counter
Архів Повернутись назад 08 Листопада 2018
8 Листопада
Кримінал Помер найкривавіший серійний вбивця-педофіл України У понеділок, 5 листопада, помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач, повідомили в пенітенціарній службі України. Сам родом з Кемеровської області він тероризував кілька областей України, вбиваючи молодих дівчаток і дівчат, яким було всього по 9-17 років. Вбивства зі зґвалтуваннями в збоченій формі Ткач здійснював в 1980-2005 роках. Будучи колишнім міліціонером-криміналістом, він ретельно замітав сліди місця злочину. Маніяка затримали у нього вдома, в селі Пологи. Він сказав оперативникам, що чекав їх 25 років. Під час обшуку в його будинку були знайдені жіночі речі, які він забирав на пам'ять у своїх жертв. Він заявляв, що вбивав нещасних, щоб довести «повну профнепридатність оперативників». Експертиза довела, що він цілком здоровий і адекватний. У в'язниці "пологівський маніяк" одружився з росіянкою, на 38 років молодшою за нього. У 2008 році він був засуджений до довічного ув'язнення за 37 доведених вбивств. Всього за неофіційними даними і за словами самого Ткача, він здійснив понад 100 вбивств, докази яких досі збирає прокуратура. Також за роки пошуків Ткача міліція посадила у в'язницю 11 невинних людей.
Кримінал Модний сайт "Медуза" повернув на роботу хтивого головного редактора, а його суперника - звільнив Працівник сайта «Медуза», чиєї дружини домагався головний редактор видання Іван Колпаков, в цьому ЗМІ більше не працює. Спочатку в профільних телеграм-каналах з'явилися повідомлення про те, що він звільнений, але пізніше гендиректор «Медузи» Галина Тимченко пояснила, що співробітнику було запропоновано або працювати віддалено, або звільнитися за згодою сторін і отримати компенсацію, або звільнитися за власним бажанням. «Він, мабуть, вибрав третій варіант», - пише Тимченко. Також раніше російські ЗМІ писали, що Медуза повернула на роботу скандального головного редактора. Раніше за підсумками внутрішнього розслідування Колпаков був відсторонений від роботи на два тижні, а співробітник стверджував, що піде, якщо головний редактор залишиться на своєму місці. Колпакова звинуватив колега в тому, що під час корпоративного заходу той залицявся до його дружини. А коли та обурилася, заявив, що "йому за це нічого не буде", повідомляє Ехо Москви.
Дозвілля оформление ленты  Труси тримаються на кістках. Беллу Хадід розкритикували за зайву худорлявість Красуня Белла Хадід виклала знімок в Instagram в чорній білизні і пітонових чоботях. Під фото дівчина повідомила, що братиме участь в показі нижньої білизни Victoria's Secret. "З нетерпінням чекаю той момент, коли ви зможете побачити всю цю красу! Дуже вдячна за можливість знову приєднатися до шоу. Відчуваю себе найщасливішою і перебуваю в прекрасній формі (різні типи зовнішності неоднаково реагують на посилені тренування і здорове харчування)", - написала вона під фото Але шанувальники не оцінили підтягнуту фігуру Белли, вважаючи її худою і неприємною, висловивши сумнів, що ребра, які стирчать здатні викликати бажання купити цю білизну. Деякі навіть звинуватили її в пропаганді анорексії, "так у тебе ж труси тримаються тільки на кістках", - написав один з підписників.
Політика У РПЦ зухвало відповіли Порошенку на прохання забратися з України У відділі церковних зв'язків Московського патріархату заявили, що РПЦ нібито зародилася в Україні, так що нікуди з цієї території не втече. Таке заявив протоієрей Ігор Якимчук у відповідь на заклик президента України забиратися з країни. "Російська церква існує на українській землі вже більше 1030 років, а слово Русь ... спочатку означало територію нинішньої Київської та прилеглих до неї областей", - запевняє московський священик. У РПЦ вкотре назвали створення єдиної української церкви в Україні "грубим і беззаконним насильством". Нагадаємо, напередодні у Вселенському патріархаті заявили, що коли Російська православна церква забороняє своїм парафіянам бути на службах у храмах Вселенського патріархату, то догоджає "лише антихристу", але ніяк не в Богу.
Дозвілля оформление ленты  Руслана Писанка похвалилася фігурою через рік після радикального схуднення Українська актриса і телеведуча Руслана Писанка похвалилася шанувальникам стрункішою фігурою. Не так давно Мережу сколихнула новина про те, що в родині Руслани Писанки сталося поповнення. Про це повідомила сама українська актриса на своїй офіційній сторінці в Instagram. Тепер же в мікроблозі Руслани з'явилося фото, на якому артистка відображена в спокусливій сукні в чорно-білу смужку з глибоким декольте, пише Клатч. «Доброго дня, дорогі мої, підписники! Зовсім скоро вийде новий спектакль з моєю участю, називається Клітка. Вперше я виступлю не лише в ролі актриси, але і візьму на себе місію режисера. Скажу вам, що це не дуже просто. Вам цікаво буде побачити мене в цій якості?» - звернулася до шанувальників Руслана Писанка, яка раніше поділилася зворушливим фото з чоловіком Ігорем Ісаковим. Підписники засипали українську актрису численними компліментами.
