counter
Архів Повернутись назад 10 Червня 2017
10 Червня
Політика Оголошені остаточні результати дострокових виборів у Великій Британії У Великій Британії підвели підсумки дострокових парламентських виборів, за результатами консерватори набрали найбільше голосів. Про це повідомляє видання ВВС. Як повідомляється, за підсумками підрахунку даних по всіх виборчих округах Консервативна партія отримала 318 мандатів, а їхні головні суперники - лейбористи - 262. Далі  у списку йдуть Шотландська національна партія - 35, Ліберал-демократична - 12, Демократична юніоністська - 10, соціалістична "Шинн Фейн" з Північної Ірландії - 7, Лівоцентристська партія Уельсу - 4, а Партія зелених - 1. Відзначимо, жодна з партій не отримала більше половини мандатів, тому зараз парламент в "підвішеному стані" і потрібно створювати коаліцію. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп назвав "дивовижними" результати дострокових виборів, які пройшли у Великій Британії.
Політика Тіллерсон закликає країни Перської затоки послабити блокаду Катару Країни Перської затоки повинні послабити блокаду Катару. Про це 9 червня заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон, повідомляє агентство Reuters. «Ми закликаємо Саудівську Аравію, Об'єднані Арабські Емірати, Бахрейн і Єгипет послабити блокаду Катару, так як ця блокада послаблює міжнародну коаліцію, що веде бойові дії проти терористичного угрупування ІДІЛ. У Катарі перебуває більше 11 тисяч солдатів американських і коаліційних сил, зокрема і 100 літаків. Крім того, блокада Катару викликає серйозні гуманітарні наслідки. Ми вважаємо, що це непередбачені наслідки, особливо під час священного місяця Рамадан», - сказав Рекс Тіллерсон. Нагадаємо, Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Бахрейн і Єгипет розірвали відносини з Катаром 5 червня, звинувативши владу країни в підтримці «Ісламської держави» та Ірану.
Події Побоїще на 9 травня. Встановлено організаторів заворушень у Дніпрі В рамках розслідування кримінальних проваджень за безладами в Дніпрі 9 травня прокуратура повідомила про підозру 16 людям. Серед них є три організатори, координатор і два «касири», а також 10 активних учасників бійки. Про це 9 червня повідомив заступник прокурора Дніпропетровської області Роман Токар, передає прес-служба обласної прокуратури. «Семи підозрюваним, зокрема організатору, обирався запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Одним підозрюваним внесена застава в розмірі 128 тисяч гривень. Ще вісім провокаторів оголошені в розшук», - розповів Роман Токар. Нагадаємо, за даними Генпрокурора України Юрія Луценка, головним організатором провокацій 9 травня в Дніпрі був народний депутат України Олександр Вілкул від Опозиційного блоку. Саме цей нардеп займався організацією тітушок, які згодом влаштували масові заворушення в місті.
Політика Лідер Лейбористської партії закликав Терезу Мей піти у відставку Лідер Лейбористської партії в британському парламенті Джеремі Корбін закликав прем'єр-міністра Терезу Мей подати у відставку через результати дострокових виборів до парламенту Великої Британії, повідомляє The Telegraph. «Тереза Мей хотіла отримати мандат, вона його отримала - це втрачені місця консерваторів і втрачені голоси, а також втрачена підтримка і втрачена впевненість. Я думаю, цього достатньо, щоб піти», - прокоментував результати виборів Джеремі Корбін. За останніми даними, на парламентських виборах у Британії лейбористи виграли 261 мандат. Правляча Консервативна партія прем'єр-міністра Терези Мей отримала 315 місць у парламенті. Таким чином, Британію чекає «підвішений парламент», при якому партії будуть шукати способи формування коаліцій. Таким чином, Тереза ​​Мей, яка ініціювала дострокові вибори для зміцнення позиції партії, занурила країну в період ще більшої невизначеності.
Події Чиновницю, яку затримано на хабарі в 5 млн дол, взяли під варту У п'ятницю, 9 червня, Печерський райсуд Києва взяв під варту з можливістю внесення застави в сумі 130 мільйонів гривень уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка була затримана 7 червня за отримання хабара в 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє Генпрокуратура України. «Печерський районний суд Києва, за клопотанням Генеральної прокуратури України, обрав запобіжний захід одній з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - утримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 130 мільйонів гривень», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, 7 червня співробітники Генпрокуратури затримали під час отримання хабара в 5 мільйонів доларів одну з уповноважених осіб ФГВФО, яка розробила злочинну схему отримання хабарів від керівників банків, в яких були введені тимчасові адміністрації.
