counter
Архів Повернутись назад 14 Лютого 2022
14 Лютого
Спорт Олимпиада-2022. 14 лютого. Десятий день Олимпиади. Что и где смотреть У понеділок на пекінській олімпіаді розігрується чотири комплекти медалей — в бобсле (жінський монобоб), прижках з трампліна (командні соревнования), фристайле (жінська акробатика) і фігурному катанні (танцы на льду). У женском хоккее заплановані матчі 1/2 фіналу: грають Канада – Швейцарія (06:10 по київському часу), США – Фінляндія (15:10). Також продовжується турнір у керлінге. Медальний шанс України на 14 лютого – лыжна акробатика в жіночому фристайле. У фристайле відбудеться соревновання в лыжній акробатиці у жінок. Від України в цьому вигляді програми повинні були виступати двоє спортсменок. Однак Анастасія Новосад (стартовий номер 21 із 25 заявлених) кілька днів тому отримала позитивний тест на COVID-19 (тогда команда прийшло зібратися з соревнованим), і її участь зараз під великим питанням. Тому основна надежда українських болельщиків – на Ольгу Полюк (стартовий номер 5). Відзначимо, що кваліфікація була звинута на один день із-за погодних умов в Пекіне. Вона повинна була пройти 13 лютого, но соревнования перенесли на 14 лютого. Початок кваліфікації на 09:00 по Киеву. Фінал повинен початися о 13:00, якщо дозволить погода. В бобсле завершується соревнования у жінок. Гоночные спроби 3 і 4 проводить українка Лідія Гунько, яка керує монобобом. Вона поки що займає останнє 20-е місце. Двоеборець Дмитрій Мазурчук вийде на останню, третю тренування до соревнованиям на великій трамплині + гонка на 10 км. У першому вигляді програми (звичайний трамплин + 10 км) у нього був 36-й результат з 44 фінішированих. Без участі українців пройдуть соревнования в сноубординге (кваліфікація в біг-ейр у жінок) і прижках з трампліна (командні соревнования). У фігурному катанні завершаться соревнования у танцевальних пар. Проізвольну програму виконав український дует Олександра Назарова і Максим Никітин. Вони з трудом отобрались у топ-20, заняв 20-е місце в ритм-танце серед 23 заявлених пар.
Спорт Олимпиада-2022. Медальний зачет Ігри дев'ятого дня, 13 лютого В воскресенье на Олимпиаде было разыграно семь комплектов медалей в пяти видах спорта - в биатлоне (2), горных лыжах, коньках, лыжах и шорт-треке (2). В биатлоне в гонках преследования победили норвежка Марте Ульсбю-Ройселлан (третье золото Пекина-2022) и француз Кентен Фийон-Майе (стал двукратным чемпионом). В горных лыжах в гигантском слаломе быстрейшим был швейцарец Марко Одерматт. В шорт-треке женскую эстафету выиграла команда Нидерландов, а у мужчин на дистанции 500 м победил Шаоан Лю из Венгрии (в этом виде программы Роберт Крузбергс из Латвии занял 9-е место). В конькобежном спорте на 500-метровке быстрейшей была американка Эрин Джексон. Российские спортсмены по итогам дня взяли четыре комплекта медалей. В лыжных гонках мужская команда выиграла эстафету 4х10 км, а лыжник Александр Большунов стал двукратным чемпионом Пекина-2022, а всего у него теперь 7 медалей в семи олимпийских гонках. Конькобежка Ангелина Голикова взяла бронзу на 500-метровке, шорт-трекист Константин Ивлиев получил серебро на дистанции 500 м, биатлонист Эдуард Латыпов - бронзу в гонке преследования. В неофициальном командном зачете лидером стала Норвегия - 9 золотых (против 8 у Германии). Норвежцы идут первыми и по общему количеству наград (21), на вторую строку поднялась команда ОКР (у россиян 17 медалей), далее - Германия и Австрия (по 14). * * * 13 февраля. Медали дня Горные лыжи. Гигантский слалом 1. Марко Одерматт (Швейцария)2. Жан Краньец (Словения)3. Матье Фавр (Франция) Лыжные гонки. Эстафета, мужчины 1. ОКР/Россия (Алексей Червоткин, Александр Большунов, Денис Спицов, Сергей Устюгов)2. Норвегия (Эмиль Иверсен, Пол Гульберг, Ханс Кристер Холунн, Йоханнес Клэбо)3. Франция (Ришар Жув, Уго Лапалю, Клеман Парисс, Морис Манифика) Биатлон. Гонки преследования Женщины. 10 км 1. Марте Ульсбю-Ройселанн (Норвегия)2. Эльвира Оберг (Швеция)3. Тириль Экхофф (Норвегия) Мужчины. 12.5 км 1. Кентен Фийон-Майе (Франция)2. Тарьей Бо (Норвегия).3 Эдуард Латыпов (ОКР/Россия) Конькобежный спорт Женщины. 500 м 1. Эрин Джексон (США)2. Михо Такаги (Япония)3. Ангелина Голикова (ОКР/Россия) Шорт-трек Эстафета, женщины 1. Нидерланды2. Южная Корея3. Китай 500 м, мужчины 1. Шаоан Лю (Венгрия)2. Константин Ивлиев (ОКР/Россия)3. Стивен Дюбуа (Канада) * * * Медальный зачет на 13 февраля (золото – серебро – бронза – всего) 1. Норвегия – 9-5-7 (21)2. Германия – 8-5-1 (14)3. Нидерланды – 6-4-2 (12)4. США – 6-5-1 (12)5. Швеция – 5-3-3 (11)6. Австрия – 4-6-4 (14)7. ОКР/Россия – 4-5-8 (17)8. Китай – 4-3-2 (9)9. Швейцария – 3-0-5 (8)10. Франция – 2-6-2 (10)11. Италия – 2-5-4 (11)12. Япония – 2-4-5 (11)13. Словения – 2-2-2 (6)14. Канада – 1-4-9 (14)
Сонник Сон у ніч із 13 на 14 лютого на Святого Валентина Сни, побачені в ніч із 13 на 14 лютого, повинні показати вам вашу приховану здатність, яку ви не розвиваєте, а треба було б. Так, наприклад, якщо уві сні 14-х місячних діб ви побачите себе на коні або в оточенні відданих підданих, це стане сигналом: настав час проявити свої лідерські якості. Крім того, потрібно звернути увагу на те, в які кольори пофарбовані сни, що приснилися у ніч із неділі на понеділок. Якщо яскраві і світлі, значить, ви на правильному шляху, навіть якщо у вас у цьому є сумніви. Якщо ж сновидіння цієї місячної доби виявилися сірими - значить, настав час замислитися над тим, яке місце ви займаєте в житті. Можливо, ви не там, де повинні, або не з тими, з ким потрібно. Настав час перестати ховати голову в пісок і зізнатися собі в цьому. Крім того, цієї ночі можна побачити когось із померлих родичів. Якщо вони з'являться вам уві сні, слід запам'ятати (а краще записати) все, що вони сказали. Найближчим часом ця інформація допоможе вам зрозуміти суть того, що відбувається.
Гороскоп Любовний гороскоп на 14 лютого: що обіцяють астрологи на день Святого Валентина Цей день дуже вдалий для творчості та пристрасних любовних стосунків. Незалежність і сила, що прокинулися, можуть виявитися надзвичайно привабливими в очах протилежної статі. ОВНИ Якщо хочете, щоб друга половинка у вас душі не чула, постарайтеся її здивувати цього дня. Зірки кажуть, що 14 лютого може стати переломним днем ​​для вас обох. ТЕЛЬЦІ Можливо, 14 лютого ви розмовлятимете з обранцем різними мовами. Не намагайтеся навчити його своєму – просто погляньте на світ його очима, рекомендують зірки. БЛИЗНЮКИ   Цього дня ви повинні стати надією та опорою для коханої людини. Можливо, він не наважується попросити вас про допомогу. Зверніть на нього свій допитливий погляд. РАКИ 14 лютого ви будете на одній хвилі із обранцем, кажуть зірки. Тільки використовуйте цю обставину з толком. Займіться чимось разом, наприклад. ЛЬВИ 14 лютого вам потрібно більше слухати себе і менше – другу половинку. Зірки кажуть, цього дня ви можете прийняти її бажання за свої власні. ДІВИ Це буде чудовий день для створення пари, кажуть зірки. Тому якщо ви самотні, але у вас є на прикметі підходяща кандидатура – ​​дійте! ТЕРЕЗИ Якщо 14 лютого друга половинка проситиме вас зробити те, що вам претить, не сперечайтеся з нею. Досягніть того, щоб вона сама передумала, радять зірки. СКОРПІОНИ Зірки кажуть, на вас чекає чудовий день, якщо ви не будете сперечатися з обранцем. Проявіть мудрість – стримайтеся. Навіщо вам конфлікти на початку тижня. СТРІЛЬЦІ Цього дня кохана людина може зробити щось таке, що змусить вас хвилюватись. У хорошому сенсі чи не дуже, зірки не уточнюють. Лише радять вам не показувати емоції чужим людям. КОЗЕРІГИ У цей день ви будете привабливі та привабливі. Тільки не надумайте зачаровувати всіх підряд. Хибні надії можуть вийти боком, кажуть зірки. ВОДОЛІЇ 14 лютого допомагайте партнеру у всьому і робіть для нього все, радять зірки. Після цього понеділка ваші стосунки можуть вийти на якісно новий рівень. РИБИ Якщо 14 лютого друга половинка вас потішить, зробіть їй у відповідь щось приємне. Тоді ваш день буде чудовим, кажуть зірки.
