counter
Архів Повернутись назад 13 Грудня 2021
13 Грудня
Дозвілля Прикмети і забобони на день Андрія 13 грудня День Андрія Первозваного є великим християнським святом, який віряни відзначають 13 грудня і вшановують у цю дату пам'ять одного із дванадцяти апостолів, який приніс християнство на українські землі в I столітті. Як говориться у "Повісті минулих літ", саме він передрік виникнення великого міста з багатьма церквами на київських пагорбах. Також апостола Андрія вважають небесним патроном України, а також покровителем моряків і мандрівників. Однією з важливих народних традицій на Андріїв день було ворожіння - хоча церква й не вітала такі дії, але здавна вночі напередодні свята дівчата ворожили на ім'я судженого і "вгадували" свою долю. Також часто влаштовували ворожіння про погоду, для чого уважно стежили за поведінкою води чи вогню. Веселий звичай влаштовувати "Калиту" в цей день особливо полюбляла молодь. Дівчата випікали спеціальні ласощі в формі сучасного бублика, його змащували медом і підвішували до сволока посередині хати. Хлопці, своєю чергою, повинні були верхи на кочерзі відкусити шматок цього коржа, і при цьому не засміятися. Вірили, що якщо це вдасться, то незабаром можна чекати на весілля. Що не можна робити у День Андрія Забобонні вважали, що у це свято в темний час доби на вулиці розгулює нечиста сила, яка не тільки відбирала молоко у корів, але могла і затягти до пекла безтурботних гуляк. Тому вечірні прогулянки в цю дату вважалися небезпечною затією. Суворо заборонялося зневажати Бога і лаятися на Андрія - вірили, що в іншому випадку можна втратити заступництво святого, і порушників за лихослів'я чекають серйозні хвороби та біди. Важливою забороною також були ткацькі роботи - вважалося, що ткати пряжу і мотати нитки не можна до самого Хрещення. Головні прикмети у День Андрія Якщо на Андрія сніг пішов, то замети триматимуться ще 110 днів; Якщо 13 грудня вода в річці чи озері спокійна і тиха, значить зима не буде лютою, а якщо гучна - скоро вдарять морози; Якщо в день Андрія яскраво світить сонце, але холодна погода, то в наступному році чекали на хороший урожай; Якщо в небі швидко і низько хмари пливуть, значить скоро можна чекати на похолодання.
Дозвілля Повний місяць у грудні 2021: у чому його небезпека Як раніше писали в АСН-Україна, перший повний місяць зими 2021-2022 відбудеться 19 грудня о 06:38 за Києвом. Місяць у цей момент перебуватиме у сузір'ї Близнюків. Місяць у грудні через те, що цього місяця буде одна з найдовших ночей у році називають іноді Місяць довгої ночі. Інші назви закріпилися за нею за настав час року: Морозна або Снігова. Фазу повного місяця астрологи вважають несприятливим часом, коли рекомендується виявляти обережність за будь-яких обставин. Що ж можна і що не можна робити у цей період. Яким буде повний місяць у грудні 2021 року Місяць у Близнюках несприятливий для будь-яких змін. Всі починання в цей період, згідно з прогнозами астрологів, будуть безуспішними, а придбання не принесуть радості. Повний місяць часто таємне стає явним, тому може виявитися важким приховати справжні бажання і помисли, і темрява, що скупчилася в душах, вийде на світ. Але водночас матимуть силу добрі та світлі думки – все залежить від того, що у пріоритеті. Крім того, 19 грудня Венера розпочне ретроградний рух у Козерозі. Це може означати повернення колишніх партнерів чи забутих боргів. Що можна робити в повний місяць 19 грудня 2021 року Дні повного Місяця астрологи рекомендують проводити у стані повного спокою, не беручи участь у будь-яких суперечках та конфліктах. Варто бути уважним до здоров'я; корисними для здоров'я та мислення будуть прогулянки на свіжому повітрі. Для зняття напруги наприкінці дня варто прийняти розслаблюючу аромаванну, випити трав'яний чай. Повня сприятлива для творчості та медитації. Можливо успішним проведення рекламної кампанії. Що не можна робити в повний місяць 19 грудня 2021 року У грудневий повний місяць, як і в будь-яке інше, астрологи не рекомендують займатися фінансовими операціями, позичати гроші, інвестувати. Загалом несприятливі будь-які починання. Зокрема, не варто міняти роботу, вирушати в дорогу, переїдати та зловживати спиртними напоями. Стрижку та інші косметичні процедури, хірургічні операції також краще перенести на сприятливіший час.
