counter
Архів Повернутись назад 14 Січня 2019
14 Січня
Здоров`я У Грузії 15 людей померли від вірусу H1N1 У Грузії за останні місяці від вірусу H1N1 померли 15 людей, передає ТАСС. Росія вже ввела посилені заходи контролю на кордоні через спалах свинячого грипу. Зараз в республіці не виявлено жодного випадку захворювання на грип H1N1. В цілому епідпоріг щодо грипу та ГРВІ нижче допустимого рівня. Зауважимо, цей же штам В Україні в 2019 році вже 5 людей померли від грипу В Центрі громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України повідомили, що в Україні в 2019 році п'ять осіб померли від грипу. З початку поточного епідсезону, від жовтня 2018 року, через грип померли 13 осіб. Більшість ускладнень спровоковані саме штамом H1N1 - підтип вірусу грипу А, свинячим грипом. Він викликає найбільш масштабні епідемії. Свинячий грип часто в якості ускладнень викликає пневмонії і критичне підвищення температури.
Дозвілля "Золотий хрін": колишня працівниця Херсонської ОДА отримала премію за найгірший опис сексу Херсонська письменниця Ірина Чернова, більше відома під псевдонімом Люко Дашвар?в минулому очолювала прес-службу Херсонської облдержадміністрації, також була засновником і головним редактором газети «Херсон-Кур'єр». Детальніше про неї можна прочитати тут. У Києві визначили переможця премії "Золотий хрін", яка вручається за найгірший опис сексу в сучасній українській літературі. Йдеться про оповідання Люко Дашвар "Ініціація". "....Підлога - за постіль: до такого блиску вичистили її власними тілами - раділа й сяяла. Вікна - броня: рекламу можна знімати про такі вікна. Подвійний склопакет, абсолютна звукоізоляція, і то таки правда: вже як Тася стогнала під Перегудою, а знадвору того ніхто не почув. І хоч Павло впорався швидше, ніж сподівався, та не відкинувся на спину, як зазвичай, не закурив, аби насолодитися розслабленням, яке завжди відчував після сексу, - притулився до розпеченої Тасі: набратися від неї сили, відчути здатність підкорити жінку ще раз. Ще!" А ось читачі вибрали як найгірше описання сексу автора Христя Венгринюк в її оповіданні "Народжуватися і вмирати взутими". "Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця і впхала його ніс у своє вологе лоно. Він нюхав так жадібно й так довго, наче парфумер, відшукавши новий запах. Я спрямувала його палець у себе, він крутив ним, подразнюючи і дряпаючи мене, але я терпіла й шепотіла йому, що там немає кісток і що воно, якщо б він того хотів, може ділитися надвоє чи натроє… Він почав ридати, не відходячи від мене й не встаючи з колін, а я гладила його тисячолітню голову й думала, що тут справді забагато риби…"
Економіка Стало відомо, кому в Україні не підвищать пенсії У зв'язку з індексацією і зміною прожиткового мінімуму розмір пенсій в Україні будуть переглядати тричі. Про це повідомляє ObozTV. Експерт "Реанімаційного пакету реформ" з питань пенсійної системи Галина Третьякова відзначила, що через те, що з 1 січня прожитковий мінімум піднявся на 62 грн мінімальна пенсія зросте на 62 грн. "Як тільки Держкомстат дасть нам інформацію щодо зростання фонду зарплати в 2018 році, уряд візьме від цієї величини половину (наприклад, якщо зростання буде 26%, то 13%) і половину від 9% інфляції (наприклад, 4,5%). Тоді індексація сумарно складе 17,5%. Як тільки ми отримаємо точні цифри, яким буде зростання фонду зарплати, ці величини можуть бути уточнені... І з 1 березня для більш 9 млн пенсіонерів ця сума буде індексована", - зазначила Третьякова. При цьому індексація виплат буде проходити за формулою, прийнятою в жовтні 2017 року. Так що підвищення торкнеться не всіх пенсіонерів. "Деякі пенсії перевищували цю формулу. Тому у тих, у кого пенсія більше, ніж за формулою, навіть з індексацією, залишиться сьогоднішня величина пенсії", - пояснила експерт. "3894 грн - середня зарплата за попередні три роки перед 2018 роком. Вона множиться на коефіцієнт трудового стажу - кількість відпрацьованих років, поділені на 100. Якщо, наприклад, 40 років відпрацювали, то це 0,4. А далі коефіцієнт ваги зарплати, коли пенсіонер працював, щодо середньої по країні. Наприклад, якщо в два рази вище середньої отримував, буде 2. якщо як середня, то 1. Відповідно, формула, яка складалася з трьох величин, помножиться на цей коефіцієнт - 1,17 або 1 , 18. Перемножуємо величини і дивимося, що людина отримає", - пояснила формулу Т ретякова. Але це не всі зміни, які чекають пенсіонерів. "Також ще двічі на рік у нас буде відбуватися збільшення прожиткового мінімуму - з 1 липня і 1 грудня. Ці підвищення торкнуться тих, хто отримує мінімальну і максимальну пенсію, тому що максимальна величина - 10 прожиткових мінімумів або 10 мінімальних пенсій", - зазначила експерт .
