counter
Архів Повернутись назад 14 Січня 2022
14 Січня
Дозвілля 5 речей, які потрібно зробити на початку 2022 року, щоб залучити удачу Залучити удачу на весь 2022 буде простіше, якщо на початку січня виконати кілька важливих справ. З їх допомогою буде простіше знайти впевненість у завтрашньому дні і позбутися страху та сумнівів. Зустріч Нового року забирає багато сил та енергії, тому багато хто воліє після неї відпочити та відновити сили. Експерти рекомендують виділити час на початку січня для того, щоб виконати 5 важливих справ, які стануть запорукою удачі та процвітання. Не обов'язково приступати до них 1 січня їх можна розтягнути на пару тижнів. 1. Навести лад. Після того, як вечірка закінчена, залишається безлад, який потрібно усунути. Крім того, багато хто не встигає завершити розбір речей, і в новорічні канікули саме час попрощатися з тими предметами, які вже не будуть використані. Викидаючи сміття і наводячи лад у будинку, кожен може позбутися негативу і залучити до життя удачу. Чим менше мотлоху зберігається в житлі, тим більше щасливе життя чекає нас наступного року. 2. Спілкуватися. Новий рік — час чудових змін, тому не варто відкладати спілкування з людьми, зустрітися з якими раніше не вдалося. У цей пункт варто включити і примирення, щоб зняти тягар тривоги з душі та знайти гармонію із зовнішнім світом. Щирі слова прощення надихнуть на нові подвиги і обов'язково приваблять успіх на весь рік. 3. Створити картку бажань. Виконати заповітні мрії та дійти поставлених цілей буде простіше, якщо оформити їх візуально. У новорічні свята буде час для того, щоб зробити карту, на якій будуть відображені найважливіші бажання. Усі бажання доповнюють афірмаціями та читають їх час від часу, щоб запрограмувати себе на успіх у всіх починаннях. 4. Продумати фінансовий план. Після новорічних свят часто не вистачає грошей, і за канікули можна вигадати план дій, щоб вийти на новий рівень доходу. Заощаджувати на всьому не обов'язково - набагато важливіше знайти для себе справу всього життя, щоб отримувати і задоволення, і стабільний дохід, що покриває всі необхідні запити. 5. Змінити спосіб життя. Після новорічних свят багато хто прагне змінити себе: сісти на дієту, почати курс фізичних вправ, вставати раніше вранці. Такі цілі прекрасні, і не варто чекати завтрашнього дня, щоб втілити їх у життя. Складання нового меню та режиму дня стимулюватиме до виконання запланованих завдань. Новий рік завжди починається з грандіозних планів, і для того щоб вони здійснилися, важливо вірити у свої сили і не давати жодного шансу прокрастинації. Тренування сили волі допоможе стати на шлях благополучних змін, і успіх не відвернеться від вас.
Суспільство 14 січня: Обрізання Господнє та Васильєв день. Що категорично не можна робити У п'ятницю, 14 січня, православні віруючі відзначають обрізання Господнє. Цей ритуал був проведений над немовлям на 8-й день після народження. Детальний опис наведено в Євангелії від Луки. У народному календарі цей день також відзначається як Васильєв. На згадку про святителя Василя Великого. Історія свята: Обрізання проводилося над усіма єврейськими немовлятами чоловічої статі. Ісус не став винятком. Власне ім'я він отримав після цього обряду. По тлумаченню отців Церкви, Господь прийняв обрізання, показуючи приклад, як людям слід неухильно виконувати Божественні настанови. І для того, щоб ніхто згодом не міг засумніватися в тому, що Він був справжньою Людиною. Окрім того, у цей день згадують Василя Великого, який жив у IV столітті. Він був архієпископом Кесарії Каппадокійської. Саме його вважають винахідником іконостасу. Також Василеві приписують численні богословські твори. До лику святих його зарахували відразу після смерті. Традиції та звичаї: Цього дня господині ставили на стіл найкращі частування. Обов'язково на столі було запечене порося, або ж інші страви зі свинини. Крім того, було прийнято готувати печиво у формі худоби чи птиці і роздавати сусідським дітям. Намагалися цієї дати встати якомога раніше. Той, хто першим із членів сім'ї підійде до колодязі та вмиється водою, той увесь рік не знатиме жодних хвороб. Служителям церкви за цей день прийнято пожертвувати якусь суму грошей або почастувати м'ясом свинини. Що не можна робити: Сьогодні краще мінімізувати будь-яку роботу. Побутові завдання взагалі відкласти або виконати заздалегідь. В цей день заборонено мити голову, особливо дівчатам з довгим волоссям. Протягом дня відмовтеся від будь-яких негативних слів. Не роздмухуйте конфлікти і піддавайтеся емоціям. Прикмети: Бажання, задумане в ніч із 13 на 14 січня, обов'язково здійсниться. Місяць, що росте - до повноводдя навесні. Якщо вранці сніг йшов, то зима буде сніговою, а весна - пізньою. Снігопад – до теплого літа. Відлига в цей день віщує холодну погоду.