Суспільство Як чоловіки-няньки сприяють кар'єрі жінок. Пояснення психологів Фахівці Університету Арізони (США) зробили незвичайне висновок про те, що чоловіки, які охоче доглядають дітей, надихають своїх дружин робити успішні кар'єри. Вченими було проведено опитування серед самотніх молодих жінок у віці від 18 до 25 років, які проживають в США і Канаді. Вчені виявили, що жінки, які читали позитивні прогнози про збільшення числа чоловіків-няньок, хотіли бачити себе в майбутньому більш успішними в кар'єрі. Жінки, які знайомилися з прогнозами про зниження чисельності чоловіків-няньок, навпаки, своє майбутнє пов'язували з сімейними клопотами, а не кар'єрою. Статистика говорить, що в США в 70% сімей працюють обоє з подружжя, але жінки все частіше стають основними здобувачами сім'ї. «Жінки, які вважають, що все більше чоловіків прагнуть няньчити дітей, автоматично представляють себе більш успішними в кар'єрі через необхідність забезпечувати сім'ю», - висловилися в зв'язку з цим автори роботи.
Здоров`я Названо 3 сухофрукти, які корисно їсти взимку Сухофрукти – це чудове джерело білків, вітамінів, мінералів і клітковини. Всі ці нутрієнти сприяють зміцненню імунітету і приносять величезну користь в підтримці здоров'я взимку. Які ж сухофрукти рекомендуються до регулярного вживання? Чорнослив. Його вживання допомагає заповнити енергію, від занепаду якої взимку страждають майже всі. У цьому сухофрукти міститься багато мінеральних речовин, - наприклад, калію, важливого для зниження підвищеного тиску. Крім того, чорнослив корисний для травлення, ефективно допомагає від закрепів. Ізюм. Даний сухофрукт рекомендується при недокрів'ї для стимуляції виробництва гемоглобіну. За словами фахівців, вживання родзинок спонукає організм старанніше працювати над створенням додаткового рівня захисту від збудників хвороб, - тому він особливо корисний взимку, в сезон бурхливих інфекцій. Інжир. Взимку у багатьох загострюється пристрасть до солодкого. Сушений інжир в цьому плані корисний для ласунів як альтернатива солодощів готового виробництва. Цей сухофрукт повністю зберігає вітамінний і мінеральний склад свіжого плоду і саме на часі взимку, коли немає фруктового розмаїття.
Дозвілля Три чоловічих знаки Зодіаку, з якими найскладніше будувати відносини РибиЧоловіки-Риби просто-таки секретний інгредієнт для нездорових відносин. Він така людина, яка ніколи не візьме на себе відповідальність за будь-яку свою помилку. Він дуже емоційний і йому часто важко впоратися зі своїми почуттями. Він не такий емоційно зрілий, як інші Знаки Зодіаку, і тому з ним дуже складно підтримувати відносини. Діва Чоловіки-Діви - ходячі перепади настрою. Вони емоційно нестабільні і швидко загоряються. Терпіння і розуміння завжди дуже важливі в будь-яких відносинах, а у чоловіків-Дів таких якостей немає. Вони перфекціоністи і завжди хочуть, щоб усе було певним чином. І коли вони цього не отримують, то зриваються і влаштовують сцену. ТелецьЧоловік-Телець - емоційна протилежність чоловікам-Рибам. У той час, як Риби надто емоційні, Тельці, як правило, дуже емоційно відсторонені. Завжди здається, що Тельці живуть як роботи. Вони вірні своїм партнерам у відносинах, але їхня емоційна недоступність завжди буде для них найбільшою проблемою.
Дозвілля День Андрія: що суворо заборонено робити в це християнське свято і головні прикмети 13 грудня - День Андрія Первозванного. Ця дата є великим християнським святом, яке віруючі вшановують пам'ять одного з дванадцяти апостолів, що приніс християнство на українські землі в I столітті. Що не можна робити в цей день, важливі прикмети, заборони, традиції та обряди - читайте нижче в нашому матеріалі. Як розповідається в "Повісті временних літ", саме Андрій передрік виникнення великого міста з безліччю церков на київських пагорбах. Також апостола вважають небесним патроном України, а також покровителем моряків і мандрівників. Андрій був простим рибалкою і учнем Іоанна Хрестителя. Він першим став послідовником Ісуса Христа - тому його і назвали Первозванним - і привів до нього свого брата Петра, а також був свідком чудес Сина Божого, бачив його смерть і воскресіння. Апостол Андрій обійшов майже півсвіту, проповідуючи віру і здійснюючи чудеса. Він загинув мученицькою смертю в грецькому місті Патри - святителя розіп'яли на Х-подібному хресті, який пізніше стали називати Андріївським. Традиції та звичаї святкування Дня Андрія Однією з важливих народних традицій в Андріїв день було ворожіння - хоча церква і не вітала такі ворожіння, але здавна вночі напередодні свята дівчата ворожили на ім'я судженого і "вгадували" свою долю. Також часто влаштовували ворожіння про погоду, для чого уважно стежили за поведінкою води або вогню. Веселий звичай влаштовувати "Калиту" в цей день особливо любила молодь. Дівчата випікали спеціальні ласощі у формі сучасного бублика, його змащували медом і підвішували до сволоку посередині будинку. Хлопці, своєю чергою, повинні були верхи на кочерзі відкусити шматок цього коржа, і при цьому не засміятися. Вірили, що якщо це вдасться, то незабаром можна було чекати весілля. Що не можна робити в День Андрія Забобонні вважали, що в це свято в темний час доби на вулиці розгулює нечиста сила, яка не тільки відбирала молоко у корів, але могла і потягти в пекло безтурботних гуляк. Тому вечірні прогулянки в цю дату вважалися небезпечною витівкою. Суворо заборонялося богохульствувати й лаятися на Андрія - вірили, що в іншому випадку можна позбутися заступництва святого, і порушників за лихослів'я чекають серйозні хвороби і біди. Важливою забороною також були ткацькі роботи - вважалося, що ткати пряжу і мотати нитки не можна до самого Хрещення. Головні прикмети в День Андрія Якщо на Андрія снігопад пішов, то замети протримаються ще 110 днів; Якщо 13 грудня вода в річці або озері спокійна і тиха, значить зима буде не люта, а якщо галаслива - скоро вдарять люті морози; Якщо в день Андрія яскраво світить сонце, але погода холодна, то в наступному році чекали хороший урожай; Якщо в небі швидко і низько хмари пливуть, значить скоро можна чекати похолодання.
