counter
Архів Повернутись назад 11 Квітня 2015
11 Квітня
оформление ленты  Блог: 
Суспільство Олег Мусій Закликаю ворога до покаяння «Хочу, щоб Божа благодать, просвіта прийшли до наших супротивників». Про це «Аналітичній службі новин» (АСН) сказав народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Олег Мусій. «Ця Пасха — особлива. Ще триває війна, можливо, хтось загине, буде поранений. Я б акцентував увагу на нашому противнику, закликав би його до покаяння», — зазначив він. За словами Мусія, «у Пасху хочеться достукатися до душі, залишків розуму населення РФ. Щоб воно звернуло увагу, що вбивство, грабіж — порушення Божих заповідей антилюдською владою Росії. Можливо, цей день стане промінцем для зомбованих московською пропагандою людей. Хочу, щоб Божа благодать, просвіта прийшли до наших супротивників». «Українцям бажаю світла в душі, здійснення бажань, звернення до Бога і вічних цінностей. Миру і перемоги», — підсумував Мусій.
Олег Ляшко: У терористів немає нічого святого Необхідно притягнути до відповідальності всіх, хто продовжує скоювати злочини на окупованих територіях. Про це «Аналітичній службі новин» (АСН) заявив координатор парламентської коаліції, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко. Ляшко не вірить, що терористи прислухаються до прохання ОБСЄ та представників церков дотримуватися миру, припинити вогонь на Пасхальні свята. «У терористів немає нічого святого. Саме на свята вони і роблять свої криваві терористичні операції. Наше завдання відновити українську владу і притягнути до відповідальності всіх тих, хто вбивав, і зараз продовжує скоювати злочини на окупованих територіях », - акцентував він. Крім того, вітаючи християн східного обряду з Пасхою, Ляшко підкреслив: «Бажаю, щоб був мир! Злагоди та родинного затишку! Щастя всій Україні, а також успішності та конкурентоспроможності ».
оформление ленты  Блог:  оформление ленты  Блог:  оформление ленты  Блог: 
Суспільство Остап Семерак Радий, що комуністична ідеологія пішла в минуле Комуністичною ідеологією намагалися знищити національну культуру, традиції України. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат від фракції «Народний фронт» Остап Семерак. «Коли приходить Пасха, згадую ті радянські традиції, коли в цей день у кіно про Щорса примушували ходити, робилося все, щоб національна культура, традиції були знищені комуністичною ідеологією. І кожен раз я радію, що ті часи вже в минулому, що Україна відроджується. Я радий, що комуністична ідеологія пішла в минуле. Сподіваюся, більше ніколи не повернеться», — підкреслив він. Парламентар додав, що певні ризики ще є. «Шкода, тоталітарна ідеологія ще є, несе загрози. Вірю, нам, українському народу, вистачить сил, щоб із Божою допомогою вистояти, перемогти», — додав нардеп. «Усім українцям бажаю веселих спокійних мирних свят. Щоб удома все було добре. Щоб на сході був мир. Щоб ті, хто зараз в АТО, повернулися додому і наступну Пасху святкували вже не в окопах», — підсумував Семерак.
