counter
Архів Повернутись назад 12 Серпня 2018
12 Серпня
Наука і технології У Бермудському трикутнику знайшли корабель прибульців У районі Бермудського трикутника на дні в Карибському морі був виявлений загадковий об'єкт, який може мати інопланетне походження. Цю знахідку зробив мисливець за скарбами з затонулих кораблів Даррелл Міклос, який використовує карту корабельних аварій, складену знаменитим астронавтом NASA Гордоном Купером. Про це повідомляє Daily Mail. Як повідомляється, Міклос у Карибське море в ході експедиції виявив масивний якір, імовірно, з одного з кораблів Христофора Колумба. Однак останній артефакт затьмарив всі знахідки, зроблені раніше. Недалеко від Багамських островів при зануренні в батискафі для пошуків затонулого фрегата Френсіса Дрейка, він побачив загадковий об'єкт величезних розмірів, із бічними виступами завдовжки близько 500 метрів. Нижня частина об'єкта перебувала на майже стометровій глибині, і для її огляду команді потрібна була підводний човен. Вся поверхня об'єкта покрита коралами, яким тисячі років, а під ними розташовані химерні утворення. Група Міклоса має намір продовжити вивчення дивного об'єкта і, якщо вийде, підняти його на поверхню.
Події Перерваний круїз. Лайнер-паром «Князь Володимир» повернувся в Сочі У Росії колишній автомобільний пором, який гордо назвали «круїзним лайнером» «Князь Володимир» терпить одну невдачу за іншою. Після скасування першого рейсу і тривалого простою він вийшов в море, однак туристів спіткала неприємність – лайнер більше 7 годин не міг зайти в порт Ялти, через що так і не дійшов до Севастополя, пишуть «Крым. Реалии». Перший в цьому сезоні рейс «Князя Володимира» планувався на 29 квітня, проте його двічі переносили через поломки судна і задимлення в машинному відділенні. Після 2,5 місяців простою судно таки вирушило до берегів окупованого Криму. Але і перший рейс виявився «комом». За розкладом «лайнер» повинен був вийти з порту Сочі 5 серпня і здійснити тижневий круїз до 11 серпня. Однак замість цього судно вийшло з порту Сочі тільки 8 серпня і до Севастополя не дійшло. За словами гендиректора «Кримських морських портів» Олексія Волкова, судно повинно було зайти в Ялту вранці 9 серпня. Але в цей день на півострові було оголошено штормове попередження з посиленням вітру до 12-17 м/с. «Лайнер» кілька годин кружляв уздовж Південного берега Криму і дійшов до пункту призначення тільки о 19:00 годинах, судно доставили в порт буксирами. Згідно маршруту «лайнера», судно повинно було знаходитися в Ялті два дні, після чого відправитися в Севастополь. Але вже в ніч 10 серпня «лайнер» покинув порт Ялти і попрямував в Сочі.
Політика Волкер: Москва свідомо продовжує війну на Донбасі Спецпредставник державного департаменту США з питань України Курт Волкер на своїй сторінці в Twitter прокоментував відео спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, на якому зафіксовано, як колони російських військових вантажівок в'їжджають на тимчасово окуповану територію України. «Це ще один спосіб, яким Російська Федерація навмисно продовжує конфлікт і підтримує бойові дії на Донбасі. Ось кадри з БПЛА від СММ ОБСЄ конвоїв російських військових вантажівок, що незаконно в'їжджають і виїжджають з Росії в Україну. Нагадаю, Росія навмисно заблокувала ефективну місію зі спостереження за межами, її сили постійно перешкоджають тому, щоб спостерігачі СММ ОБСЄ відвідали україно-російський кордон», - написав Курт Волкер. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що безпілотник СММ ОБСЄ в ніч на 7 серпня зафіксував колони військових вантажівок, які кілька разів перетинали кордон Росії з Україною на Донбасі по грунтовій дорозі в районі, де немає пропускних пунктів. BREAKING: @OSCE_SMM using drones (UAVs) with long range and night vision cameras has spotted military vehicles crossing the border between Russia and Ukraine. Convoys of trucks were entering via a dirt track where there are no border crossing facilities. https://t.co/NBgWuctsgH pic.twitter.com/Iw53flkSPo — Hromadske Int. (@Hromadske) 10 августа 2018 г.
