counter
Архів Повернутись назад 10 Листопада 2022
10 Листопада
Гороскоп Любовний гороскоп на 10 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Цього дня ви не повинні брати до серця думку представників протилежної статі. Зірки попереджають: якщо підете у них на поводі, можете пошкодувати про це згодом. ТЕЛЬЦІ Якщо у цей день ви захочете порвати з стосунками, це може бути одним із ваших невдалих рішень. Зірки закликають: спокій, лише спокій. БЛИЗНЮКИ 10 листопада вам доведеться вдатися до допомоги обранця. Зірки попереджають: якщо вирішите діяти самостійно, дійти до кінця у вас навряд чи вдасться. РАКИ Ви не повинні змушувати партнера робити те, що йому нехтує. Зірки кажуть, толку від цього не буде, а ось нерви потріпати і собі, і йому вдасться просто блискуче. ЛЬВИ Цього дня ви можете вплинути на рішення коханої людини. Тільки якщо ви цього хочете, озброїться пряником. Батіг прибережіть для інших представників протилежної статі. ДІВИ Придивіться до другої половинки та її реакцій на ваші дії. Можливо, зараз ви робите якийсь необачний в її очах вчинок. Спробуйте читати між рядками. 10 листопада у вас це має вийти непогано. ТЕРЕЗИ Цього дня вам потрібно цілком і повністю спиратися на думку обранця, кажуть зірки. І закликають вас радитися з ним з будь-якого, навіть найдрібнішого питання. СКОРПІОНИ Якщо кохана людина буде готова зробити помилку, не бійтеся цьому перешкодити. Зірки кажуть, цього дня вам потрібно бути більш далекоглядним, аніж зловтішним - виправляти ситуацію доведеться разом. СТРІЛЬЦІ Зірки кажуть, 10 листопада буде чудовим днем ​​для того, щоб покінчити із привидами колишніх. Будьте чесні передусім - тоді вдасться вивести поточні відносини на якісно новий рівень. КОЗЕРІГИ У цей день вам потрібно діяти акуратно, особливо в тому випадку, якщо ви спілкуватиметеся з рідними другої половинки. Зірки попереджають: можете не стриматись. ВОДОЛІЇ У четвер поруч із вами можуть опинитися суперники-провокатори. Будьте максимально коректними 10 листопада, закликають зірки. Інакше можете впасти в очах партнера. РИБИ Якщо приятелі обранця не викликають у вас позитивних почуттів, не боріться з собою - дайте спокій, закликають зірки. А якщо ні, то можете посваритися не тільки з собою, але і з ним.
Гороскоп Гороскоп на 10 ноября 2022 года: что обещают астрологи ОВНИ 10 листопада Овни можуть опинитися у владі філософів чи інших любителів поміркувати про сенс життя. Зірки радять вам поставитися до їхніх висловлювань спокійно і не сприймати близько до серця. ТЕЛЬЦІ Тільцям треба буде тримати себе в руках. Можливо, 10 листопада у вас з'явиться бажання все кинути та почати спочатку. Зірки попереджають: зараз для цього не найкращий час. БЛИЗНЮКИ Близнюки мають звернути увагу на якусь нову інформацію. Зірки кажуть, 10 листопада не все обчислюватиметься вашими знаннями та вміннями. РАКИ 10 листопада Ракам потрібно бути лояльнішими до оточуючих. Зірки попереджають: якщо вимагатимете від них неможливого, не отримаєте і необхідного. ЛЬВИ Левам знадобиться їхнє унікальне почуття гумору, кажуть зірки. Якщо так станеться, що ситуація вимагатиме від вас негайного втручання – дійте, закликають зірки. ДІВИ 10 листопада Діви мають звернути увагу на свою поведінку. Не те, щоб воно було якимось крамольним. Можливо, ви робите щось передчасне чи надто сміливе. Зірки рекомендують вам почекати. ТЕРЕЗИ 10 листопада Терезам стане в нагоді дружня участь. Зірки радять вам не залишатися наодинці цього четверга. В іншому випадку можете зробити якийсь фатальний крок. СКОРПІОНИ Цього дня Скорпіонам доведеться брати ситуацію до своїх рук. Особливо це буде актуальним для людей, народжених у листопаді. Зірки радять вам 10-го числа не зволікати і не пасувати перед небезпекою. СТРІЛЬЦІ 10 листопада Стрільцям потрібно буде зайнятися якоюсь рутинною та давньою справою. Як тільки розквитаєтесь з ним, відразу зможете просунутися на кілька кроків уперед. КОЗЕРІГИ Козероги повинні тримати свої емоції під контролем. Якщо зробити цього не вийде, краще усамітніться. Демонстрація ваших справжніх почуттів буде ні до чого. ВОДОЛІЇ Водоліям треба бути напоготові. 10 листопада хтось із вашого оточення може бути не зовсім лояльно налаштований до вас. Зірки радять вам зберегти обличчя будь-що-будь. РИБИ Риби можуть опинитися не у своїй тарілці 10 листопада. Зірки радять вам не намагатися переламати себе – нічого хорошого з цього не вийде. Краще ретуйтеся та вирушайте у свою стихію.