Дозвілля Через 20 років Джулія Робертс пояснила свої неголені пахви Через 20 років після скандальної зйомки, Джулія Робертс розповіла про її неголені пахви і причетність до руху феміністок. Актриса зізналася, що 20 років тому просто забула поголити пахви і одягла невдале плаття для цього. Мовляв ніякої політичної причини тут немає. На відверту розмову голлівудську діву Джулію Робертс намагалася вивести журналістка Бізі Філіппс. Ведуча шоу "Busy Tonight" пригадала, як в 1999-му Робертс осоромилася на прем'єрі гучного фільму "Ноттінг Хілл". Тоді актриса махала публіці, шокуючи папараці досі небаченим видовищем на червоній доріжці - густими "хащами" під пахвами. Робертс твердо стояла на своєму: вона сама такого не очікувала, просто не розрахувала довжину рукава. Хоча зауважимо, преса не раз ловила Робетрс на такій забудькуватості. У той же час актриса визнала, що сама того не відаючи запустила нову моду серед жінок-зірок, а також - прихильниць бодіпозитива.
Економіка "Мінус п'ять кіло": депутат, який живе на "мінімалку" схуд ще більше Російський депутат невизнаної в Україні Держдуми Микола Бондаренко продовжує свій експеримент зі спробою прожити на прожитковий мінімум у Росії. Нагадаємо - це 3,5 тисячі рублів. Він розповів, що за два тижні "міністерської дієти" схуд на чотири-п'ять кілограмів, але продовжує експеримент. "Сьогодні у мене, наприклад, на сніданок був омлет, але вкрай маленька порція, чим я, безумовно, не задоволений. На обід у мене буде суп, а на вечерю - я поки не займався цим питанням, думаю, щось теж придумаю", - розповів Бондаренко.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Николай Бондаренко (@bondarenko_blog) 1 Ноя 2018 в 9:13 PDT Нагадаємо, депутат з 24 жовтня проводить експеримент, щоб з'ясувати, чи достатньо трьох з половиною тисяч рублів для того, щоб нормально харчуватися цілий місяць. До цьому його підштовхнула суперечка з уже звільненим міністром праці, зайнятості та міграції Саратовської області Наталією Соколовою, яка заявила, що таке цілком можливо, якщо відмовитися від м'яса і перейти на "макарошки".
Кримінал В одеських лікарнях пацієнтів труїли технічним киснем Директора філії підприємства з виробництва кисню і його спільника, які продавали в одеські лікарні технічний кисень замість медичного, взяли під варту за клопотанням обласної прокуратури. Розмір застави складає 2 мільйони 643 тисячі гривень для кожного з них. Чоловікам інкримінують ч. 3 ст. 321-1, ч. 5 ст. 191 КК України - перевезення, зберігання і збут фальсифікованих ліків, заволодіння майном, зловживаючи службовим становищем, за що передбачено довічне ув'язнення. Поліція встановила, що злочинний дует налагодив схему продажу замість медичного рідкого кисню - технічного на території Одеси і регіону. Використання речовини потенційно могло становити загрозу для здоров'я тисячі пацієнтів. Їхніми клієнтами за цей період стали понад 15 комунальних медичних установ, серед яких дитячі лікарні, пологові будинки.
Події оформление ленты  У Київській школі дитину скалічило струмом. Вчителі заперечують У київській школі №69 сталася надзвичайна подія: коли першокласниця Аїша Суліман спробувала взяти булочку у шкільній їдальні, у неї зупинилося серце. За словами очевидців, як тільки дівчинка доторкнулась до металевого столу з підігрівом, вона пронизливо закричала і впала непритомна... Аїша пережила клінічну смерть. Лікарям вдалося запустити її серце, але з тих пір дівчинка перебуває у вегетативному стані - не ходить, не розмовляє і практично ні на що не реагує. Діти, на очах яких все сталося, стверджують, що Аїшу вдарило струмом. Більше того, за кілька секунд до НП електричний розряд відчула ще одна дитина. Хлопчик зізнався журналістам Фактів, що на його руці від удару струмом залишився слід. А у Аїші на руці слід, який судмедексперт назвав електроміткою. Незважаючи на це, в школі кажуть, що удару струмом бути не могло і причина того, що сталося, в іншому, мовляв, дівчинці просто стало погано. Перші три дні після інциденту Аїша була в глибокій комі. На 16-й день дівчинку перевели в неврологію, і лікар назвав її стан вегетативним. Іншими словами, у неї збереглися деякі рефлекси, але пошкодження мозку дуже серйозні. Зараз вона вдома, її стан не покращився. Зрідка вона говорить щось схоже на «мама» або по її щоках течуть сльози. У цей час батьки однокласників Аїші помітили, що в шкільній їдальні почався ремонт на наступний же день після того, що сталося. Також змінився і директор школи. Новий директор школи № 69 Віктор Ужицький каже, що впевнений - електричного розряду не було. "Була проведена перевірка, складені відповідний акт і чотири протоколи, де вказано, що струм був у нормі. Також було складено технічний звіт про те, що школа може працювати. Відразу після того, що сталося, приїжджали співробітники ДСНС та інші структури і нічого не було виявлено. Столи з підігрівом, наскільки мені відомо, були відключені. Можу сказати, що школа намагається допомогти Аїші. Її мамі вже передали близько 12 тисяч гривень, в школі встановлено скриньку для пожертв. Ми всі сподіваємося, що дівчинка одужає", - розповів новий директор школи. За фактом події з Аїшею в поліції відкрили кримінальне провадження. Але судмедекспертизу в рамках кримінальної справи поки не провели.
