counter
Архів Повернутись назад 09 Січня 2019
9 Січня
Дозвілля оформление ленты  Дві голлівудські зірки з'явилися на "Золотий глобус 2019" в сукнях українських брендів Відразу дві відомі американські актриси вибрали сукні українських брендів для церемонії вручення премії "Золотий глобус". Так актриса Меган Маллаллі, що прославилася своєю роллю в серіалі "Вілл і Грейс", вийшла на сцену в синій сукні від української марки Navro. Меган вручила нагороду переможниці в категорії "Краща жіноча роль в драматичному серіалі". Вбрання з осінньо-зимової колекції Navro прикрашене авторським принтом, створеним дизайнером Ольгою Навроцькою. Про дивне відкриття написала сама дизайнер, яка побачила свою сукню в новинах. Актриса пізніше повідомила, що купила сукню через інтернет. Інша американська актриса Джеймі Чанг з'явилася на червоній доріжці "Золотого глобуса" в сукні від Nadya Dzyak українського бренду. Зірка реаліті-шоу проекту MTV «Реальний світ» і серіалів "Заборонений прийом", "Дівчина-самурай" вибрала прозору сукню з воланами.
Здоров`я В Україні медична діагностика стане безкоштовною: повний список доступних послуг Українці зможуть з 1 липня 2019 року за наявності направлення сімейного лікаря, терапевта чи педіатра отримати 54 діагностичних і лікувальних процедур безкоштовно за програмою "Безкоштовна діагностика". Про це написав заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк в Facebook. «З 1 липня 2019 року за направленням вашого сімейного лікаря Ви зможете отримати пакет діагностичних і лікувальних послуг, які сплатить Національна служба здоров'я за принципом "гроші йдуть за пацієнтом". Вам, відповідно, платити за них не доведеться. Маючи направлення, ви самі зможете вибрати, де здати аналізи або пройти діагностику. Це може бути і державна установа, і приватна», - написав заступник міністра охорони здоров'я. Пакет послуг покриває обстеження на найбільш поширені хвороби внутрішніх органів, серця, легенів, скелета і 10 найпоширеніших видів онкології у чоловіків і жінок. У 90% випадків цього буде достатньо, щоб сімейний лікар спільно з фахівцем встановили діагноз і спланували лікування. За словами заступника міністра, оплачуватися будуть не просто розмови з лікарем-фахівцем, а конкретні його дії щодо поліпшення вашого здоров'я. Крім того, це буде конкурентна ціна, яка повинна буде покривати всю процедуру і підійде як для комунальних, так і приватних закладів. "Говоримо «до побачення» покупці шприців, рукавичок і плівки для рентгену з кишені - все, що потрібно, увійде до вартості послуги", - написав Павло Ковтонюк. Такі зміни наберуть чинності з 1 липня 2019 року, проте, чи запрацюють вони в регіонах - буде залежати від влади міста. Більш докладний перелік безкоштовних медичних послуг виглядає так: 12 різних аналізів; мамографія; 5 видів рентгена (грудна клітка, суглоби, хребет, кістки і навколоносових пазух, ехокардіографія); моніторинг ЕКГ; 2 види тестів для визначення патологій серцево-судинної системи; 6 видів УЗД (шлунково-кишковий тракт, нирки, сечовий міхур, артерії ніг, щитовидна і молочні залози); 4 види біопсії під контролем УЗД (щитовидної залози, лімфатичних вузлів, молочних і передміхурової залоз); видалення новоутворень (м'яких тканин і шкіри в носі, гортані, вухах); ендоскопічні дослідження та операції одного дня (стравоходу, шлунка, дванадцятипалої і товстої кишки, сечового міхура, трахеї і бронхів).
Події Біля одного з арсеналів ЗСУ помітили безпілотник Біля одного з військових арсеналів був виявлений безпілотник, повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ. "Вчора вночі, 08 січня, близько 22:00 черговими радіолокаційними засобами одного з арсеналів ЗСУ виявлено сигнали управління безпілотного літального апарату (БПЛА) за декілька кілометрів від військового об'єкта. Оператором комплексу радіоелектронної боротьби (РЕБ) були негайно придушені радіоканали управління БПЛА, що зробило неможливим його подальше використання", - йдеться в повідомленні. Також була посилена чергова зміна охорони арсеналу, мобільні патрулі ретельно обстежили прилеглі до військової частини території. Про інцидент повідомили в Нацполіцію і СБУ. Нагадаємо, в окупованому Росією Сімферополі розбився  безпілотник з листівками "Слава Україні".
Дозвілля оформление ленты  Джим Керрі закрутив роман: актриса на 22 роки молодша Голлівудський актор Джим Керрі, який довгий час перебував у статусі холостяка, показав публіці нову дівчину. Так, на червоній доріжці церемонії "Золотого глобуса-2019" він з'явився з колегою по серіалу "Жартую" - 34-річною Джинджер Гонзагою.    Вони виглядали щасливими, багато посміхалися, а пізніше представник пари підтвердив, що у них насправді серйозні відносини. Нагадаємо, раніше Джим Керрі був звинувачений у причетності до смерті своєї колишньої дівчини Катріони Вайт. Вдівець 30-річної Вайт - Марк Бертон, подав відповідну позовну скаргу на актора до Верховного суду округу Лос-Анджелес. У документі 54-річний Керрі звинувачується у "використанні свого незліченної багатства і слави для протизаконного придбання і поширення препаратів, які викликають залежність і тому є смертельними". Бертон стверджував, що Вайт була "схильна до депресії" і "раніше намагалася накласти на себе руки", а актор прекрасно про це знав. Проте він під вигаданим ім'ям добув для неї сильнодіючі препарати, а після смерті подруги "намагався замести сліди".