Сонник Сон у ніч з 9 на 10 листопада 2022 року: тлумачення за місячним календарем 16-та місячна доба. Почалися вони 9 листопада о 16:43, а завершаться 10 листопада о 17:30. Сни цієї ночі покликані очистити підсвідомість людини і привести внутрішні сили до балансу. Тому нерідко о 16-й місячну добу сняться важкі і навіть страшні сновидіння. Реагувати на них слід спокійно. Важливо зрозуміти, що в цей момент організм очищується від негативу. Якщо цієї ночі ви побачите себе плачуть (просто як факт, без жодних історій), це хороший знак: швидше за все, ваша підсвідомість повністю оновилася і готова діяти з новими силами. Після пробудження можна намітити собі амбітні плани та не відкладати в далеку скриньку їх реалізацію. Якщо вночі з 9 на 10 листопада жінці присняться її діти або обранець (за умови, що вона відчуває відповідальність за нього), потрібно звернути увагу на те, як вони виглядали. Якщо були ситі і охайні, значить, насправді вона чинить правильно, її турботи вистачає на всіх. Якщо ж діти чи чоловік були брудними, хворими чи голодними – це знак: швидше за все, якась сфера її життя перебуває у защемленому стані. Причому не обов'язково вона буде пов'язана з сім'єю. Якщо чоловікові в ніч із середи на четвер привидиться його батько, йому потрібно буде оцінити стан будівлі. Якщо воно було доглянутим - значить, на представника сильної статі чекає успіх (можливо, фінансовий). Якщо будинок з дитинства у сновидінні цієї доби був слабким, руйнівним або брудним, значить, ризикувати зараз не варто – можна сильно програти.
Культура Молилися про звільнення від безпліддя: Свято 10 листопада, його прикмети та заборони 10 листопада християни вшановують святу П'ятницю і вшановують Великомученицю Параскеву. За біблійними легендами батьки Параскеви не могли мати дітей. Щоп'ятниці молилися, постилися, і народилася у них дочка - Параскева, в перекладі з грецької. п'ятниця. Параскева за життя була повитухою. Якось вона прийняла пологи у проклятої язичниками жінки, за що місцевий правитель наказав стратити її. Християни звертаються до Параскеви як до цілительки у важких душевних та тілесних хворобах, а також покровительки сімейного благополуччя. Примітно, що цей день збігається із язичницьким святом народження богині Мокші чи Мокоші, Макоші. Вона шанувалася в давнину як   (Богиня материнства, милосердя, щастя та нещастя, жіночої половини, ворожінь, рукоділля, покровителька джерел та святих колодязів, урожаю, охоронниця корів. Що можна робити 10 листопада1. Цього дня можна влаштовувати великі базари та ярмарки. Добре будуть продаватися овочі та фрукти, а також саморобні вироби. 2. Самотні хлопці мають можливість у неділю постити, щоб знайти собі гарну та господарську жінку. Що не можна робити 10 листопада1. Жінкам цього дня суворо забороняється важко працювати, шити, в'язати та прати білизну. 2. Дівчатам цього дня не можна розчісувати волосся та мити голову.  3. Дотримуйтесь у П'ятницю мінімальної посади. Не співайте пісні і не веселіться досхочу. Вірять, якщо дотриматися такої посади, до кінця року не занедужаєте.  4. Варто утриматися від подружніх обов'язків, щоб не народити хвору дитину. 5. Не можна розпочинати нову справу. 6. Бажано нікому нічого не позичати та не віддавати, щоб не "віддати своє щастя".  Всі прикмети цього дняКажуть, що сон, який насниться 10 листопада на Параскеви – ndash; віщ. І здійснюється завжди.Якщо сонячний день – чекайте теплої зими.Якщо хмарно – у середині грудня будуть сильні морози.
