counter
Архів Повернутись назад 10 Червня 2018
10 Червня
Політика МЗС Польщі виступило за зміну «антибандерівського» закону Глава МЗС Польщі Яцек Чапутович виступив за внесення змін до скандального закону про Інститут національної пам'яті, який передбачає покарання за заперечення злочинів українських націоналістів. Про це міністр закордонних справ Польщі сказав в інтерв'ю на RMF F. «Зараз це рішення необхідно, щоб ми тут і зараз позначили нашу позицію, тому що, як і раніше, існує певна недовіра і занепокоєння з приводу закону про Інститут національної пам'яті. Цей закон є серйозною проблемою для відносин Польщі з США та Ізраїлем. Я підтримую позицію віце-прем'єра Польщі Ярослава Говіна, який наполягає на необхідності терміново змінити цей закон», - заявив Яцек Чапутович. Нагадаємо, польський закон про Інститут національної пам'яті передбачає покарання за заперечення злочинів українських «націоналістів», а також штрафи і тюремні терміни за заяви про причетність громадян Польщі до Голокосту. Ці поправки до скандального закону були підписані президентом Польщі Анджеєм Дудою 6 лютого 2018 року. Проти них виступила ціла низка країн, включаючи США, Україну та Ізраїль.
Політика Лідери країн G7 заявили, що готові до нових санкцій проти Росії Лідери країн G7 закликали Російську Федерація припинити дестабілізуючі дії, спрямовані на підрив демократичних систем, а також підтримку режиму сирійського президента Башара Асада. Спільне комюніке, підписане усіма лідерами країн «Великої сімки», крім США, опубліковано на сайті саміту G7. «Ми в черговий раз заявляємо про засудження анексії Криму і підтверджуємо нашу підтримку незалежності та територіальної цілісності України. Ми готові допомогти Україні в реалізації її амбітної програми реформ. Ми знову нагадуємо, що продовження санкцій пов'язано з тим, що Російська Федерація не продемонструвала повне виконання своїх зобов'язань в Мінських угодах і повагу суверенітету України. Ми готові ввести додаткові санкції, щоб збільшити ту ціну, яку платить Росія за свої дії», - сказано в заяві лідерів країн G7. Крім цього, лідери «Великої сімки» закликають Росію припинити дестабілізуючі дії по підриву демократичних систем і припинити підтримку злочинного сирійського режиму.
Політика оформление ленты  Отец нардепа Мураєва считает Путина «лучшим» президентом и призывает ввести войска РФ в Украину Батько народного депутата України від «Опозиційного» блоку Євгена Мураєва - Володимир Мураєв в забороненій соцмережі «Одноклассники» активно публікує пости, в яких закликає владу Російської Федерації окупувати всю Україну, повідомляє «Вголос». У своїх постах Володимир Мураєв називає агресора Володимира Путіна найкращим президентом в історії Росії і вихваляє проросійських бойовиків терористичних угруповань «ЛДНР». Нагадаємо, нардеп Євген Мураєв в ефірі свого телеканалу заявив, що незаконно засуджений у Росії до 20 років ув'язнення український режисер Олег Сенцов готував теракти в Криму, в чому його і звинувачувала ФСБ. Після цього Генпрокуратура України ініціювала розслідування щодо Мураєва за статтями «держзрада» і «завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину».
Економіка оформление ленты  Гірше з кожним днем. У Криму визнали катастрофу Білогірське водосховище в окупованому Росією Криму повністю пересохне через півтора місяці. За словами власника кримського сафарі-парку «Тайган» Олега Зубкова, витрата води з Білогірського водосховища зараз перевищує її прихід втричі, повідомляє «Крим.Реалії». «Зараз у Білогірське водосховище прихід води становить всього один кубометр на секунду, а витрата становить три куби. Кожен день рівень води у водоймі сильно знижується. В умовах сильної посухи в Криму ця водойма забезпечить водою споживачів до кінця липня», - розповів Олег Зубков.   Білогірське водосховище міститься в руслі річки Біюк-Карасу, що бере початок із джерела Карасу-Баші. До російської окупації Україна забезпечувала до 85% потреб Криму в чистій прісній воді через Північно-Кримський канал.