Суспільство оформление ленты  Погода на 14 лютого 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури говорили: якщо на Трифона (14 лютого) на небі багато зірок, то зима затримається надовго. Також прапрапрадіди помічали: якщо в цей день вдарили морози, то на потепління чекати найближчим часом не варто. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо місяць у ніч на 14 лютого бліде, вдень повалить сніг; якщо ж навколо неї з'явилася синьова, чекай сильного вітру. 14 лютого, в Україні на синоптики очікують мінливу хмарність без опадів. Температура повітря протягом дня буде коливатися від -7 до +10 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Упродовж 14 лютого на всій території України очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі перебуватиме в межах від -2 до -7, вдень - від +5 до +10 градусів. Температура повітря 14 лютого у регіонах: на заході вдень від +5 до +8, уночі від -3 до -5;на півночі вдень від +3 до +5, уночі від -4 до -6;на сході вдень від +2 до +5, уночі від -5 до -7;на півдні вдень від +6 до +10, уночі від -2 до -4;у центрі вдень від +3 до +7, уночі від -3 до -5.У Києві протягом 14 лютого опадів не очікується. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі перебуватиме в межах від -2 до -4 градусів, вдень - від +4 до +6.
Дозвілля 14 лютого – День усіх закоханих. Короткі вітання на це свято Закохані починають готуватися до цього свята напевно з Нового Року. У цей день догодити своїй половинці досить просто - будь-який знак уваги одягнений у серце підніме настрій і скрасить похмурий лютневий ранок. До кінця зими залишається зовсім небагато - всього якихось два тижні і скине справжнісінька закохана пора - весна. Ось кілька привітань, щоб ви змогли привітати свою кохану людину, всіх рідних та близьких вам людей. *** З Днем Святого Валентина Я щиро вітаю! І кохання величезного, чистого Я щиро бажаю. Нехай усмішок буде море, Нехай підуть сум і горе. Будуть сотні нехай зізнань, Найяскравіших очікувань! *** Вітаю з Днем святого Валентина і бажаю, щоб кохання завжди жило у твоєму серці, щоб на душі було тепло і радісно, ​​щоб у житті все вдавалося, щоб поряд завжди була потрібна та кохана людина. *** У День святого Валентина Нехай справджуються мрії. Не пройде любов нехай мимо, А у душі цвітуть квіти! Нехай щасливе це свято Принесе звісток прекрасних, Стане маленькою казкою, Де все радісно та ясно! *** Вітаю із Днем святого Валентина! Бажаю із почуттям закоханості зустрічати щодня. Бажаю любити своїх близьких, свою другу половинку, свою роботу та діяльність, своє життя та себе. І нехай будь-яка любов завжди буде взаємною!   *** З днем ​​чудовим, З Днем закоханих Вітаю тебе! Від душі великого щастя Побажаю я, люблячи! Нехай кохання не згасає, Вогником у душі горить, І в очах нехай сяє, У серці світло нехай береже!   *** Бажаю кохання, розуміння, ніжності, романтики. Ніколи не знати, що таке самотність. Щоб завжди були руки, які б гріли, губи, які цілували б і душа, яка любила б. Даруйте кохання і отримуйте. З Днем Святого Валентина!   *** У День святого Валентина Побажати хочу кохання, Море пристрасті, позитиву І побачень до зорі, Багато ніжних поцілунків І обіймів без причин, Щоб допоміг відкрити будь-яку Дверцята в серці Валентин! *** З Днем усіх закоханих! Нехай святий Валентин нагадає про прекрасні, дорогі та єдині половинки. Кохайте і будьте коханими! Взаємності та розуміння! *** Кохання, кохання — велике і пристрасне! І нехай у ній буде все чудово: Випадковий погляд і тремтіння торкань, І зухвалий трепет домагань, Побачень довгоочікуваних струмів, Обійми тоненький паросток, І в поцілунках жар подихів, І в унісон сердець звучань!
Політика США планує вивести весь американський персонал із Києва CBS News стало відомо, що адміністрація Байдена готується вивести весь американський персонал із Києва протягом наступних 24-48 годин. Про це агентство опублікувало інформацію на своєму Twitter акаунті. Радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив у неділю, що нарощування Росією сил навколо України за останні кілька днів вказує на те, що господар Кремля Путін може віддати наказ про військові дії «практично будь-коли». «Протягом останніх 10 днів ми спостерігаємо різке прискорення у нарощуванні російських сил та дислокації цих сил таким чином, що вони можуть розпочати бойові дії практично будь-якої миті», — сказав Салліван у своєму виступі. «Вони могли б зробити це наступного тижня, але, звичайно, це ще чекає на розпорядження» від Путіна. Проте він сказав, що США «не можуть передбачити точний день чи час», коли Росія може ухвалити рішення про початок вторгнення. Незважаючи на повідомлення про деескалацію, що продовжуються адміністрацією Байдена, ризик російського вторгнення в Україну продовжує зростати, оскільки у Росії є 80% сил, які потрібні для повномасштабного вторгнення. Про це повідомив офіційний представник США CBS News минулого тижня. У суботу Держдепартамент наказав співробітникам посольства США в Києві, що не є екстреними службами, покинути країну. Салліван у п'ятницю закликав усіх громадян США в Україні якнайшвидше покинути країну і попередив, що «немає перспективи військової евакуації США» для тих, хто вирішить залишитися. JUST IN: CBS News has learned that the Biden administration is preparing to withdraw all U.S. personnel from Kyiv within the next 24-48 hours. https://t.co/MxcYPkLMtL — CBS News (@CBSNews) February 13, 2022
Спорт Олімпіада-2022. Валієва допущено до змагань. Рішення арбітражного суду Спортивний арбітражний суд (CAS) допустив 15-річну російську фігуристку Камілу Валієву до Олімпіади-2022 у Пекіні. Апеляції одразу трьох організацій (Міжнародного олімпійського комітету, Міжнародного союзу ковзанярів та антидопінгової агенції WADA) про недопуск російської фігуристки Камілі Валії до особистої першості через виявлення в її крові забороненого препарату було відхилено. У прес-релізі CAS зазначається, що рішення допустити Валієву до особистого турніру Олімпіади-2022 прийнято з урахуванням її статусу «захищеної персони» (спортсменці не виповнилося 16 років) та особливого підходу до них. Таким чином Валієва зможе продовжити виступ на Олімпіаді 15 лютого та враховуючи її великі перспективи – поборотися за золото. Спортивний арбітражний суд є головною інстанцією з подібних питань, тому існує велика ймовірність, що за підсумками розслідування Валієва буде повністю виправдана. Нагадаємо, 8 лютого Російське антидопінгове агентство (РУСАДА) тимчасово відсторонило Валієву, а 9 лютого скасувало усунення. Міжнародний олімпійський комітет (МОК) та Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА) подали апеляції на це рішення до спеціального відділення Спортивного арбітражного суду (CAS) у Пекіні. Виїзне засідання CAS ухвалила рішення на користь Валії. Таким чином, вона зможе виступити у змаганнях одиночниць на зимовій Олімпіаді-2022 у Пекіні. Вже відома реакція американців та росіян щодо цього питання. Олімпійський комітети США заявив, що рішення CAS щодо Валієвої їх «розчарувала». Ну а на Росії, прогнозовано, Російська федерація ковзанярів відзначила, що «здоровий глузд переміг».
Спорт Олімпіада-2022. Олімпійський комітет США розчарований рішенням CAS з допінг-скандалу Валієвої Ранкова стрічка новин Олімпіади в Пекіні пожвавилася після появи інформації про рішення арбітражного суду про допуск російської фігуристки Камілі Валії до змагань у Пекіні, яке було під питанням через скандал із виявленням допінгу в крові спортсменки у грудні минулого року. Першими свою реакцію опублікували в Олімпійському та паралімпійському комітеті США (USOPC).«Ми розчаровані тим сигналом, який надсилає це рішення. Колективна відповідальність усієї олімпійської спільноти — захищати цілісність спорту, щоб наші спортсмени, тренери та всі учасники відповідали найвищим стандартам. Спортсмени мають право знати, що вони змагаються за рівних умов. На жаль, цього права вони були позбавлені. Це, схоже, ще одна глава в систематичному та повсюдному зневага до чистоти спорту з боку Росії. Ми знаємо, що ця справа ще не закрита і закликаємо всіх учасників олімпійського руху продовжувати боротися за чистоту спорту від імені спортсменів усього світу», - йдеться у заяві президента USOPC Сари Хіршланд.