Суспільство Кабмін звільнив чоловіка, що оскандалився, помічниці Зеленського Як повідомили у редакції РБК-Україна, з посиланням на джерело в уряді, кабінет міністрів України звільнив заступника голови МВС Олександра Гогілашвілі. Це сталося після того, як чоловік Марії Левченко, особистого помічника президента Володимира Зеленського, який за сумісництвом обіймав посаду заступника міністра МВС, потрапив у скандал зі своєю некоректною поведінкою до підлеглих. Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал у зоні ООС. У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, нібито Гогілашвілі на одному з блокпостів у зоні проведення операції Об'єднаних сил свариться із правоохоронцями, які попросили його надати документи для перевірки. Учора із вимогою звільнити скандального міністра виступив президент Володимир Зеленський. "Прошу міністра внутрішніх справ та Кабінет міністрів розглянути питання про звільнення заступника голови МВС. Упевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником", - заявив президент.
Спорт Паріматч - лідер у світі гемблінгу: реальні можливості виграшу Перед любителями онлайн-ігор на гроші сайт казино Паріматч відкриває великі можливості для прибуткової гри. Почніть грати у слоти Паріматч вже сьогодні, пройшовши коротку реєстрацію. Паріматч - лідер у світі гемблінгу: реальні можливості виграшу Казино Паріматч вже багато років посідає лідируючі позиції на ігровому ринку. Гемблінг індустрія постійно розширює свої межі. З'являється безліч нових майданчиків і щоб зберегти свої лідируючі позиції керівництву доводиться прикладати чимало сил, щоб роками підтримувати завойовану довіру. Сайт пропонує новачкам приєднатися до численної армії гравців, які вже змогли переконатися, що цілком реально стати успішним, проводячи час на задоволення, граючи в онлайн ігри на гроші. Досвідчені беттори давно зрозуміли, що компанія надійна, дбає про інтереси своїх відвідувачів і пропонує їм абсолютно чесні партнерські взаємини. Онлайн казино Паріматч: основні переваги Оскільки компанія вже давно надає послуги любителям азарту, то за час свого існування накопичила багатий досвід обслуговування. І новачки, і професіонали відзначають такі переваги у роботі Паріматч: безліч різноманітних пропозицій щодо кількості різних слотів; висока якість пропонованого продукту завдяки заслугам відомих виробників, з якими співпрацює цей майданчик; повна конфіденційність, гарантований захист персональних даних кожного; зручна реєстрація та швидкий процес верифікації; значний перелік доступних платіжних систем, серед яких можна знайти найбільш привабливий для себе варіант; швидкість вироблених розрахунків, відсутність навмисного затягування процесу введення та виведення коштів; повноцінна бонусна програма; реальні умови відіграшу; отримання дієвої допомоги у разі виникнення непередбаченої ситуації від служби підтримки; можливість користуватися мобільною версією, що полегшує доступ усіх бажаючих до ігрового процесу; продуманий до дрібниць сайт! На окрему увагу заслуговує наявність мобільної версії. Багато хто все частіше віддає їй свою перевагу, тому що бачать у цьому незаперечні переваги. Стрімкий темп життя привів до того, що часто доводиться поєднувати дозвілля та роботу, задоволення із стомлюючою поїздкою. Мобільний додаток зняв обмеження з ефекту присутності. Тепер девіз любителів азартних ігор: "у будь-якому місці в будь-який час". Казино Паріматч: величезний вибір ігрових автоматів Пропозиції від Паріматч, що називається, на будь-який смак. Це вже тисячі різноманітних слотів на популярну тематику, серед яких ви знайдете традиційні фруктові автомати та останні досягнення ігрової індустрії. Відомі розробники виявили турботу про те, щоб кожен виявив автомат із необхідною кількістю барабанів та ліній, а також бажаним рівнем RTP. Любителі рулетки, покеру, блекджека, крепсу також не пошкодують про свій вибір. Багато хто віддає перевагу іграм з живими дилерами, і тут є безмежні можливості розгляду різноманітних варіантів. Будь-який запит буде повністю задоволений. Генератор випадкових чисел дасть гарантію випадкового випадання потрібної комбінації. Хоча гравці можуть використовувати різні стратегії, щоб прокласти свій індивідуальний шлях до успіху. Якісний софт, чудова графіка, чудове звукове оформлення, наявність слот-машин з прогресивним джекпотом та багато іншого зроблять вас фанатом ігрових автоматів і дозволять заробляти гроші приємним та цілком досяжним способом.