Політика Україна - г*вно, Росія - все. У Раді закликали жорстко карати зрадників Всіх жителів тимчасово окупованих територій, які публічно принижували Україну, треба позбавляти українського громадянства. Про це заявив народний депутат України з партії «Народний фронт» Юрій Береза, передає «Обозреватель». «Всі ті, хто відмовилися від громадянства України, схопили російський прапор, вони повинні бути автоматично позбавлені українського паспорта, без всякого суду і слідства. Якщо людина публічно заявляла, що Україна - це г*вно, а Росія - це все, її необхідно позбавляти українського громадянства. На це не потрібно витрачати час наших судів», - заявив Юрій Береза. Разом з тим нардеп визнав, що в Криму і на Донбасі складалися і більш складні ситуації. «Там є люди, яких, за їхніми словами, примушували виступати проти України і приймати громадянство РФ. Відносно таких людей має проводитися розслідування і тільки за рішенням суду їх можна буде позбавляти українського громадянства», - додав Юрій Береза.
Події «Турист» з Росії знімав на телефон позиції військових ООС Українські військові однієї з механізованих бригад зі складу Об'єднаних сил на Донбасі 11 серпня затримали росіянина, який проводив відеозйомку позицій ЗСУ на мобільний телефон. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС). «Військові однієї з механізованих бригад зі складу ООС затримали чоловіка, який проводив відеозйомку українських позицій на свій мобільний телефон. Затриманим виявився громадянин РФ. За його словами, він приїхав подорожувати по Україні. Військових зацікавив той факт, що російський «турист» приїхав на Донбас з далекого Сургута, а серед численних історичних і культурних пам'яток в Україні його зацікавили тільки позиції підрозділів ЗСУ, які росіянин знімав і ретельно зберігав в телефоні», - сказано в повідомленні. Також повідомляється, що російський «турист» затриманий і вже переданий компетентним органам.
Події Севастополь сповзає в море. Нові зсуви неминучі Зсув на Північній стороні тимчасово окупованого Росією Севастополя, що зійшов 30 липня між пляжами «Учкуєвка» і «Толстяк», знаходиться в стані руху. Нові зсуви неминучі. Про це розповів провідний геолог «Кримгеології» Олексій Федоров, передають «Новости Крыма». «Зсув активний і він рухається. 4 серпня на одній ділянці, поряд з тим, де з'їхала садова споруда, з'явилася нова тріщина. Зараз треба обстежити всі будинки, які знаходяться на першій лінії зсуву. Нові обвалення будуть точно», - розповів Олексій Федоров. Перший зсув між пляжами «Учкуєвка» і «Толстяк» в Севастополі стався 30 липня. В результаті події обрушилися дві садові споруди. 31 липня обвал грунту повторився, в зоні ризику опинилися 33 земельних ділянки. Довжина небезпечної зони вже досягла 800 метрів, а ширина - близько 100 метрів.
Суспільство «В Україні росіян ображають»: скандальний актор відповів Вайкуле на її слова про Крим Скандальний російський актор Станіслав Садальський відреагував на відмову відомої співачки з Латвії Лайми Вайкуле їздити на гастролі в окупований Крим, заявивши, що не збирається їздити в Україну, так як там росіян ображають. Свої заяви Садальський написав під фото в Instagram, на якому актор красується в українській вишиванці. «Лайма Вайкуле заявила, що ні за який гонорар не поїде в Крим, а я не поїду в Україну, там російських ображають. Мені навіть дзвонили з СБУ і говорили – «немає проблем, вам у нас буде безпечно. Приїжджайте, ми вас любимо, пан Садальський», - написав актор. Не оминув своєю увагою Станіслав Садальський і батьківщину Вайкуле, заявивши, що в Латвії також огидно ставляться до росіян, проте, при цьому, зізнався співачці в коханні.