Спорт Олімпіада-2022. Реакція на рішення CAS щодо Камілі Валієвої на Росії Новість про рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) допустити 15-річну російську фігуристку Камілу Валієву, чий допінг-тест раніше дав позитивний результат, до особистого турніру зимових Олімпійських ігор 2022 року в Пекіні з ранку вже встигли прокоментувати в США. У мережі публікують коментарі російських політичних та спортивних діячів на цю подію. Так депутат Держдуми РФ Дмитро Свищев розповів у розмові з кореспондентом «Чемпіонату» Салават Муртазіним: «Допустити Валієву до особистого турніру Олімпіади — цілком справедливе рішення. Нам належить розібратися, що сталося — має бути внутрішнє розслідування. ДКР і федерація обов'язково розберуться, щоб такі речі не допускати. Найголовніше – ми побачимо нашу спортсменку на льоду. Каміла радуватиме нас своїм блискучим катанням. Сподіваємось, що на неї вся ця ситуація не вплине. Бажаємо успіхів!".Чотириразовий чемпіон Росії Максим Ковтун також прокоментував новину в бесіді з кореспондентом «Чемпіонату» Айгуль Сілкіною: «Я дуже радий, що все склалося саме так. Щодо того, що залишається ризик, що після Олімпіади можуть у Камілі забрати медалі… Думаю, вони побояться такого резонансу. Ті, хто це робить, мабуть, уже зрозуміли, що весь світ підтримує Камілу, і все на її боці. У цьому просто не буде сенсу. Усім адекватним людям зрозуміло, що Валієва не вживала допінг та не робила щось навмисне. Ніякої переваги перед іншими від цього щодо катання в неї немає», — сказав Ковтун. Коротку програму жінки представлять завтра, 15 лютого.
Коронавірус Померлі вакциновані пацієнти з Covid-19 в основному були щеплені AstraZeneca та Johnson&Johnson Серед людей, які були вакциновані від Covid-19 та померли після захворювання на цю хворобу, в основному були щеплені вакцинами AstraZeneca та Johnson&Johnson. Про це пише агентство LETA, посилаючись на дані Центру профілактики та контролю захворювань (ЦПКЗ) за грудень минулого року. Серед щеплених вакциною Johnson&Johnson у грудні було зареєстровано 13,79 смертельних випадків на 100 000 осіб, серед щеплених AstraZeneca – 13,16 випадки. Серед щеплених вакциною Pfizer/BioNTech цей показник становив 3,19, серед щеплених Moderna - 4,46.Загалом у грудні зареєстровано 391 випадок смерті, пов'язаної з Covid-19, серед померлих 81 було вакциновано. 37 були щеплені вакциною Johnson&Johnson, у тому числі 15 випадків зареєстровано до 30 днів після вакцинації. Дев'ять смертей зареєстровано у період 31-90 днів після вакцинації, 12 випадків – 91-180 днів, один – понад 180 днів після вакцинації. Серед щеплених Pfizer/BioNTech зареєстровано 20 випадків смерті серед хворих, у тому числі п'ять випадків у період з 31 по 90 день після вакцинації, 12 випадків – у період 91-180 днів, три – понад 180 днів після вакцинації. У розрахунку на 100 000 населення смертність щеплених цією вакциною найменша, тому що Pfizer/BioNTech — найпопулярніша вакцина в Латвії. Серед людей, щеплених вакциною AstraZeneca, зареєстровано 17 випадків смерті, пов'язаної з Covid-19. Один випадок стався у період 31-90 днів після вакцинації, десять – у період 91-180 днів, шість – понад 180 днів після вакцинації. Серед щеплених вакциною Moderna було сім випадків смерті - чотири в період 91-180 днів після вакцинації, три - понад 180 днів після вакцинації.
Дозвілля Місячний день сьогодні 14 лютого 2022 року Місячна енергетика мінлива, тому важливо знати про те, як вона впливає на людей у ​​різні дні. Поради астрологів допоможуть провести перший день тижня у гарному настрої та виконати все, що було заплановано, без затримок. Цей день можна назвати найважливішим у лютому, адже сьогодні Меркурій входить у Знак Водолія. Враховуючи, що зараз і так йде найсприятливіший період року, можна сказати, що день буде справді дивовижним. Недарма він включений до списку днів сили. Фаза місяця: починається 14 місячний день. Місяць, що росте, не найкращим чином поєднується зі знаком Рака, але нічого страшного в цьому немає. Меркурій згладить усі гострі кути. Більше того, він допоможе налагодити спілкування з сім'єю та близькими людьми, що на Місяці у цьому Знаку вкрай корисно. Магнітні бурі 14 лютого: на жаль, сьогодні цілком імовірна магнітна буря. Активність - це добре, але потрібно шукати час для відпочинку. Що принесе успіх сьогодніоновлення гардеробу;шопінг;спілкування;романтика;знайомства;пошуки натхнення.Що відлякає успіх у цей деньперевтома;нудьга;тривала усамітнення;образи.Домашні справи за місячним календаремЗнак водної стихії дозволяє нам із задоволенням приймати всі нововведення, а також граючи справлятися зі справами, що не потребують граничної зосередженості. Сьогодні ми будемо налаштовані на збирання. Бажано залишити у списку домашніх справ розваги та відпочинок з близькими. Астрологи вважають, що буде дуже корисно спілкуватися з родичами та другою половинкою, збиратися із друзями. Одяг та талісмани цього понеділкаДень під впливом Раку, та ще й під час зміни Знаку Меркурія – чудовий час для творчого самовираження та зміни іміджу, оновлення гардеробу. Цього дня завдяки грамотно підібраній колірній гамі можна з легкістю подолати творчу кризу та досягти успіху у справах, пов'язаних з інтелектуальною працею. Відтінки цього дня, що приносять удачу, - синій, волошковий, фіолетовий, чорний. Астрологи рекомендують підбирати правильно та каміння-талісмани. Камені цього дня — авантюрін, корал та олександрит. Енергетика мінералів дозволить вам активно займатися запланованими справами та знаходити рішення нестандартних завдань. Настрій та здоров'я у 14 місячний день4 лютого астрологи називають часом корекції долі, коли кожен зможе знайти собі ідеальний шлях, заняття, роботу, натхнення. Сьогодні корисно займатися фізичними вправами для підтримки організму в тонусі, розпочинати дієту та оздоровчі програми. Головне — не піддавати себе сильним випробуванням, адже Сонце вирує. Оздоровлення організму та своєчасний відпочинок сьогодні принесуть заряд бадьорості. Усім, хто працює вдома або в офісі, але зовсім не спілкується при цьому з оточуючими, краще присвятити вечір романтиці чи зустрічам із друзями. Кохання та спілкування 14 лютогоСьогодні День усіх закоханих. Не забудьте зробити подарунок другій половинці. Раніше ми розповідали про те, які з них добрі, а від яких краще відмовитись. Це чудовий час для побачень, знайомств, причому не лише в реальному житті, а й в інтернеті. Зростання Місяця в Раку говорить про те, що сьогодні може початися приємний роман, зародитись міцна дружба або продуктивна ділова співпраця. Тим, хто відчуває відтік впевненості в собі, варто припинити чіплятися за минуле і налаштуватися на краще. Привернути увагу протилежної статі можна лише позитивними думками. Спілкування з сім'єю та рідними теж буде корисним. Цього понеділка з великою ймовірністю вдасться змиритися після великої сварки. Фінанси та робота за місячним календаремДень вдалий для роботи, пов'язаної з навчанням, пошуком та обробкою великих масивів інформації. Інтелектуальна праця під впливом Меркурія принесе позитивні результати, а отже цієї доби не варто відкладати вирішення важливих та актуальних творчих завдань, підготовку до іспитів. Фінансові питання сьогодні вирішаться легко, особливо якщо діяти згідно з доказами розуму. Займатися роботою варто з увагою до деталей, щоб не допустити помилок. Також у цей день важливо періодично перериватися на відпочинок, а ввечері можна зайнятися шопінгом, щоб підняти настрій.
Спорт Олімпіада-2022. Допінг-скандал з Валії не закінчився. МОК озвучив умови нагородження учасників Прес-служба Міжнародного олімпійського комітету (МОК) зробила заяву після того, як у понеділок Спортивний арбітражний суд (CAS) не задовольнив апеляції МОК, ISU та Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA). Згідно з цією заявою, МОК не планує проводити церемонію нагородження переможців та призерів командного турніру з фігурного катання, а також у випадку, якщо Каміла Валієва увійде до трійки призерів за підсумками особистих змагань у фігуристок 15 лютого так само скасує церемонію нагородження. Крім того, на випадок можливої ​​дискваліфікації російської фігуристки, МОК попросив Міжнародний союз ковзанярів (ISU) з міркувань справедливості допустити до участі у довільній програмі 25 спортсменку. Зазначається, що за погодженням з відповідними спортсменами та Національними олімпійськими комітетами МОК організує гідну церемонію нагородження, якщо справа Валії буде завершена. "В інтересах справедливості по відношенню до всіх спортсменів та відповідних Національних олімпійських комітетів було б недоцільно проводити церемонію нагородження медалями командних змагань з фігурного катання під час зимових Олімпійських ігор 2022 року в Пекіні, оскільки до неї буде включений спортсмен, у якого, з одного боку, позитивна проба А, але, з іншого боку, порушення антидопінгових правил ще не встановлено", - йдеться у заяві. У понеділок Спортивний арбітражний суд (CAS) не задовольнив апеляції МОК, ISU та Всесвітньої антидопінгової агенції (WADA) на рішення дисциплінарного комітету Російського антидопінгового агенства (РУСАДА) зняти тимчасове усунення з Валії. Спортсменка зможе виступити в особистому турнірі на Олімпіаді у Пекіні. Про незгоду із рішенням CAS заявило WADA. Зацікавленість у подальшому розгляді висловив Олімпійський комітет Росії.Коротку програму жінки представлять 15 лютого, довільну – 17 лютого.
