counter
Архів Повернутись назад 11 Листопада 2017
11 Листопада
Події оформление ленты  Британський пілот аварійно посадив "на ніс" літак У Белфасті (Великобританія) пілот пасажирського літака Bombardier Q-400 авіакомпанії Flybe здійснив аварійну посадку "на ніс" через відмову передньої стійки шасі. Про це повідомляє видання BBC. Як повідомляється, на борту знаходилися 57 пасажирів. Пілот зміг спалити паливо, а потім здійснив аварійну посадку, приземливши судно "на ніс". На думку британської асоціації пілотів, майстерність пілотів досить висока. "Посадка без переднього шасі - це дуже складний маневр, але пілоти його інтенсивно вивчають", - заявили в організації. Відзначається, що з усіх пасажирів постраждав тільки один, у нього незначна травма руки. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голлівудська актриса Пенелопа Крус розповіла жахливу історію про те, що мало не загинула разом зі своєю подругою Сальмой Хайек під час авіакатастрофи.
Наука і технології Алкоголь заважає оновлюватися нервовим клітинам Вчені з Техаського університету в Остіні (США) провели дослідження і дійшли висновку, що алкоголь не просто вбиває нервові клітини, але й уповільнює процес утворення нових. Їхні висновки опублікували в журналі Stem Cell Reports, повідомляє видання Naked Science. Дослідники вивчили стовбурові клітини мозку, а особливо нейрональні стовбурові клітини. За усталеною думкою в науковому співтоваристві, втрата нейронів мозку є незворотною. Вчені провели експеримент і  дійшли висновку, що найбільшої шкоди спиртне завдає стовбуровим клітинам субвентрикулярної зони, завдяки яким протягом усього дорослого життя з'являються нові нейрони.Тобто часте  вживання алкоголю різко уповільнює процес утворення нервових клітин. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кілька груп вчених дійшла висновку, що вживання двох келихів вина перед сном можуть сприяти схудненню.
Кримінал Японська поліція підозрює бездомного кота в замаху на стареньку Поліція одного з районів на півдні Японії розслідує замах на 82-річну Маюко Мацумото і вважає, що винуватцем може бути бездомний кіт. На думку фахівців, тварина завдала глибокі рани на обличчя бабусі, яка прикута до ліжка. Жінка спливала кров'ю, коли її знайшла дочку. Як повідомляється, жінку довелося відвезти до медиків для надання допомоги. Однак вона сама не може розповісти, що сталася, так як вона німа. Під час розслідування поліція не виявила ніяких слідів злому будинку. Тоді фахівці ще раз перевірили рани жінки і прийшли до висновку, що таких пошкоджень міг завдати кіт. Припущення підтвердилося, коли поруч з будинком постраждалої знайшли кота з плямами крові. Правоохоронці взяли аналіз ДНК. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Пол Гейлорд витягав з рота своєї кішки мертву мишу і заразився бубонною чумою. В результаті йому видалили пальці на руках і ногах.
Політика Гольф із Трампом закінчився для Сіндзо Абе потраплянням у піщану пастку Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе під час партії в гольф проти президента США Дональда Трампа провалився в так званий бункер - спеціальну піщану пастку, котора повинна ускладнювати гру. Відео моменту падіння оприлюднив телеканал ABC News на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. За інформацією каналу, Абе запустив м'яч у бункер, а потім він багато часу витратив, щоб його дістати. Коли нарешті він зміг це зробити, то політик різко вискочив з ями і, послизнувшись на траві, провалився в неї назад.  Shinzo Abe showed off his golf game with Pres. Trump—and his reflexes, as he quickly recovered after falling down the side of a bunker. https://t.co/qIt7GfBAIa pic.twitter.com/HGyXAhzCTf — ABC News (@ABC) November 10, 2017 Варто відзначити, що всі ці маніпуляції японського прем'єра Трамп абсолютно не помітив, так як стояв спиною. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час візиту до Японії президент США Дональд Трамп осоромився під час ритуального годування риб у палаці Акасака.