Політика Лукашенко продовжує перевіряти ЄС на міцність: вже відкрито загрожує перекрити транзит газу Як повідомило офіційне видання режиму в Республіці Білорусь "БелТА", посилаючись на інтерв'ю Лукашенку турецької телерадіокомпанії TRT, він почав загрожувати Європейському Союзу своїм доступом до труби, яка транспортує газ із Росії. Загрозу він виставив як ультиматуму умови якого надзвичайно прості. "Якщо санкції, які вони вводять або введуть у майбутньому, поставлять нас у надзвичайний стан і ми не матимемо жодного виходу відповісти іншими заходами на їх санкції, ми скористаємося і цим жорстким заходом", - сказав Олександр Лукашенко. Тобто з огляду на те, що Лукашенко абсолютно нічого не може протиставити цим санкціям - це звучить як реальна загроза. Раніше Євросоюз запровадив санкції проти Білорусі. Під обмеження потрапили авіакомпанії, підприємства, організації та 17 фізичних осіб.
Політика оформление ленты  Міноборони України прокоментувало дії окупантів навколо наших кордонів В Министерстве обороны Украины прокомментировали ситуацию с войсками РФ вдоль границ Украины. Как сказано в сообщении, не смотря на прошедшие переговоры с главарем оккупационных войск, ситуация вокруг украинских границ остается сложной. Руководство вооруженных сил на России продолжает перебрасывать войска для поддержания напряжения в регионе. Такие действия имеют тактическую цель. Сообщается, что осуществляется передислокация личного состава российских войск из районов проведения учений. Впрочем, по завершению учений в пункты постоянной дислокации возвращается только личный состав, а боевая и другая военная техника остается вблизи украинской границы. "Такие действия имеют тактическую цель - это давление на власти Украины и давление на власти других государств для принуждения к диалогу по неудобным вопросам, которые крайне важны для РФ", - говорится в сообщении. Стратегическая цель таких целей - это восстановление полного контроля над Украиной, а также срыв евроатлантических устремлений нашего государства, сообщили в Минобороны.
Дозвілля Бути мільйонером чи ні? Як розбагатіти кожному знаку Зодіаку ОвенЩоб розбагатіти, Овнам слід вірити, що їхній банк ніколи не прогорить. Тримати гроші поруч - «смерті подібно» - Овен «ласун та марнотрат» ще той... Ідеї з накопичення - великі, але більше одного дня вони протриматися не можуть. Давайте як у дитинстві: вранці беріть сніданок і «грошики» на обід, проїзд у громадському транспорті (або на бензин) і ... все. Для підтвердження моїх слів згадайте доходи минулого місяця і підрахуйте, скільки від них залишилося. Приберіть гроші «з очей геть, із серця геть». В одному місяці віддавайте борги, а в наступному, навпаки, давайте в борги все стабілізується. Знайте як таблицю множення години роботи вашого ощадного банку, а також вихідні. У вашого знака прекрасна інтуїція, тому можна заробляти вкладами в банк, операціями з цінними паперами. У вас в наявності талант «з грошей робити гроші», але є і талант, навпаки, витрачати гроші. ТелецьТелець - справжнісінький Плюшкін, любитель перебирати і перераховувати купюри по кілька разів на день, розкладати їх на купки, розподіляти. І взагалі, це найприбутковіший знак Зодіаку, тільки головне, щоб гроші у вашому житті не перетворилися на фетиш. Телець - сузір'я лихварства, ви можете відкрити свій власний банк вдома. Слід, правда, іноді перечитувати «Злочин і кара» Достоєвського, так, щоб освіжити пам'ять... Також в наявності талант «доставали грошей», тобто здатність переконувати людей в необхідності вкладень у ваш чи чужий бізнес. Телець може прожити на отримані від угод відсотки - через кілька років «тренувань» одна угода вже буде давати піврічний дохід. Близнюки«Скажіть мені, як близнюки жили в дитинстві - і я скажу, скільки буде заробляти Близнюк у зрілі роки». Ваші батьки визначають ваше фінансове становище і є «лакмусовим папірцем» вашого майбутнього заробітку. Стрибків і різких змін бути не може. Якщо батьки потопали в розкоші, то і ви підете їхнім шляхом. Нерідко батьки Близнюка дають потужний стартовий поштовх у вигляді квартири, роботи і взагалі «матеріальної безоплатної допомоги при перших кроках». Ви не любитель «забігів на довгі