counter
Архів Повернутись назад 08 Вересня 2021
8 Вересня
Суспільство оформление ленты  Олень зрозумів, як смачно в місті і повернувся туди з родиною Стару історію знову згадали в мережі. Як розповіли в сюжеті телеканалу CBS Denver, на одній з заправок в штаті Колорадо в США всередину супермаркету заглянув олениха. Продавщиця Лорі Джонс, не знаючи як вивести несподіваного гостя з магазинчика спробувала пригостити тварину арахісовим батончиком. У своєму коментарі для телеканалу жінка уточнила, що пам'ятала про попередження не годувати диких тварин, але інших варіантів вивести олениха на вулицю у неї не було, адже та не реагувала на розмови. "Вона абсолютно не звертала на мене уваги. Спочатку розглядала сонячні окуляри, потім морозиво і чіпси", - згадує Джонс. Тоді вона і дістала батончик, за допомогою якого їй вдалося виманити несподівану гостю на вулицю. Коли ввечері, вже заспокоївшись від дивного візиту лісового жителя жінка збиралася закінчити робочий день до неї в магазин знову завітали відвідувачі. І яке ж було її здивування, коли вона побачила на порозі вже все сімейство ранкової гості: в дверному проході стояла вона і троє її дитинчат. Продавщиця була змушена пригостити тварин ще одним батончиком. За словами Джонс, після цього олень сімейство ще кілька разів навідувалося в магазин. Тоді вона зрозуміла, що зробила помилку, давши тваринам солодощі: "Не можна годувати оленів, інакше вони так і будуть повертатися".
Коронавірус COVID-19. В Україні число випадків захворювань на 8 вересня 2021 року Станом на середу, 8 вересня в Україні підтверджено 2 303 276 випадків зараження COVID-19. За добу в Україні зафіксовано 2 772 нових випадки зараження коронавірусів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстровано в Києві (348), Харківській (248), Чернівецькій (197), Запорізькій (178) та Львівській (157) областях. Кількість захворювань в регіонах на добу: м Київ - 348 випадків;Вінницька область - 64 випадки;Волинська область - 73 випадки;Дніпропетровська область - 131 випадок;Донецька область - 120 випадків;Житомирська область - 73 випадки;Закарпатська область - 13 випадків;Запорізька область - 178 випадків;Івано-Франківська область - 70 випадків;Київська область - 87 випадків;Кіровоградська область - 19 випадків;Луганська область - 123 випадки;Львівська область - 157 випадків;Миколаївська область - 52 випадки;Одеська область - 152 випадки;Полтавська область - 68 випадків;Рівненська область - 143 випадки;Сумська область - 43 випадки;Тернопільська область - 89 випадків;Харківська область - 248 випадків;Херсонська область - 124 випадки;Хмельницька область - 104 випадки;Черкаська область - 76 випадків;Чернівецька область - 197 випадків;Чернігівська область - 20 випадків.В результаті ускладнень, викликаних хворобою, зафіксовано 54 114 летальних випадків, з них 60 - за останню добу. Загалом 2 216 017 осіб вже одужали, з них 1 411 - за останню добу.
Коронавірус ВООЗ оголосило, що світ вийшов на плато по захворюваності коронавірусів У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) заявили, що світ вийшов на плато по захворюваності коронавірусів. Про це повідомила у вівторок, 7 вересня, експерт Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Марія Ван Керкхове.«Ми досягли плато, однак це плато знаходиться на досить високому рівні, - зазначила вона. - Останнім часом щодня виявляється 4,4 - 4,5 млн випадків зараження і реєструється близько 72 - 78 тис. Смертей », - сказала вона. При цьому експерт ВООЗ додала, що в різних регіонах спостерігається різна ситуація з захворюваністю на COVID-19. Так, в Північній і Південній Америках спостерігається збільшення числа випадків захворювання і смертей, в Європі спостерігається зниження числа виявлених випадків і підвищення смертності, а в Африці цифри йдуть на спад. «Ситуація викликає стурбованість. Особливо з урахуванням того, що пандемія триває вже 20 місяців і у нас є інструменти для боротьби з пандемією », - додала експерт.