Суспільство оформление ленты  Бутусов - "Україна закрила в'їзд для всіх чоловіків - росіян призовного віку" Головний редактор видання Цензор.net опублікував на своїй сторінці Facebook інформацію про те, що Україна закрила в'їзд для всіх чоловіків – росіян призовного віку. На думку журналіста, обмеження введено неофіційно, на невизначений термін, як мінімум - до кінця військових маневрів ЗС РФ поблизу кордонів України, щоб уникнути провокацій інцидентів. Крім того, пише він, режим в'їзду росіян зараз варто обмежити. Зазначимо, що раніше у Держприкордонслужбі назвали це чутками, проте вже не перше джерело повідомляє, що обмеження запроваджено неофіційно, щоб уникнути провокацій інцидентів. До речі, білоруси, які намагаються в'їхати до України, неодноразово повідомляли, що на кордоні проводять посилену перевірку людей віком від 18 до 60 років.  
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. Фрістайл. Акробатика Фінал. Результати (оновлено) Зараз у Пекіні відбувається завершення першого фіналу з лижної акробатики на зимових Олімпійських іграх. Варто зазначити, що виступи відбуваються у складних погодних умовах – при температурі мінус 22 градуси та легкому снігу. Для попадання у фінальний етап потрібно зайняти місце у першій шістці з дванадцяти минулих на перший фінал. Нагадаємо, українська команда з лижної акробатики була однією з надій на медалі, проте через позитивні тести на коронавірус була змушена знятися зі змагань. Фристайлістка від ДКР Єсенія Пантюхова не змогла пройти у вирішальний етап змагань із лижної акробатики на зимових Олімпійських іграх у Пекіні (Китай). У шістку тих, хто пройшов кваліфікацію, пройшла білоруска Ганна Гуськова, яка показала шостий результат Медалі у лижній акробатиці у жінок будуть розіграні сьогодні, 14 лютого о 14:00. Фрістайл Жінки, повітряна акробатика. Фінал 2. Телетрансляція 1 канал UA:Перший За результатами змагань перше місце посіла китаянка Сюй Ментао, на другому - білоруска Ганна Гуськова, на третьому - американка Нік Меган. Нагадаємо, Ганна Гуськова підписала листа спортивної громадськості, яка виступила з вимогою провести повторні вибори президента Білорусі та зупинити насильство з боку силовиків щодо жителів країни. Офіційна таблиця з результатами доступна на сайті організаторів змагань.
Спорт оформление ленты  Олімпіада-2022. 14 лютого. Медальний залік. Закінчилась боротьба за медалі 10 днів змагань Сьогодні, в понеділок 14 лютого на Олімпіаді в Пекіні буде розіграно чотири комплекти нагород: у бобслеї (жіночий монобоб), станом на 6 ранку по Києву вже відомо, що срібло та золото пішли до скарбнички США, а бронза – до Канади. стрибки з трампліну (командні змагання), золото виграла Австрія. Срібло виборола Словенія, бронзу - Німеччина. фрістайле (жіноча акробатика), перше місце посіла китаянка Сюй Ментао, на другому білоруска Ганна Гуськова, на третьому – американка Нік Меган. фігурному катанні (танці на льоду), станом на 6 ранку по Києву вже відомо, що золото відійшло до Франції, срібло – в Олімпійський Комітет на Росії, бронза – у США На початок дня неофіційна першість країн з медалей представлена ​​нижче.   Медальный зачет на 14 февраля (золото – серебро – бронза – всего) 1. Норвегия – 9-5-7 (21)2. Германия – 8-5-1 (14)3. США – 7-6-3 (16) 4. Нидерланды – 6-4-2 (12)5. Швеция – 5-3-3 (11)6. Китай – 5-3-2 (10)7. ОКР – 4-6-8 (17)8. Австрия – 4-6-4 (14)9. Франция – 3-6-2 (10)10. Швейцария – 3-0-5 (8)11. Италия – 2-5-4 (11)12. Япония – 2-4-5 (11)13. Словения – 2-2-2 (6)14. Канада – 1-4-9 (14)  
Дозвілля Як боротися з поганим настроєм за Знаком Зодіаку Не завжди виходить швидко і легко подолати поганий настрій. Астрологи вважають, що боротися з поганим настроєм буде набагато простіше, якщо покладатися на характеристики та особливості вашого Знака Зодіаку. Іноді будь-яка дрібниця здатна засмутити нас і зіпсувати настрій. У такі моменти будь-які спроби повернути хороший настрій можуть виявитися безрезультатними, але це не означає, що виходу із ситуації зовсім немає. Протягом довгих років астрологи вивчали характер представників зодіакального кола, внаслідок чого з'ясувалося, що боротися з поганим настроєм можна, спираючись на особливості Вашого Зодіаку. Експерти розкажуть вам, як покращити настрій. ОвенЯк представники вогненної стихії Овни можуть розчаруватися через те, що в їхньому житті все нудно та повсякденно. Постійна робота, звичний коло спілкування і відсутність змін - усе це може призвести до розчарування Овнів. Через імпульсивність цього представника зодіакального кола його настрій може зіпсуватися навіть через саму незначну неприємність, а ось повернути хороший настрій йому буде досить складно. Щоб підняти настрій, вам необхідно внести у життя новизну. Якщо рутинні заняття та сталість не дають вам радіти життю, постарайтеся спробувати щось нове та незвичайне. Це не означає, що вам доведеться переїжджати до іншої країни, шукати нових друзів та нову роботу, адже навіть невеликі зміни змусять вас подивитися на своє життя по-новому. Порадуйте себе покупками, заведіть нові знайомства, зробіть перестановку у своєму будинку або здійсніть шалений вчинок. Не варто прагнути кардинальних змін, адже навіть незначні зміни миттєво піднімуть вам настрій. ТелецьНезважаючи на те, що Тельці вміють приховувати свій настрій від оточуючих, іноді їхнє переживання складно не помітити. Часом вони відчувають серйозну нестачу задоволень, пов'язаних із чуттєвим сприйняттям, через що життя втрачає всякий сенс. Однак для підняття настрою Тельцям не потрібно чогось незвичайного, їм лише необхідно зробити те, що торкнеться їх органів почуттів. Іноді вашим почуттям необхідне підживлення, і не варто протистояти своїм слабкостям. Пройдіться по магазинах у пошуках нового парфуму, відвідайте кафе, в якому панує запах гарячої випічки, або просто послухайте заспокійливу музику. Незабаром ви помітите, що навіть звичайні заняття здатні покращити ваш настрій і змусити вас забути про проблеми та переживання. БлизнюкиБлизнюки належать до найбільш товариських Знаків Зодіаку. Вони не бояться знайомитися з новими людьми, легко підтримують будь-яку тему для розмови і зазвичай завжди стають душею компанії. При дефіциті спілкування вони втрачають радість і частіше перебувають у поганому настрої. Проте виправити це досить просто. Навіть якщо ваші рідні та друзі далеко, це не означає, що ви не можете поспілкуватися з ними. Навіть коротка розмова підніме вам настрій і дозволить вам відчути присутність близьких. Якщо ви бажаєте реального спілкування, заведіть нові знайомства. Ви можете зробити це за допомогою соціальних мереж або знайти собі співрозмовника в парку, кафе або в будь-якому іншому громадському місці. Проведіть час у компанії, і тоді ви зможете повернути собі добрий настрій. РакРаки готові повністю присвятити себе та свого часу близьким людям. Іноді вони роблять це настільки старанно, що зовсім забувають про свої захоплення та інтереси. Коли вони розуміють, що у них зовсім не залишається сил на своє життя, у них виникає відчуття, що вони користуються ними. Через це представники цього Знака Зодіаку можуть опинитися на межі депресії. Ваша любов і турбота про близьких дійсно заслуговує на похвали, але це не означає, що ви повинні повністю позбавити себе всіх радостей життя. Іноді вам просто необхідно витратити вільний час виключно на себе, інакше незабаром поганий настрій стане для вас звичним явищем. Відкладіть домашні справи та роботу і піддайтеся своїм капризам. Ви можете відвідати салон краси, відправитися на прогулянку з друзями або просто провести час вдома наодинці з собою. Подібні заняття не тільки допоможуть вам розслабитись, але й покращать ваш настрій. Лев Цим представникам зодіакального кола досить складно зіпсувати настрій, а якщо це сталося, то причина була справді серйозною. Незважаючи на величезну любов до уваги та компліментів, навіть звичайне лестощі може не просто розчарувати, а навіть роздратувати Львів. В цьому випадку боротися з поганим настроєм потрібно негайно, адже, як відомо, гнів Лева може бути небезпечним для оточуючих. Щоб повернути гарний настрій та відновити впевненість у собі, вам необхідно виявити себе на публіці. Ви можете взяти участь у конкурсах, спробувати успіх на кастингу або просто виступити перед своїми друзями з цікавою історією. Відчувши захоплення оточуючих, ви зможете придушити негативний настрій, а можливо, і знайдете постійних шанувальників, до яких зможете звернутися в найважчі моменти життя. ДіваПредставники цього сузір'я найчастіше вередливі та емоційні. Саме тому їхній настрій може змінюватись від впливу будь-яких факторів. Найчастіше Діви можуть засмутитись, якщо щось пішло не так, як вони планували. В цьому випадку повернути настрій буде досить складно, проте астрологи