Дозвілля Юпітер входить у зону Стрільця 8 листопада. Ось що це означає для вас 8 листопада Юпітер, планета розвитку, розширення та експансії, переходить із знака Скорпіон в свій дім, знак Стрільця, в якому пробуде до початку грудня 2019 року. Щороку, змінюючи свій знак, планета «великого щастя», як називають Юпітер астрологи, вказує нам нові шляхи і умови для отримання доступу до удачі, щасливим можливостям, росту і розвитку - як особистісного, так і соціального. Перехід Юпітера зі Скорпіона в Стрілець означає, що завершується період довжиною в рік, коли шляхи нашого розвитку були пов'язані з зануренням вглиб і внутрішнім розвитком. Йому на зміну приходить час, коли можливості розширення та експансії у всіх справах стають більш вираженими. Що це означає для нас? Зазвичай люди чекають змін на Новий рік, загадують бажання і вірять, що в наступному році життя неодмінно стане краще. В астрономічному плані можна сказати, що Новий рік для нас настане 8 листопада, коли Юпітер велично увійде в сузір'я Стрільця. Це його місце, його дім і найбільш гармонійний для нього знак. В Стрільці він пробуде більше року, весь цей час благотворно впливаючи на нас. Тому велика ймовірність, що навіть негативна подія згодом обернеться успіхом. Енергія руху, жага змін, якась невгамовність - все це нас очікує в цей період. Навіть найбільш ледача людина не зможе довго лежати на дивані - надто вже сильний вплив Юпітера! У нас з'явиться гостре бажання змінити себе і звичне положення речей. Захочеться пізнавати нове, йти вперед і розвиватися. І всі ці бажання Юпітер допоможе втілити в життя. Попереду нас чекає рік прогресу, процвітання і везіння, коли сила волі управляє думкою і перетворює її на реальність. Що потрібно робити? Як відомо, будь-яка дія починається з думки. Наш емоційний стан відбивається в будь-якій дії. Тому іноді життя підкидає нові випробування, коли ми чекаємо успіху. Камінь спотикання - внутрішні блоки: якщо підсвідомо ми не віримо в успіх, то будь-який проект - свідомо провальний. Є і зворотний ефект: коли людина на вигляд песиміст і каже: «я налаштовую себе на найгірше, щоб потім не було зайвих розчарувань», а удача ходить за нею по п'ятах. Все просто: підсвідомо вона налаштована на перемогу, хоча може і сама не підозрювати про це. Перехід Юпітера в знак Стрільця якраз допоможе вам розбити внутрішні блоки. Він стирає бар'єри і звільняє людину від пут. У цей період мріяти дуже корисно, а ще краще відразу переходити до дій для здійснення бажання. Є хороший спосіб посилити матеріалізацію думки. Звичайно, не варто думати, що раз настав період процвітання, то годі й докладати особливих зусиль і блага самі по собі припливуть у руки. Це не так. Всесвіт дає нам шанс, відкриваючи перед нами нові можливості. Юпітер протегує нам, але тільки від нашого завзяття і цілеспрямованості залежить кінцевий результат!
Дозвілля оформление ленты  Качиний носик: учасниця "НеАнгелів" показала, якою була до пластичних операцій На своїй сторінці в Інстаграм українська співачка Слава Камінська показала порівняльний колаж своїх нинішніх і архівних фото. У підписі до фотографій зірка філософствує, як добре вплинув на неї час - в плані зовнішності. Вона закликала жінок інвестувати в себе і свою красу, "купуючи вітаміни для волосся". «У дзеркалі зазвичай не помічаєш змін, але мені прислали цей колаж і я зрозуміла, що все роблю правильно. Не треба боятися часу, в моєму випадку, наприклад, він іде на користь. З'являються мізки, знаходиться мудрість і ти розумієш, що перепалене майже червоне волосся ще нікого не робило красивіше, власне, як і брови-ниточки або стрілки товщиною в палець!)) Любіть себе, доглядайте за собою, змінитися може кожна! Ви навіть не уявляєте, як ваше обличчя може елементарно поміняти форма брів. Не треба купувати чергові джинси, мода змінюється, краще купіть вітаміни для волосся, наприклад. Інвестуйте в себе, це окупається в 99% випадків», - пише Слава. Однак підписники дорікнули співачці в тому, що вона явно зробила кілька пластичних операцій, про які змовчала в пості, іншим не сподобалося, що Слава говорить тільки про зовнішність.
