counter
Архів Повернутись назад 09 Вересня 2017
9 Вересня
Кримінал оформление ленты  У Києві накрили конвертцентр з мільярдним оборотом Столична прокуратура спільно зі службою безпеки закрила конвертаційний центр, який орудував мільярдними оборотами. Як повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на сторінці в соцмережі, незаконне установа працювала на Київ і область, а також мало філії в інших містах. "Конверт" надавав незаконні послуги з мінімізації податкових зобов'язань підприємствам реального сектора економіки та легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом ", написала Сарган. За її словами, загальна сума "проконвертованих" фінансів тільки за дев'ять місяців цього року - понад 1 млрд гривень. Під час обшуків правоохоронці знайшли близько 800 тисяч доларів, вилучили також комп'ютерна техніка, документи. Сарган також заінтригувала, що під час обшуків було знайдено "дещо цікаве для політиків і експертів". На одному з фото, які опублікувала Сарган, видно іменні грамоти та нагороду - на них ім'я Вадима Альперіна. Сама Лариса Сарган написала в посткриптумі - "Вадим Альперін - найвідоміший одеський контрабандист з часів незалежності".
Економіка "Нафтогаз" і "Газпром" не змогли домовитися про ціну на газ. Тепер справу вирішить суд НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" отримають остаточні рішення  щодо формули ціни на газ вже в Стокгольмському арбітражі, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на главу української газової компанії Андрія Коболєва. Він повідомив, що переговори проводилися на вимогу міжнародного суду. Вони стосувалися контракту на купівлю-продаж газу і завершилися днями. "За їх результатами ми йдемо в суд для отримання остаточного рішення за новою формулою і деяких інших аспектів подальшої роботи з цією компанією. Я сказав би обережно: ми досягли того прогресу на який розраховував суд", - додав глава НАК. Нагадаємо, навесні цього року Стокгольмський арбітраж відхилив вимоги "Газпрому" за принципом "бери або плати". У свою чергу погодився на вимоги "Нафтогазу" переглянути ціну на газ.
Події Ураган «Ірма» знову посилився до максимальної категорії Ураган «Ірма», що вирує в Карибському морі і біля узбережжя Куби, знову посилився до максимальної - п'ятої категорії. Про це повідомляє Національний центр попередження ураганів США, пише Інтерфакс-Україна. За даними Національного центру попередження ураганів США, небезпечна зона вже розширилася до штату Флорида, швидкість вітру в епіцентрі урагану досягає 257,5 кілометрів на годину. На всій території Флориди, населення південних районів якої становить більше шести мільйонів осіб, оголошений режим надзвичайного стану. Ураган «Ірма» називають найпотужнішим в Атлантиці за останній 12 років, за прогнозом, ураган досягне узбережжя США на вихідних. Зараз ураган знаходиться поблизу північного узбережжя Куби і рухається на північний захід у бік США зі швидкістю близько 5,8 м /с.
Спорт Шахтар і Зоря зустрінуться у важливому матчі в Харкові У Харкові в центральному матчі 8-го туру української Прем'єр-ліги сьогодні поміряються силами діючий чемпіон донецький «Шахтар» і бронзовий призер луганська «Зоря». Інтриги цьому поєдинку додає той факт, що ще недавно «Зоря» комплектувалася за рахунок орендованих гравців «Шахтаря». Тепер же головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб заявив, що має намір відмовитися від послуг орендованих футболістів і буде спиратися тільки на футболістів, що мають повноцінні контракти з луганським клубом. Відзначимо, що «Шахтар» перед цим поєдинком в семи попередніх матчах оступився лише один раз і зараз посідає перше місце в чемпіонаті України. Луганська «Зоря» починає новий тур на сьомій позиції. 9 вересня 17:00. Харків, стадіон «Металіст» 8-й тур Прем'єр-ліги «Шахтар» - «Зоря». Трансляція на телеканалі «Футбол 2».
Політика У Києві заблокували колону штабу блокади Донбасу, що їхала зустрічати Саакашвілі У ніч на 9 вересня на виїзді з Києва правоохоронці заблокували колону автомобілів, яка прямувала на кордон з Польщею на КПП «Краковець» зустрічати колишнього главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі, повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами в Facebook. «Озброєні автоматами правоохоронці не дають вийти з автомобілів, незаконно вимагають провести обшук людей і машин. При цьому, постанови суду у бійців спецназу немає, кажуть, що постанову зроблять потім. Судячи з кількості правоохоронців, це спеціально організована засідка. На місце виїхали активісти та народні депутати України. Прохання до всіх, хто має можливість і знаходиться поруч, підтягнутися», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, за заявою Михайла Саакашвілі, позбавленого президентом Порошенком українського громадянства, він збирається 10 вересня повернутися в Україну через КПП «Краковець» на кордоні з Польщею у Львівській області.