Суспільство оформление ленты  Погода на 14 січня 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде такою. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то й осінь буде холодною. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 14 січня дме північний вітер – літо буде холодним; західний - попереду ненастінні дні; східний - чекай на посуху; південний – літо буде звичайним. Дивлячись на місяць предки судили і про весну: місяць, що росте, - до повноводдя навесні. Якщо вранці сніг йшов, то зима буде сніговою, а весна - пізньою. А якщо вже протягом дня був снігопад, то це віщувало тепле літо.Відлига ж у цей день навпаки віщує холодну погоду влітку. Якщо вранці сипав сніжок, то весна буде пізньою, а друга половина зими — сніговою. У п'ятницю, 14 січня, на всій території України прогнозується мокрий сніг з дощем. При цьому у країні очікується до -13 градусів. Також прогнозується сильний вітер до 15-20 м/с. На заході температура повітря вночі очікується від -7+1 градусів, а вдень +1+4 градуси. На півночі температура повітря вночі коливатиметься від -5 до -1 градусів, а вдень 0+4. У східних областях уночі стовпчик термометра опуститься до -11 -9 градусів, а вдень температура повітря становитиме від +2 до +4 градусів. На півдні температура вночі коливатиметься від -7 до -2, а вдень +2+5. У центрі країни температура повітря становитиме 0 -5 градусів, а вдень +1+4. У п'ятницю вночі та вдень у Києві очікується мокрий сніг із дощем. Також прогнозується сильний вітер від 15 до 20 метрів в секунду. Температура повітря у Києві вночі опуститься до 0 -2, а вдень прогріється до +1+3 градусів.
Гороскоп Не ігноруйте сьогодні своєї половинки. Любовний гороскоп на 14 січня. ОВНИ Якщо друга половинка 14 січня намагатиметься втягнути вас у свої справи, не погоджуйтесь, радять зірки. По-перше, допомогти ви їй не зможете, а по-друге, ризикуєте зіпсувати з нею будь-які стосунки. ТЕЛЬЦІ Цього дня ви зможете переконати у чомусь обранця, кажуть зірки. Щоправда, для цього потрібно буде вислухати його думку. А ось із цим можуть виникнути проблеми. БЛИЗНЮКИ 14 січня вам належить не тільки вирішувати свої завдання, а й брати живу участь у житті коханої людини. Намагайтеся робити це щиро, закликають зірки. РАКИ 14 січня вам доведеться доводити обранцю свою позицію. Можливо, з першого разу не вийде. Зірки закликають вас діяти наполегливо, але коректно. ЛЬВИ 14 січня вам доведеться змиритися з поглядом партнера. Зірки кажуть, це потрібне для справи. Тому не переживайте з приводу власного становища у відносинах – воно залишиться тим самим. ДІВИ У цей день вам потрібно слухати свою інтуїцію. Якщо обранець наполягатиме на тому, що їй претить, зробіть усе, щоб вчинити по-своєму. ТЕРЕЗИ Цього дня друга половинка може мимоволі підкласти вам свиню. Тож не слухайте її, якщо вона почне давати вам поради. СКОРПІОНИ Зірки кажуть, після цієї п'ятниці кохана людина подивиться на вас іншими очима. Що в них буде – повага чи розчарування – залежить тільки від вас. СТРІЛЬЦІ Навіть якщо ви будете дуже зайняті, відкрийте час для того, щоб дізнатися, як справи у партнера. Швидше за все, саме ваша байдужість (можливо просто зайнятість) може спровокувати серйозну сварку. КОЗЕРІГИ Якщо ви доручите другій половинці якусь справу (нехай і не надто важливу), це зіграє на руку вашим стосункам. Вона давно чекає уваги та довіри до себе. ВОДОЛІЇ 14 січня щось у ваших стосунках може піти негаразд, попереджають зірки. Якщо переоціните можливості коханої людини, нарікайте насамперед на себе. РИБИ Якщо у цей день ви ухилятиметеся від своїх сімейних обов'язків, чекайте великої сварки. Зірки закликають вас виявляти ініціативу 14 січня.
