counter
Архів Повернутись назад 11 Березня 2017
11 Березня
Події В Одесі інкасатор зімітував пограбування Працівники правоохоронних органів Одеси викрили групу з п'яти зловмисників, які пограбували інкасаторське авто, викравши з нього майно на суму 500 тисяч гривень. До складу злочинної групи входив охоронець інкасаторської фірми, який перевозив викрадені цінності, повідомляє прес-служба поліції Одеської області, пише «Інтерфакс-Україна». «До злочинної групи входили жителі сіл Одеської області віком від 19 до 39 років. Один зі злочинців, що спланував пограбування, працював водієм інкасаторського автомобіля. Зімітувавши напад, злочинці забрали з інкасаторської машини сумку, в якій містилося близько 200 тисяч гривень та ювелірні прикраси на загальну суму 500 тисяч гривень», - сказано в повідомленні. Всім затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 186 (грабіж) КК України. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
За кордоном В ЄС назвали юридично нікчемною «націоналізацію» в «ЛДНР» Рішення ватажків «ЛДНР» про націоналізацію українських підприємств на тимчасово окупованій території і використання російського рубля суперечить Мінським угодами. Про це заявила офіційний представник Єврокомісії Майя Косьянчич, передає «Укрінформ». «Так звані адміністративні заходи від «ЛДНР», зокрема захоплення українських компаній або введення іншої, ніж українська гривня, валюти, не відповідають Мінським угодами і є юридично недійсними, які призводять тільки до посилення напруженості. Такі рішення призводять до подальшої ізоляції жителів на непідконтрольних Україні територіях», - заявила Майя Косьянчич. Також ву ЄС відзначили, що питання блокади Донбасу має бути вирішено якомога швидше, а Російська Федерація повинна в повному обсязі виконати свої зобов'язання і вплинути на так звані «народні республіки».
Політика Трамп дізнається у Меркель, як знайти підхід до Путіна Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель хоче попросити у неї поради, як ефективно вести переговори з російським президентом Володимиром Путіним, повідомляє The New York Timesсо  з посиланням на заяву американських високопоставлених осіб. «Президент США Дональд Трамп в ході особистої зустрічі має намір попросити у канцлера Німеччини Ангели Меркель поділитися своїм багатим досвідом спілкування з президентом РФ Володимиром Путіним, а також попросити у неї поради, яким чином треба вести з російським президентом справи. Разом з тим Меркель перед візитом ретельно вивчає промови Трампа, щоб зрозуміти його спосіб мислення. Загроза, яку становить РФ для Європи, могла б стати основою для пошуку спільних підходів між двома лідерами. Крім того, Трамп має намір проконсультуватися з Меркель про можливу роль США у дипломатичних зусиллях з врегулювання конфлікту в Україні», - сказано в повідомленні. Зустріч Ангели Меркель і Дональда Трампа запланована на 14 березня.
Політика Смерть Чуркіна: Захарова «відзначилась» іронічним коментарем Повідомлення західних ЗМІ про причини смерті постпреда РФ при ООН Віталія Чуркіна в Facebook прокоментувала офіційний представник зовнішньополітичного відомства Росії Марія Захарова. «ЗМІ: Анонімний чиновник в мерії Нью-Йорка повідомив АР, всупереч обіцянкам американської влади не оприлюднювати дані, що причиною смерті Віталія Чуркіна став інфаркт. Невже Арам Габрелянов і в США навів свої порядки? Знімаю шляпу. Ідеологічно включити Associated Press в холдинг News Media - це сильний удар по нацбезпеці США», - написала Захарова. Таким чином, офіційний представник МЗС РФ зіронізувала щодо того, що видання, які очолює Арам Габрелянов, поширюють вигадані новини. Нагадаємо, Віталій Чуркін помер у Нью-Йорку 20 лютого. 24 лютого його поховали в Москві. Раніше ЗМІ повідомили, що в смерті Чуркіна кримінальної складової немає, смерть російського дипломата настала після серцевого нападу.
Політика Глава МЗС Туреччини пригрозив Нідерландам санкціями Глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу в інтерв'ю телеканалу CNN Turk заявив, що Анкара введе санкції проти Нідерландів, якщо влада країни не дозволять йому брати участь у мітингу на території консульства Туреччини в Роттердамі. Мевлют Чавушоглу назвав таке ставлення неприпустимим. За його словами, голландська влада, вводячи таку заборону, нічим не відрізняється від політика Герта Вілдерса, який закликав мусульман покинути країну. Поїздка міністра закордонних справ Туреччини в Нідерланди була запланована на суботу, 11 березня. Мевлют Чавушоглу збирався агітувати громадян Туреччини, які проживають у Голландії, підтримати на референдумі зміни до конституції Туреччини. Але мер Роттердама Ахмед Абуталеб заявив, що Мевлюту Чавушоглу не дозволять провести мітинг.

Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів




/-0,58662009239197-/ /-pc-/
Top