Політика Меркель: зняття санкцій з Росії є можливим лише за умови миру на Донбасі Санкції Євросоюзу проти Російської Федерації будуть зняті тільки після досягнення миру на Донбасі. Про це під час виступу на передвиборному мітингу заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель, повідомляє агентство Reuters. «Я витрачаю дуже багато часу на роботу для досягнення розумних і хороших відносин з Російською Федерацією. Разом з Францією ми намагаємося досягти мирних умов на сході України. Однак серйозні порушення міжнародного права з боку Російської Федерації вимагають санкцій. Анексія Криму та підтримка Москвою сепаратистів суперечили принципам, які існували після Другої світової війни. У той момент, коли ми досягнемо миру на сході України, ми скасуємо санкції проти Росії», - сказала Ангела Меркель. Також канцлер Німеччини додала, що якщо залишити дії Росії без відповіді, то існує великий ризик повторення цієї ситуації.
Події оформление ленты  Вибух в Києві: ЗМІ публікують фото постраждалої моделі Dior Важко постраждалу під час вибуху автомобіля у Бессарабського ринку в центрі Києва жінку звати Наталя, жінка працювала моделлю знаменитого бренду Dior. Про це в ефірі каналу «112 Україна» повідомила жінка, яка назвала себе приятелькою постраждалої. За її словами, Наталя була всесвітньо відомою моделлю та працювала моделлю бренду Dior. Однак жінка відмовилася уточнити прізвище подруги і інші подробиці події, пославшись на сумбурний стан. У соціальних мережах спочатку припустили, що у підірваному автомобілі могла перебувати 32-річна модель Наталя Гоций. Однак сама Наталя Гоций у відповідь на цю інформацію написала, що не має до події жодного відношення, повідомляє gazeta.ru. При цьому джерела в правоохоронних органах Києва назвали інше ім'я, в автомобілі могла перебувати жінка на ім'я Тетяна Самойлова. Однак офіційно цю інформацію в поліції не підтверджують. Водночас «24 канал», посилаючись на свої джерела, повідомив, що в авто Тимура Махаурі була відома модель Наталія Кошель. Видання опублікувало фотографії цієї моделі.
Події Вибух авто в Києві: журналіст розкрив деталі біографії загиблого Тимура Махаурі Відомий український журналіст Юрій Бутусов повідомив деякі деталі біографії Тимура Махаурі, який загинув увечері 8 вересня під час вибуху автомобіля в центрі Києва. Про це Юрій Бутусов написав в Facebook. «Загиблий в центрі Києва Тимур Махаурі був особистим ворогом глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова, він переслідувався спецслужбами Росії та Чечні. З 1999 по 2000 роки Тимур Махаурі брав участь в бойових діях проти військ РФ в Дагестані, де отримав вогнепальне поранення. А в 2008 році Тимур Махаурі брав участь в грузинсько-російській війні на боці Грузії. На нього було скоєно три замахи. Судячи з почерку, вбивство Тимура Махаурі - чергова операція російського терористичного угруповання в Києві. Цей почерк аналогічний вбивства глави управління спецрезерву ГУР МО Максима Шаповала, полковника контррозвідки Олександра Хараберюша і вбивства відомого журналіста Павла Шеремета», - написав журналіст.
Політика В Україні почалася перша фаза навчань Rapid Trident-2017 На базі аеродрому бригади тактичної авіації ім. Петра Франка в суботу, 9 вересня, розпочалася перша фаза міжнародних військових навчань Rapid Trident-2017. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, пише Інтерфакс-Україна. Як повідомляється, офіційна церемонія відкриття міжнародних навчань Rapid Trident-2017 відбудеться 11 вересня о 09:00 на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні у Львівській області. Під час цих навчань фахівці з США проведуть теоретичні та практичні заняття з медичної підготовки: з аеромедичної евакуації та транспортування, а також з десантування вантажів та особового складу. Службовці однієї з авіаційних баз США прибули в Україну і будуть вчити українську авіацію методам взаємодії з іншими родами військ в різних умовах. Раніше глава Міноборони України Степан Полторак анонсував, що в навчаннях Rapid Trident-2017 візьмуть участь понад 2,5 тисячі українських військових, а також військовослужбовці з 14 країн-партнерів.