Події оформление ленты  На Сумщині прикордонники зі стріляниною зупинили УАЗ з РФ У суботу, 11 серпня, в Краснопільському районі Сумської області України прикордонники запобігли спробі незаконного переміщення через держкордон товарів з РФ. Про це повідомили в прес-службі ДПСУ. Як повідомляється, ніс службу в районі населеного пункту Грабовське прикордонний патруль помітив автомобіль «УАЗ», який вже рухався від кордону вглиб України. Водій транспортного засобу не виконав вимоги прикордонників про зупинку авто і намагався здійснити наїзд на прикордонника. Щоб зупинити порушника, прикордонники зробили кілька попереджувальних пострілів вгору, на що водій не відреагував і продовжував рух. Після цього був відкритий вогонь по колесах автомобіля порушника. В результаті цих дій, було пошкоджено одне з коліс автомобіля. Водій, зрозумівши, що не втече, залишив своє авто в кущах на околиці населеного пункту Земляне і почав тікати. При огляді автомобіля порушника було виявлено близько 50 тюків з шубами, кожушками, дублянками, пуховиками, шкіряними куртками, жилетами і різними трикотажними виробами. Також в автомобілі знаходилися коробки з наручним годинником і біжутерією. Транспортний засіб разом з вантажем передано співробітникам поліції. Йдуть оперативно-пошукові заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до цієї протиправної діяльності.
Економіка Експерт: На відновлення Криму після посухи піде 30 років Щоб усунути всі наслідки посухи в тимчасово окупованому Росією Криму, буде потрібно не десять років, як заявляв раніше Юрій Гримчак, а близько 30 років. Про це заявив екс-начальник управління з питань експлуатації об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства міністерства ЖКГ Криму Амет Мамутов. «Юрій Гримчака помилився. Мої припущення щодо Криму – кожен втрачений рік відтягує екологічний стан півострова від стабільного ще на 10 десять років. Зараз йде мова про 30 років, необхідних на усунення наслідків після посухи. І це за умови того, що найближчим часом вирішиться питання про деокупацію Криму. Тоді дніпровська вода повинна надходити на півострів в необмеженій кількості. Нам буквально треба залити Крим прісною водою, щоб прискорити процес екологічного відновлення», - заявив Мамутов.
Дозвілля Найточніший гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня ОВЕН У ці дні вам не варто випробовувати на міцність свою удачу, особливо, якщо портібно діяти в тих сферах життя, де у вас мало досвіду. Завзятість і надлишок активності зараз теж не допоможуть. І лише Овни березня з четверга будуть прекрасно орієнтуватися в будь-якій ситуації. До речі, ви можете досить плідно вплинути на близьких: ваш умілий до них підхід здатний буде навіть змінити їх характер.Сприятливий день — субота.Несприятливий день — середа. ТЕЛЕЦЬ Можливі розбіжності і нерозуміння, тому, перш ніж вступити в словесний бій уважно вислухайте співрозмовника — а раптом він має рацію? Або подбайте про те, щоб люди усвідомили, що ваші міркування дійсно не позбавлені сенсу і до них варто прислухатися. А ось у Тельців кінця знака до четверга без будь-яких зусиль вийде поговорити по душах зі своїми близькими і коханими. А ще вас з головою можуть захлеснути романтичні зустрічі і знайомства.Сприятливий день — немає.Несприятливий день — четвер, п'ятниця. БЛИЗНЮКИ Не виключено, що у травневих Близнюків на початку тижня може з'явитися відчуття втоми і невдоволення, і вам захочеться усамітнитися або, навпаки, виплеснути назовні свої емоції. А ще стороніться людей, до яких відчуваєте антипатію: зіткнення ваших поглядів може привести до неабиякого конфлікту. Зате Близнюки червня і з оточенням будуть ладити, і за будь-яку роботу сміливо можуть братися: зараз навіть в абсолютно незнайомих справах ви проявите винахідливість і практичну кмітливість.Сприятливий день — середа.Несприятливий день — понеділок. РАК Добре б тим з вас, хто народився в першій декаді липня, на цьому тижні впритул зайнятися партнерськими відносинами: після розмови по душам зі своїм оточенням у вас багато проблем згладяться самі собою. Однак поспішайте, наступний досить складний тиждень не розташовує до з'ясування стосунків. У решти Раків в ці дні або зірвуться намічені плани, або не виправдаються ваші очікування. Є також небезпека залучення в ризиковані зв'язки або справи.