Суспільство Половина населення Києва зробила щеплення від COVID-19 Станом на початок вересня вакцинацію від коронавирусной інфекції нового типу пройшла вже половина жителів Києва, повідомляє Київська міська держадміністрація у вівторок, 7 вересня. Відзначається, що мова йде про тих, хто отримав принаймні одну дозу. За словами директора Департаменту охорони здоров'я Валентини Гінзбург, щеплення від коронавируса вже зробили 50% киян, а завершили цикл імунізації 46% від загальної кількості вакцинованих. При цьому уточнюється, що вакцинувати половина від офіційної чисельності населення столиці України. Глава департаменту зазначила, що на сьогодні в столиці України можна вибирати серед вакцин компаній AstraZeneca, Pfizer, Moderna і Sinovac. За минулу добу в Україні від COVID-19 вакцинували майже 134 тисячі осіб. На території країни функціонували 882 мобільні бригади 2 827 пунктів щеплення, 338 центрів вакцинації.
Суспільство оформление ленты  На Росії почали продавати квартири з прописаними в них жителями Мережа розбурхала інформація, отримана з Єкатеринбурга. Виявляється на Росії вже цілком офіційно можна купити нерухомість з прикріпленими до неї людьми. Так на одному з місцевих сайтів оголошень про продаж нерухомості, виявили пропозицію про продаж двокімнатної квартири, в якій прописана і живе 94-річна пенсіонерка. Автор оголошення уточнив в тексті, що сам придбав цю квартиру в березні 2021 року зі вже прописаної там пенсіонеркою. У коментарях журналістам місцевих ЗМІ, які зателефонували з ним, він зазначив, що на сьогоднішній день банки, що видають іпотеку, нерідко продають майно разом з людьми. «Бабуся не моя, я квартиру у" Ощадбанку "купив. Така практика вже 3-5 років, як тільки іпотеки пішли. Люди не платять іпотеку, і банк вилучає житло. Це власність банку, і вони продають, кому хочуть. Дуже багато банків цим займається, і ВТБ теж, наприклад. А вирішує суд. Там можуть жити цілі родини. Теоретично їх можуть вигнати, але у мене ситуація інша. За рішенням суду бабуся там прописана і може дожити своє життя. Я в її життя не лізу. Вона живе спокійно там. А банки, буває, продають майно з людьми. Коли людина купить таке житло, що робити з мешканцями - його головний біль », - пояснив продавець.
Здоров`я У чому сенс третього щеплення? Зазвичай так званий "бустерний" ефект виникає вже після другого щеплення: при повторному контакті з тим же збудником - чи то повторна вакцинація або інфекція - відбувається посилений і прискорений відповідь імунної системи. Запускають цю реакцію так звані клітини пам'яті, які з'являються в організмі після першої вакцинації. Вони розпізнають антиген і швидко реагують, щоб нейтралізувати і знищити патоген. Саме тому так важлива друге щеплення. Однак у людей з ослабленим імунітетом відповідь імунної системи іноді буває не таким сильним. Посилити його допомагає ревакцинація. Виробники вакцини: захисний ефект знижуєтьсяВ середині липня виробники мРНК-вакцин BioNTech / Pfizer прийшли до висновку, що захисний ефект створених ними препаратів через шість місяців після другого щеплення починає знижуватися. І тоді знадобиться третя доза - особливо для людей з ослабленою імунною системою. Бустерна вакцинація забезпечує "найвищий рівень захисту від усіх варіантів коронавируса, протестованих на сьогоднішній день, в тому числі, і від дельта-варіанту", йдеться в заяві виробників препарату. ВООЗ закликає багаті країни відмовитися від третього щепленняАле якщо в індустріально розвинених країнах рівень вакцинації досить високий, то в багатьох бідніших країнах Азії, Африки і Латинської Америки через брак препаратів вдається вакцинувати лише незначну частину населення. Тому ВООЗ закликає відмовитися від ревакцинації проти коронавируса до тих пір, поки від нього не будуть щеплені, по крайней мере, десять відсотків населення в кожній країні світу. Багатим країнам слід, як мінімум, до кінця вересня утриматися від третього щеплення, заявив Генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус - з їхнього боку це було б актом солідарності з біднішими країнами. З початку пандемії цю заяву глави ВООЗ стало самим рішучим закликом з боку організації. Однак він має не більше ніж рекомендаційний характер, і країни, що входять до складу ВООЗ, не зобов'язані його дотримуватися. Втім, рівномірна вакцинація - це не тільки питання справедливості. Через відсутність вакцин в бідніших країнах можуть виникати все нові варіанти вірусу, і тоді вже в середньостроковій перспективі це стане проблемою для багатьох країн. Під даними ВООЗ, чим довше коронавірус циркулює серед невакцинованих населення, тим вище ймовірність появи нових мутацій: таких, як варіант лямбда C.37, який зараз широко поширений в Латинській Америці, варіант мю, виявлений в Колумбії (B1.621), або варіант C.1.2, вперше виявлений в травні на півдні Африки.
