counter
Архів Повернутись назад 09 Червня 2018
9 Червня
Суспільство Погода на 9 червня: на заході і в центрі України пройдуть дощі 9 червня в центрі і на заході України вдень можливі дощі. В інший час опадів не очікується, повітря прогріється до +30 градусів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі. На заході України, хмарно, без опадів, тільки в Закарпатті, в Івано-Франківській і Чернівецькій областях вдень невеликий дощ, гроза, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +10...+16 градусів, вдень +23...+ 30 градусів. У Карпатах вночі, невеликий дощ, температура вночі +8...+13 градусів, вдень +17...+22 градуси. У Моршині без опадів, температура вночі +11...+13 градусів, вдень +25...+27 градусів. У Трускавці без опадів, температура вночі +11...+13 градусів, удень +26...+28 градусів. На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +9...+16 градусів, вдень +24...+29 градусів, у Сумській області +21...+26 градусів. У центрі України, хмарна погода, вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі +11...+16 градусів, вдень +22...+29 градусів. На сході України хмарно з проясненнями, без опадів вночі, вдень невеликий дощ, гроза, південно-західний вітер, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +8 ...+15 градусів, удень +22...+27 градусів. На півдні України хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, грози, південно-західний вітер, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +10...+16 градусів, в Одеській області +14...+19 градусів, вдень +22...+29 градусів. У Криму, хмарно, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +11...+16 градусів, вдень +24...+29 градусів. 9 червня в Києві, похмура погода, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +26...+28 градусів.
Політика До Конгресу США внесено резолюцію про визнання Голодомору геноцидом У Палату представників Конгресу США групою конгресменів від Демократичної і Республіканської партій внесено резолюцію, в якій Голодомор 1932-1933 роках в Україні визнається геноцидом українського народу, повідомляє посольство України в США. У документі сказано, що трагічні події в Україні 1932-1933 роках були спланованою акцією сталінського режиму, яка була спрямована проти мирного населення і була геноцидом всього українського народу. У резолютивній частині цієї резолюції включено визнання висновків урядової Комісії США щодо Голоду в Україні про те, що Сталін і його оточення в 1932-1933 роках здійснили геноцид проти народу України. Також проект резолюції про визнання геноцидом Голодомору 1932-1933 роках в Україні містить заклик до поширення цієї інформації з метою підвищення обізнаності в світі про штучну природу трагедії українського народу.
Події оформление ленты  Власників «Гаврилівських курчат» заарештували на 2 місяці з правом застави Увечері 9 червня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід власникам і керівнику одного з найбільших агрохолдингів України «Комплекс-Агромарс», який випускає курятину під маркою «Гаврилівські курчата», підозрюваних в організації пташиного могильника і забруднення навколишнього середовища. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора України Лариса Сарган. «Суд обрав власнику агрохолдингу «Комплекс-Агромарс» Євгену Сігалу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 80 мільйонів гривень. Його дружина Марина Сігал арештована на два місяці з запорукою в розмірі 90 мільйонів гривень. Крім того, на два мiсяцi заарештовано з альтернативою застави в 84 мільйони гривень директор структурного підрозділу агрохолдингу», - написала Лариса Сарган. Нагадаємо, колишнього нардепа від Партії Регіонів і керівника ТОВ «Комплекс-Агромарс» Євгена Сігала звинувачують у завданні збитків навколишньому середовищу на суму понад 200 мільйонів гривень.
Події Під Києвом батько-педофіл змушував дочку робити порнофото для продажу У Київській області правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, який змушував свою 13-річну дочку робити порнографічні фото, а потім продавав їх, повідомляє  прес-служба обласної прокуратури. Як повідомляється, чоловік познайомився зі своєю дочкою тільки в минулому році. Протягом всього року дівчинка періодично приїжджала в село під Києвом до батька і бабусі. В ході цих візитів чоловік здійснював розпусні дії відносно дочки. Про це дізналася мама дівчинки і повідомила в поліцію. Як встановили правоохоронці, протягом року батько змушував свою рідну дочку фотографувати своє оголене тіло і висилати йому ці фото через Viber. Потім чоловік розміщував ці фото в інтернеті заради грошової винагороди. Він надавав відкритий доступ до файлів колу осіб, від яких на рахунок отримував гроші. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, затриманому загрожує до 12 років ув'язнення.