стверджують, що такий спосіб є. Іноді вам просто необхідно побути наодинці з собою та присвятити час приємному заняттю. Ви зможете швидко підняти настрій завдяки звичайній шопінг-терапії. Навіть якщо ваш бюджет розпланований на місяць уперед, не треба боятися витратити бодай невелику суму на особисті витрати. Якщо ж зважитися на такий крок вам досить складно, просто усамітніться і віддайтеся власним думкам. На перший погляд, цей метод може здатися надто банальним і неефективним, але, випробувавши його на собі, ви зрозумієте, що за його допомогою ви зможете повернути позитивний настрій дуже швидко. ТерезиТерези — один із найжиттєрадісніших Знаків Зодіаку. Вони завжди намагаються отримати користь з будь-якої невдачі і рідко піддаються емоціям. Однак якщо хтось спробує порушити їхню гармонію, то поганий настрій відразу опанує їх. В цьому випадку Терезам необхідно відволіктися, а найкраще - змінити навколишнє оточення. Представник цього сузір'я зможе відчути себе набагато краще, перебуваючи у гарному місці. Ви можете створити затишну обстановку прямо вдома. Для цього можна зробити перестановку, прикрасити житло незвичайними статуетками та сувенірамиабо навіть розпочати капітальний ремонт. Якщо на даний момент ваші фінансові можливості не дозволяють вам кардинально змінити вигляд свого інтер'єру, прогуляйтеся магазинами у пошуках тих речей, які ви хотіли б придбати в майбутньому. Таким чином ви зможете порадувати себе, і ваш настрій значно покращає. СкорпіонСкорпіони частіше, ніж інші Знаки Зодіаку, зазнають пригніченого стану, незважаючи на те, що ніколи не показують це оточуючим. Якщо їхній настрій погіршився, вони намагаються абстрагуватися від суспільства та можуть не виходити на контакт із близькими протягом кількох днів. Проте повернути Скорпіонів до лав життєрадісних людей не так складно: для цього необхідно порадувати їх чимось таємничим та цікавим. Для покращення настрою цим представникам зодіакального кола необхідно почути якийсь секрет або взяти участь у незвичайній події. Скорпіонів приваблює те, про що не здогадуються інші люди, тому вони люблять бути в курсі всіх найактуальніших новин і чуток. Можливо, ви самі не належите до затятих пліткарів, але усвідомлення того, що ви знаєте чужу таємницю, відразу ж підніме вам настрій. СтрілецьСтрільці більше, ніж інші представники зодіакального кола можуть захопитися роботою і забути про радощі життя, і іноді саме це викликає в них почуття, що вони живуть нудно. У такому разі цьому Знаку Зодіаку необхідно просто змінити обстановку, і найкраще віддати перевагу далеким подорожам. Можливо, такий варіант багатьом видасться надто дорогим, але у вашому випадку подорож до іншої країни буде найкращим способом підняти настрій. Якщо ж фінансове становище не дозволяє вам це зробити, хоча б просто помрійте про те, що вже незабаром відвідайте незвичайні місця і познайомитеся з новою культурою. Перш ніж поринути у свої мрії, усамітніться у такому місці, де ніхто не зможе завадити вам. Намагайтеся максимально насолодитися процесом мрії, і тоді ви зможете подолати нудьгу і поганий настрій. КозерігЦей Знак Зодіаку відчуває справжнє щастя, займаючись продуктивною справою, яка може бути корисною для оточуючих, а ось неробство може миттєво зіпсувати їм настрій. Саме тому, якщо Козерогов долає депресія, краще змінити сферу діяльності або зайнятися розвитком нового таланту. На відміну від інших Знаків Зодіаку, Козерога можуть підвищити свій настрій, не відриваючись від роботи та звичних справ. Навпаки, для цього їм необхідно ще більше завантажити себе роботою та піти з головою у вирішення робочих питань. Звичайно, не варто виснажувати себе, інакше ви ризикуєте отримати стрес. Якщо ви хочете по-справжньому відволіктися від своїх проблем і позбутися нудьги, займіться незвичною для вас діяльністю. Можливо, ви не лише підвищите настрій, а й отримаєте нові навички. ВодолійДеколи навіть життєрадісні Водолії можуть опинитися на межі нервового зриву. Незважаючи на те, що поганий настрій долає їх досить рідко, будучи в пригніченому стані вони навряд чи зможуть займатися роботою та повсякденними справами так само, як Козероги. Для підняття настрою їм лише потрібно відчути себе потрібними, і зробити це зовсім не складно. Ви можете поповнити ряди волонтерів, зайнятися благодійністю або просто допомогти близьким — найголовніше, що ваша допомога не тільки буде корисна оточуючим, а й підніме вам настрій. У сучасному світі залишилося не так багато людей, які здатні допомагати безкорисливо і при цьому відчувати від своєї допомоги справжню радість, але ви належите до таких людей. Спогади про ваш вчинок ще довго зігріватимуть ваше серце і у важкі моменти допоможуть вам позбутися переживань і нудьги. РибиНа жаль, Риби відносяться до тих знаків зодіаку, які можуть засмутитися без причини. Ці представники зодіакального кола частіше, ніж інші, перебувають у поганому настрої, через що їм досить складно розглянути всю красу реального життя. У такі моменти їм необхідно просто відволіктися, а допоможе цьому заняття творчістю. Навіть якщо ви не вмієте малювати, писати вірші чи співати, це не привід засмучуватися. Виявляючи себе творчо, ви зможете позбавитися негативних емоцій, які найчастіше є причиною поганого настрою. Намагайтеся повністю поринути у творчий процес і забудьте про свої переживання. Незабаром ви помітите, як натхнення зцілить вашу душу і допоможе вам повернутися в гарний настрій. Перекреслити минуле неможливо, і часом саме негативні спогади змушують нас переживати та перебувати у поганому настрої. Щоб позбавитися від них і почати життя наново, скористайтеся ефективними способами, і вже скоро ви зможете знайти справжнє щастя. Бажаємо вам гарного настрою,
Культура Alina Pash може не поїхати на Євробачення-2022 Скандальний фінал відбору на Євробачення-2022 не закінчився. Після того, як було оголошено, що переможницею стала Alina Pash, з'явилася інформація про те, що вона не лише відвідувала тимчасово окупований Крим з боку агресора, а й підробила довідку про перетин кордону.Про це на своїх сторінках написав найпопулярніший український політичний блогер Сергій Стерненко. На заяву вже відреагувало Суспільне, яке зв'язалося з Державною прикордонною службою України з проханням надати офіційну інформацію про візити виконавиці до окупованого Криму. "Суспільне" вирішило відкласти підписання контракту зі співачкою, доки не переконається у тому, з території якої країни вона відвідувала Крим у 2015 році.Стерненко також нагадав, що підробка документів є кримінальним правопорушенням, тому він готовий звернутися до правоохоронних органів із проханням розпочати кримінальне провадження.
Політика Підсумки зустрічі Зеленського та Канцлера Німеччини Шольца Німеччина стоїть пліч-о-пліч з Україною, ми здивовані демократичними перетвореннями в країні Шольц анонсував фіндопомогу Україні у розмірі 150 млн євро Україна надасть проекти законів про особливий статус та вибори для дискусії Шольц: Не бачимо причин нарощування потенціалу з боку РФ, це була центральна тема наших переговорів сьогодні Шольц: якщо Росія знову порушить територіальну цілісність України, ми готові до серйозних санкцій Німеччина закликає до прямих переговорів Києва та Москви Шольц: президент запевнив мене, що надасть для дискусії законопроект про "особливий статус" Донбасу Шольц: членство України в альянсі не може бути в центрі дискусії з РФ, питання не стоїть на порядку денному Канцлер ФРН Шольц після переговорів із Зеленським: Німеччина рішуче стоїть на вашому боці.
Політика оформление ленты  МАУ виводить літаки з України на вимогу лізингодавця МАУ отримали офіційне повідомлення від страховиків щодо припинення страхування повітряних суден для польотів над Україною. У зв'язку з цим компанія розпочала виведення своїх літаків за межі України на вимогу лізингодавця. Про це повідомляє Avianews у понеділок, 14 лютого. З аеропорту Бориспіль на зберігання в аеропорти Белграда в Сербії та Кастельйон в Іспанії вилетіли або готувалися до відправки одразу п'ять авіалайнерів авіаперевізника. Це Boeing 737-800 із реєстраціями UR-PSP, UR-PSZ, UR-PSO, UR-PSX, UR-PSQ. Повітряні судна належать компаніям SASOF III та AWAS 36820 TRUST. У свою чергу, у прес-службі МАУ заявили, що на вимогу лізингодавця вирушають на зберігання до Іспанії п'ять літаків Boeing 737-800. Ще два борти вирушать до Белграда на "планове технічне обслуговування двигунів". Нагадаємо, у суботу через загрозу вторгнення Росії в Україну голландська авіакомпанія KLM першою припинила польоти до України. Незабаром українська авіакомпанія SkyUp призупинила продаж квитків. У зв'язку з цим Кабмін погодив надання 16,6 млрд грн для забезпечення безпеки польотів в Україні для страхових компаній, лізингових компаній та авіаперевізників.