Суспільство В Інституті раку відмовилися лікувати бійця АТО. Лікаря звільнили З Національного інституту раку в Києві після проведення службової перевірки звільнили лікаря, яка відмовилася лікувати учасника АТО. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила  міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун. В учасника АТО Віталія Драгана, який звернувся за направленням в поліклініку, діагностували пухлину лімфатичної системи. За словами військового, лікар Галина Губарєва йому заявила: «Ти що ж думав, що ти пішов у АТО і тепер тобі все буде безкоштовно? Якби там ти стріляв у талібів, а так ти вбивав братський народ. Які пільги можуть бути?». Однак медик наполягає на тому, що таких слів не говорила, а хотіла просто пояснити військовому, що для хворих на рак ветеранів АТО пільг немає. Керівництво Національного інституту раку вибачилося перед бійцем АТО і заявило, що думка одного медика не відображає думку всього колективу цієї установи. Крім того, Уляна Супрун пообіцяла переконатися, щоб Віталій Драган отримав усю необхідну медичну допомогу.
Політика Путін розповів про розмову з Порошенком Російський президент Володимир Путін заявив, що ініціатива розмови з главою України Петром Порошенко виходила від українського боку. На думку Путіна, в таких діях проявляється прагнення до врегулювання в питанні реалізації Мінських угод, передає РИА Новости. «Так як ініціатива розмови виходила від української сторони, то я думаю, в цьому проявляється зацікавленість у врегулюванні питання реалізації Мінських домовленостей. У будь-якому випадку, я на це дуже сподіваюся. За моєю ініціативою в цій розмові обговорювали долю російського журналіста. Однак говорити про те, як це питання вирішиться швидко, поки передчасно, я б утримався для того, щоб нічого тут не порушити і нічому не перешкодити», - розповів російський президент. Нагадаємо, в суботу, 9 червня, президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з російським президентом Володимиром Путіним. Як повідомили в Адміністрації президента України, в розмові йшлося про звільнення з російського полону всіх українських політв'язнів.
Події Катастрофа літака в Польщі. Нардепа Чижмаря виписали з лікарні Народного депутата України від Радикальної партії Юрія Чижмаря, який постраждав 9 червня за катастрофу українського легкомоторного літака в Польщі, вже виписали з лікарні. Про це 10 червня повідомив генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк. «Депутата Юрія Чижмаря вже виписали з госпіталю в Ряшеві. Ще одного чоловіка, який перебував із нардепом у літаку, перевезли в госпіталь міста Рудня Мала. Поліція хоче допитати всіх учасників цього інциденту, після чого вони зможуть виїхати з Польщі в Україну», - повідомив Василь Павлюк. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 9 червня в Польщі під час аварії українського легкомоторного літака постраждав народний депутат Юрій Чижмарь і ще двоє людей. Всіх постраждалих госпіталізували, за даними ЗМІ, один потерпілий перебуває у важкому стані.
Суспільство ЗСУ просуваються вглиб Донбасу. До Донецька залишилося всього 4,5 кілометра Під постійними обстрілами бойовиків «ДНР» підрозділ 30-ї ОМБр ЗСУ здійснивпросування до тимчасово окупованого Донецька. Передові підрозділи української армії наблизилися до окупованого міста ще на 800 метрів. Тепер до Донецька бійцям ЗСУ залишилося всього 4,5 кілометра, повідомляє «24 канал». Як розповіли бійці ЗСУ, ця операція під час так званої «окопної війни», була запропонована взводним і здійснювалася максимально приховано. Бойовики «ДНР» виявили просування української армії тільки після того, як всі інженерні роботи по створенню укріплень першої лінії були виконані на 70%. При цьому весь тиждень терористи навіть не підозрювали про наближення бійців 30-ї ОМБр. Зараз підрозділи Збройних Сил України продовжують зміцнювати нові позиції поблизу Донецька, намагаючись убезпечити себе від спроб бойовиків взяти реванш.