Суспільство 14 січня. Народні прикмети та традиції на день Цього дня, 14 січня, за юліанським календарем настане перший день нового року. 14 січня не рекомендується залишати книги відкритими або їсти під час читання. Інакше все, що вдалося дізнатися цього дня, незабаром забудеться. Цієї п'ятниці заборонено вимовляти побажання з часткою "не". Якщо ви відзначаєте старий Новий рік, пам'ятаєте про цю пораду предків під час тостів та побажань. До слова про трапезу: у жодному разі не можна збиратися за одним столом виключно жіночим колективом. Це вважається поганою прикметою. Тому якщо у вашому колективі (або сім'ї) немає представників сильної половини людства, покладіть на стіл ще один предмет – для Домового. Щоб весь рік пройшов у достатку, 14 січня треба запросити за святковий стіл усіх бажаючих. У це вірили наші предки. Вони ж ніколи не виносили сміття цього дня, говорячи, що разом з ним можна позбутися удачі. З цієї причини 14 січня краще не віддавати свої речі. Навіть на благодійність. Прикмети на Василя: Господині на Василя особливо дбайливо діставали горщики з кутею з печей, щоб не дай бог не тріснув, інакше чекай на нещастя. Якщо кутя вийшла особливо смачною, слід було цього року чекати у будинку весілля та народження дітей. А якщо кутя гірчила, то поганих новин. Кашу, що вдалася, з'їдали до останньої ложки, а гірку, викидали в ополонку, щоб відвести від будинку біду. Вважалося також, що: Місяць, що росте, в ніч на 14 січня — до прийдешньої повені навесні. Якщо вранці сипав сніжок, то весна буде пізньою, а друга половина зими — сніговою. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде холодною, то й осінь буде холодною. Діти, що народилися на Василя, повинні бути багатими і щасливими. Оберіг іменинників — яшма, яку треба носити, не знімаючи.
Сонник Тлумачення снів у ніч із 13 на 14 січня. Сни, побачені в ніч із 13 на 14 січня, повинні вказати на проблеми, що криються у вашій підсвідомості. Якщо такі є, то сновидіння будуть блідими чи негативними. Після пробудження необхідно осмислити побачене та спробувати вирішити питання за допомогою спеціалістів. Крім того, сновидіння, що приснилися в ніч із четверга на п'ятницю, можуть попередити про майбутню небезпеку. Так, якщо жінка побачить уві сні телефон, це має наштовхнути її на думку про можливу зраду. Швидше за все, навколо багато пліткарів чи тих, хто видає себе за друзів. Тому необхідно скоротити одкровення. Якщо чоловік побачить уві сні зламаний телевізор, це може стати провісником проблем у кар'єрі. Аж до втрати посади. Якщо ж апарат не працює тільки екран, значить, вам не вистачає інформації. Настав час її заповнити, інакше можна зіткнутися з якимись втратами. Особливу увагу потрібно звернути на сновидіння 12-х місячних діб, у яких наснилося щось нетипове. Наприклад, велика кількість літніх фруктів на столі. Такий сон скаже про те, що попереду на вас чекають приємні сюрпризи, можливо, вигідні угоди або вдалі знахідки.