Коронавірус оформление ленты  Дельта, мю, С.1.2 - хто наступний? Зафіксований в січні черговий варіант коронавируса, названий грецькою буквою μ - мю, ВООЗ недавно класифікувала як "варіант, що знаходиться під наглядом", оскільки в ньому виявлені мутації з потенційною резистентністю до вакцин проти коронавируса. А варіант С.1.2, що курсує в Південній Африці, Демократичній Республіці Конго, Маврикії, Великобританії, Китаї, Новій Зеландії, Португалії та Швейцарії, генетично максимально віддалений від первинного варіанту SARS-CoV-2. У порівнянні з іншими варіантами він володіє надзвичайно високою кількістю мутацій - до 41,8 в рік, що дозволяє йому видозмінюватися з максимальною швидкістю, написав в Twitter американський епідеміолог Ерік Фейгл-Дінг. Така стрімка еволюція підсилює можливість виникнення так званих "вислизають мутацій", які можуть обійти існуючі досі вакцини, розроблені на основі вихідного типу коронавируса. Саме з цієї причини вкрай важливо, щоб рівень вакцинації значно виріс не тільки в багатих країнах, але і в усьому світі, пояснює професор Пенні Мур з Національного інституту інфекційних захворювань в Південній Африці в інтерв'ю радіопрограмі DW Africalink: "Справжньою проблемою і причиною появи такої кількості нових варіантів в даний час є низький рівень вакцинації. Вони з'являються лише тоді, коли людина інфікована. Збільшення охоплення вакцинацією в усьому світі призведе до зменшення числа інфекцій. А це, в свою чергу, єдиний спосіб зменшити кількість нових варіантів ".   Південна Корея в п'ятницю, 3 вересня, підтвердила свої перші три випадки зараження Mю-варіантом covid-19. Про це повідомляється в The Washington Post. У п'ятницю представники громадської охорони здоров'я Південної Кореї заявили, що всі три випадки були привезені з-за меж країни, і що немає ніяких відомих випадків цього варіанту на місцевому рівні. За словами чиновників, три людини з позитивним результатом на варіант Mю приїхали з Мексики в травні, США в червні і Колумбії в липні. У заяві ВООЗ на цьому тижні йдеться, що «варіант Mю має сукупність мутацій, що вказують на потенційні властивості імунної ускользания», тому неясно, чи буде він стійкий до нинішніх вакцин проти коронавируса. Офіційні особи Південної Кореї заявили, що будуть відслідковувати нові варіанти і устроют більш пильний контроль за прибуттям з-за кордону.