Політика Порошенко вдячний лідерам G7 і ЄС за жорстку позицію щодо РФ Глава Української держави Петро Порошенко 10 червня подякував лідерам «Великої сімки» та Європейського Союзу за підтримку України. Відповідну заяву опубліковано на сторінці Петра Порошенка в Twitter. «Вдячний лідерам «Великої сімки» та Євросоюзу за потужний сигнал підтримки України. Цей саміт в Шарлевуа і мої контакти з керівництвом G7 напередодні саміту підтверджують, що Україна знаходиться серед головних пріоритетів всього Вільного світу. Чіткий і консолідований меседж наших партнерів дає Кремлю зрозуміти, що необхідно позбавитися ілюзій і почати сумлінно виконувати свої зобов'язання. Умови дуже чіткі: спочатку припинення агресії на Донбасі і повернення Україні Криму Україні. В іншому випадку ціна для Росії за агресію проти України продовжить рости», - написав президент України. Нагадаємо, в ході саміту лідери «Великої сімки» заявили про готовність посилити обмежувальні заходи щодо Росії. У спільній заяві за підсумками саміту лідери G7 засудили анексію Росією Криму та підтвердили підтримку незалежності та територіальної цілісності України.
Події У ДТП в Києві постраждали 5 людей, четверо госпіталізовані У ніч на 10 червня на Позняках у Києві сталася ДТП за участю автомобілів Renault Logan і Chevrolet Aveo. В результаті аварії травми отримали п'ять осіб, повідомляє dtp.kiev.ua. Дорожньо-транспортна пригода сталася на перетині вулиць Здолбунівської та Григоренка. Як встановили співробітники патрульної поліції, автомобіль Renault їхав по Григоренка з боку проспекту Бажана, а автомобіль Chevrolet рухався по вулиці Здолбунівській з боку вулиці Ревуцького. На перехресті ці автомобілі зіткнулися на великій швидкості. В результаті ДТП обидва авто отримали серйозні механічні пошкодження. Від сильного удару автомобіль Renault вилетів на тротуар. Четверо постраждалих у результаті ДТП, які знаходилися в автомобілі Renault, були госпіталізовані. Також за медичною допомогою звернулася пасажирка автомобіля Chevrolet, але від госпіталізації жінка відмовилася. На місці події працювала патрульна поліція, п'ять бригад лікарів і слідчо-оперативна група. Всі подробиці події з'ясовуються.
Суспільство оформление ленты  Блондинка з великими грудьми стала зіркою матчу Англії Зіркою товариського матчу між збірними Англії та Коста-Ріки стала ведуча клубного телеканалу блондинка з великими грудьми Лідса Емма Луїза Джонс. Дівчина сіла на трибуні за спиною Гарета Саутгейта і тому дуже часто під час матчу потрапляла в об'єктиви телекамер, а після гри користувачі в соціальних мережах активно обговорювали її. Лідса Емма Луїза Джонс спочатку навіть вирішила, що справа в її виразі обличчя на опублікованому. Тому дівчина написала твітт, що їй зовсім не нудно на матчі - це вона просто дуже зосереджена. Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію. Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.Але більшість уболівальників просто цікавилися, хто ця блондинка і чи поїде вона з футболістами Англії на Чемпіонат світу в Росію.