Економіка "Євробляхам" перекрили шлях в Україну. Скільки коштуватиме розмитнення Спритні перегонщики більше не зможуть оформляти на одну литовську фірму сотні авто і переганяти їх до України без сплати податків і акцизів. У Верховній Раді вже прийняли в першому читанні "закони Южаніної", що передбачають внесення фінансової гарантії при тимчасове ввезення авто. Якщо порушити правила, то держава забере заставу собі. Як в Україні пропонують змінити правила для "євроблях" і як оформляти гарантії, - пише "Твоя машина". Українців за "євробляхи" зобов'яжуть вносити гарантії. Справа в тому, що нинішня митна система фактично дає українцям "умовне повне звільнення" від сплати податків і акцизів при ввезенні нерозмитнених авто, заявила глава профільного комітету, нардеп від БПП Ніна Южаніна. Машини оформляють на литовські фірми, а українським водіям видають генеральні довіреності. Прийняті за основу два законопроекти (№8488 і №8487) не тільки посилять штрафи і контроль, а й зобов'яжуть при ввезенні машини вносити грошову гарантію. "Пересування громадянами України в митному режимі транзиту без фінансової гарантії (грошової застави у вигляді митних платежів) в подальшому буде неможливо", - заявила депутат. Всі машини на єврономерах в Україні знаходяться в режимі тимчасового ввезення. З моменту, як вони перетнули кордон, є всього лише один рік для того, щоб вивезти авто з території країни. І якщо українець порушує зазначені терміни (а отже і Митний кодекс), він повинен нести за це відповідальність. Навіщо платити гарантію. Фінансова гарантія - гроші, які держава отримає, якщо власник авто обдурив митників і вирішив кататися на авто без української реєстрації і не платити за розмитнення. В результаті у українців зникне стимул ввозити "євробляхи": заплатити доведеться стільки ж, скільки ж, як і за звичайне розмитнення. Як порахують розмір гарантії. У чинному Митному кодексі сказано: "розмір фінансової гарантії визначається органом доходів і зборів виходячи з суми митних платежів, які підлягають сплаті при випуску товарів для вільного обігу на митній території". Як пояснює юрист Олександр Плахотник, це означає, що розмір такої гарантії має відповідати вартості розмитнення. "Якщо визначити вартість неможливо, то розмір гарантії вираховують, виходячи з максимальних ставок", - відзначає юрист. Для прикладу розрахуємо, яку гарантію доведеться заплатити при ввезенні п'ятирічного автомобіля вартістю 8 тис. євро з обсягом двигуна 2 тис. куб.см. Для цього використовуємо калькулятор розмитнення, який показує розмір всіх платежів до і після прийдешніх нововведень. Так, при таких умовах вартість розмитнення буде близько 3,1 тис. євро.
Здоров`я оформление ленты  Зірка «Величного століття» Мер'єм Узерлі феноменально схудла Шанувальники ледь впізнають у минулому пишнотілу актрису Мер'єм Узерлі. Виконавиця ролі Роксолани в серіалі «Величне століття» скинула не менше десяти кілограмів. Зараз 35-річна Мер'єм вже не схожа на ту Роксолану, скоріше - на її юну, тендітну дочку. Дівчина також повернулася і до свого натурального кольору волосся - чорного. Однак багато шанувальників серіалу вважають, що зірці куди більше підходив рудий колір локонів. Нагадаємо, раніше Мер'єм страждала від моральних і фізичних навантажень. У 2013 році, коли до закінчення зйомок «Величного століття» залишалося кілька тижнів, актриса полетіла до Берліна і відмовилася повертатися. Свою поведінку вона пояснила тим, що отримує дуже маленьку зарплату для такої рабської праці. Зараз Мер'єм повністю зосереджена на своєму особистому житті. Взимку 2014 року актриса народила дочку Лару, і тепер проводить із дівчинкою весь вільний час. Раніше актриса розлучилася з першим чоловіком і поки що не взяла шлюб.
Суспільство оформление ленты  Чотири роки загадковий кіт живе на могилі атовця 2 листопада чотири роки тому підполковник Національної гвардії Геннадій Хитрик з бійцями ціною власного життя врятували Маріуполь від страшного теракту... А зараз на його могилі четвертий рік поспіль беззмінним стражем живе кіт, розповідає  вінницький 33 канал. Військовий загинув, коли зупинив на блокпосту підозрілих людей з «гуманітарною допомогою». Терористи заклали в ньому бомбу, відстежували рух з безпілотника, привели в дію вибухівку дзвінком з мобільного телефону. Загинули 38-річний офіцер Геннадій Хитрик і ще один військовий - Микола Руснак, який сам виховував доньку і сина, загинув. "Мені відомо, що вже засуджений один помічник терористів. Одному з вбивць мого чоловіка дали 13 років за ґратами. Решту злочинців ще розшукують і судять. Інших новини немає. А як ми живемо ці чотири роки? Він я виставила в соцмережах фотографії з чоловіком, сім'єю, дітьми до річниці. Син побачив і знову почав плакати татом ", - говорить вдова Оксана Хитрик. Вона каже, що напередодні біди її матері наснився вибух у літаку... Що всі загинули від осколків. А вже о пів на восьму ранку Гена потрапив під вибу ... Він до останнього носив родинні обереги - іконку і хрестик і сніжинку, яку йому подарувала донька. Їх знищила і сила вибуху, розповідає дружина. Жінка згадує, що коли Геннадія проводжали в останню путь, то до траурної процесії прибився великий смугастий кіт - закривавлений, з подряпинами на грудях. Зараз щорічно розумний звір, який одужав, приходить на могилу, а може - і не залишає її. "Як тільки ми приходимо, він тут як тут! Годинник можна звіряти. Ми не знаємо, чий він, тому що в селі цього кота ніколи не бачили. Тільки у Гени він завжди як беззмінний вартовий! Не боячись іде до нас, до друзів Геннадія . Може, душа Гени в цьому коту приходить до нас у гості", - з гіркотою говорить жінка.