дистанції». Чим менший період «робота - оплата» (бажано, не більше 28 днів), тим краще ви робите свою роботу. Найкраще, якщо ви отримуєте гроші негайно після виконання роботи. До речі, ви можете порівняти ваш матеріальний заробіток з місячним циклом: одні отримують гроші при молодику, інші - при повному місяці, але існує чіткий індивідуальний взаємозв'язок. Його необхідно виявити в індивідуальному порядку; а так як обчислення сприятливих для вас місячних днів є вже простим завданням, то ви самі можете побудувати для себе календарик. РакРак - найбільш непристосований знак Зодіаку з точки зору фінансів та одержуваного багатства. Зате у вас є великий шанс, в порівнянні з іншими знаками Зодіаку, відразу, раптом і несподівано, раз у житті або в десятиліття, отримати хороший спадок, наприклад, від «дядька Сема з Америки». Але і в цьому випадку ви самі все роздаруєте і віддасте своїм «нужденним родичам», а потім самі ж попросите у них у борг. Рак за добу може проявити такі контрастні риси характеру, як щедрість і скупердяйство, шахрайство і сором. Ваші фінансові шляхи несповідимі, «квартирне питання вас зіпсувало». Фінансовий шлях і успіх треба розробляти за 11-річним сонячним циклом активності планети. Згадайте, що з вами відбувалося 11 років тому, чи були гідні системи оплати і винагороди праці - і так щороку. Якщо Рак одного разу пішов у ломбард, то вдруге він туди вже не піде. Самих грошей краще не довіряти і справи з ними не мати. У вас повинна бути внутрішня валюта сім'ї: золото, фамільні коштовності або нерухомість, яку можна здавати в оренду. ЛевЩоб розбагатіти, Лев всерйоз має подбати про власну справу, вкладати в розвиток і вдосконалення свого бізнесу до 75% доходу. Є кілька прикмет для вас: якщо на молодика ви отримали велику суму грошей, то наступні 28 днів після молодика будуть вкрай сприятливими для вас з точки зору фінансів. Друга прикмета: вам треба постійно тримати в гаманці 1 $ купюру для збільшення матеріального добробуту. Також відмічено дивну властивість Лева завжди знаходити власну вигоду: чим більше хворіє ваше оточення, тим ви самі більше заробляєте - ви отримуєте дохід від хвороби інших людей, тобто займаєтеся постачанням медикаментів, можете відкрити власну аптеку або медичний центр. Або, наприклад, захворів начальник, і ви виконуєте його роботу, а шеф начальника це помічає і піднімає вас на посаді - можливі й інші варіанти. Діва Іноді буває шкода ваш знак Зодіаку: ви настільки занурюєтеся в роботу і різні способи заробітку, що забуваєте про життя, про кохання, про почуття. А між тим, для вас є проста магічна формула: чим менше ви думаєте про гроші і про роботу, тим швидше вони до вас прийдуть. Більшість Дів так і живуть: головне - робота, ідеї, раціоналізаторські пропозиції, ну а грошики... А грошики - потім. Але Діви дуже прагматичні створіння - вони не просто так одружуються, а, більшість, з таємним фінансовим умислом. Діві необхідно втілити в життя ідею «розгалуження» джерела доходів, тобто створити дочірні фірми, деякі фінансові схеми, які можна один раз ретельно розробити, а потім потоком отримувати прибуток від них. А працювати відразу в двох місцях - це примітивно, і заробити можна тільки на найнеобхідніше. ТерезиДля найбільш гармонійного знака Зодіаку розбагатіти - «раз плюнути» - потрібна тільки ідея і бажання заробити гроші. А ось із цим проблема. Якщо чесно, то більшість Терезів не хочуть бути багатими людьми; їхні мрії про «прекрасне фінансове далеко» закінчуються тільки пересудами, або перераховуванням чужих грошей, або сакраментальною фразою на закінчення: «Ось мені б таке багатство!» Але велика ймовірність і «казки»: жив, працював на інших, одного прекрасного ранку прокинувся - і відкрив свою справу. А все чому? Лінь свою, матінку, поборов. Велика у Терезів і ймовірність отримання спадщини в середині життя. СкорпіонКоли йдеться про матеріальний добробут Скорпіона, згадується анекдот «з бородою»: «Семене Семеновичу, як вам вдалося так швидко розбагатіти? - Відповім просто: пограбував банк!». Насправді у Скорпіона є всі задатки, щоб стати мільярдером. Цей знак Зодіаку - найперспективніший на терені фінансів, і він знає, як зробити з однієї гривні - кілька. Почавши з