Події оформление ленты  Йде війна. У Донецьку та Горлівці гримлять вибухи, жителі налякані Потужна канонада в Донецьку і Горлівці почалася 9 червня після 19:00. У соцмережах донеччани пишуть про сильні нічні вибухи і роботу важкої артилерії. «Донецьк 22:09 кілька потужних одиночних, як бочками кидають», «Донецьк, орки неспокій, в стороні ПромКом сильні бабах», «Донецьк На півночі йде війна. Щось дуже потужне», - писали увечері 9 червня донеччани. Про сильні обстріли писали і жителі Горлівки. За їхніми словами, в окупованому місті фіксувалися «прильоти» на околицях. За словами учасників обговорень, обстріли велися з боку захопленої бойовиками «ДНР» Макіївки. «Макіївка північ - 21:20. Некволі виходи, у напрямку звуку - між Василівкою і Червоним партизаном», «Горлівка 21:00. Південний захід, щось сильно гримнуло сильно», «Гучний бах, ППО?» - писали в паблік жителі Горлівки.
Політика У Петербурзі готують диверсантів для Донбасу У Центрі тактичної та вогневої підготовки «Партизан» в російському місті Санкт-Петербург пройшов набір, а зараз йде підготовка нової партії «добровольців» для участі в боях на Донбасі в складі російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє «Інформаційний Опір». «Навчання «добровольців» почалося 1 червня і закінчиться 31 серпня. Найманці проходять вогневу підготовку з використанням різних видів зброї, курс топографії та орієнтування на місцевості, курс виживання, а також спецкурс «Партизан» (ведення бою в місті і лісі). З 2014 року цей центр спеціалізується на підготовці диверсантів за спецпрограмою, що дозволяє в стислі терміни навчити найманців основним навичкам диверсійно-терористичної діяльності», - сказано в повідомленні. Також повідомляється, що за час існування центру вже підготовлено понад 400 диверсантів, багато з яких нагороджені в «ЛДНР». Випускники цього центру призначаються на посади командирів ДРГ або виконують функції інструкторів у складі окупантів на Донбасі.
Дозвілля Місячний календар на 11 червня 2018 року Місячний календар на 11 червня 2018 року передбачає дуже спокійний, тихий, приземлений місячний період.11 червня 2018 року Місяць буде знаходитися в приземленому, спокійному знаку Телець, люди будуть прагнути до комфорту і отримання задоволень. 27 місячний день відкриє нам можливості для отримання знань, роботи з інформацією і спокійного відпочинку без суєти і поспіху. Остання 4 фаза Місяця добігає кінця, наближається Молодик 13 червня 2018 року, а поки у нас є шанс подумати про своє життя, відпочити і зробити висновки з пройденого шляху. 27 місячний день 11 червня 2018Символ дня: Корабель Мета дня: отримати потрібну інформацію та знання, відпочити, підвести підсумки прожитого місяця за місячним календарем. Закладка думок: Я прислухаюся до свого внутрішнього голосу і отримую важливі знання зі світу. Я підтримую радість і легкість в своїй душі. 27 місячний день тісно пов'язаний з водою і її перебігом. Сьогодні збільшується сила її впливу на світ, як в хорошому сенсі, так і в поганому. Вода являє собою постійний рух і зміну форм, і в духовному плані ми стаємо більш гнучкими, інтуїтивними і рухливими до змін. Також вода має властивість насичувати, тому в 27 місячний день наш розум вимагає насичення знаннями і новою інформацією. Ми можемо з великим задоволенням сьогодні відкривати нові грані, досліджувати і отримувати таємні знання у вигляді прозрінь. Сьогодні може часто змінюватися настрій через нестабільність емоційного фону. Люди стають більш сентиментальними і засмучуються через дрібниці. У 27 місячну добу небезпечно купатися в холодній воді, також не рекомендується часто дивитися в дзеркало.