Як відомо, конкурс виграв представник Португалії Сальвадор Собрал із піснею Amar Pelos Dois.
Суспільство оформление ленты  Аваков: На хабарі затримано голову Нікопольської РДА та голову сільради Першотравенська У суботу, 13 квітня, в Нікопольському районі Дніпропетровської області було затримано під час передачі хабара високопосадовців. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, корупціонерами виявилися голова Нікопольської районної державної адміністрації та голова сільради Першотравенська.Міністр зазначив, що чиновники «торгували підписами». «60 тисяч гривень вимагали від бізнесмена за укладення договору з демонтажу будівлі і підписання документації про виконання робіт. Під оперативним наглядом працівників Департаменту захисту економіки Нацполіції і прокуратури Дніпропетровської області брали і «дерибанили» між собою гроші», - розповів Аваков. Він також додав, що чиновники були заарештовані під час «отримання чергового «траншу». Аваков пообіцяв суд над корупціонерами і тюремний термін, «в цьому випадку від 5 до 10 років».
Політика Макрон офіційно став президентом Франції У Парижі пройшла офіційна церемонія передачі повноважень обраному президенту країни Еммануелю Макрона. Біля Єлисейського палацу Макрона зустрів чинний президент Олланд, вони увійшли до будівлі, де Олланд передав Макрону коди від ядерної зброї Франції і повідомив новому президенту «низку державних таємниць», передає «Громадське ТБ». Після цього Олланд покинув палац. В ході своєї заяви Макрон підкреслив, що Європі та світові потрібна сильна Франція. На офіційній церемонії Макрон був присутній без своєї дружини Бріжит. Таке рішення він прийняв у знак солідарності, оскільки Франсуа Олланд раніше розлучився. На сьогодні також заплановано відвідання Макроном паризької ратуші, де його чекатиме мер Парижа Анн Ідальго, о 17:00. Нагадаємо, у другому турі президентських виборів 7 травня за Макрона проголосували 65% французів. Його суперниця Марін Ле Пен набрала 35% голосів.
Суспільство оформление ленты  Пранкера Седюка, який оголився в фіналі «Євробачення», доставили в СІЗО Пранкер Віталій Седюк, який під час виступу Джамали в фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2017» показав у прямому ефірі голі сідниці, доставлений у СІЗО. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. «У відповідь на запити з приводу невігласа, який оголив свій зад перед 200 мільйонами телеглядачів. Седюк - український громадянин. Під час виступу нашої Джамали, з його слів, він вирішив реалізувати своє хобі, так як «неофіційно працює провокуючим журналістом», - розповів Аваков. Міністр повідомив, що пранкера затримала охорона конкурсу разом із поліцією. Сердюк чинив опір при затриманні. «У порядку ст.208 КПК України затримано на 72 години до суду, який обере йому завтра запобіжний захід за статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими наслідками) - від штрафу до п'яти років позбавлення волі», - додав Аваков.Він також підкреслив, що не радить цій «ганьбі країни» у тюремній камері ізолятора тимчасового утримання показувати зад тамтешнім мешканцям. Нагадаємо, Віталій Седюк вискочив на сцену і зняв штани під час виступу Джамали, яка виконувала пісню I believe in U. Пранкера тут же прибрали зі сцени і передали правоохоронцям. Джамала незворушно продовжувала співати далі. Як відомо, «Євробачення-2017» виграв представник Португалії Сальвадор Собрав з піснею Amar Pelos Dois.
Події Під Спартаком на міні підірвалася група російських військових Біля населеного пункту Спартак на тимчасово окупованому Донбасі на міні підірвалася група російських військових. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомило Головне управління розвідки Міноборони України. Розвідники відзначають, що підриви на мінах - часте явище в зоні АТО внаслідок безконтрольного і хаотичного мінування передових позицій без складання терористами схем мінних полів. Підрив стався в суботу, 13 травня, під час ротації на передовій позиції 11-го окремого механізованого полку 1 АК ВС РФ в районі населеного пункту Спартак. Російські військові підірвалися на міні російського виробництва МОН-50. В результаті важкі поранення отримав кадровий російський офіцер. «Для приховування реальних обставин події, командуванням полку здійснено доповідь про поранення військовослужбовців ЗС РФ в результаті мінометного обстрілу позиції силами АТО», - відзначили в розвідці.
Суспільство оформление ленты  У соцмережах жорстко розкритикували Авакова за жарти про зґвалтування пранкера Седюка в СІЗО У соцмережах жорстко розкритикували слова міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що в СІЗО пранкеру Віталію Седюку не варто повертатися оголеними сідницями до місцевих мешканцям. Багато блогерів і журналістів наголосили, що неприпустимо з боку міністра демократичної країни дозволяти собі подібні висловлювання. Це образило почуття багатьох користувачів соцмереж. Крім того, в соцмережах підкреслили, що Україні в питаннях прав людини варто більше наслідувати Європу, ніж Росію. Нагадаємо, Віталій Седюк вискочив на сцену і зняв штани під час виступу Джамали, яка виконувала пісню I believe in U. Пранкера тут же прибрали зі сцени і передали правоохоронцям. Джамала незворушно продовжувала співати далі. Пізніше голова МВС Арсен Аваков повідомив, що Седюк доставлений у СІЗО.