Суспільство SkyUp Airlines залишається в небі України SkyUp Airlines продовжує здійснювати польоти над Україною без змін. Про це повідомили на сайті компанії. У повідомленні йдеться, що завдяки спільним діям авіакомпанії та уряду SkyUp залишається в українському небі у повному обсязі. Авіаперевізник працює у штатному режимі.  SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси. Вони вже доступні на нашому сайті  «Ми раді повідомити пасажирам, що продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі, — коментує Дмитро Сероухов, генеральний директор SkyUp Airlines.  ;— Переговори зі страховиками були складними, і закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики та вести моніторинг ситуації. Проте зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури України та Урядом ми зуміли досягти результатів — польоти в Україні залишаються безпечними та захищеними. Це чудовий приклад ефективної співпраці бізнесу та держави, але головне  — гарантія всім пасажирам, що вони можуть спокійно планувати подорож».  Нагадаємо, що буквально годину тому надійшла інформація про те, що компанія МАУ виводить свої літаки з території України на вимогу лізингодавця. Ескалація інформаційної ситуації навколо України у зв'язку з можливим вторгненням Росії призвела до того, що низка страхових компаній повідомила про припинення страхування літаків для польотів над Україною. 
Економіка Акції США падають через страх перед війною в Україні - WSJ Фондові індекси США відкрилися зниженням у понеділок, оскільки інвестори намагаються оцінити можливість війни у ​​Європі. Промисловий індекс Доу-Джонса впав на 99 пунктів, або 0,2%, незабаром після перших заяв про можливу війну. S&P 500 також упав на 0,2%, а Nasdaq Composite – на 0,3%. Акції впали у п'ятницю після того, як США попередили, що Москва може вторгнутися до України будь-якої миті. Прибутковість державних облігацій відновилася після падіння, оскільки інвестори потягнулися за безпечними казначейськими облігаціями США. Прибутковість 10-річних казначейських облігацій зросла до 1,982% із 1,951% у п'ятницю. Прибутковість облігацій та ціни рухаються у протилежних напрямках. Закордонні фондові ринки впали, наздоганяючи падіння Уолл-стріт наприкінці тижня. Індекс Stoxx Europe 600 втратив 1,7% в основному за рахунок банків та компаній, що займаються туризмом та відпочинком. Японський Nikkei 225 упав на 2,2%, а китайський індекс Shanghai Composite упав на 1%. Ціни на нафту знизилися після того, як зросли побоювання, що війна скоротить постачання російської нафти через брак значних запасів. Brent впав на 0,5% до 93,89 доларів за барель, утримуючись на найвищому рівні з 2014 року.
Гороскоп Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 14 по 20 лютого 2022 року Павло Глоба — один із найвідоміших астрологів у Росії та світі. Досвідчений експерт у цій галузі розповів, як нам з вами потрібно поводитися на тижні з 14 по 20 лютого, щоб отримати більше удачі. Порадами експерта поділився портал Woman's day, за що йому окреме спасибі. Щодо самого тижня, то він обіцяє бути досить сприятливим. Безперечно, будуть деякі труднощі, але більшості з нас вони не принесуть непоправних проблем у справах, любові та інших сферах життя. ОвенЗ перших хвилин понеділок Овни будуть на гребені хвилі. Насамперед це стосуватиметься фінансової сфери. Астролог вважає, що для підвищення доходів Овнам не потрібно буде вилазити зі шкіри. Достатньо лише знайти правильну точку докладання зусиль. Також корисно почати наслідувати п'ять законів світобудови, що ведуть до багатства. Жінкам цього Знака необхідно буде виглядати завжди і скрізь на п'ять із плюсом, а чоловікам зірки рекомендують виявляти ініціативу, нестандартний підхід. Словом, Овни сяятимуть, освячуючи собою світ навколо. ТелецьУ любовній сфері Тільцям доведеться зустрітись з деякими перешкодами. Цілком можливо, що друга половинка почнеться тягнути ковдру на себе, засмучуючи Тельцов своєю поведінкою. Можливі сварки та моменти непорозуміння. На роботі та в бізнесі гарний час для вирішення складних завдань, але не для суперечок із колегами та начальством. Якщо раптом з'явиться бажання відстояти свою думку, краще забути про це якнайшвидше. Покупки будуть недоречними, особливо великими. Саме тому краще користуватися оберегами від великих витрат. БлизнюкиУ Близнюків настає чудовий час для відпочинку, справ по дому, спілкування з близькими та родичами. Можна спробувати навчитися медитувати, якщо такої навички немає. Можна не переривати роботу і не йти в тінь, якщо є мотивація, ентузіазм та бажання працювати. Цього тижня з'явиться багато нових можливостей, тому Всесвіт дає Близнюкам вибір — відновити сили перед наступним тижнем, або зараз кинутися в бій. У коханні найкращим підходом стане щедрість. Близнюки мають показувати всім тим, кого люблять, що вони поряд і готові допомогти. РакУ Раків очікується трохи проблемний тиждень щодо взаємовідносин. Лучшие обереги от сглаза и семейных неурядиц точно допоможуть обійти стороною гострі кути. Особливо вони будуть необхідні у несприятливі дні тижня – 19 та 20 лютого. Також Ракам варто бути трішки уважніше за кермом. Дотримання правил убереже їх від аварій та штрафів. Тиждень чудово підходить для позбавлення всього старого і непотрібного. Цілком можливо, що з'явиться можливість змінити роботу. Потрібно розглядати усі варіанти. У цей час Раки можуть змінити свою долю на краще. Лев Цей тиждень точно буде нервозним і непередбачуваним, хоч його і не можна назвати небезпечним і несприятливим. Просто дуже багато може виходити з-під контролю Львів, засмучувати їх і дратувати. Спеціальні практики забезпечать цих людей спокоєм та стабільністю в емоційному плані. Павло Глоба радить Левам прислухатися до думки оточуючих, оскільки в ньому може бути зерно істини. У відносинах із близькими важлива стриманість та вміння йти на компроміси. Без цього можна зануритися з головою зі сварки та скандали, що точно не додасть гарного настрою. ДіваДівам у жодному разі не варто провокувати появу скандалів. Через переважання негативної енергії вони можуть почати хворіти та втратити удачу. Також цим людям треба перестати переживати через дрібниці. 17 та 18 числа можливі зустрічі з токсичними людьми та ворогами, тому потрібно навчитися протистояти таким людям. Працювати і займатися справами буде складніше, ніж раніше, тому астролог радить не перевтомлюватись. Діви можуть бути вразливими фізично та емоційно, тому краще не спілкуватися з тими. Хто постійно сипле критикою та зауваженнями. ТерезиДуже великі успіхи чекають Терезів, які працюють головою. Усі, хто зайнятий в інтелектуальній чи творчій сфері, зможуть збільшити доходи, заробити на підвищення. Щоб ще сильніше прискорити мислення, Терези можуть скористатися допомогою чотирьох ефективних методів. Це ідеальний час для кохання, проведення часу з сім'єю та другою половинкою, а також пошуків цієї другої половинки. Усім, хто вже у відносинах, рекомендується змінити обстановку і як слід відпочити разом із коханою людиною. СкорпіонУ Скорпіонів тиждень почнеться неважливо через перестановки планет, проте не варто налаштовуватися на гірше. 16 числа енергетична обстановка буде набагато кращою. 17 і 18 лютого взагалі стануть найсприятливішими днями тижня. Дуже важливо буде правильно відпочити у вихідні, щоб усі неприємності минулого часу залишити у минулому. У бізнесі та в роботі все може йти не зовсім так, як планувалося, але зрештою Скорпіони зможуть побачити плоди своєї праці. Павло Глоба радить Скорпіонам приділити особливу увагу своїм батькам. СтрілецьУ Стрільців очікується неймовірно динамічний тиждень. Це дуже яскравий та сприятливий період для тих Стрільців, яким завжди не сидиться на місці. Вони зможуть підняти настрій подорожами, відрядженнями. Також їм вдасться змінити ситуацію. У коханні теж на них чекає фонтан емоцій і почуттів, яким би не було поточне сімейне становище. Справ буде дуже багато, а настрій максимально бойовий, тому важливо вчасно відновлювати енергетику та захист. Зробити це можна за допомогою медитації на полум'я свічки. КозерігКозерогам варто якнайменше спілкуватися з професійними Зодіакальними хитрунами та маніпуляторами. Це допоможе зберегти удачу та успіх поруч, адже тиждень для Козерогів буде вкрай плідним, сприятливим та яскравим. У роботі цим людям пощастить більше, ніж будь-кому. Настав ідеальний час для покупок, вкладення коштів у бізнес, покупки цінних паперів та обміну валюти. У коханні та спілкуванні з родичами зірки допоможуть Козерогам розкрити свої найкращі якості — уважність, душевну теплоту та бажання дбати про всіх. Водолій У роботі та бізнесі, на думку Павла Глоби, Водоліям знадобиться максимум рішучості. Це той самий час, коли людям даного Знака необхідно діяти. Найпотужніша зброя — їхня чарівність. Само собою в любовній сфері воно теж буде дуже корисним. Водолії зможуть справити найкраще перше враження на будь-кого, причому в максимально стислі терміни. Це відчуватиметься навіть через екран смартфона чи комп'ютера. Можна знайомитись у соціальних мережах. Не варто забувати про користь самотності для біоенергетики. Іноді корисно побути наодинці із собою. РибиРиби можуть влаштовувати вечори романтики з другою половинкою, а також знайомитись із новими людьми. Найголовніше — не розповідати всім підряд про свої плани, адже це може їх порушити. Бажано користуватися частіше побутовими предметами з обережними якостями, оскільки серед колег і друзів може затесатися ворог. Щодо початку нових справ, то краще поки що сфокусуватися не на ньому, а на завершенні тих проектів, які давно вимагають результатів. За бажання можна буде вдатися до приємних спогадів, але не йти з головою в самокопання.  
