counter
Архів Повернутись назад 08 Жовтня 2018
8 Жовтня
Економіка Туреччина відмовляється від кредитів МВФ Туреччина відмовляється від грошей Міжнародного валютного фонду за кредитами. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що його країні більше не потрібні нові борги перед МВФ, повідомляє Reuters. «Тема кредитування від МВФ назавжди закрита», - заявив Ердоган. У той же час рівень інфляції в Туреччині перескочив через показник 2003 року, а ціни збільшилися на 17,9%. За 9 років, з 2002 до 2013 року Туреччина повністю погасила 23,5 мільярдний борг перед МВФ. Нагадаємо, раніше АСН повідомляла, що Білорусь відмовилася від кредитної програми МВФ. Міністр фінансів Білорусі Максим Єрмолович повідомив, що разом з з експертами МВФ була розроблена програма "структурних реформ", влади і міжнародні кредитори розійшлися в термінах реалізації програми. У той же час він додав, що, на думку президента Олександра Лукашенка, програма МВФ може обернутися "шоком для населення". Це пов'язано з тим, що МВФ наполягав на реалізації програми реформ в стислі терміни.
Події Вся голова у крові: Телеведучий Дмитро Комаров отримав серйозну травму на зйомці Відомий мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров постраждав під час зйомки програми на Амазонці. Судячи з описів ведучого, він вирішив взяти участь в своєрідному обряді посвячення, але витримати таке йому виявилося не під силу. Молодий чоловік різко відчув себе погано, а потім знепритомнів. Здавалося б, ми з оператором вже так багато бачили і пробували, що дуже важко себе чимось здивувати і шокувати. Але Бразилії це вдалося. В Амазонці я був змушений спробувати відразу кілька первісних, диких і божевільних індіанських ритуалів, звичайних і звичних для племен. Але мій організм до них виявився не готовий. Це були випробування, відчуття і побоювання, які я не забуду ніколи. Що за ритуали - подробиці в новому сезоні", - заінтригував ведучий. Поки що Комаров не опублікував жодного поста з часу інциденту, так що дізнатися, як він себе почуває зараз поки неможливо.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от @komarovmir 5 Окт 2018 в 4:02 PDT
Події оформление ленты  Повзала під стелею. Жінка до верху набила сміттям величезну квартиру 56-річну жительку російської столиці Тетяну Борисову рятувальники витягли з-під завалів сміття в її квартирі. Фото з обстановкою в будинку у 56-річної мешканки столиці опублікував канал Mash. Рятувальників викликали сусіди Борисової, які вже не могли виносити запах, що доходив з її квартири. Як зазначається, у Борисової три вищі освіти і двокімнатна квартира у власності. Квартиру москвичці відчистили примусово, незважаючи на запевнення господині, що все добре. Старече накопичення або синдром Діогена - на нього страждають близько 5% людей похилого віку, хоча зустрічається він і серед молодих. Своєю назвою синдром зобов'язаний давньогрецькому філософу з Синопа, що за переказами, жив у бочці і відмовився від всіх зручностей цивілізованого життя. Люди, хворі на синдром Діогена, зазвичай живуть серед гір всякого мотлоху і сміття, який вони постійно приносять додому. Як правило вони ледь животіють, хоча нерідко мають достатньо коштів, захованими в затишних місцях або навіть збереженими в банку.
Здоров`я В Одеській aкaдеміі зaпaтентували диво-напій для вагітних і шоколaдний антидепресант Одеська нaціонaльнaя aкaдемія харчових технологій зaпaтентувaлa кілька нових продуктів. Серед них — композиція інгредієнтів для приготування штучного меду. Його пропонують робити з сaхaрa, лимонної кислоти і віногрaдного соку, повідомляє Одесса.нет. «Продукт, отриманий з використанням зaявленої композиції, не містить нaтурaльного меду (на відміну від aнaлогів), прянощів, aромaтізaторов. Він прозорий, без муті, має в'язку консистенцію, колір від світло-янтaрного до темно-янтaрного», - відмічають творці. Другa группa зaпaтентувaлa шоколaдний сироп з яскраво вираженими aнтидепресивними властивостям. До його складу входить кaкaо-порошок, сaхaр-пісок, водa і 40% -й спиртовий екстракт меліси. Останній інгредієнт вводиться в уже готовий сироп. Третій рецепт — нaпій для вагітних нa молочній основі. У нього досить складний склад: тут тобі і мед, і гідролізaт коллaгенa, і молоко, і кисломолочний сир, і насіння кунжутa, і волоські горіхи, і псілліум, і бaнaн, і шпінaт. Стверджується, що нaпій містить всі необхідні майбутній мaмі і дитині вітаміни і мікроелементи, a тaкож корисні бaктеріі, які покращують засвоєння їжі, нормaлізують роботу шлункa і кишківникa, покращують мікрофлору в них.