Події оформление ленты  Патрульні в Одесі зі стріляниною зупиняли іноземних злодіїв В Одесі патрульні поліцейські застосували табельну зброю під час затримання злочинців, які на Французькому бульварі вкрали сумку з автомобіля Lexus і зникли на BMW. За інформацією патрульної поліції міста, інцидент стався в суботу, 13 травня, приблизно о 17-й годині. Схожий за орієнтуванням BMW правоохоронці побачили недалеко від місця події. «Інспектори вирішили перевірити водія і попросили його надати документи. Вимогу патрульних чоловік за кермом проігнорував, зате натиснув на педаль газу і почав щосили тікати, порушуючи ПДР і створюючи численні аварійні ситуації на дорозі. При спробі сховатися, водій ледь не збив пішохода», - повідомили в поліції. Після цього по автомобілю почали стріляти, але зупинився BMW тільки на розі вулиць Малої Арнаутської і Канатної, так як потрапив у затор. У цей момент правоохоронці затримали автомобіль. Однак з салону BMW вискочив пасажир і кинувся бігти в бік вулиці Гімназійної, але його швидко наздогнали. Скориставшись моментом, водій BMW різко від'їхав назад, пошкодив патрульний автомобіль і продовжив утікати. Згодом зазначений автомобіль BMW виявили покинутим на Італійському бульварі. Затриманий виявився іноземцем. Його патрульні поліцейські передали слідчо-оперативній групі, яка працювала на місці події.
Суспільство оформление ленты  У Москві більше 17 тисяч жителів протестують проти знесення п'ятиповерхівок У центрі Москви на проспекті Сахарова проходить мітинг проти реновації, в ньому беруть участь понад 17 тисяч осіб. Ця акція була заздалегідь узгоджена з владою міста, передає «Радіо Свобода». Активісти назвали своєю метою протистояти ухваленню закону про знесення старих будинків у Москві. На сьогоднішній акції присутній опозиціонер Олексій Навальний. «Їдемо на мітинг проти собянінської «реновації». За себе, і за юліну 90-річну бабусю, яка живе в п'ятиповерхівці на Преображенці», - написав він у себе в мікроблозі Twitter. Едем на митинг против собянинской "реновации". За себя, и за юлину 90-летнюю бабушку, живущую в пятиэтажке на Преображенке pic.twitter.com/PWMWuIHEKr — Alexey Navalny (@navalny) 14 мая 2017 г. У лютому 2017 року мер Москви Сергій Собянін обговорив із президентом Володимиром Путіним програму реновації - знесення п'ятиповерхових будинків, які в мерії порахували «аварійними». Москвичі незадоволені цим рішенням, вони заявляють, що житло, яке надається не буде рівноцінним з тим, яке у них є зараз. Собянін уже виділив на реновацію майже 100 мільярдів рублів.
Політика Порошенко: Для українців вже діє безвіз із 52 країнами, скоро буде ще з 34 Безвізовий режим для українців надала влада 52 країн, однак скоро ще 34 країни приєднаються до цього переліку. Про це під час прес-конференції з нагоди Дня Європи заявив Президент України Петро Порошенко. «Зараз громадяни України мають можливість подорожувати в 52 країни без віз, у червні цього року додається відразу 34 країни до цього списку», - сказав Порошенко, передає Укрінформ. За його словами, вже понад 3 млн 300 тисяч українців отримали біометричні паспорти. Але ще мільйон мають на руках звичайні закордонні паспорти з уже виданими візами. Глава держави підкреслив, що якщо віза відкрита, то цей паспорт дійсний і їздити можна без перешкод. Порошенко підкреслив, що в 2016 році українці більше 15 млн разів перетинали кордон з країнами Євросоюзу. Президент також додав, що для отримання безвізового режиму з ЄС Україна виконала 144 пункти щодо реформування різних сфер. Користь від цих нововведень нітрохи не менше, ніж від самого безвізового режиму.
Суспільство оформление ленты  Українці відзначили останній День Європи з візами Святкування Дня Європи почалося опівдні 14 травня у Києві на Софіївській площі. «Україна зробила вибір на користь європейської інтеграції, - сказав на відкритті посол Європейського союзу в Україні Хьюг Мінгареллі. - І я хочу запевнити, Україна не буде йти цим шляхом одна. Ми будемо допомагати політично, фінансово і давати кращі поради, як впоратися з проведенням реформ в Україні... ЄС стоїть поряд із Україною в той час, коли перед вашою країною постають величезні виклики, як у сфері безпеки, так і соціальній та економічній сферах». Він ще раз нагадав, що вже через кілька тижнів Україна отримає безвізовий режим із Євросоюзом. Тим часом навколо великої сцени зібралися сотні глядачів. Ще частина відвідувачів розійшлася по наметах, у кожному з яких відкрився мініатюрний інформаційний центр країн - членів ЄС. Всього 14 посольств погодилися взяти участь в святкуванні. У представництві ЄС дітям малюють тематичні малюнки на обличчі і роздають кульки, наповнені гелієм. Біля німецького стенду роздають буклети з інформацією про допомогу Німеччини Україні, біля польського - пропонують навчання у сусідній країні. Після офіційної частини на Софіївську площу прийшли оркестри. Спочатку - зведений духовий, а потім естрадно-симфонічний під керівництвом Миколи Лисенка. Перший виконав гімн Європи, другий - показав Європу через популярні музичні твори. На вечір заплановано концерт популярної музики, зокрема, виступ колективу «Танок на Майдані Конго».