Суспільство оформление ленты  Італійський підручник зарахував Україну до російських регіонах Як повідомили дипломати посольства України в Італії а сторінці дипмісії в Facebook, української дипломатичної місією було направлено офіційні звернення до Міністерства освіти Італії, Асоціацію видавців і безпосередньо у видавництво в якому вони звернули увагу італійців на неправдиві відомості, які викладені в одному з підручників географії, по якому проходять навчання діти в Італії. Так, зокрема, в цьому підручнику Україна разом з Білоруссю, Молдовою та Країнами Балтії зараховані до країни агресору Росії. Йдеться про видання Namaskar.Benvenuti nel mondo della geografia авторства Альберто Фре (Alberto Frè) для учнів середньої школи. «Уважними читачами була виявлена ​​перекручена інформація про Україну і замовчування фактів російської агресії проти нашої держави», - заявили в посольстві. Посольство також доклало фотографії підручника. Там говориться, що Україна «характеризується тісним зв'язком між національною ідентичністю та православним християнством», а школярам другого класу пропонується заповнити прогалини в тексті про географічних межах регіону і що входять в нього країнах.
Суспільство У МОЗ планує перевести Україну в "жовтий" рівень вже з 13 вересня В ефірі телеканалу Україна 24 міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко у вівторок, 7 вересня заявив, що поточний стан по щоденної захворюваності коронавірусів в Україні дозволяє говорити про те, що немає передумов про переведення жодного регіону в червоний рівень епідеміологічної небезпеки .. Однак на цьому тижні МОЗ вже подав до Кабміну подання про перехід України з 13 вересня на "жовтий" рівень."Сьогодні відбулося кілька урядових зустрічей і нарад, які чітко показують, що Україна сьогодні перевищила індикатори, які можуть перевести країну з" зеленого "рівня в" жовтий ". Ми від МОЗ подали відповідне подання в Кабмін", - сказав він. За словами міністра, подання буде розглянуто на засіданні Комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке відбудеться на цьому тижні. "Швидше за все, що з наступного понеділка Україна перейде в" жовтий "рівень епідопасності і будуть встановлені додаткові обмеження, які передбачені для" жовтого "рівня і які стосуються масових заходів", - сказав він. Ляшко нагадав, що в Україні діє адаптивний карантин, а вакцинація є єдиним засобом захисту від епідемії.
Дозвілля Не найкращий час для експериментів: Любовний гороскоп на 8 вересня День не схиляє до флірту і скороминущих романів, зате ідеальний для того, щоб провести його з коханою людиною. Це день теплих почуттів і стабільних емоцій. Сьогодні не найкращий час для експериментів, будь то програма романтичного вечора, меню або побачення. Краще взяти за основу перевірені методи - саме вони принесуть максимальний результат. Овен У Овнів всіх статей на сімейних фронтах сьогодні спостерігається тимчасове затишшя: сімейних баталій і суперечок з приводу того, кому мити посуд і виносити сміття не передбачається, хоча ближче до вечора можливий короткий сплеск емоцій, і тому зірки радять через дрібниці не дратуватися і в дрібницях поступитися, щоб з іскри не зайнялося полум'я. Телець Дуже приємно усвідомлювати, що хтось від вас залежить, але далеко не завжди вдається змусити цю особу визнати свою залежність. Якщо нині вам виявиться конче потрібно відчути себе вершителем чиєїсь долі, підіть купіть на базарі хом'ячка. З людьми експериментувати не радимо. Близнюки Сьогодні вашій коханій людині буде досить важко уявити собі, як вона зможе обійтися без вас в екстреній ситуації. Утім, це, напевно, і не потрібно, тому що зірки найближчим часом ніяких екстрених ситуацій не обіцяють. Постарайтеся вселити вашій половинці довіру до себе. Рак Ви сьогодні фонтаніруете ідеями, одна іншої безумніше. Ви пропонуєте настільки оригінальні рішення проблем, варіанти проведення вечора та шляхи подальшого розвитку ваших відносин, що ваша половинка не знає, що й думати. Чи то налаштуватися на вашу хвилю і стати такою ж божевільною, то чи ізолювати вас від гріха подалі ... ЛевНамітьте на сьогодні чітку лінію поведінки і слідуйте їй, незважаючи ні на що. Обставини можуть вас змусити поміняти точку зору, проте спонтанно приймати рішення не варто. В іншому випадку, ваші відносини з вашим коханою людиною можуть ускладнитися і навіть вилитися в досить неприємний конфлікт. Діва Сьогодні ваша кохана людина всерйоз задумається над перспективністю ваших з ним стосунків. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб перспектива ця бачилася йому як можна більш райдужною, яскравою і привабливою. В іншому випадку, йому буде досить важко залишитися з вами. ТерезиУ цей день ваша кохана людина буде поводитись досить дивно і незвично. Настільки, що іноді вам не буде віриться, що це дійсно він, а не його двійник. Невідомо, що з ним могло статися, проте факт залишається фактом: доведеться вам сьогодні миритися з такою його іпостассю і вірити, що одного разу все повернеться на круги своя. СкорпіонСьогодні вашій коханій людині не захочеться дуже серйозно розбиратися в причинах вашого настрою, яким би поганим або хорошим він не був. Приготуйтеся до того, що вас будуть приймати таким, яким ви є і не будуть намагатися змінити в вас щось, навіть якщо вам захочеться зворотного. СтрілецьСьогодні ви абсолютно несподівано для себе можете зустріти чоловіка або жінку своєї мрії. Втім, ймовірність розпізнати його або її в натовпі буде вкрай невелика: може бути, ваше щастя пройде у вас за спиною. Не турбуйтеся, це не остання ваша зустріч. КозерігУ цей день ви відчуєте себе терплячою батьком нетямущої трирічної дитини, яка вважає себе самостійною, але насправді без вас і кроку зробити не може. У ролі дитини буде виступати, природно, ваша кохана людина. Завдання два: не дати йому впасти і зробити вигляд, що це цілком і повністю його заслуга. ВодолійЯкщо ви будете намагатися перечекати проблемний час і жити в надії на кращі часи, весь вантаж з їх вирішення звалиться на вашу кохану людину і, цілком можливо, його придавить. Постарайтеся все ж полегшити його незавидну долю, візьміть частину вантажу на себе. РибиНині будь-яке зусилля буде даватися вам з неймовірною працею. Чи варто намагатися бути милим, якщо на обличчі при цьому буде написано таку напругу? Навряд чи, швидше за все, на вас образяться. Постарайтеся на очі коханій не потрапляти. Джерело
Наука і технології Поширений в Індії вид шахрайства дістався до України Про ще один, відносно новий для нашої країни вид шахрайства розповіли на сторінках АіФ.ua. У цій схемі легкого заволодіння грошима жертви використовуються нові технології, зокрема методика синтезу зображення, заснована на штучному інтелекті - діпфейк-відео. Шахраї записують порно нібито за участю жертви, а потім вимагають гроші, погрожуючи розіслати відеозапис її знайомим. Відзначається, що зловмисники створюють підроблені порно фотографії, використовуючи в якості вихідного матеріалу фото, які викладають користувачі в соцмережі, або відеоматеріали, коли зв'язуються з жертвою по відеозв'язку і використовують її зображення. При цьому найчастіше правопорушники створюють фейковий акаунти і по відеозв'язку із записом відео з екрану починають спілкування з жертвою на відверті теми, після чого починається шантаж. Крім того якщо не виходить обман вони все одно розсилають знайомим жертви діпфейк-відео неякісного формату. Зокрема такий спосіб вимагання широко поширений в Індії, але може зустрічатися і в інших країнах. Відомо, що перші діпфейкі з'явилися в 2017 році, коли користувач Reddit завантажив підроблені порнографічні ролики на сайт.
Дозвілля оформление ленты  Книжка автора «Володаря кілець» вийшла через 100 років після написання Книга Джона Рональда Руела Толкіна, яка називається «Берен і Лютіен» була опублікована через 100 років після написання. Про це інформує британська телерадіокомпанія ВВС. Це історія любові безсмертного ельфа і смертного чоловіка. Вийшовши заміж за Берена, Лютіен повністю відмовилась від безсмертя. Сюжет Рональд Толкін вигадав після повернення з окопів Першої світової війни. У книжці є також версії казкового оповідання, яке є частиною іншої книжки Рональда Толкіна - «Сільмарілліона». «Берен і Лютіен» редагував 92-річний син Толкіна - Крістофер. Ілюстрації створив Алан Лі, лауреат премії «Оскар» за роботу над трилогією фільму «Володар кілець» Пітера Джексона. Сказано, що імена Берен і Лютіен можна побачити на надгробку Толкіна і його дружини Едіт на кладовищі в Оксфорді.