Кримінал Комунальні підприємства Запоріжжя розікрали на 9 млн грн Прокуратура веде розслідування розкрадання 9 млн гривень комунальних підприємств в Запоріжжі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури області. Як повідомляється, прокуратура відкрила кримінальне провадження за підозрою директора ТОВ ВКФ "ГЮСС" і ЗАТ "Запоріжзв'язок сервіс" в заволодінні грошима комунальних підприємств Запоріжжя. "З метою розшуку документів щодо зв'язку комунальних підприємств міста та очолюваних підозрюваним підприємств слідчими прокуратури області 09.11.2017 проведено низку  обшуків, зокрема в приміщенні департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники СБУ викрили заступника мера міста Вишгород Київської області в незаконному зберіганні та розповсюдженні наркотичних речовин.
Події Російські військові прийшли на Донбас ще в березні 2014 року Перших російських військовослужбовців місцеві жителі бачили в Донецьку ще в березні 2014 року. Про це повідомив заступник міністра юстиції України, уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Іван Ліщина, пишуть «Факти». «Для мене стало великим відкриттям, що перших російських військових з автоматами і на автомобілях захисного забарвлення з номерами РФ бачили в Донецьку ще в березні 2014 року. Ми знайшли жителів Донецька, які вже дали офіційні свідчення. Ці дані, в рамках розслідування ситуації по Іловайську, були встановлені Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз», - повідомив Іван Ліщина. За його словами, до цієї експертизи перші дані, що підтверджували наявність російських військових на Донбасі, датувалися липнем 2014 року.
Політика Інспектори США перевірять позиції ЗСУ в зоні АТО і Крим У понеділок, 13 листопада, до України прибуде моніторингова група в складі представників США, Канади і Данії. Інспектори в зоні АТО перевірять підрозділи ЗСУ, а також хочуть відвідати окупований Росією Крим, повідомляє прес-служба Міноборони України. "Моніторингова група проводитиме інспекцію в рамках міжнародної угоди в сфері контролю над озброєннями. Такі заходи мають велике значення в контексті поширення серед держав-учасниць ОБСЄ правдивої інформації про ситуацію в Україні. Також американська сторона включила в район інспекції територію Криму, що є черговим свідченням невизнання США анексії півострова Росією", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що візит інспекційної групи відбудеться відповідно до Договору про звичайні збройні сили в Європі. Російська сторона поки жодним чином не прокоментувала цю заяву Міноборони України.
Суспільство До чого вдаються призовники, щоб не потрапити до армії У Вінниці 22-річний хлопець одружився на 80-річній бабусі з першою групою інвалідності, повідомляє місцеве видання topnews.vn.ua. Як повідомляється, пару розписали дуже швидко, всього за дві години. За словами виконуючої обов'язки міського ДРАЦС Вінниці Богдани Липи-Паскопос, підстава для скорочення терміну реєстрації шлюбу у цієї пари була, адже наречена - інвалід першої групи. Як розповів військовий комісар Вінницького ОДВК Олександр Данилюк, 25 жовтня хлопець отримав повістку про призов до ЗСУ, а вже 31 жовтня прийшов до військкомату зі свідоцтвом про шлюб і заявив, що не піде до армії, тому що одружений і у нього дружина - інвалід першої групи. За його словами, хоч шлюб і зареєстрували, проте військові мають намір оскаржувати його в суді, оскільки є всі підстави вважати його фіктивним.
Політика У Варшаві сьогодні відбудеться найбільший у Європі марш екстремістів У Польщі 11 листопада пройде один з найбільших у Європі маршів представників праворадикальних і фашистських організацій. До цього маршу приєднаються екстремісти з Угорщини, Словаччини, Швеції та інших країн, повідомляє AP. Гасло маршу, який проходить у день 99-ї річниці незалежності Польщі, - «Ми хочемо Бога». Це слова зі старої релігійної пісні, яку під час візиту до Варшави в липні цього року процитував лідер США Дональд Трамп. За словами глави антиекстремістскої асоціації Never Again Рафала Панковські, Варшавський марш настільки великий, що може стати найбільшим у світі зібранням крайніх правих екстремістів. «Серед організаторів цього маршу - Національний рух, Національно-радикальний табір і Загальнопольська молодь, радикальні групи, що беруть початок від антисемітських груп, активних ще до Другої світової війни», - заявив Рафал Панковські.