Суспільство оформление ленты  Добкін зганьбився в соцмережах через інтимну рекламу Народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін став об'єктом насмішок в соцмережах після того, як оприлюднив на своїй сторінці в Facebook скріншот з рекламою на одному з новинних сайтів. Михайло Добкін показав користувачам, що в рекламному блоці на новинному сайті йому пропонують пікантну послугу - збільшення статевих органів. «Ось за що мені подобається видання «Українська правда», так це за оперативність і об'єктивність! А також за те, що для редакції цього видання немає заборонених тем і немає реклами, яку вони готові розмістити за гроші», - написав Добкін, опублікувавши відповідний скріншот. У свою чергу експерт в digital-медіа Максим Саваневський на своїй сторінці в Facebook відреагував на цей пост нардепа і пояснив, що Google adwords орієнтується виключно на попередні пошукові запити користувача. «Михайло Добкін вирішив наїхати на «Українську правду», що за гроші розміщує будь-яку рекламу, навіть про збільшення статевих органів. Однак Добкін не знав, що це реклама не «Української правди», а Google adwords, і те, що побачив Добкін - це пов'язано з його попередніми запитами в інтернеті. Ймовірно, народний депутат в Google щось шукав на цю тему», - написав Саваневський.
Політика Саакашвілі заявив, що виїжджає в Україну Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі виїжджає з Польщі в Україну через прикордонний пункт пропуску «Краковець» у Львівській області. Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці в Facebook. «Ми всі виїжджаємо в Краковець, Україна. Я не чекаю сюрпризів на кордоні, і не треба нас лякати насильством і провокаціями, я їду на кордон разом зі своїм 11-річним сином в повній впевненості, що ніяких ексцесів не буде», - написав Михайло Саакашвілі. Відзначимо, що раніше представники української влади заявили, що після того, як президент України Петро Порошенко видав указ про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, його паспорт громадянина України автоматично став недійсним. Отже, на українську територію його не пустять. Сам Михайло Саакашвілі заявив, що має законні права в'їхати на територію України, і має тільки одне громадянство - українське.
Політика Єльченко: Члени РБ ООН не оцінили резолюцію Росії про миротворців Проект резолюції Російської Федерації з миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на Донбасі не знайшов підтримки серед членів Ради Безпеки ООН. Про це повідомив постпред України при ООН Володимир Єльченко, пише Інтерфакс-Україна. «Жоден з членів Ради Безпеки ООН, крім самої РФ, не висловився на користь їхніх ідей щодо миротворчої місії на сході України. Переважна більшість сказала, що не бачить жодного сенсу в роботі над форматом, який пропонує Росія», - сказав Володимир Єльченко. Нагадаємо, 5 вересня російський президент Володимир Путін доручив голові МЗС Росії Сергію Лаврову внести до Ради безпеки ООН резолюцію щодо миротворців на Донбасі. За заявою Путіна, миротворці ООН можуть перебувати виключно на лінії розмежування сторін. Крім того, ввести миротворців ООН на Донбас можна тільки за погодженням Києва з представниками терористичних угруповань «ДНР» і «ЛНР».
Події Експерти встановили потужність вибуху в центрі Києва Потужність вибухового пристрою, що вибухнув увечері 8 вересня в автомобілі Toyota Camry в центрі Києва, в результаті чого загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі і ще двоє людей отримали поранення, становила від 600 грам до одного кілограма в тротиловому еквіваленті. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив радник глави МВС України Зорян Шкіряк. «За попередніми даними, потужність вибухового пристрою становила від 600 грам до одного кілограма в тротиловому еквіваленті. Місце установки вибухівки в автомобілі і її вид поки з'ясовуються, зараз йдуть всі необхідні оперативно-слідчі дії», - сказав Зорян Шкіряк. Він додав, що слідство відпрацьовує кілька версій цього резонансного злочину. «З огляду на персону загиблого, а він був непростою людиною, зараз робиться все, щоб встановити всі обставини злочину. Це може бути ФСБ, це може бути і замовне вбивство. Також не виключається і особиста неприязнь, а також кримінальні розборки. Крім того, одним з факторів вбивства Тимура Махаурі могла стати його участь в АТО на Донбасі», - сказав Шкіряк.