Економіка Студентам підвищать стипендії – на скільки і кому Комітет з питань науки і освіти одностайно підтримав рішення про збільшення розміру іменних стипендій Верховної Ради для студентів. В Україні збільшать розмір іменних стипендій Верховної Ради для студентів до 2130-2750 грн. Таке рішення одноголосно підтримав Комітет з питань науки і освіти. Для студентів технікумів, коледжів, училищ (ВНЗ I-II рівня акредитації), які навчаються за освітньої ступеня (освітньо-кваліфікаційним рівнем) молодший спеціаліст або бакалавр збільшений розмір іменних стипендій Верховної Ради України до 2130 гривень на місяць. Для студентів університетів, академій, інститутів, консерваторій (вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації), наукових установ, які навчаються за освітнім ступенями бакалавр, спеціаліст або магістр – до 2 720 гривень на місяць.
Закон і Право 50 кілометрів поповзом. З сьогоднішнього дня відновлено обмеження швидкості на дорогах Кабінет міністрів з сьогоднішнього дня, 8 жовтня відновив обмеження швидкості на українських дорогах до 50 км на годину. Перші сім днів водіїв тільки усно попереджатимуть про те, що вони порушили обмеження швидкості, а ось вже з 15 жовтня водіїв почнуть штрафувати. Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що разом з обмеженням швидкості поліція також перевірятиме дотримання технорм рейсового транспорту в рейс. Рішення відновити контроль над швидкістю авто в Україні пояснюється нездатністю поліції приборкати автогонщиків, які масово роблять ДТП, порушуючи правила. За перших 5 місяців поточного року в Україні сталося 57 184 дорожньо-транспортні пригоди. З них 7 861 аварія – це ДТП з потерпілими. В цілому, за неповних півроку в Україні в автомобільних аваріях загинуло 988 осіб.
Кримінал Принесли закривавлений паспорт, а далі - вухо? Геращенко в шоці від витівки бойовиків На зустрічі контактної групи в столиці Білорусі бойовики ОРДЛО кинули на стіл перед Леонідом Кучмою закривавлений паспорт загиблого бійця АТО Василя Сліпака. Про цю страшну історію нардеп Ірина Геращенко розповіла, пояснюючи, чому бажаючих відстоювати Україну на мінському переговорному майданчику просто немає. "...Ми були в шоці. Наступного разу вони привезуть відрізане вухо або руку? Де вони взяли паспорт вбитої людини? Вони причетні до вбивства?" - з жахом згадує Геращенко. Паспорт забрали представники ОБСЄ, щоб передати компетентним органам у Києві. Нагадаємо, Леонід Кучма відмовився вести переговори з бойовиками, посилаючись на підірване здоров'я і на безглуздість цього процесу. 29 червня 2016 року на Донбасі від кулі снайпера загинув Герой України, оперний співак зі світовим ім'ям і боєць АТО Василь Сліпак. Він 19 років пропрацював у Франції, але коли на Батьківщині почалася війна, кинув усе і став добровольцем.
Події оформление ленты  "Так ти відьма!" Вокаліст британської групи Oasis душив свою подругу в нічному клубі 46-річний співак Ліам Галлахер, вокаліст англійської групи Oasis, підозрюється в жорстокому нападі на свою подругу в нічному клубі. Напад потрапив на камери зовнішнього спостереження. На них видно, як Ліам вчепився в горло подрузі, а та в жаху відскочила від нього. Інцидент стався в нічному клубі в Лондоні в серпні. Ліама допитували в поліцейській дільниці, але він не був заарештований, а жінка не стала писати на нього скаргу. Артист заявив, що пара просто дуріла. Однак поліція вважає, що на ігри це зовсім не схоже. В даному випадку постраждалою може бути оголошена 36-річна Деббі Гвітер, повідомляє The Sun. Поліцейські вважають, що зображення з камер відеоспостереження ні що інше як напад і шукають докази для побудови справи. Вже встановлено, що після скандалу Ліама викинули з нічного клубу і він закричав на вулиці: "Вона відьма. Це була її помилка!".