Події На Херсонщині роботодавець до смерті забив односельчанку за пияцтво У селищі Сиваське Новотроїцького району Херсонської області роботодавець до смерті забив власну робітницю за пияцтво. Пенсіонер найняв жінку допомагати по господарству. Вона прийшла на роботу напідпитку, що сильно розлютило наймача. Схопивши металевий лом, він накинувся на жінку і забив її до смерті, передає місцевий сайт kherson.net.ua. Медики констатували, що у жінки були зламані три ребра, на обличчі не було живого місця, так само, як і на тілі. Наймач жбурнув тіло в багажник легковика і кинув на порозі її будинку. Жінка померла дорогою в лікарню. Правоохоронці зазначили, що своєї провини чоловік так і не визнав, але під його нігтями і на одязі була кров убитої. У будинку також вилучили знаряддя злочину - лом. У суді з'ясувалися нові подробиці. Односельці розповіли, що пенсіонер за дріб'язковий грошовий борг припікав жінці тіло, а якось зв'язав її і тримав так до ранку. Нерідко пускав у хід і той самий лом.
Політика Новий голова Нацбанку може бути призначений до літа - Порошенко До літніх парламентських канікул може бути призначений новий голова Національного банку України. Про це під час прес-конференції заявив президент Петро Порошенко. «Я не виключаю, що це може статися і до літніх парламентських канікул», - сказав він, передає «Громадське ТБ». За його словами, він розглядає кілька кандидатур на посаду голови НБУ, однак назвати їх глава держави відмовився, пославшись на те, що не обговорив це питання з народними депутатами. «У мене є кілька кандидатів, але без того, щоб я їх обговорив з представниками ВР, я вважаю, буде некоректним оприлюднити їхні прізвища», - сказав Порошенко. Він підкреслив, що у виборі голови Нацбанку виходить з критеріїв професіоналізму і патріотизму. Нагадаємо, 10 квітня голова НБУ Валерія Гонтарева подала заяву про відставку президенту України Петру Порошенку. 10 травня вона склала свої повноваження. На місце в.о. голови Нацбанку був призначений заступник Гонтаревої Смолій.
Політика Порошенко прокоментував фото сина у футболці з написом Russia Президент України Петро Порошенко дав коментар щодо скандалу з фото, на якому його молодший син Михайло позує у футболці з написом Russia. Про це заявив на прес-конференції. «Я дійсно побачив цю фотографію, я не бачив її раніше, це фотографія з Instagram, вона стосується ночі на Хелловін, це був вертеп. Вертепна природа: хтось малювався чортом, хтось надів цю футболку. Там зображені 14-15-річні хлопці, які на Хелловін вирішили можливості подібної поведінки. Вони не є політиками. Я розцінюю, що навіть у вертепі, навіть на Хелловін така поведінка є абсолютно неприйнятною», - заявив президент. За його словами, він мав розмову з 15-річним сином і роз'яснив йому, що таку футболку не можна було надягати навіть на Хелловін. Нагадаємо, 5 травня вибухнув скандал, коли в мережі спливло фото молодшого сина президента України Петра Порошенка Михайла в стильній кофті з написом Russia.
Політика Порошенко вважає, що голі сідниці не зіпсували Євробачення Президент України Петро Порошенко прокоментував витівку пранкера Віталія Седюка на фіналі пісенного конкурсу Євробачення - 2017. Про це він заявив на прес-конференції. «Я думаю, що дуже погано, коли таким чином люди знаходять можливість самовиражатися. 200 млн дивляться Україну, десятки тисяч людей, включно з волонтерами, зробили надзусилля, щоб не просто зробити це свято, а показати Україну світові. Тут вилазить одна дупа, яка думає, що це те, що світ має бачити з України», - сказав Порошенко. Він додав що розчарований цим, але це не дало зіпсувати враження від свята. Нагадаємо, Віталій Седюк вискочив на сцену і зняв штани під час виступу Джамали, яка виконувала пісню I believe in U. Пранкера тут же прибрали зі сцени і передали правоохоронцям. Джамала незворушно продовжувала співати далі. Пізніше стало відомо, що він вже поміщений у СІЗО, йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
більше матеріалів




/-0,86690020561218-/ /-pc-/
Top