Використовуйте особливості 27-го дня Місяця з метою духовного розвитку і внутрішньої роботи. У цьому вам допоможе інтуїція, самозаглиблення і пізнання. Так як місячний період добігає кінця, то енергії залишилося дуже мало, тому краще провести день в пасивності, більше часу проводити наодинці з собою і міркувати. Не рекомендується починати нові справи і проекти.Серйозні переговори і договори краще відкласти вже на початок наступного місяця за місячним календарем.Сьогодні краще менше пити, тому що вода затримується в організмі.Рекомендується проводити час на природі.Фізичні навантаження і заняття спортом сьогодні вкрай небажані.Не можна переїдати, їсти треба менше, ніж зазвичай. Місяць у Тельці 11 червня 2018З 10 червня 2018 7:04 по 12 червня 2018 9:53 Планети: Венера, Місяць Стихія: Земля Місяць у Тельці - це час повернення до приземленості і матеріальності. Люди стають більше стурбованими своїми фінансами і матеріальними цінностями. Всіх зараз цікавить комфорт в житті і отримання задоволень. Під час Місяця в Тельці може долати лінь і пасивність, зараз посилюються такі якості, як повільність, наполегливість, практичність, працьовитість, реалістичність. Це час накопичення, як правило, зараз підвищується апетит і бажання що-небудь придбати. Емоційно зараз все більш урівноважені і спокійні ніж в інші дні. Рекомендується, коли Місяць у Тельці: Працювати з землею, садити рослиниПрацювати, трудитисяПроявляти обережність, не ризикуватиБути безкорисливо щедрими з тими людьми, що заслуговують, робити подарункиНе переїдати, але і не починати дієту. Все повинно бути в міруМедитація і афірмації на 11 червня 2018Медитація дня: Прийміть положення лежачи. Закрийте очі. Уявіть себе лежачими на воді в чудовому оазисі: навколо вас цвітуть прекрасні лілії, немов великі охоронці вас оточують високі дерева, над вашою головою світить сонце, а обличчя гладить приємний вітерець. Ви гойдаєтеся на воді і відчуваєте, як вона повністю вас розслабляє, забираючи весь негатив і очищаючи вас від усіх прожитих почуттів і емоцій. Ви знаходите внутрішній спокій і гармонію, відчуваєте, як всередині вас подібно струмочку починає тремтіти радість, а вашу світлу голову відвідують натхнення і бажання творити і пізнавати. Побудьте в цьому стані, відпустіть минуле, не думайте про майбутнє. Є тільки тут і зараз, і ви перебуваєте в стані радісного умиротворення. Вам добре. Афірмації дня: Я дозволяю собі повністю розслабитися і відпустити всі важкі думки, почуття, емоції, які накопичилися за цей місячний період. Моє життя стає розміреним, приємним, спокійним. Я знаходжу внутрішній баланс і тиху радість. Я звертаю увагу тільки на позитивні емоції в собі і з легкістю відпускаю смуток і тугу. У моїх руках - ключ до щастя, я натхненно пізнаю світ навколо себе і знаходжу відповіді на хвилюючі мене питання. Сьогоднішній день наповнений глибоким змістом, я отримую важливі знання про себе, свої цілі і мрії. Я насолоджуюся кожним моментом цього дня. Мене наповнюють велике тепле, приємне почуття задоволення і свіжі, цікаві, захоплюючі думки. Я люблю себе. Я люблю своє життя. Я повністю поринаю в потік цього дня. Значення снів з 10 на 11 червня 2018 Сни стосуватимуться самооцінки. Занадто солодкі і красиві сни можуть вказувати на завищену самооцінку, а похмурі і неприємні - на занижену. Повідають якусь важливу інформацію, можуть розкрити таємницю. Сновидіння цього періоду стосуються матеріальних благ і приземлених питань. Що садити 11 червня 2018?Місяць у Тельці - це самий вологий і родючий період, в який можна садити абсолютно будь-які рослини. Насіння, посаджені в ці дні, сходять повільно і довго, але зате сходи з'являються дружні і сильні. Урожай виходить хороший і сильний, у всіх рослин сильна коренева система, безліч пагонів і щедрі плоди. Крім посадки в цей період можна пересаджувати рослини. Обрізка, зроблена в ці дні, посилить ріст пагонів.