Дозвілля оформление ленты  "Мудрість із віком не прийшла". Волочкова в трусах рекламує свого столяра Російська танцівниця Анастасія Волочкова в черговий раз розплачується рекламою за послуги. Цього разу жертвою рекламного бартеру з Волочковою став її столяр, автор кухонних меблів і облаштування ванної і гардероба. "І знову представлю вам мого доброго друга Олега Созанова. Він є автором і творцем нашої кухні, всіх вбиралень та меблів у всіх ванних кімнатах. А їх у будинку багато! Олег так само допомагав з кухнями моїм близьким з команди і хорошим людям. Троянди він привіз мені з мене ростом", - написала колишня прима. І все б виглядало більш-менш у дусі Анастасії, не додай вона до посту друге фото в одних мереживних трусах у ванній, яку робив слюсар Олег. Фанати були обурені подібним фото і попросили Волочкову поводитися скромніше і хоч трохи помудрішати з віком.    olina64hotmail.it Да....да леди ей уже не дотянуть. .......не вывести деревню из женщины. Что сарафаны распясные, что мужики один другого краше. ...от сохи.kotkova2704 А Миша где?lara__lpetra здесь точно мудрость с возрастом не пришла. ну зачеееем????lusamysa С такой мамашей дочке будет трудно выйти замуж. Прийдёт она с маман знакомиться к родителями жениха,а ее мамашу в каких только позах не видали. И голую,и полуголую,и врастопырку,и раком,и с левым мужиком в трусах на кухне.. Жуть.tatka19822 Ушел Олежа походу через ванну, - пишуть розчаровані фанати. 
Економіка Оголошено переможців «Нобелівської премії з економіки» Лауреатами Нобелівської премії з економіки названі американські економісти Вільям Нордхаус і Пол Ромер, оголосили в понеділок у Шведській королівській академії наук. Вони були обрані в числі кращих за дослідження про вплив клімату на економіку світу. Нордхаусу премія присуджена з формулюванням "за інтеграцію змін клімату в довгостроковий макроекономічний аналіз". Ромер став нобелівським лауреатом "за інтеграцію технологічних інновацій в довгостроковий макроекономічний аналіз". "Нинішні лауреати розробили методи вирішення деяких базових і актуальних питань, що стосуються того, як ми створюємо довгострокове стале економічне зростання. Їхній внесок дає нам фундаментальні знання про причини і наслідки технологічних інновацій і зміни клімату", - йдеться в новині від Нобелівського комітету.
Кримінал СБУ підозрює першого чоловіка Лілії Подкопаєвої в державній зраді СБУ звинувачує бізнесмена, екс-дружина олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої Тимофія Нагорного в державній зраді. Друг Нагірного Роман Реведжук в соцмережі повідомив, що Печерський суд Києва 4 жовтня обрав Нагорному запобіжний захід - утримання під вартою з правом вийти під заставу 528 600.У той же час, СБУ вимагає залишити його під арештом і подає апеляцію. Її розглянуть 10 жовтня. Зараз Нагорний перебуває в СІЗО. Як повідомив один Нагорного, йому інкримінують спілкування з російським бізнесменом Олексієм Дашутіним. Нібито зафіксована розмова в якій поставлені під сумнів національні інтереси України. Однак Нагорний стверджує, що допомагав Дашутін на його прохання, коли той, нібито, збирався допомагати українському спорту. Насправді Нагорний зізнався, що Дашутін обманював його і намагався вирішувати свої питання. Він вказав на те, що багато років займається волонтерством, а свій арешт Нагорний пов'язує з політикою.
Дозвілля Великий ризик перегнути палицю: Найточніший гороскоп на завтра 9 жовтня Завтра 9 жовтня, в гороскопі на перший план вийдуть такі риси, як рішучість і різкість, так що ймовірність перегнути палицю в спілкуванні велика як ніколи. В такий день краще діяти за формулою: «Сім разів відміряй ...». В іншому випадку, жорсткість і завзятість, які припускають зірки, можуть обернутися для вас великою кількістю конфліктів з оточуючими. Втім, в будь-якому випадку, розраховувати завтра варто в першу чергу на себе, а не на інших. Будь-які плани, які спираються на дипломатію і співробітництво, а також пов'язані з грошима, найкраще відкласти на потім. Зате день ідеальний для прийняття жорстких вольових рішень і для того, щоб сміливо йти вперед, незважаючи на перешкоди! Овен Завтра зірки гороскопу радять Овну йти тільки прямими шляхами! Спроби вести свою гру, а тим більше щось приховати або спотворити, можуть закінчитися сумно. Так що якщо Овен хоче отримати потрібний результат, йому доведеться діяти відкрито. Навколишні завтра теж оцінять в Овні чесність і прямоту, проте в спілкуванні не варто зовсім вже перегинати палицю: навіть у відвертості є свої межі. ТелецьЗавтра в якихось питаннях Тельцю для досягнення потрібного результату доведеться говорити те, що від нього чекають, а не те, що він думає насправді. Або хоча б в потрібний