Події оформление ленты  Поліція затримала чоловіка, який вчинив стрілянину у Чернівцях 13 січня, у Чернівцях сталася стрілянина прямо посеред міста, внаслідок якої постраждав чоловік. Правоохоронці вже затримали злочинця, який намагався втекти із міста. Про це пише прес-служба Національної поліції, повідомляє АСН-Україна. "Повідомлення про госпіталізацію чоловіка з травмою ока поліцейські отримали від медиків. Щоб встановити обставини отримання тілесних ушкоджень на місце пригоди, виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Чернівецького райуправління поліції, а також співробітники кримінального блоку поліції", - пише прес-служба. Під час опитування свідків та очевидців – поліція встановила маршрут втечі стрільця. Вже за 20 хвилин його було затримано на виїзді з Чернівців. Співробітники карного розшуку ГУНП разом із патрульними зупинили автомобіль, у якому злочинець їхав разом із знайомим. За попередніми даними, стрільцем виявився 22-річний житель міста Чернівці. Чоловік вистрілив у потерпілого з невстановленої зброї, внаслідок чого останній отримав травматичне поранення ока. Поліція кваліфікує те, що сталося за ознаками статей: ст. 15 – замах на кримінальне правопорушення;ст. 115 – умисне вбивство.  
Наука і технології У ніч на Старий Новий рік зламали урядові сайти України Як повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України у поширеному повідомленні, у ніч з 13 на 14 січня було здійснено хакерську атаку на низку урядових сайтів, у тому числі МЗС, МОН та інші. Частина сайтів була зламана Зловмисники на головних сторінках цих сайтів розмістили повідомлення провокаційного характеру. Мінцифри заявила, що роботу здебільшого атакованих державних ресурсів уже відновлено. При цьому в міністерстві уточнили, що витоку персональних даних не сталося, а контент сайтів залишився без змін. Сайти, чия робота постраждала, продовжують відновлювати і вони відновлять роботу найближчим часом.Мобільний додаток "Дія" працює у штатному режимі. Мінцифри нагадали, що "Дія" – безпечний продукт, який не зберігає персональні дані, а лише відображає їх із реєстрів. Сам портал "Дія" відключено, як і низку інших урядових сайтів. Це необхідно для локалізації проблеми та запобігання поширенню атаки на інші ресурси. Наразі Держспецзв'язку спільно зі Службою безпеки України та Кіберполіцією збирає цифрові докази та займається розслідуванням інциденту.
Суспільство оформление ленты  Одним словом – сором. Технічні подробиці В Україні в ніч із 13 на 14 січня хакери здійснили глобальну атаку на урядові сайти. Загалом атаку зазнали сайти 15 відомств, які зараз або не працюють або спеціально зупинені у зв'язку з розглядом причин злому. Поки кіберполіція розбирається з тим, що відбувається, в інтернеті вже давно пояснили. Справа в тому, що всі використовували одноманітний двигун OctoberCMS, який мав проблеми з безпекою. Проте, відомо, що розробники вирішили ці проблеми. Тобто виходить, що співробітники міністерств і відомств не змогли правильно налаштувати цю систему, не кажучи про те, що для таких ресурсів використовувати систему керування вмістом сайту (CMS) з відкритим кодом як мінімум не безпечно.   Які сайти зламалиТаким чином, не працюють такі сайти: МЗС, ДСНС, Міносвіти, Мінспорту, Міненерго, Мінагрополітики, Мінветеранів, Кабміну, Мінохорони довкілля, Державна казначейська служба та портал "Дія". Що про це відомоЯк написав на своїй сторінці у Facebook радника з питань кібербезпеки української політичної партії "Демократична Сокира" Андрій Баранович, на сайтах держструктур почали вночі спливати повідомлення при вході з таким змістом (він продубльований трьома мовами: українською, російською та польською): "Українець! Всі ваші особисті дані були завантажені в загальну мережу. Всі дані на комп'ютері знищуються, відновити їх неможливо. Вся інформація про вас стала публічною, бійтеся і чекайте гіршого. Це вам за ваше минуле, сьогодення та майбутнє. По Волині, за ОУН УПА, за Галичину, за Полісся та за історичні землі”.