Дозвілля Найточніший гороскоп на тиждень з 11 по 17 червня ОВЕН Використовуйте будь-яку можливість, щоб довести оточуючим свій професіоналізм і свою життєву мудрість. Якщо вам це вдасться, то буде складно позбавити вас того положення і тієї влади, яку ви одержите над людьми. Про відпочинок взагалі говорити не доводиться - він буде чудовим! І тільки недалекоглядність Овнів кінця знака може привести до того, що через дрібницю виникнуть проблеми. Постарайтеся тверезо дивитися на деякі ситуації.Сприятливі дні - вівторок, неділя.Несприятливий день - п'ятниця. ТЕЛЕЦЬ Кожен день цього тижня Тельці другої декади травня зустрічатимуть в бадьорому і райдужному настрої. Все йде як по маслу, а ви процвітаєте завдяки як власній успішності, так і дружній підтримці. Втім, у вас теж посилиться бажання піклуватися про тих, хто вас оточує, і ви не відмовитеся взяти кого-небудь під своє крильце. Але у інших Тельців не все буде ладиться. І не рубайте з плеча в спілкуванні з людьми - відверті висловлювання зараз можуть нашкодити. І бережіть гроші.Сприятливі дні - понеділок, п'ятниця.Несприятливий день - неділя. БЛИЗНЮКИ Мало того що в даний період Близнюків середини знака, схоже, покинуть сили, так тут ще як на зло вони можуть виявитися втягнутими в рішення проблем, які особисто до них не мають ні найменшого відношення. Решті ж Близнюкам частіше треба нагадувати собі, що вони господарі власного життя. Особисті справи теж пройдуть без будь-яких складнощів. Ну а якщо ви егоїстично забули про тих, про кого забувати не можна, то ще не пізно виправитися: порадуйте своїх близьких турботою і увагою - вони готові розкрити вам свою душу.Сприятливі дні - середа, субота.Несприятливих днів - немає. РАК Працездатність і настрій Раків, народжених біля кордонів знака, будуть нестабільними, і тут головне - не замикатися і не відгороджуватися від інших: зосередженість на собі призведе до депресії. Ракам першої декади липня слід зайнятися важливими справами - в ці дні у них в помічниках виявляться сприятливі збіги обставин, і їм будь-які завдання виявляться під силу. Плюс не підведе вас і чуття на обстановку, завдяки чому ви прекрасно розберетеся в багатьох питаннях. Та й нові контакти можуть мати велике майбутнє.Сприятливий день - четвер.Несприятливий день - неділя.ЛЕВ В даний час будь-яка життєва ситуація у більшості Львів буде визначатися так, щоб вони могли яскраво виділитися серед інших. Хоча у тих, хто народився в середині знаку, спокій і благополуччя цих днів безпосередньо пов'язано з їх поведінкою, яке часом може підвести. Так що, вимагаючи від оточуючих пунктуальності й дисципліни, спочатку самі постарайтеся дотримати свої зобов'язання. Слідкуйте також за тим, щоб не виникло бажання стрибнути вище власної голови.Сприятливі дні - вівторок, субота.Несприятливий день - понеділок. ДІВА Більшості Дів на цьому тижні випаде шанс кардинально змінити щось у своєму житті. Близькі оцінять вашу підтримку і виявлять вам свою подяку. Хоча ті, хто народився в першій декаді вересня, у вівторок відчують, що у них немає ні сил, ні бажання працювати. А тут ще можливо, що визнання і повага, які по праву могли належати вам, дістануться комусь іншому. Не нагнітайте обстановку переживаннями - налаштуйтеся на те, що підкорення вершин доведеться перенести на другу половину тижня.Сприятливі дні - четвер, п'ятниця.