Події На Донбасі без води залишилися близько 400 тисяч осіб Без води і електрики залишилося близько 388 тисяч жителів у п'яти районах Донецької області України. Про це 10 липня повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій України. «Станом на сьому годину ранку суботи, 10 червня, водопостачання близько 388 тисяч жителів у п'яти районах Донецької області здійснюється погодинно з 21 резервного резервуара загальною ємністю 61 тис. кубометрів. У Покровському районі 178 тисяч осіб, 5 резервуарів - обсяг 27 тисяч кубометрів, Селідовський район 80 тисяч осіб - 6 резервуарів (7 тис. куб), Волноваський район 50 тисяч осіб, 4 резервуари - (16 тис. уб), Добропільський район 50 тисяч осіб, 2 резервуари - (2 тис. куб) і Мар'їнський район 30 тисяч осіб, 4 резервуари - (9 тис. куб). У разі затримки з ремонтом насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону води жителям Донецької області вистачить на 3-4 доби», - сказано в повідомленні. Як відзначили в ДСНС, зараз вирішується питання про відновлення електропостачання в умовах безпеки працівників ремонтних бригад.
Політика РФ і США проводять таємні переговори. Названо причину Росія і США проводять таємні переговори з питання про зони деескалації в Сирії. Про це повідомляє Wall Street Journal з посиланням на свої джерела в уряді США. Секретність переговорів обумовлена ​​прагненням Білого дому налагодити контакти з Москвою на тлі розслідування щодо можливого втручання Росії в президентські вибори в США. За даними цих джерел, переговори на цю тему почалися після візиту держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Москву в квітні. До цього часу в Йорданії пройшло вже дві такі зустрічі, третя зустріч мала відбутися в Аммані цього тижня, проте була скасована через труднощі в узгодженні часу її проведення. З американської сторони в переговорах брали участь спеціальні представники США в антитерористичній коаліції Майкл Ретні і Бретт Макгерк. Підкреслюється, що в разі, якщо зони деескалації в Сирії доведуть свою ефективність, Росія і США можуть домовитися про встановлення таких зон на інших територіях.
Події Лондонські терористи хотіли орендувати вантажівку для нападу Лондонські терористи, які здійснили теракт в ніч на 4 червня, планували орендувати для атаки 7,5-тонну вантажівку. Злочинці не змогли надати інформацію про платіж за оренду вантажівки, тому використовували менший фургон, повідомляє поліція Лондона. За даними поліції, в мікроавтобусі, який використовували терористи, були знайдені 13 пляшок із запальною сумішшю. Також у машині були мішки з гравієм для збільшення ваги й ударної сили. У приміщенні, яке орендував один з убитих терористів Рашид Редуейн, працівники поліції виявили дві порожні п'ятилітрові пляшки з-під бензину, рулони скотча і англомовне видання Корану, який був відкритий на сторінці, яка описує мучеництво. Передбачається, що саме в цьому приміщенні терористи готувалися до атаки. Нагадаємо, в ніч 4 червня терористи на фургоні врізалися в людей на Лондонському мосту, після чого напали на перехожих з ножами біля ринку Боро. В результаті теракту загинули 8 осіб, ще 48 осіб отримали поранення. Трьох злочинців поліцейські застрелили на місці події. Відповідальність за теракт у Лондоні взяло на себе терористичне угрупування ІДІЛ. У зв'язку з терактом у Лондоні працівники поліції заарештували 18 осіб, п'ять з яких утримуються під вартою, а решта звільнені без висування підозр.
Культура оформление ленты  Грім та блискавки. Група «Океан Ельзи» дала потужний концерт на Донбасі Популярна українська група «Океан Ельзи» в рамках світового туру «Без меж» дала безкоштовний концерт у прифронтовому Лисичанську Луганської області. Захід зібрав на стадіоні «Шахтар» більше 30 тисяч громадян різних вікових груп. До охорони громадського порядку було залучено більше тисячі правоохоронців і працівників Нацгвардії. Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук виконав пісні з нового альбому «Без меж», а також старі відомі хіти, які глядачі підспівували всім стадіоном. Грандіозному шоу не завадила навіть сильна гроза, що вибухнула вчора над Лисичанськом. На сторінці групи «Океан Ельзи» в Facebook артисти подякували всім своїм прихильникам, які не побоялися негоди. «Спасибі всім, хто був з нами, хто пройшов зливу, грім і блискавки. Спасибі, всім, хто допоміг, щоб цей концерт відбувся. Ви справжні герої! Ви стали творцями надзвичайного концерту», - написав Святослав Вакарчук.