Політика Російські окупанти знову викрали людину в Криму У Криму затримали колишнього члена Меджлісу кримськотатарського народу по Сімферопольському району (Акмесджід) Ельдара Менсеітова. Про це повідомила в Twitter заступник міністра закордонних справ України Еміне Джеппаров. Джеппаров зазначила, що Менсеітов був вивезений в невідомому напрямку. За її словами, ці «дії є продовженням російських репресій в Криму, як помста за діяльність Кримської платформи». Нагадаємо, що російські окупанти 4 вересня затримали в Криму п'ятьох кримських татар, включаючи заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелял. А вже 7 вересня рішенням окупаційного "суду" в незаконно включеному Росією Криму було винесено постанову про арешт заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелял до 4 листопада.
Події На Росії загинув міністр надзвичайних ситуацій намагаючись врятувати журналіста Глава МНС Євген Зінич загинув на міжвідомчих навчаннях в Норильську, повідомляє РБК з посиланням на відомство. «З великим сумом повідомляємо, що при виконанні службового обов'язку, перебуваючи в Норильську на міжвідомчих навчаннях із захисту арктичної зони від надзвичайних ситуацій, рятуючи життя людини, трагічно загинув глава МНС Євген Зінич», - сказали в МНС. Видання «Борус» з посиланням на неназване джерело повідомляє, що Зінич «зірвався зі скелі під час огляду визначних пам'яток». При цьому РБК також з посиланням на неназване джерело стверджує, що Зінич загинула час відомчої зйомки: він намагався утримати послизнувшись на краю обриву співробітника знімальної групи. Зйомки, уточнює РБК, вели для навчального фільму МНС. Послизнувся співробітник також загинув. Mash стверджує, що на місці працювала знімальна група RT, співробітники телеканалу стали свідками загибелі Зінічева. Главред RT Маргарита Симоньян, що не вказуючи джерела інформації, описує загибель міністра так: «Вони з оператором стояли на краю виступу. Оператор послизнувся і зірвався в воду. Очевидців було досить - ніхто не встиг навіть збагнути, що сталося, як Зінич рвонув в воду за зірвався людиною і розбився об виступав камінь ». При цьому сам RT наполягає, що співробітники телеканалу не була свідками загибелі Зінічева. Знімальна група дійсно була на місці проведення навчань, але тільки зараз «іде на місце трагедії».
Дозвілля Ідеальні звуки. Світ підкорює сайт безперервного котячого муркотіння Бельгійський розробник Стефан Піджон створив сайт Purrli, який робить тільки одне - видає котяче муркотіння різної тональності. Причому на сайті є звукова панель, на якій можна налаштувати тональність муркотіння мережевого котика: гучність, частоту, тональність, глибину вдиху і видиху кішки, а також, при бажанні, можна попросити котика час від часу нявкати. Завдяки цим налаштуванням вийде мурчання або сонне, або грайливе, збудженого або спокійного котика. «Звук муркотіння кішки є одним з найприємніших звуків, який може і заспокоїти, і втішити, коли ти напружений», - пишуть розробники. Перш за все вони задумали сайт як жарт, проте світ сприйняв все це всерйоз. Погодьтеся, кішки настільки дивовижні істоти, що їм можна присвятити не один,  а тисячі сайтів.   Via @yazminluv Публикация от Animals (@animalove.co) Июн 30 2017 в 7:12 PDT   Busy Bunny#Love @apy.m Публикация от 王子瑜Eduardo.JRNinjaKalel (@wang_ziyuu) Июн 26 2017 в 7:45 PDT   Double tap and comment Meow if you're a cat lover! Follow us @mewmewmeows and use our hashtag to be featured!. Credit: Публикация от Cats, Cats, Cats! (@mewmewmeows) Июн 26 2017 в 5:42 PDT