Економіка оформление ленты  Крим засихає, на півострові назріла екологічна катастрофа Весь Первомайський район окупованого Росією Криму страждає від сильної посухи. З 4 червня цей район офіційно живе в режимі надзвичайної ситуації природного характеру. Режим НС у зв'язку з безперервною посухою для чотирьох степових районів Криму ввів підконтрольний Кремлю так званий «глава» півострова Сергій Аксьонов. Про це повідомляє видання «Крим.Реалії», яке опублікувало фото кримського села Правда, постраждалого від страшної посухи. Як повідомляється, через посушливу погоду господарство села Правда вже втратило близько 75% врожаю пшениці, збиток становить близько 10 мільйонів рублів. Великі втрати кооператив «Правда» понесе і в озимому ячмені, збір якого почався на початку червня. «Ситуація в нашому господарстві зараз катастрофічна. Схожа посуха була і в 2008 році, і в 2012 році, але тоді нас виручала вода з Дніпра», - сказав головний агроном господарства «Правда» Павло Талалов.
Події оформление ленты  Контррозвідка ООС у Маріуполі викрила шпигуна «ДНР» В результаті проведеної співробітниками контррозвідки Об'єднаних сил операції був затриманий житель Маріуполя, який у 2014 році приєднався до бойовиків «ДНР» і шпигував за пересуванням сил і засобів ЗСУ. Чоловік розкаявся в своїх протиправних діях і співпрацює зі слідством, повідомляє прес-центр ООС. Як вже встановило слідство, завербованого жителя Маріуполя направив на підконтрольну Україні територію бойовик «ДНР» з позивним «Італієць». Оперативники стежили за шпигуном, в результаті чого він не зміг виконати завдання своїх кураторів. Зараз вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання йому запобіжного заходу. Однак з огляду на те, що шпигун бойовиків не встиг завдати шкоди інтересам України і активно співпрацює зі слідством, він може взяти участь у програмі СБУ «На тебе чекають вдома» й уникнути кримінальної відповідальності.
Політика Ми втрачаємо Одесу. Нардепи звернулися в РНБО Народний депутат України від парламентської фракції «Батьківщина» Ігор Луценко разом зі своїми колегами з інших фракцій в Раді 7 червня звернувся до секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова через складну політичну ситуацію в Одесі. Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook. За його словами, група народних депутатів України просить ініціювати зустріч РНБО щодо складної ситуації в Одесі, де терор проти українських активістів набрав небачених масштабів. Ігор Луценко нагадав про напади в Одесі на активістів Віталія Устименка, Сергія Стерненка та інших проукраїнських громадян. «Ми втрачаємо Одесу за тим же сценарієм, що і свого часу Донбас. Тільки тепер замість Ахметова і Януковича в Одесі Галантерник і Труханов», - написав народний депутат.
Політика Порошенко і Путін провели телефонну розмову про політв'язнів Глава Української держави Петро Порошенко і російський президент Володимир Путін в суботу, 9 червня, провели телефонну розмову. На сайті президента України повідомляється, що глави держав в ході телефонної розмови обговорювали питання звільнення всіх українських політв'язнів, які перебувають на російській території і на тимчасово окупованих територіях на Донбасі і в Криму. «Петро Порошенко звернув увагу російського президента на голодування українських політв'язнів у Росії і висловив стурбованість погіршенням їхнього стану здоров'я. В ході розмови було досягнуто домовленості, що незабаром уповноважені з прав людини України і Росії відвідають ув'язнених українців», - сказано в повідомленні. На сайті Кремля повідомляється, що Володимир Путін під час розмови зажадав від Петра Порошенка негайного звільнення російських журналістів, заарештованих в Україні, ймовірно, маючи на увазі головного редактора РІА "Новости Украина" Кирила Вишинського.
Політика Родичі жертв рейсу MH17 провели акцію біля посольства Росії в Гаазі Родичі загиблих в результаті авіакатастрофи пасажирського літака «Боїнг» рейсом MH17 влітку 2014 року на Донбасі провели акцію біля посольства Російської Федерації в Гаазі, повідомляє BBC. На газоні біля будівлі російського посольства в Гаазі активісти поставили 298 білих стільців і поклали на кожен стілець червону троянду в пам'ять про кожну жертву цієї трагедії. Також родичі загиблих звернулися до російського президента Путіна, зазначивши, що 12 червня в РФ буде відзначатися день незалежності країни, однак святкувати їй нічого, тому що влада Росії не приймає загальноприйнятих цінностей. Нагадаємо, 24 травня експерти спільної слідчої групи повідомили, що літак рейсу МН17 збила ракета, випущена з ЗРК «Бук» 53-й бригади ППО ЗС РФ, який був доставлений на окуповану територію Донбасу з російського міста Курськ. 1 червня палата представників парламенту Нідерландів підтримала рішення голландських і австралійських властей визнати РФ відповідальною за катастрофу малайзійського «Боїнга» рейсу МН17.