Несприятливий день - вівторок. ТЕРЕЗИ У ці дні ті з вас, хто народився до 13 жовтня, будуть настільки переконливі, що будь-кого зможуть змусити повірити в свої слова. Тому цей тиждень підходить для спроб відстояти свої інтереси і з'ясувати істину в складних справах і відносинах. Чимало приємних хвилин подарує вам спілкування з близькими. У Терезів кінця знака в деяких на перший погляд пересічних ситуаціях таїться прихована прикрість, що змусить їх часом по-справжньому розгубитися. Та розмова, що почалася спокійно  може закінчитися сваркою.Сприятливі дні - субота, неділя.Несприятливі дні - вівторок, четвер. СКОРПІОН Листопадові Скорпіони, будьте активні і використовуйте будь-яку можливість проявити себе на якомусь терені - це стане прекрасним виходом для ваших нереалізованих емоцій і бажань. А ще поговоріть начистоту зі своїми близькими: не бійтеся зізнатися в своїх помилках, а також зумійте пробачити інших. І тільки Скорпіони жовтня, швидше за все, не зможуть вирішувати свої проблеми одним махом. Будьте уважні у висловлюваннях і відповідної реакції - спровокувати конфлікт виявиться так легко ...Сприятливі дні - вівторок, п'ятниця.Несприятливий день - субота. СТРІЛЕЦЬ Для грудневих Стрільців цей непростий час для партнерських відносин. У найповсякденнішій ситуації хтось на когось цілком може безпричинно образитися або розсердитися. Щоб не відчувати самотності серед людей, простежте за тим, щоб не набралася критична маса проблем, а то здадуть нерви, похитнеться здоров'я, і ​​вам не вдасться уникнути конфлікту. У народжених в листопаді це сприятливий тиждень, коли багато що стане виходити з мінімальними зусиллями.Сприятливий день - субота.Несприятливий день - середа. КОЗЕРІГ У ці дні народженим біля кордонів знака не варто докоряти собі в несвідомості, неуважності і ухилення від роботи. Все, на що ви будете здатні в даний період, це займатися тим, до чого лежить душа. Така позиція може бути продиктована зниженням загального тонусу організму, і з цим треба рахуватися. А ще спробуйте налагодити теплі стосунки з домашніми - це додасть вам сил. У Козерогів середини знака вдало складатимуться і творча робота, і взаєморозуміння з близькими - їм щиро захочеться порадувати і побалувати один одного.Сприятливий день - понеділок.Несприятливий день - четвер. ВОДОЛІЙ У ці дні Водолії кінця знака будуть дивно винахідливі в тому, що стосується творчого начала і майстерності. Не відмовляйте собі в задоволенні продемонструвати свої здібності в справах кар'єри. Ну а добрі почуття і прихильність до людей, яких ви розумієте і любите, будуть тим самим цементом, який ще більше зміцнить ваші стосунки. Решта Водоліїв і з роботою стануть справлятися гірше нікуди, і з домашніми їм навряд чи вдасться уникнути конфлікту, оскільки кожен постарається яскраво показати, на що він здатний.Сприятливий день - вівторок.Несприятливий день - субота. РИБИ Завдання цього тижня для більшості Риб - це помітити цікаві можливості і вчасно справити зачаровуюче враження на співрозмовників - ну а далі вже, як то кажуть, справа техніки. До речі, багато проблем ваших товаришів по службі, близьких і друзів успішно вирішаться не без вашої допомоги. Але не давайте приводу невірно тлумачити ваші слова і вчинки. Не виключено, що в даний період люди побажають довірити вам свої таємниці. Але нічого хорошого це вам не принесе - навпаки, ви можете бути втягнуті в інтриги і плітки.Сприятливі дні - понеділок, четвер.Несприятливих днів - немає.

Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати сильне почуття романтики та пристрасті Використ....
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
більше матеріалів




/-0,54583191871643-/ /-pc-/
Top