Події Жінка продавала європейцям українок за 15 тисяч гривень на годину Працівники Департаменту по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали уродженку Запоріжжя, яка очолювала міжнародну злочинну групу, що вербувала майбутніх повій з України та Білорусі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. Вже встановлено, що жінка завербувала близько 60 повій, які надавали інтимні послуги на території України і країн Євросоюзу, одна година інтиму коштувала клієнту близько 15 тисяч гривень. За місцем проживання підозрюваної в Києві та Запоріжжі правоохоронці виявили та вилучили 35 тисяч доларів, 11 тисяч євро та іншу валюту на суму понад 53 тисячі гривень. Затриманій оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Події Битва за Жолобок. Названо ім'я героя, який загинув у бою з терористами У середу, 7 червня, в бою проти бойовиків терористичного угрупування «ЛНР» в районі населеного пункту Жолобок Луганській області загинув 32-річний український військовослужбовець Володимир Лайков. Загиблий герой родом з села Голубівка Новомосковського району Дніпропетровської області, повідомляє в Facebook 93-тя окрема механізована бригада ЗСУ. Представники 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади ЗСУ повідомили, що кулеметник старший солдат Володимир Лайков загинув 7 червня під час бойових дій в районі н.п. Жолобок, коли бойовики намагалися розширити плацдарм і проривалися на позиції одного з підрозділів бригади. Кулеметник Володимир Лайков, разом з побратимами, успішно тримав оборону на опорному пункті, всі атаки ворога були відбиті. Після цього терористи відкрили шкальний вогонь по позиціях ЗСУ з великокаліберної ствольної артилерії, танків і мінометів. В результаті цього обстрілу Володимир Лайков загинув.
Події На Донбасі п'яні військові ЗС РФ втікають з передової і влаштовують бійки з місцевими жителями На тимчасово окупованих територіях Донбасу п'яні військовослужбовці ЗС Росії самовільно залишають розташування своїх частин і влаштовують бійки з місцевими жителями. Про це сказано в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України. Повідомляється, що на окупованому Донбасі в з'єднаннях і частинах російських військових фіксуються випадки грубого порушення військової дисципліни, самовільного залишення позицій і злочинної діяльності щодо місцевих жителів. Так, військові дев'ятого окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) першого армійського корпусу ЗС РФ у стані сильного алкогольного сп'яніння скоїли напад на продовольчий магазин у населеному пункті Заїченко, де влаштували бійку з місцевими жителями.
Суспільство оформление ленты  На Хрещатику вже почали святкувати надання Україні безвізу На перекритому Хрещатику - гуляння, присвячені введенню безвізу Європейського Союзу з Україною. Вранці до відкриття кількох європейських сцен прийшло не так багато народу. Подивитися, як танцюють фламенко і виступають французькі міми, виконують народні австрійські пісні або відомі оперні партії італійською, у зручних кріслах влаштовувалися цілими сім'ями. І вже незабаром за їхніми спинами виросла юрба роззяв. Загалом на Хрещатику - від вулиці Городецького до Прорізної - облаштовано п'ять локацій. Кожна представить одну з європейських країн. На деяких можна побувати не тільки глядачем, а й учасником вистави. Гуляння на Хрещатику триватимуть цілий день, а завершаться увечері святковим концертом за участю українських виконавців на Європейській площі.