Спорт Абрамович не продав Челсі найбагатшій людині Британії Російський олігарх Роман Абрамович відмовився продавати англійський футбольний клуб «Челсі» відомому британському бізнесменові Джиму Раткліффу за два мільярди фунтів, хоча вартість «Челсі» оцінюється приблизно в 1,3 мільярда фунтів. Про це повідомляє Daily Mail. 65-річний Джим Раткліфф є главою нафтохімічної компанії «Ineos» і найбагатшим бізнесменом Великої Британії. Його статок оцінюється в 21 мільярд фунтів. Нагадаємо, раніше Роман Абрамович, який проживає в останні роки в Лондоні, отримав відмову у продовженні візи від влади Британії. Відмова надійшла в зв'язку з посиленням міграційних правил щодо російських бізнесменів на тлі справи про отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Після цього Абрамович отримав громадянство Ізраїлю.
Політика Сенцова в колонії оглянули медики Консиліум лікарів міста Лабитнангі в Ямало-Ненецькому окрузі РФ 8 червня в колонії оглянув незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова, який 14 травня оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх в'язнів Кремля. Як повідомляє  прес-служба регіонального управління Федеральної служби виконання покарань РФ, 8 червня проведено консиліум лікарів-фахівців Лабитнанзької міськлікарні. Олегу Сенцової проведено ряд досліджень та надано рекомендації щодо ведення пацієнта. Сенцов, який  добровільно відмовився від прийому їжі, знаходиться під постійним наглядом медпрацівників установи, де він відбуває покарання. Нагадаємо, 14 травня Олег Сенцов оголосив голодування в російській в'язниці, вимагаючи звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають у в'язницях Росії і на тимчасово окупованій території України.
Політика Трамп звинуватив Обаму в здачі Криму і знову підтримав повернення РФ у G8 Чинний президент США Дональд Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму в тому, що той дозволив Російській Федерації анексувати український Крим. Відповідну заяву Трамп зробив 9 червня в ході прес-конференції на полях саміту Великої сімки в Канаді. «Президент Барак Обама дозволив Росії забрати український Крим. Зараз Обама вже може говорити все, що завгодно, проте саме він дозволив Росії забрати Крим. Я міг би мати зовсім інше ставлення до нього, але ви повинні поставити запитання екс-президенту Бараку Обамі, навіщо він це зробив?» - сказав глава Білого дому. Також Трамп знову підтвердив, що, незважаючи на негативну реакцію інших членів Великої сімки, особисто він все ще підтримує повернення РФ до групи найбільш розвинених економік світу. «Я б хотів бачити Росію в G8 на противагу до G7. Хочу сказати, що G8 - більш значуща група, ніж G7», - сказав президент США.
Суспільство У Європарламенті закликали владу України підтримати КиївПрайд Депутати Європарламенту написали лист владі України із закликом підтримати Марш рівності в Києві і прийняти кроки для захисту ЛГБТ-спільноти в Україні. Адресований президенту України Петру Порошенко, уряду і народним депутатам лист опубліковано на сайті депутата Європейського парламенту Ребекки Хармс. «Одним з головних принципів ЄС є забезпечення рівних прав для всіх, незалежно від їхньої статі, національності або сексуальної орієнтації. Два КиївПрайди без насильства продемонстрували прихильність України до права мирних зібрань, заради якого люди пожертвували своїми життями під час Революції Гідності на Майдані. Ми закликаємо владу України зберегти мир і в цьому році і забезпечити 17 червня безпеку під час КиївПрайду», - сказано в листі європарламентарів. Також депутати Європарламенту закликають українську владу зміцнити прихильність України до європейського майбутнього і зайнятися ще незавершеною роботою щодо забезпечення прав ЛГБТ-українців. 

Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного ....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтес....
більше матеріалів




/-1,4502279758453-/ /-pc-/
Top