Економіка Закінчився "комунізм": у Білорусі пальне подорожчає на 37% Зараз літр АІ-92 коштує в Білорусі 1,4 рубля, а «справедлива ціна» - 1,63 рубля, вважають в білоруському уряді, тобто на 37% більше. Подорожчання анонсував під час відвідування «Гродно Азоту» віце-прем'єр Ігор Ляшенко. Ляшенко відповідав на запитання про подорожчання пального «на копійку щотижня» - таким чином бензин вже подорожчав на 12 копійок за серпень-жовтень. За словами віце-прем'єра, «при сьогоднішній ціні бареля в 72 долара справедлива ціна за літр АІ-92 - 77 центів». Зараз літр бензину АІ-92 коштує 1 рубль 40 копійок - це близько 0,66 долара. А 77 центів за сьогоднішнім курсом - це 1 рубль 63 копійки, на майже 16,5% більше за сьогоднішню ціну. Як каже Ляшенко, тенденція подорожчання пального  «по копійці на тиждень» продовжиться, якщо ціна на нафту не зміниться, повідомляє Свобода.
Кримінал оформление ленты  Стрілець розстріляв студентську вечірку: вбито 12 людей Невстановлений чоловік влаштував стрілянину в барі міста Таузанд-Окс в штаті Каліфорнія, коли там проходила вечірка для студентів. Його жертвами стали 12 осіб, серед яких - один офіцер поліції. Повідомляється, що сам стрілець також загинув. Чоловік, одягнений у все-чорне і в балаклаві, випустив щонайменше 30 куль із пістолета і кинув димові гранати в учасників вечірки. Дванадцять чоловік були вбиті, включаючи заступника шерифа Рона Хелуса.   Після розстрілу стрілок вбив сам себе. Ім'я вбивці поки не називається. Багатьом його жертвам було менше 18 років. Напад стався ввечері, близько 23:20. Маніяк спочатку вистрілив в вишибалу на вході, тіло загиблого чоловіка на вулиці сфотографувала преса. Поліція прибула на місце через три хвилини. Між правоохоронцями та вбивцею також сталася стрілянина.
Закон і Право Чим старше, тим більше. Рада легалізувала "євробляхи" Верховна рада проголосувала в цілому за законопроект №8487, який знижує акцизи на розмитнення автомобілів. Зокрема, парламент затвердив строки сплати "пільгового" розмитнення вже ввезених в Україну євроблях» - 90 днів після набрання Законом чинності. Всі сплачені податки за цей період підуть на пенсії. Так, перш за все, акцизний податок для ввезених в Україну авто буде змінений - для авто з бензиновим двигуном - 50 євро, для авто на дизелі - 75 євро. До базової ставки буде застосовуватися коефіцієнт двигуна і віку машини. Коефіцієнт двигуна виходить, якщо розділити його обсяг на 1000. А коефіцієнт віку авто - кількість повних календарних років. Отже розмір акцизного податку вираховуємо так - базову ставку множимо на коефіцієнт двигуна і на коефіцієнт віку. Однак, це не всі платежі, які доведеться заплатити євробляхарям. Крім акцизу, при розмитненні вони також повинні будуть сплатити ПДВ (20%), ввізне мито (10%) і збір до Пенсійного фонду (3-5% від вартості).
