counter
Архів Повернутись назад 10 Травня 2015
10 Травня
оформление ленты  Блог: 
Економіка Володимир Фесенко Держава повинна визначитися зі своєю роллю в енергетиці В уряду ще немає єдиної концепції реформування енергетичної сфери. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив глава Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.Він зазначив, що реформа у сфері енергетики проходить неоднозначно.«Ця сфера зіштовхує інтереси держави з олігархами, які намагаються захищатися», - сказав він.Крім того, він підкреслив, що відсутній єдиний підхід до реформування НАК «Нафтогаз України».«В Європі українські партнери фактично виступають за ліквідацію цього підприємства. Наші ж експерти вважають, що ліквідовувати цю структуру не варто, це не правильно», - зазначив Фесенко.Тому, на думку політолога, уряду необхідно визначитися як реформувати енергетичну сферу, а також чи варто державі йти з цієї сфери або краще зберегти свій вплив ключового гравця.
Суспільство У Луганській області прикордонник підірвався на розтяжці Учора в Луганській області було поранено двох українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля. За інформацією прес-служби, в ніч на суботу бойовики обстріляли опорні пункти силовиків на околиці села Троїцьке Попаснянського району. Село залишилося поза зоною ураження, проте в результаті обстрілу поранення отримав один військовий. Рани виявилися неважкими, зараз поранений знаходиться в лікарні. Крім того, близько 17:00 в селі Юганівка Станично-Луганського району на розтяжці підірвався прикордонник. «Село розташоване в безпосередній близькості від кордону з Російською Федерацією, очевидно, розтяжку встановила одна з ворожих диверсійно-розвідувальних груп, які часто проникають на українську територію», - йдеться в повідомленні. Поранений прикордонник госпіталізований.
оформление ленты  Блог: 
Політика Володимир Золотарьов Порошенко хоче позбавити Коломойського збройних формувань Конфліктні ситуації між добровольчими батальйонами і Міністерством оборони України може вирішити тільки реформування військової системи країни. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог Володимир Золотарьов.За його словами, конфлікт між «Правим сектором» і владою необхідно розглядати у двох аспектах.«Це конфлікт системи, конфлікт між державою і суспільством. Суспільство не довіряє державі, тому що воно погано проявило себе під час війни. Ця недовіра цілком природня і закономірна», - сказав він.Він зазначив, що вирішення конфлікту знаходиться як мінімум в реформі Міністерства оборони, а краще всієї військової системи.«Окрім «Правого сектору», були ще конфлікти з батальйонами «Донбас», «Айдар». Конфлікти також виникають і безпосередньо з тими, хто воює на фронті в складі армії, оскільки Генштаб абсолютно не адекватний. До команд Генштабу на місцях ставляться дуже скептично», - додав він.Другий аспект, на думку Золотарьова, це конфлікт між Президентом Петром Порошенком і екс-губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським.«Порошенко просто хоче позбавити Коломойського збройних формувань, які він нібито утримує», - пояснив він.

Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
більше матеріалів




/-0,24287295341492-/ /-pc-/
Top