оформление ленты  Блог: 
Політика Єгор Соболєв Новий закон «Про очищення влади» буде поширюватися і на виборні посади Від рішення Конституційного суду, на розгляді якого знаходиться закон «Про очищення влади», залежить, чи повернеться Україна в минуле чи зробить крок у майбутнє. Про це в коментарі «Аналітичній Службі Новин» (АСН) заявив глава парламентського комітету з питань протидії корупції, голова Громадськоого люстраційного комітету Єгор Соболєв. «Таке рішення Конституційного суду (визнання люстраційного закону неконституційним) стане справжньою реставрацією режиму Януковича. Дуже переживаю, що наш КС й досі є кишеньковим судом Віктора Януковича. 10 суддів — його люди, які в 2010 році надали йому диктаторські повноваження. І вони є останньою надією «агентів Москви», які або були люстровані, або мають бути люструвані, — каже Соболєв. — Ви тільки погляньте, хто оскаржив наш закон. Спочатку з таким зверненням до КС звернулась Служба зовнішньої розвідки, яка під час Майдану була аналітичним центром ФСБ, а керівник цієї служби відразу ж після Революції гідності втік до Росії. Далі звернення настрочив Пленум Верховного суду, який об’єднав усіх шахраїв того часу. І третє звернення — депутати, представники уламків Партії регіонів». Парламентарій закликає журналістів і громадськість об’єднатися і виступити проти можливих майбутніх летальних рішень Конституційного суду. «Думаю, тільки медіа та громадяни зможуть зупинити цей суд. Як? Наскільки мені відомо, громадські організації готують масові акції протестів, які проведуть біля стін КС», — розповів Соболєв. Крім того, народний депутат зазначив, що на сьогодні розробляють поправки в люстраційний закон. Їх готують народні депутати, уряд і представники Венеціанської комісії. «Ми підемо шляхом підсилення закону «Про очищення влади ». Головна ідея — поширити чинність закону не тільки на чиновників, яких призначають, але й на виборні посади (президента, народних депутатів). Ввести покарання за саботаж люстраційного процесу. Більш точно виписати процедуру люстрації суддів », — повідомив Єгор Соболєв.
оформление ленты  Блог: 
Суспільство Дмитро Тимчук Є ризики провокацій у свята У святкові дні спецслужби, правоохоронні органи повинні бути готовими до спроб дестабілізації ситуації в середині країни. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив член парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат від фракції «Народний фронт» Дмитро Тимчук. «Уже не раз саме великі свята для російських терористичних угруповань — привід для здійснення спланованих провокацій. У них є навіть підрозділ, що називається «Православ'я». Але, на превеликий жаль, вони не мають ні до православ'я, ні до його цінностей ніякого відношення, що всіляко демонструють», — заявив він. За словами Тимчука, наші спецслужби, правоохоронні органи повинні бути готовими до спроб дестабілізації ситуації в середині країни. «Ми бачимо погіршення ситуації в першу чергу в південних районах. Боюся, що ймовірність терактів зросла в регіоні, який був більш-менш стабільним протягом останніх місяців, — це Миколаївська область. Там пішла активізація проросійських сил. У Херсонській області теж ми розраховуємо на загострення ситуації», — розповів депутат. «Зараз СБУ досить активно працює. Величезна кількість антиукраїнських дій присікається в зародку. Дуже добре, що працює наша контррозвідка, правоохоронці. Але потрібно бути напоготові», — підкреслив він. Крім того, Тимчук побажав українцям і Україні в день Світлого Христового Воскресіння миру. «Ми оцінили, наскільки багато значить слово «мир», зрозуміли справжню цінність цього поняття», — підкреслив парламентар.
Суспільство оформление ленты  У Києві побудували «Тунель бажань» На території Національного заповідника «Софія Київська» проходить щорічний фестиваль Писанки. Тут можна побачити тільки кращі роботи з усієї України, які пройшли конкурсний відбір. Двометрові писанки показують кожен регіон України, і його характерний візерунок. Наприклад, Донеччина носить досить символічну назву «Богородиця миру». Загальна кількість писанок, які представляють регіональні особливості України - понад 30 тисяч. І ще близько 20 тисяч використані для створення унікальних арт-об'єктів. Вперше на фестивалі представили двометрові люстри, виготовлені з писанок. А родзинкою стала 6-метрова світлодіодна писанка біля входу в Софію. Також на території «Софії Київської» прикрашені писанками «Казковий лабіринт» і «Тунель бажань». Пройшовши крізь нього, переконують організатори фестивалю, можна загадати будь-яке бажання і воно обов'язково здійсниться.

8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
більше матеріалів




/-0,3308641910553-/ /-pc-/
Top