Політика Столтенберг заявив, що Україна та Грузія стануть членами НАТО У своєму інтерв'ю для італійського видання La Repubblica генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зробив кілька важливих для України заяв. Столтенберг повідомив, що переговори Росія-НАТО, що відбулися в Женеві і Брюсселі, виявилися важкими. Однак він підкреслив, що у разі якщо Україна буде піддана нападу з боку Росії, НАТО не залишиться осторонь і допоможе Україні. Іншим важливим повідомленням представника НАТО стала інформація про те, що Організація Північноатлантичного договору (НАТО) ухвалила рішення щодо включення України та Грузії до Альянсу. На жаль, термін їх входження наразі не встановлений."Україна вже подала заявку на членство і ми вирішили працювати над цим, підтримуючи її реформи, допомагаючи у модернізації збройних сил за нашими стандартами. У 2008 році ми вирішили, що Україна та Грузія стануть членами (НАТО – ред.), але ми не встановлювали , Коли саме", - сказав Столтенберг. Він зазначив, що тільки Україна має вирішувати: чи вступати їй до НАТО, чи ні, і наголосив, що на Росії не мають права втручатися у це питання. На запитання, чи може Україна приєднатися до НАТО протягом найближчих кількох місяців, Столтенберг відповів: "Зараз на порядку денному реформи - допомога Україні. Повторюю: зараз справа в російській агресії. Вони окупували частину України - Крим, контролюють Донбас за підтримки сепаратистів, а потім хочуть змусити нас прийняти юридично зобов'язуючий договір, який порушив би національний суверенітет".
Спорт «Манчестер Сіті» – «Челсі»: на команду Зінченка чекає серйозне випробування У п'ятницю на стадіоні «Етіхад» у Манчестері відбудеться один із вирішальних матчів у чемпіонських перегонах Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» прийме лондонський «Челсі». "Челсі" займає другий рядок турнірної таблиці чемпіонату Англії і нарівні з "Ліверпулем" є одним з головних переслідувачів "Ман Сіті" у боротьбі за золоті медалі. Обидва колективи намагатимуться набрати три очки, щоб не надавати перевагу «Ліверпулю», і експерти сайту Vseprosport.ru вважають, що до перемоги ближче будуть господарі. Колектив Пепа Гвардіоли показує цього сезону гру, яку можна назвати чемпіонською – за 21 матч «городяни» здобули 17 перемог і по два рази зіграли внічию і поступилися. Востаннє чинний чемпіон Англії втрачав очки у жовтні, коли поступився «Крістал Пелас» (0:2). З того часу «Сіті» здобув 10 перемог у АПЛ поспіль. Минулої п'ятниці манкуніанці в Кубку Англії без проблем розібралися з командою з четвертої за силою англійської ліги "Суіндон Таун" (4:1). Того ж дня "Челсі" в Кубку розгромив "Честерфілд" із п'ятої за силою ліги (5:1), а в середу здолав "Тоттенхем" у Кубку Ліги, ставши першим фіналістом турніру. У чемпіонаті у «синіх» справи йдуть не так добре, як у кубках – зігравши таку саму кількість матчу як «Ман Сіті», команда Тухеля відстає від «міщан» на 10 очок. «Челсі» також зазнав лише двох поразок, проте сім разів поділив очки – у п'яти останніх турах АПЛ лондонці зіграли внічию чотири рази: з «Евертоном» (1:1), «Вулверхемптоном» (0:0), «Брайтоном» (1 :1) та «Ліверпулем» (2:2). Незважаючи на те, що господарі вважаються фаворитами майбутнього поєдинку, футболісти «Челсі» перемогли у трьох із чотирьох останніх очних протистоянь, у тому числі у минулому фіналі Ліги чемпіонів (1:0). Зустріч Гвардіоли та Тухеля на футбольному полі відбудеться 14 січня о 14:30 за київським часом.