Політика Трамп і Путін домовилися продовжити боротьбу з ІДІЛ у Сирії Російський президент Володимир Путін і лідер США Дональд Трамп під час короткої зустрічі в кулуарах на полях саміту АТЕС у В'єтнамі схвалили спільну заяву щодо конфлікту в Сирії і підтвердили рішучість розгромити терористичне угрупування «Ісламська Держава». Про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, повідомляє РІА Новини. За словами Дмитра Пєскова, зазначений документ підготували експерти двох країн і фінально погодили глава МЗС РФ Сергій Лавров і держсекретар США Рекс Тіллерсон. Згідно із заявою лідерів двох країн, спільні зусилля США і Росії у боротьбі з ІДІЛ у Сирії триватимуть до тих пір, поки воно не буде подолано. Крім цього, Володимир Путін і Дональд Трамп підтвердили свою прихильність до суверенітету і територіальної цілісності Сирії, а також закликали всі сторони конфлікту в Сирії взяти активну участь у Женевському політичному процесі.
Спорт Лукаш Штетина: Україна скористалася нашими помилками Футболіст національної збірної Словаччини з футболу Лукаш Штетина поділився враженнями про товариський матч зі збірною України у Львові, який завершився перемогою українців з рахунком 2:1. «Я дуже радий, що зміг забити. Не думаю, що гравці збірної України нас у чомусь переграли або чинили великий тиск. Просто вони скористалися нашими помилками - ось і все. Це була хороша гра і прекрасна підготовка», - розповів Лукаш Штетина. Нагадаємо, 10 листопада у Львові збірна України в товариському матчі з рахунком 2:1 перемогла збірну Словаччини. Рахунок у матчі на 10-й хвилині відкрили гості, після помилки нашого воротаря П'ятова м'яч у ворота добив Лукаш Штетина. Однак ще до перерви Ярмоленко відновив рівновагу, а на початку другого тайму Коноплянка забив переможний гол.
Політика Бабин: Україна повинна повністю заборонити поїздки до РФ Постійний представник Президента України Петра Порошенка в Криму Борис Бабин встиг в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» заявити, що Україні варто замислитися про припинення організованого пасажирського транспортного сполучення з Російською Федерацією. «Тривалий час після початку збройного конфлікту суспільство було толерантним до масової трудової і соціальної міграції громадян України в Росію, і залишається толерантним до сих пір. "Професійні патріоти" виступають проти торгівлі з країною-агресором, однак нічого не говорять про десятки щоденних поїздів до Росії з усіх регіонів України. Хоча традиція захоплення заручників - це невід'ємна складова російського формату експансії, як під час ведення бойових дій, так і в ході переговорів. І така тактика дуже часто дає очікуваний результат: Україна вимінювали полонених на величезні і неминучі поступки», - коментує Борис Бабин нинішню ситуацію з окупованим Росією Кримом. Як вважає представник Президента України в Криму, стратегічне завдання окупантів - у постійному приниженні влади і всього суспільства в Україні як неспроможних звільнити своїх бранців і провокуванні комплексу провини.
Політика оформление ленты  «Міністр ЛНР» просить Путіна врятувати їх від Плотницького В окупованому Луганську так звана «еліта» продовжує серйозно конфліктувати один з одним і ділити владу. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський. «Після того як ватажок «ЛНР» Плотницький виселив з віджатого будинку так званого «міністра МВС ЛНР» Ігоря Корнета і показав це піар-шоу на телеканалі, проти Плотницького ополчилися й інші «міністри ЛНР», що зайняли сторону Ігоря Корнета. «Міністр сільського господарства» Руслан Сороковенко навіть записав відеозвернення, в якому звинуватив ватажка Плотницького у фальсифікації спроби держперевороту», - написав Денис Казанський. У своєму відеозверненні Сороковенко розповідає, що в 2014 році за час служби в «народній міліції» накопичив велику кількість зброї і боєприпасів, які зберігав у схованках. У 2016 році Ігор Плотницький змусив його здати весь цей арсенал, а потім цю зброю підкинули опонентам Плотницького - Ципкалову і Кисельову, яких звинуватили в спробі державного перевороту. Денис Казанський нагадує, що Ципкалов був забитий до смерті на підвалі, а люди Плотницького потім розповіли, що він скоїв суїцид. «Але найсмішніше в цьому те, що «міністр» звертається до президента Росії і до російських правоохоронців. легенда про «їх там немає» руйнується на очах. Коли над «міністрами» навис караючий меч Венедиктовича, їм уже не до конспірації», - зазначає Казанський.