Сприятливий день — немає.Несприятливий день — вівторок. ЛЕВ Як ділове, так і сімейне життя — це своєрідна гра зі своїми правилами, і важливо вміти правильно ними користуватися. Важливо контролювати ситуацію, обмірковувати ходи і заздалегідь передбачити реакцію партнера, а до своїх помилок ставитися критично. Проживіть цей тиждень, свідомо використовуючи закони взаємовідносин, і, на свій подив, досягнете чималих висот: ви цілком можете опинитися в центрі загальної уваги.Сприятливі дні — вівторок, неділя.Несприятливий день — немає. ДІВА Перейдіть на спокійне рішення службових і домашніх проблем, не заздріть і не займайтеся розбором чиїхось перемог — ви ж теж не ликом шиті. І навіть якщо зараз не все вийде так, як би хотілося, для вас в даний період дуже важливо самим повірити в те, що ви жадаєте змін. Скористайтеся і тим, що ці дні — своєрідний фільтр, і ви зможете помітити свої негативні риси характеру. Залишиться зробити з цього висновки.Сприятливі дні — понеділок, п'ятниця - неділя.Несприятливий день — немає. ТЕРЕЗИ Терезам, народженим в кінці знака, слід проявити увагу і обережність при виконанні будь-якої роботи, так як в першій половині цього тижня підвищена ймовірність помилок. Відносини також можуть складатися не кращим чином, тому не завадить обходити гострі моменти. Решту Терезів успіх чекає і в справах, і відносинах. Поділившись з тими, кому довіряєте, своїми потаємними думками, ви отримаєте допомогу, розраду або мудру пораду.Сприятливий день — четвер.Несприятливий день — понеділок. СКОРПІОН За яку б проблему не взялися в ці дні Скорпіони, народжені в листопаді, вона буде вирішена успішно: і справи різко підуть вгору, і відносини стануть складатися найкращим чином. Вам впору було б взяти участь в «мозковому штурмі» над питаннями мало не світового масштабу — ви з усього знайдете вихід. Але комусь із вас досить буде і того, що ви здорово допомагаєте оточуючим. І тільки жовтневим Скорпіонам доведеться перечекати ці дні, так як багато буде йти не так, як хочеться.Сприятливі дні — понеділок, субота.Несприятливий день — п'ятниця. СТРІЛЕЦЬ На початку тижня тим з вас, хто народився в середині знаку, не рекомендується що-небудь різко міняти в своєму житті. Обережніше прислухайтеся до чужої думки: можете потрапити в пастки, які поставлять недоброзичливці. А ще не давайте в цей період ніяких обіцянок — ви їх не виконаєте. У решти Стрільців спілкування з енергійними людьми, знайомство з чужими методами роботи або способом викрутитися з життєвих ситуацій пробудить в вас бажання змінити на краще себе і своє життя.Сприятливі дні — вівторок, середа.Несприятливий день — понеділок. КОЗЕРІГ Ваш настрій в ці дні буде дуже мінливим: то, що хвилину тому вам здавалося смішним, через мить стане розцінюватися як образливе або критичне висловлювання. І навпаки. Контролюйте емоції, і особливо в стосунках з особами протилежної статі. Будьте обережні з грошима — бажано поставитися до них з підвищеною ощадливістю. І тільки Козерогів середини знака чекає дуже вдалий, активний і плідний тиждень.Сприятливий день — немає.Несприятливі дні — вівторок, середа. ВОДОЛІЙ Хоча цей тиждень і доставить вам клопоти і хвилювання, позитиву в ці дні все ж знайдеться, хоч і не багато. Ви легко зможете владнати будь-який напружений конфлікт, особливо якщо він не стосується вас особисто. Ну а у січневих Водоліїв перша половина тижня дуже сприятливий час. Надлишок енергії збудить у вас бажання творчо і з фантазією підходити до будь-якої справи і будь-яким відносинам, чому ваші відносини стануть ще тепліше і яскравіше.Сприятливий день — вівторок.Несприятливий день — п'ятниця. РИБИ У більшості з вас тиждень сприятливий. Так що якщо ви давно томитеся над вирішенням якого-небудь непростого завдання, то зараз варто лише напружити свої звивини, залучити в помічники інтуїцію, і тут же знайдеться найкращий вихід. У плані кар'єри теперішній ваш успіх може стати своєрідним трампліном до нових висот. А в плані любові світ, схоже, постане в рожевому кольорі. І лише у Риб кінця знака не виключені суперечки з домашніми або протиборство з одним або колегою по роботі. У ваших інтересах спокійно вислухати другу сторону.Сприятливі дні — четвер - субота.Несприятливий день — немає.

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,46048593521118-/ /-pc-/
Top