Кримінал оформление ленты  Росіянин у кривавій гонитві за дружиною вбив ще трьох людей Російські ЗМІ опублікували в Мережі відео з місця кривавої розправи в глухому селі Учали. Преса показала двір, з якого зловмисник почав свою криваву погоню за дружиною. Згодом він убив трьох осіб, в тому числі майора поліції. Ще одну людину безумець поранив. Нещасну жінку він таки наздогнав і вбив, а потім наклав на себе руки. Поліція встановила, що 34-річний Артур Ібрагімов повернувся додому з кафе сильно п'яним о 5.40 ранку. Він пішов у будинок, щоб взяти гроші на таксі. Через кілька хвилин із будинку вибігла поранена жінка - дружина Ібрагімова. Таксист спробував виїхати, але застряг. У цей момент з'явився його клієнт без грошей, але з рушницею і відкрив вогонь. Водієві вдалося втекти. Далі зловмисник зайшов до сусідів, у яких намагалася сховатися його дружина. Поранив сусіда і застрелив його дружину. Дружина Ібрагімова побігла в будинок до місцевого поліцейського. Але її чоловік вбив і його. Ібрагімов наздогнав свою дружину на будівництві. Там вбив її і застрелився сам.
Економіка Санкції США за "Північний потік-2": Німеччина здивувала реакцією Німецькі політики відреагували на лист посла США в Німеччині Річарда Гренелла, який він раніше розіслав німецьким компаніям. У документі зазначалося, що компанії Німеччини, які підтримують політичний проект будівництва російського газопроводу "Північний потік-2", можуть піддатися жорстким санкціям з боку США. Політики Німеччини прокоментували цей лист досить різко. Так, як пише Spiegel, заступник голови фракції "лівих" у Бундестазі Фабіо Де Мазі вважає, що "у посла США склалося враження, що він є намісником імператора з Вашингтона в Німеччині". Він підкреслив, що заявлені санкції суперечать міжнародному праву. Речник з питань зовнішньої політики фракції партії ХДС/ХСС Юрген Хардт зазначив, що Німеччина повинна висловити протест Білому дому за посилення тону в трансатлантичних відносинах. Заступник голови СДПН Ральф Стегнер нагадав, що Німеччина не є окупованою територією, а час верховних комісарів окупаційних зон пройшло.
Суспільство оформление ленты  "Технологія мокре зчеплення". У Києві комунальники кладуть асфальт просто в калюжі Столичні комунальники в черговий раз "відзначилися" технологіями укладання асфальту. Так, очевидці зняли, як вони кладуть асфальт просто в калюжі на вулиці Миколи Пимоненка, 4. "Відео викладаємо про всякий випадок, якщо навесні хтось буде дивуватися "куди подівся асфальт", - повідомляється в паблік "Київ Оперативний". Користувачі висміяли відео, хоча деякі стали на бік комунальників.   "Там не асфальт укладають, а вибоїни затикають. Інакше автомобілі взагалі без коліс залишаться. До весни така затичка протримається, а далі вже треба ремонтувати нормально. Чи буде ремонт - ось де питання?", "Тут я дивлюся одні фахівці! 1. Перед заливкою ями видували, дуйка. 2. асфальт температура 180-200 градусів якщо не помиляюся. 3. Найголовніше це ямковий ремонт. (Коли погодні умови не дозволяють покласти асфальт, робиться ямковий ремонт)"," Нанотехнології від Віталія та його друзів ", "Нова технологія. Як позбутися калюж за допомогою асфальту", "Йшов п'ятий рік реформ", - пишуть користувачі в коментарях. Раніше повідомлялося, що комунальники в Ужгороді "відремонтували" трубу в під'їзді одного з житлових будинків, надівши на неї презерватив і перемотавши його ниткою.