нуля, у віці 18-20 років вони швидко досягають успіху, фінансового зростання. Можу порадити вам наступне: більше співпрацюйте з іноземними компаніями, більше виїжджайте за кордон для обміну досвідом або у відрядження, краще за все, якщо ви працюєте в іноземній фірмі. Чому? Знак вашого благополуччя перебуває за межами того місця, де ви проживаєте. СтрілецьВаше матеріальне благополуччя залежить від глави підприємства, де ви працюєте. Можна перефразувати приказку: «скажи мені, хто твій начальник - і я скажу тобі, який у тебе фінансовий стан». Про вас говорять: якщо ви працюєте в підпорядкуванні, але у вас хороший шеф, то шеф може отримувати менше, ніж ви - бо ви отримуєте премії, дивіденди, гонорари тощо. Стрілець хороший організатор бізнесу - і тому він повинен працювати за відсотки. 23, 35 і 47 років - ключовий вік для вас з точки зору соціального стану, а як наслідок - і матеріального достатку. Найменше виходить збитку, якщо Стрілець працює «в упряжці» з кимось і ділить з ним свій дохід навпіл. Пропорційна поділ зведе нанівець всю спільну роботу. КозерігКозерогові необхідно повірити в випадок, а не в свої власні сили - тоді з'являться і гроші, і слава, і популярність. До речі, одного фінансового благополуччя вам мало - ви хочете чогось ще, наприклад, «світового панування». Згадайте свій власний досвід: боязнь щось втратити завжди призводила до фінансового краху. А рішучі кроки, свобода і незалежність дають саме вашому знаку Зодіаку фінансовий прибуток. Краще працювати на самоті. ВодолійФінансові справи Водолія «сам чорт не розбере». Вони містичні, покриті таємницею, заплутані - їх не те що податкова інспекція, але і сам Водолій насилу інспектує. Якось ви тримаєтеся на плаву, але стати дійсно респектабельною і багатою людиною - не всякий Водолій зможе: надто поверхове ставлення у них до фінансів - гроші як приходять, так і йдуть. Але є одна важлива прикмета: про ваші доходи ніхто не повинен знати. На жаль, по астрологічної статистикою, у Водоліїв найбільша кількість крадіжок і втрат, а все тому, що ви надто говіркі. РибиКраще сміливо і швидко втілювати в життя свої ідеї, ніж здійснювати чужі. Скільки разів бувало, коли ви самі щось придумували і забували про це, а через рік бачили вашу ідею, втілену в життя іншою людиною... І це не плагіат - тут винна ваша «всесвітня лінь»; з кмітливістю у вас все в порядку, тільки от «боягуз був Ваня бідний». «Зберігайте ваші грошики по банках і кутах!» Ще цей знак Зодіаку скаржиться на свою пам'ять - сховає заначку від дружини або чоловіка, а знайти не може; якщо зібрати всі заощадження, що заховані по кишенях вашого гардеробу, то машину можна буде купити, хоча б пральну.
Здоров`я оформление ленты  Пральна машина - тихий вбивця в будинку. Що з цим робити Група австралійських домогосподарок розкрила причину неприємного запаху, який інколи виходить від свіжо випраного одягу. І причина ця - в цвілі, яка накопичується в гумовому ущільнювачі. Бруд накопичується майже у всіх, адже конструкція машини з фронтальним завантаженням більше її накопичує, ніж аналогічні пристрої з вертикальним завантаженням. Двері таких пристроїв водо- і повітронепроникні: це накопичує вологу в пристрої, через що в затишних куточках машини накопичується бруд і цвіль. Чорна цвіль здатна викликати багато хвороб: від ослаблення імунної системи до ураження дихальних шляхів, неврологічний розлад, розкладання легких і навіть смерть. Симптоми, що виникають у людей після її появи в будинку - втома, головний біль, судоми, тремор, перепади настрою, сплутаність свідомості, лихоманка, подразнення очей, чхання, висип, кашель, легенева кровотеча. "Все дуже погано. Пробувала протирати оцтом, але краще не стало. Не наважуюся використовувати щось їдке, бо не хочу пошкодити гуму", - пише одна з користувачок форуму. Форумчанки радять залишати дверцята пральної машини відчиненими або проводити прання на 90 градусах: "Мені сказали, що раз на місяць треба проводити гаряче прання при 90 градусах, без миючого засобу і одягу, після того, як я стала це робити, цвіль зникла", - написали в коментарях. Деякі господині порадили використовувати для очищення машини від цвілі відбілювач, соду з оцтом і гвоздикове масло.