Здоров`я Матку розкривали руками, різали і шили, як труп. Жінки розповідають про жахи пологів у Рівному У Рівному після надважких пологів немовля перебуває в комі. У тому, що її дитина на межі життя і смерті, породілля - 22-річна Анастасія Редько - звинувачує лікаря, який відмовився їй робити кесарів розтин. За словами жінки, її вагітність проходила без ускладнень. Однак, коли після 40-го тижня пологи не почалися, її поклали у відділення патології. Там жінці намагалися стимулювати пологи за допомогою катетера Фолея. Він повинен розширити матку настільки, наскільки це потрібно, щоб вийшла дитина, але це не допомогло. Прийшов лікар-акушер Ігор Жильчук, він вирішив, що жінка народить сама. Однак, за словами Анастасії, сил уже не було, а пологи не починалися, а у дитини падало серцебиття. Анастасія каже, замість того, щоб пояснювати, як далі діяти, лікар кричав на неї, використовував нецензурну лексику. Дитину витягали вакуумом, вона вже не дихала: "Ти так, бл * ть, тужилась!" - кричав породіллі лікар. Медики реанімували немовля, встановили апарат штучного дихання. Зараз дитина в комі. Прогнози лікарів невтішні. Через п'ять днів у скандальній лікарні пройде консиліум з приводу скарги породіллі на лікаря. Однак він продовжує працювати з породіллями і колеги (очікувано) характеризують його як "інтелігентного" лікаря. А тим часом, дізнавшись про сумну історію Анастасії, інша породілля - Юлія Онофрійчук розповіла аналогічну історію з тим же лікарем. Її вагітність проходила ідеально, тому вона вирішила спеціально не вибирати лікаря і ні з ким навмисне про пологи не домовлятися. Коли потрапила до лікарні, переймів не було, їй вирішили ставити катетер. Не встигли. Сутички тривали добу, але дитина не виходила. Жінка знесилилась, не могла ні їсти, ні пити, їй було дуже погано. Вона зателефонувала чоловікові, вже разом вони підняли шум, просили зробити кесарів. Жінка почала непритомніти. "Була 3-4 ранку. Жильчук каже, хто ти така, щоб я для тебе скликав тут консиліум. Так треба дзвонити, піднімати людей із ліжка. Доживеш до ранку, не тріпай мені нерви. Ти корова, роз'їлася за вагітність. Кажеш у фітнес-центрі працюєш? І кому ти там така корова треба", - переказує огидну лайку лікаря Юля. "Він відкривав мені матку руками, було дуже боляче. Таке відчуття, ніби ґвалтують. Казав: "Ти у мене ці пологи запам'ятати на все життя. Порвешся так, що на наступні роди знатимеш, як поводитися", - з жахом згадує дівчина. Все це відбувалося при чоловікові породіллі. У підсумку, коли до 5-ї ранку жінці стало зовсім погано, таки була скликана бригада і дитину знову тягли вакуумом. "Мене розрізали, зробили епізіотомію (розріз промежини і задньої стінки піхви жінки, зроблений під час пологів. - Ред.). Дуже глибокий був розріз і неакуратний. Коли у мене десь через тиждень після пологів розійшлися шви і я поїхала до іншого лікаря, та жахнулася. Каже: "Так тебе різали і шили як трупа. Я не знаю, що тут зробити, ти молода, будемо сподіватися, що заживе", - додає жінка. При цьому дитину видавлювали - тиснули Юлі на живіт. Дівчинка народилася із загнутою головою, пальці були загорнуті в бік колін. Коли її відвезли на виходжування до іншого лікаря і розповіли про причини травм, то він звернув увагу, що в історії хвороби були записані звичайні пологи, без ускладнень.
Суспільство оформление ленты  У хрестоматії з української літератури знайшли розповідь про секс двох малолітніх сестер У хрестоматії з української літератури за 11 клас знайшлося оповідання, сюжет якого збудований навколо гомосексуальних відносин двох сестер, коли молодша відчуває потяг до старшої. Автор - Тетяна Малярчук, а оповідання називається "Цвєтка і її я". Цей факт обурив активістку Оксану Федоренко, про що вона і написала в Facebook. "Міністерство освіти України, рекомендує!!! У мене шок, відсутність слів... Гомосексуальні жінки (лесбіянство), на думку Міністерства освіти України, в тренді. Рекомендую, до читання шкільний підручник "Українська література" (11 клас). Батьки, запам'ятайте Ваші діти потрібні, на жаль тільки Вам, не знайдете час сьогодні, завтра буде пізно. Цікавтеся, беріть участь, контролюйте, переглядайте, спілкуйтеся, пояснюйте, читайте, а головне не мовчіть - це Ваші діти, і їхнє майбутнє", - написала Федоренко в пості. Тим часом у Міносвіти стверджують, що твір, хоч і включений у хрестоматію, не є програмним. Крім того, він не внесений до списку необхідних для підготовки до ЗНО.
Кримінал оформление ленты  Брудний секс-скандал у поліції. Правоохоронці перевіряють звинувачення на адресу керівництва Заступник начальника відділу департаменту захисту економіки Національної поліції Олександр Варченко звернувся до голови НПУ Сергія Князєва з проханням провести перевірку викладених у мережі звинувачень у сексуальних домаганнях. Про це "Українській правді" повідомив 8 листопада представник Національної поліції Ярослав Тракало. У четвер сама Бурейко повідомила, що вночі її розшукували невідомі в гуртожитку, приїжджали до її батьків, чим перелякали рідню до напівсмерті. Дівчина за допомогою користувачів соцмереж склала заяву і подала її в поліцію. Сама ж вона змушена ховатися зі страху за свою безпеку, особливо, дізнавшись, що її нібито переслідувач очолював ГУБОЗ при Януковичі.     Сам Варченко запевнив, що не має стосунку до погроз на адресу Бурейко. Поліцейський пов'язує зазначені події з фактом, що його громадянська дружина Ольга обіймає посаду заступника голови Державного бюро розслідувань. Нагадаємо, напередодні дівчина опублікувала в соцмережі пост із проханням про допомогу. Вона повідомила, що хтось, зареєстрований у соцмережі під ім'ям Варченка, домагався її, зокрема шляхом погроз, обіцяючи, що інакше дівчина "закінчить як Гандзюк". На підтвердження своїх слів вона опублікувала скандальне листування в соцмережі.