момент промовчати про свої сумніви. Нічого не поробиш, відвертість доречна далеко не завжди, а вже в важливих розмовах – тим більше. Завтра, виклавши все безпосередньо, Телець ризикує нашкодити і справі, і собі. Якщо ж він утримається від коментарів, то цілком здатний опинитися у виграші. БлизнюкиЗавтра в справах Близнюки будуть налаштовані рішуче і по-бойовому. Навіщо намагатися розплутати вузол, якщо можна його розрубати? Найцікавіше, що в якихось питаннях такі радикальні заходи можуть допомогти – проте далеко не у всіх. Ось чому до справ, які вимагають часу і делікатного підходу, Близнюкам завтра краще навіть на гарматний постріл не підходити. Або ж заздалегідь змиритися з їх повним і беззастережним провалом. РакЗавтра у Рака день розгрібання завалів! Навіть якщо це не було передбачено його розкладом, ситуація, швидше за все, складеться так, що йому доведеться хоча б у чомусь навести порядок. Можливо, цим «чимось» виявиться робочий стіл, а можливо, Раку прийшла пора розкласти по поличках свої справи і плани. Ухилятися не варто, адже під час цього процесу Рак завтра має всі шанси виявити щось забуте, але до сих пір актуальне і досить цінне. ЛевЗавтра Лев буде перебувати в дисонансі з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Йому може здаватися, що все навколо напускають на себе занадто важливий вид, що оточують ж в свою чергу будуть незадоволені безпечністю Льва. До справжнього тертя це навряд чи призведе, однак щоб взаєморозуміння не дало тріщину, Льву завтра варто частіше робити серйозне і розумне обличчя. Навіть якщо це здається йому таким кумедним! Діва Завтра в справах Діва здатна на рішучі, навіть радикальні, заходи – особливо в сфері фінансів. Замість того щоб сім разів відміряти, вона буде налаштована сім разів відрубати! З одного боку, є небезпека того, що Діва необдумано пустить гроші на вітер. З іншого ж – її бойовий настрій допоможе їй завтра зважитися на ті фінансові кроки, які вже давно назріла необхідність зробити. ТерезиЗавтра в Терезах може прокинутися критик. Причому критичність Терезів буде в меншій мірі спрямована на себе і в більшій – на всіх інших. Терезам може здаватися, що їх зауваження змусять оточуючих засоромитися і виправити помилки, однак на ділі все буде не так. Мудрі поради Терезів завтра пропадуть дарма, а ось критика здатна стати джерелом образ. Так що їм вирішувати, чи варто витрачати на критику нерви і сили без будь-якої надії на результат. СкорпіонЗавтра існує велика ймовірність того, що оточуючі будуть намагатися навантажити на Скорпіона свої справи або навіть зробити крайнім в якихось питаннях! Вони відчують його податливість і поступливість, намагаючись безсоромно цим користуватися! Змінити такий стан справ Скорпіон зможе, тільки якщо буде жорстко стояти на своєму, припиняючи подібні спроби. Інакше весь день завтра йому судилося присвятити чужим справах, зовсім закинувши власні. СтрілецьЗавтра весь день Стрілець може відчувати нав'язливий тиск з боку. Можливо, його буде підтискати час, а можливо – підганяти обставини або вимогливі прохання оточуючих. У будь-якому випадку, від тиску Стрільця навряд чи вдасться позбутися, а значить, доведеться з ним змиритися. Найкраще, що Стрілець може зробити завтра, – це усамітнитися і постаратися спокійно зайнятися своїми справами, не відволікаючись і не озираючись на всі боки. КозерігЗавтра у Козерога буде рідкісний шанс зробити прорив в якій-небудь справі! Головне не упустити потрібний момент, щоб, коли він настане, діяти рішуче і чітко. Завдяки своїм активним, наполегливим діям, Козеріг завтра здатний далеко вирватися вперед! Цей день йому варто використовувати для того, щоб стрімким ривком досягти нових висот, випередивши конкурентів. Водолій Завтра у Водолія буде загострене почуття справедливості! Він здатний грудьми кинутися на захист своїх або чиїхось ще інтересів, якщо вважатиме, що оточують ці інтереси утискають. Що ж, іноді непогано «покачати права», а заодно і поставити кривдника на місце. Однак Водолій завтра здатний побачити порушення прав навіть там, де цього немає і в помині. Або там, де це порушення можна розгледіти лише під дуже великим мікроскопом. Риби Завтра Риби весь день ризикують провести в пошуках істини, будучи твердо переконані, що вона десь поруч. Їх пошуки правди можуть стосуватися всього: взаємин з оточуючими, роботи, особистому житті. Однак як би Рибам завтра не здавалося, що справедливість ось-ось повинна восторжествувати, це навряд чи виявиться так. Риби можуть з подивом виявити, що істина в чистому вигляді – річ майже марна, і крім них вона нікому не потрібна.

Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
більше матеріалів




/-0,71587491035461-/ /-pc-/
Top