Суспільство Україна провела військові навчання поблизу Криму У Херсонській області підрозділи ППО угруповання військ Південь провели тренування розрахунків зенітних ракетних комплексів 9А33 БМ3 Оса-АКМ. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ. Згідно з повідомленням, серед потенційних цілей ракетного комплексу - безпілотники, гелікоптери, літаки та наземна техніка супротивника. "ЗРК Оса-АКМ має хорошу прохідність і може долати водні перешкоди водою і має високі вогневі можливості. Дозволяє знищувати різні цілі на відстані до 10 кілометрів. При цьому ціль можна виявити на віддалених до 45 кілометрів", - йдеться у повідомленні. У прес-службі зазначили, що навчання необхідні для забезпечення готовності ЗСУ до будь-яких можливих дій противника на адміністративному кордоні із територією незаконно анексованого Криму.
Дозвілля Початок ретроградного руху Меркурія 14 січня 2022 року: які сфери життя будуть під загрозою 14 числа відбудеться несприятлива зміна в енергетиці Меркурія. Ця планета почне ретроградний рух, і потрібно відразу дізнатися про те, які сфери життя опиняться під загрозою 14 січня і наступного тижня. Меркурій пробуде у ретроградному русі до 4 лютого. Весь цей час вам варто слідувати порадам астрологів, які перераховані далі. Енергетика цієї планети торкається всіх сфер життя, оскільки Меркурій управляє інформаційними потоками і здатністю людей до ефективної комунікації. Сфера фінансів та роботи з 14 січня по 4 лютогоПоки перша планета Сонячної системи буде не в дусі, нам варто бути обережнішими з витратами. Можливі зустрічі із несумлінними продавцями. Не виключено, що на нашому шляху буде більше людей, які захочуть продати нам непотрібні товари або щось неякісне. Обман буде практично на кожному кроці. Особливо до 24-25 січня. Астрологи радять побоюватися сумнівів у роботі та бізнесі. У жодному разі не варто змінювати свої плани. Якщо ви це зробите, то велика ймовірність того, що з'явиться багато несподіваних проблем. Намагайтеся не сходити з обраного шляху, щоб не викликати лиха. Також експерти рекомендують не розповідати нікому, що ви хочете зробити. Свої амбіції краще тримати при собі. Головне правило цього періоду - тримати рот на замку. Сфера спілкування та кохання на ретроградному МеркуріїГоловне, про що варто пам'ятати у цій сфері, - намагайтеся довіряти лише своїм близьким та друзям. Не думайте, що люди робитимуть для вас щось добре по душевній доброті. Швидше за все, їм щось буде від вас потрібне. Зрозуміло, це не означає, що в кожному доброму жесті потрібно шукати каверзу, але краще не вірити нікому на слово. Це буде майже тритижневий період, коли інформаційні потоки виявляться спотвореними. Астрологи рекомендують перевіряти факти на правдивість і не поширювати чутки. З іншого боку, зворотний рух Меркурія у Водолії може бути корисним. Наприклад, люди зможуть завдяки йому помиритися, закопати сокиру війни, забути про образи та негатив. Експерти радять на ретроградному Меркурії якомога рідше ризикувати, а також не вирушати наскільки можна в далеку дорогу. У момент перебування у Водолії ця планета також може бути небезпечною для нашої впевненості у собі. Гоніть геть усі сумніви, щоб залишатися на коні.
Культура Muse зняли до Києва кліп на першу за 4 роки пісню Пісня Won't Stand Down отримала кліп, який знімали в Україні українці та де зіграли українські актори. Зйомки проходили у грудні 2021 року. Щоправда, дізнатися хоч одну локацію на відео – складно, бо вся дія відбувається в одному помешканні. Самих музикантів також немає на відео. У головній ролі – актриса Наталія Зозуля. Саме на ній кринжова маска з лицем фронтмена групи Меттью Белламі. Muse - британська рок-група, утворена в 1994 році в місті Тінмут. Група складається з трьох учасників: Меттью Белламі, Кріса Уолстенхолма та Домініка Ховарда. Всього Muse випустили вісім студійних альбомів та два концертні альбоми, продаж яких перевищив 20 млн, а також стали володарями нагород MTV Europe Music Awards, Q Awards, NME Awards, Brit Awards, Kerrang! Awards, Grammy та інших нагород, здебільшого отриманих за концертні виступи.