Політика Ганц про постачання систем ППО Україні: "Ми не можемо залишити без захисту наше небо" Міністр оборони Бені Ганц, який незабаром залишить свою посаду, відвідав Йорданію і провів переговори з королем Абдаллою Другим. Налагодження відносин із Хашимітським королівством стало одним із досягнень уряду Беннета-Лапіда. Перед виходом з посади Ганц виступив із оцінкою військово-політичного становища Ізраїлю. Він висловив побоювання, що внаслідок тісніших контактів з Росією Іран діятиме сміливіше, і боротьба з Іраном проходитиме на безлічі арен, включаючи космос. Міністр дав зрозуміти, що Ізраїль має оперативні плани військових дій проти режиму аятол, але їх реалізація – вкрай непросте рішення. Він розповів, що під час перебування його начальником Генерального штабу Біньямін Нетаніягу, який очолював тоді уряд, ухвалив рішення утриматися від військової операції. Торкнувся Ганц та постачання Україні озброєнь, насамперед – систем ППО. За його словами, такі поставки є проблематичними, тому що Ізраїлю довелося б віддати комплекси, що захищають ізраїльське небо.
Політика Проміжні вибори у США: демократи зберігають контроль над Сенатом Незважаючи на те, що підрахунок голосів на виборах у США ще не закінчився, можна дійти невтішного висновку, що сподівання республіканців розгромити своїх політичних противників не справдилися. Демократам вдасться зберегти контроль над Сенатом. У ході минулих 8 листопада проміжних виборів виборці мали визначити, хто займе всі 435 місць у Палаті представників та 35 зі 100 місць у Сенаті. Визначалися губернатори 39 штатів, і навіть депутати місцевих законодавчих зборів, суддів, шерифів тощо. Основна боротьба розгорнулася у кількох ключових штатах, найважливішим із яких є Пенсільванія. У 2016 році виборці цього штату принесли перемогу в президентських перегонах Дональду Трампу, а через чотири роки – Джо Байдену. Представники обох партій заявляли, що для перемоги на проміжних виборах їм необхідно здобути гору в Пенсільванії. І президент Байден, і його попередник Трамп, і Барак Обама, який, як і раніше, зберігає великий вплив серед демократів, прибули сюди, щоб підтримати своїх кандидатів. Демократи здобули в Пенсільванії подвійну перемогу. У Сенат було обрано Джона Феттермана, який переміг прихильника Трампа Мехмета Оза. Раніше це місце займав республіканець Пет Тумі, тепер штат представлятиме член Демократичної партії. Додамо, що прокурора Пенсільванії демократа Джоша Шапіро обрано губернатором штату. Політичні аналітики зазначають, що перемога Феттермана позбавляє республіканців шансів на більшість голосів у Сенаті. За рівності вирішальним буде голос віце-президента Камали Харріс, представниці демократів. Вибори до Палати представників проходять для республіканців вдало. На даний момент відомо про обрання 176 демократів та 195 республіканців. Більшість у нижній палаті Конгресу необхідні 218 представників, і це мета для противників Байдена досяжна. Слід зазначити успішне переобрання республіканця Рона Десантіса губернатором Флориди. Передбачається, що перемогу на виборах він використає, щоби дати старт президентській кампанії. На нього чекає битва з Трампом, який уже попередив, що готовий витягнути на світ усю піднаготну конкурента.
Звільнено 12 населених пунктів за добу: Залужний розповів про просування ЗСУ у Херсонській області На тлі останніх заяв керівників російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів про їх черговий "жест доброї волі" та їх розповіді про "цінність життя російського солдата" може скластися враження, що окупанти справді ухвалили самостійне рішення до відступу. Це може скласти помилкове враження про те, що ЗСУ отримує результат, не прикладаючи зусиль. Це категорично неправильна позиція. По-перше, Генштаб поки що не може підтвердити, що російські фашисти справді тікають із міста. По-друге, треба пам'ятати та знати, що будь-який "жест доброї волі" окупанта на українській землі - результат колосальних зусиль та активних дій українських Сил Оборони. "За кожним так званим "жестом доброї волі" противника стоять колосальні зусилля наших військ. Так само, як ворог відходив з Києва та Харківщини, залишав острів Зміїний, ймовірний вихід із Херсону - це результат наших активних дій. Безпосередньо на Херсонському напрямку Сили оборони України зруйнували логістичні шляхи та систему забезпечення, порушили систему управління військами противника. Тим самим не залишили ворогу іншого виходу, ніж вдатися до втечі", – наголосив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний Валерій Залужний зазначив, що наразі Генштаб не може підтвердити виведення російських окупаційних військ з Херсону. Однак що там робить ворог, аж ніяк не впливає на реалізацію Силами оборони України поставлених перед ними задач: вони продовжують наступальну операцію відповідно до свого плану - і звільняють Херсонщину За словами Залужного, на Херсонському напрямку з 1 жовтня просування українських військ в глибину оборони противника складає до 36,5 км, загальна площа відвойованої території сягає до 1381 кв км, відновлено контроль над 41 населеним пунктом

Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів




/-0,26061987876892-/ /-pc-/
Top