Політика Путін назвав винних у зриві зустрічі з Трампом на саміті АТЕС Офіційна зустріч російського президента Володимира Путіна з лідером США Дональдом Трампом на полях саміту АТЕС у В'єтнамі не відбулася через деякі формальності протоколу, з якими командам президентів не вдалося впоратися. Про це на брифінгу за підсумками саміту АТЕС сказав Володимир Путін, передає «Дощ». «Перш за все, це було пов'язано з графіком роботи Дональда Трампа і з моїм графіком, а також з певними формальностями протоколу, з якими нашим командам не вдалося впоратися. Ну, будуть покарані за це», - сказав президент РФ. При цьому Володимир Путін зазначив, що йому вдалося поспілкуватися з президентом США під час одного із засідань саміту. «Ми поговорили в ході сьогоднішнього засідання, і все, що хотіли, ми обговорили. Я не знаю про його звички, ми мало знайомі, проте президент США поводиться вкрай коректно і доброзичливо, у нас нормальний діалог», - сказав Володимир Путін.
Політика оформление ленты  Аварія MH17. Спливли скандальні деталі Депутат від партії «Християнсько-демократичний заклик» Пітер Омцігт в Нідерландах спотворює інформацію про катастрофу малайзійського Boeing на Донбасі влітку 2014 року, повідомило місцеве видання NRC Handelsblad. Як повідомляється, в травні цього року в одному з коледжів Нідерландів пройшов захід про катастрофу малайзійського Boeing на Донбасі, де були присутні родичі загиблих пасажирів. Одним із виступаючих став чоловік на ім'я Олександр з Донбасу, який нібито був очевидцем падіння літака. Також в залі був присутній нідерландець Йерун Ван Рійсберген, що розслідує катастрофу рейсу MH17 в якості хобі. Саме він знайшов «свідка» Олександра. «На годиннику 19:49, лекція почалася і тоді телефон ван Рійсбергена загоряється. У повідомленні депутат Омцігт диктує, що повинен сказати свідок Олександр», - пише видання NRC Handelsblad. Журналісти привели частину тексту, який Омцігт продиктував для Олександра, - «Я бачив катастрофу. Кабіна літака перебувала від мого будинку в 100 метрах. Також я бачив жертв, 17 липня український військовий літак пролетів прямо над моїм будинком. Але я не визнаний свідком», - говорилося в тексті для "свідка" авіакатастрофи. «Передано перекладачеві, спасибі», - відповів на це повідомлення ван Рійсберген. ТТакож видання повідомляє, що Олександр під час свого виступу слово в слово виголосив саме цей текст. Однак спроба ван Рійсбергена і Омцігта привернути увагу ЗМІ до українця повністю провалилася, оскільки було встановлено, що Олександр не бачив крах малайзійського Boeing, бо в момент трагедії взагалі не перебував на Донбасі.
Події оформление ленты  СБУ «накрила» центри з оформлення подвійного громадянства Співробітники СБУ в двох областях на заході України припинили діяльність нелегальних центрів, які оформляли українцям громадянство країн ЄС, повідомили в прес-центрі Служби безпеки України. Як повідомляється, в ході обшуків в офісах і за місцем проживання підозрюваних було вилучено близько ста пакетів документів для оформлення громадянства в країнах ЄС, фальшиві печатки органів держвлади СРСР і України і незаповнені бланки свідоцтв про шлюб. Встановлено, що в центрах українцям оформляли підроблений пакет документів, які давали право на отримання паспорта громадянина однієї з країн Європейського Союзу. Крім того, підозрювані могли підбирати двійників для відвідування іноземних дипломатичних установ, що володіли іноземною мовою. За попередніми даними, послугами центрів встигли скористатися понад тисячу українців. Вартість підроблених документів становила до 8 тисяч євро.

Молодий місяць у Тельці 8 травня 2024 року: що категорично не можна робити в цей день
Молодий місяць у Тельці 8 травня 2024 року: що категорично не можна робити в цей день
Молодий місяць - час нових починань, і кожен знак зодіаку впливає на цей процес по-різному Коли молодик проход....
Гороскопи на 7 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 7 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Завтра 7 травня 2024 року буде день, повний змін та можливостей, який подарує вам безліч нових перспектив Будь....
Аметист: властивості каменю та кому він підходить за Знаком Зодіаку
Аметист: властивості каменю та кому він підходить за Знаком Зодіаку
Кожен камінь-талісман має певний набір властивостей, які для одних людей можуть бути корисними, а для інших не....
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
більше матеріалів




/-0,87207889556885-/ /-pc-/
Top