Суспільство Дітей без київської прописки не братимуть у столичні дитсадки В електронній черзі на зарахування дітей до дитячих садків ввели пріоритет для киян, пише видання "Лівий берег". Згідно з повідомленням, від початку січня цього року в електронній черзі на перших місцях опинилися діти, які прописані в Києві. Ті ж, у кого немає столичної прописки, будуть записуватися в останню чергу, при наявності вільних місць. На сайті електронної черги відзначається, що зарахування дітей-киян в дитсадки пріоритетне. "Пріоритетне зарахування дітей, які зареєстровані в Києві. З 3 січня 2019 року ви маєте можливість перевірити інформацію про реєстрацію дитини. Інформація підтверджується в міському Реєстрі територіальної громади міста Києва за трьома параметрами: ім'я, дата народження, серія і номер свідоцтва про народження. Функція перевірки доступна в "Кабінеті батьків", - ідеться в повідомленні. Видання зазначає, що таким чином були обмежені права дітей без прописки на запис у дитячі садки, нагадуючи, що в столиці існує гостра нестача дитсадків. Таким чином, можна припустити, що діти, які не мають прописки в Києві, можуть взагалі не потрапити в дитсадок. Нагадаємо, в одному зі столичних дитсадків п'ятирічну дитину вдарило струмом.
Дозвілля Кого краще не ображати: найбільш мстиві знаки Зодіаку Близнюки Непостійні Близнюки є одними з найбільш мстивих знаків Зодіаку. Вони запам'ятовують негатив, звернений на них, однак цей знак не відповідатиме відразу в обличчя кривдникові, зробивши байдужий вигляд. Близнюки спочатку збудують план помсти і будуть мстити таємно. Кривдники можуть ніколи і не дізнатися, що їхні невдачі підлаштовані Близнюками. Варто відзначити, що Близнюки не кровожерні, але вважають помсту абсолютно справедливою відповіддю на образу. В цілому їхня помста не дуже жорстока. Лев Леви також вважаються злопам'ятними, але мстять відразу ж. Цей знак дуже агресивний у помсті і виллє на кривдника всю свою лють, при цьому може дійти навіть до того, що Лев полізе в бійку, щоб відстояти свою честь. Однак представники цього знака вважають найкращою помстою публічне приниження кривдника, якщо його можна буде висміяти і розтоптати на очах у інших людей. Втім, якщо Леви не мстяться відразу, то потім вони остигають, хоча і не пробачають кривдника. Але шляхів для помсти вони шукати вже не будуть. Телець Ранимі Тельці легко ображаються на жарти і несправедливість. Остання представників цього знака лютує, і акумулює всю їхню енергію на ціль помститися. При цьому мстять Тельці необдумано і грубо, це не можна назвати тонкою грою, більше того, їхня помста часто може навіть розсмішити оточуючих. Тельці наївні, тому їхні кривдники відразу розуміють, хто мстить, тому встигають захиститися. Тельці вперті, але не дуже кмітливі, тому до кінця справу доводять рідко, вони не прощають образи і намагатимуться помститися знову при першій же можливості. Діва Діви дуже злопам'ятні, а при образі в їхньому доброму серці може оселитися справжня злість. У гніві вони страшні, тому доводити їх до люті чи виводити з себе краще не варто нікому. Діви мстять жорстоко, щоб кривднику більше не кортіло. Представники цього знака мстять продумано і за раніше заготовленим планом. Вони дуже добре розуміють вираз - "помста - це страва, яку подають холодною". Вони обов'язково доведуть справу до кінця, тому кривдникам Дів не позаздриш - відплата їх все одно рано чи пізно наздожене. Скорпіон Жорстокі і безкомпромісні Скорпіони є найбільш мстивими знаками з усього зодіакального кола. Вони не зупиняться ні перед чим, якщо їм або їхнім рідним завдали образи. Скорпіони, щоб помститися, придумують кровожерливий і витончений план, за яким пізніше і діють. При цьому у Скорпіонів можна отримати пробачення - поки вони не помстяться, вони не заспокояться. Люди, народжені під цим знаком, зупиняться лише тоді, коли кривдник буде повністю зломлений, переможений і знищений. Джерело: www.cluber.com.ua.
Події оформление ленты  У Львові чоловік намагався повіситися на світлофорі Чоловік намагався накласти на себе руки у Львові, повісившись на світлофорі на вулиці Городоцькій, повідомляє прес-служба міської патрульної поліції. "На вулиці Городоцькій патрульні побачили біля світлофора скупчення людей і автомобіль, який стояв поперек. Не гаючи часу, вибігли з автомобіля і побачили жахливу ситуацію: громадяни знімали зі світлофора чоловіка, який висів на шнурку. Вони за допомогою запальнички перепалили мотузку і опустили його на землю. Інспектори відразу розрізали мотузку на шиї і зрозуміли, що людина вмирає", - йдеться в повідомленні. Патрульні надали чоловікові першу допомогу і врятували його. Причини, з яких чоловік намагався накласти на себе руки, поки що не повідомляються. Нагадаємо, в Маріуполі знайшли повішеною майора поліції.
