counter
Архів Повернутись назад 09 Квітня 2016
9 Квітня
Суспільство У Вінниці затримано поліцейських-вимагачів У Вінниці затримано на хабарі в п'ять тисяч доларів США трьох інспекторів міської поліції. Про це повідомляє прес-служба СБУ. За інформацією правоохоронців, офіцери провели несанкціонований обшук у квартирі, яку орендували двоє іноземців із Близького Сходу. «Чоловіків, які планували інвестувати в ресторанний бізнес, поліцейські безпідставно звинуватили у зберіганні і вживанні наркотиків. Інспектори також забрали в іноземців документи і майже півтори тисячі доларів. Надалі поліцейські через посередника повідомили іноземцям, що нереєстрація фейкового кримінального провадження стане у п'ять тисяч доларів США», - йдеться в повідомленні. Працівники спецслужби затримали посередника інспекторів під час передачі частини суми. Трьох вимагачів правоохоронці затримали в різних районах міста. Під час обшуків в автомобілі одного з них було виявлено тридцять грамів конопель, в будинку іншого - бойові патрони різного калібру. Поліцейським повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
оформление ленты  Блог: 
Політика Олександр Охріменко США фактично махнули на нас рукою Україна повинна розраховувати на власні сили, а не на підтримку міжнародних партнерів США або Японії. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко. «Треба розраховувати на власні сили, тим більше що реально нам Японія ще колись дуже давно гроші на будівництво біля Києва колектора обіцяла і в підсумку нічого так і не дала. Не треба орієнтуватися на чужих, бо вони не зобов'язані нас фінансувати. Можливо, якусь невелику суму вони нам дадуть. Але треба орієнтуватися виключно на власні внутрішні ресурси, на гроші українців, українського бізнесу. І менше сподіватися на диво», - розповів економіст. Охріменко переконаний, що остання поїздка Порошенка в Штати повністю не вдалася, що також свідчить про те, що треба потроху забувати про фінансову підтримку з боку США. «Сполучені Штати фактично махнули на нас рукою. Їхні заяви такі ж, як і рік тому. Це говорить про повний провал. За великим рахунком, в Америці вистачає своїх проблем. Україна - не найбільший головний біль США. Звичайно, вони ведуть переговори, посміхаються, але нам варто розраховувати тільки на себе», - упевнений експерт.
Економіка У МЕРТ визнали наявність складнощів із транзитом українських вантажів територією РФ Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підтвердили інформацію про труднощі, що виникли з транзитом українських вантажів територією Росії. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті відомства. «Інформуємо, що останнім часом в Мінекономрозвитку надходять численні звернення від експертів щодо затримання вантажів, які слідують з України транзитом через Російську Федерацію в треті країни, а саме Азербайджан і Грузію», - сказано в повідомленні. При цьому в міністерстві порадили експортерам, які зіткнулися з подібними труднощами, звертатися на гарячу лінію Мінекономрозвитку. Також у відомстві звернулися до експортерів, які здійснюють транзит через РФ, врахувати інформацію про наявність перешкод у перевезенні.
оформление ленты  Блог: 
Економіка Ілля Несходовський Загрозою для припинення допомоги є відсутність дієвих способів боротьби з корупцією Міжнародні партнери можуть припинити фінансування України через низку факторів, серед яких неефективна боротьба з корупцією, відсутність прогресу в реформах, неналежна система управління державною власністю. Офшорний же скандал не стане поштовхом до скорочення допомоги. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив економічний експерт Ілля Несходовський. «За кордоном дивляться на питання офшорів не так, як у нас. Вивчаючи документи, можна сказати, що, з точки зору міжнародного права, порушень у цій ситуації в контексті ухилення від податків або приховування своєї власності або капіталів, отриманих злочинним шляхом, - немає. Тому західні партнери не будуть приймати рішення про припинення фінансування», - розповів економіст. Несходовський переконаний, що набагато більшою загрозою для припинення фінансування є зовсім інші чинники. Серед них - відсутність дієвих засобів, спрямованих на боротьбу з корупцією в Україні. «Це питання дійсно більше турбує наших західних партнерів, ніж офшорний скандал. Вони задаються питанням, чому у нас суддів, прокурорів, інших чиновників, яких затримують на хабарах, відпускають і не карають. Хвилює питання проведення реформ, їхніх темпів, залишається досить неефективна система управління державною власністю, відсутні належні механізми захисту приватної власності. Такі основні претензії до України. Я думаю, що допомога продовжуватиме надходити, але якщо наша влада не робитиме кроків для виправлення ситуації, то, звичайно, швидше за все, допомога буде скорочуватися і це призведе до повної зупинки фінансування української економіки», - підсумував фахівець.
Події Сьогодні бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО Протягом сьогоднішнього дня бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Найбільше обстрілів вони здійснили поблизу Донецька. Зокрема, завдали шість прицільних вогневих ударів із мінометів по Широкиному і п'ять по Авдіївці. Під вогонь ворога з озброєння меншого калібру потрапили позиції українських захисників в Опитному, Луганському, Невельському і Пісках. Також на іншому напрямі бойовики використовували тактику неприцільно вогню. Обстрілюючи опорні пункти з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї в районах Майорська, Верхньоторецька і Новоселівки, ворожі ДРГ стріляли хаотично, намагаючись виявити слабкі місця сил АТО.
За кордоном РФ вирішила поміняти концепцію зовнішньої політики Голова МЗС Сергій Лавров заявив, що за дорученням президента розробляється нова редакція концепції зовнішньої політики Росії. Про це він повідомив, виступаючи на асамблеї Ради із зовнішньої і оборонної політики, пише РИА Новости. За словами Лаврова, період невизначеності в світових справах триває, відповісти одразу одним махом на всі запитання неможливо, особливо за нинішньої міжнародної ситуації. «При цьому, звичайно ж, загальну тенденцію можна спостерігати, всі ці тенденції ми намагаємося відтворювати у наших основоположних доктринальних документах. Це і стратегія національної безпеки Росії, і концепція зовнішньої політики Росії», - зазначив він. Йдеться про перехід до нової, поліцентричної архітектури світової політики, яка повинна спиратися на взаємодію провідних центрів сили в інтересах спільного розв'язання глобальних проблем. Останній раз концепція зовнішньої політики Росії оновлювалася 2013 року.
Суспільство На Чернігівщині чиновники привласнили 400 тисяч гривень, призначених на ремонт школи Працівники Служби безпеки України викрили факт привласнення бюджетних коштів, виділених на реконструкцію школи в Варвинському районі Чернігівщини. Як повідомляє прес-служба СБУ, тендер на проведення ремонтних робіт у навчальному закладі виграла київська компанія. Відповідно до укладеної угоди, на рахунок фірми було перераховано понад два мільйони гривень з державного бюджету. Працівники спецслужби спільно з Державною фінансовою інспекцією встановили, що менеджмент компанії, за змовою з чиновниками, вніс у звітну документацію завищені дані про вартість низки робіт. У результаті кошторис ремонту зріс майже на чотириста тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 364 і ст. 366 Кримінального кодексу України.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,87116289138794-/ /-pc-/
Top