Дозвілля 8 ознак того, що ви перебуваєте під впливом чорної магії Особи, які називають себе магами і чаклунами, в більшості своїй звичайні шарлатани, які заробляють на обмані своїх клієнтів. Однак і серед них трапляються винятки. Якщо людина, що досконало володіє чорною магією, стане впливати на оточуючих, дія темних сил можна буде помітити за характерними ознаками. Але як це зробити? За словами професійних езотериків, чорна магія впливає на чакри людини, знижуючи або повністю блокуючи їх енергетичний потенціал. А якщо чакра працює не на повну потужність, це починає проявлятися різними дисбалансами, як на фізичному, так і на психологічному рівні. Людина, що піддалася такому впливу, може зовсім не підозрювати про присутність магії, списуючи все на хвороби і негаразди в особистому житті. Але якщо негативних симптомів стає все більше, а очевидних причин для їх виникнення попросту немає, є всі підстави підозрювати у своїх бідах нечисту силу. У даній статті розповімо про ознаки, які явно вказують на дію чорної магії. 1. Втрачається власне «Я»Перш за все, темні сили впливають на коронну чакру, що незмінно позначається на поведінці людини. Вона стає замкнутою, починає всього боятися, у всьому сумніватися, і побоюється робити черговий крок. Їй в усьому бачиться негатив, і чим більше вона чинить опір цьому явищу, тим глибше занурюється в темряву. Під впливом чорної магії у такої людини розвивається глибока депресія, вона не може відшукати себе, не може знайти стимул для життя. Як наслідок, у неї починають з'являтися думки про самогубство.   2. Сни перетворюються на кошмариУ людини, яка відчуває на собі вплив чорної магії, порушується робота «третього ока», в результаті чого її сон поступово перетворюється на катування. Але ночами починають долати кошмари, які заважають висипатися і максимально пригнічують його стан. Сняться трупи, смердючі місця, люди, які мріють її вбити, а також змії, скорпіони, павуки. Не дивно, що після таких сновидінь людина прокидається в поту і її пробирає озноб. А потім до ранку не може заснути. Після таких ночей і день проходить у постійному гнітючому очікуванні чогось поганого і неминучого. 3. З'являється нестриманістьВплив темних сил на головний чакру призводить до порушення нервової системи. Людина, яка піддається пристріту, стає нервовою, дратівливою і нестриманою, сама провокує конфлікти з оточуючими і відкидає будь-які доводи. Через наростання хвилі негативу вона псує відносини з колегами по роботі і близькими людьми, все частіше залишаючись на самоті. При цьому об'єкт впливу темних сил абсолютно не відчуває себе винним в оточуючих його бідах. Він звинувачує у всьому оточуючих, хоча сам все більше і більше занурюється в негатив. 4. Виникають проблеми зі здоров'ямНегативний вплив чорної магії позначається не тільки на психологічному стані людини. Воно зачіпає і фізіологію. Проникнення в ауру чужої енергетики проявляється гнітючої болем у грудях, яка виникає без всяких причин і довгий час не відпускає. Така людина може без причини почати набирати у вазі або безпідставно худнути. Можуть з'являтися й інші неприємні симптоми: слабкість, апатія, часті запаморочення, головний біль (особливо в області потилиці), відчуття тяжкості в тілі. Про присутність магії скаже одне, що об'єднує ці симптоми обставина - лікарі не зможуть виявити точних причин наявних нездужань. 5. Зникає творче натхненняЛюдина в такому стані абсолютно вибивається з сил, як у фізичному, так і в психологічному плані. Вона вихолощена і неактивна, фактично з пробудження відчуває втому і не може повернути собі тонус протягом дня. Все це самим негативним чином відбивається на роботі. У такої людини зникає натхнення і тяга до роботи. У неї опускаються руки, і немає ніяких ідей щодо розвитку своєї справи, через що під укіс може піти кар'єра. 6. Відсутня радість життяБезумовно, проблеми не викликають позитивних емоцій. Але захищена від магії людина знайде привід для радості, не в роботі, так у відпочинку. А ось людина, яка піддалася впливу чорної магії, ні в чому не знаходить радості! Все, за що б не бралася, здається їй  безглуздим і непотрібним. Ні спілкування з друзями, ні інтимна близькість, ні хороша книга або смачна їжа, не цікавить її. Така людина втрачає інтерес буквально до всього. При цьому вона все більше віддаляється від оточуючих, проводить дні в самоті, в своїх думках і розмовах з собою і, здається, поступово в'яне. 7. Неадекватно реагують твариниЛюдину, яка зазнала пристріту або іншого впливу темних сил, можна визначити по ставленню до неї братів наших менших. Справа в тому, що в ї присутності тварини починають поводитися  неадекватно - гавкати, гарчати, таке волосся або жалібно пищати і шукати притулок. Виникає відчуття, що тварини бояться і намагаються захиститися від такої людини. 8. Блокується потік грошей Якщо до зіткнення з темними силами людина непогано заробляла, а доля періодично підкидала їй виграші в лотерею, то після пристріту або змови з грошима починаються серйозні проблеми. Людину можуть звільнити з роботи, після чого вона може і зовсім не знайти собі професійного застосування, а значить, фактично збідніти. Більше того, вона може втратити власний автомобіль, будинок та інше значиме майно, залишившись взагалі ні з чим. А якщо проблеми приведуть до конфлікту в сім'ї та подальшого розлучення, вона може втратити підтримку близьких людей. Якщо вам не з чуток знайомі перераховані симптоми, є всі підстави вважати, що ви відчуваєте на собі вплив чорної магії. В цьому випадку вам необхідно задуматися про зняття магічного впливу. Щоб впоратися з цією проблемою, можна порадити сходити до церкви або знайти фахівця, який займається білою магією і здатний допомогти вам впоратися з псуванням або пристрітом. Можна спробувати і самому провести ритуал зняття прокляття, важливо лише переконатися, що причина дійсно в магії, адже зняття неіснуючого пристріту може бути чревата серйозними наслідками.