Події У Харкові з гранатомета обстріляно недобудований офісний центр У ніч на суботу, 10 червня, у Харкові невідомі з гранатомета обстріляли будівлю недобудованого офісного центру, розташовану на вулиці 23 Серпня. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області України. За даними відомства, інформація про вибухи на вулиці 23 Серпня в Харкові надійшла до правоохоронних органів близько другої години ночі. На місці події було встановлено, що невідомі зробили постріл з гранатомета по недобудованому будинку офісного центру. Так як будівля перебуває на стадії ремонту і ніяких установ у ній немає, в результаті події ніхто не постраждав. Через постріли пошкоджені вікна і торцева стіна будівлі. За фактом цієї події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального Кодексу України, санкція цієї статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
Економіка Україна подасть апеляцію на рішення суду щодо «боргу Януковича» До 23 червня Київ подасть апеляцію на рішення Високого суду Лондона за борговою суперечкою України та Росії за єврооблігаціями на суму 3 мільярди доларів, отриманих при президенті Вікторі Януковичі у грудні 2013 року, повідомляє прес-служба Міністерстві фінансів України. «На засіданні, яке відбулося в суді Лондона 26 травня цього року, суддя продовжив термін подачі апеляції України на 14 днів, з 9 червня по 23 червня. Відповідно, Україна подасть документи щодо апеляційного оскарження у цей термін», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, в березні 2017 року Високий суд Лондона ухвалив прискорений розгляд позову Росії до України за євробондами на суму три мільярди доларів. Після цього в російському Мінфіні заявили, що суд прийняв остаточне рішення про те, що Україна зобов'язана виплатити РФ номінальну вартість єврооблігацій на суму 3 мільярди доларів. Україна наполягає на визнанні цього боргу комерційним з його подальшою реструктуризацією і списанням частини заборгованості. Росія відмовилася від реструктуризації на умовах, прийнятих приватними кредиторами України, і зажадала визнати борг державним.
Політика оформление ленты  Порошенко запустив «таймер безвізу». Опубліковано відео Президент України Петро Порошенко 10 червня напередодні початку безвізового режиму між Україною та країнами Євросоюзу, запустив символічний таймер безвізу, а також висловив віру в те, що Україна буде членом Європейського Союзу і Північноатлантичного альянсу. Про це Петро Порошенко заявив у Києві під час урочистих заходів з нагоди введення безвізового режиму між Україною та ЄС. Ми публікуємо відео цієї символічної для України події: «Ми довго чекали цього дня, але ми не сиділи, склавши руки. Вся Україна і весь народ наполегливо працювали, змінюючи на краще нашу країну. Ми наблизили цей день, коли вийшли на Майдан і здійснили Революцію Гідності. Ми, українці, створивши за короткий термін Збройні Сили України, захистили свою свободу, землю і демократію від російської агресії. Я вірю - Україна буде в Європейському Союзі, я вірю - Україна буде в НАТО, і ніхто нас не зупинить! Ніколи Україна не повернеться в Радянський Союз, бо ми, горда і вільна нація, повертаємося в сім'ю європейських народів. Я пишаюся, що нам це вдалося!» - сказав президент України Петро Порошенко.
Події Затримано ще одного підозрюваного в Лондонських терактах У ніч на 10 червня працівники поліції в лондонському районі Баркінг затримали 28-річного чоловіка, підозрюваного у скоєнні, підготовці або підбурюванні до терактів, які сталися в центрі Лондона в ніч на 4 червня. Про це йдеться в повідомленні поліції Лондона. Конкретної інформації про затриманого наразі немає, проте відомо, що його затримали в районі Ілфорд. Обшуки за адресами інших підозрюваних тривають. Наступного дня після терактів у центрі Лондона працівники поліції затримала 12 осіб, але через два дні вони були звільнені без висунення звинувачень. Зараз під арештом у цій справі залишаються шестеро осіб. Нагадаємо, перший теракт стався на Лондонському мосту, фургон на величезній швидкості влаштував наїзд на пішоходів, після чого поїхав у бік ринку Боро. Там троє терористів вийшли з авто і накинулися з ножами на перехожих. В результаті терактів загинули вісім осіб, ще 48 були поранені. Злочинців застрелили правоохоронці.
Події оформление ленты  СБУ: На Донбасі ліквідовано агентурну мережу спецслужб РФ Працівники Служби безпеки України викрили на Донбасі агентурну мережу, яку організувало Головне розвідувальне управління Генштабу ЗС Росії, повідомляє прес-служба СБУ. «Працівники СБУ встановили, що через знайомих, які перебувають за лінією розмежування на тимчасово окупованій території, куратори спецслужби РФ, що перебувають у Луганську, завербували двох жителів Лисичанська та Костянтинівки, які отримали завдання створити на підконтрольній Україні території Донбасу мережу інформаторів. Вже встановлено, що основним завданням агентів був збір і передача інформації про передислокацію підрозділів сил АТО поблизу лінії розмежування. Також російські спецслужби цікавили інфраструктурні деталі фортифікаційних споруд ЗСУ. Інформацію агенти передавали по мобільних телефонах, використовуючи різні сім-карти», - повідомили у прес-службі.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,57552099227905-/ /-pc-/
Top