Економіка Міжнародні резерви України оновили п'ятирічний максимум У 2018 році міжнародні резерви України зросли до п'ятирічного максимуму, повідомляється на сайті Національного банку України. "За підсумками 2018 року міжнародні резерви України зросли на 10,6% і на 1 січня 2019 року склали 20,8 млрд дол. США (в еквіваленті), за попередніми даними. Такий обсяг резервів не тільки перевищив останній прогноз Національного банку (19 , 2 млрд дол. США в еквіваленті, згідно з інфляційним звітом за жовтень-2018), а й досяг п'ятирічного максимуму - останній раз такий рівень резервів був зафіксований ще в жовтні 2013 року", - йдеться в повідомленні. Збільшити міжнародні резерви вдалося насамперед завдяки отриманню Україною зовнішнього фінансування і покупки Національним банком надлишку валюти на міжбанківському ринку. Раніше повідомлялося, що українці зможуть обмінювати валюту в терміналах і банкоматах.
Кримінал оформление ленты  У Києві обстріляли хлопця Молодого хлопця підстрелили в Дніпровському районі Києва, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в столиці. "Близько опівночі в Дніпровське управління поліції надійшло повідомлення лікаря про госпіталізацію з вулиці Будівельників 23-річного юнака з пораненням. За словами свідка, якого опитали поліцейські, потерпілий разом із невідомим зайшли в магазин. Згодом вони вирушили в бік бульвару Верховної Ради. А через кілька хвилин пролунали хлопки, схожі на постріли. Однак, коли жінка вийшла на вулицю, нікого не було", - йдеться в повідомленні. Працівники поліції вилучили стріляні гільзи, один патрон і одну гумову кулю від невстановленої зброї. Речові докази направили на експертизу. Зараз потерпілий перебуває в стаціонарі в задовільному стані. У нього поранення обличчя та тулуба. Раніше повідомлялося, що в Харкові чоловік в ході сварки намагався зарізати свого брата.
Події оформление ленты  У Черкаській області 52-річна вчителька побила дітей У Катеринополі Черкаської області батьки двох восьмикласників написали заяву в поліцію на вчительку їхніх дітей. 52-річну викладачку звинувачують в побитті школярів, повідомив журналіст Сергій Радченко. "З ними жінка влаштувала бійку за непослух на уроках. У 13-річного хлопця після цього з'явився синець під оком, а його однокласниця залишилася без пучка волосся", - написав він у Facebook. Рідні постраждалих звернулися з листом до управління освіти, в якому розписалася 14 інших батьків. Вони вимагають звільнення педагогічного працівника, а вчителька ситуацію не коментує. Також він опублікував аудіозапис, на якому чутно, як вчителька б'є дитину. Раніше повідомлялося, що вчителька однієї з загальноосвітніх шкіл Шостки Сумської області зачинилася  в аудиторії з учнями п'ятого класу, бо не хотіла пускати на урок атестаційну комісію.
Суспільство Новий удар стихії: низку областей накриє мокрий сніг із дощем У четвер і в п'ятницю в ряді регіонів України очікується погіршення погодних умов, повідомляє прес-служба "Укргідрометцентру". За даними синоптиків, 10 січня в південних, вдень і в східних областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. В Одеській, Миколаївській, Херсонській областях сніг з переходом в дощ, місцями значні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу, в Запорізькій області значний сніг. 11 січня в Україні, крім заходу та півночі, пориви вітру 15-20 м/с; в центральних і східних областях мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, в Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій і Луганській областях місцями значний мокрий сніг, хуртовини (приріст сніжного покриву 10-15 см). У південних областях опади переважно у вигляді дощу. Ускладнення погодних умов відповідають першому (жовтому) рівню небезпеки. Нагадаємо, раніше в результаті негоди в двох регіонах було обмежено рух транспорту.
Події оформление ленты  На Закарпатті прикордонник намагався з'їсти хабар На Закарпатті прикордонник при затриманні намагався з'їсти хабар, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. Так, оперативники проводили затримання під час отримання інспектором прикордонної служби останньої частини неправомірної вигоди в сумі 200 доларів. В ході слідчо-оперативних заходів було встановлено, що інспектор прикордонної служби пункту пропуску "Лужанка" за певну винагороду допомагає громадянам в занятті контрабандою, а саме в сприянні в безперешкодному переміщенні тютюнових виробів з України в країни ЄС.  Інспектор вимагав за вирішення даного питання тисячу доларів, а гроші отримував частинами. Щоб позбутися предмета злочину, грошей, і в подальшому уникнути відповідальності за його вчинення, прикордонник намагався з'їсти 200 доларів. В даний час фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Раніше повідомлялося, що в міськраді Білій Церкві проходять обшуки.

10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
Шкідливими звичками ми звикли називати прихильність до куріння, алкоголю та інших речовин, які руйнують органі....
Активність мозку по годинниках: коли ваш мозок працює швидше
Активність мозку по годинниках: коли ваш мозок працює швидше
Знання про особливості людського мозку може допомогти правильно спланувати свій день, щоб він пройшов продукти....
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
більше матеріалів




/-0,59354186058044-/ /-pc-/
Top