Політика На Росії заявили, що частину навчань завершено. Але не сказали де У засобах масової інформації в Росії з'явилася інформація про зустріч Міністра оборони Росії Сергія Шойгу та Путіна. Перший доповів, що частина військових навчань у країні підходять до завершення. Українцям при цьому "видихати" рано, адже у навчаннях по всій Росії беруть участь військові практично з усіх округів, і де вони завершилися ніхто не знає."Частина цих навчань підходять до свого завершення, частину буде завершено найближчим часом", - доповів Сергій Шойгу. Чиновник нагадав, що навчання проводить Західний військовий округ, беруть участь практично всі флоти - це й у Баренцевому морі, Чорному морі, Балтійському морі та Тихоокеанський флот. Вони беруть участь війська практично всіх військових округів. Шойгу нічого не сказав про спільні навчання "Союзна рішучість-2022" з Білоруссю, які проходять на території РБ і мають закінчитися 20 лютого. Крім того, варто пам'ятати про те, що сьогодні Лукашенко, який тримає владу в Білорусі, заявив, рішення про виведення російських військ з РБ буде прийнято ним разом з президентом РФ Володимиром Путіним.
Суспільство Звернення Президента України Володимира Зеленського до українців Сьогодні, у понеділок 14 лютого після наради  з депутатами Верховної Ради від партії "Слуга народу"  Президент України Володимир Зеленський має звернутися до  українців. Звернення покажуть на основних телеканалах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поінформовані джерела. Видання також зазначає, що до цього востаннє Зеленський звертався до нації 25 січня напередодні зустрічі нормандських радників у Парижі та заявляв про надії на прогрес у мирному врегулюванні на Донбасі. Він також коментував евакуацію іноземних дипломатів на тлі загрози російському вторгненню. Президент звернувся до громадян України о 19%30 за київським часом. У промові він оголосив 16 лютого Днем єднання. Президент уже підписав відповідний указ.«Нам кажуть, що 16 лютого стане днем ​​нападу. Ми зробимо його Днем єднання», — заявив президент. Нагадаємо, сьогодні після зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем український лідер заявив, що сьогодні в Україні вирішується майбутнє європейської безпеки.  
Гороскоп Гороскоп на 15 лютого 2022 року. Леви зараз є великі шанси знайти свою половинку. Скорпіони, не перенасичуйте цей день 15 лютого 2022 року. 15, 16 місячний день. Місяць, що росте в знак Лев ♌ Несприятливий день за місячним календарем. Несприятливий день за місячним календарем. Нехтування власними принципами та борговими зобов'язаннями, нерішучість та сумнівність можуть призвести до дуже істотних змін ваших планів та поставити хрест на досягненні раніше запланованих починань. Слід виявити максимальну свідомість і намагатися уникнути негативних впливів ззовні. Особливу увагу необхідно приділити їжі, що вживається в цей день. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 15 лютого пише, що в цей день тримати переживання під контролем, давати їм волю тільки в суворо визначених межах. Без 100% віддачі ви не зможете отримати бажаний результат. Везіння супроводжує вам, не втрачайте шанс. ♉️ Телець Зодіак для Тельців на 15 лютого каже, що в цей день розум допоможе зосереджуватися на світлих сторонах людей. Це стане в нагоді під час зустрічей і комунікації з новими партнерами. Присвятіть вільний час не друзям, а свою сім'ю і задоволенню їх заповітних бажань. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 15 лютого каже, що сьогодні вміння швидко пристосовуватися буде дуже до речі. Ви можете опинитися в нових для себе умовах або поставити чергову важкодосяжним мета. Впливові друзі допоможуть розібратися в самій заплутаної ситуації. ♋️ Рак Зірки для Раків на 15 лютого пророкують, що побутовими справами сьогодні промені не займатися, це тільки забере у вас час і сили. Сьогодні краще сконцентруватися на своїй кар'єрі, саме в цій сфері вам буде супроводжувати удача. ♌️ Лев місяць для Львів на 15 лютого каже, що сьогодні у тих представників знаку, які звикли йти по життю на самоті, зараз є великі шанси знайти свою половинку. Якщо в якійсь справі відчуваєте сумніви, то відкладіть це. Ранок вечора мудріший, тому не відкладайте складні завдання на потім. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 15 лютого радять для бурхливої ​​діяльності даний період не зовсім відповідний. Удача посміхнеться і всі питання вирішаться на вашу користь, якщо не будете приймати близько до серця дрібні невдачі. Увечері піде на користь тривала прогулянка на свіжому повітрі. ♎️ Терези зірки для Терезів на 15 лютого стверджує, що сьогодні вам захочеться блищати. Це ви можете висловити за допомогою нового іміджу і неординарного наряду, який дозволить виділитися і натовпу. Головне, що вам варто пам'ятати, ваш образ повинен повністю відповідати обставинам. ♏️ Скорпіон Астрологи для Скорпіонів на 15 лютого пророкують, що сьогодні ви будете повністю у владі емоцій, а ось зосередитися на серйозних справах виявиться практично неможливо. Чи не перенасичувати цей день, дозволяйте собі періоди відпочинку і розслаблення. ♐️ Стрілець Астрологи для Стрільців на 15 лютого радять присвятити поточний день дому, сьогодні ви можете навіть трохи освіжити ремонт або зайнятися декоруванням приміщення. Ця діяльність не тільки буде корисною, а й приємною. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 15 лютого говорить, що невластиве вам почуття невпевненості і розгубленості буквально заволодіє вами, тому не варто сьогодні займатися важливими справами і планувати на цей день зустрічі. Провести цей день рекомендується в оточенні приємних і надійних людей. ♒️ Водолій Астрологи для Водоліїв на 15 лютого пророкують, що сьогодні вам буде властиво ідеалізувати як людей, так і деякі обставини. А це може змусити вас стати учасником сумнівних і авантюрних проектів. Бережіться цього, адже наслідки можуть бути непередбачуваними. По можливості, проведіть цей день вдома або на природі, в оточенні найближчих вам людей. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 15 лютого пише, що пише, що велика частина дня пройде гладко, без серйозних неприємностей і великих успіхів. У фінансових питаннях можуть виникати тимчасові труднощі, але вони не обмежать ваші потреби. Не варто жартувати з людьми, які жартів не розуміють, можете тим самим втягнути себе в тривалий конфлікт.
Суспільство Зеленський після звернення до народу України підвищив забезпечення військовослужбовцям Після звернення Президента України Володимира Зеленського до народу країни із закликом об'єднатися та не панікувати, на сайті Офісу Президента було опубліковано указ №53/2022, про який він згадував у своїй промові. У тексті указу зазначено, що 16 лютого оголошується у країні Днем єдності. Також там опубліковано план заходів до цього дня. У цьому ж указі сказано про підвищення зарплат військовослужбовцям на 30% і на 20% прикордонникам та Національній гвардії з 1 березня 2022 року. Крім того, в указі анонсовано створення на основі діючих інформаційних ресурсів єдиної інформаційної платформи UA разом. Останнім пунктом указу стала вимога прискорення створення та функціонування системи територіальної оборони, належного ресурсного забезпечення заходів щодо підготовки громадян до національного спротиву.