Політика Україна направила в ООН свій проект про розміщення миротворців на Донбасі Український проект резолюції про розміщення миротворців ООН на Донбасі переданий до Ради безпеки ООН в Нью-Йорку, повідомив заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, пише Інтерфакс-Україна. «За дорученням президента України Петра Порошенка оновлений проект резолюції був кілька днів тому переданий партнерам в Раді безпеки. Ми готові і надалі працювати. Дуже важливо, що президент України поїде в Нью-Йорк для участі в Генасамблеї і саміті Ради безпеки ООН», - сказав Костянтин Єлісєєв. Також він зазначив, що Україна вже передавала подібний проект в 2016 році, проте тоді цей проект не викликав відповідної реакції через позицію Росії. «На жаль, в 2016 році проект резолюції про розміщення миротворців ООН на Донбасі не викликав відповідної реакції і від партнерів, оскільки Росія посіла негативістську позицію», - зазначив Єлісєєв.
Спорт Маріуполь вимагає від Динамо гарантій безпеки в Києві Футбольний клуб «Маріуполь» вимагатиме від київського Динамо забезпечити безпеку матчів української Прем'єр-ліги в столиці України. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив віце-президент маріупольскогоклуба Андрій Санін, посилаючись на новину про вибух автомобіля на Бессарабській площі в центрі Києва 8 вересня. «Після того, що сталося в Києві, навряд чи хтось зважиться називати Маріуполь небезпечним містом. А з приводу безпеки футбольного клубу під час перебування в Києві у мене виникають обгрунтовані сумніви. «Маріуполь» може попросити письмові гарантії безпеки від поліції і СБУ, а також столичної мерії. Крім того, серед вимог - супровід футболістів екіпажами патрульної поліції і цілодобова охорона місць проживання гравців», - написав Андрій Санін.
Події Вибух в Києві: з'явилася інформація щодо імен постраждалих Під час вибуху автомобіля в центрі Києва на Бессарабській площі увечері 8 вересня постраждали жінка на ім'я Тетяна Самойлова та дівчинка на ім'я Марія Кошель. Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на правоохоронні органи. «Марія Кошель - це маленька дівчинка, Наталі Кошель немає. А Тетяна Самойлова - це доросла постраждала», - повідомив представник МВС України. На запитання, чи є моделлю Тетяна Самойлова, представник правоохоронних органів відповів, що не знає. Нагадаємо, під час вчорашнього вибуху в центрі Києва загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі. З ним в автомобілі перебували жінка і дитина, обидва госпіталізовані. За жінці було три версії: основна версія - модель Наталія Кошель, а також Тетяна Самойлова і модель Наталія Гоций, яка незабаром на своїй сторінці в соцмережі спростувала цю версію.
Суспільство ОБСЄ фіксує величезні черги на блокпостах «ДНР» Спостерігачі СММ ОБСЄ фіксують численні черги на блокпостах терористичного угрупування «ДНР» поблизу Мар'їнки та села Кременець, сказано в звіті місії ОБСЄ. «На контрольному пункті в'їзду-виїзду на схід від підконтрольного «ДНР» села Кременець, в 16 кілометрах на південний захід від Донецька, група з 20 мирних жителів, чоловіків і жінок у віці 20-70 років, повідомила спостерігачам СММ ОБСЄ про те, що для проїзду в східному напрямку вони очікують на блокпосту більше десяти годин», - сказано в звіті. Крім того, за словами спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, поблизу Мар'їнки мирні громадяни повідомили, що проїзд на непідконтрольні українському уряду райони вони очікують вже понад десять годин. Бойовики пояснили такі великі затримки встановленням на контрольних пунктах в'їзду-виїзду нового комп'ютерного забезпечення.
Суспільство оформление ленты  У Донецьку патріоти України залишають послання окупантам На окупованих територіях Донбасу українські патріоти знову залишили послання російським окупантам. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський активіст Віталій Овчаренко. «На окупованих Росією територіях східної України патріоти провели акції, присвячені розпіареному в РФ «Дня визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників». 8 вересня партизанський рух на окупованих територіях, як і в роки Другої світової війни, бореться за визволення своєї Батьківщини - України. Однак наразі в ролі загарбників в Україні вже виступають рашистські війська», - написав Віталій Овчаренко. За словами активіста, «вітальні написи» окупантам з'явилися на стінах школи по вулиці Фрунзе, 1а в Донецьку. А написи-заклики «Путлер, забирайся» і «Проженемо Путлера» - на стінах житлових будинків в окупованому місті.

Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
більше матеріалів




/-0,77489900588989-/ /-pc-/
Top