Економіка оформление ленты  Керівництво збанкрутілої "Укрпошти" щомісяця отримує 6 млн грн зарплати Після гучного скандалу з "Укрпоштою", яка заявила, що скоротить відділення в селах, оскільки їй "не вигідно утримувати їх і розносити пенсії людям похилого віку", експерти зацікавилися, яку зарплату отримує "настільки талановите" керівництво. Так колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко на своїй сторінці в соцмережі опублікував відповідь на запит від Мінінфраструктири, в якому повідомляються зарплати 32 основних керівників держкомпанії, що продірявилася. Виявилося, що щомісяця тільки на їх зарплати держава витрачає по 5,3 млн грн. "Я думав - мене вже важко чимось здивувати. Скажіть - це потрібно було з Брукліна тягти такого ідіота і платити йому 850 тис грн на місяць, щоб довести до банкрутства «Укрпошту» в інтересах нашого головного олігарха країни?! У нас своїх клоунів недостатньо за 30 тис грн на місяць це зробити ?!))))", - написав Кучеренко. В даний документ варто внести поправку, так як глава "Укрпошти" щомісяця отримує, напевно більше, ніж витрачається на зарплату всіх листонош в Україні, яких Смілянський збирався звільняти. А саме - 744 тисячі гривень щомісяця. Про що свідчить офіційний документ від Мінінфраструктири.  
Кримінал оформление ленты  Розслідувати секс-скандал в Нацполіціі буде СБУ. Але дівчина забрала свої слова назад Управління СБУ в Києві та Київській області розслідує факт звинувачень в домаганнях і погрозах на адресу студентки КПІ Наталії Бурейко від начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександра Варченка. На даний момент за заявою студентки порушено кримінальне провадження, яким займається столична прокуратура. Тим часом зі сторінки дівчини в соцмережі зникли всі обвинувальні пости, а замість цього з'явився пост з вибаченнями, покаянням в допущеній помилці і проханням не турбувати дівчину. Написано це повідомлення досить кондовою мовою, не схожою на стиль Наталії, так що користувачі соцмережі відразу запідозрили, що сторінка дівчини зламана. Дівчина склала заяву за допомогою співчуваючих з соцмережі, а ніч провела поза домом, так як, за її словами, її розшукували невідомі люди і навіть приїжджали до її батьків. Раніше дівчина попросила у соцмережі допомоги, так як хтось під прізвищем Варченко в соцмережі Тіндер, спочатку домагався її, а потім почав погрожувати і навіть надіслав дівчині коробку з відрубаними курячими ногами. Сам Олександр Варченко заявив, що його обмовили, що він не вміє користуватися соцмережами і що сканадал, на його думку, пов'язаний зі спробою тиску на його цивільну дружину Ольгу Варченко, яка займає посаду першого заступника голови Державного бюро розслідувань.
Закон і Право Дуже боляче гаманцю: скільки доведеться платити за порушення правил "євробляхерам" Що просили, то і отримали. Верховна Рада проголосувала в цілому за законопроект, яким вводиться обмеження на кількість авто, які можна ввозити без грошового забезпечення на митну територію України до однієї штуки, і посилює відповідальність за порушення митних правил. До цього народні депутати проголосували за законопроект, який знижує акцизи на розмитнення автомобілів. По-перше, той хто ввіз в Україні євроавтомобіль не має права передавати його у володіння, користування або розпорядження іншим особам або розкомплектовувати його. Також буде заборонено використання такої машини у підприємницькій діяльності або для отримання доходу, наприклад, для роботи в таксі. За порушення встановлених правил передбачений штраф - 34 000 грн. Штрафуватимуть також і тих громадян, які будуть користуватися чужими євроавтомобілями - перший раз на 8,5 тис грн, другий - 17000 грн, позбавлення прав на 1 рік і вилучення авто. За один день прострочення вивезення транзитного авто з порушника буде стягнуто 170 грн, а за три дні відстрочки вивезення машини, що тимчасово ввозиться - 850 грн. Зайвий місяць перебування такого автомобіля на митній території України буде коштувати порушникові 170 000 долл, або навіть транспортного засобу, який може бути конфіскований за рішенням суду. Про порушення терміну перебування в Україні митниця повідомляє в поліцію, а поліції тепер дано право перевіряти особу водія авто з іноземною реєстрацією.