Політика Під чужим прапором. Росія готує провокацію для вторгнення до України, - Білий дім У адміністрації президента США Джо Байдена є докази того, що Росія підготувала бойовиків для проведення операції під чужим прапором на Донбасі. Така провокація повинна створити привід для російського вторгнення до України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN. За словами радника Байдена з нацбезпеки Джейка Саллівана, американська розвідка має докази того, що ці бойовики навчені веденню бойових дій в міських умовах і використанню вибухівки. Спецоперація може бути проведена проти окупаційних військ на Донбасі. "Наше розвідувальне співтовариство отримало інформацію про те, що Росія закладає основу, щоб мати можливість сфабрикувати привід для вторгнення. Ми бачили цей сценарій у 2014 році. Вони знову готують цей сценарій", - зазначив Салліван. Він підкреслив, що протягом 24 годин адміністрація президента США поділиться з пресою деталями цього російського плану.
Гороскоп Гороскоп на 15 січня 2022 року. Раки, присвятіть день сім'ї. Стрільці, пригальмуйте, ви все встигнете вчасно. 15 січня 2022 року субота. 13, 14 місячний день. Місяць, що росте, в знакі Близнюки ♊ . Сприятливий день за місячним календарем. День самоаналізу. Якщо вдасться розібрати свої помилки і винести з них урок, то з'явиться реальна можливість підняти авторитет і зміцнити своє становище в очах оточуючих людей. Дуже ймовірний сплеск творчої енергії та активності. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астрологи для Овнів на 15 січня радять постарайтеся не втрачати спокою і не з'ясовуйте відносин з тими, хто вам доріг. У вас буде достатньо сил і енергії, щоб зробити важливу роботу. Відкладіть серйозні фінансові завдання на інший час. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 15 січня прогнозує, що сьогодні потрібно проявити особливу обережність і холодний розум. У бочку з медом вам додадуть ложку дьогтю - хтось по дурості, а хтось і зі злого наміру. Будьте впевнені в собі і своїх колег, серед них немає шкідників, а ось за новими людьми в колі спілкування потрібне око та око. ♊️ Близнюки Гороскоп для Близнюків на 15 січня стверджує, що сьогодні вам варто навчитися мовчати. Стримуйте емоції, інакше вони вам будуть основною перешкодою у прийнятті вірних рішень. День буде насиченим, але навіть без особливих зусиль ви досягнете хороших результатів. ♋️ Рак Астропрогноз для Раків на 15 січня прогнозує, що сьогоднішній день рекомендується присвятити родині, більше часу приділяти домашнім справам, облаштування свого житла. Можете зробити необхідні придбання, вони виявляться особливо практичними і потрібними в господарстві. ♌️ Лев Астрологи для Львів на 15 січня радять бути дуже обережними. Будь-які, навіть самі незначні помилки, доведеться дуже довго виправляти. Якщо в чимось не орієнтуєтеся, - порадьтеся з фахівцями. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дев на 15 січня каже, що сьогодні вам може здатися, що систему не змінити, але ви і є система! Якщо відчуваєте, що не можете подолати перешкоду, відкладіть це на деякий час. Необхідно проявити якості стратега для вирішення робочих і життєвих питань. ♎️ Терези Зодіак для Терезів на 15 січня говорить, що зірки настійно рекомендують вам думати головою, уникати пліток і не перекладати відповідальність на оточуючих. Важливі рішення приймайте тільки після того, як все гарненько зважите і відключіть емоції. ♏️ Скорпіон Астрологи для Скорпіонів на 15 січня радять бути кілька егоїстичними. Намагайтеся не завдавати болю тим, кого любите, і не ображайтеся через дрібниці самі. Краще не йти по зустрічній смузі, погодьтеся на компромісне рішення. ♐️ Стрілець Зірки для Стрільців на 15 січня радять зосередитися на ділових, професійних, фінансових, майнових питаннях. Не біжіть попереду планети всієї, ви все встигнете вчасно. Не варто давати поради тим, хто про них не просить. ♑️ Козеріг Астропрогноз для Козерогів на 15 січня прогнозує, що сьогодні прогнозує, що сьогодні вдалий день для романтичних відносин. У житті вільних представників знака може з'явитися нова людина, яка змінить все ваші плани. Не обов'язково вирішувати проблеми самостійно, близькі допоможуть уникнути зайвих навантажень. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 15 січня говорить, що за вчинки доведеться відповісти по повній програмі. Утримайтеся від обговорення або засудження кого б то не було, так як сказані слова можуть повернутися до вас бумерангом. Стан справ порадує, якщо ви навчитеся швидко приймати нестандартні рішення. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 15 січня пише, що в цей день вам вистачить сміливості братися за вирішення будь-яких питань, ось тільки не переоціните свої зусилля, адже так ви ризикуєте зупинитися на півдорозі і нічого не отримати. Пам'ятайте, сьогодні важливо все розпочате доводити до кінця.
Економіка Переговори Росії зі США та НАТО обвалили фондовий ринок РФ Російський фондовий ринок обвалився на тлі безрезультативності переговорів Росії із США та НАТО. Російська валюта в п'ятницю вперше з липня 2021 року знецінилася на 0,83 відсотка – до 76,9 рублів за долар, та до 88 рублів за євро (падіння на 0,77 відсотків). Індекс Московської біржі (MICEX) знизився на 1,78 відсотка – до 3609 пунктів. Індекс РТС знизився на понад 2,6 відсотка – до 1477 пунктів. Аналітики відзначають, що ймовірність військового конфлікту між Росією та Україною, а також відсутність результатів діалогу Москви із Заходом, чинять тиск на російську економіку. Переговори між Росією та НАТО про гарантії безпеки проходили у три етапи. 10 січня відбулася зустріч делегацій Росії та США у Женеві, 12 січня у Брюсселі відбулося засідання Ради Росія – НАТО, а 13 січня – консультації на віденському майданчику Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ). У Москві заявили, що російська сторона поки що не отримала «адекватної» реакції на свої пропозиції.
Політика У Києві відбулися переговори лідерів України та Азербайджану Азербайджан та Україна мають намір до 2024 року збільшити обсяг двосторонньої торгівлі вдвічі. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками зустрічі з азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим у Києві, повідомляє прес-служба українського лідера. «Незважаючи на пандемію, товарообіг між двома країнами не лише не знизився, а й уперше за останні сім років досяг рекордних показників – майже 1 млрд. дол. США. Але це не межа, і сьогодні держави поставили перед собою нову амбітну мету – до 2024 року збільшити обсяг двосторонньої торгівлі вдвічі», - сказав Зеленський. «Ми також прагнемо збільшити розмір взаємних інвестицій та кількість спільних масштабних проектів. Це, зокрема, участь азербайджанських компаній у програмі «Велике будівництво», а також участь українських компаній в інфраструктурних проектах, в які президент запросив український бізнес», – додав Володимир Зеленський. Окремо було обговорено участь азербайджанського бізнесу у великій приватизації в Україні. За словами глави української держави, це відкриває перспективи нових взаємовигідних проектів. Ільхам Алієв у свою чергу наголосив, що відносини України та Азербайджану мають багато можливостей. Зокрема, президент Азербайджану наголосив на планах співпраці у сфері енергетики, а також можливості для нарощування співпраці у нафтопереробці. За словами Президента Азербайджану, підписані сьогодні документи сприятимуть зміцненню двосторонніх відносин. «Ми готові до співпраці у всіх сферах, і хочу повторити, що вся співпраця базується на нашій міцній дружбі», – сказав Ільхам Алієв.

Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів




/-0,37998580932617-/ /-pc-/
Top