Гороскоп Гороскоп на 14 грудня 2021 року. Близнюки, уникайте прийняття поспішних рішень. Козерога, ловіть нові можливості на роботі. 14 грудня 2021 року, вівторок. 10, 11 місячний день. Зростаючий Місяць в знаку Телець ♉. Сприятливий день за місячним календарем. Сприятливий для творчості, любові та духовних пошуків час. Добре просуваються будь-які, як важливі, так і не дуже справи. Неприємні події якщо й трапляться, що саме собою малоймовірно, то будуть короткочасними і не завдадуть особливо відчутної шкоди. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 14 грудня радять не давати волі своїм емоціям, особливо негативним. Утримайтеся від прийняття важливих рішень, а також від спілкування з начальством. Будьте терпимі до термінових завдань, які доведеться вирішувати блискавично. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 14 грудня каже, що сьогодні доведеться затратити велику кількість сил, щоб правильно орієнтуватися в робочій ситуації. Спробуйте адекватно оцінювати те, що відбувається, якщо вам щось здається шокуючим і неприпустимим, переводите думки на що-небудь інше. Чи не жертвуйте собою заради інших, на першому плані має бути здоров'я. ♊️ Близнюки Зірки для Близнюків на 14 грудня радять уникати прийняття поспішних рішень, при цьому не важливо, якої сфери вашого життя вони стосуються. Спілкування з діловими партнерами може розчарувати небажаними результатами, тому утримайтеся сьогодні від важливих зустрічей. ♋️ Рак Зірки для Раків на 14 грудня каже, що сьогодні радять бути чесними в першу чергу з собою. Слідкуйте за своїми діями і не будуйте ілюзій, що не існує проблем, які вимагають вашої участі. Можливо, ваша допомога знадобиться комусь із рідні. ♌️ Лев Зірки для Львів на 14 грудня радить обов'язково надавати сьогодні допомогу оточуючим, особливо якщо ви займаєте керівну посаду. Будьте швидше наставником, ніж диктатором. Вечір зірки рекомендують провести в компанії коханої людини. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дев на 14 грудня говорить, що заняття благодійністю, допомогу оточуючим, соціальні роботи будуть доставляти вам неймовірне забезпечення. Ось тільки намагайтеся допомогти всім, не забувайте про самих близьких і коханих вами людей. Розставляйте правильні пріоритети. ♎️ Терези Астропрогноз для Терезів на 14 грудня говорить, що краще обходити стороною гострі кути. Також намагайтеся не сперечатися з оточуючими і нікому нічого не обіцяйте. Не варто говорити все, що лізе в голову, тому що пошкодуєте про ненавмисно кинутих словах. ♏️ Скорпіон Астропрогноз для Скорпіонів на 14 грудня радять сьогодні не ускладнювати і без того непрості ситуації і взаємини з оточуючими. Якщо є можливість обмежити своє спілкування з колегами, партнерами, рідними - зробіть це. ♐️ Стрілець Зодіак для Стрільців на 14 грудня прогнозує, що сьогодні встановити довірчі відносини з оточуючими буде складно, тому переговори, наради, конференції краще перенести, так як принести вони можуть вам тільки розгубленість і розчарування. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 14 грудня пророкують, що варто прийти додому раніше і провести теплий вечір у родинному колі. Постарайтеся доставляти собі і своїм близьким більше приємних емоцій. В роботі здадуться нові грані ваших можливостей. ♒️ Водолій Місяць для Водоліїв на 14 грудня кажуть, що сьогодні зможете зав'язати корисне знайомство. Цей день підходить для будь-яких починань і отримання нових знань. Можливо, заперечуватимете на близьку людину через непорозуміння і свою неуважність. ♓️ Риби Зірки для Риб на 14 грудня стверджує, що сьогоднішній день стверджує, що сьогоднішній день підходить для ділових зустрічей, обговорення довгострокових планів, серйозних розмов. Не можна зупинятися або намагатися спростити своє життя. Ваша порада знадобиться родичу.

Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
більше матеріалів




/-0,37426900863647-/ /-pc-/
Top