Дозвілля До чого горять щоки. Незвичайні прикмети Горять щоки – прикмета неоднозначна і трактується вона по-різному, в залежності від випадку чи дня тижня. Давайте ж дізнаємося, що означає ця народна прикмета. Горять щоки: значення прикметиЯкщо у вас горять щоки, то про вас хтось згадує. Ви можете навіть дізнатися, що саме в цей момент про вас думають або говорять. Для цього необхідно провести по щоці золотою каблучкою і подивитися на колір смужки, що залишилася після неї. Якщо смужка чорна, то вас лають або обговорюють ваші вчинки. Якщо смужка світла, то про вас говорять добре, можливо, хвалять. Якщо смуга червона, значить, людина говорить або думає про вас нейтрально. Багато трактують цю прикмету по-іншому, враховуючи сторону щоки. В цьому випадку ліва і права щока горять до різних подій. До чого горить ліва щокаГорить ліва щока– прикмета погана. Це означає, що хтось у вас за спиною плете інтриги. Найнеприємніше, що найчастіше прикмета вказує на близьких людей або родичів. Цілком можливо, що люди, яким ви довіряли, налаштовані проти вас і хочуть використовувати вашу довіру і наївність в свої цілях. Якщо у вас горить ліва щока, то вам, звичайно, не варто відразу бігти і розбиратися з тим, хто, на вашу думку, може бути налаштований негативно. Краще не давати приводу для конфлікту, не піддаватися на провокації і всіма силами намагатися зберігати спокій. Пройде час, і змова близьких людей проти вас розкриється сам по собі. До чого горить права щокаГорить права щока – прикмета добра. Це означає, що про вас думає ваша кохана людина, причому його думки дуже позитивні і добрі. Ймовірно, в цей момент він думає про те, як зробити вам приємне і як проявити по відношенню до вас турботу. Якщо у вас горить щока, але другої половинки у вас немає, то це привід задуматися над тим, що у вас з'явився таємний шанувальник. Швидше за все, він давно вже мріє про вас, однак щось заважає йому відкрити свої почуття. Якщо горять обидві щокиЯкщо у вас горять і права і ліва щоки, то це дуже погана прикмета. Вона вказує на те, що незабаром ви будете плакати і ваші сльози вгамують палаюче обличчя. Ця прикмета може передбачати нещастя, хвороби, невдачі, образи – все, що може завдати шкоди і викликати сльози. Але виконання цієї народної прикмети можна легко уникнути. Для цього потрібно просто умити обличчя святою водою. Жар спаде, і прикмета не збудеться. Значення прикмети по днях тижняБагато трактують цю народну прикмету по днях тижня. Якщо щоки горять в понеділок, то вас чекає нове знайомство або зустріч зі старим знакомим. Якщо щоки горять у вівторок, то вас чекає серйозний конфлікт, скандал або навіть бійка. Якщо щоки горять в середу, то вас чекає удача у всіх задуманих справах. Також це вказує на грошовий прибуток. Якщо щоки горять в четвер, вас чекає несподівана подія, яка принесе задоволення і радість. Якщо щоки горять в п'ятницю, вас чекає звістка від близьких людей або приїзд родичів. Якщо щоки горять в суботу, вас чекають нестримні веселощі. Якщо щоки горять в неділю, ви незабаром розлучитеся з близькою вам людиною. Варто сказати, що ця прикмета має сенс тільки в тому випадку, якщо ваші щоки почали горіти абсолютно випадково, а не від спеки на вулиці або внаслідок захворювання.
Суспільство оформление ленты  Повністю немічний: У мережі показали останнє прижиттєве фото Караченцова Одне з російських видань опублікувало знімки з лікарні, де перед смертю перебував Микола Караченцов. Разом з ним поруч були доглядальниця і дружина Людмила Поргіна. Як розповідала дружина актора, він помер щасливим. «В останні дні він не міг ні ковтати, ні говорити, але всім, хто до нього приходив, він тиснув руку. Це було дуже урочисто, дуже гідно. Він нас усіх благословляв і з нами прощався. Він просив мене не плакати, не страждати, а чекати. Останні слова його були: «Не бійся, все буде добре. Ми з тобою – вінчані, Господь з нами». І покинув цей світ зовсім приготованим для раю», - розповіла Поргіна. Микола Караченцов помер 26 жовтня, не доживши один день до 74-річчя. Він лікувався від раку легенів, але організм був ослаблений після кількох курсів хіміотерапії та 30 сеансів опромінення.
Події оформление ленты  Лідер «євробляхерів» в знак протесту спалив свій Range Rover Олег Ярошевич, лідер організації Авто Євро Сила, яка організовує протести «євроблях» в Україні, як і обіцяв раніше, показово підпалив свій Range Rover. Він вважає, що з новим законом про машини на єврономерах, купувати їх стало не вигідно. «Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу правку — це не був популізм або піар», - підписав він відео. Правда більшість коментарів під відео засудили автора, багато хто пропонував віддати авто на війну, дитячому будинку. Але більшість вказувало на те, що людина хоче добре жити не сплачуючи навіть зменшені податки. Багато також запропонували і іншим "євробляхерам" спалити їх авто. Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла формулу розрахунку вартості акцизу при розмитненні автомобілів на європейських номерах. Таким чином вартість розмитнення євроавто коливається від 500 до 3000 і вище.

Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки
Справжнє кохання — це щастя Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів
Швидке ворожіння: кого чи чого варто побоюватися найближчим часом
Швидке ворожіння: кого чи чого варто побоюватися найближчим часом
Життя — складний і звивистий шлях, який пролягає через багато небезпек та перешкод Ворожіння на найближче майб....
Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу
Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу
Згідно з законами нумерології, у кожного з нас є своє число-талісман Експерти в цій галузі об'єднали зусилля з....
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Дзеркало — один із найпотужніших магічних предметів у будинку кожної людини Воно може допомогти вам залучити у....
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
У кожного з нас бувають життєві труднощі, але всі ми по-різному з долаємо Хтось йде безстрашно їм назустріч, а....
більше матеріалів




/-0,62083888053894-/ /-pc-/
Top