Гороскоп Знаки Зодіаку, на яких чекає успіх наприкінці лютого 2022 року. Закінчується перша половина останнього місяця зими. Він обіцяє бути дуже сприятливим для всіх, але, як і завжди, у удачі будуть свої улюбленці. Астрологи розповіли, яким Знакам Зодіаку везтиме більше за інших наприкінці лютого 2022 року. У лютому відбудеться дві дуже важливі астрологічні події, пов'язані з Меркурієм. Перше – порятунок планети від ретроградності, що дуже важливо для кожного з нас. Друга подія – перехід у Знак Водолія 14 числа. Це означає, що у лютому найбільше везти буде тим знакам зодіаку, для яких Меркурій є планетою-покровителем. БлизнюкиБлизнюкам Меркурій наприкінці лютого допоможе у створенні нових зв'язків, налагодженні ділових контактів. Планета не просто підвищить потребу Близнюків у спілкуванні, а й надасть цим людям нові можливості для навчання. Меркурій суттєво зміцнить їхню пам'ять, допоможе отримати новий досвід у поїздках, а також просто підніме настрій. У фінансовій сфері життя удача чекає на представників даного Знака в другій половині місяця. ДіваДіви, мабуть, отримають найбільшу позитивну енергію Меркурія. Цих людей можна назвати найщасливішими наприкінці лютого. Їм усе вдаватиметься у сфері роботи, і їм вдасться позбутися проблем зі здоров'ям. В особистому житті теж настане лад і гармонія. Планета підвищить працьовитість Дів, але вимагатиме від них максимальної порядності. Особливу увагу варто приділити новим справам. Можна переходити від стадії спостереження до активних дій. ТерезиТерезів чекає великий успіх у любові у шлюбі. Енергетика цих людей загалом стане стійкішою до будь-яких негативних впливів ззовні. У Терезів з'явиться бажання дбати про свою зовнішність і настрої. Наприкінці лютого можна буде проявляти помірний егоїзм, бо настав час не віддавати, а отримувати. Корисними будуть зізнання у коханні, легкий флірт та поїздки. ВодолійВодолії стануть одними з найбільш щасливих людей, тому що Меркурій перейде в їхній знак Зодіаку. На початку місяця вони зможуть набути впевненості і стати більш харизматичними, а в другій половині лютого їм частіше усміхатиметься успіх у нових починаннях. Астрологи відзначають, що наприкінці зими представникам Знака можна шукати нову роботу, відкривати свій бізнес та розробляти нові концепції, просувати свої ідеї.
Дозвілля оформление ленты  Обереги від зайвих витрат Багато хто з нас часом робить покупки, про які ми потім шкодуємо. Обереги, описані в цій статті, допоможуть вам набагато рідше купувати те, що не приносить жодної користі. Раніше ми розповідали про важливі правила залучення грошей, але в них немає жодного сенсу, якщо ви витрачаєте зароблені кошти бездумно та хаотично. Якщо ви не вмієте тримати себе в руках і правильно планувати бюджет, вам обов'язково потрібні обереги, описані далі. ТурмалінЦей камінь має особливу силу. Він допомагає відокремлювати важливе від напускного, очищаючи наші думки. Якщо ви збираєтеся піти на шопінг, обов'язково візьміть з собою турмалін. Він зробить так, що ви навіть не звернете увагу на непотрібні речі, корисність яких є дуже сумнівною. ГребінецьЦей слов'янський оберіг дуже корисний для всіх, хто часто безцільно витрачає гроші або має таку спокусу. Гребінець потрібно спочатку зарядити. Для цього його можна обкласти монетами і залишити на ніч лежати на підвіконні в період Повного місяця або Місяця, що росте. Також можна зав'язати на першому та останньому зубчику червону нитку та прочитати змову: «Гребінець, допомагай. Гроші мої зберігай, та гаманець не спустошуй. Гроші мої бережи, мою удачу поверни». Після цього разом із зав'язаними нитками гребінець кладеться в сумку, в кишеню чи гаманець, якщо там є для нього місце. Він виконуватиме роль оберегу від непотрібних витрат. Ваша власна обережністьРобіть перелік покупок. Якщо ви виходите за рамки списку, то запитайте себе: «чи мене радуватиме ця річ?», «Чи актуальна дана покупка?», «Як довго і часто я користуватимуся цією річчю?». Навіть найобережніші люди іноді роблять неправильні кроки, купуючи те, що їм не потрібно. Саме тому щоразу, коли у вас з'являється бажання мати щось, задайте собі ці кілька запитань. ХотейДуже часто буває так, що на непотрібне витрачання нас підштовхує продавець. Це може бути недобросовісна людина чи шахрай. Хотей - талісман фен-шуй, який допомагає заздалегідь визначати таких людей та обходити їх стороною або не піддаватися на їх умовляння. Хотів потрібно ставити на робочому місці, носити з собою в сумці, портфелі або возити в машині. Щоразу, коли ви вважаєте, що він вам допоміг, потрібно прасувати його по животу. Руна ФехуЦю руну необхідно нанести на ваш гаманець або намалювати на тілі перед походом в магазин. Вона захищає людину від ворогів, непотрібних витрат, неправильних фінансових кроків. Вона дуже корисна для всіх, хто постійно має справу з грошима. Ось як виглядає ця руна:    
Гороскоп Меркурий в Водолее с 14 февраля 2022 года: прогнозы астрологов на ближайшее будущее Планети не стоять на місці — вони рухаються нічним небом, переходячи з одного Знака Зодіаку в інший. 14 лютого Меркурій перейде з Козерога до Водолія, чим зробить нас щасливішим. Пробуде Меркурій у Знаку Водолія до 9 березня. Трохи більше трьох тижнів ця планета підживлюватиме нас позитивною енергетикою. Це дуже сприятливий час для любовної та фінансової сфер. Насамперед експерти радять слідувати енергетичним законам успіху, щоб підвищити доходи та знайти найкоротший шлях до досягнення цілей. Кохання та спілкування з 14 лютогоМеркурій – планета спілкування. Водолій теж сприяє спілкуванню, флірту, знайомствам, адже його стихія співпадає зі стихією планети. Йдеться про Повітря, яке підштовхуватиме нас до пошуків спільної мови. У цей час буде корисно призначати побачення, підвищувати активність у соціальних мережах та на сайтах знайомств. Це ідеальний час для переведення існуючих відносин на новий рівень. Астрологи радять знайомитись з батьками другої половинки, з'їжджатися, планувати весілля. З 14 лютого стане набагато простіше забувати образи, миритися з ворогами. Спробуйте піти назустріч тому, кого ви недолюблюєте. Цей сміливий крок змусить вас більше вас поважати. Фінанси та робота з 14 лютогоМеркурій у Водолії - це найсприятливіший час для вкладення коштів у власний розвиток. Можна купувати нові книги, записуватись на курси підвищення майстерності. Все це окупиться у майбутньому. Також можна вкладатися в новий бізнес або розвиток старого. Наприклад, мова може йти про рекламні кампанії, розкрутку, найму нових співробітників. Всім тим, хто сидить без роботи і не може знайти щось варте, варто активізуватися. Можливо, надійдуть цікаві пропозиції від різних працедавців. Розсилайте резюме і не чекайте біля моря погоди. Поки Меркурій у Водолії, намагайтеся робити заплановані або вимушені дорогі покупки. Імовірність того, що річ, куплена з 14 лютого по 9 березня, слугуватиме довше, ніж звичайно, дуже висока. Щоб ваше життя змінилося на краще, постарайтеся змінити щось у собі. Експерти сайту рекомендують діяти максимально рішуче. Ознайомтеся з іншими транзитами планет 2022 року, щоб знати, чого очікувати від того чи іншого періоду.
Політика CBSNews: Російська техніка залишає місця зосередження і висувається на "атакуючі" рубежі Американське видання CBSNews опублікувало на своєму twitter-акаунті інформацію про те, що Росія висунула на вогневу позицію кілька далекобійних артилерійських та ракетних установок.Видання посилається на інформацію офіційного представника США. За словами чиновника, деякі російські підрозділи залишили свої райони зосередження - бампер до бампера видно на супутникових фотографіях - і починають висуватися на "бойові позиції". Цей рух знаменує собою зміну з неділі, коли деякі підрозділи покинули райони збору, але ще не зайняли те, що можна було б розглядати як позиції для атаки. США вважають, що Росія нападе на Україну до кінця тижня, хоча ще не зрозуміло, в якій формі це буде зроблено, сказав чиновник. BREAKING: Russian units near Ukraine moved into "attack positions," official says https://t.co/zFLOXZAmwR — CBS News (@CBSNews) February 14, 2022
Спорт Олімпіада-2022. Справа Валієвої. Фігуристка розповіла про засідання CAS Представниця команди Олімпійського Комітету на Росії російська фігуристка Каміла Валієва в ефірі Першого каналу розповіла, як проходило засідання виїзної панелі Спортивного арбітражного суду (CAS), де вирішувалося питання щодо її допуску до особистої першості Олімпіади в Пекіні. "Я сиділа сім годин, у нас була одна перерва на 20 хвилин, і я сиділа спостерігала. Це було складно дуже. Мабуть, це один із етапів, який я повинна пройти", - сказала вона. "Ці дні для мене були дуже складними, і вже не вистачає емоцій. Я радію, але я вже емоційно втомилася. Тому сльози щастя та невеликого прикрості", - сказала Валієва крізь сльози в ефірі Першого каналу. Також молода фігуристка висловила надію, що не зважаючи на ці потрясіння збереться і покаже максимальний результат Як раніше писала АСН-Україна ще в грудні під час чемпіонату Росії 15-річна спортсменка здала позитивну допінг-пробу на заборонений препарат триметазидин. Через незрозумілі причини результати тесту потрапили до МОК через 45 днів, коли вже проходила Пекінська Олімпіада. 8 лютого Російське антидопінгове агентство (РУСАДА) тимчасово відсторонило Валієву, а 9 лютого своє ж рішення скасувало. Міжнародний олімпійський комітет (МОК), Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) та Міжнародний союз ковзанярів (ISU) подали апеляцію на рішення РУСАДА зняти звільнення з Валії, але CAS відхилив її.

Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів




/-0,73892712593079-/ /-pc-/
Top