Гороскоп Гороскоп на 9 вересня 2021 року. Близнюки не варто брати кредит і давати в борг. Козероги утримайтеся від прийняття важливих рішень. 9 вересня 2021, четвер. 3, 4 місячний день. Місяць у знаку Терези ♎ Нейтральний за місячним календарем день. В силу зростання дипломатичності день хороший для активних контактів і торгових операцій. При прийнятті рішень слід утриматися від поверхневих суджень, так як зростає схильність до необгрунтованого ризику. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 9 вересня каже, що сьогодні якщо щось дуже притягує вашу увагу, не соромтеся задавати питання і цікавити деталями. У відносинах з коханою людиною відчуєте хвилю романтики і неймовірне бажання перевести свої відносини на інший, більш високий рівень. ♉️ Телець Зодіак для Тельців на 9 вересня радить більше уваги приділити близьким людям. Не ображайте коханих, тримайте свої слова і емоції під контролем. Все заплановане здійсниться, якщо не будете опускати рук. ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 9 вересня прогнозує, що сьогодні прогнозує, що сьогодні не варто брати кредити, та й давати в борг, нехай і невеликі суми, теж не рекомендується. Не варто нікому брехати, краще гірка правда, ніж солодка брехня. Можете усамітнитися, якщо вам стало тісно в суспільстві, тільки не наробіть дурниць. ♋️ Рак Зодіак для Раків на 9 вересня каже, що в цей день не варто втручатися в діяльність колег, навіть якщо вам здається, що їх дії помилкові. Тримайтеся відокремлено, займаючись своїми обов'язками і особистими справами, повірте, це буде корисніше. ♌️ Лев Місяць для Львів на 9 вересня говорить, що ваші емоції можуть взяти верх над розумом, а щоб цього не сталося, не ігноруйте фізичні навантаження, прогулянки на свіжому повітрі, різні медитативні практики. У другій половині дня порадуйте себе покупкою чогось приємного. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дев на 9 вересня каже, що хоч цей день і виявиться наповнений суєтою, але не можна сказати, що він буде порожній. Цінуйте людей, які вас підтримують в найскладніших ситуаціях. Увечері не буде зайвою легка гімнастика, йога або розтяжка. ♎️ Терези Загальний гороскоп для Терезів на 9 вересня каже, що сьогодні під впливом імпульсу ви можете зробити необдумані покупки, про які потім будете довго шкодувати. Не варто відповідати грубістю на грубість, будьте вище. Присвятіть цей час спілкуванню з близькими. ♏️ Скорпіон Загальний гороскоп для Скорпіонів на 9 вересня каже, що сьогодні у вас може з'явитися бажання надмірно активно самовиражатися, що налякає оточуючих і змусить кілька віддалитися від вас. Будьте обережні і не намагайтеся ні на кого тиснути. ♐️ Стрілець Зодіак для Стрільців на 9 вересня каже, що в цей день будьте готові до того, що доведеться багато працювати, спілкуватися, отримувати і акумулювати інформацію. Щоб усе встигнути, потрібно добре продумати свій день, так що не полінуйтеся заздалегідь скласти план, виділивши найважливіші завдання. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 9 вересня кажуть, що сьогодні ви малюєте наробити помилок, наслідки яких ще довго будуть відгукуватися. Утримайтеся сьогодні від прийняття важливих рішень і активних дій, нових починань. Проведіть цей день спокійно, намагаючись зрозуміти сої внутрішні відчуття і прагнення. ♒️ Водолій Місяць для Водоліїв на 9 вересня радить незважаючи на те, що на календарі вихідний день, у вас все ж з'явиться можливість продуктивно попрацювати, і, до речі, обов'язково нею скористайтеся. Адже це дозволить вам вирішити свої робочі питання і забезпечити надійний тил своїх фінансів. ♓️ Риби Загальний гороскоп для Риб на 9 вересня каже, що сьогодні не варто розкриватися перед малознайомими вам людьми. Бережіть своє внутрішню рівновагу і не дозволяйте нікому гратися з вашими емоціями. Зірки рекомендують займатися творчістю або рукоділлям, це допоможе не тільки привести думки в порядок, але і заспокоїти емоції.

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-0,42215085029602-/ /-pc-/
Top