Дозвілля Найпоширеніші і найбільш застарілі міфи про презервативи Презервативи залишаються одним з найпоширеніших способів контрацепції, проте багато людей продовжують вірити в навколонаукові домисли і просто міфи щодо їх використання. Основні з них: Чутливість Багато чоловіків говорять, що секс у презервативі менш чутливий, ніж без нього. Однак це міф, адже сучасні кондоми ультратонкі, тому ніяк не впливають на чутливість. Більше того, за даними досліджень, більшість людей оцінюють однаково за відчуттями секс у презервативі і без нього. Надійність Ще один міф існує з приводу надійності і ненадійності презервативів. Цей засіб контрацепції надійний на 98%. Тому ненадійним він бути не може, проте це і не 100% гарантії, хоча нехтувати цим не варто. Необхідність Існує думка, що при оральному сексі презервативи не потрібні, однак це далеко не так, адже такі захворювання, як герпес або вірус папіломи, можуть передаватися при будь-якому контакті. Тому, щоб убезпечити себе від таких болячок, не слід забувати про кондоми при оральному сексі. Кількість Кількість презервативів не гарантує підвищену безпеку, тому використання відразу двох презервативів може призвести до того, що вони порвуться і ризик невдалої перестороги буде набагато вище. Одного презерватива цілком достатньо.   Розмір Всі презервативи налазять на чоловічий статевий орган, адже вони еластичні і можуть розтягуватися. Якщо презерватив не налазить, значить - неправильно підібраний його розмір, що насправді дуже важливо. Слід визначитися, щоб кондом не сповзає і не порвався. Джерело: www.menslife.com.
Культура Скандальному танцюристу з наколкою Путіна закрили сцену в Парижі Український танцюрист Сергій Полунін, який раніше показав татуювання на грудях із зображенням російського президента Володимира Путіна і отримав російське громадянство, не виступатиме на сцені Паризької Опери через свої скандальні висловлювання. "З огляду на публічні висловлювання Сергія Полуніна директор по танцю Орелі Дюпон прийняла рішення більше не запрошувати артиста. Такі заяви неадекватні цінностям Паризької Опери", - йдеться в Twitter Паризької Опери. Полунін повинен був виступати в постановці "Лебедине озеро", прем'єра якої запланована на лютий. Танцюрист, який прославився в усьому світі завдяки своєму таланту, є затятим прихильником Путіна, розв'язаної Росією війни, в своєму Інстаграмі часто висловлює свої гомофобні та шовіністичні ідеї.
Політика Екс-міністру оборони часів Януковича оголосили підозру Департаментом міжнародно-правової співпраці ГПУ оголошено підозру колишньому міністру оборони України Дмитру Саламатіну про участь у складі злочинної організації колишнього президента Віктора Януковича, заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем та вчинення державної зради в інтересах Російської Федерації. Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко, також Саламатін звинувачується в підриві обороноздатності країни, державній та економічній безпеці України шляхом здійснення навмисних дій, спрямованих на витіснення України з світових ринків зброї на користь РФ. Луценко уточнив у своєму Facebook, що дії Саламатіна зі зриву контракту між Харківським конструкторським бюро з машинобудування імені О.О. Морозова, ДП "Антонов" і державним підприємством "СВТФ" Прогрес "і Міноборони Республіки Ірак на поставку, ремонт, обслуговування військової техніки призвело до збитків України на 560 млн доларів США. Нагадаємо, екс-дружина Януковича відкрила в Криму кінотеатр і магазини з санкційними товарами.
Дозвілля "Будуть офіційні звинувачення". Лобода відреагувала на скандал у "Шереметьєво" Українська співачка Світлана Лобода, яка активно будує кар'єру в Росії, відреагувала на скандал з її участю в московському аеропорту "Шереметьєво". Нагадаємо, що артистку повинні були забрати біля паспортного контролю, але забули і Лободі довелося йти пішки до VIP-зали. Після цього вона улаштувала прочухана співробітникам аеропорту. "У мене нульова толерантність до непрофесіоналізму. Якщо людина приходить до мене на концерт і купує квиток, я повинна відпрацювати на 200%, щоб виправдати надану мені довіру", - цитує Лободу Super.ru. Вона заявила, що оплатила дорогі послуги віп-терміналу для того, щоб встигнути на генеральну репетицію шоу в "Крокус сіті холі". При цьому не отримала якісного обслуговування. Лобода додала, що буде висувати офіційні претензії.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,70549392700195-/ /-pc-/
Top